Új privát üzeneted érkezett!

De hosszú lettem :shock: :shock: bocsi nem gondoltam :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

és még ezzel lett laptetőm is :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch szegény Betty kap mindig a fejére :oops: , úgy gondoltam inkább utánatok jövök :lol: és Zsuzskát olvasni felüdülés, na meg persze a többieket is :lol:

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Királylány

Szia,még nem is köszöntöttelek :oops:

Anyci

Nekem mázlim,hogy mindig tudom előre,hogy a hónap melyik hétvégéje az enyém (mert bizony minden negyedik hét ilyen :wink: )
Vendég

mnm mizus rég találkoztam veled????????????

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Köszönöm kérdésed,minden oké! Veletek mi a helyzet?
Szabadság?
Vendég

Most voltunk nagyimnál 1 hétig, meg anyánál. Szabi nem hiszem, hogy lesz egyhamar :cry: lehet nem is kerül rá sor egyhamar. De nem vagyok letörve, mert ez szokásos. De az még lehet, hogy 3-4 napra elmegyünk valahova fürödni és a semminél az is jobb :D

Kép
Kép
melisch

Melisch akkor jól meg lepted a szüleid :D Örülök hogy ilyen jól töltöttétek a napot és minden rendben volt veletek :D Nem unatkoztatok az biztos.Azért remélem pihentél is és agyilag is kikapcsoltál,csak kár hogy megint sok lesz a melótok aztán nem jut időd kikapcsolni :? Mondjuk az jó ha van meló de azért ne vidd túlzásba meg a párod se!
Gratula a laptetőhöz :wink: :D

Milyen majd én is megpróbálom úgy be irányítani őket én is hogy nekem is rendszeresen legyen ilyen nyugis napom,amikor csak én vagyok senki más és azt csinálok amit akarok pl.pucéran futkosni a lakásban meg ilyesmi :lol: :oops:

Királylány szegényem itt kergetned kell ezeket a csajokat :wink:

Kép
anyci

Köszi Anyci, tényleg jó volt.

Királyányt mindig megdolgoztatjuk :lol: :lol: :lol: ha hiányzunk neki azért jó, hogy tudja hol kell minket keresni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch,királylány elég kitartó tud lenni és ez tetszik nekem :D

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Még én is megvagyok, hiányoztam azért egy kicsit?
Csütörtökön dolgoztam utoljára, így több időm lesz jönni :lol:
Látom van forgalom :P

Remélem mindenki jól van, sajnos nem volt időm visszaolvasni.

Mi jól vagyunk 16-án megyünk Debrecenbe a 16 hetes ultrahangra és az AFP vizsgálatra. Persze most is parázok, de remélem most is rendben lesz minden.

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella szia!!!!

Aztán lássuk ám azt az uhg képet!!Akarod tudni,hogy mi rejtőzik a lába között?

Milyen csúnya irigy vagyok,hogy nekem is lehessen olyan képem... :cry:
Vendég

Akella még jó hogy hiányoztál :!:
Na végre le tetted a "lantot",most aztán tessék többet jönni meg pihizni is tessék meg jó szépen gömbölyödni is tessék :D
Szurkolok 16-ra hogy minden rendben legyen,de miért ne lenne minden okés :D No para :!: Aztán ha tudsz most is hozz ám sztár fotót a kukis vagy puncis babóról :lol:

Milyen ezzel nem vagy egyedül :(

Lujzi hun vagy?

Csillag te se néztél be most?

Recon kicsi csillagvirágom hogy vagy?

Melike puszillak :D

Többieknek is sok puszi meg ölelés :D

Kép
anyci

Szép estét!

Esti zeneajánló:

http://www.youtube.com/watch?v=QNlouS56zkA

http://www.youtube.com/watch?v=jXGWrlRRcyQ
Kár hogy nem találom a Ramazotti klip eredetijét, olyan aranyos volt a rajzolt figura...

