Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk egy fikarcnyi hó sincs, és röhög a nap!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm, kicsit jobban vagyok. Aludni még nem tudok, vízszintesben annyira köhögök, h be akar szakadni a hátam....viszont lázam nincs és a kedvem is jobb. Ábelnek kutya baja, csak unatkozik kissé.

Betti!
A legjobbakat kívánom!!!!!!!!!!

Kacika!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PETINEK!!!!!!!

Mi is kimerészkedtünk tegnap, féltem, h gyorsan elolvad és akkor sokat kell várni a pótlásra. Azért falun sokkal szebb a tél, nincs lucsok-mocsok....
Vidám zsúrt Nektek! mi ma vagyonk egy éves házasok...mi is ünnepelünk. :)

Nézzétek milyen gavallér fiam van! Kíméli a beteg édesanyját: :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kacika,
akkor rossz Peti vonalzója? Az még nem jelzi, hogy szülinapja lenne.
De azért sok boldog szülinapot neki!!! Mi csütörtökre készülünk, akkor lesz a nagy nap.

A hó miatt elmaradt az ovis kirándulás, nem mentünk Nagykarácsonyba. Kipróbáltuk a szánkózást, de nem tetszett Lilinek. Sír, hogy havas lett a csizmája, a sálja...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Petinak és Lilinek boldog születésnapot! :lol: :lol: :lol:

Lina, sikerült jól időzíteni?
Vendég

Köszönöm a köszöntéseket.
Lina tényleg rossz a vonalzó, nem is néztem. Majd kicserélem másikra :)
Most ment el az egyik mama, jönnek nemsokára a sógornőmék :D
Telis teli vagyunk ajándékokkal, Peti azt sem tudja hova nyúljon. :D
Vendég

Zsu, nagyon édes Ábel!!!
Vendég

Zsuzsu, ilyen segítség nekem is jól jönne! Meg egy kis hó is. :lol:
Remélem, azért karácsonyra nekünk is esik valamennyi.
Vendég

Zsuzsu, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Vendég

Sziasztok.
Csináltam reggel egy josló tesztet és nagyon halványan de ott van a csík. Meglátjuk hogy erősödni fog e. De viszont furi hogy a délutáni lh tesztjeim meg nem negatívok. Oké oké nem pozitív mert nem ugyan olyan erős a két csík de emlékszem hogy amikor a nyáron csináltam lht akkor totál nega volt a pé után.
Szóval nem értem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Sugi :D ,
Remélem jól vagy :!:

Hűű, mennyi 2 csíkos lesz itt a jövő héten. :lol: :lol: :lol:

Juca,
Hogy vagy?

Kacika,
Petinek boldog szülinapot! Miket kapott?

Zsuzsu,
Édes a kis munkás! :) Sok boldogságot Nektek!

KépKép
dreika

Zsuzsi, az kimaradt tegnap, mert csak rohantam, nagyon boldog házassági évfordulót nektek!!!!!!
Vendég

Dreika, Peti kapott kissátrat, játék laptopot, játék szerszámosládát, meg egy állványos táblát, amire lehet mágneses dogokat tenni, és kirakni belőle minden félét.

Ja, meg egy szánkót, amit fel is avattunk. :lol:
Vendég

Zsuzska: Boldog házassági évfordulót nektek :)

Kacika: Petinek Boldog születésnapot :) Milyen volt a szülinapja? Örült az ajándékoknak?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

hk (hűtlen kutya) jelentkezik. :twisted:

Most áradozhatnék, hogy hű meg ha, de elég gázosak a napjaim, aktív rosszulléteim mellett Kinga is... nem egyszerű. A szabadidőmben elnyúlok és ennyi, nem vagyok valami aktív semmilyen téren. Persze ugyanakkor igaz, hogy a rosszullét megnyugtat, mert ismerős, és bíztató.

Zsuzsu!

Nem semmi hómunkásod van, de nagyobb lapátot nem találtatok Neki? :wink:
Boldog házassági évfordulót kívánok.

Kacika!

