Új privát üzeneted érkezett!

én nem tudom hány km-t szoktam menni. Sokat. Legaláb 20 perc oda, meg 20 haza. Megpakolva 30. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mindig megvarom...nem megyek reggel dodozoba,hogy aludnom kene :roll: Most nem csak a puffadas de amugy is tok veszelyes es akkor "egy fejfajas miatt" teged kitesz ennek :? Ne hari de en nem tom nyugalmi alapotban kezelni ezeket amikor mi nok mindent ok meg semmit :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
LAPTEUUUU :lol: :lol: :lol: :lol:
Huh 10-et :shock: Kimondani is sok :? :oops:

Uzentem embernek
"Neked nincs telefonod,hogy email-t kuld!?"

Most jon a valasz:
"Mar utban vgyok hazafele" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

laptetűűűűűűűűűű!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bocsi, hogy elhappoltam..... :roll: :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jah ugy olvastam 10km :oops: :oops: na ma en is hulyulok meg :twisted: 20perc vgy 30nem semmi :roll: nem veszelyes a mai utakon meg a mai autosok kozott :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Te nagyon rendi kis asszonyka vagy, hogy ébren várod haz a párodat, akár hajnalig is. Én biztosan nem bírnék fennmaradni. ÉN már képes vagyok este9-kor elaludni. Nemhogy hajnalig fenn lenni. Bár a munkahelymen sokáig fenn vagyok... :roll: :roll: :roll:
Ebben a closty dologban teljesen igazad van, de eddig nem is volt gond. A 8. naptól már megadtuk az esélyt. és most még csak a 10-en vagyok. de legalább a 15.ig kitartunk!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Embor megjott :twisted: Es meg neki all feljebb :twisted: Lehet megyunk aludni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek Jo ejt es bocsi,hogy itt hagylak de meg talan van remeny :? A pudingra 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

anyira nem vészes az itteni közlekedés, mint Pesten. Ott azért sokkal veszélyesebb. Itt csak egy nagyon forgalmas főúton kell átmenni. A többi csendes kis utcák. Egyébként ahogy így számolgatom, kb 8 km oda-vissza. Ez csak kb. A munkahelyem is kb 4 km-re van tőlünk. Oda is binyóval járok. Nem sok az. Sőt. Többet kellene mozognom. :roll: :roll:
Vendég

Semmi baj!! :lol: :lol:
Jó éjszakát!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat!!
Vendég

Én is megyek, mert apácska mindjárt itthon, és fürdővizet kell neki csinálni. Aztán vacsi, és alvás. Holnap meló. ja, de előtte........ legalábbis remélem!!!!

Puszi nektek!
Kellemes pihenést holnapra!!!!
Vendég

Nócika

Ez nagyon jó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mindjárt bepisilek a röhögéstől!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Srác bemászik az idős néni kertjébe és buzgón dézsmáljaa gyümölcsöt, mikor a néni megjelenik egy vadászpuskával a kezében:
- Gondolom, most meg fog engem erőszakolni, fiatalember!
- Áááá, dehogy, hová tetszik gondolni...
A néni erre csőre tölt:
- Márpedig muszáj lesz!
Vendég

Tyű, csajok, termeltetek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép álmokat mindenkinek!!!!!
Nem ígérem,hogy holnap leszek.
Legyetek rosszak!!!!!
TEssék pudingozni!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KépKép
bridget0801
Kulfold

4-re a kormosnel kell legyek :? Ugyhogy mentem utana ha nincs ngyon meleg lesetalok szoliba aztan jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hun van mindenki :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!!! :lol:

