Új privát üzeneted érkezett!

Itt olyan nyűgös idő van, legszívesebben aludnék, de Bence gyurmázni szeretne...
Hát a fagyott zöldségek és gyümölcsök brrrrrrrr, bár a banánból esetleg turmixot?

királylány

Óóóóóóóóóóóóóóó, de kár, hogy tegnap megjött..........na majd legközelebb :wink:

királylány

Azta lányok mennyit írtatok, alig tudtam visszaolvasni.

Melish nem is engednénk elmenni, annyira ismerjük már egymást, és ez tök jó, mint egy kis család. Én nagyon drukkolok hogy párodnak sikerüljön feldolgozni ezt a problémát, és mihamarabb el tudjátok kezdeni a kezeléseket. Teljesen megértem a párodat, mivel mondtam én is a férjemnek ha most nem jön össze ő is elmehetne egy ilyen vizsgálatra, és hallani sem akart róla. Szóval ez egy pasinak nem könnyű. De kitartás meg lesz az eredménye. Képzeld anyum kolléganője 13 év próbálkozás, és egy csomó sikertelen lombik után nem sikerült teherbe esnie. Majd a dokik már csak egy lombikot engedélyeztek nekik. +-as ikrei lettek, hazajöttek a kórházból, és rá 3 hónapra spontán teherbe esett újra. Na most már 4 kis lurkó szaladgál. Ennyit számít a túlzott akarás? Nem tudod de nagyon cuki egy család az biztos!!!

Betty nem semmi amin már végig mentetettek de nagyon jó jelek vannak arra hogy már össze fog jönni nemsokára. Becsületre méltó ahogy a férjed küzd, nagyon szerethet téged.:-))

Adiadi, Dunakavics hajrá nem csüggedni, menni fog, új hónap.!

Adiadi annyira de annyira de annyira gyönyörűek a kislányaid, én akarok!!!!!! :D :D :D

Kírus én is akartam írni hogy erre a 4d-re érdemes lenne elmenned, mert azzal biztosan jobban ki tudják mutatna ha bármi baj van, ha meg van valami rendellenesség, el kell engedned, mert később sokkal nehezebb lenne. Nagyon szurkolok hogy ne legyen semmi baj!!!!!

Nyuszifül, tényleg ne tesztelgess mert ebbe be lehet bolondulni, így sem könnyű most neked, pihizz, írd a szakdolit, és most ne is figyelj minden apró jelre, mert naponta változik benned minden és csak bemagyarázol magadba hülyeségeket. Kedden meg mész a dokihoz és minden rendben lesz hidd el. Attilának meg hagy időt, fog ő még loholni utánad az biztos!!!!!

Kírálylány a te fiad egy cukorfalat lehet, ííííííííííííííííííímmmmmmmmmmmádom az ilyen kis dumás hapsikat meghalok értük. Levi is ilyen csak még nem teljesen veszem ki hogy miről is beszél.

Perpike nagyon szép a vonalzód, remélem sikeres lesz ez a hónap neked is.:-)

Én jól vagyok apa kedvéért én is csináltam 4 tesztet és mind pozitív szóval nem izgulok, még 3 hét és látjuk a kis fekete pacánkat!:-) Tegnap annyi fincsi dolgot ettem, nutellás gofri M&M cukorkát csokit, vissza is kell fognom magam, mert nem lesz jó vége.
Kép
Kép[/quote][/url]
boganna07

Királylány: ja, a bancsiból tényleg, de az ubi az kuka... :cry: Pedig úgy ette, volna.
Gyurma-gyurma-mi anyukámmal mindig sógyurmiztunk és nagyon tuti volt...

Anna: húúúúúúú, annyira jó a pozi teszt... :lol: Tök tuti... :lol: 8)
Te a hetedik héten mész, akkor először dokeszhoz!?

Kép
nyuszifül16

Boganna: köszi, van dumája az tuti...........

