Szia Brigitta!
Üdv itt nálunk!
Mi nem régóta próbálkozunk, csak karácsony óta. Elevitet nem szedek, csak simán vasat és folsavat. Amúgy az lassan elfogy és akkor lehet elkezdem a Gravidát, hogy a többi vitamin is újra feltöltődjön. Nekem a Gravidát többen dicsérték, állítólag az Elevitben túl sok az A vitamin, nagyon megnő az esélye, hogy a baba óriási lesz vagy az ember ikreket szül.
Lehet, hogy valóban túl vékony vagy, mesélte egy barátnőm, hogy egy kolléganője nem esett teherbe, aztán felszaladt rá 5 kiló és rögtön összejött. Ki kell párnázni a garzont a babának...de ha jól érzed magad, nem hiszem, hogy gond lenne.
A cigit valóban dobd el, amint tudod. Régen én is dohányoztam, igaz nem sokat, de amint elhatároztam, hoyg babát szeretnék, valahogy azonnal le tudtam tenni és nem is gondoltam rá, soha nem kívántam meg.
A teszt miatt ne aggódj, én 15 csíkot használtam már el ebben a hónapban és még mindig nem lett pozitív. Sok-sok együttlét, nyugodt, kiegyensúlyozott mindennapok, az a babóca úgyis akkor jön, amikor ő szeretné.
Csak nyugodtan, úgyis összejön majd, ha ilyen szeretettel várjátok!
Szép hétvégét, puszi mindenkinek, Imó