Új privát üzeneted érkezett!

Kép ???????????????
napsugár035

Napsugár: Te csináltad ?? Ügyi vagy. És van egy laptetőd :) Ez kecsegtető :)

Kép
csucsu05

Csucsu.
Igen én sütöttem, de szerintem még kell egy adag nálunk a varjak elhordják a sütiket, figyelem hogy egyre fogy.Ablak meg be van csukva.
Laptetőbe nem hiszek ma megint elkezdtem nagyon vérezni, dokit hívtam , ha nem múlik el csak ki kell takarítsanak.

A DM-ben vettem, ginzeng méhpempő keverék ampullákat, elkezdtem inni, ohhh olyan hascsikarást csinál, és mintha azóta jobban piriznék, a franc tudja jót teszek e vele.
Csajok mindemellett olyan pém volt tegnap előtt, hogy csak úgy zengett, hatalmas nyákdugó távozott, ma reggelre leesett, majd fél fokot a hőm, már csak abban reménykedek, hogy nemsoká meg kéne jöjjön, egy jó kis vérzéssel kitisztulna az egész....szuper lenne.
2 napja, még halvány két csíkosom volt , ma is csináltam, hát nagyon kell néznem hogy lássam hol kellene csíknak lenni.
Na ilyen az amikor egy nega tesztnek örülni lehet.

Beszéltem valakivel, aki aloe verás termékekkel foglalkozik, ott is van ilyen méhpempős cucc, mit szóltok ezekhez a termékekhez?

Valamit el akarok majd kezdeni, de olyat aminek értelme van.
Nekem nem kell closti, meg ezek, mert most is szerintem nagy csoda volt hogy terhes lettem (vigyáztunk), de nem tud rendesen megtapadni, ezt nem tudom miért van.
napsugár035

Eszti, a legjobb úton haladsz!
Korrekt kivizsgálásnak tűnik!

Sugi, látom, azért már kicsit jobb a kedved...Csodaszépek a sütik!
Én most csokis püspökkenyeret sütök.
Szoritok, hogy minél hamarabb rendben legyél!

Lina, látom, ez a hőmérősdi nem csak nekem nem tiszta teljesen...

Csajok, Ti hogy szedtétek a Clostit?Nekem 2*1-et kell, 5-től 9-ik napig.Utána kb mikor van pé?És a tüszőrepit mikor kell beadni?
Vendég

linácska én is azért nem nagyon mérek hőt mert mikor felébreszt a picim akkor 4-5 óra körül van és én fél 7-kor már kelek de akkor már nem alszom olyan mélyen így nem lenne jó eredmény.

Háát nem tudom mi van velem. lehet hogy becsapott a teszt mert véreztem ma reggel és most is pedig fent van a méhszájam nagyon és a hőm is magas amit ma rendesen meg tudtam mérni mert nem ébresztett senki sem fel. :cry: :cry: :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, szorítok, hogy piri csak átutazóban legyen, és a tesztnek legyen igaza!

Sugi, leírnád a receptet?
Én szedek aloés termékeket.Iszom a teát, meg eszem a Gin-chia-t.Ebben is ginseng van.
Előtte Multi-maca-t szedtem, meg a Pomesteen nevű lötyit ittam.A kolléganőmnek 3 évi hiábavaló próbálkozás után ezekkel a termékekkel sikerült!

Nem bánnám, ha én is elmondhatnám magamról...

Piri takarodjon a tájékomról!!!!9 hónapig látni sem akarom! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi ma délelőtt szülinapi zsúron voltunk, szuper jó volt, délután meg csináltam karácsonyi pálinkát és narancslekvárt.
Hát összesen 6 órát álltam a konyhában, de azt hiszem mindkettő megérte. :D
Még sütnék mézest is azt hiszem, Sugi a receptet tényleg én is kérem szépen.

Vera, Luca és mindenki, aki mostanság tesztel: DRUKK!!!!

