Új privát üzeneted érkezett!

Juca :lol:
Csak így tovább!!!!!! :wink: Kép
Vendég

Juca ez szuper jo :)

Kép
e.andrea

Juca!

Ez nagyon jó hír!!! :lol: GRATU!

Napsugár, drukkolok nagyon!

Monti,
képzeld, én a R. Rékával tornázom (a kismamás verziót) a sima kismama-torna tényleg nem nagyon mozgatja meg az embert...

Ma voltam a barinőmnél a kórházban, nagyon szép a babája. Olyan jó volt nézegetni. Azóta még hosszabbnak érzem az időt júniusig, mikor mi is a karunkban tarthatjuk a babánkat...

Kép
zmimi

Napsugár!

NAGYON-NAGYON szorítok Értetek!!!!!!!

A tüneteid alapján szerintem is sokkal inkább méhen belüli baba, mint bármi más!

Lina!

Ez tök jó hír, hajrá!!! :wink:

Juca!

Gratula itt is!

Misi-képek:
Ígérem, megpróbálok előszedni valahonnan normálisat, de mi most nem otthon lakunk, ahol a képeket tartalmazó gép van, hanem a mamámnál, és Karácsonytól néhány hétig anyósoméknál leszünk (Siófokon), mert bővítjük a házunkat, hogy mamám hozzánk költözzön, de ezzel most a ház lakhatatlanná vált, viszont az ő lakását már eladtuk, így ki kell költöznünk... Szóval igyekszem, de lehet hogy még picit később tudok csak képet feltenni őuraságáról.

Közben a káosz miatt korábban elfelejtettem írni, hogy a kérdésem után néhány nap múlva megjött szépen a pirim, rendesen tartott 5 napig, mint szokott, nem is fájt jobban a szokásosnál, így azt hiszem rendben levőnek minősíthetem magam.

Kép
wkata

Juca!
Nagyon örülök!

wkata
Örülök, hogy rendeződtél.

Nekem tegnap volt pé, de ájulásig fáradt voltam :( Ma is volt egy kis színezett mucuska, hátha.

lilia

Kép
lilia

Juca
ez aztán a jó hír. G R A T U L Á L O K! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Juca,
gratulálok!!!

Nekem megvolt a szuri, védőnő közölte, hogy ő 30 éve nem adott be szurit, de azért megkérte a vérvételeseket. Így is elég gáz volt, mi lett volna, ha én adom be...
De estére lett szép pozitív ovulációs tesztem... ilyet még nem is láttam... egyforma két csík.

Napsugár,
nagyon szorítok neked holnapra, jelentkezz majd mielőbb.

Zsuzsu,
ügyi voltam, visszataláltam, de úgy rámjött a wc-re mehetnék, hogy alig bírtam ki odáig...
Nagyon édi fiad van, olyan kis bájos a szőke kis hajával!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Juca!!!! Tök jó!!! :lol: :lol: :lol:

Sugi! Tudom, hogy a legrosszabbra készülsz, de hátha kellemesen meglepődsz holnap! :lol:

Mimi! Jó a R.R. kismamatornája? Lehet, hogy én is megveszem. Az a baj az itthon tornázással, hogy mindig másnapra halasztom, aztán megint másnapra, és így tovább. Végén hetek telnek el anélkül, hogy megemeltem volna a csülkjeimet. :oops: Most már biztos híztam, mert két hete csak zabálok. :roll: Hétfőn kiderül a tuti, megyek a védőnőhöz és biztos ráállít az igazi békebeli mázsálós mérlegére. 8)

Lina! Hajrá tüszőrepi! :lol: :lol:

Megyek aludni! Jó éjszakát mindenkinek!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!!

Juca!
Sok boldogságot, egészséges növekedést, problémamaentes tesóvárást kívánunk. Kinga??????????????????

napsugi!
A lányok mindent leírtak előttem, bízz magadban és a pocilakódban!

Linácska!
Örülök, h nem ijesztett meg örökmozgó gyermekem. :lol: :lol:
Úgy éreztem magam, mint aki ezer éves ismer. Nagyon jó volt, köszönöm, h talizhattunk!!!

Kismamiknak boldog pocakosodást, várakozóknak zebrás teszteket kívánok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca, gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Lina, hajrá tüszőrepi!
Lilinek jobbulást kívánok, jobban van már?