Megvaaaaaaan - http://video.giovani.it/sta-passando-no ... icial.html
recon

Recon szia :D Az első előadót nem ismerem de nagyon jó szám volt :D Eros Ramazotti meg az egyik kedvencem imádom a dalait :D Ezen most kicsit pityeregtem mert olyan szép szám volt,főleg az eredti klippet nézve főleg :( De jól esett mert most amúgy is fos hangulatom van :?
Látom egyre közelebb vagy az időhöz :D

Kép
anyci

Syasztok. Röviden,mert mobilról írok. Katasztrófa volt a lagzi. Anyám kiakadt,mert nem táncoltam,kiakadt,mert fáztam és álmos voltam,hisztizett mindenen,mint egy gyerek. Még sírtam is. Elegem volt,életem legszörnyűbb estéje volt. Most csak ennyi. Anyci. Holnap 9töl 5ig dolgozom. Pusy nektek.
lujzedli

Sziasztok csajok! Most csak beköszöntem, viszem gyereket aludni, holnap itthon leszek, majd írok, meg dobok pár képet ha lehet. és reagálok is :lol:

királylány

Lányok, asszonyok!

Mi ez a vénasszonyos tempó?!

Bakker, ma mi volt itt?! Kifordította a gatyájából a házat a villanyszerelő.
Ugyanis minden évre szervezünk magunknak egy kis felújítást.
3 éve a konyha kapott új bugyit, utána a ház lett festve kívülről, tavaly a fürdő és wc lett újjávarázsolva, idén meg hogyatúróba ne lenne valami.
Különben lenne pénzünk, aztán elmehetnénk nyaralni........áááááááá, nem lehet olyat.
De az értelmi szerző éééééééén vagyok. (hüle pi..)
Szóval idén az összes helyiség festése (kivéve a fürdő-wc, mert csempés plafonig)
Ezért a 30 éves vezetékeket ki kell cserélni.
GYeeeeeeeeeeeerekek! Egész nap nem volt áram, csak a hűtők kaptak.
10-kor jött szerencsétlen ember és fél órája ment haza!!!!!!(21 óra múlt) :shock:
De még nem végzett......... :?
Iszonyat sok munka van ezen a villanyon......
Meg jó kis píz lesz, de megmondtam, hogy idén ez, jövőre egy zárt terasz(ha lesz rá keret), és kész, vége, 15 évig nem akarok itt idegent látni! :twisted:
De ez a fazon......minden 2. szava, hogy letegezem.
Aszongya:"Na, ezt a nullást letegezem, a fázist letegezem, na, ......, tegezd le!'
Kész voltunk.
Egyhuzamban végigdumálta a napot!
Ez az ember mindannyiunkon együtt is túltesz!
A férjem hulla. Tegnap sem volt action, ma sem lesz.......
De ma lepipiltem egy zöldet (lh-t), és nuku. 16. napon.
Még odébb van ezek szerint. De legalább két hétig még tuti nem jön meg, szóval lehet fürcsizni a medenkében.
Lujzi, sajnálom, hogy elcseszerintődött az estéd! :cry:

Kép

Anyci, mi az, hogy rossz a kedved?! Vidújjjá!

Most én is olyan plötty vagyok, hogy csuda.
Nem sértődöm én meg azon, hogy ennyire lovagolsz a fehérseggemen, ööö.....akarom mondani, a fehérségemen! :roll: :wink:
De látnátok a férjem mellett......ő meg a másik véglet. Nem fajtatiszta, csak könnyen színeződik. Bár én is olyan barna lennék!
A gyerek meg majd pepita lesz?!
:shock:
:roll:
No, most ennyire futotta ma, filmnézés, szokásos valami sz-r, aztán ma tutker, hogy nem jövök, mert k---a fárasztó nézni a villanyszerelőt....... :roll: :lol:
Ölelés, puszi a rászorulóknak!
Jó éjszakát!
zsuzska30