Elösször is bocsika mindenkitől, hogy tegnap csak ugy leléptem! De tegnap meghozták a sódert vagy cementet nem is tudom pontosan, hogy mit is, de átt kellett menni a sogorékhoz lapátért és én raktam egymás után a talicskáta tesom meg hordta be a párocskám füvet nyirt anyu gazolt apu meg a tikokat bazgirgálta!!!!!!!!!!!!!!!!! Szovaleste 10-re kb mindennel kész lettünk! Utána mondtam Petinek menjünk pudingolni, de mire megfürödtem addigra arra is elment minden energim, hogy egyáltalán elmenjek az ágyig! Szoval gondolhatjátok! Én nem szoktam nagyon ilyesfajta melot csinálni! Szoval ugy bealudtam ma, hogy fél 11-kor ébredtem csak fel! Anyuséknál ebédeltünk utána mostam 2 adagot meg medencében csücsültünk egy kicsit és most várom, hogy apácska feljöjjön és leteperjem és utána vigyen el a cukiba mert minjá meghülyülök egy jó kis somloiért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyaminyaminyami :P :P :P :P :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Valóban valoszinű, hogy igazad van a dokival kapcsolatban! De én nem hiszem azt hogy van méág egy ilyen hülye félös ember a világon mint én vagyok! Én mindig megprobálom azt az utat választani ami a hosszabb, mert addig ugy érzem van idöm felkészülni! Tudom ez rossz! :oops: De én ilyen vagyok! :oops: Sajna! Ezzel már sokan akartak megváltoztatni, meg sokan akarnak nekem jót, de nem tudok addig másban bizni ilyen téren míg magam bele nem bukom a dologba! Szoval nem azért nem halgatok rád, mert mondván " Te nem akarsz nekem jó!" Sőt! Tudom, hogy te csak jót akarsz nekem! De ne aggoddj! Sőt ! Megprobálom NEKED CSAKIS NEKED megigérni, hogyha ez a doki sem jön be akkor elmegyek a barosba! Rendben????? :roll: :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi! Az igen! Csak nekem nehogy bepisilj! Mert különben az emilek mellé pelust is küldhetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval remélem tetszenek! És ha valamelyik nem tetszik akkor csak szolj nyugodtan és olyat nem küldök többet! Azért nem semmi amennyit ti dolgoztok a mamikáddal! Meg jó nagy terület lehet ott! Ez biztos egy szép nagy farm!!! Na ezt is szívesen megnézném! Zsuzsuval majd beszélek és lehet lemegyünk hozzád vonattal!! Meg pláne, hogy nekünk tartogatod a borsikát a fagyiban!! :P :P :P :P nyaminyaminyami!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsum! Mit szolnál egy vonatozáshoz eggyik szombaton?? Elmehetnék a mi kis Pendinkhez?!! Pont jó neked is meg nekem is mert kökiről indul a vonat!!! Neked sincs messze, mert csak busz nekem meg vonat!! És amugy merre vitt ma az utatok??? Mentetek végül velencére??? Ugy mennék most igy utolag meggondolva!! Mi nem vagyunk tul jók és a puding majd csak most jön, ha kitalál a medencéből a drágám! Remélem ti sem szenvedtek egymás közelségétől!!! hihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt vgy meg?

KépKép
bridget0801
Kulfold

En nem akarlak megvaltoztatni...csak tod az egeszseg nem jatek :roll: felni meg a gyerekek szoktak....inkabb attol felj,hogy ngyobb baj lesz nqa meg,hogy addig a babo se jon ossze...es 1-2re mar a dokinal is talalod magad mert a te felelmed eltorpul a valosagtol!!! :lol: A barossba nem azert kuldelek mert jok a dokik...hanem mert minden nap van ambulans rendeles!!!Es egy fertozeses nyavalya amivel ti szenvedtek x ideje nem jatek meg gondolom nem is kellemes erzes :roll: :? Szal tedd felre a felossegedet es beszeld ezt meg magaddal :wink: Azzal ha elmesz es megneznek bajod nem lesz :wink: De ha nem mesz meg huzod halasztod...nem is mondom tovabb ertelmes okos kisjany vgy te tod mirol beszelek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Brid! Mikor én ezt megirom, te már az igazak álmát alszod!!! Szoval tudom, hogy nem megváltoztatni akarsz én nem is ugy értettem, mint ahogy leírtam! Tudom, hogy miről beszélsz! Szoval tudom, hogy mig nyügöm van adiig se baba se semmi csak a kellemetlen tünetek! Mondjuk most nem dicsekedni akarok, de a multkorrol maradt meg hüvelykrémem és azzal kezelem magam szoval ezzel kihuzom a dokinéniig és Ő hiszem hogy azaz tudom, hogy rendesen ki fog kezelni! Ma pundingoltunk apácskával egy fergetegeset! Nagyon jól esett! A cickom is feszül ugyhogy tuti jön Mikike! valohogy éreztem, hogy most is ez lesz, pláne, hogy nyügöm van! :? :? És amugy szép lett a körmöd???