Nekem holnap UH, izgulok!

KépKép
dreika

Luca,
nekem a 2-7-ik napig kellett szedni a Closty-t. Most a 13. napon volt 21 mm-es a tüsző, 14-en adták be a tüszőrepesztőt. A doki szerint az délutánra, vagy másnap reggelre repeszt, de van, akinek későbbet mondott az orvosa. Szerintem, és a hőm szerint nekem is két nappal később, a 16-on repedt meg, ha megrepedt egyátalán.

Vera,
a hő milyen irányban csal, ha előtte már felébredtem egyszer?
Ma 36.7-nél tartok, fülhőmérővel 37.1.
Bár nem a legkorrektebb, de lehet, hogy jövő hónaptól visszatérek arra, az tényleg 1 másodperc, van háttérvilágítása, még ha felébreszt is Lili, azt az 1mp-et kibírja. Ja, tulajdonképpen remélem erre már nem is lesz szükség :lol:

Dreika,
milyen UH-d lesz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
tüszőket kukkolunk. :D

KépKép
dreika

Megy lefelé a hőm... :cry: :cry:

Lina, akkor a tüszőrepi beadás után ha együtt van az ember, annak jónak kell lenni, ugye?

Drukkolok, hogy sikerüljön Nektek!

Nekünk meg ha most nem is, de jövő hónapban sikerülni kell! :lol:

Dreika, szorítok, hogy szép nagy tüszők legyenek! :lol:

Vera, mi a helyzet???
Vendég

Sziasztok.

Mézeskalács.
1kg liszt :-) 4dl porcukor, 2 kávés kanál fahéj. 2 kávés kanál szekfűszeg, csipet só, 10 dkgzsír vagy margarin, 3 egész tojás, 2,1/2-3 dl méz., 2 kávéskanál szódabikarbóna.
Díszitéshez: 1 tojásfehérje, 6 evőkanál porcukor.

Omlós mézeskalács. (protkósoknak) :wink:

55 dkg liszt, 30 dkg margarin, 2 db tojássárgája, 10 dkg cukor, 10 dkg méz, 1 kiskanál szódabikarbóna, 4 dkg kakaó, 1/2 csomag mézeskalács fűszerkeverék.

Díszitéshez, mint az előzőnél.

Mindenkinek kellemes készülődést kívánok.

Nagyon szeretek sütni, főzni, úgyhogy most visszatért belém az élet.

Csajok nem hinném el ha nem tapasztalnám, úgy 4 napja naponta fejen állok, 3x 4-5 percet, sztem tegnap már ezért indult meg annyira piri, viszont görcs stop, ezenkívül, valami hihetetlen dolgot éreztem, tegnap már olyan érzésem volt a hasamban, mint amikor a sebbe ragadt sebtapaszt tépjük ki, érdekes szakadó érzés volt, vagy a vérnyomás meglendülése, vagy volt valami letapadásom.
Nem érdekes, folytatom tovább, ilyen intenzíven még nem próbáltam, de mostmár nem hagyom abba.
napsugár035

első receptnél a mosoly:-
bele lehet gebbedni mire kész van egy kg lisztből. :lol:
napsugár035

Van egy mézeskrémes receptem, de csak priviben küldöm aki kéri, mert védett :lol: , nincs gríz meg ilyenek, amit mindig utáltam a mézeskrémesben.
napsugár035

Luca: Megadod a csokis püspökkenyér receptet?? Megsütöm ha nem bonyolult.

vera: Lehet ez a vérzés ám a babától is. Pihenjél és figyeld magad.
Amint valami nem normális akkor irány a doki. Ha nem nagy mennyiségű akkor nincs baj.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Luca, Vera,
továbbra is drukk!

Sugi,
köszi a receptet. Ezeket a formákat melyik szerint sütötted? (Én még nem nagyon sütöttem, tök béna vagyok hozzá :oops: )
Gebbedés :lol: nem gond, tegnap a lekvárt 5 órán át csináltam.

