Sziasztok!
Tegnap pocsék napunk volt. Nekem egész nap iszonyatosan fájt a fejem, biztos front, mert ma kutya bajom, de olyan érzésem volt, mint ha lázas is lennék, viszont megmértem, és 35,4 volt.
Persze Zalán is nyügös volt, 5 órás cipelgettem, lestem ohaját, de csak sirdogált, nyügösködött, persze nem egyfolytában, de nem szokott ilyen lenni. Mire hazajött a párom, és ölbe vette, bekapcsolt neki zenét, majd Panizzit. Rally autó zúgására, pedig totál elaludt. Én meg csak ámultam. Már a zene hatására is elaludt. Most Sting-et halgatok, és tök jól el van. Mondjuk érthető hogy szereti a zenét. Mert nekem az az első, ha beülök az autóba, hogy bekapcsolom a zenét. Meg itthon is sokat hallgattunk.
Majd rakok képet az alvásról, meg amikor még ébren volt, teljesen rátapadt a képernyőre.
Beze
Ez alkati dolog lehet. Nálunk mindenki vékony. Zalán is a mi genetikánkat örökölte. Babának én is duci, husis baba voltam. Aztán ovis koromtól már nem. A másik pedig a sport. Anyukám, apukám is rendszeresen sportol. Apukám kevesebbet a műtét miatt. De anyukámmal évekig együtt jártunk edzeni.
A tervem, hogy szoptatás után neki állok futni. Itt ez a legjobb lehetőség. A párom is eljárt futni, amikor nem dolgozott ennyit. Meg ha időnk engedi, újra eljártunk teniszezni, bringázni (gyerkőcökkel). Az edzőtermet most már ritkábban tudom beiktatni, de az itthoni súlyzós edzés is megteszi kiegészítésnek.
Egyébként a férjem rokonságában vannak profi futók. Szóval van kitől tanácsot kérni. Meg az orvosom is ellátott még Zalán születése előtt jó tanácsokkal. Csak aztán mire elkezdtem volna a futást, már jött a baba.
A szoptatást meg imádom. Mert fekszek, és fogyok.
Dike
Reginél sem fejtem, de volt tejem 19 hós koráig, és fél éves koráig még vizet sem kapott. Viszont Zalánnál annyi tejem van, hogy nem akarom, hogy még több legyen. Ő sokkal többet eszik, eleve nagyobb baba.
Akkor fejjél, ha kellemetlenül feszül a melled, vagy hajlamos vagy a csomósodásra.
Ahogy csillag is írja, iszonyatos munka, és ha majd később elmész otthonról 2-3 órára, hol fogsz fejni, a melled fájni fog.
És az is nagyon fontos amit Zsuzsi ír. A hátsó tejhez hozzá kell jutnia a babának. Én mindig figyelem melyikben mennyi van. Pl. Reginél nyár volt, úgyhogy ha úgy láttam, csak szomjas, akkor jöhetett a higabb tej. Ha pedig éhes, akkor a meg mindekettőt, de legalább egyet alaposan kietettem vele. Majd menni fog ez, közben ráérzel mi jó a babádnak.
Kati
Pedit várjuk, akkor holnap jönnek? Kékfényt szerintem is szeretik a babák, mert a szobatársamnak kellett egy napra betenni a babát, és amikor eljöttünk láttam, hogy sirdogál, de amint beteszi, megnyugodott.
Most megyek, szerintem tele a pelus. Meg újra megyünk le a boltba, megjött a husi, amit rendeltem. Ma fini baconos hús lesz.
Holnap meg befestem a hajam (már két hós lenövésem van, persze őszülök is), de nem tudom hogy fogom lemosni, mert ha lehajolok, még néha érzem a gátsebem. Egyébként már pár napja totál fájdalommentes.