Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz, nem is látszik a sírás :) Eszter nagyon szép kislány!

Kisbuta, hajrá, holnap találkoztok :wink:

Mabe, szépek vagytok, Imolák együtt.

Bébike, lehet. Az más kérdés, érdemes-e? Kérdezd meg a dokidat, neki mi a véleménye.

Puszi, persze, mától már újra munka van, blogot írom rendszeresen (te is írhatnál magadról, a szabiról, mi van veled...)

Vkrisz, szépen alakul a pocakod :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: :oops: Igazad van, a napokban nekiesek majd, meglásd! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz:gyönyörű!mennyit változott :shock: !Kitartás!

Puszi: hát nem túl jól. Majd mesélek.

Kisbuta:nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, Te már szúrsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Puszi, OK

Baba, nem, még nem, majd a karácsonyfa alatt...a decemberi menzeszkor kezdem. Szerintem akkor majd jövök kérdésekkel is, mert most long lesz és ilyenem még nem volt....

allegrobarbaro

sziasztok!

Nyulasz, Skrisz!
nagyon szépek a gyerkőcök!!! :D :wink: gratulálok és természetesen irigykedem :P

Vizkriszi!
nagyon nagy már a pocid !!! :)

Katavirág!
gratulálok a kisfiúhoz!!! :D

velem: semmi extra. szerintem megint nincs peteérésem :? :roll: csont nega az LH tesztem :evil:
dezsina

Alle:longban tapasztalt vagyok, kérdezz nygodtan. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Én is bekukk. Puszi, Melani +++++++++++++++++++++++
Kisbuta, oldószerszállítmány indítva! Jajjjj, de izgi!!!!!!!
Bébike! Én nem kezdeném a lombikot ilyen magas IR-rel. Szedsz rá vmit??? Nekem csak 17 volt a terheléses, mégis sokat számított, hogy elkezdtem a metet, mert sikerült a lombik (hogy ettől vagy nem ettől, már sose tudom meg). Türelem gyereket terem! :wink:
Krisz, Eszerke egy kis tündérvirágszál! :D

Itt egy fotó a dinnyeárusításról (egy nagy görögdinnye és két kicsi sárga): :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
szépek a dinnyéid :wink: (a 17-es terheléses inzulinra nem is értem, miért kaptál met-et anno, de most már mindegy is, a lényeg(ek) a pocakodban ficánkolnak)

Baba, ok, akkor majd kérdezek. Előre nem akarok, mert úgyis elfelejtem decemberig :oops:

allegrobarbaro

Rana, neked van sárgadinnyéd is, meg görögdinnyéd is! :wink:

Kisbuta, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok.

Puszedli:ma vagyok a ciklusom 8. napján.Holnap uh.És te mikor kezdesz???

Rana:SZÉP Dinnyéid vannak!!! Én is akarok....puszi.
kisbuta:hú,GONDOLOK rád nagyon!!!! Minden jót kívánok és könnyű gyors szülést!!!

Bridget:köszi a drukkokat. :lol: Bocsi de ide ritkán jövök és nem mindenkivel tudom hogy mi van és hol tart. :oops:

mabe:gyönyörűk vagytok.
dezsi:hanyadik napon vagy??? Nem lehet,hogy később van az a peteérés???

Kép
Kép
melánia

Kisbuta-hírek?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle: longban én is profi vagyok! :wink:

Melania: tegnap kezdtem, 1.cn-en, ennek a protokollnak nem tudom mi a neve, de gyors lesz. Pénteken megyek dokihoz!

Rana: csinos vagy!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kisbutának drukkhegyek mennek :-D tényleg, üzen valakivel??? Vagy hogy tudjuk meg a jó hírt?

Anyukák: olyan nagyon szép az összes bébi!!! :-D

Rana: anno netes szörfözgetéseim közben több helyen is láttam így megadva méhszáj állapotot. Úgyhogy tényleg van ilyen :-)
Szépen gömbölyödsz :wink:

Puszi: örülök, hogy jól telt a nyaralás és hajrá kezdés :-D

Katavirág: gratulálok a kisfiúhoz! :-D

Vkrisz: csini vagy :-) jól tettétek, hogy elkezdtetek vásárolni, meg pakolászni. Mi is kb. a 25. hét után vetetettük bele magunkat :-)

Alle: decemberi kezdés szerencsét fog hozni :wink:

Dezsi: annyira kíváncsi lennék nálad egy UH-s peteérés követésre. (Esetleg tüszőrepesztéssel...)
Szerintem az LH teszt hazudik....