Nyuszifül: azt akartam még írni, hogy én csak egy tesztet csináltam anno, maj másnap ügyelt az akkori dokim és én határozottan azt mondtam neki: terhes vagyok. Mire ő megvizsgált és közölte nem tudja terhes vagyok-e és elküldött uh-ra, ott pedig annyit mondtak, hogy terhesség gyanúja és rá egy hétr már tuti volt. Kb a 3-4 héten tesztelhettempozitívat. Szóval fel a fejjel!

királylány

Kép

Sziasztok, én is jövök kicsit, Apa 13:00-ig dolgozik.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hello Betty!
Ja, tegnap asszem nálatok olvastama Gynevacot, kibírható, és sztem szuper...nekem még műtét sem volt ennyire tuti, mint az injekció kúra, pedig az uccsó 3at még be sem adattuk.
Sztem érdemes kipróbálni, mondjuk drága.

Kép
nyuszifül16

Na, megyek vissza, írni...
puszi

Kép
nyuszifül16

Nyuszi, tudom, drága, de ki szerettem volna próbálni a férjecskémmel együtt, de Ő szuriba hajthatatlan!
Mindegy, reménykedünk, hogy mielőbb összejön a baba, éés kéész :mrgreen: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: kitaláltad már mit kap párod?

királylány

Dia! Sajna nem.
Van esetleg ötleted?

betty615

Betty: sajna nincs :( Mi a barátainkkal voltunk vacsizni, mert nekik is akkor van az évvforduló, egy nap eltéréssel

királylány

Majd kitalálok valamit Dia, még van 23 napom rá :)

betty615

Nyuszifül, igen én 7 hetes és 3 napos leszek mikor elöszőr megyek dokihoz, mert akkor látják már a szívhangot is és az az igazán tuti. Addig meg csak el leszek. Levivel alig voltam hat hetes mikor elmentem a dokihoz és még szívhang nem volt na ezt még egyszer nem szeretném átélni.
Kép
Kép
boganna07

Sziasztok lányok!

Annyit írtatok.....

Nyuszi: Nyugi. Nem tudok jobbat...

Betty: Valóban dúl a love kettőtök közöt..... :lol:

Én fél ötkor keltem, azóta ébren vagyok... Lázam lement :D defáj a bal fülem. Meleg só, pihenés... Már vagy 10 liter teát megittam propoliszos mézzel :wink:

Kép
kicsi80

Kicsi: jobbulást!

Betty: :D

Boganna: én sem szaladnék még 1x olyan korán dolkihoz. Ha lesz második akkor én is kivárom a 7-8 hetet. de első terhességnél mit tudtam én..........

királylány

Kicsi, mihamarabb gyógyulj meg! :wink:

betty615

Köszi lányok :) Azon vagyok.....

Kép
kicsi80

Boganna, amikor meg kellet volna betegedj, előtte nem volt valami tüneted jó pár nappal, vagy valami fura érzés, ilyesmi?
Vagy megérzés?
Ezt kérdem mindenkitől egyébként, aki várandós!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.02.15 11:16-kor.

betty615

Köszi Betty! Erre én is kíváncsi lennék....

Kép
kicsi80

Kicsi, mi jót csinálsz most egyébként?
Vagy csak netelsz?

betty615

Sziasztok!

Adiaidi,
azt hiszem, te kérdezted, mikor mérgesedett el ennyire a helyzet a családommal? Már nagyon régen megalapoztuk, de ennyire csak 2 éve, amikor 1 éves volt a kisfiunk...

Nyuszifül,
kérlek, ne aggódj! Akár így, akár úgy,, el fog dőlni a dolog, de feleslegesen ne emészd magad. Szerintem nem lesz semmi baj, de az idegeskedéssel árthatsz a kicsidnek.

Kicsi,
gyógymanók repülnek szédítő sebességgel!

Királylány,
én csak azért megyek mindig hamar a dokihoz, hogy biztos, jó helyen tapadt-e meg a manó. A környezetemben nagyon sok nőnek már nincs meg az egyik vagy mindkét petevezetéke, mert kivárta a 8. hetet, és sajnos, rossz helyen volt a baba. Amit a 6. hétig minden következmény nélkül rendbe lehet tenni.