Lujzi

Hááát,nem mindig könnyű a szülőkkel....az én anyum mániája,hogy pontosan ugyanannyit adjon nekünk,mint a tesóméknak.Mindig magyarázkodik,tudod most azért vagyok annyit Sophie-val(tesóm lánya),mert most nekik kell a segítség,mert régen a Kolosra(fiam) is ennyit vigyáztam.Mintha dekára mérnénk... :evil: Néha roppant idegesítő!
Vendég

Bocsanat az eltunesert de lehelletnyi idom volt csak a hetvegen :oops:

Kép

Zsu
En sem talaltalak NLC-n :roll:
Agyogy olvasom te is belepsz a jo nok topikjaba :lol:

Milyen
Mi csinaltal te a balcsin :shock:

Csibuc
Mi a baj :?: Aze ngyon ne tunj el :roll:

Melisch
Mondtam volna olyat,hogy nem tetszik a gorbed :?: :oops: pedig nem is rossz :roll: Hat nekem meg most lesz a hajra :roll: de nem azt mondtad,hogy aktivkodtatok :roll:

Kiralylany
Latom feliratkoztal nalam :wink: Koszike igy ismeretlenul is :)

Akella
Nana,hogy hianyoztal :!: Sot a tobbiek is kismamiiiiiiik jelentkezni :!: :D Hogy szalad az ido 16hetes leszel :wink: Talan a labakozet is megmutatja :lol:

Recon
Te hova vgy igy eltunve :roll: Hianyolom meg mindig a tablot :? Olyan ugyin es szepen megcsinaltad :roll: A zeneket majd holnap tom csak meghallgatni mert tevezunk most epp vgy mi :oops:

Lujzi
Kép

Csillag hol vaaaaagy :roll: Remelem minden rendben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget nálunk sem elég a sok action :cry: ez van lassan újra beletörődök, hogy ez a hónap se volt szerencsés. Tudja a fene az a fránya tea talán mégiscsak ér valamit hiszen könyvbeli görbét produkáltam akkor. Rólad nem volt idöm olvasni a héten remélem munka közben behozom.

Csillagot én is látom, hogy ne irt.

Zsu tényleg jót nevetek az írásaidon.

Recon puszi neked is. Nálatok mikor indulhat ujra augusztusban vagy még várnotok kell?

Szép napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Én is vagyok, csak baromira izgultam a mai uh miatt, ezért ezt meg akartam várni. De túl vagyunk rajta, és minden ok!!! :lol: Gyerkőc él és vidul, keze lába megvan, tarkóredő, és minden egyéb érték jó! :D Negyed órán keresztül néztük a szívét. (Aki nem tudná, februárban veszítettünk el 19. héten egy babát, mert szívfejlődési rendellenessége volt. :cry: ) Most úgy tűnik, hogy mindene megvan, de nem merte elkiabálni senki, kb 2 hét múlva megyünk a SOTÉ-ra, hogy ott is megnézzék, és rámodhák, hogy minden ok... Legalábbis remélem!!! :wink:

Próbáltam feltenni a képet is amit kaptunk, de nem sikerült, gondoltam ha itt lesz recon, átküldöm neki, és szépen lekicsinyíti nekem... :wink: Recon???

Most megyek visszaolvasok, akella ne izgulj, minden ok lesz!!! :wink:
melike30
Győr

Melike

Nagyon jó hírek,gratulálok!!!Aztán ide azt a fotót!

Bridget

Elmentünk bobozni meg kalandparkozni Bfűzfőre,aztán átkompoltunk a déli oldalra és ott sétálgattunk meg heverésztünk a parton-gyermek fürdött is...pedig rohadt hideg vót a víz!!

Fejed hogy van??

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

sziasztok!

