Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Drukkokat köszönöm.Hétfőn punkció.Ma felköltöztünk Pestre.
Babák nagyon tüneményesek!!!
puszi:növesztők++++++++++++++++++++++++++++

bébike:én is kapom a Clexant.Vérrög ellen adják.Én Leidenes vagyok.Ez azt jelenti,hogy vérrögre hajlamos.Clexan hígitja a véred.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Atolvastam a BMC-s forumbol es Melaniatol szeretnem kerdezni, hogy mit jelent, hogy Leidenes? A Leiden mutaciot nekem is neztek, nekem heterozigota lett, ennyit tudok, de nem csinaltak semmit es nem is kaptam egyelore semmit ra. Most (jovo het kedden) varjuk az 1. lombik eredmenyet:)

Az akciosoknak hajra, a babak pedig tenyleg gyonyoruek:)

Oroszlan

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Mai vv. és uhu eredményem: kb. 10 tüszőcske növöget a pocakban. Hétfőn megyek újra.

Drukkok mennek a párhuzamosan akciózóknak!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mar vgy 3szorra irom meg es allandoan lefagy mert beakartam tenni egy idezetet :twisted: na akkor azt kihagyom es rovidre fogom mert mar a hajam egnekall :evil:

Gyerekek gyonyoruek egytol egyig....olvadozom :)

Skrisz
Nem is baj a lenyeg,hogy no latni,hogy fejlodik es nincs semmi baja...eleg az az egyszeri meres :roll: Tejcsivel hogy alltok?

Dezsi
orulok ha adigra vegzek mire haza kell mennem :shock:
Neked pedig sok szerencset a kis csodadhoz :wink:

Vkrisz
Edi a lobogo haja :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Ne is mond lefogok rola szokni :roll: marmint a hosszu hsz-ekrol :twisted:

Szezso
Ngyon izgi 8) gondolom te is izgulsz mar :D Lakaskeresessel hat talaltunk egy alomszepet...alomaron :? Majd meg megyunk a hetvegen is nezelodni meg van tobb mint 2hetunk eldonteni... :roll: Bendi sulya pont jo akar johetne is a hetvegen :D

Melania
Laptetooo...lehet jo jel :wink:

Oroszlan
Kép

Puszi
Jok az eredmenyek eddig csak igy tovabb 8)

Melania,Puszi,Oroszlan+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt! :D

Tegnap hamar feküdtünk, ma kidobott az ágy. :?

Kicsit borult a hétvégi program:ma megyünk Pestre 10 körül, anyóssal apóssal együtt mert nekik is dolguk van fent.MEgalszunk majd párom tesójánál, vasárnap reggel kiságy és úgy jövünk haza.
Sztem jobb is így, mert párom le akarta tudni az egészet úgy hogy vas de megyünk, felpakoljuk az ágyat és jövünk...3-3 óra vezetéssel minimum. :roll:

Tegnap sütöttem sütit, nehogy megromoljon a túró mire hazajövünk. Olyan kefírest, de elég fullos mert olivaolaj van benne, fele teljes kiőrlésű rozsliszt, a kefír kaukázusi volt (mert ez volt itthon), benne minimálos cukor, nesquick kakaó, tetejére morzsolva egy kis édesítős túró.Én már tegnap este nem kóstoltam meg, de ma az lesz a reggeli. :D

Skrisz
Annyira művészi az a fotó! :D

Puszedli
Szép eredmények. :D Csak így tovább!!! :D

HAJ
Érdekes, hogy lobogott tényleg...pedig csak 4 mm. :D Férjem azt mondja,neki nem volt haja, kopasz volt.Mondom, de te fiú voltál, ő meg lány lesz. :lol:

Melánia
Drukkhegyek hétfőre!!!+++ :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Akciózoknak drukkok mennek!Puszi,Meli,Oroszlán neked is,

Bumi,jobbulást a mamának!

Vkrisz,nyami,most küldhetnél a sütidből :D

Bridget :lol: fogd rövidre :lol: :lol: :lol:

Kisbutáról semmi infő,férje mégsem jött :?

Szezsó,drukkok mennek,hogy könnyű,gyors szülésed legyen...rólad ki hiradózik?

Mabe,miért,nem kell mindig popsikrémezni? :roll:
Vendég

Melania
Drukkok mennek!

