Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mo, naaa tök jó beindul a gépezet! Innentől kezdve fel a fejjel!!!!

Törpe, hogy vagytok??

Tobi, köszi!

Csibe, milyen lett a hisztero szövet eredménye?

Lányok, Bmc-be kiadják a vérlelet fénymásolatát a recepción? A pajzsmirigyem miatt kéne, illetve páromnál a hormon miatt??

Kép
kata05

Kép

Törpmama&Törpicur
ime :wink: :lol:
babaragi +++++++++++++++++++++
pihikézzél sokat, aranyos, ahogy Törpapa vigyáz Rád;
és még ne keress tüneteket légysziiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Mo,
húúúú, indul a mandula, ez tök szuper :P elhiszem, hogy nincs most ünnepi hangulatod, hidd el majd lesz :wink:
küldöm a pirimanót :lol:

pusz Mindenkinek

KépKép
tobi

Sziasztok,

Törpe+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hány sejtes Kistörpit kaptál vissza?

Nyulasz, mikor kezdtek januárban, ha minden igaz mi január 20.-a körül kezdünk.

Mo. tök jó, nálatok is beindult a gépezet. Nálatok, hogy lesz, a párod műtét után korházban tölt egy éjszakát? Szállítást, hogy oldjátok meg? Párom szerdán megy a BMC andrológiára megbeszélni a következő biopsiát.Meséltem neki Törpiék biopsiás élményét, és úgy döntött, hogy ott csináltatja meg a biopsiát. Végülis az Ő döntése, lényeg, hogy legyen spermium a köv. lombik kezdéséig. :wink:

Többiek????

Kép

csibe
csibe32

Helloka Mindenkinek!

Sajnos nekünk is donor után kell nézni és azt szeretném megkérdezni, hogy egy adag donorsperma ami kb 30eFt? a KRIO-ban, hány lombikra elég, hány "szalmát" tartalmaz hányszor lehet felhasználni egyáltalán mit kell tudni? Több lehetőségre is szeretnénk felkészülni , ha nem sikerülne elsőre a lombik, meg később kistesóra is gondolunk. Szóval szerintetek hány egységet érdemes / lehet venni? Előre is köszi.
replay

Szia Replay, 1 lombikhoz haználható fel egy adag donorsperma. 2.-ik lombiknál mi is vettün donorspermát, mert már csak 1 szalmánk volt lefagyasztva, és ha nem éledtek volna fel, akkor használtuk volna fel, de végülis nem volt rá szükségünk. Ha elmentek a Krió intézetbe mindenről részletes felvilágosítást kaptok.

Kép

csibe
csibe32

Melyik meddőségibe jártok?

Kép

csibe
csibe32

Hello csibe32! Köszi az infot, szerdán megyünk a Krioba, akkor majd úgyis meg tudunk mindent.
A Db-i Kaáli fogunk járni, lombik lesz donorspermával. Diagnózis: nekem endometriózis, férjemnek azoospermia (biopsziában sem találtak :cry: )

replay
replay

Replay sajnálom, hogy nem találtak spermát :cry: . Várunk ám a hírekkel, kiváncsi vagyok, hogy mit intéztetek.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Mo!
Nagyon drukkolok csütörtökre!És remélem piri már meglátogatott! :wink:
Csibe!
Jan 7-től kezdem a szurikat,és 14-21 között lesz valamikor a leszívás.Neked a jan 20 minek az időpontja?
Törpe!
Drukkkkkkkkkkkkkkkk! :D
Vendég

...rossz a vonalzóm,holnap megyek Krizsa dokihoz UH-ra,meg a szurik receptjéért.
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz én úgy számoltam, hogy 20 körül kezdem adni magamnak a szurikat.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Törpe????

Replay,
Sajnálom! :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Nálam semmi extra!
Vége a szigorú pihis időszaknak,de most sem szaladgálok fel-le a lépcsőn!
Kicsit "elszívott" az ágy! Szóval most lightosan pörgetem fel magam :wink:

Kicsit tanulok! Kicsit olvasok.... Elvagyok!