Petinek boldog szülinapot, úgy látom a sok ajándék megvolt, akkor még egy kis havat kívánok Nektek.

Luca!

It is csak kevés hó esett, viszont tegnap voltunk uncsitesóméknál, ahol nagyobb a hó, és a kisasszony bobozott, nagyon élvezte. :D

Betti!

Persze, hogy emlékszem! Gratulálok. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor kétnaponta lőj el pár tesztet (mondjuk egy héten keresztül), és ha szignifikánsan erősödik, akkor semmi gond sem lesz. A cickók nekem is úgy jártak, most térnek észhez, emiatt ne aggódj. Ha a többi jel hiányából arra következtetsz, hogy nincs elég progeszteronod, vagy csak nagyon tutira akarsz menni, akkor kérj pótlást.

Sugi!

Ne tűnj el!
Sajnálom nagyon, hogy nem sikerült, de a hosszantartó vérzés, vérezgetés görcs tényleg nem jó jel. Remélem a 2008-as év babát hoz, és kárpótol ezért az évért.

Lília!

Most csak három ruppót kért a dokim, lehet van nála valami diszkontjegyem? Tény, hogy nem esett rosszul. :twisted: Hogy álltok?

Mimi!

Anyum egyből azt pedzette, hogy hátha most kisfiú unokája lesz, nem mintha nem lenne tök mindegy. Olyan düh jött rám, hogy aszittem leharapom a fejét. Gondolom nálatok mekkora lehet a presszió egy lányért. :roll:

Montana!

Örülök, hogy végre elkezdett nőni a pocakod. Most mondjam, hogy én meg azt szeretném, ha nem kellene már a zsákokat nézegetnem, mert estére akkor, mint egy ház. El is árultuk, képtelen vagyok már takargatni, meg trükközni.

Dreika!

Köszönöm kérdésed. Reggelek nagyon gázosak, olyan, mintha nem aludtam volna (hajnalban meg forgolódok, és megyek, mert üldöz a hányinger, csak épp a hányás nem megy), aztán alig tudok enni, de utána jobb. Este meg kezdődik minden előlről, de nappal viszonylag jól elmenedzselem magam is meg Kingát is. A háztartás már más kérdés. :cry:

Csucsu!

Lányodra ránézek a bikiniben, kinézek az ablakon, és lúdbőrözök. :twisted:

Vera!

Szuperek a képek. Én is voltam Angliában kvázi, mint "csomag". Kofa kinn dolgozott, és ugye alapból dupla ágyas szobát kapnak, és ha szombaton repüsz, az feleannyi, mintha vasárnap este repülnél (meg mondjuk nem BA hanem Malév volt amivel mentünk) így csak az én kajámat kellett állnunk. Ezt persze főnöke tudta a kinti nem, de most már nem is fogja megtudni. :wink: Csak az volt rossz, hogy egyedül mentem Oxfordba meg Cambridgebe, amíg ő szegény gályázott. Egyébként Bözse majdnem közvetlen szomszédjában laktunk, csak egy sétára volt Windsor, ott a kastélyban közösen voltunk. :lol: És ettünk egy steaket Her Majesty's egyik helyi bubjában Her Majesty egészségére. :lol: Egyébként kicsit ki voltunk pl az ajándékbolt így finoman Glorious Britain volt. :twisted:

Most mennem kell, indulunk sétálni. Valamikor pótolom a táblát is...

pusza!

tjuca

Szia Lányok!

Olyan hideg vaaaan...

Kicsit meg is fáztam, mert hétvégén egy buliba mentünk, ahol a csapat felére várakozni kellett fél órát a hidegben, ácsorogva...az nem volt jó...

Amúgy jól vagyunk! Érzem, h mocorog a babám!!!
Még csak nagyon finoman, és csak esetlegesen, de (mivel nem pályakezdő mami vagyok :D ) TUDOM , h ez már az!

Olyan klassz!

Minden megvan karácsonyra, nagyon várjuk a fiúkkal.
Már ezerrel sütök, olyasmit, aminek direkt jó, h 1 hetet várakozik.