Ma is voltam NST-n, utána meg terhesgondozáson, de egy másik doki volt. Beutalt a terhespatológiára további vizsgálatokra egyrészt mert előfordulhat, hogy Bendegúz téraránytalanság miatt nem tudott még beilleszkedni (már lejjebb kellene lennie a méhemnek), másrészt a trombocita számom határérték alatti még mindig, ami nem túl jó hír így szülés előtt, ami ugye vérzéssel jár :roll: Csütörtökön majd többet tudok...

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, a téraránytalanság ismerős szó... :? Kíváncsi vagyok, mit mondanak csütörtökön. Nem ijesztgetésképp, de előfordulhat, hogy császár lesz belőle, ha kiderül, hogy tényleg téraránytalanság van. De nem kell félni, semmi az egész. Csak utána szar 2-3 napig. Azért kívánom, hogy természetes szülésed legyen, és ne kelljen vagdosni. :!:

skrisz72

Mi van már Kisbutával? Azt tudjuk, mikor kezdték?

skrisz72

Szezso: kívánok Neked minél gyorsabb és a lehető legfájdalommentesebb szülést!

Kisbuta számát senki sem tudja??????

Skrisz: Eszter alszik? :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

skrisz: vmiket félrenyomhattam a gépemen : nem tudok msnen írni neked pl_ meg egyén gondjaim is akadtak _ mindent új ablakban nyit meg_ a caps lock fordítva müködik

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, semmi gond! Eszter már felébredt közben. :lol:

skrisz72

Kép Hol vagytok Lányok?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :D

Hazaértem, etetek, altatok és jövök olvasni! :P

tillidian

Hali!

Szezso
Már nagyon finish. :D

Rana
Jó kis dinnyék. :lol:

Valószínűleg a mi Alexánk nem lesz kicsi...ma a védőnő 28 cm-re így 28 hetesre mérte a méhem alapján a pocim...pedig ma vagyok 26+6. :shock: Vérnyomi 103/65, 71-es pulzus.Vizelet rendben.1,4 kilót híztam 4 hét alatt, de most nehéz hosszúnadrágban voltam. :wink: Babaszívhang egyből megvolt.Kaptam beutalót megint cukorterhelésre, ált vérkép, vizeletre.Holnap este megyünk Ózdra 4d-re, szóval számíthattok megint új képekre tőlem. :D
Holnap nem boltozom mert ma már nagyon elegem volt, kell egy kis pihi. :D Ma zsúfolt napunk volt, úgyhogy este megint pizzázni voltunk pizzériában (le kell ennünk még 3 kupont).Most meg meccset nézünk.
Mai nap rossz híre:mégsem miénk a kiságy, eladták élőben ugyanakkor. :( Most kereshetünk másikat....ez van.

Drukk minden próbálkozónak!!!+++
Pocakosoknak kellemes várandóságot!
Anyukáknak sok tejcsit, jól alvó babákat! :D

Kép
vizkriszisback

En vgyok de hiaba irtam tegnap is... :roll:

Mai tuszonovelo drukkjaim mennek Puszinak es Melanianak 8) (van meg valaki :oops: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
Tenyleg szepek a dinnyek :lol: mind1ik 8) :lol:

Szezso
Huuhaaa neked is drukkolni kell asszem mert lassan szulsz :D

Kisbuta
Remelem mar boldog anyuka vgy :!: :!: 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Kisbutáról vannak hírek? már biztosan megvolt a nagy találkozás! :lol: Remélem mihamarabb jelentkezik?

Rana, nagyon csini dinnyéket árulsz :lol:

Szezso, a téraránytalanságot hogyan vizsgálják? Nagy babának mondják Bendegúzt?

Vkrisz: ezt úgy mérik, hogy a haskörfogat cmben egyenlő terhességi hetekkel? ezt még nem hallottam :roll: igaz, nekem soha nem mérte a védőnő a hasamat. Jó pihit!

Bridget, köszi a drukkokat! :lol: vágod már a centit? 8)

Puszinak és Melániának drukk a szurikhoz!