Skrisz
Művészi a kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizkrisz
Most megnéztem... Molli lány... pedig nincs sok haja :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nyulasz
Én nem kenegetem mindig...
Mióta léteznek a jó minőségű pelusok, amik pillanatok alatt magukbaszívják a pisit, nem feltétlenül kell... pláne nem vastagon...
Amíg még jó idő van... és amíg kicsik és nem nagyon mozognak... vannak azok a pelenkázó alátétek (DM-ben Rossmanban lehet kapni) arra szoktam tenni pucér fenékkel... :wink:
Vendég

Nekünk is van kisnyuszink :lol: :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok,
nem olvastam vissza, de úgy látom, apácska elfelejtett nektek szólni... Mondjuk ahhoz képest, hogy mimindent felejtett még el örömében, ez már csak a jéghegy csúcsa.

Szóval. Kedden reggel 6-os indítás helyett Katica repesztett burkott hajnali fél 4-kor, konkrétan arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatvíz.
Gyorsan be a klinikára, szépen indultak is a fájások, aztán mikor olyan 20 perceseknél jártunk, egyszercsak 40 percig semmi :shock: . Kaptam oxitocint, de arra se indultak újra a fájások, bezzeg Katica szívfrekvenciája 120-ról rögtön 100-ra esett, úgyhogy végül császárnő lett a lányunkból 2009. augusztus 25-én reggel 8 óra 05 perckor.
A legfontosabb, hogy egészséges, annyira, hogy tegnap már haza is engedtek, mert ő nem sárgult be (csak én, de az a Gilberttől van), én meg vállaltam (tapasztalt lombikos létemre mi az nekem), hogy két hétig még szúrom a Clexane-t.
Szerencsére a klinikán az utolsó éjszakát már a nem az operáltak között töltöttem, és velem lehetett a kicsi lány, így nem itthon harcoltunk meg először, de azért be fog állni a napirend, mégha felfordulás is van most. Amíg fenn voltam az operáltaknál, persze hozták szegényemet háromóránként, csak hát közben nyomták bele a tápszert, nekem meg már eléggé fájt a mellem. Szóval ragaszkodtam hozzá, hogy aznaptól én jövök. Nagy harc volt, de megérte, mert így az első itthoni éjszaka már egy fokkal nyugodtabban telt. És ma érkezik anyukám, kb. egy hétre, az is nagy segítség lesz. Meg amúgy apája is nagy segítség, még soha életében nem volt ilyen figyelmes, pedig eddig se panaszkodhattam rá...
Képeket még nem tudok küldeni, mert az én gépemen eddig egy sincs, de majd pótlom, amint tudom.

Melánia, mennek a drukkjaim!!!

Meg mindenkinek aki akciózik még, sajnos most nem egészen vagyok képben... :oops:

Kép
kisbuta

Kisbuta
Sok szeretettel gratulálok!

Kép
Vendég

Halihó!

Kisbuta: gratulálok!!! :-D majd írj méreteket...szóval kalandosra sikerült a dolog :wink:

Vkrisz: ja, 4 mm, nem cm a haja :lol:

Bébike: a 100-as BPD szerintem pont a határ normál és császáros szülés közt :wink:

Melánia: drukk a punkcióhoz! :-D

Puszi: 10 tüsző, az nagyon széééép, csak így tovább!!!

Nyulasz: megkértem valakit, hogy híradózzon, remélem elvállalja :-)

Velem annyi a szitu, hogy valószínűleg maga a terhesség, meg a vas, amit szedek okozza a trombocitaszámom csökkenését. Jelenleg még olyan szinten van, hogy kezelést nem igényel, és ha császárra kerülne a sor, az még biztonságos lenne, viszont csak altatásban. Jövő kedden néznek még vérképet, hogy alakul.

Ennyi dióhéjban :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Kisbuta!
Gratulálok!

Akciózóknak megy a drukk!

Feri nagymamája már osztályon van, de beszélni, írni nem tud, így a látogatásokkor is csak felidegesíti magát, mert nem értjük mit kara, és ez nem tesz jót az állapotának.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, szegény nagyi. :(

Kisbuta, nagy szeretettel gratulálok nektek! Jobbulást a császár sebhez!

Meli, drukk hétfőre!

skrisz72

Puszi,
akkor neked is mennek a drukkok, most látom, hogy épp akciózol!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi,
sajnálom a nagyit :( - de ha meg nem látogatjátok, akkor azért talán még rosszabbul esne neki... Jobbulást neki!

Szezsó,
3400 gr és 50 cm. (És a haja kb. 4 cm , és nem mm :roll: :lol: )

Skrisz,
jobbulok. Hihetetlen erőt ad, hogy itt van a pici lány, de gondolom ezt te is tudod. :D

Kép
kisbuta

Kisbuta, na végre! gratulálok!

