Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Kicsit eltűntem, de nincs valami túl jó kedvem. Tüncsike 4 napja újra kiflizik és eléggé erősen :cry: :cry: Egy teljes hétig olyan laza volt, semmi jele nem maradt az előzőnek, aztán újra kezdte. Fogalmam sincs mi váltja ki nála. Szerdán megyünk és akkor remélem okosabb leszek :(

Még 3 nap és Tüncsi is 3 hós lesz :shock: :roll: Repül az idő.

Betsy: Sztem Te kérdezted: A wc-zés Zozival nálunk még nem megy :roll: Bilizés néha. Csak ha nagyon ösztönzöm valamivel. Itt a jó idő, hamarosan nem adom rá pelust, az utcára majd sok gatyót viszek. 8)
Kimondottan nem tanítom még zongorázni, kicsi. Bármikor leülhet a zongorához, amit gyakran kéri. Aztán tudja már , hogy piano vagy forte kell ütögetni, olyan édes, amikor mondja :lol: Szereti nagyon, nem hiába végig dolgoztam, amíg a pocimban volt. Tüncsivel eléggé keveset zongoráztam és ő nem szereti :? Elkezdem játszani - sír :roll: Ez jó kis menet lesz megszerettetni, mert ez az életem része :roll:

Jaimee: Hogy Te miket észre nem veszel!!! :lol: :lol: Majd megnézem én is a görbémet :roll: Áprilisban volt, az tuti 8)

Bíbi: tetszik a kocsika, majd a megvásároltról is tedd fel képet :wink: Tüncsike már kitölti az egész belső részt, persze sok ruhában. A könnyű esernyős kocsit mi 10000ft vettünk nagyon szupi, most ki van mosva, készenlétben. Be-be-go amúgy. Nagyon tudom ajánlani. Csomagtartóban eltűnik, vonatoztunk is vele elég messzire, de igazándiból 1 éves kora után kell majd, nálunk 1.5 körül kerül majd elő, mert télen lesz 1 éves, akkor még jobb a meleg kocsika.

Chris
: nagyon drukk nektek!!! Csinike a pockó, ügyi vagy a felkészüléssel. Én is azt hittem, hogy túl fogom hordani, aztán csak puff neki :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Bibi,
akkor már el is van döntve a kérdés, hisz két hordozó tényleg felesleges, nem?! :wink: :lol:

Chris,
azt mondják a 38. héttől már nem hiznak, de gondolom ez is egyéni lehet azért! Apa nagyon rendes volt!!! :lol:

Gabi,
azt tudom, hogy a babák az erős szineket kedvelik, de azt, hogy a szobában is azt szeretik-e, hisz a későbbre is gondolni kell, mikor már jól érzékelik a szineket, hát nemtudom. De szerintem erre sincs recept, amelyik nektek tetszik, olyanra fessetek!
Ja, és a vásárlási láz normális. Én vártam a 28. hétig, de akkorra már annyira be voltam zsongva, nehéz kivárni az biztos! :D

Olik,
drukk holnapra!
sirkici

Sziasztok bocsi az eltűnésért csak nászúton voltunk.Zalakaros mellett,jó volt csak rövid.
Nem tudom más hogy csinálja de talán mert nincs orvosom,de nekem azt mondta a védőnő h már csak 1 vérvétel lesz 1órás,tejes,zsömlés.Uh-ra azt mondta ez volt az utsó(32.hét),előtte 18hetesen voltam.Közben látom mindenki szinte havonta megy,nem tom nálunk így van.Még a héten megyek dokihoz de lehet az is utsó lesz me jövő hónap 18-ra vagyok kiírva.Egyébként a doki is egy hónapban 1x jön terhesgondozásra a faluba.Ez van.
Mindenkinek kellemes babavárást-babázást. :wink:
Vendég

Jó reggelt Lánykák!

Bíbi: nagyon jó az a babakocsi amit felraktál, én is ilyen szeretnék csak nagyobb kerekekkel.

