Új privát üzeneted érkezett!

én a pedikürt is beválalnám igaz mindössze egyszer voltam, nagyon trampli mlábam van nem érdemes rá pénzt adni még nyáron sem :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

köszönöm szépen lányok.
Emlékszem a templomban alig tudtam mozogni tőle.
De megért húzgálni, mert imádtam. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Melisch, laptető!!!!

Kép
KépKép

angie28

Megpróbálok feltenni egy képet az én csibéimről! Ez egy pizsamás fotó, imádom mert olyan édesek rajta! Kép

Kép
adiadi

angie elhiszem én lemondtam róla mert kényelmetlennek találtam és végül az ideiglenes nem passzolt volna a ruhámhoz. De póbálni póbáltam uszájos ruhát még jó is állt!

na laptetőn jól lejárattam magam, irjatok gyorsan sokat, hogy lépjünk uj oldalra :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Szép Valentin napotn Mindenkinek!
Na, én elköltöztem a Páromtól, tegnap még próbált visszatartani,utánam jött könnyes szemmel a lift ajtóba meg is álltam, reggel még kaptam pár Velentin napi puszit.
Az ok tegnap végre elmondta, hogy áll hozzám a családaja, hogy egy betolakodónak néznek a lakásba, és mindenki úgy látja, hogy azt a lakást a szülei elsősorban a tanlulás miatt vették, mintha nem én is ugyanarra az egyetemre járnék, mint ő és a tesója.
Mondtam neki, hogy nőjjön fel, és ő is hibás, mert soha nem állt ki mellettem... Nem vesztünk össze, én amint leadona szakdogám, amiből még mindig szinte semmi nincs kész, haza megyek a szüleimhez, és csak az államvizsgákra járok fel. Van net otthon is!;) Így veletek is tudom tartani a kapcsolatot, júniban vizsgák után meg meg lesz a szüleim pesti lakása...
Én úgy érzem a pici miatt még inkább kell magamra vigyázzak, persze azt is benyőgte reggel, hogy nem csak rólunk van már szó...de hozzá tette, milye jó lesz neki a nyári meló Siófokon, meg majd kint Angliában. Menjen a Családjához, és engem és a babámat hagyjon békén. :?

Üdv az újaknak, de jó, hogy ennyien leszünk!

Duna:nagyon sajnálom, majd igyekszem bekapcsolódni, sokat írtatok

Melisch: gyönyörű a csokor! :D

Kép
nyuszifül16

Melisch, köszi a segítséget! :D

Kép
adiadi

adiadi nagyon cukik a lányok!!!!!!!!!!!
melisch senkise tökéletes!!!látnád az én lábam...... :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

adiadi nagyon ÉDESEK mint két baba gyönyörüek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
melisch

Nita, és ti mióta próbálkoztatok egyébként?

Angie, gyönyörű voltál!!! :wink:

Adiadi: Szépek nagyon a kicsikék :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nyuszifül! Annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
adiadi

betty mi szeptemberbe kezdhettük újra a próbálkozást....előtte pihenő volt...mert elment a baba....
kapnom kellett clostyt és igazából 5 hónap alatt jött össze!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ez talán jobb.
Lassan itt van Beni, köszi lányok, máris úgy érzem idetartozok.
Így jobb várakozni.
Lefektetem Bencust és ha lesz még vki beszélgetünk Kép

Kép
KépKép

angie28

Adiadi: semmi gáz... :) Majd lesz valahogy! Olyan még soha nem volt, hogy sehogy se legyen... :lol:
Próbálok optimista lenni.
Mondjuk az azért rossz, hogy tegnap többször fájt nagyon erősen a hasam, le is kellett feküdjek...és amikor Apa megsimogotta akkor mindig jobb lett. De hát van, amikor egy babónak szerintem anyugalom sokkal fontosabb! :)

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül, sajnálom ezt a pároddal való mizériát, de úgy gondolom, ha a szülei ennyire befolyással vannak még rá, akkor nem igazán nőtt még be a feje lágya.
Később, majd úgyis megbánja :roll:
De most a te és a baba érdekében az lesz a legjobb, amit írtál is.....és persze a NYUGALOM!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angie: nagyon szép mannyasszony voltál ám :wink:

Kép
nyuszifül16

Adiadi olyan édesek!
De szeretnék én is ilyen édes hercegnőt!!!
A másik pillanatban meg egy édes herceget! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie, nagyon szép voltál, és a ruhád.....tökkkkéletes :wink:

betty615

Adiadi: tényleg nagyon szép a kép, nagyon helyesek a kiscsajok! :D Gratula Anyuka! :wink:

Kép
nyuszifül16

nyuszifül ugy hiányoltalak annyira biztam, hogy jó hirekkel jösz elő :cry: :cry: :cry: nem tudom mit is irjak neked drága barátnőm. Azt hiszem jól tetted, hogy elköltöztél foglalkozz a dolgozatoddal meg vigyázz a babára. Attila meg most esett igazán pofára, legalább lesz oka és ideje komoly tények után elgondolkznia mit akar az életével kezdeni. Na Anglia ott aztán kolbászból van a kerítés és éppen egy hipper szuper jogi meló van neki félretéve. Bunkó, nem az a lényeg, hogy külföldön összeszedje magát hanem, hogy lediplomázon és alulról kezdje a karierjét építeni senki nem kezdi a létra tetején, ha igen nagyott esik. Lassan kell haladni felfele a ranglétrán. Na de még van esély nállatok mert mégiscsak szeret ez a srác csak most nagyon parázik és a szülei telebeszélték a fejét. Nem tudok okosat mondani de itt vannak a többiek hátha kapsz valami jó tanácsot töllük. Puszi!

Kép
Kép
melisch

Nyuszifül, igaza van Melischnek, én is látok még esélyt! Mikor akar egyébként kimenni párod külföldre?

Kép
adiadi

Melisch, most nézem, neked 10-edik nap volt UH-d???!!!
Pedig 30 napos a ciklusod :shock:
Nem pár nappal később kellett volna???

betty615

nyuszifűl ha feljösz pestre szivesen segíteka mibe tudok!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: Köszi, a jó szó mindig jól esik, de asszem sokkal erősebb vagyok, és a babám is erőt ad... :lol: Nagyon jó, hogy itt vagytok! :oops:

Adiadi: most diplomátzik jogból, de van két szakmája tavaly óta, felszolgálni és mixerkedni akar...

:) Most írt: "Anyu hívott. Mondtam, hogy elmentél. Arra kért vigyázzak nehogy baba legyen, mert a szíve szakadna meg értünk..."
Fasza egy család...jól beleválszotttam. :shock: :?

Kép
nyuszifül16

ja Betty hamarabb mentem mivel a dokinak tegnap szülinapja volt és nem rendelt. Tehát nem volt más választásom :cry: . Ő szerdán és pénteken szokott ott rendelni ahova én járok és inkább mentem 10-én mint várjak még 1 hónapot. Már az is megnyugtatott, hogy volt tüszőm ami övögetett. Juliusban ugyanis nem látott a 10. nap semmit és a teszt 10-15 napokban negativ volt. Tudod féltem lehet nincs tüszőnövés csak termelődik az LH hormon. Mindenki szeret parázni én is igy saját megnyugtatásomra mentem el uh-ra.

Kép
Kép
melisch

Hát Nyuszifül.....nem irigyellek most :oops:

betty615

Köszi Nyuszifül és én is sajnálom, ami történt.
Első a baba!
Egyébként biztos rájön ez a te "apád", hogy fontosabb az új családja, mint az anyuka rossz indulata.

Kép
KépKép

angie28

Aha Melisch, értem :)

betty615

nyuszi ne is törödj velük!!!!!!!!!!!!!!!törödj a pocaklakóval...most ő a legfontosabb!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ne én megyek főzni, nehogy felkeljen férjemuram és éhes legyen! Még jövök bér nehéz szivvel megyek mert nyuszifült manapság nehéz elkanom na de első a baba, második a sakdoli és mi csak a sor végén kell legyünk most nálla. És ez igy van rendjén tehát nem szemrehányásként írom ám!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
melisch

Nyuszifül! Nem lenne jobb, ha apa családja is megtudná a babát? Hátha akkor már nem tekintenének ennyire kívülállónak?

