Új privát üzeneted érkezett!

baba!
nem lehetne, h kérj neki is?
mert ez ugyanolyan visszafertőzős dolog ám
mi egy andrológus profhoz mentünk (egy bmc-s kedves dolgozónak hála) és ő mondta. sajnos előtte én sem kaptam.
de miest mindketten beszedtük a lórugásokat, azonnal megszűnt a colli :roll:

kisbuta!
Gyulán meg állandóan a romániai időt kapjuk meg. ha ott esik, kis időn belül nálunk is fog.... én ezt utáltam anno :?

bridget!
nem bírtalak itthagyni titeket (talán a többi topik majd meg is haraxik rám, de ez van).
2 vérzést kell most várnom és csak utána mehet a kövi... szóval, még akár spontán is összejöhetne - na jó, most magam is mosolygok ezen, de legyünk pozik :roll:
apám, mennyire másképp működik kint minden. kint már rég lombikolhatnék én is.... ilyen ir eredménnyel mint én, szóba se jönne az inszem. bár azért a 4 bébin én is meglepődnék és állatira paráznék. :shock:

babszika

látod bridget!
itt egy lapostetű nekem.... ezért vagyok most pozi :lol: :lol: :lol:

babszika

Epp most irtam a masikban,hogy en lapaljara hajtok 8) :lol:

Babszi
Hat igen itt vegulis mehetsz lombikra persze mert nem allja a biztosito :roll: az osszegeket bese mertem tenni :shock: :oops: japanban is azert mehetett....fizet erte a pacians...hat de igy meg nem lehet nnyi lombikot bevallalni mert a penztarca eleg hamar kiurul :|pl nem fogod elhinni de csak a hystero lesz 1000$ :shock: jah es ez akcios ar mert valami 4700$rol beszeltek amugy :shock: :roll:
Ezt a topikot meg nehez itthagyni.Itt csodababak vannak :!: Nekem pl ez sok erot ad...volt akinek a 6.lombik jott ossze de itt van most ikres babas 8) es a tobbiek is akiknek nem sikerult jonnek es jonnek es nem adjak fel...ez azert ngyon jo....jah es nem jonnek kozhelyekkel :roll: Na mind1...akkor 2honap pihi aztan hajra.Remelem en kezdhetek jovo ciklusban ha meg nem akkor valahogy egyutt kezdunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,,még mindig szabadlábon :D

Teljesen jó lett a ctg,megint hazaküldtek.Szombaton újra kell menni,és valószínű hétfőn reggel befekvés...

Bridget,mintha engem emlegettél volna :D bizony,kitartás mindenkinek!!!Én simán bevállaltam volna a 4 embrió beültetését :wink:

Árnika,ez a dátum Skrisznek is,de én még megtoldottam neki,egy reggel 6óra 5 perces szüléssel...09.08.07. 06:05 :lol: igaz csak fél7kor indítják,de ha éjjel Eszter meggondolná magát,akkor még tutibb lenne :D
Vendég

Szia Nyulasz :lol:
Hat gondolom nem volt nehez kitalalni 8) de tenyleg mas mert pl amikor 1-2 barinomnek mondom,hogy mi van ok meg jonnek azzal,hogy biztos tul vekony vgyok es kene kicsit hizzak :x :twisted: :twisted: na ilyenkor felmegy a pumpa mert a magas FSH-nek semmi koze ahoz ha vekony vgyok :evil: kulonben sem vgyok vekony(normal testalkat szerintem :roll: )
Hat a 4 azert eleg soknak hangzik de o a doki vegulis ha o igy gondolja :roll: Mert beszeltunk a fagyasztasrol...en meg mondtam neki,hogy hat nem tudom lessz e annyi de ha pl van 4 akkor kettot siman...azt mondja micsoda ha 4lesz akkor megy mind vissza :lol:

Most akkor mikor szulsz? :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,szerintem is teljesen rendben van az alkatod... :D
Vendég

Nyulasz
Koszi :lol: Meg ez valaho huleseg is...akkor a japan nok sosem lennenek terhesek hisz mindegyik 20kilo vasaggyal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="nyulasz"]
írta:
nyulaszÁrnika,ez a dátum Skrisznek is,de én még megtoldottam neki,egy reggel 6óra 5 perces szüléssel...09.08.07. 06:05 :lol: igaz csak fél7kor indítják,de ha éjjel Eszter meggondolná magát,akkor még tutibb lenne :D

