Nocikam en tobbet nem is emlitem neked
Elmondtam te tudomasul vetted...DE...ha ngyobb baj lesz belole(ne legyen!!!) akkor ne "sirj" majd itt nekunk mert mi szoltunk!:lol:
Azert kuldok neked gyogyito enerdzsiket
A kormom hat ne is mond kepzeld a nagy trampli magyar korom amit otthon csinaltak kiderult,hogy kemeny zsele
Amit itt nem hasznalnak
(Puha zsele az amit raszoktam huzatni az en kormeimre es akkor olyan mintha igazi lenne az enyemet meg vedi attol,hogy letorjon
)Szal mivel itt nincs ilyen igy nem tudtak leszedni a kormeimrol...erre azert kiwi lennek otthon,hogy szedik le
2orat ott ultem es egyesevel kellett lereszelgetniuk er a geppel lecsiszolniuk
Azt meg elkell mondjam itt hala a jo egnek nem ugy van,mint otthon.A kormosnel dolgoznak 3-4-5en es ha csak te vgy akkor 1ik az 1ik kezed masik a masik kezed csinalja igy elobb vegzel
Persze igy is azert idobe telik mert ngyon precizen dolgoznak nem kapkodnak!Szal tegnap egyik az egyik kezemen masik a masikon...es akkor meg volt pedikurom azt meg 1harmadik csinalta addig
eleg vicces de marhara tetszik nekem
Amikor a labadat is csinaljak akkor nem az asztalnal vgy hanem egy marha kenyelmes fotelban ulsz es a karfara ratesznek egy ilyen kezparna szeru valamit es o meg huzza oda a kis samlijat es ugy csinalja.Szal 2orat ott voltam leoperaltuk a kormom
kesz lett a labam az szep es masnap szoktam menni uj zselet huzatni a kormomre.Azaz ma megyek.Ilyenkor elvezem,hogy nincs semmi rajta meg kicsit "szellozik"
Ma szepen megcsinaljak
4-re megyek a valtozatossag kedveert
Meg jo,hogy egy utcaval odebb van(ott van egy setaloutca es minden megtalalhato amire csak szukseged lehet:super market,kutyabolt,kormos,masszazs,szemuveges,ruhabolt,jatekbolt,kajaldak,gyogynovenyes stb stb.)
Jah es szombaton lesz az AZABUJUBAN FESZTIVAL
En Azabujuban lakom (ez olyan,mint otthon Ferencvaros vgy Angyalfold) es azon a setalo utcan lesz fesztival
Sok kimonoba oltozott emborke lesz lehet meg en is magamra oltok egyet
Es ilyek kipakolos kajaldak,bufek,pia felvonulas lesz.Ennek oromere mi szervezunk House Party-t!!! mint ahogy tavaly is.Delutan 3tol lesz 9ig asszem de a buli nalunk delutan5-reggelig szol
szal aki delutan jon lent vesz maganak a szaja ize szerinti kajot feljon hozzank es megeszi melle itt lesz ital...persze csak ismerosok jonnek de az van dogivel
Van aki meg este jon csak es akkor buli kifulladasig
tavaly egyszerre a lakasban 50ember tartozkodott
megszamoltam a cipoket
de osz-visz foggalmam nincs mennyien is jottek aznap 150-en tuti
Hat most kissebb a meghivott letszam illetve kevesebb embernek lett szolva asszem
dehat majd kiderul
Jah es erre a bulira meghivtam a Magyar fiut akinek tudjatok csaladja van es 2gyerkoc,meg az uj Magyar lanyt a ferjevel
es jonnek
Ugyhogy Magyarul is fogok beszelgetni aznap
Na de egyenlore ennyi mar igy is 1regenyt irtam.Pedig most csomo uj hirem van meg dolgok de majd kesobb vagy maskor
Mindenki jojjon es kerem a tegnapi beszamolokat!!!!!!!!!!!!!
Na es babasodjunk keremszepen...ki lesz a kovetkezo kismamink...en mar ngyon izgulok