Új privát üzeneted érkezett!

Hű Éva, hát én aztán tényleg nem értek ehez! Rubeolából már csillagos ötös vagyok, de az ovuláció részletes tanulmányozása még csak ezután következik az életemben....
Szerintem egyébként ha a 13-14.napon van ov.-od és 26 napra jön meg az még normális, mert a szervezetünk nem egy atomóra ugye. Nem nézi, hogy hány nap telik el,csak felszabadít bizonyos hormonokat más hormonok hatására. Nem időre dolgozik.
De ez nem tuti, mert mint írtam fentebb, első ciklusos próbálkozóként nem tudok sokat....

Puszi neked!

Mamacica
Mamacica

Kedves Pethes Ildikó!

Semmi gond. Szeretem, ha valaki õszinte.
Én meg felfogtam a dolgot és belátom, hogy
van még mit tanulnom tõletek.
Amúgy abban teljesen igazad van, hogy
egymástól sokat tanulhatunk, ezért is kell
õszintének lennünk egymáshoz, amit meg is
köszönök neked.Kép

Puszi

Éva
Éva

Helyesbítenék, nem halálpontosan 14 nap telik el az ov.-tól a mensiig,, hanem lehet 13, esetleg 12 is....
na de nem okoskodom tovább mára...

Emma, szija! Szerintem is csinálj egy tesztet!

cupppppp mindenkinek, Beja
Beja

Elmentem haza!

Sziasztok

Éva
Éva

[color=#ff0000][b]

Részletek a Társalgó/Ismerjük meg egymást/Nyári babanetes találkozó topicban. Figyeljétek a helyszín miatt!

Pussz, Dorka

Ui: adjátok tovább minden babanetesnek
Dorka

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi és egyéb jókívánságokat! Az biztos, hogy soha ilyen gyönyörü névnapom nem volt még!

Mamacica!
Örülök a rubeola eredményednek! Most aztán mindent bele!

Éva!
Szerintem ha jövő szerdán mész az új orvosodhoz kérdezd meg tőle, hogy pontosan hogy is van hány napnak kell lennie az ovuláció és a mensi között. Ö képzettebb mint mi együttvéve, biztosan pontos és megnyugtató választ fog adni Neked!

Emma!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz: egy tesztböl sok minden kiderülhet!

Sok puszi
Andi
Andi

boldog névnapot, és mégboldogabb kismamaságot ANDI!
Mindenkinek szorítok, aki most veszi a tesztet, vagy akár fontolgatja a patika elöt....meg persze az akciózóknak sok szerelmetes szép percet kívánok..
Kinga
kinga

Mamacica!
Kép Dehogy haragszom! Látom megjött az eredményed.
Mindent bele Kép Kép

Niki!
Reméljük,a köv orvosod rendesebb lesz.És ahogy a többiek is mondták,ha gond lenne, ragaszkodj hozzá,ne hagyd,hogy más hozzátok nyuljonKép

Andi
gratulaKép

Picur!
Holnap v.holnapután nemkellene megjönnie,eddig még semmi jele Kép Ha a héten nem lesz semmi,hétvégén teszt.

AncsiKép Kép
Szörnyü,hogy mostanság olyan sokunkkal történik ilyesmiKép

Lányok
a hövel kapcs.Szerintem az a tuti,hogy ov után 14 nappal jön a mensi.Tehát a mesitöl ha visszaszámolunk 14-et,akkor kapjuk meg az ov napját.Az okos könyvem szerint tul rövid a tüszöfázis,ha a höm.emelkedésig kevesebb,mint 11 nap telik el,és tul hosszu,ha több,mint 16 nap.És ez a sárgatest elégtelensége miatt van.

