Sziasztok!
Nyuszifül, nagyon sajnálom. Talán jobb, ha most váltok szét, mint akkor, amikor a baba is megvan már, és ragaszkodik mindkettőtökhöz. Az ilyen férfi nem érdemli meg, hogy gyermeke legyen... Lesz ő még idős, reszketeg, jó lenne, ha a gyermeke és a párja mellette lenne, de ezt az emberek nagy része nem gondolja át.
Ha a szülők telebeszélhetik a fejét, én ettől a hapsitól úgy futnék, mint egy igazi NYÚL. Legyél nagyon erős, a kicsid bízik benned, nagyon vigyázz rá!!!! Szerintem találsz te még olyan igazi, talpig férfit hamarosan, aki mindkettőtöket úgy szeret majd, mint a legdrágább kincseit! Előre nézz és pozitívan!
Most már csak arra vigyázz, hogy NE MENJ vissza hozzá, mert onnantól úgy játszana veled, mint macsak az egérrel. Tudná, hogy gyenge vagy...
Ha szétváltak útjaitok, én a szüleinek sem mondanám meg, persze csak akkor, ha anyagilag tudod magad tőlük függetleníteni. Ha az apának nem kell, mi köze hozzá a nagyszülőknek? Csak bekavarnának, van így is elég problémád. Még az is lehet, kitalálnák, azért estél teherbe, hogy a fiukat megfogd magadnak.
Királylány,
piri
De majd most jön a mi időnk!
Mucus,
tesztike....
Nita,
neked is ilyen banya az anyósod?
Én tudatosan nevelem magam arra, hogy a fiamnak lesz párja, aki az én fogadott kislányom lesz, és a szívemben van helyen neki is elég. Ha szereti a fiamat, akkor én miért ne szeretném őt?!
Na, visszaolvasok...
Tegnap láttam az anyámat és az apámat. Az állomáson várták az egyetlen gyermeküket, a húgomat. Mi hárman voltunk, Bence babakocsiban. Elfuottak előlünk... No comment.
Most tudatosult bennem, hogy végleg nincs anyám, apám, tesóm.