Megyek is, mert csomagolok, meg varrok, meg minden.

Petinek hepibörzdéj!

Zsuzsu, nektek pedig boldog évfordulót!

Lina?

Vera, nem korai még az a teszt?

Kép
zmimi

Juca,

az elveszett juh!

Presszúra az van, remény is van, kicsike. A realitás érzékem viszont azt súgja, h most sem kell rózsaszín -habos cuccra költeni...

Na, majd januárban remélem fény derül a "lábközi-helyzetre".

Ha megmutatja magát, akkor a férjem azt mondta, h addig kimegy az UH-ról amíg erről van szó, mert csak a szülésnél akarja megtudni a nemét. Szerintetek , h fogom kibírni, h ne mondjam el neki? :shock:

Kép
zmimi

Szia! Mi még nem ismerjük egymást, új tag vagyok.
Két hete én is csináltam egy jósló tesztet, ami szintén halvány csíkos volt, a múlt héten elmentem UH-ra és 6 hetes terhességet mutatott ki. Szerintem a halvány csík mindenképpen JELEZ valamit, tehát érdemes lenne mielőbb UH-gal pontot tenni a végére, nem?

Sziasztok.
Csináltam reggel egy josló tesztet és nagyon halványan de ott van a csík. Meglátjuk hogy erősödni fog e. De viszont furi hogy a délutáni lh tesztjeim meg nem negatívok. Oké oké nem pozitív mert nem ugyan olyan erős a két csík de emlékszem hogy amikor a nyáron csináltam lht akkor totál nega volt a pé után.
Szóval nem értem.[/quote]
esperantino

Vera,
a babatervezők otthonán olvastam, hogy az ovu tesztek is 70% biztonsággal kimutatják a terhességet, mert azoknak a hormonoknak a szerkezete, amit jelez nagyon hasonló, és így a hcg-t is elvileg ki tudja mutatni az lh teszt.

Zmimi,
itt vagyok!!! Csak hétvégén nem nagyon voltam netközelben.

Luca,
hát nem tudom, hogy sikerült-e jól időzíteni. Elvileg szerdán kaptam a szurit, a fertility péntekre teszi a peteérést, de a hőm csak 36.6. Fülhőmérő 36.9, meg 37.8 is volt már. Szerintem amúgy szar a lázmérő, mert kb. csak egy hétig csipogott, ha végzett, most már nem csipog, aztán amikor a lányom tűz forró volt, fülhőmérővel 39 meg még valamennyi, akkor a síma 37.5-öt mutatott neki.
Ha tudok, majd teszek görbét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ilyen a görbém, nem egy világbajnok....

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Vegyél már egy normális digimérőt! 8) Kb. egy ezres.
Amúgy ha most mindig a hagyományossal mérted, akkor látni a változást, ami szép, mármint a 36,1 és a 36,6 között. :wink: A 37,8-at meg kihúznám a helyedben, mert az még, ha jól sejtem a fülhőmérővel mért érték. Amúgy szerintem semmi baja a görbédnek. 8)

Lili nem szereti a havat? Kinga nagyon élvezte, pláne, amikor a fiúk húzták. Azt sem bánta ha ő ottmaradt, a bob meg elindult. :shock:

tjuca

Sziasztok!

Beszéltem ma a nőgyogyival, megjött az AFP eredményem, ami teljesen jó lett. :lol: Az értékre már nem emlékszem, talán 0,95. :oops: Január 7-én kell mennem a következő genetikai uh-ra és akkor remélem azon kívül, hogy teljesen egészségesnek találják, talán a lába közé is be tudunk kukucskálni. :wink:

Zsuzsu! Sok boldogságot!