Nadin
Nadin

Andi! Én is szívbol gratulálok! Kép
Mónika
Mónika

Sziasztok!
Elöször is, gratulálok a legfrissebb kismamánknak, Andinak!! Kérem a következöt..Kép

Velem csodás dolgok történnek, kezdem felfedezni a szervezetemet. Nemelég, hogy az elmult két hétben magas hömérsékletet produkáltam, ma reggelre visszaesett 36,5-re, és meg is jött!! Most ez lehet, hogy furcsán hangzik, de ugy örültünk neki a férjemmel, hogy csak na...Ja, ha valakinek már január óta nem volt, akkor azthiszem ez érthetö...
Szoval, most happy vagyok, és ezennel bejelentkezem a listátokra. Nem tudom, kihez cimezzem a kérést, ki a "list-pista"felelös, igy csak leirom, hátha akad valaki hozzáértö leányzo, és felpakol engem is.
1c,1cn, 26 év, Calgary. (még valami??)

Erikárol annyi hirem van (remélem nem haragszik meg, hogy leirom, de többen is keresték már), szoval sajnos megjött neki, nagyon elkeseredett, de már a dokitol kapott uj fajta gyógyszert, most azt fogja kiprobálni.Ennyi.

Éva, lehet,hogy tényleg átugrottad, amit irtam a férjemröl: sajnos munka közben elvesztette az egyik ujját. Nem nagyon részletezném tovább, kezdünk rajta tullenni, és koncentrálunk a bébire és a költözésre.

Sziasztok, és minden jót nektek!
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Hú Barbi!
Ez borzasztó, ami a történt a férjeddel.
Jobbulást kívánok, és kitartást, erõt
és sikert a babához.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok Lányok,
szép reggelt mindenkinek! Kép

Éva!
Én az ovulációs témához annyiban tudok hozzászólni
hogy tudomásom szerint az ov. mindenképpen a
mensi elõtt 14 nappal van, az elõtte lévõ idõszak
lehet a változó, kinek hosszabb, kinek rövidebb.
Olvastam valahol, hogy onnan lehet felismerni
a termékeny idõszakot, hogy ha megvizsgálod magad,
azt tapasztalod, hogy a méhed kissé lejjebb ereszkedett és nyújtható, átlátszó nyákot találsz.

Az ovulációt én úgy is szoktam érezni, hogy kb.
1-2 nappal elõtte kis pingponglabda, gombócos
érzés van a petefészek körül.
Gondolom ezután szabadul ki a petesejt...

Kedves Zsófi!
Köszönöm kedvességedet. Kép
Hajrá, Nektek is!

Laura!
Valamilyen szinten tényleg megnyugtató, hogy
egyszer már voltam terhes, de azt mégsem értem,
hogy akkor egyszeri alkalomtól (ami számításaim
szerint nem is az ov. körül volt!!) sikerült,
most pedig hiába minden segédeszköz, (hõmérõzés,
koncentrálás a Fontos Napokra) mégsem sikerül. Kép

Beja!
Akkor Nálatok hamar beköszöntött a kis pocok! Kép
Mikorra vagy kiírva?

A táblázatban szereplõ adatok mit jelentenek?
1 c, 1 cn stb??

lÁNYOK! UGYE TALÁLKOZUNK JÚLIUSBAN??

Ancsi
Ancsi

Emma!
Én is a tesztet javasolnám, ugyanis, elég gyakran elöfordul, hogy terhesség során átmenetileg csökken a HCG szint, ilyenkor nem ritka, hogy mensi szerü vérzés jelentekzik, ami általában lényegesen kevesebb, és nem jár alhasi görcsökkel!

Zsó-fi!
Én is úgy tudom, hogy a mensi elött 11-16 nappal van peteérés. Mivel elég nehéz elöre meghatározni, ezért szokták a három módszert együtt javasolni: hömérözés, méhnyak és méhnyak nyák vizsgálata, ezt még kiegészítheti az ovulációs teszt. Szerintem (ez abszolút magánvélemény), ha 9. naptól kétnaponta akcióztok, akkor nem kerülitek el az ovulációs napokat. És persze ne felejtsük el, hogy a nöi orgazmus hatására is történhet peteérés! Mi márciusban, amikor sikerült, elöször a 12. napon voltunk együtt, utána viszont kb. 1-1,5 naponta akcióztunk, és utána hemperegtem (lsd. oroszlánok)! Szóval bármi megtörténhet!

