Na, ennyi vóóót a film!
Elkezdtünk egyet nézni, de sz-rnak bizonyult, aztán egy másikat, ami meg megint horrorisztikus, vagyis Árnykép a címe, a fotókon szellem van, meg meg is jelenik.......
Na, a férjem kifejezte nemtetszését, össze is vesztünk, mert nekem háborog, ha sz-r lesz a film, akkor ő nem is néziiiii.........
Én meg, hogy bakker, nem én csináltam, mé' velem hőbörögsz......
Elfordult, alszik.
Én néztem még 10 percig, de mikor a fotós sötétkamrájában megsimizte valaki az arcát a fazonnak, azt hitte, az asszony, a telefon csengett, kiment, felvette, hogy mindjárt visszajön, erre a telefonon a feleség kereste..........Váááááááááááááááá!!!!!!!!!
Visszasompolygott a barom, hogy ki van a sötétkamrában, erre egy nő szelleme, akit elütöttek pár nappal azelőtt, de nem lett meg........
Juj!
Szóval kikapcsoltam a francba.
Hiába, nem merek egyedül ilyeneket nézni, na. Fééééééééjek!
Ciki, nem ciki, betojok az ilyentől.
Ja, Bridget, még nem lapozgattam vissza oda, ahol azok vannak.
Ma akartam csinálni, tök jó lett volna, de a hüle kiírta, hogy 39 év, meg mittudomén. Pedig az esküvő dátumát kérte, akkor milyen vonalzógyártóra kattintottam én?!
De megnézem tényleg, csak ha valaki van fent, inkább beszélgetek, de most szerintem senki nincs, így megnézem MOST!
Köszi mégegyszer!
Akkor most ott milyen nap van és hány óra?!
Ja, ha nem vagy itt, akkor holnap már baromira nem lesz aktuális ez a kérdés.
Elég, ha megírod, hogy Mo.-hoz képest mi merre hogy van.
Nem is vagyok perveeeeerz!
Anyci az, ő írta tegnap a pöcök peckelését, én meg csak azon lovagoltam.
Na, ja! Csak szerettem volna........
De majd holnap, békülős szerelem lesz.
Szóval én épp a peckelésről beszéltem, erre ideírod, Anyci, hogy 75 C. Nnna. Egyébként nekem meg a körméretemnek jobban esik a 80, már rájöttem, hogy valszeg a bordáimat nyomja a merevítő.
Ill. a Triumphban vettem olyat, hogy csak egy kapocsrész, amivel növelni lehet a körméretet, tök praktikus. A kosárból meg kicsi kell, igazából nem is tudom, mekkora.
Kíváncsi leszek, milyen lesz a nagyobb terhesség alatt. Már nagyon szeretném, ha csak 2 markomba férne el. Most is, csak most a kettő.
Bridget, nagyon jól nézel ki a korodhoz képest!
Te kombinét hordasz?