Új privát üzeneted érkezett!

hát ...... sajnálom....

na lelépek aludni

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!!!!! :wink:

Kép
Kép
melisch

jé laptető, na jó vicc :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

SZIASZTOK TEGNAP VOLTAM 20HETES UHUN KISFIUNK LESZ!!! :lol:
80olgi

szia Olgi jó régen nem jártál nálunk hatalmas gratula a kis kukishoz!!!!

Kép
Kép
melisch

Jelentem vége ennek a hónapnak is... megjött piri, a kis szemét fáj a hasam és talán a tegnaphoz képest jobban viselem, bár még nem nagyon fogtam fel csak most kezd indulni és fáj a hasam pedig takarítani kezdtem de ma már semmihez nem lesz kedvem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok, én is vagyok, csak tegnap kerti partiztunk, nem tudtam jönni...
Melisch: sajnálom, szemét piri, de egyszer végre nekünk is sikerülni fog.!!!
Szerintem kevés olyan család van , akiket ez a válság valahogyan nem érint. Ha alkalmazott, akkor azért, ha a saját vállalkozásában dolgozik akkor meg azért. De azt mondják, csak túl kell élni...hát bízzunk benne, mert mi is borotvaélen táncolunk...
Én a 18. napon vagyok, de nem tudom mi a szitu. Mióta elmúlt piri, azóta hol itt, hol ott szurkál. Tegnap még valami kis pecsételés is volt, ami eddig soha. Szóval most nem foglalkozom a dologgal, egyszer csak összejön.:)
Nita nem semmi, mindjárt félidő...:)
tary
tary

lehet, hogy sikerül új vonalzót kreálnom?
tary

tary azért még odébb van a félidő..........
olgi gratula a kukishoz!!!!!!!!!
melisch sajnálom pirit! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tary tudom, hogy ez a krízis elmúlik csak ne lenne ilyen hatása a baba projektre nem is bánnám mert valahogy megoldódna. A tegnap reggel is azt álmodtam, hogy van egy kisfiam, még nagyon kicsi volt de felébredt a férjem és megébredtem utána már mennyire is akartam tovább álmodni nem sikerült, pedig olyan jó álom volt!!!
A pecsételés félidőben beágyazódásra is utalhat méghozzá elég biztos jel, jaj úgy szorítok neked!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch anno én is sokat álmodtam ilyet.......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: de annyira rohan az idő..vagy csak nekem? most kezdődött a tanév és mindjárt itt a nyári szünet:))

Melisch: én ilyenre gondolni sem merek, főleg, hogy a legújabb vonalzóm szerint mostanában van pééé-
tary
tary

tary most megjött neked?
remélem nem és pozit tesztelsz hamarosan........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tary akkor nem tudom mi volt, talán pé, vagy csak vaklárma lehet csak neked tűnt, hogy pecsételtél. Néha beképzelünk minden marhaságot :oops:

Kép
Kép
melisch

csajok olyan vásárolhatnékom van..... :) :) :) :) csak nincs miből...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita mit vennél babaholmikat????????????????? vagy????????????

Kép
Kép
melisch

babaholmikat......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita én is de nincs kinek, meg miből elköltöttem hajsütőre :lol:

Kép
Kép
melisch

nem Nita, nem jött meg, félidőnél vagyok kb.
De hogy péé ebben a ciklusban mikor van(volt, lesz) gőzöm nincs és megmondom őszintén most nem is érdekel...jó a kedvem, várom a tavaszt, a szünetet, meg hogy mehessek megint futni.
tary
tary

Tary akkor előkerült a nyúlcipő és élvezed a szaladást? Mindent bele hiszen jön a tavasz ideje csininek lenni 8)

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melisch!
Fránya piri!! :evil: :evil: :evil:
De tudod, 2009 a mi évünk! :wink: :wink: Ha a cégnél is rendeződnek a dolgok, jönni fog a trónörökös is. :wink:

Tary!
Hajrá tavasz!.... Hajrá futás!....... Hajrá bomba test nyárra!! :wink:

Nita!
Nemsokára érezni fogod a pocaklakódat. :wink: Ez olyan izgi.

Többiek merre vagytok?