Frissítettem a listát, remélem jó lett:
Erika:12 c 39 cn Románia 27 év
Kriszti:8 c 38 cn Galagamacsa 29 év
Krita 6 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Anna:5 c 21 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika:7 c / 9 hó 20 cn Budapest III. 27 év
Jutka:36 c 18 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 16 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 11 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 9 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 9 cn Budapest 31 év
Zsófi: 2 c 8 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Eva: 21 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 25 c 7 cn Pécs 22 év
Barbi 1 c 1 cn Calgary 26 év

Orsi
Orsi

Szép jó reggelt lányok!

Ancsi!
Köszi a jókívánságokat meg az infókat az ovulációról.
A táblázatról:
1c= ennyi ciklus óta próbálkoztok a babucival
1cn= a jelenlegi cilkusod hányadik napján vagy
pl.5ou= ennyi nap telt el az ovuláció után

Most már akkor meg tudod adni az adataidatKép

Barbi!
Ez szuper! Úgy tűnik helyrerázódik a szervezetedKép Lehet számolgatni végre, mikor érdemes a babucit összehozni! Szívből kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön.

Az ovulációról még van egy kérdésem, bocs, ha az agyatokra megyek vele, de muszáj megkérdeznem!!!!!

Miért van az, hogy egyik ciklusban megvan a 14 nap ovuláció előtt a magas hős napokig, máskor meg több. Egy csomó embernek volt már olyan tapasztalata, hogy késett pár napot a mensije. Lehet olyan is, hogy az ember hormonháztartása egyik hónapban jó, a másikban meg felborul?
Hogyan lehet erre hatni gyógyszer nélkül?
Mitől borul fel, ingadozik?

Pl. én februárban-másrciusban keményen kondiztam, kb. hetente 3-szor 2 órát, és abban a hónapban 34 napra jött csak meg, tehát csak akkor az ovul. előtt 20 nap(!!!) telt el. Most áprilisban abbahagytam, nehogy a megtermékenyülést akadályozza. Most meg tuti rendbe volt.
Ha tudtok internetes oldalt, ahol erről olvasni lehet, írjátok megKép

Sok pussz mára Zsó-fi
KépA kismamáink még alszanák?Kép
Zsó-fi

A listát magamról már pár napja módosítani akartam, mert a mensi mégsem akkor jött meg, hanem egy nappal később,
Visszafele nem írom át, csak a mait, jó ez így?

Zsófi: 2 c 7 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Eva: 21 c 8 cn Nyíregyháza 26 év

Na pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Orsi!
Mi történt , eltűnt a hozzászólásod, vagy csak én nem látom????????
Remélem nem én tűntettem el. Ugye nem lehet más hozzászólását eltűntetni. JajajajajajKép
Orsi, ne haragudj, ha én voltam. Fogalmam sincs, hogy történt!
Pussz
Zsó-fi

Orsi!
Tárgytalan az előző levél, mert most megint itt van a hozzászólásod. Őrület! Megviccelt az internetKép
Zsó-fi

Emma!

Miért gondolod, hogy elveszítettél egy kisbabát? Terhesség alatt lehet pecsételo vérzés, esetenként az elso 4 hónapban végig, rikán pedig végig 9 hónapig.
Teszteltél már?

Éva!

Az ovuláció csak ÁTLAGOSAN van a 28 napos ciklus 14. napján. Egyébként valamikor középtájon van, tehát a tied teljesen belefér. Nem gépek vagyunk, hanem emberek. Lásd Ildikónak a 7. napi ovulációját!

