Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a drukkokat! hogy lehet kibírni a várakozást holnap délelőttig? :roll:

Puszi: ne félj, ott vannak a babákok és erősen kapaszkodnak!

Kép

Kép
bébike4

Dezsinám,
kezem-lában keresztben érted!

Bébike,
jó randit a kislányok és a kiskatonák között!
(Képzeld, nekem novemberben a 2 db petesejtem közül először csak az egyik akart elindulni, 3. napon úgy volt, hogy megyek az egyetlen embrikénkért a beültire, és akkor kiderült, hogy közben elindult a másik is, és így mégis mindkettőt visszakaptam. Majdnem a nyakába ugrottam a biológusnak örömömben. Remélem, a tieid is megmutatják, milyen ügyesek!!!)

Puszi, Melani,
mennek a további drukkok!
Remélem, hogy ezúttal 9 hónapig maradós lesz a Zebra, Meli!!!!

Tücsi,
neked is óriási drukk!

Most már tényleg itt kell, hogy legyen a ti időtök, csajok!!!

Kata,
küldök oldószert.

Rana,
neked meg kellemes unatkozást a kórházban! Sokat gondolok rátok is ám! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
Bella mikor tesztel? Láttam ám a táblán, hogy akciózik, neki is nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Bébike, nagyon drukkolok a tüszőcskéidnek, 10-ből azért biztosan leszenk szépek amik visszakerülhetnek a pocidba!

Puszikám, ha most ET+9 napon vagy és balsztokat kaptál vissza akkor ez a 14-ik DPO, nem??? Ha holnap nincs mensi akkor már 100% hogy babák vannak a dologban, szerintem :roll: :D
Vendég

Dezsinám :shock: :shock: :shock: :D micsoda hírek :D ...nagyon-nagyon drukkolok!!! :D ...de most már akkor kérjük a híreket folyamatosan :wink:

Tücsi,Puszi,Bébike,Meli meg kell végre tölteni a babavárós táblát!

Bébike,feküdj le korán aludni,úgy hamarabb holnap lesz :wink:
Vendég

Melania
Hat meg antigyogyobol van ma meg holnapra 1 iszom mint llat es jarok pipilni de normal mar minden :roll: Koszonom kerdesed :!: :wink: Latom megint pozit teszteltel huhaa akkor most mar lehet orulni :?:

Kata
Szerintem te meg a hetvegen megszulsz :wink:

Dezsi
Orulok,hogy irtal 8) nem akartam helyetted beirni a johireket ez igy volt jo :wink: Mar olvastalak odaat mert tegnap a fel bnet-et kiolvastam :shock: :oops: :lol: Sok drukk megy neked osz van es en ngyon bizom abban,hogy iden osszel es telen is sokan babasodunk,int a tavalyiak :wink:

Bebike
En kicsit lemaradtam az idoeltolodas miatt de gondoltam rad :wink: 10peti latod nem kellett annyit izgulni erte ngyon szep eredmeny :!: Fuu nekem is ez volt a legnehezebb resze mar csak azert is mert 2petit szivott le es masnapra mar csak 1volt :? szal nekem marhasok vesziteni valom volt de vegulis 2naposan visszakoltozott az az egy...kitartast talan vegyel ki valami filmet 8) Vgy baratnozz egyet...bar tudom ilyenkor nehez masra gondolni :?

Puszi
Ugyi vgy ngyon pedig mar ehet mutatna is valami foleg et+10en 8) na nem rabeszelni akarlak meddig varsz majd :?: :roll:

Kisbuta
Lattad a neked betett viragocskakat :oops:

Nyulasz
8)

Varkozoknak gyors idotelestKép es sok drukkotKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tücsi: jajj, bár úgy lenne, ahogy írod. De:
1. 26. cn.-en vagyok, tehát még nincs itt a mensi ideje.
2. A sok progi is visszatartja ám, amit szúrunk, dugunk.

Bri: hétfőn megyek vv.-re, nem tesztelek.
Nagyon szép az új vonalzód!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bébike
Drukk a randihoz!

