Új privát üzeneted érkezett!

ediii egy meddő pár estében 40%-ban a nő 40%-ban a férfi a hibás és 20%-ban mindketten. Sajnos nagyon gyakori a férfi probléma is de nem végeznek vizsgálatot és azért még rosszabb eredménnyel is teherbe lehet esni így nem is mennek el vizsgálatra. Na aztán a büszkeségükről meg nem is beszéljünk. :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Ediiii, dehogy volt :) Egyrészt nem rég próbálkozunk, amíg nem látjuk, hpgy nincs gond, nem akarom ezzel sérteni a büszkeségét, mert annál rosszabban fog menni, hátha anélkül is összejön. Addig úgysem menne el, amíg nincs minden oldalról alátámasztva, hogy nem jön esetleg össze és 1000%, hogy nem nálam van a gond...férfiak...tudod... :))) Olyan gyönyörű ez a tavasz, bizakodom, hogy a leendő kicsink is úgy érzi, mostanában meg kell fogannia... :)
imó

imó nem kell már az elején azon görcsölj, hogy azért nem jönn a baba mert baj van. Pl ha szedtél fogamzásgátlót van olyan doki aki azt mondja terhes leszel a köv 3 hónapban hamar van aki 6 hónapot is mond, a gondokat meg csak akkor kell keresni ha 1 év után sem maradtál terhes addig nem. Tehát fel a fejjel és csak pozitívan!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Köszi, drága vagy, lehet rosszul írtam, nem gondolom, hogy baj van, csak azt akartam írni, hogy addig nem akarom őt vizsgálattal stresszelni, amíg nincs semmi gond, csak lehet zavaros voltam... :))))) Megártott a nap már, kinyitottam az ablakot, istenien besüt, úgy dolgozom, hogy közben napozni is tudok... :)
imó

értettem, hogy mit akartál csak néha jó tudni is a valóságot mielőtt elkezd az ember minden rosszra gondolni inkább nyugtatni akartalak. Na megyek kondiba kicsit biciklizek mert már nincs kedvem dolgozni :lol:

Kép
Kép
melisch

Ja jó, köszi, csak én kombinálok túl....sok emailezgetés nap közben a bonyolult ügyfelekkel, már nem látok a sorok közt... :) Puszi
imó

Sziasztok!
imó: jól olvastam, clostizol? (nekem a harmadik clostis hónapban sikerült a baba, úgyhogy nekünk bevált.) sajna a doki leállított róla, de ha továbbra is össze-vissza jön meg akkor megkérem hogy újra kezdjük, mert nálam bevált ;) csak az a fránya vírus ne lett volna.

pampalini: igen. eddig semmi bajom nem volt az alogpyrinnel. fejfájáskor veszem be. vagyis vettem. most nem merek semmi se beszedni pedig elég fejfájós vagyok.

Timi
titimee

moni talán 1-2x mintha.de nem vagyok benne biztos........sokszor bántanak a gázok...... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok. Régen voltam, bocsi, de el voltam havazva...
Imó: nekem azt mondta a doki, mikor hosszú ideig nem jött össze a gyerek (nekem már van 2, mindkettő clostyval), hogy legelőször apát vizsgálják, mert az a kevésbé fájdalmas. Sőt.. egyáltalán nem fáj. Úgyhogy büszkeség ide, vagy oda, először érdemes azt tisztázni, hogy az ő srácaival minden ok és csak aztán esetleg téged..Bocs, nem kioktatni, vagy okoskodni akartam, csak tudom, hogy a pasik mennyire büszkék tudnak lenni, de azt gondolom ennyi "áldozatot" ők is hozhatnak. A dolog oroszlánrészét utána úgyis mi viseljük. (már ami a terhességet és a szülést illeti)
Nita: szerintem lassan már érezheted:))Én a másodikat a 14. héten éreztem először. Felemelő érzés volt..:)
Mi van Zsuzskával? Régen láttam erre :roll:
ígérem, hogy jövök gyakrabban, de nem mindig sikerül...
mindenkinek sok napsütést kívánok.:)
tary
tary