Sok puszmusz mindenkinek: Laura
Laura

Mamacica!

Nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön, és ha jól nézem a táblázatot, mostanában kell majd akcióznotok, ugye? Ne felejts el hemperegni!!!

Puszillak: Laura
Laura

Anna kedves!
De csöndben vagy mostanában! Mi van veled így a 21. ciklusnap körül? Kérlek jelentkezz, mert már közel vagy ahhoz az időszakhoz, hogy nyaggassunk, tesztelj már. Már csak kb 10 nap. Mikor nem kéne megjönnie?

Milyen az idő Hamburgban?
Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Zsófi!

A kismamák nem alszanak, (pedig szerintem sokan szívesen tennék) csak arról van szó, hogy mi már a "friss kismamák topicja"-ba is szoktunk írogatni, és én általában ott szoktam kezdeni. Lehet, hogy a többiek is.

Várunk benneteket is minél hamarabb a "szomszéd" topicba!!!

Pussssssz: Laura
Laura

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nadin, szija! Ha tesztelsz hétvégén, mindenképpen reggel csináld! Okés? KépKép Nadin... légyszi írj nekem egy sms-t hétvégén (ha tudsz), hogy mi lett az eredmény, jó??? Megírnám a telefonszámom, de kéne ehhez az e-mail címed... megteszed, hogy leírod? kösziKép Úgy izgulok értedKép

Ancsi, szija! A babanetes születéskalkulátor szerint dec. 3-ra vagyok kiírva, de szerintem legalább egy héttel késõbb lesz, mert ov.-m is késõbb volt az átlagos 14. napi helyett. Az, hogy hamar összejött, az szerintem relatív. Azokhoz képest, akiknek az 1.-2. ciklusban rögtön összejön, nem volt olyan hamarKép De már nem kesergek ezen, eleget keseregtem az elmult 8 hónapban...

cupppppppppppppppantás mindenkinek! Beja
Beja

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy kijavítottam a listát, de
én nem a 21. hanem a 20. ciklusnál tartok.

Ígyhát kijavítottam, ugye nem baj?:

Eva: 20 c 8 cn Nyíregyháza 26 év

Pusz-pusz

Éva
Éva

Sziasztok!

Barbi nem arról az Erikáról írta,hogy megjött,aki a listán a 39.cn-nel szerepel?
Bocs,ha tévedtem.

Mariann
Mariann

Drága Kismamáink!

Tőletek kérdeznék valamitKépbabonából nem megyek a frissmama topicba írni... bocs)
Ha az emberlánya akció után kimegy pisilni és kifolyik a nemes anyag is akkor nagyon kevés az esély a teherbe esésre? Volt aki úgy esett teherbe, hogy kifolyt?

Bocs a butáskodásért Kép

Puszika,
Mamacica
Mamacica

Laura!
Közben átmentem a "Friss..." topicba is olvasni.Kép Rájöttem, hogy tényleg nem alszotok. Olyan jó ott is olvasni, kivel mi történik éppen. Már várom a nyarat/őszt, hogy én is írhassak végre oda.
Tényleg ti még akkor ott lesztek, vagy az "Ami a szülés előtt van" című topicban?

Kíváncsi vagyok, kik lesznek majd velem együtt friss pocaklakósok.Kép Ti mindannyian most akartok babócát, mi meg csak pár hónap múlva.
Belegondoltam, hogy akkor lehet én leszek a "rangidős". Jönnek az újak. Hú, de fura érzés.

Azért maradok köztetek, mert egy csomó dolgot lehet itt tanulni. Ja meg szórakozni, mindannyian annyira édesek vagytok.

Mit csináljak azzal az adatommal, hogy mióta próbálkozunk, ha most 3-4 ciklus tuti a természetes fogamzásgátlásé lesz nem pedig a próbálkozásé? Hagyjam azért az adataimat???

