Azta lányok mennyit írtatok, alig tudtam visszaolvasni.
Melish nem is engednénk elmenni, annyira ismerjük már egymást, és ez tök jó, mint egy kis család. Én nagyon drukkolok hogy párodnak sikerüljön feldolgozni ezt a problémát, és mihamarabb el tudjátok kezdeni a kezeléseket. Teljesen megértem a párodat, mivel mondtam én is a férjemnek ha most nem jön össze ő is elmehetne egy ilyen vizsgálatra, és hallani sem akart róla. Szóval ez egy pasinak nem könnyű. De kitartás meg lesz az eredménye. Képzeld anyum kolléganője 13 év próbálkozás, és egy csomó sikertelen lombik után nem sikerült teherbe esnie. Majd a dokik már csak egy lombikot engedélyeztek nekik. +-as ikrei lettek, hazajöttek a kórházból, és rá 3 hónapra spontán teherbe esett újra. Na most már 4 kis lurkó szaladgál. Ennyit számít a túlzott akarás? Nem tudod de nagyon cuki egy család az biztos!!!
Betty nem semmi amin már végig mentetettek de nagyon jó jelek vannak arra hogy már össze fog jönni nemsokára. Becsületre méltó ahogy a férjed küzd, nagyon szerethet téged.
)
Adiadi, Dunakavics hajrá nem csüggedni, menni fog, új hónap.!
Adiadi annyira de annyira de annyira gyönyörűek a kislányaid, én akarok!!!!!!
Kírus én is akartam írni hogy erre a 4d-re érdemes lenne elmenned, mert azzal biztosan jobban ki tudják mutatna ha bármi baj van, ha meg van valami rendellenesség, el kell engedned, mert később sokkal nehezebb lenne. Nagyon szurkolok hogy ne legyen semmi baj!!!!!
Nyuszifül, tényleg ne tesztelgess mert ebbe be lehet bolondulni, így sem könnyű most neked, pihizz, írd a szakdolit, és most ne is figyelj minden apró jelre, mert naponta változik benned minden és csak bemagyarázol magadba hülyeségeket. Kedden meg mész a dokihoz és minden rendben lesz hidd el. Attilának meg hagy időt, fog ő még loholni utánad az biztos!!!!!
Kírálylány a te fiad egy cukorfalat lehet, ííííííííííííííííííímmmmmmmmmmmádom az ilyen kis dumás hapsikat meghalok értük. Levi is ilyen csak még nem teljesen veszem ki hogy miről is beszél.
Perpike nagyon szép a vonalzód, remélem sikeres lesz ez a hónap neked is.
Én jól vagyok apa kedvéért én is csináltam 4 tesztet és mind pozitív szóval nem izgulok, még 3 hét és látjuk a kis fekete pacánkat!:-) Tegnap annyi fincsi dolgot ettem, nutellás gofri M&M cukorkát csokit, vissza is kell fognom magam, mert nem lesz jó vége.
[/quote][/url]