Kacika! Petinek is! :lol:

Juca! Már épp ideje, hogy nővekedjen a hasam, mert már kezdtek rémképeim lenni, hogy biztos azért nem nő, mert nem fejlődik rendesen. Pénteken felpróbáltam azt a kismamagatyót, amiben a céges karibulira akartam menni, de lötyögött a pocakon, ma újra megpróbáltam és már elég jól áll. :lol: 4 nap alatt ennyit nőtt. Ja, mérlegre nem álltam rá, de lehet, hogy egy kis hízás is közrejátszik. :twisted: :roll: Holnap lesz az első nap, hogy kismamaruci lesz rajtam! :lol:

Kinga mennyit fog fel a tesó érkezéséből? Ugye-ugye, hogy csak eljött az a róka koma? :wink:

Mimi! De jó neked, hogy már érzed! Esténként, ha lefeküdtem, a hasamra teszem a kezem és veszettül figyelek, de semmi. :( Mondjuk nekem párnás is a hasam :roll: , előlfekvő a lepényem és csak az első terhesség, úgyhogy számítok rá, hogy csak januárban lesz ebből rugdosás.

Lina! Luca! Változatlanul szorítok. Hónapról-hónapra. :roll: Remélem pozítív tesztért most utoljára, és innentől már másért kell szorítani.

Vera! Neked is! :lol:

Na, megyek enni. Az étvágyam változatlan. :twisted: :roll: :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!!

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET! Tegnap miután elaludt Ábel elkortyolgattunk egy bögre forraltbort. Öszzebújtunk...az izzadással nincs gond, még mindig lázasak vagyunk.... :cry:
Férjecském ma volt dokinál, kezdődő tüdőgyuszi.... imádkozom, h Ábel megússza....

Kacika!
Nagyon szép dolgokat kapott Peti, képeket várunk!!!!!!

Montika!
OLyan jó olvasni a soraidat! Én is alig vártam, h érezzem pocilakómat, de csak a 20-21. héten voltam biztos benne, h Ő az. VÁrjuk a pocakos, kismamirucis, bulizós fotót!!! Érezd nagyon jól Magad!!!!

Linácska!
Hogy van Lili?? Nekünk sajna nincs szánkónk, de Ábi élvezi a havat. Imádom, ahogy rácsodálkozik. Muszáj kimennem vele, de alaposan felöltözöm.
KIstesónak drukk!!

Mimi!
Jó korán bejelentkezett pocakkincsed! :D Boldog napokat!

Juca!
Kingát is régen láttuk....sok erőt Neked !!

Erika!
Idén már nem megyünk Pestre, majd jövőre....

Betti!
Drukkolunk, bízzál minden rendben van. Várjuk a híreket!!

Luca!
Hogy érzed Magad??

Készülődgetek az ünnepre, férjecském szombatig dolgozik. vasárnap bevásárolunk élelmiszerből amire szükség van. Alalkul a menű, nem szeretnék nagy felhajtást. Hozzánk nem jön vendég, mi megyünk anyóshoz.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Ma ritka bolond napom volt.De legalább voltunk Gyugyival egy kicsit forraltborozni. :lol:

Holnap megyek a dokihoz.Szorítsatok, hogy mindent felírjon, amit szeretnék.
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

van valaki akinek két vetélése volt:(:( ?
és milyen vizsgálatokat csináltatott utánna???
és van valaki aki ezek után terhes lett??

olyan jó lenne pozitívakat hallani!
csak a szinetár dórival ne gyertek, mert már
a fülemen folyik ki...:/:):)

pusza, eszti
esztiilil

Vera! Ez szuper!! Jájjdejóó! :D :P :lol:
Csak kapkodom a fejem.

Petikének boldog születésnapot kívánok!

Zsuzsu! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!

Juca
Örülök, hogy lekvár vagy :)
Adhatnál leckét, hogyan tegyem nagyvonalúvá a dokit. De miután kikérdezték a foglalkozásainkat, nem sok esélyt látok erre. Kezdjem el sorolni az n+1. hitelünket? :lol: Sose sajnáltatom magam, sajnos. Egyetemista koromban úgy hidaltuk át ezt a problémát, hogy nem csinálta meg az ultrahangot, így ki sem kellett fizetni :lol:

Lina
Ez normálisnak tűnik. Az én hőm is mindig gondolkodott pár napig, mielőtt elkezdett araszolni fölfelé.