Meli, örülök, hogy minden rendben van :wink: Sajnálom, ami az előző bébivel történt! (Na most már tényleg nagyon parázok a 2.terhességtől, sajnos annyi rosszat olvasni :cry: )
Lujzi, legalább megmondtad anyudnak, hogy állítson már magán és saját magával foglalkozzon?
Bridget, fejed?
Vissza kéne olvasnom :oops: Eltelt valahogy a 7vége. Kicsit kiakadtam anyámon... UGye gyerekkel voltunk és néha, amikor pipilni kellett megkértem nézzen már ra, mert nem lehet egyedül hagyni. Erre: jó de nagyon siessek. Meg került minket. Olyan érzésem volt, hogy baromira nem akar vigyázni rá. Nem is akartam volna, de néhány helyzetben jól jött volna... Pl az ebédet 8-12ig főzte, ami kb 1 óra alatt kész lett volna, aztán most pihen, aztán olvasni akar úgyhogy ne zavarjam, meg minden fityfenét kitalált. A férjem előtt bezzeg.... azt mondja, majd míg eszünk megeteti... aha nemhogy nem etette meg, de a színét se láttuk. jó volt teli pocival rohangálni. Stb stb.
onlány

Sziasztok, köszi a hiányolást, itt vagyok, csak tegnap anyáméknál kötöttünk ki, meg mindenféle dolgom volt itthon, ma meg idegrohammal kezdődött a napom. Igaz, tegnap este már elkezdődött, mert egy nemnormálisállatbarom az utcában állandóan ordíttatva zenél, szerintem az utca végén is hallani a rettenetes fals hangját, természetesen tökig nyomja az erősítőt, gitár, stb, és mindezt nem elég, hogy egész nap, hanem este még negyed 11-kor csinálta. A végén a férjem átrohant, mint dúvad, meg anyósomék, és csengettek nekik, hogy ugyan most már aztán kussoljon be, mert mindennek van határa, és a kisebbik kölök nem tudott elaludni a zajforrás miatt. Reggel a nagyfiam keltette öccsét egy hülyeség miatt idő előtt, aztán keresni kezdtem a nagyobbik fiam anyakönyvi kivonatát, mert megint kell, erre nem emlékszem, hová tettem. Jól elraktároztam valahová. :roll: Úgyhogy a mai napra is már kivagyok totálra. Férjem ráadásul még jól le is cseszerintett, hogy miért nem teszem vissza a helyére. Hát köszi, rohangálok, mint egy mérgezett pók minden szar után, és sajna sokszor nem működik úgy az agyam, ahogyan kellene. Szar ügy, de ez van. Ma megpróbálok új anyakönyvit kérni, de azután is mászkálni. A franc egye...

Na bocsi, hogy kissé kifakadtam, légyszi tekerjétek át a buggyantságomat, ha zavaró!

Puszi mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Köszönöm Lányok, aranyosak vagytok :!: :lol:

Remélem én is, hogy megmutatja magát a baby :lol: Kíváncsi vagyok rá! Majd hozom a következő képecskét is :wink:

Melike
örülök, hogy Veletek is minden rendeben van. Várjuk a képet.
A szívultrahanggal kapcsolatban, majd kérnék tájékoztatást Tőled, mert lehet, hogy nekünk is menni kell a 20. hét körül.
Úgy tudom csak Pesten csinálják egy helyen az országban, máshol nem vállalják. Nekünk én miattam kellene menni, mert van egy kis bibi a szívemmel. 2,5 éves koromban vették észre, azóta állandó kontroll alatt vagyok.

Onlány gyönyörű családod van és az a kutyus is egy tündér!
Imádom a kutyákat :lol:

bridget remélem Veletek is minden oké! Hogy érzed magad Ny-ban? Biztos nagyon érdekes.

Kép
Kép
akella

köszönöm Akella! Biztos rendben lesz minden!
onlány

Sziasztok.

Ma napom egy katasztrófa, valószínüleg a szombati hangulat van rajtam :cry:
Mellem már úgy fáj,hogy menni sem akarok,mert ahogy lépek, szúr,bök,meg minden. Ha nem ezsek,hányingerem van,ha eszek,hányingerem van. Eleeeeeeeeeeeeeeeegem van
lujzedli

Sziasztok Lánykák!