Visszaolvasni nincs időm csajok, puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz
Az lesz 8)

Kisbutaaaaaa
Kép

Mai drukkok mennek Melanianak,Puszinak,Oroszlannak :!: :!:

Kismamiknak pocaksimi anyukaknak sok tejcsi 8) :lol:

Szep hetveget mindenkinek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana :idea: :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[b]Kisbuta, hatalmas gratula!!! Sok boldogságot, egészséget és tejcikét! [/b] Jajistenem, vészesen kúszok felfelé a táblában... Már csak Szezso és Till van felettem????? :shock:

Bumi, sajnálom a nagyit. Jobbulást neki. Azért sokan teljesen felépülnek stroke-ból, nem? :roll:

Oroszlán, ha Leidenes vagy, kapnod kell a Clexane-t (már most is kapnod kellene, úgy nagyobb az esély a sikerre)! Ne hagyd magad, írasd fel a dokival!

Meli, drukk neked is! +++++++++++++++

Szezso, a vas is csökkenti a trombocitaszámot??? Neked most mennyi volt pontosan????

Loláékról nem tudtok vmit?

Bridgetkém, vagyok néha, most is bekukkantottam.
Még mindig özön a dolog: Volt ma a villanyszerelő, most festünk végre!!! :D :D :D (Illetve Apa fest, én meg lábatlankodom, ő meg szid, hogy pihenjek inkább. :oops: ) Jövőhéten fürdőszoba, egy-két dolgot még ki kell dobni és egy-két dolgot még meg kell venni, és készen vagyunk!!! :)

Voltunk tegnap dokinál (nem az enyémnél), szép nagy babáink vannak, még egykebabákhoz képest is idősebbek a koruknál! :D BPD-jük 6 nap alatt 7 mm-t nőtt (most 84, illetve tegnap annyi volt)! :shock: Áramlásvizsgálat eredménye is tökéletes, vizelet is szupi, vérvétel eredményért jövőhéten kell visszamenni, akkor lesz a saját dokim, aki valszeg mindennek ellenére erőltetni fogja a befekvést... :(

Na jó éjt lányok, kidőltem....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Orulok,hogy minden rendben :wink: Mikor keszulsz szulni?Szerintem a 35.hetig te is kifogod huzni :wink: Lakas akkor alakul es ne labatlankodj ha jol tudom neked pihenni kell :twisted:

Hajnoca
Furdoszobaban elvesztel? :shock: vgy azota is elvezed az uj kadat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Kisbuta: Katicának pont jó méretei voltak! :-D 4 cm-es hajjal hajasbaba :wink:

Rana: örülök, hogy minden oké Veletek és a Kiscicák ilyen szépen fejlődnek :-D
A trombocitaszámom 73. Kb 2 hét alatt csökkent le 103-ról (alsó határ 150)
Hematológus mondta, hogy maga a terhesség plusz a vastabletta is okozhatta, ezért abba kellett hagynom a Maltofer Fol-t, és a szülésig vasban gazdag étrend javasolt.

További szép hétvégét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta tiszta szívből gratulálok Katica érkezéséhez!Sok örömet,és tejcsit ! :D :D :D
Vendég

Bridget, mondtam, hogy a szüléssel megvárom a hazatérésedet!! :wink:

Szezso, az tényleg alacsony. :( De már nem sokáig kell kihúznod. Nekem is egyértelműen csökken, de azért még határérték felett van. Remélem, kitart a trombocitaszámom, mert nekem a heparin miatt külön gáz lenne, ha nem.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, koszi a Leidenre a valaszt, en csak azt nem tudom, hogy az en eredmenyemmel is Leiden-esnek szamitok?!???? Kedden rakerdezek mindenesetre, hatha nem keso meg:)

Kisbuta, en is gratulalok es jo egeszseget, sok boldogsagot kivanok Nektek :D

Mindenkinek tovabbi sok-sok drukk es kitartas!
Oroszlan

Kép
oroszlán

Oroszlán, ha Leiden heterozigóta vagy, akkor Leidenes vagy sajnos, igen, és kapnod kellene a Clexane-t már stimulációkor is, de legkésőbb a fogantatáskor / terhesség bebizonyosodásakor. A Clexane segít megtartani a koraterhességet és kivédeni a trombózist a terhesség későbbi szakaszaiban.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, gratulálok Katica születéséhez, szép méretekkel született!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nem voltunk itthon a 7végén, ezért jövök csak most!

Vkrisz: nem semmi, hajas baba!

Melánia: drukk a hétfői punkcióhoz!

Szezso: köszi. Nektek meg drukk a szüléshez!