Kép

Halihó csajok! :wink: :D

Képzeljétek! Nem bírtam várni csütörtökig, így tegnap elmentem a dokimhoz. :oops: :oops: Minden rendben van a pocaklakóval, az uh szerint 12+2 napos voltam tegnap a 11+5 helyett. De nem változtatok a vonalzón még, hisz még úgyis lesz egy csomo uh. :wink: Tesóbaba jelenlegi méretei:
Crl (ülőmagasság): 50 mm ; NT (tarkóredő): 1,6 ; Bp (fejkörfogat): 19 mm. :D :D
Az elején aludt a kis drágám, de nagy nehezen sikerült mozgásra bírni. Na akkor úgy beindult..... bukfencezett, izgett-mozgott. :lol: :lol: Képet elfelejtettem kérni. :oops:
Végül aztán rákérdeztem a dokimra, hogy mit gondol a kombinált tesztre. Ő is csak javasolni tudta. így most böngészem a netet hogy melyik genetikus uh központ áll szerződésben a mi egészségpénztárunkkal. Mert 28 ezer forint nem kis összeg. :oops:

Bocs, hogy most csak magamról pletyiztem.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

gnemoni de jó, hogy mindketten jól vagytok pihiz és örülj a babának!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jóreggelt Lányok! :)
Tary, köszi a segítséget, mindig örülök, ha megosztjátok velem a tapasztalatokat. Hála istennek régóta még nem próbálkozunk, de ha még egy pár hónapig nem jön össze, akkor megbeszélem vele. Addig nem stresszelem ezzel, stresszeli ő úgyis magát eleget. :) ...és hiszem, hogy össze fog jönni!
Gnemoni: gratulálok a jó hírekhez, szupiiii! :)))
imó

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Móni -gratula a "öreghez"! :lol: Örülök, hogy minden rendben van veletek! Kár, hogy képet elfelejtettél kérni, de majd legközelebb. Mikor mész legközelebb uhura?

Imó -nem szabad rágörcsölni, kexeljetek amennyit csak tudtok, ez a lényeg. Sok sikert! És mindent bele!

Kép
pampalini

moni gratula az óriás bébihez........nekem a nt 1.9 volt..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Életjel! Tegnap voltam vérvételen, "szerencsére" annyira alacsony a hcg a véremben, hogy nem kell műtét! Közben a hőm is szépen leesett, és ma már piri sincs. Azért a következő mensitől nagyon félek, mert biztos durva lesz. Nekünk most pihi jön, a doki azt mondta, hogy ezt a hónapot kell csak kihagyni, majd meglátjuk.

Viszont, ebben a hónapban nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni, ezért úgy döntöttem, egy ideig nem jövök majd. Jobb lesz ez most nekem, bár nagyon fogtok hiányozni, de a témáról szeretném elterelni a gondolataimat!

Mindenkinek nagyon szép tavaszt és jó egészséget kívánok!Kismamik pihenjenek és sétáljanak sokat, és a babaváróknak pedig sok-sok pozitív tesztet kívánok!

Puszi Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

sziasztok........voltam védőnéninél...és csak fél kilót híztam 4 hét alatt!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pedi örülök hogy nem kellett műteni.....vigyázz te is magadra......sok sok puszit küldök!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi! Sajnálom,hogy most nem leszel,de megértelek!! Vigyázz magadra és várunk vissza!

Móni! Nem tudom melyik egészségpénztárnál vagy tag,én a Tempo-nál és az Istenhegyire járok,ott mindent el lehet számolni. Igen,sajnos 28 ezer a vizsgálat,de én nyugodtabb voltam,főleg hogy első baba. Gratulálok a baba méreteihez.

