Új privát üzeneted érkezett!

Melisch, ez a te hónapod is!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Az én férjem is novemberi 8)
És tény, hogy a Q7-es elmehetne a sunyiba :lol: :lol:
Pont most nézem a pozitív tesztek....képek topicban, hogy ki miket produkált...vannak érdekes dolgok....(pl. 4.DPO +teszt :shock: )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ÉÉÉÉÉSSSSSS IIIIIIGGGGEEEENNNN!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Ez a második ebben a hónapban!!!!
(ezek a kettesek kezdenek megőrjíteni :lol: :lol: ) Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én is álomkóros vagyok ma, nem ittam kávét, lehet, hogy azért. Mindjárt eszünk levest, alig várom, hogy utána ágybategyem a gyereket, szerintem előbb elalszom, mint ő. Közben kisütött a napocska is, de most azt is csak a jó meleg ágyból tudom élvezni. :wink:

királylány

Betty hajrá én mondom aki 20.02-én született ott x a 2!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Betty: most már nagyon izgulok azért a tesztért :!: :!: :!:

királylány

Hajrá Betty... :lol: :lol: :lol: :lol:

Elmegyek angolozni. Márciusban előadást kell tartanom angolul, és be vagyok parázva.... :roll:

Kép
kicsi80

Köszi a drukkokat, aztán majd meglátjuk mi lesz... :roll:

betty615

szia kicsi jó tanulást!

Kép
Kép
melisch

Néha benézek...

Kép
kicsi80

Én is lelépek, lassan megjön az uram, és megyünk Anyukámékhoz.
További szép napot mindenkinek! Kép

betty615

Kellemes vendégeskedést :D

Kép
kicsi80

Lányok, van itt valaki?
Képzeljétek, már három napja 37 fokos a hőm! Ez jellemző piri előtt?

Kép
adiadi

Szia Adiadi én vagyok csak közbe dusoltam, ettem és most körmöt csinálok, amig a hőd 37 fokos nem lesz piri amikor leesik csak akkor nekem volt 37 majd 2 nap 36,9 majd 36,8, 36,7 ismét visszament 36,8 és piri napján leesett 36,5-re akkor már mire felkeltem volt egy vérfolt a betétet azonnal beraktam pedig a folyás csak 2 úra mulva indul el de már tudtam a hőm miatt. Drukkolok, hogy maradjon fenn mert akkor baba van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Adiadi,
Melischnek igaza van, ha fennmarad a hőd, az már lehet babára utaló!
DRUKK!

Bizony, Királylány,
tessék elmenni inkább 2 X, mint egyszer későn! Ezeknek az anyukáknak is pozitív teszt, minden oké-érzés, aztán hirtelen fájdalom és már műtő is. Ez nem ijesztgetés, ez realitás.

Később még jövök, puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

csajok én is hagylak benneteket estére még benézek. Megyünk be a városba azt hiszem lesz mozi is mert a tegnap kértem vigyen megint moziba a 2 lagzi vagy vaami hasonló a film cime vígjáték huzta az orrát de lehet rá hatni. Puszi mindenkinek

Kép
Kép
melisch

Melisch, Lyly, köszi a választ! Még reménykedek.........

Dia, Lyly jó tanácsokat ad, szerintem is menj hamarabb dokihoz!

Melisch, jó mozizást! :D Majd meséld el milyen volt a film!

Kép
adiadi

Sziasztok!
Másnak is fáj a feje???
Nekem szét szakad. :evil:
Tegnapi nap vége az lett,hogy még este 11-kor a konyhában ettem kétpofára a csirke pörit savanyúval. :lol: :shock: Ahoz képest,hogy reggel öklendeztem még az üres zsömlétől is....... :roll:
Ma semmi,ettem mint normálisan. :idea:

Anyósék most mentek el 10-re jöttek.
Apósom teljesen átmegy 4 éves szintre,imád Domi vele játszani. :lol: :lol:
Megyek ledőlök,majd jövök még.