Chris: szerintem egyáltalán nem híztál sokat, a 12,5 kg teljesek ok.

Gabi: nálunk most festik a lakást. A gyerekszoba olyan lesz, hogy felül almazöld, alul sárga, és mindez elválaszta egy aranyos állatfigurás bordürrel. Ha kész lesz rakok fel fotót. Szerintem korai még vásárolnod, legalább az első trim. végét várd ki.

Jaimee: boldog fogantatási évfordulót :D

Olik: az mit jelez ha kiflizik a baba?

Ti mennyit híztatok az első trimeszterben?
Nálam 13. hétig +1 kg, most meg hirtelen fefugrott még 1,5.
Az az érdekes, hogy alapból fenékre, combra hízós típus voltam most meg a felsőtestemre ment. Konkrétan kezdek egy bojlerre hasonlítani :D . És képzeljétek kezd már látszani a hasam, úgyhogy hétvégén elkészült az első pocifotó. Majd felrakom.

Kép
Kép
mirci74

Gitka,
nekem is még csak a 38 hetes uh lenne, meg akkor egy ctg, de mivel a babám faros, igy a 36. héten is megnézzük uh-n, hogy befordult-e?! Ez minden dokinál majdnem más-más, ne izgasd magad, a lényeg, hogy minden rendben legyen! :D

Mirci,
de szép lesz az a babaszoba, kiváncsi vagyok már is a fotókra!
Na, meg a pocifotódra is! :D Egyébként mostmár el is kell, hogy kezdjél hizni, hisz a második trimben vagy, ilyenkor fog a legtöbbet és a leglátványosabban nőni a hasad, meg a kilók is ilyenkor mennek fel legjobban, hisz a baba is hirtelen pár milisből, meg centisből egyre nagyobb lesz. Mondjuk én is a 15. hétig össz 1,5 kg-ot hiztam, aztán meg úgy elkezdtek rakodni a kilók, hogy csak néztem, most meg megint elkezdett lelassulni, sőt!
sirkici

Sirki az tök jó, hogy 15. hétig csak 1,5 kg. Akkor én mit szóljak 14. elején 2,5. Ha így folytatom gurulni fogok a végére :shock: És most mennyinél tartasz? Én eddig zabáltam jóval többet mint szoktam alapból, de most megfogadtam, hogy változtatok, és csak egészségesen, meg semmi édesség, hááát meglátom majd, hogy bírom.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Régen voltam, elég volt visszaolvasni.

Bibi: én is hasonló gondokkal küzdöm babakocsi téren, nem tudok dönteni!

Sirki: a ti kocsitok nagyon tetszik!!!! :lol: :lol:

Gabi: nálunk pasztell szín lett a szoba, a kiságy körül fogom díszíteni dekorgumival, hogy színes legyen! Teszek fel neked mintát, nézd az árakat is!!!!!!!!

Kép

Tegnap láttam egy babakocsit, ami nagyon tetszik. Alapjában véve olyan mint a Bergon, de mégsem az. Van hozzá rápattitnható hordozó 13 kg-ig, autóba is tökéletes,hihetetlen rugózása van és masszív, van textilmózes, pelenkázótáska, esővédő, szúnyogháló stb....50 eFt.

Nem sok érte szerintetek???????Gyakorló anyukák segítsetek!!!!!

Ilyesmi: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Mirci,
nem sok a 2,5 sem, sőt, a szakkönyvek szerint a 12. hétig annyit normális hizni, te meg már a 14.-nél tartassz! Igen, én is meg voltam elégedve, de aztán én rohamosan kezdtem el hizni, most 18,5 kg-nál tartok, reménykedek, hogy 20-nál nem lesz több, már igy is frászt kapok. Nálam az volt, hogy az 1. trimben rá sem birtam nézni a csokira (apa milkát evett előttem, és egyálalán nem zavart), a 2.-ban viszont tiszta édességmániás lettem, meg is látszott a kilókon, most még mindig kivánom az édeset, de már nagyon keveset eszem belőlük (max heti 1-2-szer), hogy ne hizzak tovább. De ha neked nem fognak igy felszaladni a kilók, akkor nyugodtan eheted az édeset is, nem lesz gond. Az biztos, hogy ez az egész hizás meg minden alkati kérdés is, nem csak az a lényeg, hogy mit és mennyit eszel. Úgyhogy te csak nyugodtan egyél! :D