Kép
adiadi

NNa, én is elmentem egy időre, mert megjött az Uram, és itt szekál, hogy menjek máááá innen eeee :lol: :lol: :lol:
Majd még jövök!
További kellemes délutánt nektek!

betty615

Na, drága Lányok köszi a sok-sok erőt, de a baab tényleg megerősít! :D Alszom egy fél órát utánna szakdoli, de este igyekszem jönni.
aki még nem ebédelt annak jó étvágyat! :D
puszi

Kép
nyuszifül16

szerintem nem igazán volna jo ha megtudná a párja családja......kitudja mire lennének képesek......nem kell nekik tudni...lehet sak idegesítenék nyuszifűlt!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyszer úgyis meg fogják tudni Nita! Amúgy meg lehet hogy jó hatással lesz rájuk a tudat, hogy unokájuk lesz............Ki tudja....

Kép
adiadi

Biztos jó hatással lenne rájuk az unokatudat, de nem csak azért kellene jóban lenniük Nyuszifüllel, mert baba lesz.
Minden szülőnek el kell fogadni a gyereke választottját. És nem fúrni őket.
Engem is elfogadtak anyósék, pedig néha nagyon makacs vagyok.

Kép
KépKép

angie28

hát tapasztalatbol mondom hogy aki utálja a ásik embert azt nem nagyon változtatja meg egy baba se......példának it vagyok én és az anyosom!!!!!!!!szarik az unokájára...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, ez szomorú.
Nem tartja a kapcsolatot az unokájával?
Nálunk meg fordítva, mindkét nagyszülő állandóan vele akar lenni.
(néha már többet, mint kellene)

Kép
KépKép

angie28

sajna anyossal több mint egy éve nem ebszélünk....gyűlöl engem ...el is akart innen zavarni de a párom se engedte és én már csak azért is maradtam...nem fog szétszakítani minket!!!!!!
a második vetélésem sem tudja és ezt a babát se ..majd meglátja de szigoruan csak messziről....soha nem engedném egyik gyerekem közelébe se!!!!!!!!!!!
szemétláda!!!!!!
az én szüleim viszont imádják a mátét és nagyon várják a kismanot is!!!!!
na megyek készűlödnöm kell...lasan indulni kell a tanfolyamra.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszifül: Nagyon nehéz lehet most. Nem is tudom mi lenne jobb.

Nálunk anyuék sem és anyósomék sem tudják, hogy babát szeretnénk. Nem tudom ez jó-e, de nem akarom, hogy kérdezgessenek... Bár anyuval nagyon jó a kapcsolatom, ezért úgy hiszem ő tudja :lol:

Adiadi: június és Te? Aranyos gyerkőcök :D

Kép
kicsi80

Nitacska: Osztom a véleményedet.

Kép
kicsi80

Szia Kicsi!
Most mi sem mondjuk egyik szülőnek sem, hogy próbálkozunk, de látom, hogy nézegetnek, próbálják észrevenni, hogy van-e vki odabent.
A méhen kívüli terhességem óta csak egyszer kérdezett anyósom, hogy mikor lehet már próbálkozni, mire én mondtam kicsit durván, hogy nem az a lényeg, mikor lehet, hanem a lelkem.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!!!
Ú,Nyuszi,bunkó tapló...a de várjál,jönne ő még unokázni hozzád!Majd jól dörzsölt az orra alá!!Büdös banyája!!
Visszaolvastam,ó,de sokat írtatok!!Nem bírom a tempót!! :lol:
Én gyrost csinálok marhahúsból,pita,gyros kész,még az öntetet kutyulom,ja meg pita utánpótlás volt,mert kettő megégett!!!! :oops:
hÁT MACERA,FŐLEG ÍGY ELSŐRE,KISGYEREK MELLET...
Na majd jövök még!!!Jók legyetek!!
Ja,tesómnak tengeri malacot vettünk!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Húúúúúúúú, kicsit nem figyelek és ennyit írtok? Nem győztem olvasni!

Dunakavics, Adiadi: sajnálom. Ha vígasztal egy kicsit is titeket akkor elárulom, hogy nekem ma megjött....apa meg beteg :(
A lányok csuda szépek!

Melisch: azta milyen csokor! Én nem kapok, apa azt mondta semmit.............nem is szoktuk tartani

Kicsi: üdv köztünk

Angie: gyönyörű menyasszony voltál :) Nálunk is kapkodnak az unokáért, hol egyik nagyszülő viszi, hol másik

Mucus: a farsangi képek nagyon tutik. Légyszi csinálj már egy tesztet :!: Nem hiszem, hogy vírus....