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Nocikam en tobbet nem is emlitem neked :wink: Elmondtam te tudomasul vetted...DE...ha ngyobb baj lesz belole(ne legyen!!!) akkor ne "sirj" majd itt nekunk mert mi szoltunk!:lol: :lol: :lol:

Azert kuldok neked gyogyito enerdzsiket Kép

A kormom hat ne is mond kepzeld a nagy trampli magyar korom amit otthon csinaltak kiderult,hogy kemeny zsele :shock: Amit itt nem hasznalnak :roll: (Puha zsele az amit raszoktam huzatni az en kormeimre es akkor olyan mintha igazi lenne az enyemet meg vedi attol,hogy letorjon :wink: )Szal mivel itt nincs ilyen igy nem tudtak leszedni a kormeimrol...erre azert kiwi lennek otthon,hogy szedik le :twisted: 2orat ott ultem es egyesevel kellett lereszelgetniuk er a geppel lecsiszolniuk :twisted: Azt meg elkell mondjam itt hala a jo egnek nem ugy van,mint otthon.A kormosnel dolgoznak 3-4-5en es ha csak te vgy akkor 1ik az 1ik kezed masik a masik kezed csinalja igy elobb vegzel 8) :wink: Persze igy is azert idobe telik mert ngyon precizen dolgoznak nem kapkodnak!Szal tegnap egyik az egyik kezemen masik a masikon...es akkor meg volt pedikurom azt meg 1harmadik csinalta addig :lol: eleg vicces de marhara tetszik nekem :!: :P Amikor a labadat is csinaljak akkor nem az asztalnal vgy hanem egy marha kenyelmes fotelban ulsz es a karfara ratesznek egy ilyen kezparna szeru valamit es o meg huzza oda a kis samlijat es ugy csinalja.Szal 2orat ott voltam leoperaltuk a kormom :lol: :lol: :lol: kesz lett a labam az szep es masnap szoktam menni uj zselet huzatni a kormomre.Azaz ma megyek.Ilyenkor elvezem,hogy nincs semmi rajta meg kicsit "szellozik" :lol: Ma szepen megcsinaljak :wink: 4-re megyek a valtozatossag kedveert :lol: Meg jo,hogy egy utcaval odebb van(ott van egy setaloutca es minden megtalalhato amire csak szukseged lehet:super market,kutyabolt,kormos,masszazs,szemuveges,ruhabolt,jatekbolt,kajaldak,gyogynovenyes stb stb.)

Jah es szombaton lesz az AZABUJUBAN FESZTIVAL :!: :!: :!:
En Azabujuban lakom (ez olyan,mint otthon Ferencvaros vgy Angyalfold) es azon a setalo utcan lesz fesztival :shock: :!: Sok kimonoba oltozott emborke lesz lehet meg en is magamra oltok egyet :wink: Es ilyek kipakolos kajaldak,bufek,pia felvonulas lesz.Ennek oromere mi szervezunk House Party-t!!! mint ahogy tavaly is.Delutan 3tol lesz 9ig asszem de a buli nalunk delutan5-reggelig szol 8) szal aki delutan jon lent vesz maganak a szaja ize szerinti kajot feljon hozzank es megeszi melle itt lesz ital...persze csak ismerosok jonnek de az van dogivel :lol: Van aki meg este jon csak es akkor buli kifulladasig 8) tavaly egyszerre a lakasban 50ember tartozkodott :!: :!: :!: :shock: megszamoltam a cipoket :!: de osz-visz foggalmam nincs mennyien is jottek aznap 150-en tuti :roll: Hat most kissebb a meghivott letszam illetve kevesebb embernek lett szolva asszem :roll: dehat majd kiderul :wink:

Jah es erre a bulira meghivtam a Magyar fiut akinek tudjatok csaladja van es 2gyerkoc,meg az uj Magyar lanyt a ferjevel :P es jonnek :wink: Ugyhogy Magyarul is fogok beszelgetni aznap :P

Na de egyenlore ennyi mar igy is 1regenyt irtam.Pedig most csomo uj hirem van meg dolgok de majd kesobb vagy maskor :wink:

Mindenki jojjon es kerem a tegnapi beszamolokat!!!!!!!!!!!!!
Na es babasodjunk keremszepen...ki lesz a kovetkezo kismamink...en mar ngyon izgulok :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mi tegnap egész nap filmeket néztünk és szeretgettük egymást. aztán este lementünk a barátainkkal sétálni egy nagyot... jó másfél órát.... aztán haza és megint ágyikóban szeretgetés... és hát pudingolás.... ismét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócikám!
Én benne vagyok a vonatozásban.... de már csak valamikor szeptemberben fog összejönni...annak is a 2. felében.... meglátjuk, jó? Ha nem dolgozom és nincs suli, mehetünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na v gyok megjottem a kormostol :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

És milyenszínű lett??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hat azt nehez lenne megmondani :roll: mert valami szinvaltos pottyok vannak rajta :roll: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most jott a hir szal megjott a bakterium vizsgalat eredmenye :?

UEROPLAZMA-m van ami szinten gatolja a teherbe esest.Vizelesi panaszokat okoz es fajhat a hasad...hat nem tom...ez az a dokino volt aki eleg normalisan megnezett elmondta a velemenyet fotot adott a moszkva teren rendel :roll: Es o mar akkor latta,hogy valami gyulladas van a mehemben :( Szal asszem akkor megsem lesz baba ebben a honapban :( Viszont azt mondtak,hogy 10napig kell szednem a DOXYCYCLYN-t apaval egyutt :? es utana tuti babas leszek mert csomoan ezzel a bajjal mennek hozzajuk mert nem sok helyen nezik ezt a bacit :roll: Jah es ellehet kapni uszodaban,strandon,edzoteremben :evil: es ha pl. a parom elkapja az edzoteremben hazahozza sex kozben atadja nekem :shock: :evil: Mondtam embornek szednunk kell egyutt bogyot :roll: O meg egybol :"nekem is?" meg mire ilyenkor elmagyarazom neki,hogy miert...o mindig azt hajkurassza o nem beteg :roll: hat tunetem nekem sincs :? meg hasfajas se...mondjuk a pisilesi miziera lehet attol van :?: :shock: :roll: Nem tom...

Mindenesetre holnap irany doki...megkerdem lehet-e itt olyan bogyot kapni egyaltalan :twisted: aztan azert csak kivarom a hetfoi vervetelig...aztan masnem utana vgy mensi alatt leszedem :roll: es max a kov honap az enyem :roll: vgy az azutani :? De akkor is oktoberre legkesobb babas leszek :!: :!: :!: :!: :!: :!: PUNK TUM :lol:

Szal a mostani honapot atadom valakinek :roll: Jelentkezoket kerek :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát köszike, én is átpasszolom a mostani hónapot másnak.... tutira nem lesz bébink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na most irt apoca,hogy nem akar o reggel bejonni velem a korhazba felesleges :arrow: majd ha adjak a gyogyot vigyem haza es beveszi o :P :P :P Hat nem hiaba az en pasim 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaát köszike, én is átpasszolom a mostani hónapot másnak.... tutira nem lesz bébink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ez a negativ hozza allas kerem szepen :?: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát tudod, nekem vasárnap hajnalban volt pé-m. Szombat éjszaka voltunk együtt, előtte 5 napig semmi. Meg utána 3 napig megint semi.... szóval szerinted?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NEm negatív vagyok, hanem reális :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócikám!