Nyuszkó,
szép kis dátum lenne Esztikének! :D Jól is néz ki. :lol:
Skrisznek puszi és kívánjuk a legjobbakat. ... kevés fájdalommal és gyors születéssel. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Megint a szomszedotoktol kalozkodsz :idea: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

upsz 2szer kuldtem el ugyanazt :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,
hogy jelen legyek, igen!
De ez most legális, mert 'odaadta", hogy használjuk. :D

Apa már intéz valami 3Gs nyavalyát, de az még odébb van. ... addig marad ez. :lol:

Blogod alakul?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Akkor jo mert mar hianyoztal :wink:
Blogom egyenlore ugy jo ahogy van...most lanyhult az erdeklodesem :roll: Evi is meg nyaral...nem is beszeltem azota vele...majd ha hazament azaz vissza Kinaba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bekukk!!!!!! :wink:

Skrisznek itt is mennek a drukkok!

Nyulaszka: Nektek is ám!

Melanie: cisztaűzők mennek!

Bri: jó várakozást! Kívánom, hogy gyorsan elteljen az idő!

Szezsokám: merre vagy?

Baba: mikor vacsizunk? :wink:

Babszika: miért haragudnának meg, hogy ide is írsz? :shock:

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Olvasok és drukkolok!!! :P :P :P

tillidian

Puszi
Epp akartam irni,hogy egyutt kezdunk erre latod most beszeltem a dokival :? Lesz turelmem kivarni...mert jovoheten mi is elutazunk aztan suliba is befogok iratkozni es pikk-pakk itt lesz szeptember kozepe :roll:

Till
Te is haladsz mar a 35.het fele 8) Lassan te jossz a sorban :wink: :P

Jelentes
Most hivott a doki FSH 23 , E2 51 :? hat nem orult a dokim az FSH-emnek :? igerni semmit nem tud :roll: azt mondta a bogyokat most szedem kezdes mindenkeppen csak szeptember 18fele lesz :? ha nem jol reagalok a stimukra akkor max lefujjuk :? hat nem a legbiztatobb a dolog de akkor sem fogok elcsuggedni :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
Vendég

Bumi
Kihez jársz fogászatra?

Árnika
Van ám egy titkos drukkolód! (Peti és Tomi anyája :wink: )

Babaimádo
Coli...a normál bélflóra tagja, széklettel ürül... más helyekre kerülve okoz gondokat.
Nagyon egyszerű védekezni ellene--megakadályozni a szóródást...

Skrisz
Nagyon drukkolok!

Bridget
Akkor nálatok is beindult a gépezet!

Babszika
Stimulált hónap utáni 2-3 ciklusban még érződik a gyógyszerek hatása :wink: (petesejtek érése 80-90 napos folyamat). hajrá spontánkodás!

Nyulasz
Szabadlábon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnóca
Nekem van 3G-s net-kütyüm... egészen jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Enyim gyerek most ezerrel pörög... meg kell neki tanítani, hogy anyája nem igazán szeret ilyen korán kelni... :wink:
Vendég

Mabe, ha anynira egyszerű ellene védekezni, akkor oszd már meg velem is a módot! Mindent megteszek ellene, férjem szerint már nem is normális, ahogy ezt teszem és mégis időről időre a vizeletemben megtelepszik. (Min.havi rendszerességgel)

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, nagyon megy az "erődrukk"!!!

Nyulasz, azt hittem talizunk. :( De azért örülök h szabadlábon vagy!!!

Puszi, lassan ti is kezdtek! Nagyon drukkolok!

Kép
kata05

Kata,látod én is azt hittem...de talán csak összehozzuk valamikor :wink: Gyere majd,hogy mi volt a dokinál.

Baba,sajnálom a colit :( ...de azért elég durva,ha ez miatt nem sikerültek a beültik :shock:

Bridget,a fene hülye magas fshba :evil: te nem szedsz metformint,ugye?Nem emlékszem,hogy végül voltál-e IR vizsgálaton? :roll: Hiszteróhoz drukk!
...és mit fogsz tanulni?
Vendég

Ja,és Bébike,Árnika,Dezsina drukkkkk!

Bébike nagyon-nagyon eltűnt :roll:
Vendég

Sziasztok!

