Új privát üzeneted érkezett!

:) áh mindent próbáltam, de az apjáról való képet még nem! lehet beválik!!!!!! MAjd kipróbálom. köszi az ötletet, jónak tűnik
onlány

már tudom kitőll örökölte a hisztit!!!!!!!!! Apja visít, hogy menjek le, mert nemtom mivan
onlány

Zsu mi az az nlc :shock: :?:

Kép
anyci

Nők Lapja Café.
De szerintem ezt itt nem illik reklámozni.
Sokáig voltam ott, de nem találtam a helyem.
Mert itt van, azt hiszem. 8)
zsuzska30

Kishisztis mellé jön a másik, lapostetűd van! :lol:
zsuzska30

Jaj de hülye vagyok :shock: :oops: Ott hogy talállak meg?

Kép
anyci

Anyci!
Egyébként kipeckelni a Shift is jó, nehogymá' nagyobb legyen a pecek, mint a peckelendő! :lol:
zsuzska30

Mindjárt kapod priviben........
zsuzska30

Hát 75C szerinted :roll:
Oké :D

Kép
anyci

Az urad pöcke?! 75C?!
Csak bízom benne, hogy nem az 'm' maradt le a cm-ből!!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
zsuzska30

Csajok!
Eddig kaptam határidőt, mert filmet nézne apjuk.
Sok sikert a hiszti megfékezéséhez, Onlány!
Anyci, te meg csak nézelődj a képeim között!
Juj, már rám is szólt!
Na, mentem!
Jó éjszakát, szép álmokat!
:wink:
zsuzska30

Zsu nem tudom hogy a fenébe másszak be meg hol keresselek :shock: :oops:
Én a cicimről beszéltem te kis mocskos fantáziájú :lol:

Na mentem én is jó éjt csajok!

Kép
anyci

csajok,micsoda perverzió folyik itt. Az én méretem 85d.
aNA léptem,puszika.

Én a ciklus.hun hoztam létre egy babát akarok topikot,de mára babáink vannak topik lett, ez sokkal jobb,családiasabb,szeretlek titeket.
lujzedli

Kiralylany
Kép
Mintha valahol mar olvasgattalak volna :roll: Koszi a hsz-t hat az ido csucsszuper sut a nap de nem kanikula van :roll: arra is gondoltam esetleg napszurast kaptam...nem tom remelem azert elmulik jovohetre :? Olvasod a naploooom :shock: aaajhaaa :oops: :lol: Koszi a dicsit :wink:

Zsuzska
Ezeket csak gyorsban talaltam persze van meg egy csomo de kulon kikell valasztani hatteret minden es olyanna alakitod amilyenne te akarod :roll: abban is segitek akar msn-en pl :roll:
Nem tetszett egyik se? :roll:

Onlany
Ngyon jok a kepek 8) bar en mar lattam iwiw-en :wink:

Recon
Hol a tabloooooo :roll: na meg te is merre koszalsz :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kismamik es eltuntek hol vannak :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na, ennyi vóóót a film!
Elkezdtünk egyet nézni, de sz-rnak bizonyult, aztán egy másikat, ami meg megint horrorisztikus, vagyis Árnykép a címe, a fotókon szellem van, meg meg is jelenik.......
Na, a férjem kifejezte nemtetszését, össze is vesztünk, mert nekem háborog, ha sz-r lesz a film, akkor ő nem is néziiiii.........
Én meg, hogy bakker, nem én csináltam, mé' velem hőbörögsz......
Elfordult, alszik.
Én néztem még 10 percig, de mikor a fotós sötétkamrájában megsimizte valaki az arcát a fazonnak, azt hitte, az asszony, a telefon csengett, kiment, felvette, hogy mindjárt visszajön, erre a telefonon a feleség kereste..........Váááááááááááááááá!!!!!!!!!
Visszasompolygott a barom, hogy ki van a sötétkamrában, erre egy nő szelleme, akit elütöttek pár nappal azelőtt, de nem lett meg........
Juj!
Szóval kikapcsoltam a francba.
Hiába, nem merek egyedül ilyeneket nézni, na. Fééééééééjek! :(
Ciki, nem ciki, betojok az ilyentől.
Ja, Bridget, még nem lapozgattam vissza oda, ahol azok vannak.
Ma akartam csinálni, tök jó lett volna, de a hüle kiírta, hogy 39 év, meg mittudomén. Pedig az esküvő dátumát kérte, akkor milyen vonalzógyártóra kattintottam én?!
De megnézem tényleg, csak ha valaki van fent, inkább beszélgetek, de most szerintem senki nincs, így megnézem MOST!
Köszi mégegyszer!
Akkor most ott milyen nap van és hány óra?!
Ja, ha nem vagy itt, akkor holnap már baromira nem lesz aktuális ez a kérdés.
Elég, ha megírod, hogy Mo.-hoz képest mi merre hogy van.