Pussz mindenkinek Zsófi
Zsó-fi

Hozzászólásomban a Kép = : és (

(a rendszer rosszul értelmezte, mert nem hagytam szóközt....)

Mamacica
Mamacica

Zsó-fi !

Én is jobban örülnék ha a babócám lenne olyan rendes gyerek és csak nyár végén foganna meg, hagyná az anyuciját egy kicsit szabadon akciózni és kirándulni Kép

Szóval ha minden igaz, akkor lehet, hogy együtt leszünk frissmamák!

Puszi neked,
Mamacica
Mamacica

Zsó-fi!

Sokminden miatt húzódhat el a ciklus: stessz, fáradtság, de a két petefészek sem feltétlenül müködik egyszerrre! Az egyik barátnömnek például fél évig nem is volt mensije. Ez idö alatt ö versenyszerüen bodyzott, és a doki szerint azért maradt ki a havija, mert a testzsírszázaléka lecsökkent 4% alá. Miután abbahagyta a sportot, a következö ciklusban teherbe is esett!

Lányok!
Nekem azt írta egy doki itt az interneten, hogy a 9. héttöl, beágyazódás után ajánlja csak a sportot. Én úgy tudtam, hogy az elsö 3-10 napban van a beágyazódás és 9. héttöl már magzatról beszélnek? Ti mit tudtok erröl?

Köszike!
Orsi
Orsi

Mamacica!
Én tavaly tutira úgy lettem terhes, hogy akció után kb. 10 percre mentünk zuhanyozni,és kifolyt. És mindig így csináltuk, ja és középidőben végig védekeztünk. Szóval így is lehet teherbe esniKép

Valamennyi azonban így is marad bent a kifolyás után, és a spermák addigra szépen úsznak felfelé, csak a "szállító" anyaggal együtt valamennyi tényleg kifolyik.
Szóval kevesebb az esély, de simán elég a babucihoz.

Viszont, hogy minden esély meglegyen, akció után ne kelj fel, készíts oda egy bugyit tisztasági betéttel és feküdj nyugodtan, előtte persze hempergőzzél, mint az oroszlánok. (lásd a kismamáknál bejöttKép

Sok sikert! És ne aggódj, lehet, hogy amennyi bennmaradt elég volt és pont ott voltak a leggyorsabb túlélő bajnokokKép
Majd nemsokára meglátjukKép
Pussz Zsófi
Zsó-fi

Orsi!
A beágyazódás valóban nem a 9. héten történik, hanem a fogantatástól számított 5-8. napon.
Szerintem arról lehet szó, hogy akkor tűnik el a sárgatest és akkor keletkezik a méhlepény. Lehet, hogy annak a beágyazódásáról beszélt, nem?
Megpróbálok utána nézni, mi alakul ki a 9. héten. Az tuti, hogy a 3. hónaptól magzat a neve a babucinak és akkor már a köldökzsinór köti össze őt és a méhlepényt.
Ennyit tudok per pillanat, addig is a mensi idejében (amikor lett volna) szerintem ne fuss. Mert ha a szex is veszélyes, akkor a futással is vigyázni kell!!!

Mamacica!
Ez szuper! Akkor még te is itt leszel akkortájt, ha isten is úgy akarja és nem hamarabb akar a kis pöttömpannád beköltözniKép
Mi augusztusban akarjuk összehozni, akarunk még egyet nyaralni, aztán hátha ott sikerül. A tavalyi is nyaraláson fogantKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Beja!