Puszika
Több ismerősömnek megjött progi-pótlás mellett is :cry: :wink:
Vendég

Puszika, nekem mindig megjött Utro+ Progi szuri mellett is!;-)
Vendég

Puszi
Huhhaa te egy hos leszel ha addig nem tesztelsz :shock: :lol: Koszonom a dicsit nekem is tecc :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az elsőnél Utró mellett nekem is megjött, de még van 4 nap a (nem :wink: ) meniig. :D Köszi Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Bridge,
láttam! És köszönöm, nagyon tecc!
(Ja, és tudtam, hogy valamit elfelejtettem... :oops: )

Puszi,
nekem is megjött az elsőnél Utro mellett.

Lányok, nagyon bízom bennetek!!!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon jelentkezek. Mindenkinek mennek a drukkok és gratulációk.
Gyönyörűek a gyerkőcök.

Most hírtelen emlékezetből kiemelném:

Puszedli, Dezsina:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon, nagyon drukkolok

Mabe, Krisz. Kisbuta, Nyulasz:
gyönyőrűek a babák

A talival kapcsolatban, nekem jó az időpont, viszont a helyszínnel kapcsolatban nem vagyok biztos
a Tranzit Café a XI. kerületben van?

Puszi minenkinek, sok pozitív energiét és sok boldogságot mindenkinek
Mindjárt hozok egy pár képet is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sz.Heni: igen, a 11. kerületben van, a Bukarest utcában.
Köszi a drukkot!

Kép

Kép

*puszedli*

szisztok!

Kisbuta!
nagyon kedves vagy köszönöm! :)

Nyulaszom!
hát persze, lesz tájkoztatás. Most, hogy történik valami, így könnyebb írni is :wink:

Bridget!
:) köszönöm a drukkokat! Az ősz nekem is a kedvenc hónapom :D :!: Remélem, hogy bejön!

Heni!
:) örülök, hogy minden rendben veletek!!!! :)
dezsina

Sziasztok!

Bridge tök jók a vonalzóid!

Puszi igazad van hogy csak vérvételre mész, már csak két nap!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aprósütikék szerintem szépen megágyaztak már maguknak a következő 9 hónapra :wink: .

Melánia :D :D

Dezsina szuper hírek, jó fej a dokid és igaza van. Hát hadd csináljon neked most gyereket ha annyira akar, nem :lol: ?
Drukkhegyek ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi, Bébike ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyukáknak jó babázást kismamáknak jó babavárást!!!

A várakozóknak meg türelmet...

Puszi mindenkinek!

Vanili
Vendég

Puszi egyébként nekem is megjött az elsőnél is és a fagyikás beültinél is utró mellett.
Vendég

Bri bocsánat ha már írtad, sikerült találnotok lakást?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodtam, csak a segítségeteket szeretném kérni!
Tegnap volt az első konzultációm a kaáliban!
Krizsa doktor úgy döntött, hogy 2hónapig fogamzásgátlót kell elötte szednem, mert nincsen rendszeres ciklusom!
Teljesen rendszertelen a vérzésem.De úgy néz ki, hogy ma megjött, és nem tudom, hogy a fogigátlót hányadik ciklusnapon kellene kezdeni!
Ti mit gondoltok?
Volt valakinek hasonló esete?
Köszönöm a választ előre is!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kicsit késve, de hoztam az ígért képeket az én Tündéri hercegnőmről:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Melinda!
Tudtommal fogigátlót 1. vagy 2. napon szokták elkezdeni, de szóval szerintem nem késő még, ha most jött meg. Én akár még a 3. napon is el merném kezdeni, de lehet, hogy erről a tapasztaltabb lányok majd okosabbat mondanak neked.
Biztos te is elolvastad a betegtájékoztatót, azon esetleg nincs rajta valami erről?

(Én 21 darabosakat szedtem anno, az olyan volt, hogy 1-21. napig szedtem, aztán 7 nap szünet. Fontos, hogy akkor is, ha a 7 nap alatt nem jönne meg a mesid, utána el kell kezdeni újra. Bár velem a baba előtt sose fordult elő, hogy ne jött volna meg, csak monták, hogy így kell.)

Kép
kisbuta

Lányok, HATAN vannak :D :D :D :D Azt mondta a biológusnő, hogy ő is nagyon meglepődött és örült, mert nem akarta mondani (azért én láttam rajta) de félt, hogy nem alakulnak jól a dolgok és mégis annyira erősek és annyira szuggeráltam őket, hogy sikerült a megtermékenyítés!! csak szépen osztódjanak tovább, holnap délután kell megint telefonálnom!! :D Hajrá pöttömkék! :D

Melinda: én az első napon kezdtem most lombik előtt!