Nem is vagyok perveeeeerz!
Anyci az, ő írta tegnap a pöcök peckelését, én meg csak azon lovagoltam. :lol: Na, ja! Csak szerettem volna........ :roll: :lol:
De majd holnap, békülős szerelem lesz.
Szóval én épp a peckelésről beszéltem, erre ideírod, Anyci, hogy 75 C. Nnna. Egyébként nekem meg a körméretemnek jobban esik a 80, már rájöttem, hogy valszeg a bordáimat nyomja a merevítő.
Ill. a Triumphban vettem olyat, hogy csak egy kapocsrész, amivel növelni lehet a körméretet, tök praktikus. A kosárból meg kicsi kell, igazából nem is tudom, mekkora.
Kíváncsi leszek, milyen lesz a nagyobb terhesség alatt. Már nagyon szeretném, ha csak 2 markomba férne el. Most is, csak most a kettő.

Bridget, nagyon jól nézel ki a korodhoz képest!
Te kombinét hordasz? :lol: :wink: :wink:
zsuzska30

Jeeeeeeee, jipííííííííííííííííí, jéééééééé!

Annak alapján, amit leírtál, csináltam egyet!

Volt, ahol nagyon szépet találtam rózsás alappal, de regelni kellett volna.

De amíg nem találok másikat, jó lesz ez. Vagy aug. 7-ig.

Köszi, Bridget! :wink:
zsuzska30

Na, a másik az alsó.
Melyik milyen?
Találtam egy nagyon édes disney-s vonalzókészítőt, ami free. :wink:

Na, elmegyek a tollasbálba.
Jó éjszakát! :wink:
zsuzska30

[img]<embed%20type="application/x-shockwave-flash"%20pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"%20name="flashplayer"%20src="http://i251.photobucket.com/albums/gg294/wafpaf/ticker/swf/flowers1.swf?namer=Sz%C3%A9p+napot%21"%20quality="high"%20width="400"%20height="80"%20swliveconnect="true"%20allowscriptaccess="samedomain"%20/><br><a%20href="http://www.wishafriend.com/ticker/"%20target="new">Myspace%20Tickers</a>,%20<a%20href="http://www.wishafriend.com/ticker/flowers/"%20target="new">Flowers%20Tickers</a>[/img]
zsuzska30

Na, ez nem jött be. :lol:

Tényleg megyek, mert már leragad a szemem.
Joccakát!
zsuzska30

Zsuzska
Itt -6oraval kevesebb van de azt hittem mar nem jon senki ezert irtam a jo reggelt 8) :lol: Vonalzi ugyben meg nincs mit :wink: mondom naon sok jo van...mondjuk ez a diznis azt hittem nem fog tetszeni azert nem is mutattam :oops: :lol:

Meg,hogy jol nezek ki a koromhoz kepest...kombinet jah es lattad mar a papcserom...azt stirold meg :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

szép jó reggelt mindenkinek!

Csak kellemes hétvégét szerettem volna kívánni mindenkinek :wink: Mi anyumékhoz megyünk. Pusszantás!
onlány

Sziasztok. Tiszta fáradt vagyok,lagzi ma lesz,hogy bírom ki? Na pusy,majd holnap.
lujzedli

Lujzi jól beb........l aztán hömbölögsz és jó kedved lesz mindjárt :D
Majd holnap újságolj ám :D
Puszi

Kép
anyci

Na, sehol senki?!
Mi jót csináltok?

