Új privát üzeneted érkezett!

BOGI SZERDÁN BÚJ KI ANYUDBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: inkább azt mondogasd, hogy bogica, szerdáig ne bújj ki anyuciból!!!
a szerda szerintem szinte tuti, mivel a dokim is és a szülésznőm is éppen ügyeletesek és ha már hét elején egy ujjnyi voltam nyitva, remélem szerdára meg lesz a kettő és akkor tutira lesz repesztés.

Kép

Kép
@ka(ti)

nem is meséltem, hogy most amikor kórházban voltam, feküdt egy csaj velem egy szobában, akinek két működő méhe van. most 7 hetes terhes az egyik méhében. szépen fejlődik a baba, de vérzett és a dokija mondta, hogy biztosan a másikból. most, ha ők összebújnak apjukkal, védekezniük kell majd, mert simán terhes lehet a másik méhében is, akár 4-5-6 hónap különbséggel is! tiszta izgalmas!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati akkor mond Boginak hogy üzenem szerdáig ki ne tolja a buksiját!!!!!!!!

ilyet hallottam már hogy két méhe volt egy nőnek és pár hónap különbséggel de terhes lett mind a két méhével.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati: a ne szócska nem kell úgy jobb ahogy nita mondja Bogi csak szerdán bújj ki anyuból :):):)

nika70
Salgótarján

Kép Kép

kb 10 nap különbség van a két pocak között.

Kép

Kép
@ka(ti)

ha egymás mellett lenne a két kép jobban lehetne látni.de nőtt a pocakod:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem tudom egymás mellé tenni és sajnos nem is egy felé figyelek, de majd holnap csinálok csak pocisat reggel ebben a pizsiben.

Kép

Kép
@ka(ti)

okés:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi! örülök h jól vagy!

KAti! akkor drukk szerdára! szép poci nagyon!

Csillag! jó kis meglepi lesz anyudnak!

ZSuszi! Boldog névnapot!

Sziasztok!!!! gondoltam órákig kell visszaolvasnom, de lám nem, alig írtatok!!!

Tegnap dokinál minden rendben volt, bpd 55mm, mást nem is mért, de megnéztük a végtagjait.képet nem lehetett csinálni érdemlegeset,mert nem úgy feküdt. méhlepény mellső falon,magzat víz átlagos, méhszáj teljesen ok minden, meg tenyésztésre is vettek mintát! szerdán kell telefonálnom, h mi az eredmény.
azért nem jelentkeztem tegnap, mert hazafelé bementünk egyik barátnőmékhez 10 kor jöttünk haza.tegnap,meg tegnap előtt is a mekibe ettem vááááá:))

A mai napom nagyon nagyon jó volt! párom dolgozik,meg éjszakai is fog. reggel felhívtam barátnőmet h nem e megyünk el Győrbe csavarogni Árkádba, meg kikába. 11kor el is indultunk és 11 45re ott is voltunk és az árkádba 5kor végeztünk:)))végre vásárolgattam:)) vettem a h&m- be két nagyon vagány farmernadrágot, a c&a-ba meg a babyimnek 8db bodyt, egy 4es csomagolású rövid ujjú 56.ost, 2db 62est váá olyan jó a színük:) meg 2 db hosszú ujjú 56ost. ezen kívül még akartam szabadidőt, de hát próbáltam adidast a hervisbe, a retroba is voltak amik tetszettek nagyon de áhhhh s-es méretem helyett még az L-est se tudom felhúzni(már mint a szabadidő együttesek felsőjét):) rá kellett döbbenem h huhuuuu mekkora darab lettem:))
na szóval a kika kis is maradt,majd legközelebb:)

KépKép
dike

Sziasztok!

Nem volt nagy "forgalom" tegnap. Mindenki tett-vett?

Kati! Egyet kell értsek Nikával, a mondat úgy hangozzon, hogy Bogi szerdán bújj ki anyából. Az agy a nem szócskát nem ismeri! :wink:
Nagyon szép pocakod van, de Neked sincs még túlzottan lent, bár ez sem jelent semmit.

Dike! Örülök, hogy tegnap végre fel tudtál töltődni. Ez kell időnként a nőknek, egy jó kis shoppingolás! :oops:
Ja, és a legjobb, hogy a babóval és Veled minden ok!