Gyabi,
jaj de jól néz ki ez a kocsi, nekem nagyon bejön a szine, meg amit leirtál, hogy van hozzá, szerintem tökéletes, és nem drága annyiért, hisz minden van hozzá!
És kösz a kocsidicséretet! :lol:
sirkici

Sziasztok Lányok!

Olik!
Köszi a dícséretet. :wink: Nagyon drukkolunk Tüncsikének, hogy elmúljon a pocakfájása. Nem is sejtitek, hogy mitől lehet? Nem lehet, hogy túl sokat eszik, és közben sok levegőt nyel? állítólag attól hasfájósak a gyerkőcök. Na én aztán jól megmondtam "gyakorló anyuka" lévén. :oops:

Gabika!
Elhiszem, hogy a sok babaholmi láttán már vásárolnál, de szerintem még nagyon ráérsz. Mi a 30. hétig nem vettünk semmit. Addig csak körülnéztünk, hogy hol mit lehet kapni.

Gitka!
De jó volt nektek nászúton. Jól kipihentétek magatokat a szülés előtt. Nekem viszonylag elég sok UH-m volt az utolsó időszakban. Valószínűleg azért, mert magándoki is nézett, és a kötelező köröket is lefutottuk. Kötelező kórházi volt 32. és 36. héten, doki pedig a 35. héten nézett, de már valószínűleg nekem sem lesz több, csak még 2 NST. :wink:

Mirci!
Én az elején híztam nagyon sokat. Kb. félidőig. Utána pedig csökkent az intenzitása. Ne aggódj a hízás miatt. Szoptatás alatt simán lemegy. :wink:

Gyabi!
Nagyon jók ezek a díszek, és a babakocsi is. Szerintem megéri az árát. Mi Bergont vettünk kicsit többért, az is ezeket a dolgokat tudja.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi: Vedd meg! :D Komolyan! Hacsak nem ragaszkodsz a bolygós kerékhez. Egészen biztosan nem sok érte ennyi.

Olik: Drukk holnapra! :wink:

Gitka: Fotók???

A súlynövekedéssel kapcsolatban no para!

Többieknek cupp, majd jövök! :wink:
jaimee1

Na megjöttünk és megvettük!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: IMÁDOM!!!!
Kaptunk hozzá nyári karfát, téli karfát zsákkal egybeépítve, pelenkázótáskát, sportkocsihoz valo könnyű huzatot ha már nagyobb lesz a gyerkőc, esővédőt, autósülést, textilmózest acél merevítéssel és magát a kocsit. És végül fix kerekes lett "terepkerékkel", mert beláttam, hogy ide vidékre-Tisza parthoz ez kell!!!
És íme, nekem nagyon tetszik:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Sok szeretettel gratulálok hozzá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól tetted, nagyon széééép!