Én az előbb jöttem be a kertből, gazoltam. Lakodalmas zenére :shock: , mert a szomszédban ülik a srác 30. szülinapját. Húdejó......
De délután sírni tudtam volna.....
Áruljátok el, ti, akiknek volt lagzijuk, hogy nem vágytok újra arra a napra, estére és mindenre, ami akkor történt?!
Én komolyan mondom, néha rámjön, hogy 'soha többet' , és olyan szomorú leszek.
Annyira élveztem azt a napot, amikor gyönyörű ruhában királylányként viselkedhettem, táncoltam reggelig.........hmmmmmmmmm............(sóhaj).
Legközelebb a férjem öccsénél lehet ilyen, de ki tudja, mikor lesz, 25 éves, 3 éve van barátnője. A jövő titka.
Úgy kirúgnék a hámból! Tök jó Lujzinak, most ott nyomja a dance-et. Kép
:lol:
zsuzska30

Kedves Nézőink!
Adásunkat megszakítjuk.

Most érkezett egy friss videófelvétel Lujzi asszony férjéről, ahogy önfeledten mulat a lagziban.

Kép
zsuzska30

Örömmel látjuk, hogy megjött a kedve a bulihoz. :lol:
zsuzska30

Tisztelt Hölgyeim!

Újabb videófelvétel került a birtokomba!
Lujzikánk is beizzított!

(De mintha nem a fekete-fehér szoknya lenne rajt........)

Kép
zsuzska30

Mmmmmmmicsoda pppppezsgééééééééés, mmmmmmmmicsoda mmmmmmmozgáááááááás! :lol:
zsuzska30

Zsu te őrült :lol: :lol: Mit gazoltál :?: :!: táncolva is tudtál gazolni vagy inkább úgy gázoltál :lol:
Te mucka még mindig nem írtad meg hogy a csudában talállak meg nlc-n,az oké hogy a neved meg stb. meg adtad de ott hol és hogyan :!: :?: :shock: :oops:

Kép
anyci

Megy a privi!
zsuzska30

Zsu"gyere őrült,gyere őőőőőőőőőrült,szükségem van rád!"(Edda) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Oksza buksza :lol:

Kép
anyci

Sziasztok lányok!

Zsu te teljesen készen vagy :D

Anyci, szijjja :)

Többiek merre vannak? :roll:
Vendég

Á, csak unatkoztam kicsit.
De én is olyan jókat bírok röhögni a saját hülyeségemen........ :oops:
zsuzska30

Előző kérdésedre válaszolva, Anyci, krumplit gazoltam.
A sorok között már döbbenet, hogy néz ki, de csak 2 sort én, 2 sort anyu, és még van kb. 8. De férjemnek is jut még, mert elosztottuk igazságosan. :twisted:
Holnap meg kéne csinálni az egészet, mert még jól kijön az esőtől.
Na, ennyit a kertről.
zsuzska30

Ne hízelegj már ennyire, Anyci!

Szia, Csibuc!

Mivel töltöttétek a napot?!
zsuzska30

Semmi kül, pihi, varrás, házimunka, ilyesmi...
Vendég

Na, csajok, én megyek, megint bevállaltam egy filmet, kivi vagyok, meddig nézzük. :)
Lehet, ha férj már alszik, én jövök! :wink:

Puszi!
Jó éjszakát!
zsuzska30

Szijja csibuc :lol:

Zsu sikerült!!!Meg kuksiztalak,hát te se szereted ha fotóznak :lol: Látszik rajtad hogy vidám egy kis csaj vagy :lol: Ne vedd sértésnek de tényleg nem vagy egy vastag emberke :wink:
Amúgy ami látszott abból meg állapíthatom hogy jó alakod van és csuda szép az arcod :D

Na megyek én is :D Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi

Kép
anyci

Helló Lányok!

Tudjátok milyen rohadt hideg volt ma a Balaton??!! Térdig vállaltam csak be.... :D
Vendég

Van itt valaki???