Edi! Igen,nekem ahogy megcsinálták a vizsgálatot,rá 2 napra jött össze a Lili,pontosan kiszámolható. De azért még tényleg próbálkozzatok,hátha nem is kell vizsgálat. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok olvasok vissza nem volt gépünk péntektől elszállt a táp addig is egy kép :):))

Kép

nika70
Salgótarján

Pedi! az már jó,hogy legalább nem kellett műteni, sajnálom,hogy nem leszel,de érthető. Jobbulást és pihenj sokat!

nyuszi81! már túl vagyok a vizsgálaton és elis voltam záródva,azért reménykedek ,hátha most sikerül :roll:

nika! Tündéri kissrácod van,gratula :D

EDI
ediii

Nita! nagyon ügyi vagy!! mikor én anno megtudtam,hogy babát várok már plusz 7kg egyből feljött :lol: utána meg mindíg sírva jöttem haza a védőnénitől,folyton jöttek fel rám a kilók :shock:
De most megfogadtam,ha sikerül a baba,akkor nagyon fogok vigyázni,de nehéz ha nagyon kívánós az ember :?
Te nem vagy kívánós??

EDI
ediii

Sziasztok,
Én is eltűntem egy kicsit, pedig semmi különösebb oka nincs, csupán úgy pörögnek a napok.
Pedi: örülök hogy nem kell műteni, ez nagyon jó hír. Pihenj sokat és próbáld elterelni a gondolataidat, itt a tavasz a jó idő. Hidd el ha egy kicsit lazítasz egyből jön majd a baba.
Gnemoni: én is megyek kombinált tesztre, mert a doki engem alapban küldött. Ő is az Istenhegyi klinikát ajánlotta, de bazi drága, így én a Péterfybe megyek ahol ugyan úgy 4d uh van, dvd-vel és mellé a vérvétel. Itt 18.000,-ftba kerül. Hát azért nem mindegy. Én is gondolkoztam az Istenhegyin, de az ár meggyőzött. Nekem is úgy ajánlották a Péterfyt és jó véleményt hallottam róla. Viszont neked sürgősen kellene menni szerintem, mert én pont 12 hetesen megyek és kérdeztem hogy nem túl korai, de azt mondták, hogy az tökéletes. Jobb a 12. héten megcsinálni. Azt hiszem keddenként csinálnak kombinált tesztet. Én jövő hét kedden megyek, már nagyon várom.
Ma reggel vérvételen voltam. Sikerült lezavarni, de nem hívják előre a kismamákat :( :evil: egy dolgot nem csináltak meg, a toxoplazmózis szűrést. Ehhez kaptam beutalót a László kórházba, így a jövő héten oda kell majd mennem, már kértem is időpontot. És ezért nem kell fizetni, el sem hiszem :shock: :D

KépKép
csige-bige

Edi!! Szerintem egy kismamának a terhesség alatt el lehet nézni,ha felszed a kelleténél akár egy kicsit többet is. Most szabad :lol: Én eddig 5 kilót szedtem fel,most vagyok a 26.héten lassan,de jön a meleg,tartok tőle,hogy bevizesedek,az meg tuti rádob egy pár kilót,de nem baj! Majd leadom!
Nika! Nagyon édi a kisfiad! Ha szabad ilyet írnom,a szeme sem áll jól :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi ahogy mondod :):) tényleg egy rosszcsont :):):

imo üdv köztünk :):)mielőbbi babásodást :):)

csajok képek vannak fent a blogban :)

www-re katt és már ott is vagytok :)

csige: nagyon édes törpid van(csigud)

Nita én úgy tudom terhesen nem szabad ablakot pucolni mert meghúzhatsz valamit a méhszalagon de lehet hülyeséget beszélek mindenesetre én azt hallottam nem szabad

Pedi: sajnálom de annak örülök hogy nem kell műszeres befejezés :(:(

edii: én még ilyet nem is hallottam hogy allergia az algora :( még jó hogy volt otthon calciumod :)

nika70
Salgótarján

sziasztok!!!!!!!!
voltam ma uh-on..........a nemét nem tudtuk meg de hallottuk a szívverését és olyan boldog vagyok!!!!!!
a méretei:crl:80 mm
bpd 31 mm
legközelebb a 18.héten látom!