Pocisok, nem visel meg benneteket ez a meleg?
Én inkább bent vagyok, itt meg hosszú ujjú kell, meg zoknit is veszek fel rögvest, mert fázik a lábam.
De a kinti klímát nem bírom.
Megint gazolással kezdtem a napot, én már úúúúúúgy unom, hogy csak na.
Mire a nagykerttel végzek, jöhet a virágos és így tovább. :?
A férjem most telefonozott ide, hogy kirándulni mennek a mhelytől pénteken.
Erről tudni kell, hogy leginkább alkoholtúra. :? :(
Nade!
Az unokahúgom (nővérem kislánya) most először jön nyaralni hozzánk egyedül, 4,5 évesen.
Csütörtökön jönnek, még éjszaka a szülők is itt alszanak, aztán pénteken mennek haza, a kiscsajomért vasárnap jönnek.
A férjemmel imádják egymást! Garantálom, a saját gyerekének sem tudna többet engedni, mint neki. Bármit megenged, a hasán ugrál, stb. Már előre látom, hogy nekem jut majd a mumus feladat, ha gyerekünk lesz, mert tényleg nem szól rá semmiért.
Aztán ugye mondja a férjem, hogy pénteken kirándulás......először nem esett le, hogy jön a kis vendég, csak az, hogy bakker, megint mosolyszünetet kell tartsak, mert nálunk ez a hagyomány. :lol:
Férj megy, feleség dühös, durcás, néha pityereg....... :roll:
Aztán mondja ám, hogy nem megy kirándulni!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Éppen uncsihugi miatt. :lol:
Hú, ennél jobbkor nem is jöhente a lányka. Megkímél engem a lelki megpróbáltatásoktól.
Komolyan mondom, hogy én sosem megyek sehova, ez egy szutyi falu, nincs semmi, a férjem viszont focizott, pár hete volt a búcsúmeccs, amikor írtam, hogy elkapott a vihar.
Szóval ő el-eljárt, de együtt nem nagyon mozdulunk ki.
Pár éve még moziztunk, de a mai technikai lehetőségek mellett........ :wink:
Szóval itt aszalódok mindig, ti vagytok a kikapcsolódás.
8)
Na, mivel itt vagytok kutyaimádók, keresek a kutyumról egy-két képet..........
zsuzska30

Lujzi, mi van veled?
Nekem is akad hányingerem, meg szédelgek.....talán a hülye időjárás.
A mellfájdalom viszont nem jó.....talán kicsit be kéne borogatni.
Ugyanattól a dokitól, akitől a tehénpetefészket izémizét kaptam, kaptam egyszer egy olyan homeopátiás kenőcsöt a mellfájdalmamra, hogy 2 nap kellett kennem, és mintha elvágták volna.
Csak nem tudom a nevét, így mintha nem is írtam volna semmit, annyit ér a hozzászólásom, mint sz--on a harmat. :roll:
zsuzska30

Beni...... Kép Kép
zsuzska30

Első képen gazol. :lol: Hát, bakker, ki csinálná meg a sz-r melót, talán én?! :lol:
zsuzska30

A képen uncsihugi és Beni 2006-ban.
A kép címe(én adtam neki): Menjünk fel a kilátóba! Kép
zsuzska30

Sehol senki?!
Akkor élek a szenvedélyemnek, hóbortomnak, aaaaaaaaaaaaaaaaa
takarításnak.
Ugye mivel tegnap nem volt áram, nem lehetett mosogatni! :lol:
Na, nehogymá' kézze' nekiálljak!
Akkor mé' vettük a gépet, hát nem?!
Hát de!
De nem?!
Na, de!
Na, de nem?!
De! Na!
:lol:
Jobbulást a rosszaknak!
:wink:
Aki nem érzi jól magát, annak ölelés-simi-puszi!
Sziasztok!
zsuzska30

:shock: Lujzi, nem vagy terhes?
onlány

Zsu, nálunk is nekem kell ellátni a mumusfeladatot :( sz@r érzés, sztem emiatt utálni fog Liz. Kutya meg a gazolás :d kölcsönadhatnád
onlány

Á, ember a láthatáron!