Sugi, nagyon szorítok Neked!Mi melletted állunk, kitartás!

Kismamik, vigyázzatok Magatokra, pihenjetek sokat!
Vendég

Lina, szorítunk, sikerülni kell!

Juca, úgy örülök, hatalmas gratulációim!!!

Monti, a békebeli mázsáló..az gáz. Nekem mindig min. 2-3 kilóval többet mér, mint az itthoni.

Luca mi újság veled?

Kata, örülök, hogy rendben vagy!
Vendég

Vera,
tuti, hogy van ovulációs fájdalom, tegnap én is nagyon éreztem. Mára teljesen elmúlt, talán reggel még egy kicsit.

Kacika,
én is remélem, hogy sikerült, bár nagyon nem ment símán az este :cry:

Zsuzsu,
én is örülök, hogy megismerkedtünk, ha véletlen jövő héten még jöttök be, csörögj rám, és kilógok :lol: Picifiad meg zabálnivaló, pont tökéletes kis örökmozgó!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Eltűntek a vonalzóim :cry:

Sugi, mi van Veled, voltál a dokinál?

Kacika, velem nincs semmi.
Annyi van, hogy írtam a Jézuskának, hogy zebrás tesztet kérek karácsonyra.Most azt várom :lol:

Jövő keddre bejelentkeztem a dokihoz, hogy ha most nem jön össze, megbeszéljem Vele a továbbiakat.Azt hiszem, követem Lina példáját, ha a doki partner lesz benne.
Closti, uh, tüszőrepi, progi.
Ja, meg a hancúr... :oops:
Majd meglátom, mire jutok.
Vendég

Megjöttek a vonalzóim. :lol:
Vendég

Milyen kis forgalom volt itt ma...

Sugi,
mi a helyzet???????????????

Zsuzsu,
olyan édi kötött pulcsikat láttam Szegeden a vásárban, ki is néztem Lilinek egyet, holnap megyek és meg is veszem. :lol:

Képzeljétek, Lili alsó ajkán belül van valami nagy véres valami. Remélem csak ráharapott a szájára. Nagyon csúnya, most vettük észre. Már teljesen kivagyok, végre meggyógyult a füle, meg úgy egyébként, erre most meg jön ez...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudok hőt mérni mert eléggé nyugtalanul alszom :(
És a leótól rendelt cuccok sem jöttek még meg. :(
Mire ide ér már késő. :(
Nagyon jó volt Londonban. :lol:
És ma 8 éves a Csabim. Elég mozgalmas a december nekem. :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, Londonban voltál? :lol:

Együtt tesztelünk? :lol:
Én mérek hőt, de minek...egyáltalán nem tudok kiigazodni rajta.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 04000_.png
Vendég

sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a szorítást, de a terhesség kiürült.
Nem volt méhenkívüli, de tegnapra már hcg-53.
Most nem tudok többet írni.
Mindenkinek boldog babásodást
vigyázzatok magatokra,

sziasztok.
Vendég

Napsugi: Nagyon sajnálom. :( Nem is lehet mit irni erre. Annyira hittem, hogy nem lesz baj.

Vera: Voltál Londonban? Gyerekekkel? Ja és a legfontosabb kérdés: most akkor mégis rá álltok a babás kérdésre? Nem úgy volt, hogy tavaszig vártok ?

Kép
csucsu05

Napsugár
Sajnállom. :cry:

Csucsu
ebben a ciklusban még meg próbizzuk mert ha sikerül akkor aug vége nagyon szept eleji lenne és az még okés. :P
De ha nem jön össze akkor gyógyszer szedés ami jól jön mert úgy is minimum 20 kilótól meg szeretnék szabadulni. és akkor nyáron bele vágunk a közepébe :lol: :wink:
Én most úgy vagyok ezzel a ciklussal hogy ha sikerül hurrá ha nem az nem lenne gond. Hőt se mérek vagy is nem tudok mert nyugtalanul alszom meg a picim rendszeresen felébreszt. Így nem lehet méricskélni. Nyák és méh száj figyelést csinálok mivel a leótól rendelt cuccos sem jött meg így csak a reménykedő terhesség kimutatására tudom majd használlni a teszteket. :? Az hogy mikor volt pém vagy ovum hááááát passz. A pét azt tudom de az ovut azt nem.

