Lányok, asszonyok!
Mi ez a vénasszonyos tempó?!
Bakker, ma mi volt itt?! Kifordította a gatyájából a házat a villanyszerelő.
Ugyanis minden évre szervezünk magunknak egy kis felújítást.
3 éve a konyha kapott új bugyit, utána a ház lett festve kívülről, tavaly a fürdő és wc lett újjávarázsolva, idén meg hogyatúróba ne lenne valami.
Különben lenne pénzünk, aztán elmehetnénk nyaralni........áááááááá, nem lehet olyat.
De az értelmi szerző éééééééén vagyok. (hüle pi..)
Szóval idén az összes helyiség festése (kivéve a fürdő-wc, mert csempés plafonig)
Ezért a 30 éves vezetékeket ki kell cserélni.
GYeeeeeeeeeeeerekek! Egész nap nem volt áram, csak a hűtők kaptak.
10-kor jött szerencsétlen ember és fél órája ment haza!!!!!!(21 óra múlt)
De még nem végzett.........
Iszonyat sok munka van ezen a villanyon......
Meg jó kis píz lesz, de megmondtam, hogy idén ez, jövőre egy zárt terasz(ha lesz rá keret), és kész, vége, 15 évig nem akarok itt idegent látni!
De ez a fazon......minden 2. szava, hogy letegezem.
Aszongya:"Na, ezt a nullást letegezem, a fázist letegezem, na, ......, tegezd le!'
Kész voltunk.
Egyhuzamban végigdumálta a napot!
Ez az ember mindannyiunkon együtt is túltesz!
A férjem hulla. Tegnap sem volt action, ma sem lesz.......
De ma lepipiltem egy zöldet (lh-t), és nuku. 16. napon.
Még odébb van ezek szerint. De legalább két hétig még tuti nem jön meg, szóval lehet fürcsizni a medenkében.
Lujzi, sajnálom, hogy elcseszerintődött az estéd!
Anyci, mi az, hogy rossz a kedved?! Vidújjjá!
Most én is olyan plötty vagyok, hogy csuda.
Nem sértődöm én meg azon, hogy ennyire lovagolsz a fehérseggemen, ööö.....akarom mondani, a fehérségemen!
De látnátok a férjem mellett......ő meg a másik véglet. Nem fajtatiszta, csak könnyen színeződik. Bár én is olyan barna lennék!
A gyerek meg majd pepita lesz?!
No, most ennyire futotta ma, filmnézés, szokásos valami sz-r, aztán ma tutker, hogy nem jövök, mert k---a fárasztó nézni a villanyszerelőt.......
Ölelés, puszi a rászorulóknak!
Jó éjszakát!