Új privát üzeneted érkezett!

Edit!

Szorítok nagyon ;)
Az elmaradt mensi, az egyértelmű + teszt, és olyan fura szédülést érzek néha, amit a lányoknál nem éreztem soha :roll: Szóval néha úgy megszédülök. Viszont émelygés nincs - a lányoknál az volt. Jaaaa, és ami a lányoknál is volt: sokat kell pisilnem :roll:

Rik!
Az az adókedvezmény?
Vendég

Gira

ja az.A világ minden kincséért se jutott volna eszembe a neve :D
Tudtál erről?
Vendég

Rik!

Azt tudtam, hogy van valami adókedvezmény, de azt nem tudtam, hogy már a terhesség alatt jár. Utána is néztem rögvest, és a 91. naptól, tehát 3 hós terhességnél már adják. Köszi az infót ;) Jól fog jönni az a +12.000 ft :lol:
Vendég

Gira

ezért vagyunk egymásnak! :wink:
Vendég

Na mizu csajok????Mindenkinél dúl a full készülődés???

Képzeljétek tegnap este végre megjött a hűtő,már át is pakoltam :wink: Nagyon tetszik,klassz!!! :wink:

Tegnap volt apa 28.szülinapja,ünnepeltünk egy kicsit a szomszédoknál :wink: Éjszaka Krizsike egész éjjel(de szó szerint 10 percenként)hányt :( Ráadásul köztünk aludt,így mindektőőnk ágynemüjét kétszer húztam éjjel :? Én egy szemhunyást sem aludtam,végig Krizsit figyeltem...
Mára már hasmenése is lett...remélem hamar átmegy rajta ez a fránya vírus...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :( Sajnálom Kristófot. Gyógyulást neki!
Nálunk apának ma van a 27. szülinapja :D Nálunk ma lesz buli ;) De nálunk csak 4-esben. Vagyishát mostmár 5-ösben
:oops: ?
Vendég

Boldog Szülinapot az ünnepelt apukáknak!!!!!!!!!! Kép

Panny

sajnálom Kristófot.Asszem az egész országban ez a járvány most!!! :evil:
Jobbulást neki!!
És a hűtő jól szuperál???
Vendég

Szép estét!

Isten éltesse a a szülinapos apukákat!!!!!

Panni!
Jobbulást Kristófnak!!!!

Erika!
Van már fenyőfád????? :lol: :lol:
Tudod miért kérdezem???? :lol: :lol:

Ma volt a legutolsó vásárlás,de kész vagyok,úgy elfáradtam!!!!!
De már csak jövő január 2-án megyek csak dolgozni!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Boldog Szülinapot az apukáknak.

Panni!
Kristófnak jobbulást.

Mi jól vagyunk. Szerencsére most már mi is mind együtt leszünk 2 hétig. Most tartottuk Dani 3. szülinapját. Majd teszek fel képeket, csak még a gépben vannak. Készülünk a karácsonyra. Sütöttem is, de holnap folytatom.

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Megint nem bírtam aludni.
De jó nektek, hogy együtt lesztek 2 hétig :)
Nálunk apa még ma is dolgozik, meg 27-től is :( A posta :( Ilyenkor nem engedik szabira a jónépet. Max a nőket, mert hát a háztartás... :?

Képzeljétek! Olyan büszke vagyok magamra! A héten apa híjján kénytelen voltam a karácsonyi bevásárlást a két hisztissel végigcsinálni. Bevallom, az elején valami jóténykony angyali pesztra megjelenésében bíztam, de hiába... És SIKERÜLT!!!!! Tegnap megvettem az utolsó darabka fényes szalagot is együtt velük :D
No a viszontagságaimat nem mesélem, el, nehogy valakinek elmenjen a kedve a gyerekekkel való vásárlástól :lol:
Vendég

Gira!