Én meg ott tartottam, hogy 13-14. nap körül voltak tünetek, aztán elmúlt. Majd a 16.naptól erősen fájt a jobboldali petefészkem és környéke, és újfent színes mucuska, még több. Sajnos csak következő este tudtunk akciózni. Úgyhogy nem tudom mi van. Viszont most szorgalmasak voltunk előtte, hátha célba ér valaki :lol: . Viszont ha a jobb oldal ovulált, akkor az nem nyerő nálam :( Még ma is fájt.

Segítségre fogok támaszkodni szervezésügyileg. Felkeressük a Bolgárkerék utcát januárban.

Olyan gyorsan telnek a napok, már 19! Ma beleszúrt egyet a pocimba napközben, oda is kaptam a kezem.
Mindjárt itt a karácsony! Én már be vagyok zsongva! Csak ne lenne annyi dolgom, inkább súrolnám a lakást meg rohangálnék ajándékok után...

üdv,
lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Kacika,
Ezek szuper ajándékok, fiam is szereti ezeket, Karácsonyra ő is kap laptopot.

Juca,
Jó, hogy jelentkeztél! Remélem elviselhetőek maradnak a rosszullétek, de megnyugtató, hogy van legalább. :wink:

Mimi,
De jó, hogy érzed! Na innentől már nem kell (annyit :lol: ) aggódni.

Monti,
Gratula az AFP-hez! Jó bulizást!

Vera!
Ez fantasztikus! :lol: :lol: :lol: De jó Neked! Drukk a kiscsajhoz!

Zsuzsu,
Oké, akkor jövőre tali. :)

Ebben a hónapban valahogy lazább vagyok, meg nagyon gyorsan telik az idő. Ma már a 9. napon vagyok, pedig még csak most jött meg. Éreztem, hogy nem fog sikerülni, mégis csalódott voltam. Most viszont nagyon bízom benne, hogy eltaláljuk a megfelelő időpontot az UH segítségével és két csíkkal kezdem meg az új évet. No és én lehetek a jó példa. :D

KépKép
dreika

Sziasztok!

Szörnyű rémálmom volt éjjel! Azt sikerült álmodnom, h : begörcsölt a hasam, és nagyon piros, zselés-szivacsos állagú vér jött belőlem, és meghalt a babánk... iszonyatos volt...
Hívtam a dokit, ő pedig mondta, h azonnal menjek a kh-ba, mert ki kell szedni a gyereket... akkor ébredtem fel. :shock:

A valóságban, azon kívül, h jól megfáztam, minden ok! :lol:

Monti, az első gyerkővömet én is csak később éreztem, amúgy az én hasam is ki van párnázva. :wink:

Vera, akkor mehet a gratu?

Eszti, én nem tudok a Szinetár Dóráról... elmeséled? :twisted: (komolyan)

Akinek aktuális a drukk, annak megy!

Kép
zmimi

Juca,
az az első érték csak 37 a görbén, de az még tényleg fülhőmérős.
Ez a digitális vadi új, a ciklus elején vettem, direkt erre. Kb. egy hétig csipogott is, mikor végzett, de azóta semmi, és ráadásul egy perc helyett vagy ötig mér. Megyek, aztán vissza is cseréltetem.

Vera,
:lol:

Lányok, én olyan idegbeteg lettem. Jövőre ugye új főnököm lesz, új munkaköröm, és azt akarják, hogy az eddigi rugalmas helyett 8-16:30-ig dolgozzam. Fizikailag lehetetlen 70 km-ről beérni Budára a Krisztina körútra reggeli csúcsban 8-ra, ha én Lilit legkorábban 7-kor tudom az oviban hagyni. Én nem tudom, ennyire korlátolt a leendő főnököm??????????? Na meg azt is képtelen felfogni, hogy GYES alatt kicsit mások a szabályok, ha én nem egyezem bele valamibe, akkor csinálhatnak bármit. De baromira nincs kedvem egy munkaügyi bírósághoz. Most írtam a munkaügyi támogatónknak, hogy keressen másik helyet a számomra.
Na meg persze abban reménykedem, hogy január 1-én tesztelek egy zebrásat, és szarhatok az egészbe...

