Új privát üzeneted érkezett!

én vagyok.....de megyek ablakot pucolni meg szekrényeket rendbe tenni....de délután leszek...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Imó -üdv itt. Én is úgy gondolom, hogy a 2 naponta történő összebújás a legjobb. Végül is sok kex a lényeg, attól jön a baba! :)

Csige- nagyon édi a kis csigád! Tényleg olyan jó kis "gömböc" formályú! Bocs... :oops: De tényleg olyan.

Nita -ne dolgozz túl sokat. A vegyszerek nem tesznek most jót neked és a picúrnak se.

Melisch -a párodnak mikor lesz katonnézés?

Hát én sajna holnap megyek dokihoz, mert valami sz@rt összeszedtem. Már 3-4 napja érzem, h valami nem ok.

Kép
pampalini

Sziasztok!

Edii, Melisch, köszi a jó tippeket, én is így gondolom, csak hát a férfiak persze mindig mindent jobban tudnak, és csak nekik lehet igazuk. De majd noszogatom, amúgy meg végüli ráérünk... :)

Kerestem a pozitív LH tesztes képet, de nem találtam... :( Én vagyok csak bénus?

Reggel-délelőtt voltak érdekes görcseim, talán ma már pozitív lesz, akkor szokott ilyeneket rendetlenkedni...

Kösziiii
imó

pampalini nem tudom mikor küldöm megint, de ha nem lenne semmi katona sem csodálkoznék. Annyira rosszul alakulnak a dolgok nincs munkánk, aki tartozik 2 éve még az sem akar fizetni, bepereltük és most még ő fenyegetőzik, hogy kinek képzeljük mi magunkat és, hogy gondoljuk, hogy ilyen módon egyhamar kapunk pénzt tőle, mondta neki a férjem ha várt eddig 2 évet még vár egy fél évet míg pereskedünk szerintünk nyerünk, bár ebben az országban semmi nem lehetetlen. Azt gondolják mi ingyen vettük az árut, a másiknak nem akarunk rosszat nem tud fizetni 4 hónapja mi megértjük, mondtuk ok ledolgozza 2 hónap és megtérül a pénz. Erre a bútorszállítónkkal összerúgta a port most az irt levelet, hogy ha hétfőig nem fizetünk ő perel. Na hát csak hajrá, nekünk is van perünk 2 is és húzzák nyúzzák. Na a mi ügyvédnőnk is hadd húzza aztán hátha lejár a 2 hónap meglesz a pénz és fizetünk. Fizut mi csak a felét vettük ki lassan már nincs is pénzem oszt jön a húsvét. Anyukámnak még nem is mondtam eddig de az öcsém mondta, hogy nem adtunk neki kajabont, na akkor tudta, hogy rosszul állunk mert eddig mindig kiteremtettük a pénzt a fizukra. Itt mindenki mindenki fenyeget mert nincs pénze és gondolja így ha fenyeget akkor elér valamit, talán megfélemlíti a másikat. Na most kipanaszkodtam magam. Tehát ilyen körülmények között legyen kiskatonája az uramnak. Nekem a havim is vacakolt máskor 2 napig volt enyhe 2 nap vérfolt. Most meg 5 napig volt enyhe és fájt a hasam végig. Pedig már nagyon várom legyen vége jó lenne kis keksz, piri előtt sem volt vagy 6 nappal :oops: :evil: most már jól jönne :lol: :lol: :lol:

imó mikor bejössz a Fogamzás témába ott sorakoznak az azon belüli témák, és fentről a 4.ik-nél vannak a képek. Tehát nem jössz lefele míg belépsz hozzánk kicsit feljebb állsz meg. Meglesz ne búsulj. Ha nem teszek én fel neked otthonról képet az enyémről priviben :wink:

Kép
Kép
melisch

ja imó a fertilityn volt egy kisebb kiértékelés, hogy mikor a legjobb ott a legjobbnak tette ki ha 0-3, 0-1 és 0 nap vagytok együtt (0 nap az ovuláció napja).