Skrisznek megy a drukk!

Nyulasz!
Nektek is!

Bridget !
Nem próbálkozol meg esetleg akupunktúrával? Állítóla azzalis le lehet nyomni az fsh-t.

Mabe!

Kelentey Barnához járok. Nagyon jó fogorvos!

Babim!
Nekem a háziorvosom azt mondta, hogy minden együttlét után irány pisilni, még akkor is, ha nem kell, és így nem tud a baci felmászni a húgycsövön. Ezen kívűl még hallottam a tőzegáfonya kapszulát, meg ugye nagyon sok folyadék ivása.
Esetleg egy Gynevac kúra?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Mabe: 4.20????? :shock:

Babim: Gyuri bácsis gyógyteákat nem próbáljátok ki? Szólj ám bátran, beszámolok róla részletesen, ha érdekel! (Meg ha bárkit érdekel közületek, szóljatok!)
És itt is: Istenke éltessen! Kép

Bri: brrrrrrrrrrrrr FSH!!!!!! Remélem hat a gyógyszer!

Skrisz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz: jól érzed magad?

Kata: köszi! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,köszi kérdésed,egyre nyügibben :roll: már nem szedem a magnéziumot sem,úgyhogy mostmár tudom miről beszélt Krisz,amikor folyamatosan fájt a hasa :? de azért örülök,hogy bébikkel minden okés,és persze mindent kibírunk :D

.Azt álmodtam,hogy a 38.héten megszülettek,2900 és 3200 grammal,mondtam is,elmehetnek a sunyiba az uhus mérésekkel... :lol:

Bumi,köszönöm neked is :wink:

Szülinaposunknak nagyon sok boldogságot!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Ma hoztam el a 16 hetes vérvételem eredményét és az AFP értékem (is) csillagos a papíron. 0,70-1,30 értéktartomány van megadva, nekem meg 1,40. Ez nagyon rossz szerintetek?
Kismamik neketek mennyi volt?

Nyulasz - szorítok nagyon, igazán ügyik voltatok a bébik, hgoy eddig a pocidban maradtak :wink:

mnzsani

Bumi:Gynevacon túlvagyok, áfonyakapszulát 1/2 dobozzal beszedtem akkortól, mikor beülti után jelentkezett, most azért nem csíp, de a vizeletemben jelen van.Ma elkezdtem az antibiotikumot. Pisilést én is így szoktam és már-már betegesen vigyázok a higiéniára, tangát nem hordok.

babaimádó
Kép
babaimado

Nem mondtam, hogy a coli miatt nem siekrült!!Csak felvetődött bennem akérdés és vártam, hátha valaki tud rá valamiokosat mondani.

babaimádó
Kép
babaimado

Édesek vagytok :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Zsani :shock: :D Mi történt :?: Valamiről én nagyon lemaradtam,de óriási gratula :D

Ööö,afp-hez nem értek,nekem nem néztek :roll:
Vendég

Baba,és a dokid mit mondott rá?Szerinte?
Vendég

Nyulasz
Csoda történt :lol: Spontán baba :lol: Majd leírom a történéseket, de most itt a Máté, meg készülünk a kertbe hétvégére.
Gondolom Neked az ikerterhesség miatt nem kellett.

A MOM érétkem amit írtam, de azért már megnyugszok, mert a neten ahogy nézegett, 2,5-ig írják a felső értéket. Na meg nekem ez a 18 hét csak a méretéből adódik, mert nincs utolsó mensis dátumom, szóval vmennyi eltérés lehet a napokban.

mnzsani

A dokimat beültetés napján láttam utoljára.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,szabin van?Azért kiváncsi lennék a véleményére...

Zsani,hát ez tényleg csoda :D Azt hittem rosszul látok :shock: Most van a genetikai uhu valamikor,ugye?Hátha megmutatja milye van...
Vendég

Zsani!!
Hatalmas gratula! ... úgylátszik sokaknak bejön, hogy egy időre eltűnik!
... és még spontán baba is!! :D :D :D

Nekem is magas volt a MOM értékem és Bónak semmi baja!
Genetikai uhun majd megnézhetitek, hogy minden rendben van.