Nóri: Drukkdrukkdrukk!!! :wink:
jaimee1

Gyabi,
nagyon szép, szerintem jó vásár volt! Nagyon tetszik! :lol:
sirkici

HENI: Nagyon jók a képek, szép kis család vagytok :lol: Az agyhártyagy. ellenit 1 évesen gondoltam, hogy ne kelljen 3-szor szúrni, de majd még meglátom.
MIRCI: Nagyon aranyos bébibabó :lol: Elkezdődött a festés hétfőn? Én az élénkebb színekre voksolok.
JAIMEE: Köszi, hogy feltetted a képet. Akkor mégiscsak jól láttam, hogy valami csini csajos kis ruciban van rajta Réka :lol: Az új vonalzós képet is megmutatod?
BIBI: Nagyon szép a babasarok! A babakocsiknál a felső és alsó piros ugyanaz? Én nem látok különbséget :oops: Szerintem olyan praktikus, ami babahordozós, legalábbis ha most vennék, én olyat vennék. Mert pl. ha megyünk Petiért az oviba, és mondjuk hideg van, ezért kocsival megyünk, akkor elég nehéz becipelni babahordozóba Bencét, egyszerűbb lenne, ha előkapnám a babakocsi vázát, és arra a hordozót, és úgy betolni.
JUDY: Nagyon szépen növöget Barbi! És tiszta Te! Főleg a nyitott szemű képen! A szemei, a szája, az orra :lol: Pár hét, és elmúlik a pocakfájás remélhetőleg!
CHRISSYY: Haláli jók képek megint :lol: A képeken is látszik, hogy mennyire kis örökmozgó Martin! Gondolom reggel se ott ébred, ahova leraktad őt este :wink: Kap már mást is az anyatejen kívül?
CHRISTELL: Szép kerek pocak! Kíváncsi vagyok, mi lesz holnap NST-n.
GYABLONKA: Szép a babakocsi, nagyon jó vétel volt, pláne, hogy ennyi mindent kaptatok hozzá.
OLIK: Mi volt a dokinál?
SIRKICI: Hogy vagy?

Pár friss kép (remélem, még nem unjátok :oops: )

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Betsy,
kösz, jól vagyok, leszámitva néha egy kis fájdogálást. Tegnap valószinűleg túl sokat sétáltam, igy ma le akar szakadni a csontom a hasam alatt, ez megneheziti jócskán a felkelést, de hát kellett nekem megerőltetni magam!
Bencés képeket meg én nem unom, olyan jó nézegetni, hogy milyen aranyos, mosolygós kisfiú!
sirkici

:lol:
ez lemaradt az előbb!
sirkici

Sziasztok!

Gyabi, nagyon tündériek azok a gumidekorok!!! És nekem is nagyon tetszik a kocsi! Gratulálok!!!

Mirci, biztosan gyönyörű lesz a szoba, várom majd aképeket. És a pocakfotót is!!!!

Betsy, Bence csuda kis mosolygós!!!

A vásárlásról annyit, hogy nem akarok még én sem vásárolni, csak olyan ingerem lenne rá!
Még jó, hogy mostnában megyünk egy pár babát látogatni és kiélhetem a vásárlási kedvemet!

Mai napi kérdésem: Mikor kell megkérdezni a dokit, hogy szülhetek e nála? Vagy ezt alapból tudják? És a szülésznőt? Az még mondjuk bizti ráér. A doki is, tudom, csak nem tudom mi a szokás.

És mi a véleményetek az integrált tesztről? Mármint arról, amikor csak az anyai vérből néznek valamit. Nem vagyok erről túl értesült. De azért mert még csak 26 vagyok még lehet érdemes lenne megcsináltatni, nem?
Bocsi a sok kérdésért :oops:

Kép
Kép
gabi82

Szia Gabi,

Szerintem a dokival mielőbb tisztázd (a legközelebbi látogatásnál), hogy szülhetsz-e nála, és akkor kérdezz rá a szülésznőre is (biztos ajánl majd valakit).

Az integrált tesztnál a down kórt, és egyéb kromoszóma rendellenességeket vizsgáják. 30 felett mindenképp hasznos. Ha rá tudtok szánni 28.000.- Ft-ot (mert nem tb támogatott vizsgálat) akkor szerintem érdemes megcsináltatni 26 évesen is.

Kép
Kép
mirci74

ja még annyi, hogy ha meg szeretnéd csináltatni akkor a 12. héten kell

Kép
Kép
mirci74

Besty: Bence haláli pofi :wink: és ezek a szerkók nagyon édesek rajta. Igazi vagány kissrác!