Nálam semmi különös. Megvagyok. Várom a következő uh-t. Remélem minden oké odabenn, hisz olyan régen láttam már a manócskámat. De azzal nyudtatom magamat hogyha baj lenne azt azért érezném. :roll: Hisz émelygés még van néha napján, igaz a cickóim már nem annyira érzékenyek mint az elején de azér nőttek rendesen. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Olgi a kiskukishoz! Már épp itt volt az ideje,hogy egy kisfiú is legyen,mert én úgy veszem észre,hogy körülöttem mostanában csak lányok születnek.
Móni! Akkor a következő Uh-on lesz a Down szűrés is? Drukkolok! Tuti minden ok.
Mi szombaton találkoztunk a szülésznővel,mivel július 20-a körül jön Lili,be akarom magam biztosítani,hogy nem akkor megy szabira,de sajnos nem tudta még megmondani,hogy mikor nem lesz,május elején kell felhívnom megint. Amúgy nagyon aranyos,szimpatikus,úgyhogy bízom benne,hogy nem pont akkor megy el!
Én is vásárolnék megint,már vettem egy pár jó cuccot a B.boom-ban,de látom,megint kaptak új árut,de hát hó vége van....:)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Olgi!
El is felejtettem gratulálni a kis pöcsöshöz. :oops: Akkor így utólag is nagy gratula!!!! :D :D :D ( ha jól emlékszem akkor már van egy lányod?)

Nyuszi!
Hát igen, a nyári szülésnél ez a hátrány. :roll: Be kell bíztosítani magát a kismaminak, hogy senki ne menjen nyaralni mikor eljön a nagy nap. :wink: Kívánom hogy a szülésznőd is későbbre időzítse a nyaralást. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

És akkor most itt egy meglepi táblázat! :wink: :D :D :D :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!! Pedit véletlenül raktad a kismamik közé vagy lemaradtam valamiről??? :roll: :shock: :shock: :?:

EDI
ediii

pedi hatalmas halk gratzuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikor mész dokihoz????
jaj de jó.....mostmár nem lesz semmi baj!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor ezek szerint tényleg babát vár Pedi!??!!
Pedi!! NAGYON ÖRÜLÖK NEKED ÉS HATALMAS GRATULA!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
GYere és mesélj,hogy vagy!! :P [/url]

EDI
ediii

Sziasztok!

Én most elbúcsúzni jöttem :cry: . A Hanna holnap megkezdi az ovit, jövő hét vége felé pedig én is a munkát :cry: Fáj a szívem nagyon, nem így kellett volna ennek történnie :cry: De talán nekem is elterelődik picit a figyelmem, aztán hátha.......
Sajnos már most látom, hogy nem lesz időm nagyon fórumozni, de olvasni foglak Benneteket és nagyon-nagyon drukkolok mindeninek :D .

Móni,
a tábliból kivehetsz :cry:

Pedi,
gratulálok :D . Ugye mondtam én, hogy 1-2 hónap....

Kép

Kép
ranita1979

ranita neeeeeeeeee.............kérlek!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ranita! :cry: :cry: :cry:

Nagyon sajnálom hogy erre a döntésre jutottál. Teljes szívemből kívánom hogy mihamarabb összejöjjön a tesóbaba. :wink:
Azért ha néha az időd engedi, akkor gyere és mesélj nekünk.
Puszi: Móni

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni neked pedi mikor mondta hogy babás??? :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt jön Pedi és mesél majd. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

már tűkön ülök!!!!!!!!!!!
annyira örülöki neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudtam jönni egész nap, mert nagyon sok volt a munkánk!

Igen! Végre én is elmondhatom magamról, hogy kismami vagyok!!! :lol: Nagyon-nagyon boldog vagyok!

Pénteken teszteltem először pozitívat, majd tegnap. Az már elég erős volt, de még nem az igazi. Dokit már hívtam, majd holnap kell újrahívnom, mert most külföldön van. Minden rendben velem, nem érzek semmit, jól vagyok!

Viszont, most sajnos mennem kell!
Holnap remélem, többet tudok jönni!

Ja, még annyit, hogy köszi mindenkinek a drukkot és a gratulációt! Most pozitívan állok a dolgokhoz és tudom, hogy nem lesz semmi baj!!!
pedi
Kalocsa

bizony pedi minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Edit!

