Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

IR: én szedtem a metet, nem fogytam tőle, és nem is javultak az eredményeim. Abbahagyás után kb 3 hónap tornázgatással a hátam mögött már jók lettek az értékeim.

Tegnap Feri nagymamája Stroke-ot kapott, így nem sokat aludtunk az éjjel. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Puszedli - köszönöm a gyors választ és a kérdéseket. ha jól értem nem kell beutaló?

Dezsina - de kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök ennyit utánunk.

Tényleg csak néhány mondat: mivel áprilisban lett határozatunk és azt mondták 2-3 év múlva lesz babánk öf által, így elmentünk Győrbe és gondoltuk szeptben indulunk újra. minden papírt elintézünk, aztán 5 hét múlva jött egy telefon ,hogy van egy kislány akinek szülők kellenének. a család nehezen fogadta a döntést, ők abban bíztak, hogy szülünk még egy babát, és ezt elfelejtjük majd. a környezetünk nagyon drukkolt, tudják, hogy mennyire vágytunk gyermekre, ill. több gyermekre. az sem volt könnyű, hogy Eszter roma-lány. ezt inkább a barátainknak nem ment könnyen, a család az első találkozás után már olvadozott a lánykától. dolgoztatjuk a környezetünket ezzel, hogy roma-gyereket fogadtunk örökbe azt látjuk, de ez teljesen pozitív irányba indul mindenkinél - van öröm!!! Janka erősen főnökösködött itthon az elmúlt 2 hónapban - ez az ő otthona, ő anyukája, ő játékai - folyamatosan ezt éreztük. mostanra viszont szinte teljesen összeszoktak - ritka már, hogy Janka rugdossa Esztert az ölemben, mikor mindketten belebújnak - merthogy volt ilyen is. most már szépen játszanak együtt, Janka kergeti Esztert asztal alá, pad mögé.....Eszter meg sikongatva menekül. nagyon nyugodt gyermek mindkettő - szerencsések vagyunk, hogy mi lehetünk Eszter szülei. a napirendjük mára már teljesen egyforma - most alszanak még, és az éjszakát is teljesen végigalusszák. Eszternek jobb az étvágya - van mit bepótolni, de ez bíztatja Jankát is az evésre gyakran. Janka már biztosan megy, fut, Eszter még nem indult el. Imádom, hogy ketten vannak!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Julika
Hát minden elismerésem a tiéd...nem lehet könnyű..de a lényeg, hogy ti boldogok vagytok így. :D

Bumi
Sajnálom. :( Jobbulást neki!!!

Megvettünk egy másik kombi kiságyat, 23 ért. Már fel is vettem a kapcsolatot az eladóval, csak a szállítást kell tisztázni, hogy elhozza-e egy futárszolgálat és mennyiért (lapra van szerelve) vagy mi megyünk érte a Dunakanyarba. Az ágy amúgy jó nagy, 72-89 e ft újonnan.
Íme:
Kép

Kép
vizkriszisback

Julika, fantasztikusan édesek a gyerekek együtt, nagy öröm lehet velük! :D Milyen jó lesz nekik, hogy egyidősek! És nagyon hamar hazaérkezett hozzátok Eszter!

Bumi, sajnálom :cry: remélem hamar felépül! Te abbahagytad a metet és utána lett jó az inzulinod? :roll:

Vkrisz, nagyon szép az ágyikó, praktikus, hogy van ágyneműtartó és fiókok is! Nekünk is kombi van, bár én pelenkázásra szinte alig használtam, a szekrényt viszont jól kihasználtuk.

Kép

Kép
bébike4

Bébike, ha a doki nem állított le, akkor nyugodtan lombikozzatok.

Kisbutáról tud valaki?

Puszedli, hajrá, csak ügyesen :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Julika: köszönöm a részletes leírást! Annyira jó Nektek, süt a szavaidról a boldogság! Igen, jól értetted, nem kell beutaló.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vkrisz,
szép a kiságy!!! :)

Rana,
szépen növögetsz! :wink:

Puszika,
minden extra drukkom a Tiéd!!!!!!+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melania,
Neked is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julika,
gyönyörű a Családod!