Kép

Kép
bébike4

Voltam ma a Mensmentisben a doktornőnél, hát elsőre nagyon felszaladt a szemöldöke az eredmény láttán (nekem az első alkalommal 0 perc 7 , terhelés 25 volt, erre 2szer 500 Merckformint kaptam, most 0 perc 7, 60 perces 56, 120 perces 76, a cukor az jobb, mint elsőre, mert akkor nagyon lezuhant a terheléskor, és azt mondta, hogy az jelenti a legnagyobb problémát), majd megállapította, hogy végülis javulás figyelhető meg :shock: , főleg, mert a cukorterhelés értékek jók, emelkednek, és a 60 perces inzulinon látszik, hogy nem emelkedik meg kiugrásszerűen. Állítólag ez gyakran így van hogy néhány hónap szedés után átmenetileg megugrik a terheléses inzulin, majd utána rendeződik. Megemelte a gyógyszert és a lombikra azt mondta, hogy mivel a vitt hormoneredményeim jók, ő nem mondja, hogy halasszuk el, pedig ha úgy gondolná, akkor megmondaná. Szerinte, ha nem sikerül, akkor az nem az ir miatt lesz. :roll: Kb. egy hónap múlva várható a beültetés, addig szerinte az emelt adagnak is hatnia kell. Mi a véleményetek? a fogigátlót nyolc nap múlva hagynám abba és szeptember 7-én indulna a stimu. :roll:

Kép

Kép
bébike4

Bebike
Ne is mond...lassan megkell vegyem a jegyem :shock: Hat nem sok van hatra mar az biztos es most epp nagy lakaskeresesben vgyunk ugyhogy idom sincs gondolkodni azon,hogy huuu meg mennyi idom van mert nem :) Lakasokat nezek aztan koltozes es mar megyek is haza 8)

Vegul mi lett az eredmenyeddel? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bébike, nem is tudom, mit mondjak. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Bébike: enyám MMes drmő (most hosszabb ideig szabin van) is ezt mondta nekem anno, merthogy nekem is így reagált a szervezetem a gyogyóra. Szerintem kezd el a lombikot nyugodtan.

Én most napi 3at szúrok, szép lesz a hasam a végére, aztán váltás majd fenékre. No, akkor majd visszasírom a hasbaszúrásokat. :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, és neked most mennyi az inzulinod? Én Rentz drnőhöz járok.
drukk a szurikhoz, kitartás! :wink:

Babaimi, te mit gondolsz? :shock:

Kép

Kép
bébike4

Bébike: nem tudom most mennyi, Avandametre kellett váltanom legutoljára, mert az a leghatékonyabb. Most kellett visszaváltanom a sima metre, mert az avandát nem szabad lombik alatt. Már csak terhességi cukor és inzulinvérvételre szándékozom menni. :D

Kép Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Bebike
Jah most latom,hogy pont elottem irtal :oops: Hat ha aszontak mehet akkor mehet...bar gondolom nem az o penzuk es nem is a tied :roll: Te,hogy erzed?En ehhez nem ertek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Lányok,Puszi,Meli és mindenki,mennek a drukkok!

Dezsinám,nane,hogy megint nincs eisprung :shock: ...hát hogy lesz így csodababánk?Esetleg amit javasoltak a lányok,egy cikluskövetés,egy kis closty,egy tüszőrep,és hajrá apára fel!

Szezsó,remélem simán megszülöd Bendegúzt,és nem kell csaszi...persze lélekben fel kell rá készülni...

Kisbuta,remélem mihamarabb kapjuk a jó híreket!

Skrisz,tényleg már most mennyit változott a pici lánykád :D Nagyon szép!

Mabe,ti is szépek vagytok ám! :wink:

Rana és Vkrisz dinnyéiről nem is beszélve :lol:

Bridget,jó háznézegetést :D szép nagy világos konyhát!Legalább elfoglalod magad,és hipp-hopp itt leszel :D

Bébike,ha endokrinológus zöld utat adott,én nem várnék :wink:
Vendég

Jó reggelt! Ma megint bringával jöttem dolgozni, olyan jólesett :lol:

Puszi, és milyen értékre kaptad az Avandát? Miért nem szabad lombik alatt? Drukk a szurikhoz!