Egyedül voltam vagy is egy barinőmmel. Ő vitt ki mert dolga volt kint és nem akart egyedül menni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: az tök jó, hogy eltudtál szabadulni eg ykicsit otthonról. gyerekek hogy birták nélküled? ki segitett a férjed? Hány napot voltatok kint?
Én is úgy vagyok mint te ha most nem jön össze akkor kicsi pihi és én is leszeretnék adni hát kb 15-20kg -ot. Tényleg te nem tartassz ha most babás leszelakkor sok lesz rajtad? Én ettől tartok most mert vissza kellene még fogynom a következő baba érkezése elött.

Kép
csucsu05

Napsugár!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
De ne tűnj el, kérlek!

Vera,
de jó Neked!
Boldog születésnapot a fiadnak!

Mindenkinek küldöm a drukkokat, Lina, Csucsu és aki épp ott tart: tuti zebrás teszteket Nektek Karácsonyra!!!

Én épp a jövő csütörtöki UH-ot várom, most mi is biztosabbra megyünk kicsit ...

KépKép
dreika

Dreika: Köszönöm a jókivánságot :)

Kép
csucsu05

Sugi,
nagyon sajnálom :cry:

Vera,
hogy érted, hogy a peteérést tudod, de az ovut nem?
Én is most jól be vagyok kavarodva, szerda reggel kaptam tüszőrepesztőt, de még csütörtök este is pozitív volt az ovutesztem. Most akkor mikor repeszt az a szuri?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Napsugár: Úgye azért köztünk maradsz?? Pihengess és meglátod a rossz után a jó jön. Össze jön az a babóca csak bízzál benne :)

Kép
csucsu05

Napsugár! :cry: :cry: :cry:

Lesz azért valami kivizsgálás?

Kép Kép
montana

Napsugár!

Jaj, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha tudsz, gyere majd!!!

Lányok!

Egy barátnőm most hallotta a dokijától, hogy a vetélések 90%-a sárgatesthormon hiány miatt van - szerintetek ez így lehetséges? vagy valamit félreértett a lány??? :shock: :roll:

Kép
wkata

Sziasztok!!

Napsugi!
Sok erőt Neked....... Mi itt mindannyian megértünk, majd jelentkezz, ha úgy érzed....VÁRUNK!!!

Linácska!
Remélem Lili jól van és a seb sem ad okot félelmre.
Volt ma egy nem tervezett utunk Szegedre. Felkerestem a dokimat...tüdőgyuszi.....antibió 6 nap, aztán meglátjuk. Ráadásul a szülés óta ven egy kis köldöksérvem. Az most a sok köhögéstől nagyon fáj. állítólag az antibogyó segít ezen is. Ha netán nem, akkor sebészet... hurrááááááá :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

LÁNYOK! SZAKAD A HÓÓÓÓ! HURRÁÁÁÁ!

csucsu
Én nem híztam semejik terhességem alatt :lol: hanem fogytam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: épp ezért is szeretnék megint mert akkor tuti minusz 10 kiló élből.

linacska
Az ovut nem léehet tudni csak ha pontosan mérsz hőt. Mert akkor volt tüszőrepid ha magas a hőd és fent is maradt.
Az lh teszt csak a pét méri az ovut nem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Napsugi...sajnálom nagyon,

DE NE TŰNJ EL!!!!

Zsuzsu, gyógyulj!

Vera, rendkívül irigy vagyok! Imádom a brit szigetet (az íreket még jobban!) , de jó neked!

Juca, mióta bebabásódtál, nem nagyon jössz erre, anya...

Képzeljétek, a barinőm babájával van vmi, akiről írtam pár napja született.
Tegnap jöhettek volna haza, ehelyett átszállították a János Kh-ba, mert szapora volt a légzése , vmi, és fertőzésre gyanakszanak...

Jó mi? Igazából nem nagyon mondanak semmit, csak h 5 napig biztos ott kell maradjanak, de h milyen fertőzés...? Nyomják a gyerekbe az antibiotikumot, eredmény még sehol...

Szegény barátnőm bömböl, fél h vmi komolyabb, csak sumákolnak.