Aranyos vagy,hogy izgulsz,de lehet,hogy már nem lesz szükség a tesztre.Ugyanis ma nem kellene megjönnie,de barnás trutyi van(igaz nem sok+a cicim is fáj,jobban,mint eddig) Kép
Bár ha jobban megondolom,lehet,hogy mégis megérne egy tesztet...
Na,majd meglátom
emil:limbus@broadband.hu

Nadin
Nadin

Mariann,
döntöttél már korház-orvos ügyben?
Nadin
Nadin

Zsófi!
Köszi az infót, íme az adataim:
4c, 25 cn, (a ciklus hossza: 33 nap)

Ancsi
Ancsi

Sziasztok

Megint csak egy bejelentkezésre vagyok.Kép De majd a ciklusom végén én is itt tolongok majd az izgalomtól!Kép

Zsófi,
nálam pont az a helyzet, amit leírtál, hogy egyszer rendes a ciklusom és a hormonháztartásom, következöre pedig felborul. Néha hónapokig minden rendben, aztán megint nem....
Ez attól függ mennyit eszel, miket eszel, mennyi a stressz... a megelözö hónapokban. A hatás pár hónap múlva jelentkezik, vagy jó lesz, vagy nem.Kép
Ezért olyan kiszámíthatatlan az egész. És azok az okok még a rendes ciklust is felborítják, így sem a 14 nap nem biztos, sem a tüszörepedés...A megoldás, hogy tökéletesen éljünk, de ki tudja ezt megtenni?!?? Kép

Mariann,
de igazad van. Úgyhogy:

Kriszti: 8 c 38 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 21 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 20 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 18 cn Vidék 29 év
Éva: 20 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi: 1 c 1 cn Calgary 26 év

Barbi,
Erikáról tudod mikor kezdte az új ciklust? Csak, hogy visszakerülhessen a listára. És miért nem ír Ö?Kép

Velem semmi különösebb nincs, holnaptól akcióba kezdünk.Kép

Puszi:
Jázmin
Jázmin

!!!!!

Azt le sem írtam, hogy múlt hónapban kettö tüszöm repedt meg!! Egyszer a 13.nap körül, a másik a 20.napon!
Így lehet az embernek kétpetéjü ikre! KépKépKépKépKép
Jázmin

Nadin,úgy néz ki,a diósgyori lesz a befutó,de még mindig gondolkodom.Elég sokmindent kell mérlegelnem.Mikor tesztelsz?

Jázmin,tuti biztos a ketto tüszo?Hogyan vették észre?Azért kérdezem,mert nekem a 14.napon sima UH-val egy 20mm-est láttak,majd a 19.napon egy 15mm-est.Szerinted ez is meg tudott még érni?Kicsit izgulok is,mert még nem voltam UH-n.

Mariann
Mariann

Kedves Emma!

Sok boldog NÉVNAPOT kívánok Neked!!KépKépKép

Nadin!

TEszt???? Ugye tesztelsz mostanában? Mikor?

Éva
Éva

Kedves Mamacica!

Elmesélem neked, bár egy picit intim, hogy a pocaklakó hogy került a pocakomba. Csak azért teszem, hogy az aggodalmaid eloszlassam.
Márc. 8-án, nonapon jól összevesztünk a párommal, mert nem kaptam virágot. 9-én jól kibékültünk, mert megbeszéltük, hogy tudomásul veszem, hogy nem szórakozásból ül annyit a számítógép elott, o pedig tudomásul veszi, hogy tényleg elhanyagolt hitves vagyok, és legalább akkor jusson eszébe megemlékezni rólam, ha már minden sarkon virágot vágnak hozzá.
Ahol kibékültünk, nem volt egy normális vízszintes felület, én úgy éreztem, az úszóbajnokok mind a bugyimba vándoroltak vissza, és abban hónapban nem is volt máskor akció egyáltalán (!). Semmi oroszlános hempergés, semmi popsifelpolcolás nem történt.
Ha én így terhes lettem, úgy érzem, nem kell aggodalmaskodni.
Lehet most szurkolni ezek szerint neked is? Kép

Puszi-muszi: Laura
Laura

Laura drága!