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Köszi mindent, megtaláltam. Nekem 6 napja kb olyan mint a képeken a 04.01-es dátumú. Mindennap ugyanolyan a tesztcsík halványabb mint a kontrol, de jól látszik. CSak megerősödik a napokban már. :) Ha mégsem, majd ahogy esik, úgy próbálkozunk, aztán a következő hónapban majd meggyőzöm róla, hoyg mehet az 2 naponta... :)

A hőmérőzést Te próbáltad? Köszi
imó

Na ok ha megtaláltad. Remélem helyesen használod, én nem jól csináltam először, csak azért írom le. Ha lehet ugyanakkor tesztelj minid előtte 1-2 órával ne igyál sok folyadékot és 10-20 óra között kell tesztelni. Szerintem jobb délután.

Igen mérem a hőt, kattints a kék vonalra és láthatod az enyémet, most mennem kel este még írok róla.

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Köszi, elvileg jól tesztelek, elolvastam én is sokszor, igyekszem mindennap 6-fél 7 körül, mert akkor érek haza munkából, mivel utazom min. 1 órát így akkor már nem is iszom, tehát ez is stimmel.

A hőmérőt meg szerintem elkezdem használni a következő ciklusban, most már úgyis lecsúsztam arról. :)

Jókat olvastam a cickafark teáról is, majd elkezdem inni.

Este leszek még én is, addig is szép napot Neked és mindenkinek! :)
imó

melisch - sajnálom, hogy ilyen rosszul álltok. Bízom benne, hogy minél előbb sikerül kilábalnotok a gödörből

kex az nekünk is régen volt, mert a párom nem volt itthon, most meg valami bajom van. Szóval ez a hónap nekünk tuti kuka

Kép
pampalini

ja amúgy gyere panaszkodj nyugodtan!!!

Kép
pampalini

pampalini nem dolgoztam erős vegyszerekkel......oda figyelek...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hogy vagy Nita?

nem érzed még hogy mocorog?

Kép
pampalini

köszi jól vagyok........néha már mintha éreznék valamit....este mikor lefekszem....de nem vagyok benne biztos........hiába nem első baba.... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lányok.itt vagyok a héten sokat dolgoztam benn a cégnél is itthon is,de vége a hétnek....pedi gratulálok nagyok vigyázz magadra,pihizz sokat,minden rendben lesz hidd el.nita hogy vagy?lassan megmozdul a babóca,milyen gyorsan szalad az idő....megkaptam a szövettani eredményemet.sima spontán vetélés volt,semmi nem mutatható ki,hát nem vártam mást nagyon fiatal terhesség volt.de feldolgoztam teljes mértékben és előre nézek.lehet,hogy munkanélküli leszek 2 hét múlva visszmondtak a németek csomó árut,a lombik miatt sokat voltam itthon számitok rá,hogy elküldenek de nem bánom,nyugisan kezdem a 2.dik lombikot,mindenhol rossz a helyzet.imo,üdvözöllek itt,jó a társaság,és hasznos dolgokat osztunk meg egymással.drukkolok neked is.moni merre vagy?veled mi van?puszi mindenkinek.....
kistörpe

Köszi Pampalini, valóban olyan kis gombóc :lol: :oops:
Nita: én is figyelek, hogy mivel takarítok, de hetente egyszer szoktam vegyszerezni, nem hiszem hogy attól valami bajom lenne. Vízkőoldót nem használok, csak a csaptelepre, egyébként a fürdőt ecetes tisztítószerrel tisztítom ki. Ja én minden takarításnál telibe nyitva van a fürdőszoba ablaka. Így nem lehet gond ugye?!

KépKép
csige-bige

kistörpe köszi kérdésed jól vagyok.....csak sajna nagyon kívánós..... :? :? :? :?
annak viszont szívből örülök hogy sikerűlt feldolgoznod a történteket.... :wink:
csige ha jól szellőző a helység ne lehet baj..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Jóreggelt!

