Sziasztok!
Törpe! Nagyon drukkolok! Próbálj meg nem a tünetekre figyelni, az égvilágon semmit nem tudsz belőle úgysem megállapítani, csak idegesíteni fog. Persze tudom, hogy mondani könnyű, nekem folyamatosan cicifóbiám volt
: mensi előtt mindig lelohad a mellem, ami egyébként peteérés után megduzzad. Mikor az inszem után is lelohadt, biztos voltam benne, hogy nem sikerült (persze előtte kétóránként mentem a női wc-be a munkahelyemen, hogy megnézzem, még duzzadtak-e
, így utólag tiszta téboly
) Aztán a tesztem mégiscsak pozitív lett.
Remélem a Karácsony egy kicsit azért majd eltereli a figyelmedet, bár biztos nem ez lesz életed legjobb karácsonya. Majd jövőre!!!
Mo! Csibe! Nektek is drukkolok!
Replay! Mi ugyanebben a cipőben jártunk. A kislányunk donorbaba, most 5 hónapos és imádjuk. Szóval fel a fejjel! Sok sikert nektek!
A donorra nekünk azt mondta a doki, hogy próbáljunk olyat választani, akinek több mintája is van, hogy ne kelljen minden alkalommal újra választani, vagy ha sikerül, akkor jó lesz a kistestvérre. Ez mondjuk nem jött össze, mert aki a befutó volt számunkra, annak csak egy mintája volt.
Egyébként sajnos nincs garancia arra, hogy ugyanattól a donortól lehet a tesó. Elvi akadálya ugyan nincsen, mert bár van olyan korlát, hogy egy donornak csak 4 sikeres terhessége lehet, de testvéreknél ettől eltekintenek. Viszont a donort semmi nem kötelezi arra, hogy adjon mintát, ha tehát épp nincs bent felhasználható mintája, vagy nem akar már adni, akkor nem kényszeríthetik rá. Vagy egyszerűen megváltozik a telefonszáma és nem jelenti be, ezért nem tudják elérni.
A minták egyébként nagyon gyorsan fogynak. Nekünk kb. 5-6 donor adatlapját mutatták meg, azt én sorbarendeztem, az egyes számú jelöltet megvettük, kettőt kizártam, a többinek pedig felírtam a kódszámát, hogy ha nem sikerül, akkor ne kelljen visszamenni, hanem csak a Káliban megadjuk a kódot és kész. Mivel azt hittem, hogy az első inszem nem sikerült, felhívtam a Kriót, hogy van-e nekik azokból a mintákból, amiket én felírtam és már egyikből sem volt.
Szóval szerencse kérdése. Erikáéknak sikerült egy donortól a két baba, meglátjuk, hogy nálunk összejön-e. De mi két külön apától is bevállalnánk, akkor viszont harmadik már biztosan nem lenne, bár az már amúgyis bizonytalan.
Bocs, hogy hosszú voltam, remélem segítettem, ha van még kérdésed, csak bátran!
nyusziful