KépKép
Kép
mucus75

Szia mucus! Jó pihit :wink:
Én nemrég keltem....
Vendég

sziasztok....mennyit írtatok!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
adiadi a tavalyi babánál 4 napon keresztűl 36.8 volt a hőm és pozitív lett a teszt is!!!!!
szóval hajrá!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Kirus! Remélem jól vagy, jót pihiztél...?! :D
Én már két számítógépen írok, mert volt amikor nem akartam 200 oldalt 20 forintért fénymásolni és fotóztam, de tök rossz, és egyszerű, ha egyik gépen kinagyítom, a másikon meggépelek, mint a hülye.

Adiadi: babámnál az volt gyanús, hogy napközben mindig hőemelkedésem volt, estére lement, de soha nem volt 37 alatt, most is 37,4.Ez picit megnyugtat, de nem vagyok beteg és nem érzek semmit...

Mucus: én két hétig faltam csak, ma krumlifőzelék szagától fogott ela hányinger...szóval ez sztem nem jelnt semmit, nyugi. Mikor lesz teszt? De én is sztem nagyon hamar, már kb másfél hét után faltam... :D

Apa hívott, hogy ő sajnálja, meg csak egymásra figyeljünk...Mondtam, akkor zárja ki a családját, és csak ránk figyeljen, ne féljen a családjától. Abban ő is egyetértett, hogy ha meglesz a baba, remélem semmi baj nem jön közbe... :? akkor a Húga felé sem nézhet, amíg tőlem bocsánaton nem kér...
Jaj, most viszont úgy ennék egy kis gombát...hm :D Nem baj Anya küld fel gulyáslevest, és savanyú káposztát, már alig várom, hogy vonatta felérjena csomag... :lol:

Kép
nyuszifül16

Szia Nita! Jó volt a tanfolyam?

Kép
nyuszifül16

nyuszi mehetek hozzád enni?????????????? :D
igen jo volt a tanfolyam........ma csak 1 hibám volt.meg is dicsért a tanár....szépen haladok!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: gyere, válak :wink: :wink: :wink: Ügyi vagy, hogy ilyen jól megy a tanfolyam... :D

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Visszatértem :)

betty615

Mucus,
te nekem gyanús vagy... :D
Nekem is kell ilyen anyós!!!!

Nyuszifül,
jó étvágyat a finomságokhoz!

Nita,
nagyon ügyes vagy! Csak nekem ez a körömépítősködés olyan távoli...de azért mindig megcsodálom mások kezén. :wink:

Kírus,
nagyon szorítok neked, már azt is gondoltam, lehet, egypetéjű ikereket látnak, csak az egyik egy kicsit kisebb, és takarják egymást. Nem te lennél az első...
Kérem az angyalkámat, segítsen neked, és a kismanódnak!

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, Mucus,
én tegnap voltam így, szerintem az üvöltő széltől van, már a fejemben is fúj... itt nálunk egy hete üvölt a szél.

Kép

Kép

Kép
lyly

Én is megjöttem. Apa ki van purcanva.
Én meg nemtudom mit kezdjek magammal.

Nemsokára viszem agyerkőcöt pancsizni, meg utána magamat is. Jaj holnap már megint egy új hét kezdődik. nem akarooooooom.

Nyuszi: Hogy jut fel a finomság? Vonattal? A mozdonyvezető az ismerősötök?
Vendég

Nálunk is alszik Apa!
Megjött melóból, jól bezabált, most meg.....horpaszt :lol:

betty615

Én is ellépek döglök kicsit :lol:
puszi!

betty615

Szia Betty!

Lyly: köszi :lol:

Perpi: nem anya bartánőjének a lánya is pesten tanul és az Apukája hoz neki kaját, és akkor az én cuccomat is felhozza. Régen meg tudtuk győzni a mozdony vezetőt, de már nem vállalják, valami szabályra hivazkozva...

Kép
nyuszifül16

Én is mek...