Csak a kavicsból szedi a kutya és akkor, ha kedvet érez........
Sajna permetezni kell, mert kutya csak egy van, kavics meg sok. :lol:
zsuzska30

Nem fog utálni téged Liz!
Nekem mindig az jár a fejemben, mikor azt hallottam valahol valakitől, hogy arra a pedagógusra senki nem emlékszik, aki mindent megengedett, lebratyizott a gyerekekkel, viszont arra, aki keményebb volt, megtanította őket sok mindenre, arra mindig emlékeznek, és nem rossz gondolatokkal, hanem hálával.
Mert néha elkél ez a pedagógusoknál is.
No, ezeket a gondolatokat kell átültetni a szülő-gyerek kapcsolatra.........
Érted már?
Szóval ne aggódj, imádni fog, bármit csinálsz!
A hangsúly a szereteten van!
:wink:
zsuzska30

mindjárt jövök, de megint parádé van :twisted:
onlány

Látom, mindenki lejjebb tekert :P :lol: , helyes. :lol:

Zsuzska, hozod a formádat, helyes. Ari kutyi+kislány.

Lujzi, hát az bizti, hogy igen érdekes, azért lehet, hogy dokival megnézetném magamat a helyedben :roll:

Akella, Melike, minden rendben van a babákkal, nyugi!

Drukk mindenkinek mindenféléhez, és akinek nem írtam, ne harizzon meg, és puszkány

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

AKI 30 DB FELETT VÁSÁROL TESZTET, AJÁNDÉK TESZTET KAP, VAGY ÁRKEDVEZMÉNYT!!! SZABAD A VÁSÁR :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

zsuzska tündéri a kutyusod :!:
Én most takarítgatok, de egy kicsit pihennem kell. Be kell látnom pocakkal nehezebb a dolog :lol:
A meleget egyébként sem bírom, esetleg vízparton :P

Csillag aranyos vagy! Kell a biztatás :wink:

Kép
Kép
akella

Mutatom, mit hallgatok...........
Közben csináltam melegszendvicset a szendvicssütőben, kifolyt a saaaaaaajt..............hmmmmmmmmmmmmmm..........
Bocs, kívánós kismamik! :shock: :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=S3mVlDMD ... re=related

Buli vaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
zsuzska30

zsuzska30

Akella, jó pihenést!
Csak lazulj, ezek most nem olyan dalok, de hidd el, jót tesz a bébidnek! Muzikális lesz! :wink:
zsuzska30

Elég fura ízlésem van, mert a latin ritmusokat és a jazzt is nagyon szeretem!
Komolyzene csak ritkán, és nem mindegyiket, magyar nóta kilőve! :P
De még a mulatósra is nyomtam, mint állat a lagzimban! :oops:
Nagy diszkópatkánnyal van dolgotok! :lol:
zsuzska30

Esthajnalcsillag!
Elfogyott az összes terhességim, de kinek kell az most?!
Lh meg van.
Tök jól érzem magam.
Ki kell használni azt az időt is, amíg rázhatom a fenekemet, mert pocakkal azért nem kéne. :roll:
Szóval most rázom......... :lol:
zsuzska30

Na, két lehetőség van:
vagy most szaladtatok ki rókázni a zenétől,
vagy épp táncoltok! :lol:

Vagy meg sem hallgattátok! :roll:

Nem báj, á línyeg, hogy itt szóúl! :lol:
zsuzska30

Jó van, menek.
zsuzska30

De nem ússzátok meg egy kis zene nélkül!
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?