Csucsu,
Kislányodnak boldog szülinapot!
Melyik nevét használjátok?

KépKép
dreika

Nem baj, ha ide írom, ugye?

Csokis püspökkenyér:

Hozzávalók:
30 dkg liszt, 25 dkg porcukor, 2 dl tejföl, 2 tojás, 10 dkg mazsola, 5 dkg durvára vágott dióbél, 5 dkg reszelt főzőcsokoládé, 1 evőkanál apróra vágott cukrozott narancshéj, a teáskanál sütőpor, 1 csapott mokkáskanál só.

A mazsolát forró vízben megmossuk.A reszelt csokit a dióval és 1 evőkanál liszttel összekeverjük.
A tojásokat a sóval és a porcukorral habosra keverjük, majd a tejföllel tovább keverjük.
Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, beleforgatjuk a többi cuccot is.
Őzgerincformában sütjük, nekem a formám ezzel a masszával éppen megtelik.

Va még egy nagyon egyszerű receptem:

Hangyaboly:

4 tojás sárgáját 25 dkg margarinnal, 20 dkg porcukorral habosra keverünk.
Hozzáadunk 25 dkg lisztet, 1 cs. sütőport, a 4 tojás kemény habbá vert fehérjét, 1/2 dl rumot, és 1 csomag tortadarát.
Zsírozott, lisztezett őzgerincformában sütjük.
Vendég

Csucsu, boldog szülinapot leánykádnak!!!
Vendég

Dreika: Köszönöm a köszöntést. A Szabinát használjuk. Az Erikát utánam kapta az apukája ragaszkodott hozzá. De Erikából elég egy itthon :)

Luca: Köszi a köszöntést és a receptet is :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
akkor mi druszák vagyunk. :wink:

KépKép
dreika

Igen most rájöttem én is :)

Kép
csucsu05

Erika.
az első szerinti.
nem nehéz, nyugi
napsugár035

Csucsu és linácska babócájának boldog szülinapot :lol: :lol:

Velem annyi van hogy most ha megnézem a méhszájat akkor van a kezemen barna. Ez változatlanul magas és a hőm is. Tesztet csináltam de semmi erősödés. Viszont jós tesztet is csináltam és az egyértelműen erősebb az előzőtől.
Arra gondolok hogy esetleg tényleg nagyon korán volt még és csak tegnap ágyazódott be? És amiatt véreztem úgy? Nem tudom. És nem tudom mikor és hogy tudnék elmenni a dokihoz mert az tuti hogy az sztk-ba nem megyek mert ott tapintanak.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera: Igazad van az SZTK-ban semmit nem mondanak csak tapogatnak uh meg nuku. Ha most az ünnepek miatt nem tudsz dokihoz menni akkor nincs más hátra mint várni. Remélem az idő bebizonyitja, hogy babó van a pocidban :)

Kép
csucsu05

Vera: Nem veszitesz vele ha megkérded a dokitól. Szerintem lehet miért ne lehetne?

Kép
csucsu05

Vera, a legjobb tesztek is csak beágyazódás után pár nappal mutatnak ki valamit.
Drukkolok, hogy később ott legyen a csík. (én nem láttam 2. csíkot a teszteden, de valszeg én vagyok vak :oops: )

Csucsu,Lina, Szabinának és Lilinek boldog szülinapot!
Vendég

Sziasztok!!

Lili, Szabina!
Vidám szülinapot!!!

Kép

Erika!
Drukka tüszőknek, várjuk a híreket!!

Napsugi!
Köszi a reciket!!