Tegnap megint nem lett pozitív a csíkom, de kitartok. Emellett végre sikerült meggyőznöm a kicsi férjemet, hogy nem kell magát tartogatnia, jobb ha kétnaponta nekem esik... :) Ma még csinálok csíkot, de ma már lesz keksz is, már ki vagyok éhezve, róla nem is beszélve... :)))) Aztán köv. hónaptól meg bevetem a hőmérőt. Szép napot mindenkinek! :)
imó

imó akkor mindent bele!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitacska007! Igyekszünk! :)
imó

hát csajok megpucoltam az ablakokat....már csak a fürdőszobáé van hátra...de azt majd csak pihi után....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita ügyes vagy, ha nem lennél babás mondanám gyere hozzám is!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Anyukám is azt csinálja ma ablakot pucol otthon én talán holnap ha lesz időm arra is. Holnap kapálni akarok a kiskertemben, meg a házhátán mert már nő a csalán :oops: és az öcsém kiosztott vagy megyek még ma 300 km-re a halászfelszereléséért, hogy ő holnap reggel mehessen halászni vagy holnap délután jönnek hozzánk grillezni, válasszak :lol: :lol: :lol: :lol: hát inkább grillezés abból nekem is hasznom van :wink: Ők panelben laknak és tavaly tavasszal is hamar rávettem őket egy kis grillezésre a szabadban. Egyik délután például a férjemnek eszébe jutott mi lenne ha grilleznénk. A munkások nálunk voltak dolgozni valamit előkészítettek ott az egyik gépen. Éhesek voltak ezért gondolta a férjem, hogy ők is tuti örülnének neki. Gyorsan bevásároltunk pár telefon és lettünk vagy 18-an, nagyon vagány lett, mindenki jól érezte magát. Maya, kutyám, akkor volt 1 hónapos úgy bebendőzött ő is. Az öcsém meg kicsit becsípve az ő álmát őrizte végig.[/img]

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Látom nekünk,már csak ez a sors jut,karácsony és húsvét környékén... Ablakpucolás :lol: Én is ezt csináltam tegnap,persze nyitott ablak mellett,de jólesett. Nekem egyetlen egy dolog megy már nehezebben,mint előtte,lehajolni,mondjuk a cipőmet felhúzni. Nita te hogy vagy ezzel??
Csige! Nagyon édi a babód,gratulálok! Én az Istenhegyin csináltattam a kombinált tesztet,mondjuk nekem ott is van a dokima,akinél szülni fogok. Én úgy voltam vele,hogy nyugodtabb vagyok,ha egy korszerűbb géppel csinálják a vizsgálatot,de persze lehet,hogy csak én aggódtam túl a dolgot,de volt egy ismerősöm,akinek az egyik kórházban Down gyanús volt a magzat,elment az Istenhegyire és ott tökéletes volt minden.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Pedi mi volt a dokinál??

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi még megy a cipőhúzás de azt észre vettem hogy hamar elfáradok......és sokat fáj a fejem..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm, hogy mindenki drukkolt nekem!

Sajnos, "Minimano úgy döntött, nem akar megszületni"! :cry: :cry: :cry: Ma voltam dokinál. Viszont mivel a vérézésem nem indult meg rendesen, elképzelhető, hogy műtét lesz a vége. Folyamatosan hőemelkedésem van, és ez sem túl jó.
Reggel tesztelnem kell, és most annak kell szurkolni, hogy nega legyen!!!

Ne haragudjatok, hogy most nem írok senkinek! Ha tudok, még jelentkezem hétvégén!

Pusz Mindenkinek!
Pedi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
pedi
Kalocsa

jajjjjjjjjjjjjjjjjjj Pedi sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Pedi! Nagyon sajnálom!Ennél rosszabb nincs. Reméljük azért nem lesz szükség műtére. Fel a fejjel,nemsokára ott lesz az a babu és ő már biztosan hozzátok akar jönni!!

Nita! Ne is mondd,felmegyek egy pár lépcsőn és már lihegek.... A fejem,lekopogom nekem most nem fáj olyan sokszor,nekem inkább az első 3 hónapban jutott ki belőle,de rendesen,úgyhogy talán mostmár neked is elmaradozik!