Bébike,
("Dr" Till válasza :lol: : az IR nyilván belejátszik a sikertelenségekbe, ehhez kétség nem fér! Viszont nem CSAK ettől függ!!!
Nekem tavaly augusztusban 9 körüli 120-as cukrom volt és 80 feletti inzulinom. 3x500-ig emelte Br. drnő a merckformint, ez vitte le a januári lombikig 7 alá a terheléses cukrot, de 60 felett maradt az inzulin. Így lettem babás!
LH/FSH-m sosem volt arányban, sőt! Olyan magas volt évek óta az FSH-m, hogy alig tudtak stimulálni! (KP Dr "csodát tett" a Kaáliban, és 6 petit varázsolt az én - Nyírőben stimulálhatatlannak kikiáltott - petefészkeimből.
Ja, és 48 kg a "vágósúlyom" :lol: )

Bumi,
ölelés és kitartás Nektek!!!!! :oops: :D

Julika,
gyönyörű a Családod! :D (nagyon bátrak vagytok!!!)

tillidian

Lanyok :?:

A Magne B6-ot mire, mikortol es hogyan szokas szedni :?:
katavirag

Nyulasz
Jaja nagy vilagos konyhast nezek 8) Kis Nyuszok hogy vannak? :roll:

Skrisz
Meregeted az eteteseket?Jobban megy mar a szopizas...meselj! 8)

Kata
Igen itt vgyok mar Juli 5-ota nem mennek haza januarig de mivel itt a lombik marha draga :x parom ugy dontott megis csak inkabb megoldja a M.orszagra utazast es akkor legyen otthon 8) Ugyhogy igen megyek :wink: Aranyeso pont valamelyik nap irt...majd mondom neki,hogy jjjon vissza de tudod aki besokall egyszer :roll: Nem mindenkinek tesz jot ez a sok babas info :? Magne B6-ot ahogy hallottam barmikor lehet kezdeni amikortol erzed a fajast huzodast ilyenek es 3*1 es amig kell....de majd a kismamik ebben jartasabbak 8) :lol:

Vkrisz
Latom volt vonalzi csere 8)

Puszi
Nekem nincs infom :roll:

Bebike
FSH/LH arany 1:1 a jo a te LH-d dupla annyi :? erre nem mondtak semmit :roll:

Dezsi
Tokre nem izgulok...tenylg repul az ido...meg 3honappal kezdtem most meg :shock: es meg lakast se talaltunk ugyhogy van eleg elintezni valom mielott megyk :roll: Te hogy vgy?

Julika
Szepek a csajok es gondolom milyen nap a boldogsag nalatok :!: :D Csakis jot tudok kivanni nektek legfokepp sok egeszseget :!: :wink:

Till
Bebikenek az LH-e magas nem az FSH :roll: Amugy te vagy az egyik remenysugaram :wink: na meg Nyulasz a kettos sikerrem meg ki is meg magas FSH-es :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mai nagy drukkjaim mennek tuszonoveles Melanianak es Puszinak 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Tegnap este fél 9kor jutottunk be uh-ra, addigra a kisasszony jól bealudt...így nem sikerült jó képet csinálni az arcoskájáról, végig takarta ill szopizta az úját.Na azért majd keresek használható fotókat, de majd csak du mert most dolgozok.Alexának valószínűleg lent van a buksija...legalábbis én úgy vettem észre uh közben, de inkább a jobb oldalomon fekszik majdnem állandó jelleggel és ott rugdos, boxol, fent, lent, középen állandó jelleggel. :lol:

Az ágyért megyünk.Állítólag a komód egyben van, a többi szétszedve.1-2 csavar már tuti hiányzik..ezt a csaj is mondta.Viszünk egy utánfutót, 1000-ért lehet kölcsönözni...a motort is így hoztuk el anno Pestről mert a páromnak még nem volt kezében a jogsija.

Sztem oldalról pelenkázunk majd....persze teszünk rá oldalvédős pelenkázót, na meg nagyobb ez az ágy mint amilyennek látszik...majd meglátjuk.Hely lessz hozzá mert az ágy a sarokban lesz a szoba rövidebb oldalán, pelenkázós végével az ajtó felé és nem lesz mellette semmi. :)

Katavirág
Én szedtem a beülti utántól, lazítja a méhet, segíti a beágyit.Azóta is szedek legalább 3X1-et hol többet ha keménynek érzem magam. A b6 meg a hányinger megelőzésére jó.

pusz

Kép
vizkriszisback

Vkrisz:nagyon szépágyikó!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönjük a dicséreteket!