A leszívás utáni hasfájás most már elmúlt!
Néha szurkál itt, na meg ott :lol:
Rengeteg tünetem van, de nem elemzem őket, mert ugye mind lehet a progesterontól.
27-e nagyon messze van még!

Csibe
6 sejtes volt:)

Nyulasz!
Hurrááááá megvan az időpont! Lehet visszaszámolni! :lol:

Replay
üdv itt!
Sajnálom,hogy nem találtak! :cry:

Mo
Hajrá pörgés! :lol:
Mennyi az a kedvező ár? :wink:

Bella
két nap múlva te is többet tudsz! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe! Nagyon drukkolok! Próbálj meg nem a tünetekre figyelni, az égvilágon semmit nem tudsz belőle úgysem megállapítani, csak idegesíteni fog. Persze tudom, hogy mondani könnyű, nekem folyamatosan cicifóbiám volt :lol: : mensi előtt mindig lelohad a mellem, ami egyébként peteérés után megduzzad. Mikor az inszem után is lelohadt, biztos voltam benne, hogy nem sikerült (persze előtte kétóránként mentem a női wc-be a munkahelyemen, hogy megnézzem, még duzzadtak-e :? , így utólag tiszta téboly :lol: ) Aztán a tesztem mégiscsak pozitív lett. :D Remélem a Karácsony egy kicsit azért majd eltereli a figyelmedet, bár biztos nem ez lesz életed legjobb karácsonya. Majd jövőre!!! :wink:

Mo! Csibe! Nektek is drukkolok!

Replay! Mi ugyanebben a cipőben jártunk. A kislányunk donorbaba, most 5 hónapos és imádjuk. Szóval fel a fejjel! Sok sikert nektek!

A donorra nekünk azt mondta a doki, hogy próbáljunk olyat választani, akinek több mintája is van, hogy ne kelljen minden alkalommal újra választani, vagy ha sikerül, akkor jó lesz a kistestvérre. Ez mondjuk nem jött össze, mert aki a befutó volt számunkra, annak csak egy mintája volt.

Egyébként sajnos nincs garancia arra, hogy ugyanattól a donortól lehet a tesó. Elvi akadálya ugyan nincsen, mert bár van olyan korlát, hogy egy donornak csak 4 sikeres terhessége lehet, de testvéreknél ettől eltekintenek. Viszont a donort semmi nem kötelezi arra, hogy adjon mintát, ha tehát épp nincs bent felhasználható mintája, vagy nem akar már adni, akkor nem kényszeríthetik rá. Vagy egyszerűen megváltozik a telefonszáma és nem jelenti be, ezért nem tudják elérni.
A minták egyébként nagyon gyorsan fogynak. Nekünk kb. 5-6 donor adatlapját mutatták meg, azt én sorbarendeztem, az egyes számú jelöltet megvettük, kettőt kizártam, a többinek pedig felírtam a kódszámát, hogy ha nem sikerül, akkor ne kelljen visszamenni, hanem csak a Káliban megadjuk a kódot és kész. Mivel azt hittem, hogy az első inszem nem sikerült, felhívtam a Kriót, hogy van-e nekik azokból a mintákból, amiket én felírtam és már egyikből sem volt. :shock: Szóval szerencse kérdése. Erikáéknak sikerült egy donortól a két baba, meglátjuk, hogy nálunk összejön-e. De mi két külön apától is bevállalnánk, akkor viszont harmadik már biztosan nem lenne, bár az már amúgyis bizonytalan.

Bocs, hogy hosszú voltam, remélem segítettem, ha van még kérdésed, csak bátran!

nyusziful

nyusziful76

Sziasztok!

Replay, sajnálom a történteket, de fel a fejjel!

Nyuszifül, és elrakatni nem lehet donor spermát kistesónak, ha fizetünk érte?

Törpe, én szívesen elolvasnám a tüneteidet! :lol: Vigyázz magatokra!

Mo, szorítok csütörtökre!

Csibe, múltkor kérdeztem,biztos elkerülte a figyelmed hogy milyen lett a hisztero szövet eredménye?