Kisbuta:
Kép Gratulaálok Nektek! Sok boldogságot! A képeket várjuk nagyon!

Mabe: Tündérke!!!! :D

Rana: örülök, hogy jól vagytok!!!

Oroszlán: én nem vagyok Leidenes, mégis szúrok heparint. Hova jársz?

Skrisz: dobnál majd egy táblicskut? Köszi.

Holnap újra vv és uhu, majd megírom az eredményt!

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget,
elvesztem illetve élvezem az új 'kádat" ami zuhany 'fülke".
Sajnos már vége a nyaramnak, mert tegnap azzal kellett foglalqatoskodnom, hogy aktiváljam magam a fősulihoz és felvegyem a tárgyakat.
Ja, és közben Fannika keresztelője is volt úgyhogy kellett segíteni a nővéreméknek is és nem utolsósorban ... még mindig nincs csak mobil netünk.

Kisbuta,
hatalmas Gratula KisKaticához. :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta gratulálok Katicához! Képet majd teszel fel?

Mabe, Skrisz gyönyörűek a lányok! Nyuszi új képek :) ?

Oroszlán üdv itt, mi még nem találkoztunk. Szép az idézeted. Hát igen, a türelem... sok kéne belőle...

Puszi drukkok mennek!
És minden próbálkozónak +++++++++++

Csajok képzeljétek mindhárom fagyibabám felébredt és tegnap be is költözött :) . Szeretnék drukkokat kérni... :roll:

Mindenkinek puszi
Vanili
Vendég

Rana
Az jooo te pesti vgy mert akko megyek latogatoba 8) :lol:

Hajnoca
Na tudtam en...miko lesz ma netetek :roll:

Puszi,Melania,Csoki++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hajnoca: remélem hamarosan lesz rendes netetek!

Bri: mindjárt jössz hazaaaaaaaaa! :D

Vanília: :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Bri, Puszi,
elméletileg kedden már lesz. :D

Bri,
végre utolértem magam a blogod olvasásában. :wink: :lol:
Enyémet majd holnaptól pótlom, de ma pihinapom volt.
Azt leszámítva, hogy Boginak a fogai miatt megy a hasa és fosik, de sajna nem szól, hogy bilire kellene ülni. :? :)

Csokivani,
drukk és sok - sok pillanatragasztó!! :D

Nekem jövő szombaton már kezdődik a főiskola!! :cry: :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridge, Puszi, Hajnóca nagyon nagyon köszönöm :D .
Vendég

Sziasztok!

MEgjártuk a Dunakanyart a hétvégén. :D Megvan a bébiágy és még a lány ajándékba adott egy Phillips babyőrzőt, amit most pakolás közben talált meg. Kipróbáltuk itthon, működik. :D Az ágyat még nem raktuk össze, előbb rendberakjuk a szobát. Semmi fennforgás nem volt, szóval jól telt a hétvége. :D

Kisbuta
Hatalmas gratula KAtica babához!!! :D

Nyulasz
Nagyon fincsi volt a süti...ajánlom mindenkinek! :D

Mabe
Szép kis nyuszis kép. :D

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Puszi
Bezony am 8) :D

Hajnoca
Nem mondod :shock: Az nem a legkellemesebb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vanili, babaragik mennek! Vigyázz rájuk!

Kép

Tüszőnövelő drukkjaim is mennek ám!!!

skrisz72

Sziasztok!

Kisbuta, szívből gratulálok Katica érkezéséhez!!!

Lányok, minden baba gyönyörűséges, és ezt tényleg komolyan gondolom!

Puszi mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

Kisbuta!
szívből gratulálok!!!! :D

Skrisz!
olyan jó, hogy a táblát megcsináltad... nagyon aranyos vagy :) :) :) :!:

Puszedli!
gratula a tüszőcskékhez!
nagyon drukkolok tovább!!! :D

Bridget!
:D

Szezsó!
nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen! :)

Nyulaszom!
:D

Tücsikém!
mikor mész?
én most fogom lemondani a sorszámom
dezsina

Sziasztok!

Rana: tudnak rá gyógyszert adni, plusz infúzióban vérlemezkét is, ha annyira lecsökkene.

Puszi: várunk a hírekkel!