Katavirág - én 13. héttől kezdtem szedni, nekem már onnantól feszült-keményedett a pocakom (azt mondják lehet hogy IR az oka, ennek szeretnék most utána járni, biztosan emlékeztek, hogy az ikrekkel is csak 22hétig húztuk, szeretném a következő babát erősen túlhordani :D ) szóval én végig szedtem először 3x1 aztán a 22. héttől 3x2. nemcsak a keményedéseket oldotta, hanem pl. a lábgörcsök ellen remekül hatott.

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!
Julika,nagyon-nagyon szépek vagytok...én nem mertem rákérdezni Eszterre,hogy roma-e,biztos sokan meglepődtek,kívánom,hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok!

Vkrisz,jó kis ágy...várjuk a fotókat :D

Bridget,jól vannak :D

Puszi,Meli drukk!
Vendég

Sziasztok!

Julika! Gyönyörűek a csajok! :)

VKrisz! Szuper az ágyikó!

Puszikám! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Baba! Hogy vagy?

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!

Pici bébikről lehet új képeket kérni?

OFF:
Kismamik! Eladó a babakocsink. Mózes, hordozó, sport rész. Akit érdekel, írjon egy privit.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

dr. Till :D annyira megnyugtattál, hogy 60 feletti inzulinnal is lehet baba. A cukrod tényleg jó magas volt, szerintem az még többet számít, mint az inzulin, nem? Én most elég drasztikusan megemeltem, a metet, 2000-re, ez talán egy hónap alatt is hatni fog. No meg sokat mozgok, meg nagyon figyelem a diétát. Mennyire magas volt az FSH-d? már csak 6 hét Lencsi születéséig, nagyon megy az idő!!

Bridget, igen, nekem az LH-m magas, 2:1 az arány, ez tipikus PCOS tünet, ami azt jelenti, hogy - épp fordítva mint a magas FSH-nál - hamar túlstimulálható vagyok és nagyon sok tüszőm érik, bár nem mind jó minőségű :cry:

Julika: szerintem az IR nem okoz keményedéseket, bár nálam okosabbak lehet, hogy mást mondanak. Nekem azt mondta a drnő a Mensmentisben, hogy az IR a sárgatestet sorvaszthatja el, nem tud megfelelően megtapadni, beágyazódni a baba. De a sárgatest a 12. hét után már nem játszik szerepet, nem? De mindenképp jelentkezz be aMensmentisbe, egy vizsgálat biztosan nem árt. A 11. kerületben a Bartók Béla úton vannak. Teszel még képeket a csajokról? Ti úgy vállaltatok babát öf-kor, hogy nagyobb baba is jöhet és roma származású is? olyankor gondolom sokkal rövidebb a várakozási idő.

Kép

Kép
bébike4

Till: és így a terhesség alatt mennyi a terheléses inzulinod?

Kép

Kép
bébike4

Drukkok mennek minden akciózónak!

Gyerekek gyönyörűek!

Julika
Ne foglalkozz a fanyalgókkal! Eszter olyan lesz, amilyennek nevelitek :lol: :wink:

Kisbuta?????

Vizkrisz
Szép a kiságy :lol:
(pelenkázó... mi ott tesszük tisztába Mollit, ahol éppen vagyunk...)

Nálunk hepi és boldogság.... :lol: :lol: :lol:
Egy komoly megállapítás: gyerekemben nem alakult ki még a tárgyállandóság fogalma... azt hiszi, ha a cicim nincs a szájában, elviszik a manók :wink:
Vendég

Bébike, én valahol azt olvastam, hogy tök részletes kérdőív van, hogy milyen babát szeretnél örökbefogadni. Színre, nemre, fajra, korra... stb.

Julika, legyetek nagyon boldogok!

Bridget, már csak napi egyszer mérek, fürdés előtt. Nem érdekel mennyit szopizik egyszerre, az érdekel csak, hogy nőjjön a súlya. A kórházból 3060 grammal hoztuk haza, most 3220 gramm. Nem növekszik óriási ütemben, de a lényeg, hogy elindult a jó úton.

Vkrisz, tök jó az ágy! Teccik.

skrisz72

Skrisz
Molli 2 hetesen volt csak mérve, mikor kontrollra mentünk...3140g volt... (itthon nincs is mérlegünk)
Vendég

Kép
Kép
Vendég

[img][img]http://hu.fotoalbum.eu/images1/200901/78110/334589/00000015.jpg[/img][/img]
Vendég

Mabe! Gyönyörű Imola!!!!!
Olivérnek is nagyon tetszik. :wink:

Kép
hanna30

sziasztok!