Sz.Heni, szépséges a királykisasszony!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Dezsinám,akkor mostantól nagyon figyelek :D

Bébike,szuper :D Ügyes kis csemetéid vannak! :wink:

Puszi,megadrukk!

Meli,mikor lesz vv?Nagyon megérdemled már te is a boldogságot :D

Bridget,jobban vagy?Rohan az idő,nemsoká jössz kedvenc dokibácsimhoz :D

Tücsikém,neked is nagyon-nagyon drukkolok!

Heni,édesek vagytok,nekem az utolsó kép a kedvencem :D
Vendég

Sziasztok!

Még uj vagyok a babaneten, tegnap regiztem be, készülök a második lombikra.

Szeptember 24-én megyek középidős UH-ra a debreceni Kaáli-ba és ha nem lesz cisztám, akkor kezdeni is fogunk azonnal long protokollal.
Az első protokollom short volt.
Az elsőnél 3 embriót kaptam vissza, 6-7-8 sejtesek voltak, de sajnos nem sikerült, nem tapadtak meg.

Nemsoká ismét nekiindulok az utnak, amely hosszú lesz, de végigcsinálom, mert a remény hal meg utoljára :D

Sikerülnie kell:)[/url][/quote][/u][/i]
Vendég

Sziasztok!

ParaPuszedli bekukk! :lol:

SzHeni: nagyot nőtt a leányzód!

Bébike: ez igen!!!!! Nagyon drukkolok!!!

Dezsike: Neked is, jelentkezz!!!!

Tücsike: hajrá Drága!

Angyalka: üdv. a csapatban! Remélem ez a lombikod sikeres lesz! :wink: Mi a gond nálatok? Mesélsz magatokról?

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép

*puszedli*

Szia puszedli :!:

Köszi a szivélyes fogadtatást :D
Én is nagyon bizom benne, hogy ez már sikerülni fog!

A gond 2007-ben kezdődött amikor a lapar erdménye az endometriózis lett :(

Féléves GNRH kezelést kaptam a debreceni Klinikán amely ZOLADEX szuriból ált, minden hónapban egy a hasfalba.

A vérzésem fel volt függesztve 8 hónapra, amely állitólag megszünteti az endo visszajövetelét.

Félév spontán próbálkozás után visszamentünk a klinikára, mert baba még sehol nem volt, igy 2008. aug-ban megkezdtük a stimukat az inszemhez.

4 sikertelen inszem után a doki automatikusan átirányitott a Kaáliba, hogy tovább nem próbálkozunk az inszemmel, nehogy kiujuljon az endo, meg a korom miatt, nyáron töltöttem be a 38-at.

Márciusban volt a konzultáció a Kaáliban, de két ciklust ki kellett hagynom, nehogy tul legyek stimulálva.
Májusban kezdtünk volna de mivel cisztám volt igy csusztunk egy hónapot, és csak juniusban tudtam kezdeni.

Julius 03-án volt a punkcióm, 06-án 3 naposan kaptam vissza őket, de nem sikerült 29. napra megjött a HCG nulla volt.

A férjem eredményei hál Istennek nagyon jók.

Ez a programunk short protokollal volt, a másodikat longgal folytatjuk, amely a doki szerint sikeresebb lesz a szervezetemnek, mert valószinű , hogy maradtak endos szigetek, amelyek gátolták a megtapadást.
Hiszem, hogy sikerülni fog, nagyon sokat szenvedtem már.
Decemberben 14 éves házasok leszünk, remélem, hogy már a pocimban lesz a Karácsonyi ajándékom :D :D :D

Bocs, hogy ilyen hosszura sikeredett a levelem..

puszi
Vendég

További szép estét, jó éjt kívánok Mindenkinek :!:
Vendég

szia Angyal!
üdv közöttünk! Nem voltál hosszú :wink: :D
remélem, a második kíséleted sikeres lesz! :) Nagyon drukkolok! hajrá! :wink:

Henikém!
csodálatos család vagytok! Csatlakozom Nyulaszomhoz, mert a hármas kép a nekem is a kedvencen lett :) Nagyon szépek vagytok :) :) :) És a kis hercegnőd :D nagyon megnött! Úgy rohan az idő!!! :)