nika nagyon helyes srác gergő!!!!!!!!!!
edii de sajna néha nagyon meg tudok kívánni dolgokat....nagy mániám most a krumplis tészta és a jégkrémek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska: gratulálok a babócához :) jó nagy már. képet kaptál róla?

nika: nagyon helyes a kisfiad. :D

Timi
titimee

sajna nem kaptam képet...mert nincs papír a gépbe.... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nika!
Jó hogy jöttél, és örülök hogy jó már a gépetek. Kisfiad egy tünemény. :wink:

Csige!
Köszi szépen az infót, de tegnap úgy döntöttem hogy elkezdek telefonálgatni hogy hol tudnak fogadni még a héten és szerződésben állnak e az eü. pánztárammal. Nagyon szerencsém volt mert mára kaptam is időpontot mégpedig a Baross utcai 4D Uh rendelőbe. :D

Nyuszi!
Neked is köszi az infót. :wink:
Amúgy a nyári vizesedéstől én is tartok. "Normál" állapotban is nehezen viselem a nagy meleget, hát várandósan meg ki se fogok mozdúlni a klímás lakásból. :wink:

Nita!
Nagyon ügyes vagy ami a kilót illeti. :wink:
Én is hétfőn voltam mázsáláson........ hát nálam minusz 1 kiló az állás, de most hogy már nincs hányingerem tuti megindúl a súly. :roll:

És akkor egy kis beszámoló a mai genetikai uh-ról. :D
Szóval nagyon jó élmény volt látni a kis pocaklakómat. Mindene a normális ütemben fejlődik. :D Most 12+6 naposra saccolták a baba korát,így a szülés okt. 15-re ment előre. Hát majd kiderűl. :wink: :lol: :lol: Amúgy most 6 cm az ülőmagassága, 2 napja 5 volt. :shock: :shock:
Dobok pár fotót is, bár elég szégyenlős volt a kis drágám. Többnyire hátat fordított nekünk, ha megfordúlt akkor is a kezecskéit ökölbe szorítva az arca elé emelte. :lol: :lol:
Na akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs csajok, hogy ennyi. De nem tudtam választani. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni gratula a babóhoz gyönyörűűűűűűűűűű.
nekem is 6 centis volt ilyen idősen.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Ne hari!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Elfelejtettem gratulálni neked.
Szóval: Gratula a babucid méreteihez!!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni! Nagyon édíííííííí!! Gratulálok!
Én jövő héten megyek a terheléses cukor vizsgálatra és akkor lesz újabb UH képem nekem is! Majd felrakom. Addigra már 26 hetes és 5 napos leszek!
Nem tudom,nektek volt-e az előző terhességetek során,de én ma érzetem először,hogy tök nehezen kapok levegőt. Ez normális?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi normálisnak mondható.....nekem is volt ilyen máténál....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Móni: nagyon cuki a kisbabód :):):):)

nekem nem voltak nehézlégzéseim

nika70
Salgótarján

Móni -nagyon édi a babód! tényleg milyen szégyenlős! :) Lehet kislány...

Kép
pampalini

Hát nekem megjött, most... 5 nappal korábban. Ilyet se produkáltam még... Bár én egyébként is leírtam ezt a ciklust, de kicsit reménykedtem.

Kép
pampalini

pampalini az a fránya piri mondjon le :):):) sajnálom hogy nem jött össze

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket. :D

Nyuszi!
Nekem se volt légzési nehézségem , de lehet hogy most feljebb van a baba mint szokott.

Pampalini!
Pirinek: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De hajrá köv hónap! :wink:

Dobok nektek egy 12 hetes pocifotót. Most már kismamis kinézetem van. :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni nagyon szép a babafotód :) és a pocakod is :)

pampalini: sajnálom a pirit. mondjon le!!! :(

Nekem meg végre erősödik az lh tesztemen a második csík is. Persze már csak egy tesztem van. a többit ellőttem. Pont elfogy mire pé-m lesz...

Timi
titimee

Titimee!