KépKép
KépKép
nyuszi81

pedi neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: mért ilyen kegyetlen az élet?????????????????????
sok puszi és ölelés neked!!!!!!!!!!
nyuszi remélem is hogy abba marad a fejfájás,.........a jövöhéten mehhetek dokihoz mert tegnap éjjel a jobb vesém begörcsölt,,,nagyon fájt..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi...naneeeee nagyon sajnálom..ez tényleg szemétség a sorstól. Akkor most drukkoljak, hogy negatív legyen? hát jó. szorítok, hogy minden rendben legyen.
nita: nagyon ügyi vagy, én a terasz takarításig jutottam el.
Melisch: grill??hmm az jó :lol: mi is imádjuk. Bár mostanában inkább a bogrács jön be:)
holnap jövök, most megyek aludni:)
tary
tary

tary azért annyira nem vagyok ügyi..még csomo minden hátra van...... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Pedi nagyon-nagyon sajnálom. Ha már így alakult akkor remélem, hogy magától megindul a kitisztulás és nem kell műteni.
Hát úgy tűnik, hogy a húsvét előtti program az ablakpucolás :lol: én is megpocoltam az emeleten az ablakokat és a függönyöket is kimostam. Viszont a lenti szintnek nem fogtam neki, hanem tegnap feljött anyukám és megcsinálta. Ott nagy ablakok vannak és hatalmas függönyök, aminek nem mertem nekifogni. De most már kész van és jöhet a húsvét.
Én megvagyok, tegnap eléggé szurkált a jobb oldalam szinte egész nap, így sokat feküdtem. Reggelre elmult és most kutya bajom.
Itt gyönyörű idő van már napok óta. Kellemes hétvégét mindenkinek.

KépKép
csige-bige

Nita! Ne is mondd,nekem már háromszor volt "vesegörcsöm",de a védőnő azt mondta,hogy az nem az,mert amikor nekitámasztottam a vesém egy párnának,elmúlt.Azt mondta,hogy valószínűleg csak egy ideg csípődött be,mert a görcs az nem műlik el attól.
Remélem nem lesz semmi gond,majd üzenj,hogy mi volt a dokinál!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi nekem a meleg plédtől mult el...de mondom persze mit mond a doki.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pedi nagyon sajnálom a történteket. Remélem nem lesz a végén műtét :( (nekem az volt a legnehezebb és legfájdalmasabb része)

imo: Mielőbbi babásodást kívánok neked is :)

Képzeljétek úgy tűnik allergiás vagyok az algopyrinre. Eddig soha nem volt semmi bajom tőle, ma meg kálcium injekciót kellett bevennem mert olyan viszketés jött rám a gyógyszer bevétele után kb fél órával, hogy azt hittem levakarom a bőrt is a testemről. Szerencsére a kutyám miatt mindig van itthon kalcium injekció. Most igazán hasznunkra vált.

Timi
titimee

titimee szerintem azért menj el allergia vizsgálatra.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!!

Bocs hogy szó nélkül eltűntem egy kis időre. Nincs semmi baj szerencsére, csak leutaztunk a szüleimhez egy kicsit. :wink: Jó volt a kikapcsolódás.

Imó!
Üdv a mi kis csapatunkban, és mielőbbi babásodást kívánok!! :D

Pedi!
Rettenetesen sajnálom a történteket. :cry: :cry: Remélem nem műtét lesz a vége, hanem a természet elvégzi a "dolgát". Sok-sok erőt és kitartást kívánok a lelki felépüléshez.
Nagy-nagy ölelés! (((())))

Csige!
Nagyon édes a kis örökmozgód! :D

Nita!
Érzed már tesóbaba aktivitását? Már én is nagyon várom. :wink:

Kistörpe!
Azért drukkolok hogy ne téged küldjenek el. Én úgy tudom hogy aki igazoltan már benne van a lombik programban az felmondási tilalom alatt áll. De lehet hogy tévedek.