Kép
Kép
mirci74

Gabi: Nálunk TG-n megkérdi a doki a 30. hét táján, hogy van e saját dokid a szüléshez, lesz e....Szóval 30. hét. De nem értem, hogy terhesgondozó dokid nincs, a szüléshez kérsz fel dokit? Pont fordítva lenne logikus nekem, persze te tudod.
Szerintem várd meg durván a 16. hetet, aztán vásárolhatsz, ha nagyon szeretnél.
:D :D
Szülésznő: 30. hét táján elég ugyanúgy.

Betsy: Dehogy unjuk!!!! :D Majd hozok én is!!

Integrált teszt? Én nem csináltattam meg, de volt saját dokim, akiben bíztam. És 30 elmúltam. Nem tegnap sajnos....

Olik: Hírek??????
jaimee1

Tök jóóóó ez a babakocsi. Stop. Bence meg nagyon, nagyon aranyos.Stop. Az integrált tesztet mi is megcsináltattuk. Stop. Minket megnyugtatott. Stop. Rohanok. Stop.:lol:
Vendég

Rohanj Bíbi, rohanj, már nem rohansz sokáig. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Kép
Kép

Réka lányunk.
jaimee1

Sziasztok!

Alszik picúrka manóka, most egy kicsit írogatok:)

Christell: nagyon jó a súlyod!! Apa tényleg rendes, hogy hozott fagyit!!

Gabi: nem csodálom! A vásárlási láz szeirntem mindenkit elkap!! Nálunk a pici szobája pasztell, viszont a játékai erős színűek...Anno azért rendeztük így be, hogy hangulatos legyen az alváshoz, de tény és való, hogy az élénk szinek nagyon fontosak a bébikéknek!

Mi megcsináltattuk, de a kombinált tesztet, nem az integráltat! Az Istenhegyin, Gasztonyi dokinál... Ő ezt javasolta...1 vérvétel, uh és fél óra várakozás után megvan az összes eredmény...Azt hiszem 28. ezer volt.

Gitka: örülök, hogy jól telt a nászút!! Képek esetleg?

GYabi: nekem tetszik a babakocsi és nem sok érte! Gratulálok hozzá!

Betsy: a pneumos agyhártyagyuszista, vagy a Neisvacot adatod be? A pneumoval megvárom a 7. hónapot, akkor "csak" 2-t kell kapnia, nem merem a 2 évet kivárni, az olyan hosszú.. Nagyon édesek a képek! Bence anyatejezik még rendületlenül? Nálunk úgy alakult, hogy a délutáni etetésnél kap egy kis sütőtököt és utána anyatejet. A többi még anyatej...Egyenlőre ennyit sikerült bevezetni, az alma és őszin nem tetszett neki.... Már a kóstolásnál abbahagytuk...Mekkora most Bence? Alexike hétfőn volt 6700 gr.

Jaimee mami: hogy vagytok? Tejci van rendesen? Napi programja kialakult már Rékának?

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Christell: Két Klári még egyben? Hogy vagytok?

Majd még jövök! :)
jaimee1

Jaimee:i-m-á-d-o-m a lyányod!!!
:wink:
Vendég

Nóri: Köszi! :D

Heni:
A pneumo-t mi is így tervezzük valahogy....

Éppen tejválságunk van vagy volt a hétvégén, írattunk is ki tápot (Humana 1), amit Réka egyelőre nem fogadott el, de még igazából nagy szükség nem volt rá, mert van elég tej az LLL-es tanácsadó szerint. Voltam orvosnál (nőgyógyi) a pirimel (idén kb. 20 nap volt olyan, hogy NEM volt nálam piri..........de ez így is marad, amíg szopizunk. Meg vannak bolondulva a hormonjaim. Jövő héten leszünk 4 hónaposak, addig bizti kihúzzuk, remélem, utána is. Addig is töltöm a fagyót, fejek, szoptatok 2 óránként, igyekszem.

Ja, írtam már? Hétfő óta forgunk hátról hasra és vissza! :D :D Közben nevet, nagyon aranyos!
jaimee1

Sziasztok!!!
köszike szépen a drukkokat, mesélek.