Köszike. :oops: :D

Nem baj ha elfogyott a teszted. A lényeg hogy most sűrűn szeretgessétek egymást a pároddal. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni nagyon szépen gömbölyödsz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

pedi privi ment.moni gratula a baba képeihez,nagyon édi.nita neked is gratula a baba méreteihez.én jól vagyok szerdán megyek kunzultáciora a kaáliba májusba beülti.munkanélküli lettem,vagyis a felmondási időmet töltöm május 15.ig.nincs melónk sok embert leépitettek.mindenki vigyázzon magára,most többet tudok jönni...puszi
kistörpe

Móni! Mekkora a pocid,ahhoz képest,hogy 12 hetes vagy "csak". Bár mondják,hogy akik már a második,többedik babár várják,azokon előbb látszik. Nagyon édi!
Majd én is töltök fel képet a pocimról. De hogy is kell feltölteni ide képet???
Kistörpe! Ez nem jó hír,de próbáld a jó oldalát nézni,hátha most nem fogsz annyit idegeskedni és össze is jön a babó elsőre májusban! Én szorítok!!
Pampalini! Nagyon sajnálom,hogy megjött :cry:
Én ma voltam kismama jógán,Lili nagyon élvezi,ilyenkor mindig akkorákat rúgdos,nagyon ari!

KépKép
KépKép
nyuszi81

kistörpe köszi.............drukkolok hogy elsőre sikerűljön a baba......mert sikerűlni fog és kell!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést!

Szerintetek mi lehet az oka, hogy most 5 nappal korábban jött meg?

kistörpe-sajnálom! Én is munka nélkül vagyok szóval átérzem a helyzetedet! De hátha most jön össze a babó, jobban rá tudsz hangolódni apára is :) Május szép hónap! :)

móni -szép a pocid!

na megyek mert még vennem kell pár dolgot a hét végére.

ti mit csináltok húsvétkor?
mi itthon éeszünk, nem jön hozzánk senki, mi megyünk erre-arra. Meg kicsit majd a levegőre is!

majd még leszek!

Kép
pampalini

Köszi csajok a bókokat. :oops: :wink:

Mi az ünnepeket a szüleinknél és a nagyszüleimnél tőltjük. Ma indulunk kora délután.Ezért most: :arrow: Kép

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN TOPIKLAKÓ TÁRSAMNAK!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok Lányok!
Sokáig nem voltam én sem, sok volt a munka, de most vagyok. Nagyon szép idő van, nem fűlik az ember foga ilyen időben az irodába üléshez... :)
Gratula és örülök a sok jó hírnek, szép pocaknak és babáknak! :)
Nyugaton a helyzet változatlan, tegnap használtam el a 3. doboz LH tesztet és még mindig semmi. Vag yén vagyok elrontva, vagy rosszul csinálom őket. De megfogadtam a tanácsotokat és vettem a másik fórumon esthajnalcsillagtól csíkokat. Így 4 doboznyi adag került egy gyógyszertári doboz árába. Köszi! :)
Amúgy meg igyekszem apát is inspirálni, talán mondhatom, hogy nagyjából 2-3 naponta mindig együtt vagyunk, ez jó. :) Remélem, lesz foganatja hamarosan. :)
Amúgy az étvágyam nekem is óriásai. Lehet ez attól, hogy a dokim szavára már régóta szedek vasat és folsavat folyamatosan?
Megyek, megpróbálok egy kis munkát imitálni, kellemes húsvétot mindenkinek, pihenjetek és vigyázzatok magatokra. Puszi, Imó :)
imó

