Új privát üzeneted érkezett!

brigi sajna két vetélésem volt egymás után.... :cry:
nem kell letenned a cigit de probáld meg csökkenteni a mennyiségét.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!

Móni!! nagyon édes a babód,gratula,és szép a pocód is :D
ezek a fotók mindíg felvidítanak,úgyhogy kismamák ne sajnáljátok a képeket felrakni :lol: :lol: :lol:

pampalini! az a fránya piri,miért nem azokhoz megy akik várják :evil: nekem is volt már ilyen hogy előbb jött meg pár nappal, amikor meg vártam akkor meg késett 4 napot, ki érti ezt :?

brigitta17!! üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok neked is!!! :D miért ne sikerülhetne egyből, nekem a fiam az első hónapba összejött úgy, hogy csak egyszer voltunk együtt, pedig akkor nem nagyon volt tervbe véve,de annál nagyobb volt az öröm.., most pedig már több mint másfél éve próbálkozunk a kistesóval,de nem akar sikerülni....

EDI
ediii

Sziasztok!

Brigitta üdv köztünk! Jó olvasni,hogy ilyen pozítv vagy,hogy te érzed,hogy elsőre összejöjjön a babó! Nagyon drukkolok nektek!
Mi itthon leszünk,jövünk-megyünk a szülőkhöz meg barátokhoz,na és persze élvezzük a jó időt :lol:
Nagyon kellemes húsvétot kívánok nektek és akinek még nem jött össze,az használja ki ezt a három nyugis napot a babaprojektre!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép

EDI
ediii

brigi nagyon drukkolok hogy elsőre összejöjjön a baba!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szép napot csajok.tudnátok nekem segiteni?ha én munkanélküli alatt leszek terhes milyen juttatást kapok?ha lejár a felmondási időm amit nem kell ledolgoznom,érdemes elmennem passziv táppénzre?a dokimmal megtudnám beszélni,május 15.én telik le a felmondásom a következő beültim május vége.nem tudom mi tévő legyek.?puszi mindenkinek és hasznos időtöltést a húsvéti készülődéshez.
kistörpe

sajna én ehhez nem értekkk....majd a csajok segítenek...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe én is munkanélküliként lettem terhes az egyszeri anyasági segély ez olyan 60000 ft jár 4 igazolt orvosi vizsgálat után
és a gyes családi jár első perctől mivel nincs munkaviszonyod a szüléskor és már ezt is szigoritották 1 év munkaviszoinynak kell lennei szülést megelőző talán két évben de akkor biztositott jogviszonyból kell menned szülni bár ha munkanélküli járadékot kapsz akkor az szerintem más mert az biztositott jogviszony én segélyt kaptam már akkor mikor szülni mentem ezért én csak anyaságit meg gyest kaptam meg családit

amúgy poci nagyon csini Móni:)

Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánunk

Kép

nika70
Salgótarján

nagyon helyes a képeslap!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok csajok!
szép napunk van ma is :D !nemrég voltam a kutyákkal sétálni az erdőben,kiszellőztettem a fejem!és miután megjöttünk megcsináltam az LH-tesztet,sajna ma is negatív, de a tegnapihoz képest kicsit sötétebb!mindegy,attól még próbálkozni lehet!vagy igaz az hogy ilyenkor csak akkor kell együtt lenni ha peteérés van,hogy a kispajtások fürgébbek legyenek?én már annyi mindent olvastam hogy teljesen össze vagyok zavarodva!most az jár a fejembe hogy mi van ha nincs is peteérésem,de azt a tesz kimutatja ugye?
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a bíztatást :D ,aranyosak vagytok!én is kívánok nektek minden jót,nagy pocit és egészséges babát!
nitácska: próbálom csökkenteni a cigit,nagyjából megy is!már volt hogy két hónapig nem cigiztem ,de azt mondta a párom hogy akkor hozzám nem lehetett szólni,elviselhetetlen voltam!attól félek ha jön baba akkor is ilyen kibírhatatlan leszek!
szép napot! :)
brigitta17

brigi nem kell teljesen letenned....csak keveseb szívj...így nem leszel kibirhatatlan.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi üdv köztünk :)
én mondjuk cigi ellenes vagyok és azt mondanám hogy inkább hallgass azokra akik azt mondják hogy tedd le amint eldöntötted hogy babát akarsz.Nekem van egy ismerősöm aki nem tudta letenni a cigit három gyereke van de mindháromnak van valami gondja légúti problémái vannak.Szerintem az a legtisztességesebb a babával szemben hogyah leteszed a cigit tudom nagyon nehéz lesz de a baba érdekében én tuti letenném
bocsika ha esetleg nem esnek jól a szavaim de ez csak az én véleményem és a te döntésed mit teszel:D:D:D:D
nekem másfél év eredménye Gergő igaz én már 36 voltam amikor őt szültem és most egy éve próbálkozunk tesóval :)

nika70
Salgótarján

és az a tesó mindjárt a pocakodba is lesz!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok!
encike 2

encike kitől kapjuk a hírt ha megérkezett a lányzó?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szijjasztok