Szóval reggel azzal indult a nap, hogy felhívott a rehabról az asszisztensnő és közölte, hogy Zs. A. doktornő nem rendel, mert beteg a lánya. Itt volt már az anyósom is, hogy vigyázzon Zozira, meg 3 hétig vártam erre az időpontra. Eléggé elkeseredtem, érezte ő is. Aztán 1 óra múlva felhívott, hogy a másik doktornő megnézi, jöjjek be. Nagyon kedves kis hölgy, hamar behívták.
Azzal kezdett, hogy lehet, hogy csak türelmesen várunk, amíg kinövi Ezt még vizsgálat előtt mondta. Gondoltam, hogy nem vitatkozom, amig meg nem nézi.
Szóval, Tüncsinek nincsen semmi baja, csak különböző ütemben fejlődik a két oldali izomzata. Nagyon sokáig vizsgálta, oldalra is kellett fordulnia Tücinek, felülni, felállni, stb. Mindig odakaptam, hogy le ne essen az asztalról, de mondta a doki, hogy nem esik le, nyugi Ösztönösen csináltam
A végére már annyira elfáradt a kis picurkám, hogy csak szopival tudtam megnyugtatni amiután elaludt, mint a tej
Kicsit masszírozgatom a gerincét, meg két fogást mutatott, amit csinálnunk kell. 2 hét múlva lehet, hogy egy ottani masszázst is kap.
Megnyugodtam, mert maradandó dolog vagy veleszületett rendellenesség nincs, de hogy miket láttam ott Alig tudtam visszatartani a bőgést, annyira sajnáltam a babákat Borzasztó, hogy ennyi szűrésen megyünk át a terhesség alatt és annyi beteg baba születik Szomorú...

Gyabi: nekem is tetszik a kocsika, nekünk is hasonló, csak hordózó nélkül. Nagyon fogod szeretni!!! Gartulá!

Mirci:
Egyoldalazik a baba, kitekeredik kifliformájába, C betűbe, a fejecskét is inkább egy oldalra tartja.

Jaimee: Nagyon ügyi a Réka baba :D Ezek olyan jó dolgok. Pont tegnap készült el a dvd Zozika első 7 hónapjáról. Haláli, nagyokat nevettünk, most meg olyan nagy már :shock:

Betsy:
Bencus nagyon szép mosolygós babó, kérünk méééég!!! :wink:

Chris: Még egyben?
Tüncsi nem hasfájós :wink: Valakivel összekevered :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Gabi,
már csak potom 10 hetet kell várnod és vásárolhatsz! :wink: :lol:
Szerintem is nem korfüggő a teszt, bár az biztos, hogy 30 fölött kifejezetten ajánlják, de ha van rá pénzetek, akkor csináltasd meg, nem árt, és téged is megnyugtat!

Bibi,
jól mondja Jaimee, nekem is pont ma mondták, hogy ne rohanjak, meg pihenjek, mert utána nem birok, se rohanni, pihenni meg végképp! :lol:

Jaimee,
ez a Réka baba még mindig tök cuki! Imádom a babaképeket! Már alig várom, hogy én is rakhassak fel! :D
És nagyon ügyes Réka!

Olik,
örülök, hogy nincs semmi komoly baja Tüncsinek!
sirkici

Rakok fel két pocakképet, tegnap este készültek:

Kép Kép

Jó nagy már a hasam, meg be is csikozódtam (mondta is apa, hogy mostmár van egy zebrája :? :D ), csak nagyon előre van, mintha a baba ott elől ülne. Nemtudom, talán mert faros?! A héten két napot mintha keresztbefordult volna, mert a hasam ellaposodott szemből és szétterült, de tegnap óta megint ilyen. Nemhiszem, hogy meg fog fordulni, sajnos!

Chris,
nálatok mi újság? NST? Megfordult már Klárika?
sirkici

Sziasztok!!!

Olik: örülök, hogy Tüncsi jól van, hátha jó lesz a masszás.

