Sziasztok!
Azért nem jövök gyakrabban, mert nincs miről írnom igazán. Egyelőre eseménytelenül telnek a napok. Szerencsére. Várom az AFP eredményt, majd utána megyek uh-ra. Pocak mintha megjelent volna, van egy kis dudor, ami még háj is lehetne, de nem tudom behúzni és már reggel is látszik.
Anno, lánykoromban 51 kg voltam, de akkor mindenki cseszegetett, hogy hízzak egy kicsit. Így ismertem meg jövendőbeli férjemet. El kezdtem szedni a fogigátlót, majd férjhez már 60 kilósan mentem, váláskor meg már 70 kilós voltam. Mindez úgy, hogy rendszeresen jártam aerobikra, futni, úszni, fallabdázni, minden nyáron körbetekertem a Balatont, 100 km biciklizés után még csak izomlázam sincsen
és folyamatosan fogyókúráztam. Ekkor hagytam abba a gyógyszert. (11 évig szedtem folyamatosan, nem is csodálkozom, hogy nem volt utána pé-m
) Terherbe 72 kg -mal estem, 11 héten 71 voltam, 14-en újból 72, most a ma reggeli mérés szerint 74. Ez a két kiló két hét alatt jött fel.
Persze nem csodálkozom rajta, mert állandóan zabálok. És hiába minden elhatározás, hogy majd csak gyümit, meg zöldséget, meg soványhusit... ha jön az éhség megeszem a gyümit, a zöldséget a soványhusit, majd mivel még mindig éhes vagyok, jön a kenyér, a tészta,a pizza... na és akkor jól érzem magam.
Kb. két órán át, majd kezdem előről.
Olyan lehet ez, mint a dohányosoknál, vagy a kábítósoknál, hogy hiába akar leszokni, ha a test jelez, akkor bizony kell az "anyag". Na persze, ha egy kicsit több akaraterőm lenne, biztos meg tudnám állni, hogy ne egyek, de az most nincs. Legalábbis ha kajáról van szó.
Szóval én nem az a típus leszek, aki fogy terhesség alatt.
Azt álmodtam éjszaka, hogy szülök. Láttam ahogy a baba kicsúszik a lábam közül. Amikor felsírt, felébredtem.
Pedig jó lett volna tovább álmodni.
Nálunk zuhog a hó!
Már megmarad az úttesten és a járdán is. Ennek gondolom az autósok, meg az öregnénik nem annyira örülnek, de olyan szép. Ettől eltekintve utálom a telet.