Vanili: drukkolok nagyon, remélem követed a példámat :wink:

Ma voltam a dokimnál a kórházban. Nekem tuti a császár, legkésőbb szeptember 7-én meglesz Bendegúz :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Szezso: 1 héten belül? Húúúúúú!!! :D

Vanili: ++++++++++++++++++++++++++

Melánia: :?: :?: :?: :?: :?:

11 tüszőt számolt ma doktorbácsi (8. cn), valamelyik már tök nagy (18x22), valamelyik meg még kicsike (10x14), remélem ez nem gond. :roll: A hormonok jók. Mindenesetre begyorsultak az események: holnap is és szerdán is mennem kell, csüt. v. pénteken várható a punkció. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Tok izgi :shock: Nemsoka kismami leszel 8) Hany babat fogsz visszakerni? 8)

Skrisz
Koszi a tablicskut 8) Azt hiszem kitorolhetjuk a ciszta miatt halasztas es az ismeretlen eredetu meddoseget is :roll:

Dezsi
8)

Szezso
:shock: Akkor egy het mulva te is babazol maaar :lol:

Mai drukkjaim mennek :!: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: hármat. :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kisbuta: Isten hozta Katicát, gratulálok!

Puszedli, nagyon drukkok a leszíváshoz, addig is nőjenek még a tüszőcsék! :D

Szezso, így legalább a fájdalmak miatt nem kell aggódnod! Már csak egy hét! :D

Csoki: drukk a három kis bébinek!

Én szerdán venném be az utolsó fogibogyót, de tegnap óta olyan, mint meg akarna jönni :shock: barnás-piros foltok, mint a mensi előtt egy-két napig! Ez hogy lehet fogigátló mellett??? Csak mához egy hétre indulna a stimu :roll: Az emelt adag met okozhat ilyet szerintetek?

Kép

Kép
bébike4

Na, közben telefonáltam a dokinak, állítólag ilyen pecsételés előfordulhat a Lindynette szedése alatt, nem kell vele foglalkozni.

Puszi: hajrá három bébike!

Kép

Kép
bébike4

Dezsikém, holnap akarok telefonálni, akkor majd többet tudok!

Puszikám, nagyon szépen "termelsz", drukkolok!!!
Vendég

Igen, 1 hét múlva tuti Bendegúzozok már :-D

Puszi: szuper a 11 tüsző :-) milyen szurikat kapsz most? Szerintem nem gáz, ha van olyan nagy tüsződ is, szoros kontroll alatt vagy, nem lehet gond. A kisebbeknek még lesz idejük felzárkózni a repiszurival :-)

Bébike: ha alacsony hormontartalmú, akkor tényleg pecsételhetsz tabletta mellett is...

Bridget: mizu az álomáras álomlakással? :-) Küldenél priviben blogcímet?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz köszönöm!!!

Puszi szerintem ez igy nagyon jó, a nagyok akkorra megérnek, a kicsik is behozhatjak magukat, aztán repesztesz és jó sok petid lesz! 11 tüsző az szuper! Nekem egyébként a lombiknál 11. napon volt a punkció és 14. napon a beülti.
Drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezsó köszi! Azóta is sokat gondolok rátok, hogy neked sikerült :) .

Bébike köszönöm neked is!

Puszilok mindenkit!
Vanili
Vendég

Puszikám, hajrá!!!!

Szezso, nemsokára látni fogod a kicsikédet! Jaj de jó lesz! Császártól ne félj!

skrisz72

Ma koran keltem fel 6kor :shock: apacska elutazott... :?

Puszi
En is annyit kernek vissza 8) :D

Bebike
Ne is mond ezt a fogigatlos mizeriat....nekem a melleim fajnak a bimbo tok erzekeny es a petefeszkeim is olyan furan kicsit fajnak :roll: Eletemben nem szedtem fogigatlot :x Alig varom,hogy en is befejezzem :?

Szezso
Megkerdeztuk az ugynokot mennyi az alja...egyenlore varjuk a valaszat :roll: Az a baj,hogy 1szobas is megfelelne egyenlore de jovore ha jon a baba akkor 2szobasba kell koltozni....kicsit mizeriasabb de 1evig minden honapban tudnank sporolni legalabb 1000-1500$ :roll: Na mind1 ranyomsz a www-re es kijon a blog 8) Rana keresere beiktattam :wink:

Hazitucsok
Latom ti is kezdtek hamarosan :shock: Jol elvoltal tunve anno en olvastalak am :wink: de remelem most mar itt maradsz minimum ugy 10honapig 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi a drukkokat CSajok!

Szezso: Suprét, Gonált és Fraxiparint szúrok. (Meg mellette megy a teázás, jóga, vitaminok...)

Vanili: igen? Nekem is így lesz lehet. Bár most nagyon blasztóra gyúrunk. Meg fogunk kapni babaragasztót is most.

Kép

Kép

*puszedli*

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *puszedli* 2009.08.31 14:43-kor.

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?