Annyit írtatok, hogy lehetetlen mindenkinek válaszolni, de gondolok rátok! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Angoloznom kellene. De meglocsoltam a virágokat, tusoltam, kikészítettem az ebédet...

Mindent, csak már feküdni és tanulni ne kelljen :)

Kép
kicsi80

Előbb fogsz tesztelni, vagy csak mikor nem jön meg, utána?
Ahogy nézem, csak 2 nap van a ciklusaink között 8)
Neked mindig pontos, 28 napos?

betty615

És Te?

Kép
kicsi80

Én csak itt ülök most, a konyhát rendeztem csak el....mosogatás terén :lol:

betty615

Igen. Mindig pontos. Nem tudom teszteljek-e. Még nem döntöttem el. Ez a betegség nem kellett volna :cry:

Kép
kicsi80

Mi most próbálkozunk először. Úgy hiszem mindig tudtam mikor van pé-m, de majd meglátjuk. Az alhasam még mindig fájdogál, de már legalább nincs felpuffadva...

Kép
kicsi80

Nem vagyok felkészülve rá, hogy esetleg negatív is lehet néhany hónapig, évig...
Minden tisztelet a tietek, akik már régóta vártok...

Kép
kicsi80

Na mi mindjárt indulunk anyukámékhoz. De előtte gondoltam még benézek. :)

Nekem már vagy a 3. napja úgy fája hasam ha mozgok. Pláne ha leülök, felállok. Mintha valami lenne benne, ami nem oda való. Már kezdek megijedni. :shock:

kicsi: Jobbulást!

Boganna: Jaj de jó neked is! Mikor mutatta ki a teszt legelőször? Hanyadik napon? Ja és melyik teszt? Nekem 10-es Hcg van itthon. Már alig várom hogy hozzányúlhassak. :D
Vendég

Hát igen, ez a betegség most szarul jött neked :(
milyen tünetei vannak nálad a pé.-nek?
Én még nem igazán éreztem :oops:
Csak kb. tudom, mikor lehet, mivel nekem is pontos a ciklusom.

betty615

Szia Perpike, mikor indultok?
Biztos növekszik a tüsződ, azt érzed :wink:

betty615

Te mikor tesztelsz? Teszteljünk együtt? Nekem 25-én nem kellene megjönnie :lol:

A pé-m után (4-7 nappal) olyan, mintha egy "pete" , olyan nyák gomolyag jönne. És előtte a váladékom is több. És most nem láttam ilyet :lol:

Kép
kicsi80

perpike: én is ilyet érezek majd egy hete folyamatosan. Nem igazán olyan, mintha meg akarna jönni, hanem olyan más. Nem tudom. NEm tudtam begombolni a nadrágjaimat sem... Vagy híztam volna egy pár napig, mostanra pedig leadtam? :roll:

Kép
kicsi80

Lyly: ezt nem tudtam :shock: , akkor lehet még sem várok majd olyan sokáig

királylány

Nekem 27.-én kell megbetegednem, de szándékomban áll kb.1 hét múlva, mondjuk hétfő körül tesztelni.
Már meg is vettem a 3 másfajta tesztet, 2 db 25-ös, és 1 db 20-as.
Nemtudom, de én most nagyon bízom ebben a hónapban, de nemtudom megmagyarázni, hogy miért?! :roll:
Ilyen érzésem van...
Ezért is kérdeztem a kismamiktól a (lelki,testi) tüneteket.

betty615

Drukkolok Nektek Betty :D

Kép
kicsi80

Köszi Kicsi ari vagy!
Aztán lehet, hogy csak a megérzéseim nem jók, és pofára esek :lol:
Mert ha a másik részét nézed, 2év,2hónapja nem sikerült, akkor pont most miért sikerülne? :lol:
Hoppá, 2 év, 2 hónap, és most az idei évből is 2 hónap telt eddig el. :shock:
Sok a kettes, lehet ez hoz majd szerencsét??! :lol: :lol:

betty615

Miért ne pont most? :lol: :lol: :lol:

Jövö hétfőn tesztelünk?