Köszi, hogy elmesélted! Aranyos vagy Kép lehet szurkolni nekünk is Kép
De tuliképpen azért kérdeztem hogy így mekkora az esélye, mert egyenlőre jobb lenne ha várna pár hónapot a babuci, hagy élvezzük a szabadságot a kedvesemmel. Kép
Persze ha jön akkor is határtalanul boldogok leszünk Kép Kép

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Tényleg, Emma!

Most látom, hogy Emma-nap van, így hát én is csatlakozom az elottem szólókhoz és nagyon boldog névnapot kívánok neked, és azt, hogy minden kívánságod teljesüljön!!! Kép Kép Kép

Szeretettel: Laura
Laura

Jázmin-ezt a 2 tüszös dolgot honnan tudod?
Kinga
kinga

Jázmin!
Érezted is, hogy 2 tüsződ repedt meg? Lehet, hogy a te szervezeted ikrekre pályázikKép

Laura!
Nagyon tetszett a történeted, nemcsak a baba születése lesz emlékezetes, hanem a fogantatása is az volt. Nem semmi élmény lehetettKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Laura!
+ mindenki!

Kezdek kételkedni abban, hogy csak az ovuláció
után 1 nappal és elõtte két nappal lehet teherbe
esni.
Ellentmond a Te eseted is, valamint az enyém is,
amikor én tavaly májusban terhes lettem, ritkán
voltunk együtt, és azok sem a lényeges napok
körül voltak.
Pedig az orvosok is azt ajánlják, hogy kétnaponta,
illetve 3naponta legyenek az akciók.
Szerintem így romolhat a sperma minõsége, és azért
nem sikerül a koncentrált teherbeesés.

Meg kellene próbálni egy ciklusban minél kevesebbet együtt lenni, hátha így...Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Lehet, hogy Neked van igazad.
Az én mostani új dokim is azt mondta,hogy
a jelentõs napok elõtt 4-5 napig ne legyünk
együtt,hogy a sperma több és jobb minõségû
legyen.
Csak így akkor nagyon jól kell tudni idõzíteni.
Ez meg nekem nem megy, fõleg, hogy kiderült
rólam, hogy gõzöm sincs, hogy mikor van az ember
lányának ovulációja.

Szóval ennyit tudok hozzáfûzni a témához.

Éva
Éva

Lányok... errõl a kifolyós témáról az jutott eszembe, hogy hm.... hát hogy is mondjam... na, hát amikor a férfiember lötty-je kijön és a bigyó amibõl kijön, pont a méhszájnál tartózkodik, és így a lötty egy része a kis fickókkal egyenesen a méhszájon át a méhbe lövõdik... Így a maradék lötty nyugodtan kifolyhat, mert a fickók egy része koncentráltan bekerült.... mit szóltok? Hülyeség? Vagy van benne ráció? Ne nevessetek nagyonKép

Beja
Beja

Szerintem nem lövődik a méhbe, mert a méhnyakban lévő nyákdugó miatt nem jutnak azonnal át.

Mamacica
Mamacica

Beja!

Szerintem igazad van.

Éva
Éva

Mamacica, szerintem ovuláció idején nem létezik, hogy ilyen dugó legyen, hiszen épp az a lényeg, hogy átjussanak... ha dugó van, hol másznak át? Kép Nyákdugó amúgy nem a terhesség alatt képzõdik: És a szülés megindulásának egyik elsõ jele, hogy az eltávozik... Vagy valamit nem jól tudok?
Beja
Beja

Zsófi, Orsi!

Nektek meg el is felejtettem válaszolni, bár nagyon dolgozom is közben.

Zsófi!
Nem tudom, hogy hatalmas pocakkal melyik topicba fogunk majd írogatni. Nekem az a fontos, hogy ezzel a társasággal maradjunk együtt.

Orsi!
Én úgy tudom, hogy a megtermékenyített petesejt a 7. napon ágyazódik be a méh falába. De ez nyilván egy kb. szám, nekem az 5-8 nap a szimpi.

Puszillak benneteket: Laura
Laura

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?