Szijjasztok
Nagyon rég voltam
megpróbálok visszaolvasni. Bár nem tudom meddig lesz netem.
Remélem, hogy mindenkivel minden rendben van.
Sok sok kismamit szeretnék üdvözölni, és akinek netalán a gólya véletlenül kifelejtette a kéményét (akár képletesen is) mielőbbi babásodást kívánok!
Költözünk...ebben a hónapban.
Azt akarom, hogy mire kórházba kerülök (ha mázlim van május közepe) akkor már álljon Emma baba ágyikója az új szobácskájában.
Rengeteget futkosok ügyintézni, orvosokhoz stb. Van ramazuri rendesen, estére mindig kipurcanok, holott már le vagyok tiltva a hajolgatásról, és sokat kéne pihennem. Jó is lenne
A doktor bácsi szerint annyira szépek és fejlettek vagyunk, (45 cm és 2 kg, pedig beteg voltam amiatt visszafogyott kicsit) nomeg egy hete szépen befordultunk és illeszkedtünk kb 6 hetünk van vissza (néha bizony eléggé feszíti szét a medencecsontom, mondom is neki, hogy kis Pockom még van időd, nyugi legyen, anya egyébként is be van sz... rendesen a szülés miatt) . Tehát valszeg a kiscsaj május végén meglesz.
Tökéletes ajándék lenne anyukám szülinapjára.
Láttam vannak új lányok
Sziasztok egy gyors összefoglaló az elkallódott lányról. 32 éves vagyok, többféle öröklődő alapbetegséggel, párom 33. Tervezett várandósság előtt 6 hónappal abbahagytam a fogamzásgátlót, és elkezdtem az összes kivizsgáláson átesni, a gyógyszereimet kismamásra átállíttatni, gravidát kezdtem 2 hónappal projekt indulás előtt.
Hát speciális eset, de biztosra akartam menni, nehéz volt sok sírással, de megérte. Szeptemberben elsőre sikerült (amolyan kapás lövés alapján) a babóca, nem is számítottunk rá, hogy ilyen is lehet. S megvallom eléggé szégyelltem magam a lányok előtt, hogy sokan több hónapig próbálkoznak mi meg,
holott az esetleges örökbefogadásnak is utánanéztünk abban a felkészülős 6 hónapban.
NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!