Kép
kicsi80

Ahha, tesztelhetünk, úgyis régen teszteltem már.
Bár lehet, nekem kicsit korai lesz, de nem baj :lol: 8)

betty615

Sziasztok én jó sokáig aludtam, aki utolsónak megy aludni :lol: . Aztán kicsit a jővöt tárgyaltuk párommal CÉGes ügyek, madj negativ lett az LH teszt ismét tehát lehet ma pé-m de nincs nyujtható tojcsi és a hőm sem ment le. Na meg 6 napja nem volt semmi. Tegnp is inkább alvást választott a párom. Ma azonban ha kell megerőszakolom!!!!!! :evil: , hogy gondolja babaprijeket nem papiron kell véghez vinni.

Boganna nem tudom mit irjak de ha én ujra kéne kezdjem 3 hónap sikertelen hónap után ugy küldeném páromat tesztre, hogy csak na és mennék én is uh-ra. Tudsz valmit és annak függvényében tudsz cselekedni. Ha nem láss minket vársz 1 évet akkor a férfi látva a nő sikertelen kétségbeesését megszán és elmegy (Az enyémenk tavaj július óta volt az autojában a steril üvegecske azóta készült menni!). Aztán ha baj van a férfinél még várni kell míg őfelsége feldolgozza és elindul kezelésre. Aztán ismét telik az idő akár 3 hónap mig javulhat az eredmény, aztán meg telnek a hónapok.... Bezzeg amikor 2 napot késett és beleléltem magam látva a könnyemet másnap elvitt vv-re, amitől irtózom. Tehát nekem azonnal kellett lépnem őt hagyni kell. Hát ilyenek a férfiak egoisták! Még ha szeretnek és mi viszont szeretjük őket! :evil:

Kírus én nagyon-nagyon szorítok neked holnapra, hogy minden ok legyen a babával. Fell a fejjel.

Kicsi gyógyulj meg!

Betty kicsi, perpike nagyon drukk a + tesztekhez 1 hét mulva

A többieknek mindenkinek puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.15 11:56-kor.

Kép
Kép
melisch

betty: a tüszőm nem nőhet, mert már megnőtt :D Az már jó ha a megérzésed jó. :)

Lányok egy jövhét utáni hétfőbe én is benne vagyok! :D

Na még jövök estefelé.
Vendég

Ok. febr 23 a mienk :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Melisch, szia, erőszakra fel!!! :lol: :lol:
Én is osztom a véleményed férfi vizsgálat ügyben, mert nálunk is a férjemmel volt gond.

betty615

Perpike, közben én is kapcsoltam a vonalzódat látva... :lol: :oops: :lol:

betty615

Kicsi, Perpike, legszívesebben vasárnap, azaz 02.22.-én tesztelnék(a kettesek miatt :lol: )
De neeeem, az még tényleg korai lenne.(bár 10. DPO)
De mit beszélünk itt erről, hisz hol van még az 1 hét múlva??!

betty615

mi pizsipartit tartunk még mindketten pizsamában vagyunk :oops: :lol: olyan nagy itt a lustaség. Párom korábban kelt de nem járkált, hogy ne költsön fel. Még jó, hogy maradt kaja tegnapról igy nem kell főzni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

csajok nem lesz ott baj én küldök sok drukkot +++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ez az én hónapom és szent legyen amit mondok! Atért már irtam, hogy ez kéne az én hónapom legyen hiszen akkor lenne késői szülinapi ajándékom egy + teszt és novemberben apának meglenne a szülinapi ajándéka egy síró-masina! Ennál szebb ajándékok nem is léteznek, még az áhitott Q7 sem venné fel vele a versenyt!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: Kell az :lol: :lol: :lol: Aranyos párod lehet.
Én soha nem tudok később kelni mint az és férjecském..... :oops:

Kép
kicsi80

én kialszom a krumplit a földből, imádok sokáig aludni. Régen párom még korábban kelt 7 óra körül de már rá is ráragasztottam birja 8-ig hetvégén meg 10.ig is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?