Sziasztok Lányok!
szép időnk van! mi most vágtunk bele a babaprojektbe párommal!vettem Lh-tesztet is, nemtudom miért de úgy érzem hogy elsőre összejön legalábbis nagyon reménykedem benne!
ha meg nem akkor majd máskor! de már annyira szeretném hogy lehet ezért nem fog,meg olyanokat álmodom hogy az állatorvos mondja meg hogy menjek haza és csináljak tesztet!
ti miota próbálkoztok?mennyi idő után jött össze?
gratula a sok babához és a szép pocaknak! :D :)
Imó ti mióta probálkoztok?remélem összejön nektek! olvasom te is szedsz vitaminokat,én az elevitet kezdtem el,az étvágyam nekem is óriási és ez csak vitamin ha nem jön össze akkor kb.meddig lehet szedni?te mióta szeded?a ciklusom normális és az LH-teszt!de ez még gondolom nem 100%hogy összejön!olyan furi hogy tini lány koromban azt hittem hogy bármikor teherbe lehet esni a hónapban! :roll:
további szép napot !
írjatok puszi, Brigitta17
brigitta17

sziasztok.....brigi nekem a pocaklakó a második vetélés után az 5. hónapba sikerűlt........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Brigitta!

Üdv köztünk!

drukkolok, hogy elsőre sikerüljön a picúr! Hány éves vagy ha nem titok? :)
egyébként mi szeptember óta próbálkozunk, elevitet szedek, de nem minden nap, csak kb egy héten 3szor. és eddig még nem jött össze...

én is álmodtam a múltkor babával. Az én babám volt az biztos, és szép színes ruhába volt felöltöztetve, de azt nem tudom h fiú volt-e vagy lány.

Szép napot! Nem tudom h jövök-e még ezért:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Kép
pampalini

sziasztok!
pampalini: nem titok hogy hány éves vagyok,25 éves leszek a párom meg most lesz 31!ő már nagyon szeretne babát,igaz én is csak eddig nem volt munkahelyem és így nem mertünk belevágni már 7 hónapja dolgozom és így már nincs semmi akadálya a családalapításnak :D !
nitacska007: huuu, két vetélésed volt?sajnálom!én is félek ettől,mert van egy bűnőm,hogy sajna dohányzom :cry: és azt mondják hogy vékony vagyok162cm magas és 48kg és így nehezebb a teherbeesés esélye!én nem érzem magam annak én jól érzem magam a bőrőmben!
azt olvastam hogy aki cigizik és gyereket szeretne az jóval előbb dobja el vagy ne egyik napról a másikra mert az sok idegeskedéssel stresszel jár!
most csináltam meg az LH-tesztet,negatív lett!majd holnap a következőt!
nemtudom de úgy félek attól h,nem fog összejönni!de próbállok pozitívan állni hozzá!az segít ha bemesélem magamnak h.elsőre összejön?vagy ez egy nagy hülyeség,jön amikor jönni akar?
brigitta17

Szia Brigitta!

Üdv itt nálunk! :)
Mi nem régóta próbálkozunk, csak karácsony óta. Elevitet nem szedek, csak simán vasat és folsavat. Amúgy az lassan elfogy és akkor lehet elkezdem a Gravidát, hogy a többi vitamin is újra feltöltődjön. Nekem a Gravidát többen dicsérték, állítólag az Elevitben túl sok az A vitamin, nagyon megnő az esélye, hogy a baba óriási lesz vagy az ember ikreket szül.

Lehet, hogy valóban túl vékony vagy, mesélte egy barátnőm, hogy egy kolléganője nem esett teherbe, aztán felszaladt rá 5 kiló és rögtön összejött. Ki kell párnázni a garzont a babának...de ha jól érzed magad, nem hiszem, hogy gond lenne.

A cigit valóban dobd el, amint tudod. Régen én is dohányoztam, igaz nem sokat, de amint elhatároztam, hoyg babát szeretnék, valahogy azonnal le tudtam tenni és nem is gondoltam rá, soha nem kívántam meg.

A teszt miatt ne aggódj, én 15 csíkot használtam már el ebben a hónapban és még mindig nem lett pozitív. Sok-sok együttlét, nyugodt, kiegyensúlyozott mindennapok, az a babóca úgyis akkor jön, amikor ő szeretné. :)

Csak nyugodtan, úgyis összejön majd, ha ilyen szeretettel várjátok! :) Szép hétvégét, puszi mindenkinek, Imó :)
imó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?