Kép
nyuszifül16

Hát csajok 1 órája csak olvasok,annyit irtatok.Üdv au újaknak köztünk!Mucus!Babagyanús vagy te nekem nagyon.Egyébként az én fejem most egyfolytában fáj amióta terhes vagyok.Semmi más tünet nincs,ja csak a mellem hatalmas és fáj.Adiadi!Gyönyörűségesek a lányaid,én is akarok legalább egyet a fiam mellé. :D Egyébként a negytiv teszted semmit nem jelent addig amig meg nem jött.Nekem a fiammal 6héten a teszt negativ lett,és még pár hónapig meg is jött ráadásul.Csak az volt gyanus,hogy miért hányok mint a kutya.Dunakavics!Te se keseredj,még semmi sincs veszve.Nyuszi!Örülök,hogy jól vagy,amig nem vérzel és nem görcsölsz nincs baj.Az idő meg keddig nem áll meg. :D Egyébként az étvágyból ssemmire nem lehet következtetni,én ma is egy fasirtot ettem ,más napokon meg egész nap ennék.Boldog névnapot neked!Köszi Misó nevében a köszöntéseket.Melisch!Az én férjemnek nem volt apelláta,megmondtam neki ha nálam minden vizsgálat jó lesz,akkor utána ő következik.Persze hisztizett,hogy neki már van 2 fia(1az előző házasságából)és neki semmi baja nem lehet.Én mondtam neki,hogy nekem meg van egy fiam tőle akivel első hónapba terhes lettem.Tehát kettőn áll a vásár.Aztán eléggé le is sápadt amikor megjött az eredménye.De mondjuk nála tudtuk,hogy csak egy átmeneti állapot ez mert már vannak gyerekei.
Vendég

Boganna!Szerintem is menj orvoshoz időben,bár tudom milyen az ha elmész és még nincs szivhang,én igy jártam pénteken,mert még korai volt.De legalább láttuk,hogy jó helyen tapadt meg az 5dik héten,most a hetediken pedig azt hogy fejlődik,3.6mm volt a crl méret.Jövő hét pénteken kell mennem újra,mert addig nem adják ki a kiskönyvet.Lyly!Sajnálom a kapcsolatodat a szüleiddel,de órákat tudnék neked irni,hogy hány hülye rokonommal nem beszélek.Sajnos a családtagokat nem válaszhatjuk.Már irtam Nyuszinak is,hogy vannak helyettük jó barátaink.Akit kifelejtettem,bocsi,de már a babánál van lennt az eszem. :D
Vendég

Sziasztok!

Én biztos elmennék hamar orvoshoz. Csak már ott tartanánk :? No de lesz ez még így se :wink:

Beszéltem egy orvos barátnőmmel, aki most is terhes, és van már egy kisfia. Azt mondta a panadolt szedhetem lázcsillapításra. Ő az első babájával betegen kezdte (mint most én) és betegen is fejezte :shock: De mind a ketten egészségesek. Van remény :?:

23-án remélem kiderül :shock: Ugye Betty :idea:

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Adiadi: lehet baba, a hőd nagyon jó, mensi előtt esik le, van hogy pár órával. Nekem pénteken esett le 36.4-re és már láttam a jeleket, szombatin is annyi volt és reggel meg is jött. Reméljük a tied fenn marad.

Mucus: tuti, hogy baba van :!:

Ha oda kerülök, hogy lesz egy pozitív tesztem akkor mégsem fogok várni, hanem elballagok a dokihoz. Mennem kellene most is rákszűrésre....

Az én fejem is fáj :twisted: ..........nem migrénes, hanem csak tompa, de mindjárt megbolondulok tőle :twisted:

Délután aludtunk Bencussal 2 órát.............én még aludtam volna, de felébresztett :lol:

királylány

Jaj lányok már annyira hasogat a fejem,hogy szédülök. :evil: Annyira jó lenne ha sikerülne,de nem merek bízni.... :roll: Remélem nem csak a hormonok szórakoznak velem. :twisted: Tesztelni nem merek csak a jövőhét végén. :? 8)

Kirus!
Hogy vagy?Holnap mész?Írj ha már tudsz valamit!Szorítok nagyon.