Jaj! Még annyi mindent akartam írni, de elfelejtettem. :oops: :oops:
Én ma megyek a védőnőhöz. Megkapom a vérvétel eredményeit, aztán várom a csütörtököt hogy végre láthassam a pocaklakómat. :D Hisz utoljára 1 hónapja láttam. :cry: Remélem minden rendben van vele. Sokat gondolkodtam ezen a kombinált teszten, de végül arra a döntésre jutottam hogy nem csináltatom meg. Ha most csütörtökön valami rendelleneset látna a dokim az uh-n akkor még mindig meg tudom csináltatni a tesztet, mert úgy olvastam hogy 12+6 hetes az utolsó lehetőség rá. Hát remélem helyesen döntöttem. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Pedi!! Nagyon-nagyon sajnálom,ami veled történt :cry: :cry:
ilyenkor igazán nem lehet mit mondani,de azt szokták mondani,hogy mindennek megvan az oka.... én kívánok neked nagy lelkierőt,hogy mihamarabb tedd túl magad rajta.....

Móni! mindjárt a 12. hétbe lépsz :D ,majd kérünk babó fotót :lol:

EDI
ediii

Pedi! Nagyon-nagyon sajnálom amii veled történt. Ezt nem hiszem el!!!!!! :(
Tudod minden okkal történik, és tudom közhelynek hangzik, de szerintem jobb, hogy ilyen korán történt ez a szörnyűség, mint ha kiésőbb történt volna!

Kívánom, hogy mihamarabb legyél túl rajta, és sok erőt még hozzá!

Móni, Csige, Nita örülök, hogy jól vagytok, hozzatok képet!!!

Tary -megy a futás? ;)

Edi -ez az allergia most derült ki?

Hát én is megjártam pénteken a dokit. Valami bakteriális fertőzésem van, kaptam kúpot, meg krémet....nagyon fasza. Kezelem magam vagy 8 napig, útána menszi....Szóval mi is az a kex??? :)

Kép
pampalini

jaj, az utolsó kérdés Timinek szól! :oops:

Kép
pampalini

Sziasztok Csajok!

Hűha, sok mindenről maradtam le, a hétvégén nem voltam gépközelben,. élveztük a jóidőt és végre a kellemes nyugodt együttlétet is. Nem hiszitek el, még mindig nem mutat semmit az ovulációs teszt. 2 dobozzal használtam már el és egyik sem volt pozitív. Bár tudom, lehet valakinek később is peteérése, férjem is mondta, hogy csináljam azért csak tovább, legalább lássuk, hogy kb. mikor jön az a peteérés. Remélem, csak időben késik és nem az a gond, hogy nincs...Nektek volt már hasonló tapasztalatotok? Pedig mostanában nagyon vigyázok magamra és egészséges vagyok: eszem rendesen, mozgok sokat, szedem a vasat és folsavat, ahogy a doki mondta, többet alszom és kevesebbet dolgozom.

Szép napocskás napot és pusszantás mindenkinek! :)
imó

imó -remélem, hogy tényleg csak később érik! Folytasd szerintem is a tesztelést, legalább megtudjuk, hogy mi a helyzet! :)
Amúgy most hányadik napon vagy?

Kép
pampalini

pampalini! azok a fránya bacik, :? akkor nem is volt most babaproject!?? :oops: :oops:

imó! hanyadik napon vagy? nekem már volt úgy,hogy 18.napon volt és 27-28 napos a ciklusom és el is tolódott a mensim...