Nem tudom Ti kisgyerekesek, hogy bírjátok, de nekem nincs erőm sütni. A lakás is romokban. Férjecském állítólag szombat délig dolgozik csak, így lesz 1,5 nap puccba vágni a házat. A hétfő a főzésé igaz a levest Bence csinálja. Fodrászhoz is el kell mennem, iszonyat zavar, h a szemembe lóg a hajam. Ábival nem akarok menni, mert elunja magát. Mire férjecském hazaér, bezár a fodrász....

Luca!
Régen nagyon sok püspökkenyeret sütöttem, elteszem a reciket.
Nálunk is próbálkozós hónap volt a 32cn vagyok ma, de reménytelen. Amennyi gyógyszert beszedtem, amennyit köhögtem...Majd januárban....

Kacika!

Hogy vagytok??? Petike? Ovi??

ALíz??????????????????????????

Jucakismami???????????????????

Csucsu!
Jobban vagy már???

Linácska???
Mikor tesztelsz??

Vera!
Drukk! Ne add fel!!!

Vidám napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera.
A háziorvos nem ad beutalót, csak kivizsgálásra, hcg vérvételre nem adhat.
Próbáld meg magad, beutaló nélkül, nem 300, hnem 600.vizitdij.

Egyébként, nem akarlak megbántani, de ha magától eltávozik még mindig jobb, mintha úgy jársz mint én , sajna megint fáj a hasam attól félek a karácsonynak annyi lesz.Örülj ha magától tisztul, úgy sokkal könnyebb.

A teszt viszont becsapós.
A mini mikroskóp amíg terhes voltam végig mutatta a peteérést, csak agyalok de lehet van abban valami, hogy a peteérés ugyanazokat a dolgogat termeli mint a terhesség, középidőtájt még soha nem csináltam tesztet, de van egy olyan érzésem hogy halvány csíkot produkálnánk.
A mikroscop mostmár nem mutat nekem sem semmit, de a teszt sem.
Én viszont egy jó erős mensinek nagyon örülnék.
napsugár035

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket. Olyan boldognak kellene lennem, erre itt sírok a munkahelyemen. Elegem van. Nem vagyok vallásos, de komolyan már ott tartok, hogy azon gondolkodom, hogy ha figyel valaki onnan föntről, akkor most küldjön nekem egy kisbabát, különben nem tudom mi lesz januártól...

Zsuzsu,
majd január 1-én ha addig nincs semmi. Elvileg ez a 6. dpo.

Görbém így néz ki, emelkedik, emelkedik, de nem egy világbajnok továbbra sem...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lilinek is boldog szülinapot!
Hihi, egy napon születtek a jányok. Miket kapnak?

Vera,
Szerintem is egy vérvételre menj, vagy hagyd a témát januárig, akkor úgyis kiderül van-e bébicsek.

Zsuzsu,
Hűűű, 32.cn??? :shock: És miért érzed reménytelennek?

Sugi,
Ebben a mikroszkópos dologban lehet valami (bár én még soha még csak nem is láttam ilyet) de egy ismerősöm mesélte, hogy onnan tudta, hogy sikerült a baba, hogy pé után végig megmaradtak a páfrányok. :roll:

Lina,
Ez a görbe nem rossz ám szerintem! :wink:

Én voltam UH-on, nagyon szuper vastag már most a nyálkahártya, van több tüszőcske, 1 nagy a jobb oldalon, szombaton újra kukkolunk. De jó lenne … :roll:

KépKép
dreika

Én nem tudtam ezt csak következtettem, múlt hónapban használtam először a mikroszkópot, alig akart páfrányossá válni, aztán meg ott maradt, megjött ugye, és tovább is páfrányos volt, de ugyanolyan intenziven, ha nem jobban, utána viszont kiderült, hogy terhes voltam. Most nincs páfrány egyáltalán, de csak úgy 3 4 napja nincs, és a terhes teszt is nega. Végre.
Nagyon várom hogy legyen egy rendes mensim, hátha kisodor mindent, azt mondják hogy még a kissebb cisztákat is kiviszi.
Nagyon szeretném megúszni a műtétet, és nem azért mert azonnal szeretnék terhes lenni, hanem mert trauma, nekem legalábbis.
Igy is ugyanaz van, de azért mégsem gyöngítik annyiszor a méhfalat.

