Sziasztok!
hk (hűtlen kutya) jelentkezik.
Most áradozhatnék, hogy hű meg ha, de elég gázosak a napjaim, aktív rosszulléteim mellett Kinga is... nem egyszerű. A szabadidőmben elnyúlok és ennyi, nem vagyok valami aktív semmilyen téren. Persze ugyanakkor igaz, hogy a rosszullét megnyugtat, mert ismerős, és bíztató.
Zsuzsu!
Nem semmi hómunkásod van, de nagyobb lapátot nem találtatok Neki?
Boldog házassági évfordulót kívánok.
Kacika!
Petinek boldog szülinapot, úgy látom a sok ajándék megvolt, akkor még egy kis havat kívánok Nektek.
Luca!
It is csak kevés hó esett, viszont tegnap voltunk uncsitesóméknál, ahol nagyobb a hó, és a kisasszony bobozott, nagyon élvezte.
Betti!
Persze, hogy emlékszem! Gratulálok. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor kétnaponta lőj el pár tesztet (mondjuk egy héten keresztül), és ha szignifikánsan erősödik, akkor semmi gond sem lesz. A cickók nekem is úgy jártak, most térnek észhez, emiatt ne aggódj. Ha a többi jel hiányából arra következtetsz, hogy nincs elég progeszteronod, vagy csak nagyon tutira akarsz menni, akkor kérj pótlást.
Sugi!
Ne tűnj el!
Sajnálom nagyon, hogy nem sikerült, de a hosszantartó vérzés, vérezgetés görcs tényleg nem jó jel. Remélem a 2008-as év babát hoz, és kárpótol ezért az évért.
Lília!
Most csak három ruppót kért a dokim, lehet van nála valami diszkontjegyem? Tény, hogy nem esett rosszul.
Hogy álltok?
Mimi!
Anyum egyből azt pedzette, hogy hátha most kisfiú unokája lesz, nem mintha nem lenne tök mindegy. Olyan düh jött rám, hogy aszittem leharapom a fejét. Gondolom nálatok mekkora lehet a presszió egy lányért.
Montana!
Örülök, hogy végre elkezdett nőni a pocakod. Most mondjam, hogy én meg azt szeretném, ha nem kellene már a zsákokat nézegetnem, mert estére akkor, mint egy ház. El is árultuk, képtelen vagyok már takargatni, meg trükközni.
Dreika!
Köszönöm kérdésed. Reggelek nagyon gázosak, olyan, mintha nem aludtam volna (hajnalban meg forgolódok, és megyek, mert üldöz a hányinger, csak épp a hányás nem megy), aztán alig tudok enni, de utána jobb. Este meg kezdődik minden előlről, de nappal viszonylag jól elmenedzselem magam is meg Kingát is. A háztartás már más kérdés.
Csucsu!
Lányodra ránézek a bikiniben, kinézek az ablakon, és lúdbőrözök.
Vera!
Szuperek a képek. Én is voltam Angliában kvázi, mint "csomag". Kofa kinn dolgozott, és ugye alapból dupla ágyas szobát kapnak, és ha szombaton repüsz, az feleannyi, mintha vasárnap este repülnél (meg mondjuk nem BA hanem Malév volt amivel mentünk) így csak az én kajámat kellett állnunk. Ezt persze főnöke tudta a kinti nem, de most már nem is fogja megtudni.
Csak az volt rossz, hogy egyedül mentem Oxfordba meg Cambridgebe, amíg ő szegény gályázott. Egyébként Bözse majdnem közvetlen szomszédjában laktunk, csak egy sétára volt Windsor, ott a kastélyban közösen voltunk.
És ettünk egy steaket Her Majesty's egyik helyi bubjában Her Majesty egészségére.
Egyébként kicsit ki voltunk pl az ajándékbolt így finoman Glorious Britain volt.
Most mennem kell, indulunk sétálni. Valamikor pótolom a táblát is...
pusza!