Na ilyen nincs...A férjemnek most jutott eszébe,hogy ma kerti partira hivatalos a kollégájához,most indult el.
Akinek esze nincs,notesze legyen...
Vendég

Na akkó én se leszek itten egymagamban...ha nincs itt senki... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nahát, Anyci, már ezért megérte visszajönnöm, mert ilyen szép bókokat nem minden nap kap az ember lánya.
Köszi, de inkább összeválogattam a jól sikerülteket! :lol:
Nincs fotogénem! :lol:
Pont amiatt nem szeretek fotózkodni, mert valami ritka ronda vagyok rajtuk. :cry:
De az tuti, hogy a kisebbségnek mindig bejöttem. :shock:
De komolyan! Pedig nincs bennem hegedűvonó.
Sőt, a nővérem mindig kinevet, ha meglát kevés ruhában, amiből kivillan a lábam.
Még a 4,5 éves unokahúgom is közölte nemrég, hogy "Zsuzsi, nekem barnább a bőröm, mint a tiéd!"
:? :lol:

Jó sz-r filmeket néztünk, az egyiket belepörgetve, de így is elég volt, a másik meg orosz maffiózókról szólt........ :P
Holnap én választok! A simihumi elmaradt, lepattintottak...... :?
A buláj még mindig tart a szomszédban, most van pontosan 23 óra 20 perc.
Az előbb elmentem pipilni, na, mintha a wc-ből jönne a hang!
Kornyikálnak, ittasak, éppen az asszalari bomba, vagy mi a sz-r ment, Győzike-zene........persze ééééééénekelnek, majd kidől a valaguk! :)
Garantálom, a Himnusz nem menne ilyen jól józanon sem nekik. :lol:
Igaz, zuhanyzás után twisteltem egyet törölközőben a tükör előtt, le is esett......
:lol:
De az jó volt, nem tudom, kiémié, de ismeritek, a "No, miss, azt nem-nem! Angolórára jöttem, meg kell tanulnom még néhány segédigéééééét!"
Szeretem ezeket a dalokat.
Néha R-Go-t, Hungáriát hallgatok a Youtube-on és táncolok. :oops:
Egyedül, itthon, felszabadultan, izzadásig. Tök jól elvagyok ókor-ókor. :roll: 8)
De elég a dumából, hagylak aludni benneteket.

Milyen! Ippen nem jókor gyötté, bakker. Vagy én nem.... :roll:
Te miért nem mentél el?! Nem hívtak, mi?! :P
Én ilyenkor mindig mosolyszünetet szoktam tartani, ha elmegy.
Szerencsére évente egyszer akad ilyen kb. De nagyon durcás szoktam lenni. Remélem, te nem vagy ilyen házisárkány.

Na, öcsém! Most, 23 28-kor biciklicsengő szól egyfolytában az ablak alatt.
Kiszóltam:"Kimegyek, rendet teszek!"
Elhallgatott...... :lol:
Biztos jóóóóóóól beijedt. Vagy nem is hallotta, csak odébbállt.

Élő közvetítést adtunk H. János 30. születésnapja alkalmából rendezett össznépi hangos mulajdéjáról.
Köszönjük megtisztelő figyelmüket, nyugodalmas jó iccakát kívánunk!
Jó éjszakát! :wink: :wink:
zsuzska30

Zsuzska
Miért nem mész el riporternek,közvetíthetnél élő adásokat??! 8)

Ez valami kollégás buli volt,mondta már hetekkel ezelőtt,hogy lesz de mindkettőnknek totál kiment a fejéből.
Jaaaa,neeeem...(én másért szoktam durcás lenni),nem is lett volna kedvem elmenni,meg én szeretek egyedül lenni néha (van is rá lehetőségem,mikor gyermek az apjánál,férj meg dolgozik éjszaka )
De 1-kor már jött is haza,aszonta hosszan csörgetett telón,hogy most indul,de nálam se kép se hang,nem hallottam.
Vendég

Sziasztok. Zsu. Behaltam rajtad:-D. Lagzi röviden:-S. Szóval szar. Nem önmagában,hanem anyámék miatt,majd este jövök,mesélek.
lujzedli

Csajok eltűnök egy időre, mert eléggé magam alatt vagyok és össze kell szednem a gondolataimat. Majd jövő héten benézek valamikor...
Vendég

Csibuc

Sok erőt!