Nyulaszka!
figyuzzál csak! :D

Para-puszedli!
nyugi 8) drukkhegyek mennek :D :wink:
dezsina

Sziasztok! :D

Gyors pillantás a topikra, mert hétvégére hazaengedtek :) (de holnap este már megint a kórházban alszom :( ) Oda nem merek laptopot vinni, mert a szobát nem lehet zárni. :( Bocs, hogy nem tudok mindenkire reagálni, nincs időm, mert még pakolni kell egy-két cuccot, illetve nem is ülhetek igazából a gép előtt. Azért átfutottam, kivel mi van, mert nagyon izgulok ám mindenki miatt! :wink:

Úgy van, ahogy Árnika írta, még mindig 3in1 szerencsére, minden eredményem tökéletes eddig, babák nagyon ügyesek (de tudtam, hogy ha egyszer befektetnek, véglegesen már csak a babákkal engednek majd haza. :( ). Méhszájam már 2111-es (legalábbis legutóbb ennyi volt), vagyis egy ujjnyira nyitva, ezért kellene sokat pihennem, ami a kórházban lehetetlen. :( Remélem azért még kibírjuk egyben még vagy 2 hétig! Ha történés van, megpróbálom rávenni Apát, hogy írja meg, de nem tudom, lesz-e ideje rá (próbáltam erőltetni, hogy olvasgassa a topikot és mondja el a híreket, de nem nagyon tudja megjegyezni a neveket... :? ) . De Árnika vagy Brizo bizti szívesen vállalják majd a hírhozó szerepét! :)

Apa amúgy egy tündér: főz-mos-takarít, és naponta hozza nekem az ebédet a kórházba, hogy egyek is valamit, mert borzalmas a kaja. :?

Na megyek is hajat mosni meg pakolászni, holnap reggel még lehet hogy dobok egy utcsó pocifotót.

Drukk akinek kell, ügyik legyetek embrikék, ciszták tünés, babák cukik!

Pussz

Rana

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
te "szabadlábon"? :lol:
Szuper, ilyenkor minden nap számít még egyben! :wink: Mill drukk megy!!!! :D

Angyal,
üdv itt, gyors babásodást Neked is!!!! :P

Puszika,
bocsi, elaludtam a mai estét :oops: (8-11ig, aztán most meg nem tudok :? )
Mennek az óóóóóriási drukkok!!! :D (ha alszol, akkor már csak 1-et kell!!! :wink: )+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
fantasztikus hír!!! Osztódó drukkok!!!! :P ++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, Tücsi,
nagyon-nagyon drukkolok!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ki van még akcióban? :roll:

Katám,
szüllyé' mán'!! :roll: :D ++++++++++++++++++++++++++++++

(nálam mindennapos a keményedés, és a jósló fájások is alakulnak :roll: - de csak októberben szülünk, remélem :roll: )

tillidian

Nalunk netmentes hetvege van :oops: gyorsan beugrottam 8)

Puszi
Minnya hetfo :shock: en ugy izgulok helyetted is :oops:

Kisbuta
Tudom nem direkt volt azert is kerdeztem :wink: Nincs mit :)

Dezsi
Most nagy babasodasra keszulunk 8) Ti kezditek a sort :!: :D

Csoki
Koszi neked is a vonalzi dicsiket 8) A koltozost azert tettem be mert meg tuti sokszor megkerdik mikor koltozunk :lol: Igy meg nyomon kovetheto :wink: A masik vonalzim meg hat igen ezel a parommal lassan 2eve de elotte volt egy volegenyem akivel majdnem 4evig probalkoztunk :? :roll: Nana,hogy sikerult talalnunk lakast az also vonalzim a koltozos napot mutatja :wink: Azt hittem tudod...

Melinda
Olvastalak a masik topikban :wink: En is Krizshoz fogok menni 8) Fogigatlot en is szedek de halvany lila gozom sincs mikor kell elkezdeni mert az elozo dokim ha jol emlexem a 3.cn-en azaz a 2.on odaadta,hogy matol szedjem es azota szedem lassan 2honapja :roll: de eletemben eloszor elotte sosem szedtem szal nem tudom :oops: Sok turelmet neked a 2honap gyogyohoz :!: Karifa ala egy pozi teszt lesz a legjobb ajandek :wink: Jah es az en fogigatlom 28napos lenne ebbol kivagtak az uccso 4-et mert az valami piros es menzi elott levo lenne vgy nem is tudom...ugyhogy en csak szedem a feher bogyokat :roll:

Nyulasz
Jol vgyok koszi :wink: Uccso gyogyot ma vettem be...remelem nem maradt vissza semmi :roll: es most mar ngyon odafigyelek magamra mert nem akarok semmi gubancot.Igy van nemsoka megyek haza es nekem is csinal babak(okat)ot :wink:

Angyal
Szia itt is :wink: Kép

Rana
De jo latni teged eszembe jutottal am :roll: Kép
Ugyik vagytok es meg talan 2hetig kihuzzatok ngyon szurkolunk :wink: Apacska elott le a kalappal pocifotot meg varjuk 8)

Till
Te mikor szulsz...mar mindennapos vgy te is :wink:

Bebike
Na meg a bel bnet szoritott is nekik 8) :lol: Akkor 3naposan mennek vissza vgy viszik oket blasztoig :?: Gratula es igy tovabb :!:

Heni
Szerintem tiszta apja a lanyod :D most,hogy latom a lanyod mar remlik valami :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hetvegi drukkjaim Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Heni, nagyon szép Tündi!!

Bébike, drukk!!!! Szép szám a 6!

Puszi, drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár én már nem tudom meg holnap az eredményed.

Till, gyere holnap, szüljünk együtt! :D

Rana, drukk még a 2 hétért egyben!

Dezsi, nagyon drukkolok!!! Sikerülnie kell és fog is!!

Tücsi, neked is drukkolok!!!!

Angyal, nem semmi történeted van!! :( Drukk a lombikhoz!!!

Ha ma nem indul el Lőrinc baba, akkor holnap reggel 6-kor kell a szülőszobán jelentkeznem.... Kicsit félek, de várom is a holnapi napot!

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata: nincs mese, most már akkor szülsz! Gondolok Rátok nagyon!

Bébike: hajrá gyerkők!!!!!!!

Dezsina: holnapra ++++++++++++++++!!!!

Rana: tök jó, hogy benéztél! Remélem még bírják a csajok egy ideig!

Tilli: semmi gond! :D

Tücsike: +++++++++++++++++++++ Minden ok?

Angyal: húúúúú! Nagyon drukkolok!

Én parám tetőfokán vagyok szerintem, annyira félek a holnaptól, hogy nem bánnám, ha lenne még pár napom, mielőtt kiderül. :oops: Megérzéseim nincsenek, csak nagy félelem. Másra már nem is tudok gondolni, gyomrom egyben. Na, nem ragozom,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nem voltam pár napot...vizsgázgattam eszperantóból.
Hát eddig megvolt a magnó, hát nem tuti, hogy meglesz a 40 %, mostmár az is követelmény...kedden lesz hozzá a szóbeli. Az írásbeli sokkal jobb volt, sztem megvan, legalábbis nagyon meglepődnék ha nem. :? Dolgoztam is sokat, tanítgattam itthon főleg.
Alexandrával minden rendben, nagyon aktív a kiscsajszi, sokat mosolygok rajta mennyit mocorog. :D Apa lót-fut egész nap..most is ügyfélnél.

Ma megyünk haverékhoz Miskolcra, akiknek az esküvőjén voltunk a nyáron.Meghívtak ebédre, de lehet kirándulunk is utána. :)

Bébike
Dukk a 6-os fogatnak!!!+++

Puszi
Én nem bírtam volna ki teszt nélkül. :) Drukkhegyek holnapra neked is!!!+++

Bri
Örülök, hogy jobban vagy! :D

Erről jut eszembe, hogy tegnap én is vettem Eurovites kismamavitamint, 250es c vitamint, meg Oscillococcumot vagy mit :lol: , homeopátiás inflluenzamegelőzőszert.

Dezsina
Várjuk a fejleményeket!!!+++ :D

Szalai Heni
Jó húsban van a Tündike. :) Hogy rohan az idő...mitha még csak most született volna. :D

További kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

Angyal
Én is endos voltam, két gnrh kezelést is kaptam Debiben, volt 3 laparom is.Cisztával is szenvedtem a Káliban amikor közben lombikozni próbáltunk...ezért is lett végül a 3. lapar. Utána nem sikerült a 3. lombik,a 4.nek meg a stimuját le kellett állítani mert nem jól reagáltam a stimukra.Valószínűleg engem a Decapeptyl fogott vissza nagyon, hiába kaptam mellé 250-300 gonalokat. A 9. napon is csak egy petesejtem volt, ezért T.Z. leállította a stimut, mondta, hogy szedjek be progipótlót, hogy zárjuk rövidre ezt a ciklust, jöjjön meg vagy 10 nap múlva és újra próbálkozunk.Na én akkor úgy döntöttem, hogy van egy 11mm-es tüszőm a 9. napon teljesen jó) és hát nem hagyjuk a hónapot veszni, nem kavarunk be hormonokkal hanem majd itthon párnák közt. :D Erre az esél y persze meglehetősen csekély volt miután már vagy 7 éve nem tudtam teherbe esni sem az előző sem a mostani páromtól...de én az örök optimista :D ...És hát most az egyszer bejött!!! :D MEgtörtént a csoda!!! Pedig nem görcsöltünk rajta, az esélytelenek nyugalmával volt egy röpke buli utáni együttlét aznap mikor felment a hőm...(jelzem ez csak a 27. napon történt meg, mert azért bekavart a sok stimus szuri és azok hirtelen abbahagyása).Aztán a 30.cn-en elkezdtem tesztelgetni, csak mert volt vagy 10 csíkom, 32. napon már a kövi lombikra készülvén voltam Feketénél endos rendelésen, hogy akkor mostmár nézze meg hogy áll az endom, jól összenyomkodott, volt rákszűrés is, endos vv...és 2 nap múlva teszteltem egy extrahalvány pozitívat és mivel másnap is, ezért már aznap a Kaáliban teremtünk vv-en, ahol 44 lett a HCG-m. :D Szóval csodák csodája spontán lettem terhes. :D (mint kiderült az endo vv-ből,és a kézi vizsgálatból az endom nyugalmi állapotban volt).

Szóval az endo állítólag akadályozhatja a megtapadást,de erre tudok komoly ellenpéldát:Zsófikukac lapar után, 6 hó gnrh után, ismételt lapar után ahol megint tele volt nyomban a kezelés után endós szigetekkel, rögtön az első lombikon ikreket "produkált". :D Szóval a működő endo sem kizáró ok, csak nehezítő tényező.
Kívánom, hogy higgy a sikereben és mielőbbi babásodást!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Puszikám, megmondom őszintén azt hittem nem bírod tovább és ma reggel tesztelsz egy szép kétcsíkosat! :lol: Nagyon kis ügyes vagy, borzasztóan szorítok holnapra, de érzem hogy most nagyon boldog leszel!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Velem minden okés, holnap UH, már nagyon várom!
Vendég

Bri :oops:

Rana millió drukk!

Till neked is drukkok, akkor az októberhez!

Bébike szupi a 6 embrió! +++++++++++++

Angyal üdv itt és drukkolok én is!!!!

Puszi nyugi, minden ok, ott vannak a babikáid :D !

Krisz nagyon nagyon megható a történeted :) .
Vendég

Szia Bridget itt is :D :D :D

Drukkolok nagyon, az októberi kezdésre:)))

Szia Kata :!:
Köszi a fogadtatást :!: :!:

De jó, mindjárt szülni fogsz és egy gyönyörű babó Édesanyja leszel :D :D

Szia puszedli :!: :!:

Hiszem, hogy sikerült a beültetésed babáid már biztos beágyazódtak :D :D :D

Szia dezsina!
Köszi a fogadtatást Neked is :D :D

Nagyon drukkolok Érted :D :D

Szia tillidian :!: :!:
Néztem, nemsoká szülni fogsz Te is és egy szép picur édesanyja leszel :D :D

Szia vizkriszisback :!: :!:
Tiszta szívemből örülök a kis csodádnak, aki novemberben meg fog születni édesanyja örömére :D :D

Köszi a drukkot, hiszem, hogy többet nem fogok csalódni :!: :!:

Szép napot a többieknek is igy ismeretlenül :!: :!:

Egy kis időnek el kell telnie mig megismerlek Benneteket, ezért ne haragudjatok ha véletlenül kihagyok valakit a felsorolásból :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Hoztam a mai drukkokat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Dezsi, Puszi, Bébike, Tücsi! Hajrá!!!!

Velem semmi különös. Voltam természetgyógyásznál, különféle gyógyövénykivonatokat, és gyógyteákat kell szednem. meg nézetni egy Candida tesztet.
Megnéztük Tesóm kisbabáját is.

Tali: lehet mégsem tudok menni, mert pont azon a héten van az Összefogás a könyvtárakért rendezvénysorozat, és a hétvégén is programjaink lesznek.