Remélem semmi baj nem lesz, aggódom értük.

Kép
zmimi

Itt is szakad a hó, nagy pelyhekben!

Hú, én is ha lefogynék 10 kg-ot a terhesség alatt, istenien néznék ki! :wink:

Kép
zmimi

Sugi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Borzasztóan sajnálom!
De ne tűnj el, gyere vissza hozzánk, és írd ki Magadból a fájdalmadat!Mi nagyon együttérzünk Veled, hidd el...

Juca!
Tényleg nagyon ritkán jössz...
Hiányoznak a bölcs tanácsaid!

Vera!
Én annyira nem értem, amit írtál, hogy az lh-teszt a pét méri.
Én eddig azt hittem, a luteinizáló hormon mennyiségét mutatja, ami ha elég magas, - tehát pozitív a teszt-, annak hatására megreped a tüsző, és kiszabadul a petesejt. Ezek szerint nem így van?

Az én görbémet ha megnézed, szerinted nekem volt ovum?Ha igen, mikor?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 90400_.png
Vendég

Vera: De az , hogy lehet, hogy te fogytál a terhesség alatt? Hú akkor te nagyon szerencsés vagy. És a védőnő meg a doki nem volt mérges, hogy fogytál? gondolom nem direkt volt hanem a baba elvette tőled a sok tápanyagot. De ez tényleg ritka. Akkor te fordítva müködsz.
Ha én fogynék a terhesség alatt akor tök jó lesz :)

Nálunkis esett a hó de sajna ez nem fog megmaradni.
Jaj ma mi megvettük a fenyőfánkat. Olyan szép és dagi. Jó dús és nagy :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
én is 13 kilót fogytam a terhesség alatt. Abszolút hormonális kérdés. Alapból nem jól működök, ezért hízok, viszont a terhesség kiiktatja a rendes saját hormonháztartást, ezért helyrebillent a dolog.

Lányok,
aki szokott ovutesztet csinálni... hogy lehet, hogy már 3. napja pozitív? Szerda reggel kaptam a tüszőrepesztőt, és azóta pozitív, a hőm meg nem ment fel. Lehet, hogy 60 óra alatt még nem repesztette meg?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu,
Jobbulást Neked!

Lányok, akik fogytok terhesség alatt. Bocsi ha indiszkrét, de akkor Ti túlsúllyal indultatok neki a terhességnek? Ezért nem volt baj, hogy fogytok?

Mimi,
Drukk a barátnőd babájának!

Luca,
Én nem értek a görbékhez, de esetleg a 11. napon nem lehetett?

Lina,
Én most csináltam először ovu tesztet, nekem 2 napig volt pozitív.

KépKép
dreika

hát pl az elsőnél úgy látszott meg a minusz hogy 95-tel kezdtem a terhességet és 6 hós terhesen 85 kiló lettem. Belefértem abba a nacimba amit a terhesség előtt nem tudtam felvenni már. Amúgy én antibébi tablettával fogytam le 80 kilóra 95-ről és mikor abba hagytam visszajött fél év alatt az a 15 kiló :cry: úgy hogy nem csináltam semmit se másképp. Evés stb.

Én úgy tudom hogy a szuriban pont olyan hormon van amit a teszt kimutat. Úgy hogy szerintem a szuri miatt pozitív még.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
azt tudom, hogy a szuriban olyan hormon van. Lehet, hogy ennyire megemelte a dózist, hogy még mindig van nyoma. Csak így ugye nem tudom, mikor reped a tüsző. Szuri nélkül ugye azt javasolják, hogy aznap kell együtt lenni babáért, amikor utoljára pozitív. Nekem csak az a gyanús, hogy a hőm még nem ment fel.
Nálad néztek hormonokat? Nálam is ez van, hogy fogigátlóval, meg terhesen fogyok, amúgy hízok. Nálam kiderült, hogy az FSH/LH arány fel van borulva, és alulműködik a pajzsmirigyem.

Voltam a lakóhelyi topickal este pizzázni, és hazafele láttam egy gyönyörű hullócsillagot. Annyira feldobott, elkezdtem bízni....

