Szia puszedli
Köszi a szivélyes fogadtatást
Én is nagyon bizom benne, hogy ez már sikerülni fog!
A gond 2007-ben kezdődött amikor a lapar erdménye az endometriózis lett
Féléves GNRH kezelést kaptam a debreceni Klinikán amely ZOLADEX szuriból ált, minden hónapban egy a hasfalba.
A vérzésem fel volt függesztve 8 hónapra, amely állitólag megszünteti az endo visszajövetelét.
Félév spontán próbálkozás után visszamentünk a klinikára, mert baba még sehol nem volt, igy 2008. aug-ban megkezdtük a stimukat az inszemhez.
4 sikertelen inszem után a doki automatikusan átirányitott a Kaáliba, hogy tovább nem próbálkozunk az inszemmel, nehogy kiujuljon az endo, meg a korom miatt, nyáron töltöttem be a 38-at.
Márciusban volt a konzultáció a Kaáliban, de két ciklust ki kellett hagynom, nehogy tul legyek stimulálva.
Májusban kezdtünk volna de mivel cisztám volt igy csusztunk egy hónapot, és csak juniusban tudtam kezdeni.
Julius 03-án volt a punkcióm, 06-án 3 naposan kaptam vissza őket, de nem sikerült 29. napra megjött a HCG nulla volt.
A férjem eredményei hál Istennek nagyon jók.
Ez a programunk short protokollal volt, a másodikat longgal folytatjuk, amely a doki szerint sikeresebb lesz a szervezetemnek, mert valószinű , hogy maradtak endos szigetek, amelyek gátolták a megtapadást.
Hiszem, hogy sikerülni fog, nagyon sokat szenvedtem már.
Decemberben 14 éves házasok leszünk, remélem, hogy már a pocimban lesz a Karácsonyi ajándékom
Bocs, hogy ilyen hosszura sikeredett a levelem..
puszi