NAgyon nagyon jók voltak, amiket küldtél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaát tudod, nekem vasárnap hajnalban volt pé-m. Szombat éjszaka voltunk együtt, előtte 5 napig semmi. Meg utána 3 napig megint semi.... szóval szerinted?????

Draga Zsu
Ezuton is kozlom veled,hogy elotte nem voltatok egyutt 5napig az nem baj soooot!!! jo mert igy ngyon sok jo kis fickos kiszolikai voltak embornek :wink: peteeres utan mar amugy se nagy az esely szerintem....ugyhogy no para :!: :!: :!: Ha nem jon ossze az nem attol nem jon ossze :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Annyi mindent szerettem volna nektek irni de nem sok idom maradt...

1.Lezuhant egy peg Spanyolban :cry: Nem tom melyikotok hallotta...errol majd irok par sort :(

2.Az uj Magyar barinomrol itt kint 8)

3.Foldrenges volt tegnap :shock:

4.Ma meg szakadt az eso es villamlott :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Majd összejön még az idén.... így vagy úgy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskam gyere es bontakozz ki.Beszelgessunk 8)

En mentem enni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na halihó, itthon is vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hallottam én is a spanyol repcsiről.... még fel sem szállt és már lángolt is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj ez valami borzaszto :cry:
Engem ngyon megrazott.Erre pont most neztuk a repzijegyeket mert iden 2eskuvore is hivatalosak leszunk :? es kb. 8kulonbozo repzire szallunk meg fel :shock: Kicsit fosok :oops: Bar azt mondtam embernek ha egyutt halunk meg a gepen mi bajunk lehet :?

Ugyhogy ezuton is koszonom,hogy amikor jottem vissza sok angyalkat kuldtetek akik vigyaztak ram :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajszik!