Dezsina: lh teszt monnyon le! Beni úgy fogant, hogy épphogy volt második csík, ami ugye még nem számít pozitív lh-nak

Nyulasz, hogy vagytok? :lol: Ja, bíznom kellene a dokikban (bár nem mondom, hogy annyira elégedett volt a drnő ezzel a lelettel :roll: ), az a baj, hogy túl sokat összeolvasok a neten, hasonlítgatok és agyalok :roll: Monnyak le :lol:

Kép

Kép
bébike4

Lanyok, koszi a gratukat a kis kukimhoz :wink:

Bridget, akkor most mar NYban vagy, es most hazalatogatsz Mo-ra :?: Aranyesot udvozlom, ha taliztok neten es jojjon man vissza :!:

Kisbuta, Szezso :shock: Huha, celegyenes :lol:

Mali, Puszi, sok sok drukk :!:

Skrisz, gyonyoru baba :!: :!: :!:
katavirag

Bébike,ja,a neten való összevissza olvasgatás ismerős :lol: ...köszi kérdésed,jól vagyunk,szépen nőnek a kis bogyóim :D igaz bő két hete másfél óránál többet egyhuzamban nem aludtam,így picit fáradtnak érzem magam,és a cicik még mindig rettenetesen fájnak szopikor,pedig nem sebesek,dehát nem baj,elöbb-utóbb csak jobb lesz :D
Vendég

Hali!

Inzulinhoz sajna vagy szerencsére nem értek. :?

Bébike
Nem a haskörfogat, hanem megkeresik a méh tetejét és lefelé mérik...de nemtom meddig. :? Bikinivonalig vagy hasonló :roll: Az volt 28 cm...A haskörfogat több mint 100 cm lenne. :lol:

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Kisbutáról Kép ????????????????????????????

Bébike: nem tudom, de 100 fölöttire. Nekem először a 40es értékemre ( a terh. inz.) írtak fel metet, azóta gyógyszert szedek, de 40 még sosem volt, csak magasabbak. :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz, jaj, de bolond vagyok, igazad van :D 28 cmes haskörfogattal jól néznénk ki :D :D

Puszedli: na ez az, amit nem értek! olyan sokfelől hallom, hogy az első, eredeti terheléses inzulinérték volt a legalacsonyabb és a met szedés mellett csak romlottak az értékek :roll: ez most akkor hogy van? nekem 25 volt a terhelés, szerintem ez igazán enyhe, most hogy lehet ennek a négyszerese, ha tartom az előírt kezelést? :roll: Ezt tényleg nem értem. Mondjuk a 100 fölötti tényleg magas, jó, hogy már lejjebb ment.
A Kaáliban mit mondanak erre ? MErt anno a drnő nem igazán foglalkozott ezzel a kérdéssel.

Till, kipihentétek magatokat?
:D :
Kisbuta???

Kép

Kép
bébike4

Bébike: na ja, ezen már én is gondolkodtam sokat. :roll:
A Kaáliban a dokim először ellenezte a metszedést,... de mára már nem, mert utánaolvasott. Külföldön sokan szednek metet, mert segíti a teherbeesést. A dokim csak egyet kér mindig, hogy ne fogyjak többet, mert aztán meg azért nem fog sikerülni. Nos, próbálom a diétát tartani, de nem fogyni. És az értékeimet nem tudom, de nem is érdekel. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli: akkor a Kaáliban nem is nézik a lombik előtt, hogy milyen IR értékkel indulsz neki? Fülöp dr. kérte a kontrollt, és azt is, hogy emeljek a met-en, bár igazság szerint magát a leletet már nagyon nem nézte meg, csak rápillantott, mondván, hogy ez olyan, amivel szerinte most nem kell foglalkoznom, inkább csak a hormoneredményeket nézte (azok jók, kivéve az LH/FSH arányt, de az nálam mindig 2) :roll: Peteérésem mindig van, a progeszteronom mindig nagyon magas (110 körül van).
Én egyébként nem is fogytam a mettől, és semmi mellékhatása nem volt, lehet, hogy túl keveset szedtem?
Mikor várható a leszívás? :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike: Kaáliban nem nézik az IRt. Azt nem tudom, te miért nem fogytál. Ált. fogyunk tőle, lsd. Babim, Alle, én,...
Leszívás kb. 2 hét múlva várható. 8)