Lyly!
Lehet,tényleg a széltől van,de már elmúlhatna. :evil:
Anyósék nagyon rendesek,sokat segítenek.Főleg apósom nagyon gyerek centrikus.,anyós pedig időnként bevasal helyettem. :oops: :D Tényleg bármiben számíthatunk rájuk pedig már nem fiatalok.... :?

Bocsi,muszáj mennem mert katasztrófa vagyok. :roll: :?

KépKép
Kép
mucus75

Mucus: anyósodat átküldhetted volna hozzám vasalni

királylány

Találtam ezt az avatart :D Szerintem nagyon aranyos :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Mi is szeretnénk tesót a 21 hónapos kisfiamnak. Most szakadt meg egy terhességem, nagyon fiatal volt még, UH-n sem láttuk. Kicsit nehéz volt elengedni, mivel 8 hónapot vártunk a pozitiv tesztre. Gyűjtöm a pozitivságot és hitet, hogy a következő már sikerülni fog, és nem 8 hónap múlva, hanem attól sokkal hamarabb. A következő ciklusban a nőgyógyászom megnézi a hormonaimat a biztonság kedvéért. Kisfiam előtt is volt egy hasonló esetem és akkor is jött utána 6 hónapra egy sikeres terhesség. Bizakodom!!!

Bocsi, nem tudtam visszaolvasni, de igyekszem gyorsan megismerni mindenkit, és bekapcsolódni.

A már babásoknak hatalmas gratula és sok egészséget kivánok!
A többieknek (magamat is beleértve) NAGYON gyors babásodást kivánok!

És itt van a kisfiam:
Kép

Kép
Vendég

Szia Angie! Persze, hogy csatlakozhatsz. Jó nagy huncut lehet a kisfiad! :wink: Sajnálom ami történt veled, remélem minél előbb összejön a tesó.

királylány

Szia angie! Én is új vagyok, de üdv a "csapatban" :D
Nem most regiszráltál. Eddig hol fórumoztál? :D

Kép
kicsi80

A kisfiad tényleg aranyos :lol: :wink:

Sok sikert!

Kép
kicsi80

Lefekszek pihenni. Még meglátom,holnap bemegyek-e dolgozni...

Szep estét :wink:

Kép
kicsi80

Sehol senki?

királylány

Sziasztok! En legtobbszor a telefonomrol irok mert nem futjuk a szobat ahol a gep van es csak akkor netezek onnan ha surgos. Ha jobb idok lesznek, onnan fogok ismet irni. Eddig csak a BABAPROJEKT ELOTT ALLOK, IDE topikba irogattam eleg intenziven. A fiam nem nehez eset, bar ahogy kozeledunk a dackorszakhoz, kezd makacsodni es tobbet nyafog. Probalok kovetkezetes lenni vele. Jo ejt!
Vendég

Sziasztok! En legtobbszor a telefonomrol irok mert nem futjuk a szobat ahol a gep van es csak akkor netezek onnan ha surgos. Ha jobb idok lesznek, onnan fogok ismet irni. Eddig csak a BABAPROJEKT ELOTT ALLOK, IDE topikba irogattam eleg intenziven. A fiam nem nehez eset, bar ahogy kozeledunk a dackorszakhoz, kezd makacsodni es tobbet nyafog. Probalok kovetkezetes lenni vele. Jo ejt!
Vendég

Lyly, Ízisz iagazatok van erre nem is gondoltam, akkor 6 hetesen is elmegyünk megnézni, hogy minden rendben van-e. Legalább még hamarabb láthatjuk.

Nekem most max. a mellem fáj meg néha egy kicsit émelygek.

Angie34 üdv. köztünk nagyon kis helyes a kisfiad, és drukkolok hogy mihamarabb újra kismami lehess.

Kép
Kép
boganna07

Nekem a fejfájástól van hányingerem............és még vasalnom is kell :(

királylány

angi üdv köztünk.gyö nyörű kisfiad van!!!!!
sajnálom ami történt.......velem ez 2 x is megtörtént tavaly!!! :cry:
nyuszi már az ajtódba állok!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megyek elaltatom Bencét, de itt legyetek ám mikor visszajövök :D

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?