Sirki: nem semmi pocak!!!!!!! Te híztál egyáltalán valamit a pocakodon kívül????

Kép
Kép
gyablonka

Szasztok!

Olik: Jujj, de jó! :D Örülök, hogy minden oké. Megijedhettél és szörnyű lehetett a sok beteg babát látni. :(

Sirki: Befordulhat még. Ha most is forog, azt mondod, akkor van még helye.

Gyabi: Tologatod otthon a kocsit? :D Jól vagy? Terheléses cukor megvolt már?

Judy: ??
jaimee1

Köszi Kérdésed Jaimee, megvolt a cukor, minde oké.
A kocsit már minden irányból szétszedtem, átforgattam, összecsuktam, szétnyitottam, külön oktatást tartok a családnak...tiszta röhej amit művelek.

Réka pedig még mindig gyönyörű, az ágyon fekvő képen meg kell zabálni!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sirki,
mindig ámulok, h. milyen szép (nagy) pocid van! :) Hogy bírsz aludni, pihizni?
Vendég

Gyabi: :D :D :D El tudlak képzelni... :D
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Még egyben! :lol:
Megjöttünk NST-ről, minden ok. Doki bácsi is megvizsgált. A külső méhszájam van nyitva 1 ujjnyira. Azt mondta, valószínűleg jövő csütörtökig megszülök. Ha nem, akkor csütörtökön NST és vizsgálat. Ha ilyen ütemben tágulok, akkor befektet, ezért a kórházi cuccom legyen nálam. Bár azt nem tudom mi az az ilyen ütem, mert 35 hetesen látott, és akkor még zárt volt a méhszáj.
Ma is vittük magunkal a csomagot, riogatónak, mint az esernyőt szoktuk. Azzal is beválik általában. Ha van nálam esernyő, nem esik az eső. Most is bevált a kórházi cuccal.
Nem fordult meg még Klárika, mert azt megéreztem volna. Doki nem nézett UH-n, ezért pontosabb infóm nincs. Nekem kicsit fura, hogy a végén nem kíváncsi a pocaklakóra, de ő tudja. Szerintem gondolta, hogy nemsokára látjuk élőben, akkor most ne akarjunk mozizni. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christel:

Na, akkor nem sokára babázol!
:D

Okés a dokid, nekem nem volt UH a 33. hét után. Akkor már az NST elmondja, hogy hogy van a baba!!! Nekem méhszájat sem nézett a 34. hét után, mert már mindegy volt....Előre is voltunk 2 héttel...Akkor nekem is fura volt, de már értem.
jaimee1

Gyabi,
sajnos igen, apa szerint combra meg fenékre is ment, meg hát a nadrágok is azt mutatják... :( :D

Jaimee,
most először éreztem úgy, hogy esetleg elfordult, eddig nem, még reménykedem, de már kezdek lélekben felkészülni a császárra!

Arikon,
:D , aludni? Hát igen, már elég nehezen, vagyis nem lenne gond, ha nem kellene megfordulni meg felkelni éjszaka! Mostmár nagyon várom, hogy kisebb hasam legyen, az biztos! :wink: :D

Chris,
akkor már tényleg nemsokára babázol! Csak azt nem értem, hogy nálatok nem egyértelmű, hogy ha nem fordul be a baba, akkor császár? De ha meg sem nézi a doki uh-n, akkor elindul a szülés, és mi lesz tovább?
sirkici

Sziasztok,

Íme az első 14 hetes "pocakos" képem Kép

Kép
Kép
mirci74

Mirci!
De csini vagy! Határozottan elkezdtél gömbölyödni! :wink:
Vendég

Mirci:ezek szerint én minimum 20 hetes vagyok... :D
(nekem alapból nagyobb...)
Csiniiiii vagy!!! :wink:
Vendég

Mirci,
hát ez tényleg csak "pocak"! :lol: De a viccet félretéve tényleg alig látszik még, nagyon jól nézel ki!
sirkici

Lányok,

Nekem alapból amíg még nem volt baba, egy nagyobb kajálás után simán ekkora volt a hasam, sőt! Mos ha ha bekajálok kb. 20 hetesnek nézek ki.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Köszönöm az infóket! Szerintem én is meg fogom csináltatni az integráltat vagy a kombinált vizsgálatot.