Nagyon rég voltam :oops: megpróbálok visszaolvasni. Bár nem tudom meddig lesz netem.

Remélem, hogy mindenkivel minden rendben van. :) Sok sok kismamit szeretnék üdvözölni, és akinek netalán a gólya véletlenül kifelejtette a kéményét (akár képletesen is) mielőbbi babásodást kívánok!

Költözünk...ebben a hónapban. :? Azt akarom, hogy mire kórházba kerülök (ha mázlim van május közepe) akkor már álljon Emma baba ágyikója az új szobácskájában.
Rengeteget futkosok ügyintézni, orvosokhoz stb. Van ramazuri rendesen, estére mindig kipurcanok, holott már le vagyok tiltva a hajolgatásról, és sokat kéne pihennem. Jó is lenne :(
A doktor bácsi szerint annyira szépek és fejlettek vagyunk, (45 cm és 2 kg, pedig beteg voltam amiatt visszafogyott kicsit) nomeg egy hete szépen befordultunk és illeszkedtünk kb 6 hetünk van vissza (néha bizony eléggé feszíti szét a medencecsontom, mondom is neki, hogy kis Pockom még van időd, nyugi legyen, anya egyébként is be van sz... rendesen a szülés miatt) . Tehát valszeg a kiscsaj május végén meglesz. :) Tökéletes ajándék lenne anyukám szülinapjára.

Láttam vannak új lányok :D Sziasztok egy gyors összefoglaló az elkallódott lányról. 32 éves vagyok, többféle öröklődő alapbetegséggel, párom 33. Tervezett várandósság előtt 6 hónappal abbahagytam a fogamzásgátlót, és elkezdtem az összes kivizsgáláson átesni, a gyógyszereimet kismamásra átállíttatni, gravidát kezdtem 2 hónappal projekt indulás előtt. :) Hát speciális eset, de biztosra akartam menni, nehéz volt sok sírással, de megérte. Szeptemberben elsőre sikerült (amolyan kapás lövés alapján) a babóca, nem is számítottunk rá, hogy ilyen is lehet. S megvallom eléggé szégyelltem magam a lányok előtt, hogy sokan több hónapig próbálkoznak mi meg, :oops: holott az esetleges örökbefogadásnak is utánanéztünk abban a felkészülős 6 hónapban.

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
Vendég

anuk azért tényleg probálj meg pihenni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

anuk jó hogy jöttél és vigyázz azért magatokra a költözködés nem igazán kismamiknak való :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nita!
Ha a teloszámod 34-el végződik, akkor küldök sms-t.
De ha megváltozott ird meg az ujat!

Már szurkál a hasam, de még van 3 napunk.
encike 2

Sziasztok Lányok!

Utólagosan tőlem is mindekinek nagyon boldog húsvétot kívánok, remélem, csodásan telt mindenkinek és élveztétek a szép időt. Én így tettem! :)
Képzeljétek a húsvét meghozta a pozitív LH tesztet. :) Csütörtökön elfogyott a 3. gyógyszertári doboz, de aznap pont megjött esthajnalcsillag küldeménye. Pénteken csináltam az elsőt, már ott picit erősebb volt a tesztcsík, de vártunk még, hátha amiatt, hogy más fajta teszt. Aztán szombaton már ugyanolyan színű volt a kettő. Vasárnap este meg már erősebb is volt, úgyhogy rá is gyúrtunk... :) Remélem, lesz eredménye. Számításaim szerint most hétvége felé kellene megjönnie, ha késik jópár napot, akkor már reménykedhetem.... :) Szurkoljatok! :) Az étvágyam továbbra is mint a farkasé, nem is tudom, ez jó vagy rossz jel... :) Csodás hetet és sok puszit mindenkinek! :)
imó

encike az a számom...de bizti kedvéért elküldtem privibe........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megkaptam, de egyezik.
encike 2