EDI
ediii

Ma vagyok a 19. napon, nekem olyan 29 és 35 között szokott mozogni, de volt már hogy 42 napra jött meg, amikor valami miatt nagyon lefogytam. Kicsit aggódom, mert 2 hónapig egyáltalán nem menstruáltam. Voltam dokinál, se terhesség, se ciszta, minden tökéletes, csak nem jön meg. Aztán Orgametrilt kellett szednem, attól megjött, bár csak 2 napig volt. Amúgy meg minden menstruációnál Clostilbegytet szedetnek velem. Hát remélem, ez a sok minden meghozza a várt hatást... :) Most nem vagyok lefogyva csontra, azóta visszaszedtem és eszem is rendesen - néha úgy érzem sokat is :) és ezért nem értem, miért nem jön a peteérés, de kivárjuk :) Régebben amúgy mindig éreztem, aznap elég erősen fájt egyik oldalon a hasam. Tegnap kezdtem az új dobozt, reméljük, ez az ötös már meghozza a peteérést is... :) Köszi lányok, hogy velem vagytok és segítetek :) Ez olyan jó érzés! :)
imó

imó ha ilyen váltózó a ciklusod akkor jobb ha továbbra is tesztelsz mert legalább megtudod van-e pé-d, jobb mint kételyek között élni. Amúgy a pé általában piri előtti 14. napon van igy ha megint 35 napos lesz akkor csak 20. napon kéne pozitívnak lennie a tesztnek. Tehát még tesztelgess, próbálj a nettről olcsóbban hozzájutni a tesztekhez, hogy ne legyen anyagilag olyan megterhelő. Sok sikert neked, nekem legelőszőr 17. napon volt pozitív én még teszteltem régen de megálltam a 15. napon :cry: így persze nem láttam a pozitívat, na de úgy örültem mikor produkáltam +-at mint majom a farkának:oops: Sok sikert neked is és hamarosan + LH-t és utána HCG-t kívánok neked!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Imó! Nekem általában 38 naposak voltak a ciklusaim,peteérésem pedig mielőtt megjött volna,előtte 2-3 nappal,tehát pont semmit nem ért. sajnos nekem ki volt tolódva. A dokim adott nekem is cloostylbegytet és megnézte UH-on,hogy van-e egyáltalán pé,úgy a 11.napon. Hát sajnos nem volt. Így küldött el a petevezeték átjárhatóságira.Ott szerencsére minden ok volt,de úgy tűnik kellett az a kis kontraszt anyag,hogy átmenjen rajtam,ahhoz,hogy Lili mst itt legyen a hasamban. Úgyhogy fel a fejjel,minden ok lesz.

Pedi! Mi volt a dokinál?

KépKép
KépKép
nyuszi81

imo! akkor még lehet peteérésed,ahogy a csajok is mondták :wink:
mennek a drukkok :!: :D

nyuszi81! neked átjárhatósági után egyből sikerült??? :roll:
csak egy kis bátorítást szeretnék :lol: :lol: ,mert nekem nem rég volt hsg-m...

EDI
ediii

melisch! Ti most,hogy álltok?? párod rendbe jött??

EDI
ediii

ediii mi lazán vesszük most az egészet, piri előtt nem volt keksz aztán nem ment sok volt 10 nap nem küldtem ki tudja mit produkált volna kis elhalt katonákat, aztán elment piri de nem volt szerencséje mert máskor 4. este ellövi a tárat most 5-6napos volt piri így sokáig kellet várjon, most hétvégén volt akció és lassan ovuláció így nem megy sehova inkább összebújunk mi. Majd ha lesz alkalma megint elmegy mivel húsvét után utazik el egy munkálat miatt. Most tesztelni fogok holnaptól lássuk mikor van érés s majd meglátjuk.

Kép
Kép
melisch

Csajok! Köszi a bíztatást, így már én sem keseredem, lehet az én petéim is ilyen későn érőek, akkor még minden ok lehet! :) Ha apának is jó az anyaga, akkor csak összejön hamar.... :) Köszi még egyszer, puszi Nektek! :) Egészen feldobtatok! :)
imó

melisch! akkor hajrá!! és poz. LH-t :wink:
imó! apa még nem volt vizsgálaton? mondjuk általában a nőknél van több gond,ha nem jön össze a bébi... nálunk a párom biztos benne ,hogy az ő katonái tökéletesek :lol: :lol: /biztos rontaná a férfi büszkeségét, ha nála lenne a bibi/

EDI
ediii

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?