Sajnálom, hogy párod ma is dolizik. Annak viszont örülök, hogy sikerült a gyerkőcökkel a vásárlás. Azért a viszontagságaidat is meséld el. Mindenből lehet valamit tanulni.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Köszi a jókivánságot apa nevében is :lol:
Brigi!

Daninak nagyon boldog szülinapot!!! :lol: Igazi nagyfiú már :wink:

Gira!

Grat a bevásárláshoz :wink:
Mi most jöttünk haza....reggel óta úton voltunk egy utcsó vásárláson.Muszály volt apának is jönni,mert már nem nagyon bírom tolni a bev.kocsit...mióta együtt vagyunk(8 éve lassan)most először kellett résztvennie a karácsonyi nagy bevásárlásban...hát jó dolga volt :wink: dehát férfiből van,utál vásárolni....azért ma ügyesen helyt állt,ráadásul jöttek a fiúk is :? :lol:

Nekünk már megvan a fa,kinnt van a teraszon ,nehogy a lurkók kifigyeljék :wink:

Edit??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Britta

Boldog szülinapot a Kisfiadnak!!!!
Hova tünt a jó kis terhes vonalzód??Ugy tetszett!!

PAnny

nekem sose jöna párom vásárolni.De ma pl. egyedül voltel,amig én sütöttem!
Asszem öregszünk!Egymáshoz!! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!! :lol: :lol: :lol:

A gyerekeknek meg sok - sok ajándékot a Jézuskától!!!!
PUSZIKA!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

MINDENKINEK BOLDOG,SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!GYEREKEKNEK SOK SZÉP AJÁNDÉKOT!!!

Kép
Vendég

Erika!

Levettem a vonalzóm, mert a fiúké nem fért be. Inkább visszacseréltem erre.

Panni!

Köszönöm Daninak a jókívánságokat.

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk:

Dani, Gergő, Attila, brigi és Pocaklakó Bence

Kép
Kép
Kép
britta

sziasztok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok :Andi

Kép
e.andrea

Nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Lehet, most pár hétig nem jövök, mert költözünk, és ott egy ideig nem lesz net, de igyekszünk beköttetni ;)
Vendég

Áldott,Békés Karácsonyt!!!!!

Kép

Panni és családja

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁN A TÓTH CSALÁD!!!!!!

MINDENKINEK SZÉP AJÁNDÉKOKAT A FA ALÁ!!!!
Vendég

Áldott karácsonyt!

Attila, Edit, Veronika, kis Ati
Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Végül is vasárnap költözünk,addig még tdok jelentkezni :)

Képzeljétek, elkezdtem mindentől rosszul lenni :? Az egész karácsonyi zabálás alatt csak néztem ki a fejemből forgó gyomorral :roll: ALig bírtam pár falatot leeröltetni. Nem emlékszem, hogy ez ilyen durva lett volna :roll:
Felétek mi újság? HOgy telt a karácsony? Nem babásodott senki, amíg nem járt erre ? :wink:
Pocakosok hogy bírták a sürgés-forgást?
Vendég

Sziasztok!!!

Megjöttünk a szülőktől .Jól telltek az ünnepek.Fincsi kajákkal :)

CSajok!!
Nekem ma megjött ismét a mensim.
Nem tudok mire gondolni már.Minden variáciot kiprobáltunk már pé-s körül ,mikor hogyan.Nem sikerült.Nekünk nem jutott még egy gyerek.
Most ugy vagyok vele,hogy beletörődöm.Kezdem érezni,hogy elég is ez a két gyerek.Petra is végre nagylány,nem kell a nyomában lennem,vendégségben volt hogy egy órát is elvolt másokkal,nem is foglalkozott velem. :roll:
Szóval csak azt akarom ebből kihozni,hogy most a munkámra fogok koncentrálni.
Lehet hogy tavasszal megprobáljuk ismét ,de nem fogadkozom.Annyi minden történhet addig....
Most eljutottam arra apontra hogy elég ez a két gyerek.Aztán ki tudja mit hoz még a sors....
CSajok!!
Mindenkinek szép problémamentes babavárást kívánok,a pocakosodás előtt álloknak kitartást,és mielőbbi babásodást kívánok!!!!
Puszillak benneteket!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Rik!!
Na nehogy már te is lelépj innen............!!!!!!!!!!Akkor én sem fogok többet ide írni, mert ez nem valami babahozó-topic.......