oké :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Anuk! De jó olvasni rólad! Akkor már tényleg nagyon a finisben vagy!! Kiváncsi vagyok,milyen élményekkel térsz haza majd a szülésről,mert utánad azt hiszem talán én jövök?!(júli 20-22.) Azért tényleg próbálj meg sokat pihizni!
Lányok,hogy telt a húsvét? Nekünk nagyon jól,csak gyorsan. Élveztük a jó időt,sokat sétáltunk,na és persze kajáltunk,úgyhogy bizti most felszedtem min. 3 kilót :lol:
Csütörtökön megyek a vércukor szint vizsgálatra,remélem minden ok lesz!
Szép napot nektek!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok,
Nem olvasok vissza, mert nincs időm bocsi, majd pár nap mulva. Nem voltam egy ideig, mert mult hét csütörtök reggel elkezdtem barnázni és bementünk a kórházba, ahol megnéztek és szerencsére minden rendben a babával. Valószínű hogy most veszi át a méhlepény a hormontermelést és ezért volt a barnázás. Nagyon megijedtem, így azóta itthon fekszem. Azóta szerencsére semmi nem volt, de nem virgonckodom. Most megyünk a 4d uh-ra így rohanok is készülni. Egy pár nap mulva majd jövök és visszaolvasok és beszámolok nektek mindenről.

KépKép
csige-bige

csige örülök hogy nincs semmi baj....a barnázás szerintem is azért lehetett! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát nálunk is eltelt a Húsvét... Jókat ettünk! :)

imó- akkor most húzzatok bele! Itt a tavasz, a jó idő, ezt szeretik a babák is! :) Sőt a tv-ben hallottam, hogy a Húsvét a termékenység ünnepe is!

encike-drukkolok, hogy ügyesen meglegyen a baba!

csige- vigyázz magadra! pihizz sokat most még, hamarosan túl leszel a nehezén akkor már jobban mozoghatsz!

Kép
pampalini

Sziasztok,
Hát fantasztikus élményekkel gazdagodtunk tegnap, sem a férjem, sem pedig én nem tudtunk betelni a látvánnyal, a szívdobogást pedig megkönnyeztem. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha tud, akkor menjen el 4d-re még a 16. hét előtt, mert ott még szépen egyben lehet látni a babát, ahogy izeg-mozog, egyszerűen fantasztikus. A lényeg, hogy minden rendben van vele, jól érzi magát. Megvan a vérzés oka is, sajnos a méhlepényem rálóg a belső méhszájra, így nagyon sokat kell pihizni és bízni benne, hogy szépen lehúzódik róla. Most ezt teszem, így ritkán tudok csak jönni. Teszek fel nektek képet a tegnapi moziról.
Kép

KépKép
csige-bige

csige: akkor pihizzél sokat és nem lesz semmi gond drukkolok hidd el minden rendben lesz :)
nagyon édes a kis babszemed :):):) láttátok esetleg mi van a lába közt?
imo: akkor apára fel hajrá :)

nika70
Salgótarján

Csige! Nagyon édi a babótok,gratulálok hozzá.
Én holnap megyek Uh-ra,remélem kapunk valami jó felvételt,és akkor felteszem nektek!
Többiek! Mizu veletek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

csige minden oké lesz....ahogy nő a méhed feljebb fog húzodni a lepény is..........
nekünk meg megvan pocaklakó babakocsija....most hoztuk haza......nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!
bordó és krémszinű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita nekünk is bordó krém a babakocsink :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!Már nagyon régen nem írtam, de visszaolvastam, igyekszem képben lenni.
Nekem új hónap, új remények, de nem izgatom magam, nem is gondolok rá. Ilyen még nem nagyon fordult velem elő ami most, úgy jött meg, hogy nem is vettem szinte észre. Előtte már kb. 10 napja feszült a mellem nagyon, aztán múlt pénteken hoppá: egyszer csak megjött. Se fájdalom, se semmi. Ki érti ezt? Szerintetek normális? Lehet, hogy valami hormonális gond? 30 napra jött meg. Nem volta nagyon bőséges, és 3 napig tartott, majd mintha elvágták volna. Szerintetek a cicka segíthet ezen? Vagy van egyáltalán min segíteni? Lehet, hogy klimax? :lol: :oops:
bocsánat ha túl részletes volt, remélem nem botránkoztatok meg senkit.
Nita: teszel képet a kocsiról?
Encike: 15. van:)
Nika: te hol tartasz?
Omo: szorítok:)
Pedi?

még jövök :twisted: :lol:
tary
tary

tary sajna a gép nem enged képet feltenni...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tary nekem is a mult hónapban 13 napig fájt a cickóm semmi fájdalom nélkül megjött de nekem 6 napig volt pecsételésem, már majdnem dokihoz mentem én is azt gondoltam hormon probléma. Tudja a fene lehet csak egy anóvulációs ciklusom volt vagy csak most megerőltettem magam a konditeremben.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok!!