Akkor ismét:
Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

És no para! Minden rendben lesz, mert rendben kell lennie. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Pedi - GRATULÁLOK! Minden rendben lesz, nyugi! :)

Kép
pampalini

Kedves Szomszédasszony alias Pedi!

Nagyon-nagyon-nagyon......... GRATULÁLOK!!!

Akkor már 5-en megyünk Velembe???? :lol: :lol: :lol:

Holnap beugrok Hozzátok!
Puszi!
Edit

Bocsi lányok, hogy ide írtam, Edit az én Drága szomszédasszonyom. Egyébként mi (én) is nagyon szeretnénk kistesót. Mi is dolgozunk "rajta".

Kép

Kép
ditke75

Hát lányok a 2009-es év tényleg a topikunk éve lesz. :wink: :wink:
Most néztem utána hogy az év első kismamija S. Vera lett és a hatodik kismamink Pedi!!!!!!! Ez azért jó arány ám! Hisz még csak 3 hónap telt el az évből. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy hajrá csajok!!! Babás lesz itt mindenki még az idén! :wink: :D :D :D

Ditke!
Így ismeretlenül is kívánom hogy mihamarabb jöjjön a tesóka! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

ditke neked is sikerűlni fog a tesó!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi!!!! Nagyon gratulálok,jó látni,hogy egyre többen vagyunk!! Semmi baj nem lesz,a lényeg,hogy vigyázz magadra és mindig jusson eszedbe,hogy már ketten (vagy többen) vagytok!!

Móni! Én nem kerülhetnék vissza a táblázatba? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Pedi: nagyon-nagyon örülök nektek!!!!
Ha majd lesz időd többet írni, röviden összefoglalod, mi történt?
Úgy értem, hányadik napon lehettél, amikor összejött, LH-át néztél-e, ilyenek... és mit jelent az, hogy már akkoriban lemondtál erről a hónapról? Miért?

Nekem ma lett szép pozitív az LH tesz, de csak holnapra tervezzük az együttlétet.
Ma ugyanis volt egy kolonoszkópia vizsgálatom... hát, nem volt egy leányálom. Szóval ma szünet lesz... :-)

Móni: USA út a munkám része, és 5 hétre megyünk. A férjemmel egy helyen dolgozunk és együtt megyünk. Szóval baba-szempontból sem feltétlenül esik ki az a 2 ciklus, bár a sok repülés nem tudom, mennyire kedvez majd neki. USA-án belül is repülgetni fogunk ugyanis.

Kép
lujzici

Lányok!

Van ötletetek,hogy miért nem látszik a vonalzóm? Eddig nem volt vele gond. Tudom,hogy megszűnt a nőivonal,de én előbb megcsináltam már. :(

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi azok a vonalzok is törlődtek......probálj máshol csinálni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi hatalma gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon örülök neked, talán az és csalódott pirimnek most pont ilyen pozitív tesztek kellenek, hogy a lelkem kicsit visszarázkódjon. Megkönnyeztelek de lehet kicsit az irigység is ott van mi tagadás, de nem irigylem ám tőled a babát csak a pozitív teszted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , hatalmas gratula és még gyere mesélj holnap ha ráérsz.

Moni nekem kiveheted az elevitet már egy hónapja nem papálom abbahagytam egyenlőre most azt a pénzt tesztre költöm aztán megint veszek :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, úgy látom hogy nálatok gyorsan jönnek a babák :)

Gratulálok a kismamiknak. Boldog babásodást kívánok nektek :D

Timi
titimee

titimee üdv köztünk.....mesélj magadról........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska: Köszi :)

Tavaly augusztus óta próbálkozunk a babával (első baba lesz). novemberben össze is jött, de 11 hetesen végül el kellett vetetni mert nem volt szívhangja a babának. azóta most volt az első rendes ciklusom és újra próbálkozunk :) remélem több sikerrel.

Timi
titimee

Szia Timi!

De jó hogy itt is hallok rólad! Hogy vagy? :D

Kép
lujzici

lujzici: Szia. Jól vagyok köszönöm :) Ti hogy álltok a baba projektel?

Timi
titimee

Köszi Nitacska,ezt nem tudtam!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?