Jaimee, én egy orvoshoz járok. És nála szeretnék szülni. Bár szerintem ezt sejti, mivel akkor nem járnék fel hozzá Pestre. elvileg én vagyok az egyetlen "vidéki" kismamija.

Ezt amúgy hogy szokták megkérdezni? Csak úgy, hogy doktor úr, ugye szülhetek önnél? Én olyan muja vagyok ilyen ügyekben. Parázok ilyen helyzetben.

Pocakok nagyon szépek!!!!!!

Réka meg egyszerűen ellenálhatatlan!!!!

Kép
Kép
gabi82

[quote="gabi82"] írta:gabi82

Ezt amúgy hogy szokták megkérdezni? Csak úgy, hogy doktor úr, ugye szülhetek önnél?

Nem, ez természetes, hogy nála szülsz. Ez különben bennem is felmerült, mert sosem volt olyan a rendelésen, hogy "na és akkor beszéljünk a szülésről..." :lol: :lol: Nekem viszont saját szülésznőm is volt, ezt nagyon ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! és a szülésznő mindent intézett helyettem. Tartotta a kapcsolatot a dokimmal, az ügyeletes orvossal, aki felvett stb....Nem volt semmi dolgom, "csak" szülni.
jaimee1

Na, lányok, akkor nem is voltam paramami, nem jutott eszembe privi vizsgálatokat végeztetni. Mármint a privi dokim által végzetteken túl. :lol:

Mirci/Nóri: Nálam is ez volt a helyzet pociilag. Szóval készüljetek egy hatalmas pocakra majdan. :D
jaimee1

Helló Mindenki!

Mirci: alakul a pocak!!!!! :lol: :lol:

Jaimee: ezek szerint akkor én sem tartozom a paramami kategóriába!

Unatkoztam és mivel addig üres a szobánk míg a gyerekcucokat be nem pakoljuk, így alkottam egy kicsit. Nem akartam végleges fukálásokat, mert ha benn lesz a kiságy, baldahin, játékok stb, akkor már sok lenne.
Így maradt a fotópapír-gyurmaragasztó-fehér festék. És íme:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee, Réka babától én is teljesen kész vagyok, Nóri után be is állok a rajongótáborába! :lol:

Sirkici, nagyon klassz a pocid, remélem, tényleg befordult a pici, azt érezted. Mikor nézitek meg legközelebb?

Enyém bébi is forgolódik, egyik nap a bal oldalon, másik nap a jobb oldalon érzem a csuklását, de mindig a köldököm alatt, gondolom, ahol érzem, az lehet a mellkasa ?: , szóval csak remélem, hogy még mindig fejjel lefelé áll... :

Mirci, annyira édes a pocid! Épp ma mosolyogtam én is a 12 hetes felvételemen, akkor mennyire meg voltam győződve, hogy már mindenki láhassa, baba van bent....közben meg így visszanézve alig volt valami. :lol:

Gyabi, nagyon szépet alkottál!
Vendég

Sziasztok!!!
Most ekezetek nelkul, mert orosz-angol bill. van bedugva. :roll:

Sirki: nekem sem volt egyertelmu a baba fekvese, a szules meg elindult ezerrel. Na akkor gzorsan csinaltak egy uh-t, mert tapogatassal nem ment. Nem csaszaroznak am csak ugy :wink:
Szep csini nagy pocid van. Tenyleg nem hiztal sokat :!: :!: :!:

Gyabi: nagyon kreativ vagy, ugyesen csinaltad, a babadnak is nagyon tetszeni fog majd :wink:

Mirci: alakulsz!!! Lesz meg ott hatalmas pocika, csak birjad majd hordani :wink:

Chris: drukkdrukkdrukkdrukkdrukk 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?