Hát nem nagyon kellett visszaolvasnom. :roll:

Brigi!
Üdv nálunk, és kívánom hogy mielőbb kismami légy. :wink:

Kistörpe!
Szerintem a felmondási időd után vedd igénybe a passzív táppénzt ha tudod. Nekem most járt le, tegnap voltam regisztráltatni magamat a munkaügyi kp-ban. A passzív tp. 45 napig jár csak.
Azért sajnálom hogy erre a sorsra jutottál te is. :(

Anuk!
Sok erőt és kitartást kívánok a költözködéshez. Ha lehet ne nagyon erőltesd meg magadat, pihenj amennyit csak tudsz. :wink:

Imó!
Grat a pozitív Lh-teszthez! Remélem a sikeres lett a randi a sejtecskéiteknek. :wink:

Nyuszi!
Gyere majd a doki után, és remélem jól sikerül lefotózni a babácskádat. :wink:

Csige!
Nagyon édes a kiscsigusz. :D És örülök hogy minden rendben vele. Te meg pihizz sokat, és ne aggódj (bár ezt a legkönnyebb mondani) a méhlepény feljebb fog csúszni ahogy növekszik majd a méhed. :wink:

Tary!
Hát elég érdekes volt akkor most ez a mensi. De reméljük ez volt az utolsó (na nem a klimax miatt :lol: :lol: ) úgy kb 1-másfél évig. :wink:

Nita!
Már meg is vettétek a babakocsit? Melyiket választottátok végül is? Használtan, vagy újjonan vettétek? Bocs a sok kérdésért. :oops:

Nika!
Megszoktátok már az új környezetet?

Encike!
Nagyon rég hallottunk rólad! Jól eltüntél....
Na, mindegy. A légyeg hogy jól vagy/tok. Izgalmas napok előtt állsz. Vagy már meg is szűltél? :wink:
Várjuk majd a hírt és később az szüléstörténetet is. Meg persze a fotókat is. :wink: :wink:
Nem is kérek sokat, mi? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Hol vagy? Rég voltál! Remélem minden oké.

Nekünk is gyorsan eltelt a Húsvét. Szombaton Bükfürdőn voltunk. Nagyon szép volt az idő. A kisfiam élvezte a vízet én meg a napozást. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni bergon crosst vettük meg.....gyönyörű......igazából új........1x használták csak és ez látszik...olyan mintha boltba vettem volna........
ma lecsapoltak nagyon rosszul voltam utána....két hét mulva van eredmény.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tary passz mert az én érzékeléseim szerint nem volt még pém de ha 28 napra nézem a ciklust akkor a hétvégére van vége igaz voltunk együtt félidő táján de nem érzeks emmit én nem sok esélyt látok ebben a hónapban pedig jó lenne egy decemberi baba:):):)

Móni: igen meg és egyre jobban szeretem most hogy zöldülnek a fák minden gyönyörű nagyon örülök hogy ide költöztünk :):):):)

hétfőn megyek beíratni az oviba a ygereket és januártól ha minden úgy megy ahogy kell ovis lesz a kisfiam :):):9

nika70
Salgótarján

Nita!

Örülök hogy sikerűlt kifognotok egy alig használt szép babakocsit.
Akkor túl vagy már az AFP-n? Hogy szalad az idő!! :shock: Érzed már a manócskádat mocorogni?

Nika!
Nektek is örülök hogy jól érzitek magatokat az új lakásban. :wink: Reméljük a kistesó is hamarosan beköltözik.
Én is jövő héten iratom be a fiamat az oviba, és szeptemberben megkezdődik egy új szakasz a kis életében. Már most könnyezem emiatt, de ez az élet rendje.