Hanna!
téged is látni? :D

Mabe!
pici Imola nagyon szép! :P

Nyulaszom!
:D jól bírod a kiképzést? nemsokára viszem a beígért dolgokat.... De addig is gyakorolj!!!! :P

Bridget!
na ennek nagyon örülök, hogy elfoglalod magad! :D Úgy telik csak igazán az idő!
köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok. :P Teljesen kiegyensúlyozott vagyok... várom a csodát :P
dezsina

Dezsi! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Alszik a főnök. :)
Hogy vagy?

Kép
hanna30

Bébike - nem úgy vállaltunk. ez nagyon hosszú folyamat volt. 5 éve derült ki, hogy nem lehet természetes úton kisbabánk - februárban - májusban már biztosak voltunk az örökbefogadásban, de szeptemberben ikrek kerültek a pocakomba szintén lombikprogrammal. Így elhalasztottuk az öf-t, mondván, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk majd a 2 babával egyszerre+ még az öf baba is sok lett volna. 22 hetesen elveszítettük a babákat. utána következett fél év, akkor meg azért nem kezdtük el az öf-t, mert nem éreztük magunkat sem lelkileg stabilnak, nem akartuk, hogy az öf-ott gyermek pótlék legyen. újra várandós lettem Jankával. na ekkor akartuk elindítani - de ekkor meg nem engedték - mondván, hogy lehet, hogy az ő születése után meggondoljuk magunkat stb. mikor Janka megszületett újra jelentkeztünk, de akkor sem engedték, mondván próbáljuk csak ki a babázást, aztán fél év múlva, ha még mindig szeretnénk, jelentkezzünk. így történt. a korhatárt 0-1 év között határoztuk meg a pszichológussal (ennek nagyon sok oka volt) s valóban nem mondtunk nemet a roma kisgyerekre sem (a megyénkben mi egyedül), de nem kimondottan romára "szakosítottunk". Mélyen vallásos család vagyunk - az hogy így mintha ikreink lennének, biztosan a gondviselés műve, ezt mi nem tudtuk befolyásolni. De mindennap hálásak vagyunk érte/értük! S januárban indulunk a kistestvérért (a pocakba) vagy másként........mert optimisták is vagyunk! :D Kép

Kép

Kép
julika79

Julika! Megint csak azt tudom mondani, le a kalappal előttetek.
Cukik a csajok!

Kép
hanna30

Mabe, Molli állatira hasonlít rád! Olyan szép, mint a mamája. A méricskélést a védőnő kérte.

skrisz72

Julika: ahogy Hanna írta, le a kalappal! :D

Mabe: Molly nagyon cuki!

Skrisz: Eszterről mai kép? :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, tegnapi kép jó lesz?

Kép

skrisz72

Skrisz: egye fene! :lol: Nagyon édes! Ezt el bírná viselni egész nap, mi? :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz! Gyönyörűűűűűűűűűűűűű!
Olivér szerint: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Kép

Kép
hanna30

Hanna, nem semmi ez a kép! Hihetetlen sármos! Igazi pasi már!

Puszi, mást sem csinálna egész nap, csak ölben lenne és szopizna. De az anyukám karján is jól elvolt. :lol:

Ezt a képet majd megcsinálom ff-ben is, mert úgy mutat majd igazán jól.

skrisz72

Bumi, és jobban van már Feri nagymamája?

skrisz72

Irtam erre eltunk :twisted: Most meg mennem kell :( majd ha hazajottem irok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bébike,
terhesség alatt nem néznek inzulint, csak cukrot! (Tudtommal ez mindenhol így van) FSH-t megnézem majd

Skrisz,
de gyönyörű Eszter!!! :D :D :D

Mabe, Hanna,
csodaszépek a Picikék! :D

Pusz Mindenkinek!

tillidian

Hali!

Gyönyörűek ezek a babók!!! :D Mind egytől egyig. :D

Próbáltam én is használható képeket hozni, ez volt a max. :D
27.heti uh:
Kép Kép Kép Kép

Szép jó éjt!!!