Nyuszifül: sajnálom. Azt hiszem egy kis távolság jót fog tenni Attilának, hogy rájöjjön mi a fontos az életben. Csak azt nem tudom, hogy ezt miért nem érzi. Szerintem szeret csak még nem nőtt fel a feladathoz. Én a helyedben a 12. hét után megmondanám anyóséknak mi a helyzet.

Nita: az én lábamra már ráférne egy pedikűr..............

királylány

Mucus: A tesztedre én is kíváncsi lennék.... :lol:

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Nyuszifül, nagyon sajnálom. Talán jobb, ha most váltok szét, mint akkor, amikor a baba is megvan már, és ragaszkodik mindkettőtökhöz. Az ilyen férfi nem érdemli meg, hogy gyermeke legyen... Lesz ő még idős, reszketeg, jó lenne, ha a gyermeke és a párja mellette lenne, de ezt az emberek nagy része nem gondolja át.
Ha a szülők telebeszélhetik a fejét, én ettől a hapsitól úgy futnék, mint egy igazi NYÚL. Legyél nagyon erős, a kicsid bízik benned, nagyon vigyázz rá!!!! Szerintem találsz te még olyan igazi, talpig férfit hamarosan, aki mindkettőtöket úgy szeret majd, mint a legdrágább kincseit! Előre nézz és pozitívan!
Most már csak arra vigyázz, hogy NE MENJ vissza hozzá, mert onnantól úgy játszana veled, mint macsak az egérrel. Tudná, hogy gyenge vagy...
Ha szétváltak útjaitok, én a szüleinek sem mondanám meg, persze csak akkor, ha anyagilag tudod magad tőlük függetleníteni. Ha az apának nem kell, mi köze hozzá a nagyszülőknek? Csak bekavarnának, van így is elég problémád. Még az is lehet, kitalálnák, azért estél teherbe, hogy a fiukat megfogd magadnak.

Királylány,
piri :( De majd most jön a mi időnk! :D

Mucus,
tesztike.... :lol:

Nita,
neked is ilyen banya az anyósod?
Én tudatosan nevelem magam arra, hogy a fiamnak lesz párja, aki az én fogadott kislányom lesz, és a szívemben van helyen neki is elég. Ha szereti a fiamat, akkor én miért ne szeretném őt?!

Na, visszaolvasok...

Tegnap láttam az anyámat és az apámat. Az állomáson várták az egyetlen gyermeküket, a húgomat. Mi hárman voltunk, Bence babakocsiban. Elfuottak előlünk... No comment.
Most tudatosult bennem, hogy végleg nincs anyám, apám, tesóm.

Kép

Kép

Kép
lyly

Királylány sajnálom piri én is utálom nem lehet lerázni mindig csak visszajönn hiába mondunk ré füt-fát!

Lyly éreztem utolsó soradidban a keserüséget és a bánatott és még hangja sincs a beletőrödésnek, szerintem ebbe soha nem fogsz tudni beletörödni. Ha egy anyós biszkál az is fáj de amikor az ember családja fordul el hát annál talán csak a saját gyermekével történő dolog lehet fájdalmasabb, vagy még az sem hiszen egy gyerek akaratlanul is ragazkodik anyjához!

nita sajnálom a te esetedetis

szomoru ami a világbn történik a családokkal :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Lyly: Nem egyszerű a helyzeted. Nagyon sajnálom. Úgy látom mindenkinek megvan a maga... De nem is tudom ki írta előbb (biztos magára ismer) senki nem kap nagyobb terhet, mint amennyit elbír. Ez csak úgy eszembe jutott... Tudom nem biztos, hogy nagy vigasz :(

Kép
kicsi80

én irtam kicsi, nagymamán sokta gyakran mondani

Kép
Kép
melisch

Ja, én belázasodtam :cry: Sajna van egy alapbetegségem, miszerint 3.000 körül van a fehérvérsejtszámom. 4-10 e között normális. Tehát mindent elkapok :( A haematológián nem tudnak segíteni, azt mondták érezni fogom, ha nem birom a terhelést. :?
A sport csak segít, de néhány hete leálltam vele, nem viszem túlzásba. Bevettem egy rubophen-t felbuzdulva a fent olvasottakon . Hátha megfogná itt az elején. Különben jó esélyem van egy hosszú lázas állapotra...

Kép
kicsi80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?