Brid drágám! Olyan ari vagy, hogy igy aggodsz, de ezt még le kell írnom és nem magam mentegetésem érdekében, de már igencsak érzem MIkikét és hát hétfön meg kell jönnie és attol tartok, hogy ez még elöbb meg fog jönni!! :cry: :cry: Mondjuk most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e végett! Bár ha hamar megjön akkor hamar elmegy az a 7-8 nap és kezdödhet a projekt ujra meg elöbb mehetnék dokihoz, ami nem valoszinű szoval mikor lemegy a 7-8 nap és még alig pár nap és mehetek a dokihoz! De az tuti, hogy megnézetem azt a vizsgálatot amit nálad is néztek!!! :roll: Az tuti!!!!!!!!!!!!! És ígérem, nem fogok nektek sírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy tuti, hogy jó lehet mikor annyian kényeztetnek egyszerre! Azt én is kiprobálnám! :lol: :lol: :lol: Meg az az utcabál is bizti nagyon jó lehet, majd kérünk szépen fotokat!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és Brid! Ez tényleg nagyon borzazto ami azzal a rengeteg emberrel történt! De arra kérlek, hogy még véletlenül se gondolj arra, hjogy veletek bármi is történhet, mert utit, hogy a mi kis védöangyalkáink akkor is veletek lesznek! Abban bizzti lehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg amugy az ehónapi babásodást én is át kell adjam valakinek, mert nálam hamarosan MIki lesz jelen! Meg az a baj, hogy a következő havit is, mert akkor ugye megint kezelés allatt leszek!!!! :cry: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska! Örülök, hogy tetszenek az emilkék! A vonatozást meg én is ugy gondoltam, hogy szept második felében ejthetnénk meg!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok! Én ma kicsit biztos azért mert jön Mikike, de egy ki9csit hisztis vagyok és ezért kiosztottam a konyhafönököt! Mert már elég volt! Sosem szol senkinek, ha bármit nem jól csinál vagy akár mi más is van! Szoval rám meg az eggyik kolléganömre fujt egy darabig a másik kolléganönk, és most Ő nem csinál semmit! Mert ugye a pult felmosása a mindenkori délutános dolga meg a melegentarto pult kitakaritása is meg persze az üvegek tisztitása is! Na eddig én voltam a rossz meg a kolléganöm, és Ő ugy nekünk ugrott miko Mi nem csináltuk meg 1x-1x! Na n mondtam neki, hogy mindenki életében elöfordulhat olyan nincs semmihez se kedvem nap! Na és Őt akkor az nem érdekelte, mert Ő közölte velünk, hogy vele ilyen sosem fordulhat elö! Hát Most ezen a héten vele mindennap elöfordul!! Na most én nem élek vissza a helyzetemmel, de én nem merek neki szolni semmiért pedig a felettese vagyok és most Ő nem csinál semmit!!! Szoval Meg az a baj, hogy Ő jóval idösebb mint én és tiszteletben szeretném tartani a korát! Neki nem szoltam bár lehet itt vettetem el a dolgot, hanem szoltam már többször a konyhafönöknek, hogy intézkedjen és eziodáig nem történt semmi mert nem is szol neki! Én meg közöltem vele, hogy ha nem szol besokalok és neki reszeltek! Mert visszajön a szabijárol a keresztanyám azaz a konyhafönök és akkor itt oszoly lesz! Vagy neki vagy nekem!!! Lehet választani! Erre Ő Na ezt figyeljétek: Vállatvont, majd így szolt: Majd, ha bejön délutánra akkor szolok neki! És szerintetek mi történt???? Nem nehéz kitalálni! Hát nem történt semmi! Na és ezt már unom! Akkor minek vagyok én?? És akkor minek van Ő Kérdem én! Azért, hogy egésznap az irodában üljön és netezzen???? Mert azt csinálja!! Elég volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Na jó megyek, mert már 1 egész oldalt teleírok és még a végén enyim lesz a laptetűű ami most nekem nem kell! Na jó kéne, de most minek is?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Na joo reggelt!
Csak azert irtam,hogy legyen mit olvasnotok...de ekem Nocin kikul nem volt mit olvasnom :? es a kovetkezo hsz meg laptetu is :twisted: Pendi vgy Csucsu nektek kene elhappolni bar nem tom tudok-e majd varni addig :roll:

Noci
Te 1 fasza csaj vgy allj is ki az igazadert :wink: ne hagyd magad azt meg,hogy szamba se veszik,hogy fewlettesuk vgy hat en rendet tennek.Bezzeg itt....na jooo tom mas vilag...de ilyet en meg nem is hallottam :twisted:

A dokineninel meg nyugodtan vetesd le ezt a kenetet is!Bar semmi olyan panaszt ugy nem okoz de az,hogy meddo vgy tole az epp eleg :twisted: Kivancsi leszek.Mert a legtobben csak adjak az altalanos gyogyikat annyi eszuk nincs hogy tobb bacit is megnezzenek esetleg nem e okozzak :twisted: Ugyhogy te mar ennyi ben okosabb vgy! :wink: Azert ez tok erdekes,hogy eddig csak ez a doki latta azaz az uccso elotti x-edik :roll: vgyis,hogy a gyulladast a mehemben...es csak neki volt esze kenetet is venni nem is tom hany felet...es azt is mondta akkor,hogy ha mind nega lesz akkor majd mondja nekem,hogy itt kint miket nezessek meg meg...mert akkor megyunk tovabb nem allunk meg!!!Szal a doktorno elott le a kalappal :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?