Kép
kata05

Kata, holnap megyek délután az eredményért. Azért egy kicsit izgulok :oops: . Ti, hogy döntöttetek a biopsiával kapcsolatban?

Törpe drukk a Kistörpinek :wink: ++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Csibe, biztos minden rendben lesz! Szerintem teljesen természetes h izgulsz!!
Még várjuk a hormon eredményt(szerintem a héten készen van,mert 2 hetet mondtak de szabit nem fogok most kapni h elmenjek érte :evil: ) és a genetikai-t! És januárban csináltatjuk egy másik orvosnál.

Kép
kata05

Nyuszifül!
Igyekszem nem csak magammal, meg a tünetekkel foglalkozni, csak tényleg nehéz! :wink: :lol:

Csibe!
Minden rendben lesz! Drukkolok ezerrel! A mostani időszak nekünk úgy tűnik a folyamatos visszaszámlálás,izgulás időszaka!:)

Kata neked is megy a drukk az eredményekhez!

Törpe

Kép
törpehzs

Nyuszifül!

nekünk is donor kell, de nem úgy megy, hogy a kaáliban elintézik, mi csak kiválasztjuk! ugye nem nekünk kell menni a kiroba?! nem értem már???????!!!!!!!!!!!! :evil:

várom válaszod!

üdv.!
kjaja

Sziasztok!

Kjaja,
Ha Te magad mész el a Krio-ba és választod ki a donort, akkor azt hiszem többe kerül. De akkor ugye az van amit Nyuszifül is leírt, hogy tudod rangsorolni stb. őket.
A Kaáli is a Krióból veszi, úgyhogy ők is nézik az adatokat (haj,szem szín,vércsoport), de úgy emlékszem, ha a Kaálin keresztül intézed valamivel olcsóbb. DE akkor rájuk bízod a választást.
Vendég

Kjaja!

De, úgy is lehet. Erikáék úgy csinálták, hogy a Káliban leadták a férje adatait (szemszín, hajszín, magasság, vércsoport, stb.) és a Krió választott nekik. De úgy is lehet, hogy ti mentek el személyesen választani. Mi így tettünk, mert úgy gondoltuk, hogy legalább ennyi befolyásunk legyen arra, hogy ki a gyerek apja, ha már így alakult. Meg bíztam a női megérzésemben, hogy megsúg valamit. És ha azt vesszük, hogy elsőre sikerült, lehet, hogy volt is benne valami. Azért nem volt egy felemelő érzés a választás... De rajtatok múlik, hogy hogyan szeretnétek.

Kata! Nem tudom, hogy lehet-e, de mivel jövőre akarjuk indítani a tesóprojektet, valószínűleg tavasszal rákérdezek.

nyusziful76

Sziasztok

Kjaja
látom, hogy Nyuszifül már mindent leírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen - nálunk mindent a Kaáli intézet, nálunk valahogy felsem merült, hogy mi menjünk kiválasztani a donort, apjuk sem mondta hogy szeretné. De mint a táblázatból is látod a Krióban jól választottak, mert mindkét kisfickó elsőre sikerült!
Igaz a kistesó projektnél csak a leszíváskor derült ki hogy a donor ugyanaz-e vagy sem. Mert mint már Nyuszifül is írta megvan adva hogy 1 donornak hágy donor babája lehet, illetve hogy egyáltalán van-e még anyag tőlle a Krióban. És hát ügye sajna :cry: elég kelendőek, de szerencsénkre nekünk sikerült, igaz erről nem szeretnék igazán megbizonyosodni soha, mert csak szóban mondták a műtőben (mikor rákérdeztem még altatás előtt) és a Mágus leszívás után, hogy ugyan az!

Mindenkinek Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előre is Mindenkinek

Nagyon Boldog Karácsonyt

és

Boldog Új Évet Kívánunk!