Egyébként én magam alatt vagyok...Ünnepek elteltek, nem élvezhettem a jobbnál jobb falatokat, mert 24-25-26-án olyan hasmenésem volt, hogy csak na..........!!!!!!! Rémes volt! Aztán ma reggel Veronikával dokinál kezdtünk, nagyon csúnyán köhög, taknyol.........
Az meg már eleve stresszel, hogy holnap holnapután be kell menni dolgozni...(még jó, hogy csak 2-ig)
A férjecském tegnap olvasott egy cikket, és olvasás közben felugrott, odajött hozzám és hangosan felolvasta, hogy a tartós munkahelyi stressz a nőknél meddőségi problémákat is okozhat...
Hát ezzel is jól feldobott! :(
Egyébként már érzem azt a jellegzetes fájdogálást, és tuti hogy most is meg fog jönni....Igaz, még nem barnázok.

Azért remélem a többieknek igazán szép volt a karácsony!

Gira :)
Sajnállak a rosszullétek miatt! Engem is nagyon kínozott, főleg a második, de most valahogy szívesen lennék a helyedben!

Puszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Na, azért voltak örömteli pillanatok is, dobok egy-két képet az ajándékbontásról, meg a karifánkról!
Apától meg kaptam egy új szétnyithatós Samsung telefont! Meg egy könyvet, és kozmetikumokat.

Szóval azért mégiscsak szép volt ez a karácsony....

Kép
Kép
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Rik!

Én sem szeretném ha lelépnél :( :( :(

Ne adjátok fel!!!Vagy a munkahely miatt muszály egy időre??De tavasszal ismét,lécccci!!!!

Nekünk jól telt a karácsony,igaz mi a Krizsivel kezdtük hányás-hasmenéssel 23.-án éjjel....
Már kicsit gáz ez a sok zabálás...kicsit örülök hogy vége!!Meghát ez a nagy rohanás...minden nap mentünk a rokonokhoz...
Majd én is teszek fel képeket,csak a lap-topomon van és azt apa elvitte melózni(mert ő sajna most éjjelre ment)De legközelebb csak szilveszterkor megy :wink: Sajna akkor muszály mertnálunk most a pénz beszél és elég jó pénzes helyre megy őrködni...itthon várjuk a fiúkkal,amúgyse mennénk nagyon sehova ilyen nagy hassal :wink:

Egyre nehezebben bírom magam :wink: de nem panaszkodom!!Amúgy minden OK Olivérrel,sokat mocorog és már befordult,koponyvégű fekvésbe!Még durván 2és fél hó!!

Pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

teszek fel én is képeket :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lőjetek le a sok(k)volt... :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik!

Sajnálom :(
Lassan nem marad itt senki :(

Panny!

Édik a fiaid :) No meg a pocakod is tetszik ;)
Nagyon szép karácsonyfátok volt... nekünk idén még csak kicsi a helyhiány miatt, de jövőre én is ekkorát akarok :)
Vendég

Gira!

Nincs babás vonalzód??

Hát tényleg fogyatkozunk.... :?

Remélem mi azért tartjuk a frontot amíg a többiek is csatlakozhatnak :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

De van, csak többnyire elfelejtem beszúrni (a nem mindig csatolja üzemmódban van)
Igen, valahogy kellene csábítani ide embereket. ;)
Vendég

Sziasztok!

Hát azért jó lenne nem elfogyni.........
Ma vagyok a 26. napon, de tutra meg foog jönni, olyanok a tünetek....tegnap már elsirattam, mára könnyebb!

