Jó reggelt!
Vkrisz: 4 cm-es lobogó haj?!?
azt már be is lehet fonni
Puszi: drukk a szurikhoz!!!!
Bridget: igen, már nagyon finis nekem is, szerintem jövő héten babázunk, de majd kiderül
lakáskereséssel hogy állsz?
Bébike: a téraránytalanság abból lehet egyrészt, ha túl nagy a baba, másrészt ha a baba ugyan nem túl nagy, viszont az anyukának nagyon szűk a medencéje. Első körben a méhem magasságát mérték meg, az 39 cm, ez az adat kb annyi mindig, mint a terhességi hetek száma, de a 36. hét után, nem nagyon kéne már nőnie, ahogy a baba ereszkedik lefelé. Ez volt a kiindulási alap nálam. A többit leírom a végén...
Julika: nagyon szépek vagytok!
Viszont szerintem nem ártana egy hiszteroszkópia a következő terhesség előtt. Tekintve az előzményeket. Nekem csak a 24. héttől keményedet a pocim, de én Diaphyllint szedtem rá, és most még egyben vagyok
Ez különben alkati dolog is, valakinek érzékenyebb a méhe, és ahogy a baba megindul a növekedésben, meg egyre többet mozog, a méh is egyre többet keményedik. A 13. héttől keményedni nem játék, szerintem erre nem elég a magnézium...
Bumi: nagyi hogy van??
Skrisz: olllllyan szép ez a kép Eszterről
Hanna: húú, milyen komoly kispasi lett Olivérből
Katavirág: az a macska majdnem akkora, mint Olivér
Mabe: Imola is nagyon szép
Nyulasz: Neked nincs friss képed a Bogyókról?
Rólam: Tegnap 3 órát voltam a kórházban, mindenféle vizsgálaton. CTG, UH, vérvétel, méhszájvizsgálat, pocakméricskélés. Bendi kb 3300 gramm, BPD-je 92 mm, szóval nem túl nagy baba, viszont én "kicsi" vagyok neki, mármint a méhem
(ezt ne is kérdezzétek, mit jelent, nekem is homály, majd a dokimmal megbeszélem hétfőn).
Levettek egy csomó vért a trombocitám miatt, ma megyek az eredményért, holnap meg vissza hematológiára, aneszteziológiára, meg a terhespatológiára.
Szóval még igazából nem derült ki semmi, hogy császár kell-e vagy nem. Na, majd a dokimmal letárgyalom.
Szép napot Mindenkinek!