Áron - Ákos - Apjuk és Erika

ha véletlenül nem tudnék jönni egyhamar

Mert most is itt van a tesóm (süti a sütiket) meg anyukám, de a gyerekek terén így is úgyan annyi a teendőm mint ha itt sem lennének! De sebaj 1-2 év és minden OK lesz, mert akkor már valamennyire el fognak tudni játszani együtt is! Mert Ákos sokszor ölelgetné + puszilgatná és simizi is. Csak nagyon oda kell figyelni, mert hát ügye neki még nem olyan finomak a fogásai, és így néha szegény tesó kap, szegénykém edzésben van, de Ákos is, nem zavarja ha kistesó óóóórdít, simán elalszik,
A fényképekért bocs, de még apjuk nem rakott fel az iwiwre, mert elvileg itthon van sokszor, de még sem, mert mindig talál neki valaki valami munkát, pl. a szomszédot fuvarozza, maszek munka stb. :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Csibe,
biztos minden rendben lesz az eredménnyel :)

Törpmami,
babaragi ++++++++++++++

Lányok,
én most megint filózok, hogy elmenjek-e genetikai vizsgálatra vagy sem. Úgy szeretem ilyenkor magam :evil: Mágussal megbeszéltük, ha a 3. sem sikerül akkor , hogy megcsináltatjuk a genetikai vizsgálatokat, hogy mennyire érdemes elébe menni a franc sem tudja :? :oops:

KépKép
tobi

Sziasztok!
Törpe! Nagyon mennek a drukkok!! +++++++++++
Csibe! Kíváncsian várom az eredményeket! Gyere és mesélj!
Replay! Nagyon sajnálom a történteket! Kérlek, maradj velünk és gyere a hírekkel!
Tobi! Szerintem nyugodtan elmehetsz a genetikai vizsgálatra! Én mennék a helyedben! :wink:
Hétfőn voltam vérvételen. Csütörtökön kiderül majd, hogy milyen dózisban kell szednem tovább a pajzsmirigyes gyógyszert. Kimentünk Telkibe. Beszéltünk a dokival. Csütörtökön dupla műtét. Egy biopszia és egy herefixáció. A kedvező ár bizonytalan lett. Eddig úgy volt, hogy 35e, most meg már 180e-ről beszéltünk...és ki tudja mennyi lesz, ha a második műtétet is beleszámolja a doki. DE MÁR NEM ÉRDEKEL!!!!!!!!
Kérlek, segítsetek! Nem mondta a doki, hogy mit kell vinni a kórházba. Semmit nem is beszéltünk ezzel kapcsolatban. Szóval, reggel megyünk és mennyi idő ez a biopszia? Mit vigyünk magunkkal (persze a papírokon kívül)... meddig marad ott a férjem? Ezt sem mondta a doki. Törpe! Nálatok ez hogyan volt?
A férjem ragaszkodik hozzá, hogy hazajöjjön kocsival a műtét után (amikor elengedik...) Féltem őt. Vajon tud majd vezetni???? Azt mondta, hogy felesleges érte menni, hiszen akkor is ülnie kéne a kocsiban.. ha meg már ülnie kell, akkor vezetni is tud. :? Szóval makacs.
Egyre jobban félek, hogy nem találnak semmit se nála. Újra rámtört a depis hangulat. Most nagyon padlón vagyok. Tegnap este itt pityeregtünk mind a ketten. Eldöntöttük, hogyha nem találnak semmit sem a szövetekben, akkor gyerek nélkül folytatajuk tovább. Idegileg megviselt bennünket ez a néhány hét.
Rettenetesen félek. .. mintha tudnám a közelgő halálom óráját és arra készülnék. Borzasztó!!!
Attól is tartok, hogy mi lesz ha valamit mégis találnak és nem sikerülnek a lombikok?! A férjem több műtétet nem vállal.
Kéééééééééééész agybaj. :(
Persze, a piri sehol.... ettől is tartottam. Jaj, minden olyan nehezen megy. Tuti, hogy csúszni fog a két ünnep közötti hsg. Talán majd januárban... ha lesz egyáltalán még értelme... :(
Vendég

Mororo
Hiába is mondanám, hogy nyugi, pontosan tudom mit érzel!
Bár mi tudtuk, ha nem találnak semmit akkor is lesz babánk!!