Zsuzsu,
Lili már jól van, meggyógyult szerencsére. Készülünk a szülinapozásra, meg az ünnepekre, meg a szabadságra. Komolyan, én annyira szerettem dolgozni, és most csak azt várom, hogy mikor szabadulhatok meg tőle...

Monti,
köszi a drukkot, azt hiszem, most nagyon rám fér. Komolyan, annyira el vagyok keseredve, igazi megoldás tényleg csak egy kisbaba lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gyerkőc akart az lönni... nem gyerkő...

mint egy vesekő, v epekő, úgy tűnt... :lol:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Vera!

Lássuk!!!! :lol:

Lina!

Ez gáz. Akkor ezek szerint Zsuzsu, meg én jobban jártunk, bár rettegek a GYES utáni munkakereséstől. El lehet gondolkodni, hogy most tulképp már a mi korosztályunk van irányító pozícióban. Sajna a főnökök többsége szingli munkamániás majom, a családpolitika szar, a szakszervezetek meg semmit sem érnek, csak politikai puffogásra jók.

Az én régi helyemen is ez volt :-( de nincsenek illúzióim, sztem a muunkahelyek többségében ez van. Még nem jöttek rá, hogy egy liberálisan tartott munkaerő sokkal hasznosabb, mint egy poroszos rabszolga, aki állandóan lázad, trükközik, és sanyarog, az időkihasználása meg kritikán aluli. :cry: Ja és van helyette 20, aki ugyan pályakezdő, olcsó, tapasztalatlan, de még lehet szivatni évekig.

Lília!

Szerintem én azzal kaptam kedvezményt, hogy az elmúlt időben túl sokat voltam, és már komolyan lassan a doki, ha tehette volna pisilt volna helyttem egy pozitívat. :lol: Most csak uhu volt, így reális a 3 ruppó. Meg kaptam receptet, és meleg kézfogást, hogy igen jessz végre sikerült. :wink: Nem tudom a mi foglalkozásunkat megkérdezte-e de az informatikus+pénzügyes sem az ágazat alja. Igaz nekünk is annyi a hitelünk, hogy csak na, de ezt se kérdezték, csak azt, hogy honnan hallottam róla. :-)

Mondjuk januárban biztosan nagyobb lesz a cech, de ha babára köll nem bánom. (meg azért meglepett a méhszájkivetítő tv-vel, de legalább láttam, hogy innovatív, és nem uszimedencére költi a pénzt)

A Bolgárkerék utcában mi is voltunk, akkor még Gasztonyi volt ott az orvos. Hát mit mondjak elég abszurdra sikerült az a vizsgálat. :twisted:

tjuca

esztilili

privi ment
Vendég

Juca,
az én leendő főnököm is max. 38 éves lehet. Azzal dicsekedett, hogy ő is otthagyta az egy éves gyerekét a bölcsiben reggel 6-kor, hogy beérjen dolgozni. Hát hogy ez engem hogy nem érdekel....
Főleg, hogy én legkorábban 7-kor tudom.
Tényleg abban bízom, hogy januárra csak jókat fogok nevetni az egészen egy zebrás teszttel a birtokomban :lol:

Amúgy tényleg nem tetszik Lilinek a hó, de ez várható volt, minden újtól idegenkedik. Fél évesen a fűbe se volt hajlandó belemászni, aztán a homokkal is csak barátkozott. Sikító frászt kapott, hogy havas lett a cipője meg a sálja. Hát ez van. Az oviban azért kiment a többiekkel az udvarra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Kinga nem idegenkedik semmitől, ami kosz, mocsok, pocsolya, olyan igazi varacskosdisznó típus. :twisted:

Eszti!