Kép
vizkriszisback

Skrisz, csodaszép kislányotok van (te meg profi fotós vagy, nagyon tuti ez a kép!)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Koszonom az infokat a Magne B6-rol. Annak idejen, szules utan, amikor mar nem voltam akkora debella, hogy fel tudtam mar venni nem terhes ruhat is, szepen osszecsomagoltam a terhesruhakat es minden terhesseggel kapcsolatos cuccot, igy olajat a hasra, terhesbiztonsagi ovet stb. es tobbek kozott a Magne B6 is ott volt. A napokban igen, este neha ugy elnehezedik a hasam, amikor Olivert furdetem, meg nehez nap utan. En most elkezdtem este 1db-ot szedni, es jot is tesz, de akkor latom, szedhetek tobbet.

Szep gyerekek :!: Szep babak :!: Oliver, Imola, Eszter...
Hihetetlen, ahogy telik az ido. Szinte mi is meg csak most terveztunk babat, szinte most szuletett, es mar akkora nagyfiu. Kisfaim nehany nap mulva 17 honapos. Es imadja az allatokat.
Kép
katavirag

Sziasztok!

Dezsinám :D ...örülök,hogy azért jól vagy!

Mennyi csodaszép baba :D Hanna,Olivérnek ez a nézés :shock: :D

Mabe,és a zsebedben van pelus meg popsikrém? :lol: Ti is szépek vagytok!Milyen békésen alszik,nem is hiányzik neki a cici :lol:

Krisz,Eszter babának az szép kis szája :D ..és már három hetesek vagytok :D

Katavirág,juujj,mekkora macsek :shock: a Te Olivéred is csodaszép :D

Vkrisz,egész jó képeket sikerült csinálni :D ...neked is hajasbabád lesz :lol: nekünk mindenki azt csodálja :wink:

Bridget,csodálkoztam is a rövid hsz-eden :lol:

Puszi,Meli tüszőnvesztők mennek!!!

...és lányok,nemrég még én is csak áhitozva gyönyörködtem a topicbabákban,de nincs lehetetlen,kívánom mindenkinek,hogy ne kelljen már sokáig várnia a kis csodáira,és hamarosan mindenki pakolhatja ide a szép kis fotókat!
Vendég

Jó reggelt!

Vkrisz: 4 cm-es lobogó haj?!? :lol: azt már be is lehet fonni :-D

Puszi: drukk a szurikhoz!!!! :-D

Bridget: igen, már nagyon finis nekem is, szerintem jövő héten babázunk, de majd kiderül :-) lakáskereséssel hogy állsz?

Bébike: a téraránytalanság abból lehet egyrészt, ha túl nagy a baba, másrészt ha a baba ugyan nem túl nagy, viszont az anyukának nagyon szűk a medencéje. Első körben a méhem magasságát mérték meg, az 39 cm, ez az adat kb annyi mindig, mint a terhességi hetek száma, de a 36. hét után, nem nagyon kéne már nőnie, ahogy a baba ereszkedik lefelé. Ez volt a kiindulási alap nálam. A többit leírom a végén...

Julika: nagyon szépek vagytok! :-) Viszont szerintem nem ártana egy hiszteroszkópia a következő terhesség előtt. Tekintve az előzményeket. Nekem csak a 24. héttől keményedet a pocim, de én Diaphyllint szedtem rá, és most még egyben vagyok :-) Ez különben alkati dolog is, valakinek érzékenyebb a méhe, és ahogy a baba megindul a növekedésben, meg egyre többet mozog, a méh is egyre többet keményedik. A 13. héttől keményedni nem játék, szerintem erre nem elég a magnézium...

Bumi: nagyi hogy van??

Skrisz: olllllyan szép ez a kép Eszterről :-D

Hanna: húú, milyen komoly kispasi lett Olivérből :-)

Katavirág: az a macska majdnem akkora, mint Olivér :-D

Mabe: Imola is nagyon szép :-)

Nyulasz: Neked nincs friss képed a Bogyókról?

Rólam: Tegnap 3 órát voltam a kórházban, mindenféle vizsgálaton. CTG, UH, vérvétel, méhszájvizsgálat, pocakméricskélés. Bendi kb 3300 gramm, BPD-je 92 mm, szóval nem túl nagy baba, viszont én "kicsi" vagyok neki, mármint a méhem :roll: (ezt ne is kérdezzétek, mit jelent, nekem is homály, majd a dokimmal megbeszélem hétfőn).
Levettek egy csomó vért a trombocitám miatt, ma megyek az eredményért, holnap meg vissza hematológiára, aneszteziológiára, meg a terhespatológiára.
Szóval még igazából nem derült ki semmi, hogy császár kell-e vagy nem. Na, majd a dokimmal letárgyalom.