Dreika,
én 81 kilósan lettem terhes, 6 hetesen már 75 voltam, aztán 84-gyel mentem szülni, és a kórházból 71 kilósan jöttem ki. Utána még lement 69-re. (Nekem a 68 a versenysúlyom, akkor szerintem tök jól nézek ki, elég erős a csontozatom). Ahogy újra megjött újra elkezdtem hízni, fél év után már újra 85 voltam, akkor mentem hormont nézetni. Most, hogy kapok rá gyógyszert 80,5 vagyok úgy, hogy nem csinálok semmit inkább lefele megy, mint felfele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Én a kisebbik lányommal 44 kilósan lettem terhes.52 kg-mal szültem, aztán szülés után pár héttel 39 voltam...
Na, az sem jó ám!Elég gyengének éreztem magam.
Azt hozzá kell, hogy tegyem, hogy szülés előtt volt a férjemnek egy balesete, lelkileg eléggé a padlón voltam.Szülés után 3 nappal már hazamentünk a kórházból,és az egy hetes gyerekkel már hordtam a férjemet kezelésre minden áldott nap.Kegyetlen időszak volt, rá is ment a házasságunk.
Vendég

Lina, szerintem is szuri kever be az lh-tesztbe.
Lili már jól van?

Zsuzsu, jobbulást!

Mimi, szorítok a barátnődéknek!

Sugi, ha azért olvasol minket, én nagyon sokat gondolok Rád, és kívánom, hogy minél előbb jobban legyél lelkileg...

Vera, Te mikor tesztelsz?8 nap múlva, ahogy a vonalzód mutatja?Én 23-án, ha addig nem jön meg.

Most egészen jól érzem magam.Ez az első hónap, hogy nem pánikoltam be a pé után, hogy biztos, hogy akarom-e.Eddig mindig rámjött a bizonytalanság.
Lehet, hogy a közelgő karácsony teszi.

Ha most nem jön össze, jövő hónapban még megpróbáljuk a rásegítést, ha a doki is úgy gondolja.Aztán februárban még próbálkozunk, tovább nem.

Amúgy helyes kis émelygéseim vannak egész nap, de ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket, mert az elmúlt hónapokban ez nagyon gyakori.

Kacika, Mimi, Monti, jól vagytok?

Juca, remélem, azóta is minden oké, és Te is jól vagy!

Kislibus, azért olvasol minket? Mi van Veled?

Emese???

Gröni, kedden megyek a dokihoz!
Te nem jössz?
Vendég

Hát akkor lehet nekem is a terhesség lenne a legjobb és talán fogynék. Én régen 46kg voltam. ami kevés volt olyan 55-58kg az ideális nekem. Most meg 80kg. És nem megy le az istenért sem. Lehet nekem is hormonálisan van túlsulyom. Azt ki lehet vizsgáltatni? 73kg lettem terhes és 90 kg -al szültem. A szülés után valahogy nehezen ment le de azért nagy nehezen 10kg lement. De azóta semmi. Igaz már sose leszek 55kg de 60-65kg nak örülnék.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Egy kis ...
http://www.indavideo.hu/video/Karikatura16

Bocs időmből csak ennyire futotta. :twisted:

tjuca

Juca!!

Ez nagyon jó!!!!
Vendég

Sziasztok!

Azért nem jövök gyakrabban, mert nincs miről írnom igazán. Egyelőre eseménytelenül telnek a napok. Szerencsére. Várom az AFP eredményt, majd utána megyek uh-ra. Pocak mintha megjelent volna, van egy kis dudor, ami még háj is lehetne, de nem tudom behúzni és már reggel is látszik. :lol:

Anno, lánykoromban 51 kg voltam, de akkor mindenki cseszegetett, hogy hízzak egy kicsit. Így ismertem meg jövendőbeli férjemet. El kezdtem szedni a fogigátlót, majd férjhez már 60 kilósan mentem, váláskor meg már 70 kilós voltam. Mindez úgy, hogy rendszeresen jártam aerobikra, futni, úszni, fallabdázni, minden nyáron körbetekertem a Balatont, 100 km biciklizés után még csak izomlázam sincsen :roll: és folyamatosan fogyókúráztam. Ekkor hagytam abba a gyógyszert. (11 évig szedtem folyamatosan, nem is csodálkozom, hogy nem volt utána pé-m :roll: ) Terherbe 72 kg -mal estem, 11 héten 71 voltam, 14-en újból 72, most a ma reggeli mérés szerint 74. Ez a két kiló két hét alatt jött fel. :shock: Persze nem csodálkozom rajta, mert állandóan zabálok. És hiába minden elhatározás, hogy majd csak gyümit, meg zöldséget, meg soványhusit... ha jön az éhség megeszem a gyümit, a zöldséget a soványhusit, majd mivel még mindig éhes vagyok, jön a kenyér, a tészta,a pizza... na és akkor jól érzem magam. :roll: Kb. két órán át, majd kezdem előről. :twisted: Olyan lehet ez, mint a dohányosoknál, vagy a kábítósoknál, hogy hiába akar leszokni, ha a test jelez, akkor bizony kell az "anyag". Na persze, ha egy kicsit több akaraterőm lenne, biztos meg tudnám állni, hogy ne egyek, de az most nincs. Legalábbis ha kajáról van szó. :twisted: Szóval én nem az a típus leszek, aki fogy terhesség alatt. :cry:

Azt álmodtam éjszaka, hogy szülök. Láttam ahogy a baba kicsúszik a lábam közül. Amikor felsírt, felébredtem. :cry: Pedig jó lett volna tovább álmodni.

Nálunk zuhog a hó! :lol: Már megmarad az úttesten és a járdán is. Ennek gondolom az autósok, meg az öregnénik nem annyira örülnek, de olyan szép. Ettől eltekintve utálom a telet. :roll:

Kép Kép
montana

Montana: Én sem szeretem a telet. A havat igen de azt is csak pár napig. Aztán mikor kezd olvadni na az nagyon undorító. Lehet azért nem szeretema telet mert nem űzők semmilyen téli sportot. Mindeg yén a nyarat szeretem és várom már, hogy 30-40fok legyen :)

Kép
csucsu05

jajj neem majd csak csütörtökön vagy pénteken nézek jóslót. Én szerdától kezdve akármikorra nem várom :lol: Így lehet még is csak marad a keddtől a josló nézegetés. Nem tudom. Annyi a dolgom hogy most nem nagyon gondolok rá meg nem is görcsölök rajta. Ha megjön akkor elkezdem szednia fogit legalább lemegy pár kiló és akkkor nyáron meg HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

harivera
Budapest XXI. kerület

sziasztok!
reméllem van aki emlékszik rám
2 napja pozitív lett újra a tesztem de azóta egyre kevesebb a tünetem a mellem szinte összeesett félek hogy baj van :cry:
csak álomkórság van!
Szerintetek?
Köszi aaki segít

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Betti!

Mi, az öreg motorosok emlékszünk rád! :lol:

Szerintem ne gondolj rögtön bajra! Nekem sem volt semmi tünetem, mégis ott volt a baba. Juca még mensizett is!

Szerintem csinálj újból tesztet, de a legbiztosabb ha elmész egy uh-ra, mert az a tuti. A betöltött 5. héten már szépen látszódik a petezsák, egy hét múlva meg a baba is.

Az természetes, hogy aggódsz, mindannyian aggódunk, én még most is :roll: , ez a rossz élmények miatt van. Én mindig azt mondom, hogy bízom Mazsiban, hogy tudja mi a dolga és attól, hogy egy ilyen para-mamija van ő még növekszik rendesen.

Drukkolunk! :lol:

Kép Kép
montana

Szia Betti!
Persze, emlékszem Rád!

Szerintem is csinálj még egy tesztet, aztán majd az uh mindent megmutat.

Szorítok Neked!
Nekem csak álomkórság volt a kisebbik lányommal.
Vendég

Sziasztok!

Betti , én is emlékszem rád, sőt egy másik topikba is szoktál írni a 2008 ban szeretnék szülnibe. Néha szoktam olvasgatni.
Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy nyugi nyugi, és minél előbb egy uh. Estleg progi vagy valami rásegítés, és megint csak nyugi.

Én még mindig izgulok, hol emiatt, hol amiatt...

Itt nagy hó esett, még mindig esik, voltunk is szánkózni Petivel.
Du szülinapi zsúr, mert ma 3 éve este született.

Puszi mindenkinek! Kellemes vasárnapot!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?