Lujzi

Remélem ideférek majd és várom a híreidet!
Vendég

Sziasztok!

Lujzi akkor várjuk este az élménybeszámolót :roll:

Csibuc :( Simi a lelkednek :(

Milyen én is szeretek néha egyedül lenni ezt akkor tudom csak kiélvezni ha a lányom a fiújával van apci meg az öreganyjánál :wink: Ami elég ritkán szokott lenni hogy pont egyszerre van így :roll:

Zsu tényleg megy neked ez a tudósítós dolog :lol:
Brazilokról meg inkább ne is beszéljünk :evil: Hát nekem sincs valami fotogén pofám :oops: Benned vazki még egy hegedű húr sincs nem hogy vonyó :shock: :lol:
Te bőröd is olyan hogy vissza vari a fényt :?: :lol: vagy átsüt rajtad a nap:shock: Ezt nem bunkóságból mondtam :? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.12 16:16-kor.

Kép
anyci

Na megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sziasztok!

Aztán irtatok ám :shock: :shock: :shock: nagyjából elolvastam de mindent elfelejtettem a végéra :oops: . Hát dióhéjban látom van egy új szép anyuka közöttünk és Királylány is idetalált. Azt gondoltam én kapok amiért pénteken csak ide írtam, de láttam és megnyugodtam, hogy Betty kapta a fejmosást :lol: :lol:

Anyci igen megleptem anyát. Nem szóltam, hogy megyünk. Erre 11 órakor mikor megérkeztünk nem voltak otthon :roll: :lol: nekünk meg nem volt kulcsunk. Próbáltam elérni anyát mobilon de nem volt térerője és azt gondoltam le van merülve. Így férjecskémmel elmentünk a városba pár dolgot elintézni és addig öcsém elkapta, hogy apával a Kauflandba voltak és onnan elmentek a piacra. Mire mi is elintéztük a dolgunkat és ismét hazaértünk már megvoltak :lol: :lol: Nézet anya egy nagyot ugyanis nem csengettem csak kilincseltem és nyitva volt. Ő a konyhába főzött, pont a bejárati ajtóhoz látott. Szóhoz sem jutott először. aztán jött az öröm. Apa a pincébe volt (panelbe laknak mi a földszinten és van mindenkinek pincéje) hagymáért. Mire ő is hazaért én már a szobába voltam, párom meg nem látszott. Belépett és csak annyit hallott, hogy anya jóízűen kacag. Az fordult meg a fejébe mi az ördögöt kacag úgy anya magába. Aztán léptem én ki a szobából. Még kaját is kaptunk, mert anya sokat főzött és majdnem kész volt az ebéd. Aztán sokat traccsoltunk, meg a városba voltunk anyával. Ott aludtunk és aztán szombaton reggel elindultunk vissza nagymamámhoz a csomagunkért és hazafele. De lett 8 óra mire hazaértünk. Aztán döglöttem nem kapcsoltam be a laptopom. Ma délelőtt a világimmal babráltam, délbe meg nekifogtam főzni. Most ettünk és mindjárt megyünk misére be a városba és oda lesz a mai nap is.

Bridget nekem sem tetszett a görbém és az az igazság, hogy múlt szombat reggel olyan kábán ébredtem, hogy nem tudom mennyit mutatott a hőmérő. Emlékszem leolvastam és visszaaludtam. Na azt nem tudom, hogy az 1 vonal a 36 után volt vagy a 36,5 fél tán így kiiktattam azt a napot. Szerintem inkább 36,6 volt nem lehetett 36,1 mert akkor nagyot ugrott volna és nem volt mostanság ilyen nagy mozgás. Szerintem inkább a 14. nap volt a pé-m. Lehet volt na de tojcsi mért nem volt?????? Áh én már nem értem de legalább tudom mikor jön piri és nem fogok reménykedni hasztalan.

Igyekszem majd behozni a lemaradásom bár a héten sok lesz a meló is a kimaradás miatt. Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?