Hasznos tanácsok!
Köppenyt vigyél, papucsot adnak, bár az se baj, ha viszi a sajátját!
Hogy mikor végeztek, az attól függ mikor lesz a műtét. Ha altatásban csinálják, akkor 5 órát kell ott pihennie a műtét után.
Borotválja meg otthon a területet, ha nem szeretné,hogy ott borotválják meg!
Gondolom kapott ő is egy hashajtó szerű cuccot, amit holnap kell du meginnia! El ne felejtsen ebédelni, mert utána már nem szabad ennie, és éjféltől inni sem!
A hazavezetés nagyon nem jó ötlet! Ülve még OK a dolog, de ha pedált is kellene taposnia akkor az durva fájdalom, ráadásul bevérezhet, és bedagadhat, ami meghosszabbítja a gyógyulást! Ha betartja a három nap pihenőt, akkor nem lesz semmi gond!
(emberem üzeni)
Azt tudjátok már hányra van kiírva a műtét?
Maga a biopsia max 30 perc, így hogy másik műtét is van, így nem tudom!
Írtad a papírokat! Az tényleg fontos, vér ekg mellkas röntgen lelete.
Amikor a kórházba beértünk felirányítottak az osztályra, és megkaptuk a szobát. Először sajnos csak délben volt a műtét, most 9-kor.
Vizet ne vigyél, se kaját. Kaptok a műtét után ásványvizet, és enni sem szabad egy darabig, és amikor már lehet, akkor kap ebédet.
Te viszed át a mintát?
Kérdezz nyugodtan, ha bármi eszedbe jut még,vagy kifelejtettem valamit!

Törpe

Kép
törpehzs

Csibe
Eredménye?

Törpe

Kép
törpehzs

Mo,
kitartás Mindkettőtöknek, tudom nem könnyű de muszály.
Mi is átéltük, sajna. Én is félek, hogy újra kell a biopszia pedig apus nagyon nem akarja. Most egyenlőre ezt a verziót próbálom elfelejteni.
Mi az a herefixáció? :oops:
Nagyon drukkolok értetek!

Csibe, Katica
eredmények ???

Nyulasz,
konzis megbeszélés milyen volt?

KépKép
tobi

Sziasztok,

Az eredményem a ciklusnak megfelelő endometrium :wink: Csütörtökön este megyek Konchoz.

Mo. drukk csütörtökre. Fixációs műtét :shock: , nem öreg hozzá? Gyerekkorban szokták csinálni, de végülis a doki látja, csak csodálkozom rajta.

Kép

csibe
csibe32

Törpe! Nagyon köszönöm! Remeg a kezem, alig tudok pötyögni. Jobban izgulok, mint az esküvőm napján :lol:
Fogalmam sincs, hogy ezt a néhány napot hogyan bírom ki, de szerintem hashajtó nélkül is produkálom nemsokára azt, amit a férjem a hashajtóval... :lol: :oops:
A műtét altatásban lesz. A vezetésről nem tudom lebeszélni, de most már izgulhatok ezért is :?
Az anyagot én viszem át a másik kórházba. Azt mondta a doktornő, hogy induláskor hívjam őket, hogy időben felkészülhessenek a fogadásra. A műtét reggel lesz. Már 8 előtt ott leszünk. Én nem maradok a férjemmel. Itthon várom. Azt mondta nagyfiú :D nem kell érte menni. Jaj, ő olyan lazán veszi.. én meg már lerágtam a körmöm. Tiszta dilis vagyok.
Nem jut több kérdés az eszembe. Köszönöm a segítségedet!