Panny :)
Jók a képek, aranyos a pocis kép is!!!

Gira :)
Költözéssel hogy álltok?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

sziasztok mindenkinek boldog uj évet kivánok Kép

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, remélem előbb utóbb én is elmondhatom, hogy a harmadik babát várjuk.

Nagyon szeretnénk :D

Sokat olvasgattam a nemek arányáról, esetleges befolyásáról.
Nállunk már van 2 lány és most szeretnénk egy kisfiút, persze ha lányka lesz az sem baj, legalább nem kell az egész ruhatárat lecserélni. :lol:

Sok ismerősünknél ahol van 2 gyerkőc egyneműek, ott a harmadik is ugyanolyan nemű, így szerintem nagyobb esélyünk van a lánykára, nem baj azt legalám már ismerem :lol: .
Igaziból mindegy, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen.

Így elsőnek most ennyit.
Kívánok Boldog Új Évet mindenkinek!
Dorka
manó2

Sziasztok!

Mi is most tervezzük a 3. babát.
Szeretnék csatlakozni hozzátok!

BUÉk
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Szép estét!

SIKEREKBEN GAZDAG NAGYON BOLDOG ÚJ ÉSZTENDŐT KIVÁNOK!

A kismamáknak jó szülést és jó egészséget!
Akik szeretnének babát,mielőbbi babásodást!
SOK SIKERT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Húha, egyből két Dorkánk lett!! Tök jó, hogy csatlakoztatok!
reméljük, mindnyájan babásak leszünk hamarosan!

Nálunk van fiú is, lány is, igazából nincs tétje, milyen nemű legyen!

Én is nagyon boldog, babásodós új évet kívánok mindenkinek!!!!!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Bocsik, hogy rég nem irtam ide, én még nem hagylak itt benneteket :wink: , habár nálunk most szünetel a babaprojekt, de remélem hamarosan belevágunk!!!
Üdv a Dorkáknak!!! :wink: :wink:
Ha ma már nem jönnék, akkor kivánok mindnyájatoknak egy babás ÚJ ÉVET!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Üdv a Dorkáknak :wink:

Igen,én is megfigyeltem hogy ahol 2 egynemű gyerek van ott a 3. is olyan nemű lesz... :wink: mi vagyunk az élő példa :wink:
De ez csak amolyan vicces megfigyelés :wink: semmi alapja nincs,így adta az Isten :lol:

Képzeljétek elvittük Márkot korzini(most tanul)és apának is kölcsönöztünk,lévén hogy én most kihagynám a korizást... :wink: (amúgy imádok!!)Annyira megtetszett apának és elsőre olya ügyes volt,hogy tegnap vettünk is neki egy korit,teljesen be van zsongva... :wink: tiszta édes!!

És az a klassz, hogy itt felénk egy kis halas tó befagyott és azon lehet korizni,még az élmény is szuper!!Márk kicsit kedvet vesztett mert még nem megy olyan jól,de ő is belejön majd :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!
Kép

Panni és családja

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok!

Tudjátok ugy nehéz jönnöm,hogy a babaprojekt tuti szünetel most pár hónapot.Azért néha benézek,és biztatlak benneteket jó!(úgyse bírom ki!)
Tudom hogy nem babahozó fórum ez,nem is ezt várom itt.HAnem hogy biztassuk egymást,és legyünk jóban rosszban egymás mellett.Hisz mindenkivel megtörténik a csoda csak bízni kell!
Az ujaknakkitartást,és mielőbbi babásodást!