Igen nekem két vetélésem volt, ami befejezetlen, és volt spontán is, de azok szinte említésre sem méltóak.
Most jött volna az egy szem closty. VV volt, pé után egy héttel, mindent néztek. Kofát még Kinga előtt csekkolták, vele nem volt gond. Ugye átjárhatósági értelmetlen, mert teherbe tudsz esni. Ilyenkor ami gond lehet: sárgatest elégtelenség, immunprobléma, genetika vagy valamelyik hormon többlete vagy hiánya (főleg a pajzsmirigy-> általában aki már szült, a prolaktin lehet a ludas). Tehát érdemes vv-tellel nekiindulni, kizárni olyat, mint PCO, inzulinrezisztencia, pajzsmirigyprobléma, sárgatestelégtelenség-> mindre van gyógyszer. Ha nincs meg a ludas, akkor jön a Fülöp dr. Szabolcs utca -> immunológia vagy genetiaki kockázatelemzés pl. Bolgárkerék utca.

Jaj és érdemes egy-két ciklust végignézetni uh-val, hogy mikor van pé, mert lehet még gond a túl korai vagy túl késői peteérés is.

Remélem tudtam segíteni. Amúgy meg van olyan, aki szimplán sokszor elvetél. Gondolom ez a tudat nem nyugtat meg, de van ilyen. Kofa egyik osztálytársa, 3 vetélés 3 gyerek. (Egy apától :lol: ) És hallottam már rosszabb rátáról is, és mégis sok gyerekük van.

tjuca

Vera,
akkor még egyszer gratulálok, én kiegyeznék egy ilyen "még nem az igazi" zebrával is január 1-én :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.
Sajnálom hogy úgy eltüntem, de én még ennyire nem roppantam meg mostanában.
Nem mondanám hogy jól vagyok, de ma elkezdtünk a kisfiammal sütni mézeskalácsot, és kezdem érezni, hogy az élet kezd visszatérni belém.
A családom nem szivesen látja hogy szomorkodom, ezért megpróbálok úgy tenni, mintha minden rendben lenne.
Kicsit felüdít a karácsonyra készülés.

Sajnos időnként még mindig vérzek, már nem annyira, de ha így folytatódik akkor karácsony után ki kell tisztítsanak.

Január elején kezdjük a vizsgálatokat, szinte biztos vagyok benne, hogy van egy kis gond a nyh.-val, hogy mi azt nem tudom, most szedek rengeteg immunerősítőt, meg tisztítót, homeopátiásat, kicsit megpróbbbálom megtámogatni, gyógynövényekkel a ciklusomat, meglátjuk.

Harivera grat.

Eszti, nekem is többször volt már vetélésem, de én most semmit nem tudok bíztatót mondani, csak topogok egy helyben.
Föl nem adom, legfeljebb addig csináljuk, míg a méhem tönkra megy, oszt? , kinek kell ha szülni nem tudok.
Juca , és minden babásnak, boldog terhességet.
Túl sokszor nem jövök, mert próbálok megnyugodni.
Karácsonyig azért még remélem, ha nem mindenkinek, kellemes ünnepeket, a fa alá pedig amire annyira vágytok.

Puszi mindenkinek sziasztok
napsugár035

SUGI!
Jó újra itt látni! :wink:

KépKép
dreika

Napsugár: Nagyon örülök , hogy írtál. Megértem amit érzel hisz ezen én is átmentem. Bizom benne, hogy minden úgy alakul ahogy szeretnéd. Tudom ez közhely de bizni kell benne. Az jó, hogy a kisfiaddal készültök a karácsonyra. Ne feledd ott van neked a fiad és abból elég erőt tudsz és fogsz is még meríteni. Kitartás és tudom nem könnyű de csak előre nézz. Millió puszi és remélem, hogy jösz karácsonyig mert velünk bármit amit érzel megbeszélhetsz. Néha az is jó ha valakinek a gondolatait elmondhatja az ember. Jó készülődést karácsonyig :)
Várunk nagyon mindig:)

Kép
csucsu05

Vera: Ez lh teszt vagy terhességi teszt?