De! Van mégis egy: :oops:
Azt írtad, hogy 5 órát kell ott pihennie. Szóval, akkor nem tölti ott az éjszakát??? Még aznap hazajöhet?
Vendég

Csibe! Jó, hogy jelentkeztél! Ezek jó hírek! Húúú, ez a csütörtök jó kis nap lesz!! :wink:
Tobi! Csibe! Köszi a drukkot! A fixációs műtét azt jelenti, hogy ingóheréje van a páromnak. Sajnos, gyerekkorában nem vették észre az orvosok. Néha-néha felmennek a hasüregbe (ha köhög vagy ha emel valamit). Előfordulhat, hogy ezért alakult ki az azoospermia. Csütörtökön fixálja a doki. Megszűnteti a vándorlást. :roll:
Vendég

Mororo
Nincs mit! Ne köszönd! Örülünk,hogy mi is segíthetünk! Nekünk is nagy segítség volt anno pl Csibe! :wink:
Amikor gerincbe kapta az ézéstelenítést akkor bent kellett aludni! Altatással 5 óra műtét után.
Páromnak most csak biopszia volt! Ez után hazaengedték 5 óra múlva!
Nem tudom a fixáció mennyit kavar ebbe be!
Szerintem hívjátok a dokit, és kérdezd meg! Jobb ha tudod, mire számíthattok!
Az én párom elkenődött volna, ha nem engedik haza! DE! Őt sem engedték volna, ha lett volna vm komplikáció! Szóval az a biztos amit az orvos mond!
Drukkolok nektek nagyon szuper kisfickókért!
Dokibácsi nem mondott semmit az esélyekről? :roll:

Holnap ígérem folyton gépközelben leszek! Ha eszedbe jut valami még, akkor írj!

Csibe
hyper-super hírek!:)
Csütörtökön beszélitek meg a "hogyantovábbot"?

Törpe

Kép
törpehzs

Szép Napot Mindenkinek! :P

Csibe,
örülök, hogy minden rendben van :lol:

Törpe,
babaragi +++++++++++++

Mo,
nem unatkoztok, az biztos. Millió kalappal Nektek! :)
köszi a felvilágosítást, érdekes tényleg, hogy ezt gyerekkorában, miért nem hozták helyre :shock:

Bella,
konzis beszámolót, légyszi :wink:

KépKép
tobi

Sziasztok!
Mo!
Atyaég,hogy beindultatok.Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön,és minden jól alakuljon.Remélem először és utoljára lesz rá szükségetek.Szerintem ha nem kell bent aludnia,akkor maradj benn,és ha mégse "esne jól" neki a vezetés,akkor sincs gond.A hátsó ülésen picit el tud dőlni....nagyon drukkolok!
Tobi!
Dec31-én kezdem a merionalt,4 ampullával :shock: kétnaponta :D
És mellé napi 2x1 Clostilbegyt.Érdekes,ilyenről még nem hallottam,de remélem ettől egynél sokkal több petesejtem lesz.
Jan 7-én Uh.
Csibe!
Örülök,hogy jó lett az eredmény.Holnap konzi?Ma meg Bellának :wink:
Törpe!
Babaragacs!!!!!!
Vendég

Nyulasz, ez izgi :wink: Kaális topikban olvastam, hogy kisérleteznek egy újfajta stimuval, ami igen sikeresen müködik, több lánynak is sikerült a teherbe esés, de gondolom Te is olvasod őket :wink: Mindjárt dec.31.

Bella drukk mára+++++++++++++++++

Törpe mi zujs feléd?

Mo családnak drukk ++++++++

Tobi felétek mi zujs???

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
egyenlőre semmi, majd dec 28-án lesz a konzi :wink:

Nyulasz,
jó kis protokollod lesz :)
jössz a táblicskuba? :wink: :lol:

Lányok,
beindul a történések sorozata itt is :wink: Úgy drukkolok Mindenkiért :lol:

KépKép
tobi

Nyulasz!
Drukkolok, hogy minél több, szép, egészséges, na és persze termékeny petesejted legyen!