Rana!
remélem még kihúzzátok ezt a két hetet!

Többieknek Pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok!

Puszedli!
holnapra megagiga erősség pozitiv tesztet kívánok! nagyon drukkolok!!!! :wink:

Vizkriszi! Bumi, Angyal, Tillidan!
köszönöm a drukkokat!!!

Kata!
holnapra egy nagy kalappal! Gondolni fogok rád!!!! :) :wink:

Bridget!
köszönöm, remélem Tücsikével, mint öreg rókák, megérdemeljük a pozitiv folytatást 8)
dezsina

Pocifotó gyorsan, aztán léptünk is a kórházba:

34+2

Kép

Gondoljatok rám, gondolok rátok, pussz!

Rana

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia csokoládé-vanilia :!: :!:

Köszi a fogadtatást és a drukkot :D :D

Én is drukkolok Érted :D :D :D

Szívesen dezsina++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D
Vendég

Ranaaa!!! Gyönyörű a pocid!!! ++++++++++++++++++++ Gondolok Rád!

Köszi Angyal, kedves vagy. Mi most spontánozunk és január elején ha minden jól megy indul a második lombik. Nálunk apa katonáival van gond :( de remélem a vitaminok használnak majd valamennyit, mindenesetre igyekezni fogunk. (Eddig egyébként egy lombikom volt júniusban és egy fagyibabás beültim augusztus végén - erre a fagyizós alkalomra választottam a nevem :D de megtartom :D )

Dezsi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tücsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És a többieknek is!

Puszi!
Vendég

Szezsó hogy vagytok?
Vendég

Köszi Lányok!!!!!

Bumi: sajnálnám a talit. :(

Rana: de csini vagy! Gyönyörű pocak! És a hajad is csodaszép!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!!

Puszi, Dezsi, Tücsi

DRUKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :shock:

Rana

Szép nagy poci!!!!! :wink: :D Neked is drukk!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Néha benézek, gyönyörűek a babák!!!!! :wink: :D
Vendég

csokoládé-vanilia!

A vitaminok biztos jó hatással lesznek a férjed katonáira.

Ajánlom figyelmedbe a buzacsiraolaj kapszulát, rengeteg fehérje van benne . 3x1 szemet kell bevenni belőle.
Mindkttőtöknek kellene szedni.
Regenerálja a sejteket, erősiti a méhfalat.

Reméljük, hogy spontán sikerül a babó, ha esetleg mégsem ami ki van zárva akkor még mindig nagy esély van a második lombikkal.

Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok! :D

Puszika,
itt is mill-megadrukk holnapraaaa!!!+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Kata,
reggel 8-ra ott leszek holnap NST-re :D (Te már befekszel? Nem talizunk? :P )
Az együttszülést nem ígérem, de szívesen meglátogatnálak! :lol:

Bridg,
ya, mindennapos, de sztem még elvan odabent a Kisasszony :roll: :P

Bébike,
mikor kapod a babákat? :P ++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusssz!!!!!

tillidian

Vkrisz
Meselj mar errol az eszperatorol picit...ez olyan erdekes 8)

Csoki
Kisse erthetetlenul irtam...elobb elkezdtem magyarazni a vonalzijaimrol aztan lattam nem is tudod,hogy koltozunk :oops: nem azert irtam am :wink:

Angyal
Koszi en is neked te elobb kezdessz :wink:

Rana
Ngyon szep a pocid es a szep hajad en is eszrevettem :wink:

Till
Meg adjunk neki egy kis idot :wink:

Kata
Sok szerencset mara vgy holnapra :!:

Puszi
En sem mondom mar biztosra a talit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana,
nagyon szép a pocid! :P
Pihizz sokat!

Bridget,
most mész először Krizsához?
Velünk nagyon rendes volt!Nagy reményeket fűzök hozzá! :oops:
Én holnap megyek a nőgyógyászomhoz, megbeszéljük a lapart(hysteroscopia),és a fogigátlót is!Jó lenne, ha már kezdhetném szedni!Nagyon várom már, mert akkor már tényleg megkezdődik a visszaszámlálás!

Puszi,
ne aggódj!
Holnapra szépséges magas HCG-t!

Lányok,
egyébként hogyan döntik el, hogy kinek milyen protokoll szerint csinálják a lombikot? :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?