Mindenkinek Boldog Babásodós Új évet kívánok szeretettel!
Kép
Vendég

Mindenkinek Boldog Új Évet! A babára váróknak mielőbbi babásodást, a pocakosoknak jó babavárást kívánok:

Brigi

Üdv az újaknak!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Látom van gyarapodás! Legalábbis az anyucik számát tekintve! :) (akkor nem fog elfogyni a topik :))

Most így újév közeledtével belefér a "vallomásom", hogy örök hálám Nektek azért, hogy nyolc hónappal ezelőtt csatlakozhattam ehhez a topihoz. Ugyanis azáltal, hogy csatlakozhattam hozzátok és megbeszélhettem veletek a gondjaimat, így nem csúszott ki a lábam alól a talaj, pedig már igencsak a szakadék szélén álltam a bizonytalanság miatt (hogy kettő vagy három, a régiek még emlékeznek rá). Most meg, hogy eldöntöttük, hogy jöhet a harmadik, attól golyózok be, hogy nem jön össze. Ezért muszáj távoltartanom magam a témától (akarattal). Ez van.

Félelmetes, hogy akik az elején babásak lettek, azok lassan szülnek! :shock:

Mindenkinek (babásnak és nem babásnak egyaránt) nagyon boldog új évet kívánok! És sok szerencsét!

(én sem tűnök el, csak "távol vagyok tartva" :))

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Jó hogy benéztél :wink:

De azért rajta vagytok az ügyön???? :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

2 0 0 8

B U É K M I N D E N K I N E K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kisérjen!
Bú és bánat minket elkerüljön,gondolatunk,vágyunk,álmunk teljesüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új év alkalmából nem kivánok egyebet,csendes lépteinket kisérje szeretet!
Szivünkbe béke,lelkünkbe nyugalom,legyünk boldogok a következő 365 napon!

BUÉK!

Kivánja ezt mindenkinek!

KRISZTI ÉS CSALÁDJA!
Vendég

Kriszti!

Örülök, hogy benéztél. Hogy teltek az ünnepek?

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Panni,
persze, mindent megteszünk a babáért, amit csak tudunk, de mint a vonalzóm is mutatja, ez a hónap is sikertelen volt... :(

Kriszti!
Amindenit! Nem késted le az idei első hozzászólást! :) Nektek is hasonló sok szépet és jót!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Jól teltek az ünnepek!De már holnap dolgozni kell menni!A két ünnep között mosógépet kellett vennünk,mert a régi elromlott!Jöttünk mentünk,hozzánk is jöttek!Tegnap este a barátnőméknél voltunk,de csak négyesbe kártyáztunk hajnal 1-ig aztán jöttünk haza,mert a párom nappalra ment!A gyerekek is buliztak,saját baráti társaságukba,a fiam reggel 8-kor a lányom délután 14 óra után jött haza!Most mind ketten bágyadtak csak pihengetnek!!!!!!
Jó nekik még holnap alhatnak!

Kinek hogy telt az ünnepek!

PUSZILOK MINDENKIT!
Majd jelentkezek!

Nyáriorgona!
Véletlen szerű volt az első hozzá szóllás!
Nem tudtam aludni,igy benéztem ide is!
Kitartás!Sok sikert neked is mindenhez!!!!
Vendég

Egy másik topicban olvastam,sztem tök jó :wink:

Az anyuka ruhái

Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből
--------------------------------------------------------------------------------

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny :lol: :lol: :lol:
Hogy milyen igaz!!!! :wink:

Ma voltam az oviba beszoktatást kérdezni,Petrának.Csak akkor kezdhet amikor dolgozni kezdek,vagyis születésnapjának másnapján.Jó mi???Nekem nincs szabim,ugyhogy gyors beszoktatás lesz! :roll:

Ujak,merre vagytok??

Ditta????Mizujs???Jóhir van????
Vendég

Sziasztok!

Rik :)
Nincs jó hír............ma megjött..... :( De már túltettem magam rajta..vagyis úgy érzem!
Te még folytatod a teákat, hőt, elevitet??? Én igen!

Panny :)
Ez jó!! Sok minden igaz belőle!

Nyáriorgona :)
Remélem ti sem adjátok fel!!! És ha lesz valami jelentkezz!!

Kismamik hogy vannak????

Edit

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?