Úgy látom két ünnep között is csináljuk a programot a doktorainknak! :wink:

Csibe
Nálam semmi különös!
Párom már dolgozik, én meg itthon! Csinálom a "programot"! (napi három bogyó + szuri délután) Na meg próbálok tanulni is!:)

Nincs véletlenül valakinek protokoll témában kész házidolgozata? :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nagyon köszönöm a drukkokat és a sok segítséget!
Az izgalmak tetőfokon... ezt már nem lehet fokozni!!!
Minden kérdésemre válaszoltál Törpe. Nincs több. Hálásan köszönöm! Drukkkkkkk neked!! ++++++
Bizonyára ti is így éltétek meg ezt a néhány napot a biopszia előtt. Ez kegyetlen. Szívem szerint el sem mennék, mert félek a kudarctól. Attól tartok, hogy még ezt a mákszemnyi esélyt és reményt is elveszi a doki..
Replay! Mi volt ma a Krioban? Jelentkezz!
Bella! Régen írtál. Mesélj! Mi volt ma a konzin?
Csibe! Írd majd meg, hogy mit beszéltél a dokival! Gondolok rád holnap!
Vendég

Mororo
Igen!
Mi is így éltük meg!
Majd amikor bent lesz a műtőben az lesz a legrosszabb időszak, mert akkor ott maradsz egyedül, és ketten mégis könnyebb!
Akkor én a nővér biztatására jól kibőgtem magam :lol:
Utána nem lesz időd gondolkodni, viszed a mintát! Én utána rohantam vissza, és együtt izgultunk az eredményért!
Most már csak egyet tehetsz! Bízzál nagyon!

Törpe

Kép
törpehzs

Már most pityeregek...
Köszönöm!
Vendég

Hello Mindenki!

Sikerült a krióban kiválasztani egy donort, 2 db-ot vettünk meg a mintájából. Már az elején úgy kértük, hogy olyanokból választhassunk akiktől 2 mintát is kaphatunk. Ugyanis, ha az első lombik nem sikerülne (de sikerülni fog :D ), akkor legyen már a következőre is, ne kelljen megint választani, vagy pedig siker esetén kistestvérnek jó lesz. 6 db donor adatlapját hozták nekünk, (előtte átbeszéltük az asszisztenssel, hogy milyet szeretnénk)amelyekből sikerült megtalálni a legmegfelelőbbbet. Úgy gondoljuk, hogy megéri a krióban választani, nem pedig a kaálira bízni. Amúgy a 2 db minta 45e+8e(szállítás) Ft-ba került. Egy kicsit furcsa érzés erről a dologról írni, beszélni, de egy néhányan már átéltétek ezt a szitut, és tudjátok milyen érzés ez. Üdv Replay
replay

Sziasztok!

Törpe+++++++++++ Tesztelést tervezel? Amúgy milyen szurit kapsz és miért??

Mo, én is drukkolok nektek!!!!! Törpe már mindent leírt. Nekünk 3 biopszia volt, az első a legszörnyűbb... De túl kell esni rajta, és jobb minél hamarabb. Az előtte való éjszakát, sőt hetet végig bőgtem. Vittem a mintát, közben szugeráltam a termoszt, hogy legyen benne...
Tényleg nem tehettek egyebet, mint egymás mellett izgulni az eredményért, és bízni!!!!!!

Nyulasz. Mi ez az új protokoll? Hajrá!!!

Tobi? Nálatok mikor lesz valami? Genetikai vizsgálattal hogy állsz?
mazsi02

Replay,
:lol: Igen! Nagyon fura! De ez egy fantasztikus lehetőség azoknak, akiknek nem megy olyan könnyen!
Gratulálunk a szuper választáshoz!
Ezek szerint Kaáliba jártok?
Mikor kezditek a programot?
Tudod már milyen protokollt kapsz?

Mazsi
Terveztem a tesztelést, utolsó reggelre, hogy ne ott tudjam meg az eredményt, de mindenki le akar beszélni róla! Szóval most nem tudom,hogy fogok e tesztelni :oops:
A lelkem mélyén már ma tesztelnék, és minden nap.... :lol: :lol: de persze annak semmi értelme! :lol:
Vagy egy ultrahang is jó lenne itthonra:) vagy belső kandikamera :lol: 8)

Mororo
holnapra egy nagy kalappal:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Jah! lemaradt!
Progesteron szurit kapok.