Ugyhogy Verának én azt mondom örüljön hogy nem marad bent szövetdarab.
Az hogy terhesség mellett iylen vérzés, ritkaság, persze Juca... de ő csak vérezgetett.
Én véreztem , görcsöltem, és ime.
Én azt is megbántam, hogy az első vérzés után teszteltem, mert így lehet ha nem vagyok ideges, sokkal hamarabb kiürül, és nem is tudtam volna róla.
Mensi előtt tuti nem tesztelnék többet, legalább a lelkemet kíméljem kicsit.
napsugár035

Linácska: Lilinek nagyon BOLDOG SZÜLETSÉNPOT! Ti , hogy ünneplitek? Ma úgye?
Majd írj milyenvolt a szülinap :)

Kép
csucsu05

Két szülinapos?????????

sok boldogságot
napsugár035

Sziasztok!

Lilinek is boldog szülinapot!
Lina, ne keseredj el, tudom, könnyű mondani, de meglátod, rendbe jönnek a dolgok, biztos, hogy vigyáznak ránk fentről.
Lehet, hogy már babás vagy, csak nem tudsz róla...

Nálam az a helyzet, hogy nagyon fájnak a melleim a hónaljamnál, pár napja émelygek, csináltam lh tesztet, azon halvány csík volt, de a hőm esett egy tizedet,most meg itt van barna.

Lejárt a mosógép, megyek függönyt rakni!
Vendég

Köszönöm a sok bíztatást.

Velem: Voltam orvosnál ma és az sztk-ba mentem amit utólag nem bántam meg amennyire paráztam vele. Még ultrahang is volt ott.
Na szóval az van hogy mondtam hogy mi a helyzet hogy pozitív volt a teszt de szerdán reggel vérzés azóta barnázás. Mondta a doki hogy vetkőzzek le mert ultrahangon megnéz. Hát már rendesen véreztem:( Mondta hogy 13 mm-es a nyálkahártya ami szerintem jó. de terhességet nem lát. Vagy korai vagy elvetéltem. Így holnap megyek vérvételre. Megnézik a hcg szintemet mert ha terhességre utal akkor kapnom kell anti d-t a vércsoportom miatt és két ünnep között kell vissza mennem és ha nincsen terhesség de a nyálkahártya vastag még akkor egésségügyi sajna.:( :( MEGINT!.
Ez van.
Pedig van cicfájdalom még és magas a hőm is ma is. Kivi lecek a holnapira.

harivera
Budapest XXI. kerület

Luca,
ma én is néztem Lh tesztet, még csak 6. dpo, volt rajta egy halvány csík, de mivel 5 napja nem csináltam, akkor ugyan halványabb volt a második, de még mindig elég erős, szóval lehet, hogy csak ennyire halványodott el.

Köszönjük még egyszer a köszöntéseket! Ma délután ünnepeltünk, volt vendégség, torta, teszek képeket.

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
drukk, hogy ne AZ legyen megint. :(

Lina,
de édes Lili! Nagyon csini! Miket kapott?

Csucsu,
rakj Te is lánykádról, még nem is láttam, csak a vonalzós képen.

Előző hónapban én is csináltam LH tesztet, nekem is volt egy halvány 2. csík, mégis megjött.
Nekem ma a 11. napon 14mm-es a nyálkahártya.