Ekkora meglepetést!!! ... nem bírok 'szóhoz jutni".
Ügyik voltatok. :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
Dévainál ugyebár nem jutottunk semmire, mert inszemezni akart. Akkor úgy döntöttünk, hogy befejezzük, mert nem hiányoznak nekem lelkileg ezek a megpróbáltatások - Máté meg már úgy is itt van. Szóval febrárban lezártuk a dolgot, megbeszéltük, hogy nem lesz tesó, nem megyünk lombikozni többet. Áprilisban elvittük a babakocsit és a kiságyat egy bizományiba, még meg is sirattuk, igazából talán az volt az utolsó tényleges lemondási pont. Aztán május közepén jött egy pozitív teszt Február eleji utolsó mensivel Rá egy hétre május 25-én mentem el orvoshoz, akkor voltam 7 hetes. Akkor már 1 hete volt + a tesztem, igy 6 hétig futottam, koriztam, melegvízben ültem. Itt megdőlt a kíméljem magam elmélet is. Azt hiszem a teljes lemondás segített nekünk. 19-én megyek uh-ra, remélem szétdobja a lábait :lol: Bár tényleg mindegy nekem. Kisfiúhoz vagyok szokva és jöhet még egy simán :lol: Nem adnám 2 lányért sem :lol:
Majd benézek a jövőhéten, gondolom üzensz majd vkivel a történésekről. Jó, hogy eljött az idő és végre kibújnak a nagyvilágba a kis nyúlbogyók :lol: :wink:

mnzsani

Hajnoca
Köszi :lol: Hát én sem tudtam. A tesztem még az itteni szerencsetesztből volt, aminek ugyebár lejárt a szav.ideje, de meghosszabbították a gyogyitárban. Igy az első + teszt után bizonytalan voltam, bontottam gyors egy másikat és engedtem rá csapvizet, de az nem lett csíkos. Aztán még csináltam egy harmadikat is gyors :lol: Hát néztem kereket :shock: :lol: De Ő jönni akart és maradni. Ez most a normális terhesség és élvezem, hgoy szinte "bármit" csinálhatok, nem úgy, mint a Máténál.

Szóval mindenkinek tessék hinni a CSODÁKBAN!!! :lol:

mnzsani

Zsani, gratulálok a csodádhoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó
Köszi :lol:

Hajnoca
Ja és köszi a megnyugtatást a MOM-ról. Neked mennyi volt az érték? Nem emlékszel?

mnzsani

Zsani: szívből gratulálok!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba
Írtam PÜ-t!

Brumi
Ismerem :wink:

Nyulasz
UH-s súlybecslés... az sokszor más, mint a valóság :wink:

Mnzsani
Gratulálok!
AFP tökéletes.... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.07 16:54-kor.
Vendég

Zsani,kiváncsi leszek Dezsinánk mikor jár erre,bizti leesik az álla :lol: ...és miért ilyen sokára írtad meg?

Mabe,gondolom,kereszt kicsit erréb,kereszt kicsit arrább...máris más az érték...
Vendég

Nyulasz
Súlybecslés: BPD és haskörfogat adatából számol egy értéket a gép számítógépes része.
A mérés pontosságát befolyásolja a gyerek fekvése is...
Vendég

Zsani, micsoda meglepetés :D Gratulálok nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz:
Sajnos nincsenek jó híreim. Még mindig 2 in 1. 1/2 8-kor kezdték. Féltem őt nagyon, mert szerintem mire odakerül, teljesen kimerül.
Tudjátok, a mi drukkjaink erősek. Fogjunk össze és drukkoljunk neki, hogy gyorsan legyen már túl rajta és drága Eszterkéjét tarthassa már boldogan a karjaiban.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]S írta:babaimadokrisz:
Sajnos nincsenek jó híreim. Még mindig 2 in 1. 1/2 8-kor kezdték. Féltem őt nagyon, mert szerintem mire odakerül, teljesen kimerül.
Tudjátok, a mi drukkjaink erősek. Fogjunk össze és drukkoljunk neki, hogy gyorsan legyen már túl rajta és drága Eszterkéjét tarthassa már boldogan a karjaiban.