Törpe

Kép
törpehzs

Replay,
örülök, hogy sikerült kiválasztanotok a donorokat, ügyik vagytok :)
gyere Te is a tábliba :wink:

Mo,
tudom, hogy nehéz, de nagyon szorítunk értetek, minden rendben lesz, csuriban az összes ujjam értetek!!!

Mazsi,
konzi lesz dec 28-án, genetikai egyenlőre passzolva, legalább is az idén nem lesz, aztán kitudja :)

Törpe,
küldöm előre a babaragikat, amikor újra netközelben leszek már tudni fogod az eredményt, húúúú de izgi :lol:

Csibe,
konzis beszámolót kérünk :)

Bella,
itt is :? de fel a fejjel :wink:

Nyulasz,
Te kihez jársz a Kaáliban? bocs de hirtelen nem jut eszembe

Lányok,
legközelebb dec 27én leszek netközelben , addig is szupermegadrukk Mindenkinek, :P amihez éppen kell azért ha tudok bekukkantok

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek és a Családotoknak

Kép

Kép

kívánom, hogy hamarosan Mindenkinél álljon 1-2-3 pár csizmácska az ajtóban

Kép puszi, Tobi

KépKép
tobi

Tobi

Boldog Karácsonyt!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Köszi és kívánom, hogy felétek a gólyabácsi is járjon :wink:

KépKép
tobi

Sziasztok!
Sajna nekem nem volt túl sikeres napom tegnap, a múltkor mikor megmondta a doki az eredményt nem írt be köv. időpontra és meg nem tudtam, hogy szólni kell neki. Így júniusban lesz a lombik és kb. március, április tájékán kezdünk, valószínűleg addig meg fogok őrülni. Úgyhogy ez van, eléggé el vagyok keseredve! :cry:

Törpe,
Hajrá!

Tobi,
Kellemes karácsonyi ünnepeket nektek!
Vendég

Replay, örülök, hogy sikerrel jártatok a Krióban! Mikor kezdhettek?

Bella. Elhiszem, hogy el vagy kenődve... Nem lehet semmit tenni??

Mo, megy a drukk!!!!!

Tobi, nektek is békés karácsonyt!

Lányok, akiknek már volt lombik! Ki kapott progi szurit? Én csak utrot kaptam :roll: . Ez egyén és leletfüggő?
mazsi02

Sziasztok,

Bella, sajnálom :(

Mazsi, progi szuriról azt mondják, hogy elavult, sok helyen már nem adják. Külföldön a progipótlás max. 3x1 utró, csak Mo-on viszik ennyire túlzásba a progi pótlás.

Törpi +++++++++++++++++++++++

Tegnap voltunk andrológusnál. Első mondata a dokinak az volt, hogy csináltassuk meg a következő biopsiát is azzal, akivel az elsőt is csináltuk, ezzel inditott és utánna közölte, hogy nála ám sok pénzbe kerül a biopsia, 180000 ft-ba kerül, és ma csinálja az utolsó oep támogatott biopsiát. Valahogy nem lopta be magát a szivünkbe, mert egy kicsit furán tálalta a dolgokat.
Sajna (vagy nem sajna), ma megjött így sztornozom a mai konzultációt a Tanárral, mert így csak a biopsiát tudnánk megbeszélni. Kérek új időpontot.

Kép

csibe
csibe32

Látom sokan írtok a biopsziáról sajnos! Tudnátok nekem segíteni? Úgy néz ki, hogy mi is lombikozni fogunk, mert apjuknak kevés kiskatonája van, amiben csak 1-2 mozgót találtak! Ennek ellenére már négyszer spontán terhes voltam és van egy fiam! A kérdésem az lenne, hogy biopsziát ilyenkor is csinálnak vagy csak akkor ha egyáltalán nincs spermium? Köszi a segítséget!

Törpe!

Ejnye-bejnye! Hát itt kell megtudnom, hogy micsoda csodálatos dolgok történnek veletek? Időnként benézhetnél hozzánk is elújságolni, hogy mi történik veletek! Nagyon szorítok nektek! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?