Kép
csucsu05

Vera: VAÚÚÚÚÚÚ
Na ez aztán a telitalálat :) Látod volt értelme még megpróbálni. Mikor legutobb elköszöntél és biztattunk, hogy probálkozz akkor nem hitted el, hogy összejön :) De ez össze jött :))) GRATULA :)
Mostmár csak azon szurkoljunk, hogy nunis legyen. De bizok benne, hogy nunis lett :))

Kép
csucsu05

Vera!

Gratu megy, de sztem ez még csak olyan 9-10. dpo lehet. Majd hétvégén már nagyon erős lesz a csíkod. :lol:

Sugi!

Jó, hogy jöttél, bár rossz nézni a szomorúságod.Ilyet meg ne is mondj: Föl nem adom, legfeljebb addig csináljuk, míg a méhem tönkra megy, oszt? , kinek kell ha szülni nem tudok

Lehet ha otthon leszünk a két ünnep között elviszlek forraltborozni, mint ahogy Luca meg Gyugyi csinálják. Vagy fölfalom a mézeseid, akkor már úgysem kell Nektek :wink:

Fel fogsz épülni meglátod, testben is és lélekben is. És egy picit légy határozottabb az orvossal! Tudom nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Pl. mindenre kérj magyrázatot, megoldási javaslatot. És kívánom, hogy jövőre már négyesben karácsonyozzatok oké?

tjuca

szasztok!

Köszönöm a bíztató sorsközösségvállalást, meg a támogató szavakat!!

én most a fülöphöz járok, az előírt vizsgálatok:
-két hónap cikluskövetés vérvétellel, uh.gal
-rubeola, toxoplazma,stb
-helikobakter
-citogenetika
-spermavizsg. +tenyésztés
-echo hsg
-teljes labor
-thrombophylia
-leiden mutáció...
no, ez a lajstromom:/:/
remek, el leszünk vele egy ideig!:(:(
ti mit ajánlotok ,mikortól próbálkozzunk...
október elején volt a vetélés, fél évet ajánlottak,
nem tudom nem kéne e többet, a múltkor 3 hónapot mondtak,
azt is kivártuk, mégis ez lett... nem tudom ,el vagyok kenőőőődve:(:(
esztiilil

Vera, gratulálok!

A jósteszten egyformának kell lenniük a csíkoknak?

Én ma voltam dokinál.Mindent felírt, amit szerettem volna.Következő ciklusban semmit nem bízunk a véletlenre.Ha nem leszek ilyen kegyetlenül fáradt, ezer kérdésem lesz, nem baj? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vera
gratulálok! szorítottam nagyon!!!!!!!! még jó pár hétnek el kell telni, hogy kiderüljön lány-e?

Esztil
hú ez tényleg hosszú lajstrom. azt kívánom hogy ne derüljön ki semmi gond. és hogy a következő baba veletek maradjon.

Kép

Kép
syrynx

Eszti: Én is azt kívánom, hogy minnél hamarabb össze jöjjön a baba. Meglátod a 2008-év szerencsét fog hozni és azt kívánom, hogy jövő karácsonykor már a babóval ünnepeljetek.
Bizz benne és meglátod össze jön. Ezt nem azért írom , hogy elcsépeltnek hangozzon tényleg igy gondolom. Sok sikert :)

csajok: Valaki tud segíteni?? A PÉ-m a múlt héten meg volt. Össze is bújtunk. Most várom, hogy ne jöjjön meg. Azonban tegnap egész nap csavarásos görcseim voltak Máshogy nem tudom leírni. De csak a bal oldalamon éreztem. Mára elmúlt csak néha érzem de már nem annyira intenziven. Az lehet babásodástól?

Kép
csucsu05

Vera,
látom te is rendszresen mérsz hőt. Lenne egy kérdésem. Mennyire baj az, hogy én általában fél 4 körül felébredek egy 10-15 percre, nem tudom miért, de így van. Én ilyenkor nem szoktam mérni, hisz max. átfordulok a másik oldalamra, hanem reggel, mielőtt tényleg felkelnék. Fél 4-kor még nem is biztos, hogy megvan a 6 óra alvás.
Vagy így nem sokat ér?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?