Kép

Kép

*puszedli*

Én nagyon is fohgytam, főleg a Meforal 3*850-estől.
Én inzulinom 119 volt, ha jól emlékszem, Meforallal 60 lett, majd Avandát kaptam. Jók lettek a hormonok, inzulint nem is kért Tűű dr., de a lombik így sem sikerült. Most valami szteroidot akar, ami meg aggaszt nagyon. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Én mondjuk eddig csak 2*500-t szedtem, most már én is 3*850-re emelek. én 56 kg vagyok, talán egy-két kiló lement az első hetekben, de ez csak átmeneti fogyás volt, lehet, hogy ez az emelt adag beindítja a fogyást. A 60-as érték már nem számít olyan nagyon magasnak, nem? Tűű doki az IR-t hibáztatja a lombik sikertelenségéért?
LH/FSH arány mennyire számít lombiknál? nekem ez most 12/6.

Bocsánat a sok kérdésért :oops: nagyon kezdőnek érzem még magam lombik témában :oops:

Kép

Kép
bébike4

sziasztok!

már egyszer belekeztem az írásba, de elszállt :evil: :evil: :evil:

Nyulaszom!
nagyon megijedtem, amikor olvastam a kakis sztoridat, de aztán a végén természetesen megkönnyebbültem :D
már nem vagyok rákattanva a tesztelgetésre, úgy hogy most nem nézetem meg magam. végülis majd a jövő hónapban. Addig is apát nem hagyom, nehogy kijöjjön a gyakorlatból :P

Bébike!
hát most egyáltalán nincs csík, legalább is hétfőn nem volt. ma nézek újra.

Puszedli!
drukkok mennek :!:

Szezsó!
drukkok a célbaéréshez!!!! :D

katavirág!
mégegyszer gratula!!!! :P

Bridget!
gyorsan elrepül az idő és már jössz is konzira!!!! Addig is kitartás!
dezsina

Olvasom itt - mert rendszeresen ám - hogy többen a Mensmetis-nél jártatok már IR-t diagnosztizálni és/vagy kezeltetni. Hogy lehet oda kerülni? ne haragudjatok a buta kérdésekért, de olyan fejetlenség van nálunk - az orvosom elment a kórházból, nem adhat ide beutalót, de akkor meg nem tudom hova menjünk, szóval megköszönöm, ha írtok róla valamit.

Lányokkal egyre szórakoztatóbb az élet - elkezdett Janka beszélni - teljesen tőlünk független szavakkal szórakoztat minket : mármint nem a nagyon várt apa és anya az első, inkább az autó, a kaka (s), bedögdött (bedöglött helyett) mammmma (amikor anyuról csak egy szó is esik) hinta, hoppá, babda (labda helyett) és még néhány hasonló. Eszter viszont csak és kizárólag az apát kiabálja és ragyog, ha Imre csak rápillant. Teszek ide egy képet!

Nyulaszom - nagyon szép a családod!!!!!!!!!!! szeresd őket nagyon!

pusszantás mindenkinek!

s aki érintett Mensmetis-es témában kérem tegye meg , hogy ír!!!!! Kép

Kép

Kép
julika79

Bébike: no, ezekre majd dr. Tilli válaszol neked.

Julika: tünemények a Leányzók! Mesélj még Magatokról! Lányok jól eljátszanak? Ismerősök, szomszédok, rokonok hogy fogadták a tesót?
MensMentis: www.mensmentis.hu
Bejelentkezés telefonon, vérvételre kb. 1 héttel előtte kell, dokikhoz jóval hosszabb a várólista, ez dokinként változó.
Mivel magánintézet, nem kell beutaló, minden fizetős.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni? Már túl vagyok egy beültetésen és lassan szeretném megpróbálni a lefagyasztott delikvenseket is beültettetni. Tudja valaki, hogy mikor kell odamennem (BME) és kb hány nap múlva kerül sor a beavatkozásra?

köszi!!!!
mechita

Julika!
de jó, hogy jöttél!!! mesélj még!!!!!! Puszedli jókat kérdzett!
tündérek a lányok!!!! :D :D :D
dezsina

Mechita!
dokival kell egyeztess! nekem, ciklus elején kezdődött egy kis stimu, majd kb a 15. nap beülti. Addig jártam UH-ra....
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?