Csajok!
Itt a friss táblázat! Az újjonan érkezőket is beírtam, majd kérném az adatokat. :wink:
Lujzici, Lyly!
Veletek mizu? régen voltatok.
Ediii!
Hol tartasz a ciklusban? Számításaim szerint már kesik, és remélem így is van. :wink:

És akkor a táblázat:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok csajok.tegnap voltam konzultáción a következő beülti május közepe a ciklóstól függ.Nem vagyok munkanélküli a kaáliba rákérdeztem a dokitól hogy a 3 hónap szünet a programm része e?igen a 3 hónapra kiterjed a védettség adott igazolást bevittem a cégemhez és visszamehetek dolgozni,mert munkajogi perre vihetném az ügyet ők ezt nem akarták rendik voltak nagyon .igy minden oké.moni köszi a táblázatot.amúgy köszi a tanácsot,aranyos vagy.pedivel mi van lányok?tudtok valamit róla?nita légyszi dobj képet a babakocsiról,ha tudsz.....
kistörpe

Kistörpe!

Ennek szívből örülök, hogy nem vagy munkanélküli. :D :D
Gondoltam én hogy a lombikosokat is védi a törvény. :wink:
Minden jó ha a vége jó!...........

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

természetesen Imot-t akartam írni, ezer bocsánat.
kistörpe: jó, hogy nem vagy munkanélküli, aztán meg úgyis kismama leszel:)
tary
tary

moni igen tul vagyok az afp-n...remééélem az eredmény se lesz gázos........néha már érzem a buborékolást......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most sikerült csak odáig jutni, hogy végigolvastam az írásaitokat, és behoztam a lemaradásomat. Olyan aranyos a sok ultrahangos kép!

Nekem sajnos tegnapelőtt megjött, így ma 3. cn-on vagyok.

Viszont sajnos nem tudom, mikor fogok tudni újra jönni, mert megkezdődik az utazgatós időszakom. Csak szeptemberben leszünk végleg itthon ismét. Persze azért ha tudok, benézek majd, de most egy időre elbúcsúzom én is.

Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánok és sok pozitív tesztet!

Puszi:

Lujzi

Kép
lujzici

lujzici kellemes utazást!!!!!!!!vigyázz magadra és várunk vissza!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek ma olvastam a Cosmopolitán itteni kiadásában, hogy egy 19-20 éves csaj 8 hónaposan tudta meg, hogy terhes :shock: :shock: :shock: Egyetemen van szüleivel lakik és van barátja, de azt nem írta, hogy sikerült a baba nekik. Egyik alkalommal nagyon viszketett a hasa. Szüleivel utaztak az autóval. Anyukája felfigyelt a vakarózásra és kérte húzza fel a pólóját. Mondta, hogy nagyon feszes a hasa és másnapra rendezett időpontot egy dokihoz nézzék meg nincs daganat. Az uh után mondta neki a doki néni, hogy kapaszkodjon mert 8 hónapos terhes. Elájult mikor megtudta arra ébredt, hogy a nővérke locsolgatja vízzel. Végig a 8 hónap alatt pontos havija volt max 1-2 nap eltéréssel, semmi jele nem volt, hogy terhes még a hasa sem volt nagy. Állítólag nagyon ritkán de előfordul. Másnap viszont a nagy izgalom miatt sürgősen kórházba vitték és egy 2.8 kg kislányt szült 1 óra alatt :shock: A picit elfogadták az apuka szülei is és sokat látogatják, az apa meg ha teheti elviszi sétálni, játszik vele. A picit a csaj anyukája neveli mert ő közben sulizik és nem tudja, hogy feleségül megy-e a sráchoz. És miután magához tért megváltozott és tudja, hogy az ő lánya rengeteg szeretetet kap tőle meg a nagyiktól.

Kép
Kép
melisch

nemsemmi...... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fúúú Melisch, ez tényleg nem semmi. :shock: :shock:

Kép
pampalini

Ez olyan, mint az, hogy egy kis fenyőfa nőtt egy pasi tüdejében!!! :shock:

Kép
pampalini

Sziasztok!

Hú,de sokat írtatok az elmúlt két napban...
Tegnap voltunk cukor vizsgálaton meg Uh-on,a vérvétel eredményét ma tudom meg,délután kell hívnom az asszisztensnőt. Minden rendben van Lilivel, 890 g,szépen fejlődik,legutóbb 511 g volt. Feltenném a képet,de nem tudom hogy kell,hogy az írásom alaatt legyen. Segítsetek légyszi!

Kistörpe! Örülük,hogy megúsztad a munkanélkülit! Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam,mert december óta nem dolgozom és a cég nálam hagyta a kocsit meg a telefont szülésig,úgyhogy egy szavam nem lehet.

Nita! Ti hol vettétek a babakocsit? MI a Brendonba kinéztünk egy nagyon jót,valószínű ott fogjuk megvenni,mert az jó lesz majd a következő babának is! Nem jöttök a jövő heti börzére?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?