Skrisznek drukkok mennek!
Eszter baba gyere ki!
Vendég

Csajok kicsit most osszevgyok zavarodva es nem tudom mit csinaljak. :roll: Tanacsra lenne szuksegem :!: Apacskaval tegnap beszeltem es sokalja a lombikot(vegul is en is) es kerdezte otthon nem-e lehetne :roll: Budapestiektol szeretnek segitseget kerni melyik intezmenyt ajanljatok es melyik orvost :?: Teloszam is johet akar priviben is :roll: Es ha bejelentkezek mennyi idot kell varni :?: Na es a legnagyobb ketelyem ha most nem szedem a fogigatlot mire hazamegyek FSH-em magas es igyis ugyis varnom kell 1-2honapot :? szal most akkor szedjem es akkr esetleg szeptemberre ugy mgyek haza,hogy mar hasznalt a gyogyi minden tuti es mehet a dolog :idea: :roll:

Megvannak az eredmenyeim 1evnel nem regebbiek,tudom kell valami papirt kozjegyzo elott irni mert nem vgyunk hazasok,es meg :?: :roll:

Most a Hysteroval is mi legyen jovoheten :roll: nem tudom mi legyen es hogy segitsetek csajok :(

(meg vissza sem tudtam olvasni :oops: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mabe
Ngyon szep az a reggeli koszontos kep...nekem meg jol is jot mert ramaty egy ejszakam volt :roll:

Nyulasz
Nem nem szedek Metet semmit sem...most adott a doki fogigatlot :roll: Angolul fogok tanulni 8) van meg mit fejlodnom :oops: :wink:

Bumi
meg japoban probalkoztam vele mellette szedtem valami csodaitalt is...valamelyik megtette a hatasat mert tavaly oktoberben 8 volt :!: Hat majd lehet az lesz megint elmegyek :roll:

Puszi
Gyogyszer hatni fog mert a fogigatlo hatasara ez lemegy persze csak egy idore szal nem fog lentmaradni de addig igen mig elnem kezdjuk a lombikot :roll:

Baba
Koszi a hireket :!: Neked pedig Happy B-day :!: vgy nevnapod van :oops:

Zsani
Neked igy ismeretlenul is nagy nagy gratula :!: :D

Skrisz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bebike,Arnika,Dezsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,én szívesen ajánlanám az én dokim,(Krizsa Ferenc,egy tündér)de nála több mint fél éves várólista volt,már amikor éppen nem volt letíltva,hogy nem fogadhat új pácienseket....szóval ez a része passz,más dokit nem ismerek

Kell mindkettőtöknek hepa és aids szűrés,apának spermavizsgálat,neked hormonok...

esetleg azt lehet,hogy onnan megkérdezel több intézetet,hogy hogyan mehetne a leggyorsabban,és az alapján döntesz,és akár meg is tudod kérdezni,hogy szedheted-e addig a fogigátlót.Ha kell a kaáli száma meg tudom adni,vagy esetleg a kaális párok fórumán megkeresed priviben Harcimókust,ő ott dolgozik,hátha tud valami megoldást mondani.
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Azt hittem, már kész tények várnak.... Skrisz, annyiszor eszembe jutottál ma! Nagyon-nagyon drukkolok és kívánom, hogy végre megszülessen Eszter! Tarts ki Skrisz!!!!

Zsani, nahát :!: :shock: :D De jó nektek! Gyönyörűszép további pocakosságot kívánok!

Nyulasz, te nagyon jól bírod, jó, hogy kiengedtek! :D

Többiektől elnézést, de most nincs több időm. Drukkok és léleksimik, kinek mire van szüksége...

Ja, sajnos a tegnapi uhu-n nem látott domináns tüszőt a doki, vagyis lehet, hogy nem lesz peteérés ebben a hónapban. Akkor pedig nem kapom vissza a piciket. :cry: Egy kicsit drukkoljatok nekem is!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyulasz
Koszi a gyors valaszt...hat a hormondolog az megvan,atjarhatosagi az uccso oktoberben volt asszem,aids ilyenek megvolt szinten most aprilis korul,spermavizsgalat is aprilis korul :roll:

Hat ez az a fel eves varakozas az naon sok :( De azert majd rakerdezem :roll: Hetfon ez lesz a dolgom raulok es telefonalgatok...a fogigatlot mar szedem most nem tom mi legyen szedjem tovabb vgy ne :roll: egyenlore meg nem dolt el,hogy nem itt lesz...en azert szeretnem ha egyszer itt is megprobalnank...es ha nem megy akkor tenyleg otthon...benezek abba a topikba is :roll: Koszi Nyulasz a szamot elkuldhetned azert priviben bar ma mar keso de majd hetfon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?