KépKép
dreika

Sziasztok!

lenne egy kérdésem, hogy
szerintetek a félév várás az félév vagy, hat ciklus...
csak mert nekem egy ciklus kb. másfél hónap, ami
azt jelenti, hogy az ugye kééét hónap különbség!!
mindenkéépp az azért időő,
ti mit csinálnátok???
pusz, eszti
esztiilil

Dreika,
az a nyálkahártya nagyon jó, nekem a 13. napon volt 7 mm. Mondjuk abba is be tud ágyazódni már egy baba :lol:

Lilike nagyon sok ajándékot kapott: anyukáméktól egy gyurmakészletet, ez volt a sláger, dédmamájától egy nagy vödör építőkockát, apukáméktól egy pulcsit sapival, meg egy kirakót, tőlünk egy Thomas könyvet, egy kispulcsit, meg egy lépcsős WC ülőkét. És apu nagynénjétől egy kis könyvet, meg egy reggelizőkészletet. Ezt nem értettem igazán, hogy lágytojástartóra miért van szüksége a lányomnak, de majd hozzánő :lol:

Eszti
vizsgálatokon voltál, nézték, hogy miért ilyen hosszú a ciklusod? Szerintem a várakozás alatt próbáld ezt rendeztetni.

Megyek ma vizsgáztatni, hát kíváncsi vagyok, mit alkotnak a tanulóim. Így karácsony előtt nem lenne jó senkit megbuktatni, de egy valakiben nagyon nem vagyok biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Nekem ma meg fog jönni.Nem a legjobbkort, mert éppen szilveszter-újév körül kellene uh-ra mennem.Akkor meg tuti nem lehet.Január másodikán már a 13. napon leszek, az már elég késő.

Hát, elég mozgalmas évvégének nézünk elébe.Asszem szilveszterkor itthon maradunk, és időben lefekszünk.

Most nem bánnám, ha késne kicsit piri.

Ma reggel is borzasztó émelygéssel ébredtem, a melleim is fájnak még, én ezt az egészet nem értem!

Csajok, a Closti csak a peteérésre hat?Vagy közvetve a progeszteronszintre is?Mintha valamit olvastam volna, hogy a prolaktinszintet is csökkenti, az meg befolyásolja a progit.

Dreika, az a nyálkahártya nagyon jó!
Nekem előző terhességemnél 6 mm volt, most meg amikor nézték, 8 mm.Tüsző mekkora?

Lina, meglesz annak az egynek is! :wink:

Eszti, nekem a doki 3 ciklust mondott.

Kismamik, jól vagytokl?

Sugi, a mézes sütire a díszítést hogyan kell rétenni?Sütés után, ugye?Tegnap csináltam 1 kiló lisztből, ma fogom sütni. :lol:
Nem lesz egyszerű, nincs sodrófám és nyújtódeszkám, de majd szerzek..Nem szoktam sütni, most tanulom!!! :oops:
Vendég

Nagyon aranyos Lili!
Ilyen kiscsaj jó lesz nekem is! :lol:
Vendég

Luca.
Utána természetesen, és hagyd megszáradni rajta, én egész éjszakára kint hagytam, nekem már jó puha a tészta is.
Tegnap porhanyós lekváros kiflit sütöttem, meg pizzát vacsira, ma sós perec van soron, mézeskrémes, holnap töltött káposzta.

Kép

Vera , remélem nem lesz baj!!!!!!!!!!!!!!
Csajok én kezdek helyre jönni, most legalábbis, görcs , piri elmúlt....hurrrrrrá

Lina a csajszid gyönyörű
napsugár035

Köszi Sugi!
Örülök, hogy jobban vagy! :lol:

Na, megyek a dolgomra...
Vendég

Lina: Nagyon szép volt a lánykád :) isteni a ruhája és torta is csodaszép volt.
Én nem tudok felrakni képet :( A lekicsinyités megy de a kép formátumát nem fogadja el a net. Azt meg nem tudom , hogy kell átállítani :(

Napsugi: Ez a pizza nagyon jól nézz ki :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
küldd át nekem az ilba76@freemail.hu-ra és megcsinálom.

KépKép
dreika

Vera: Köszi majd délután leszidőm és akkor megpróbálom felrakni a képeket :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?