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz: most visszaolvastam a szüléstörténetedet a téraránytalanság miatt. Utolsó UH Nektek mikor volt, és mennyi volt Eszter BPD-je?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák :D egytől egyig! :lol:

Julika, ez tényleg egy hosszabb folyamat volt, így már jobban értem. Nagyon szerencsés Eszter, hogy hozzátok kerülhetett, szeretőbb szülőkre nem is találhatott volna. :lol: Szörnyű lehetett a 22. heti vetélés :cry: Én is elég sokat keményedtem Benivel, magnézium nálam sem volt elég, már nem is tudom, mit kellett szednem ,valami asztmásoknak való gyógyszert :shock: ami lazítja az izmokat és a méhet is :roll:

Till, szóval csak cukrot néznek, remélem neked minden rendben van vele! FSH-m most 1,6 lett, nagyon örültem neki! :D

Szezso, Beninek 10-es volt a BPD-je :D 37 cmes fejkörfogattal született, jó nagy buksija volt, de egyébként nem volt nagy baba, csak a fejecskéje volt nagy- De mivel a súlybecslét gondolom főleg a BPD alapján csinálják, a terhesség végén azzal riogattak, hogy mekkora nagy baba lesz, pedig csak 3250el született :) Remélem, hogy nálad sem lesz gond, drukkolok!!

Én még szedem a fogigátlót majd egy hétig, de már megvannak a lombikos receptjeim: Puregont kell szúrnom, és Clexane-t (ez heparin, láttam, hogy a Kaáliban is adják, de miért van rá szükség??? ) és felírt még egyet, amit csak akkor kell beadni, ha nem egyformán érnek a tüszők . Először még úgy volt, hogy kapok Prednisolon-t, de a Mensmentisben a drnő azt mondta, hogy ha nem muszáj, inkább ne, mert az rettenetesen tönkrevágja az IR-t. Szóval megbeszéltem a dokival és Prednisolon nem lesz. remélem ez nem befolyásolja hátrányosan az eredményt :roll:

Kép

Kép
bébike4

Szezso, pár nappal a 41. hét előtt volt UH, és akkor 97 volt a BPD.

Nyulasz, mingyá ti is 3 hetesek lesztek! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

nagyon szépek a babák!

Feri nagymamája stagnál. Beszélni egyáltalán nem tud. Még az intenzíven van, vizsgálgatják.

Nekem tegnap megjött, úgyhogy el is kezdtem szedni a fogigátlót.
Fel is merült bennem rögtön egy kérdés: az 1.cnen kell kezdeni a szedését?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, igen, nekem az 1. cnon kellett elkezdenem a fogigátlót! Sajnálom a párod nagymamáját :( szegénykém, remélem hamar felépül! Jobbulást neki!

Kép

Kép
bébike4

Szezso
4 milliméteres a haja...de tényleg lobogott a magzatvízben :lol:

Kép
vizkriszisback

Hanna
Olivér milyen nagyfiú már! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tetszik nekünk :lol: :wink:

Julika
Nagyon szépek a lányok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Skrisz
Nagyon jó a kép Eszterről :lol: :lol: :lol:
Molli is szopizna és ölben lenne egész nap és egész éjszaka... :wink:

Vizkrisz
Alexa is szépség lesz :lol:
Haj :lol: :wink:

Katavirág
A te Olivéred is komoly fiatalember már!
Magnéziumot lehet nyugodtan szedni...

Nyulasz
Zsebem üres... popsikrémet egyébként se használok állandóan :wink:
Nyúlbogyók?????

Szezso
Mi volt ma a doktornál?

Akciózóknak nagy-nagy drukk!
Vendég

sziasztok Lányok

Julika!
:D

Szezsó!
már csak órák kérdése?! Nagyon drukkolok :D :!:

Skrisz!
nagyon szép a kislánykád! Kiváncsian várom a ff képet is!

Katavirág!
Hogy rohan az idő! Olivér még csak most született és milyen nagy kisfiú lett! nagyon szép! Gratulálok!!!

Hanna!
nagyon komoly a kissrác :D :!:

Vizkriszi!
micsoda hajasbaba lesz!!! :D kiváncsi leszek nagyon, amikor megszületik...
dezsina

Dezsina, itten van:

Kép

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?