Én tegnap megint nagyon álomkóros voltam, szinte egész nap ágyban tudtam volna lenni. Mondjuk elég borús is volt az idő. Aztán du-án aludtam percet, és az annyira feltöltött, hogy utána pörögtem, mint a búgó-csiga! Sütöttem egy szupi tortát, ma szülinapozunk anyóséknál. Du-án pedig jönnek a barátnőmék, akik a keresztszülők lesznek. Most délelőtt még akarok sütni egy sós kiflit is.
pedi
Kalocsa

Sziasztok!!!!!

Dike örülök hogy jól érezted magad!!!!!!!!!!!!:)))))
majd muti a kis combidresszeket!!!:))))

húúúúú Pedi sós kifli...annyira szeretem..de le kell állnom a sórol mert megint túl sokat eszem, belőle és ezt a vesém már érzi:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati
Nem sokat híztál, biztos nem marad rajtad semmi.
Engem a szoptatás annyira lefáraszt, hogy reggel olyan éhes vagyok, bármit meg bírnék enni. Még éjfélkor is benyomtam egy fánkot. Meg hozzá 3 pohár vizet. :shock: De szerencsére már nem ég a gyomrom.

Dike
Jó vásárt csináltál, most sok az akció. Gratulálok a szép eredményekhez.

Hétvégén nekem sincs sok időm. Regi itthon van, tegnap társasoztunk, mikor aludt Zalán. Picit vele is akarok foglalkozni. Bár Zalán tegnap extra nyügi volt, Regi meg folyton piszkálja.

Most készült el az ebéd, gyorsan ebédezek, meg nézzük a Baywatch-ot, Regi is nagyon szereti.
Majd holnap talán több időm lesz, írni. De nem tudom melyik nap jön a védőnő. Szerdán meg megyünk Győrbe, jó lesz kimozdulni.
Vendég

sziasztok!

én is csak beköszönök, majd jövök este bővebben.
aludtunk, bár nem annyira jót, mert este majdnem kétszer indultunk, aztán bogi mégis meggondolta magát.

ma pörgök ezerrel.

mindenki használja még ki a hétvégét, puszi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati most nagyon felcsigáztál!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Rita jó kirándulást nektek!!:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dél óta senki nem jrt erre?

Kati mi van veled? szülsz már?

nika70
Salgótarján

én is kivi vagyok hol van Kati?azt mondta jön..... :roll: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nah és Pedi vajon merre van???? Ő is csak reggel volt...

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Csak gyors jelentem, hogy még egyben vagyok, csak pörögtem egész nap. Reggel jövök!

Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

én itt!!!

csak tegnap sokat pörögtem. még kertészkedtünk is apával. szuper napunk, hétvégénk volt. este lefekvésnél arról beszéltünk, hogy lehet, hogy ez volt az utolsó ketten töltött hétvégénk.

aztán este semmi bajom nem volt és kijelentettem zsoltinak, hogy tutira nem szülök még. erre éjjel olyan hatalmas fájásaim voltak... 1-től végig, reggelig, de szabálytalanok és azért egyszer-kétszer be is szunnyadtam.
sokszor ritára gondoltam, hogy szívesen elviselem ezeket, majd szülök három óra alatt egy bogikát!!!

egyébként nekünk ma van a hivatalos időpontunk... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)

megérkezett a pihiszékünk, gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati! ma??? de izgi:)) muti milyen?

mi ma megyünk szülésfelkészítőre 4re:)

KépKép
dike

dike: igen ma, de én szerdára gyúrok most már. most szétbombáztam a széket, mert kimosom a huzatot, de pont olyan, mint amit belinkeltem az előző oldal aljára. nagyon szép!!!
szuper lesz biztos a felkészítő!!! gratulálok a 23.héthez!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Reggel volt itt a védőnő, Zalán már (szopcsi előtt, "üres gyomorral") 4380 g. Mondjuk gondoltam, hogy gyarapszik, azért is nem béreltünk mérleget. Napi 4-5 kakis pelusja is van, meg pisi is rendesen.

Kati
Van értelme ezeknek a josló, meg egyéb fájásoknak. Biztos tágítanak. Gondolom én is sokat ledolgoztam ezzel.
Most neked indítják a hét közepén, vagy kivárják a 40. hetet?

Most nézem, már csak egy hét a februárból. A védőnő szerint még 2 hetet ne menjünk ki, kivéve a szerdai nap. Pedig már annyira vinném Regit az oviba. Ma is 6.15-kor keltettem, mert apja ilyenkor indul, és viszi anyuékhoz, onnan meg ők viszik az oviba. Fárasztó lesz neki is. De majd valahogy kiböjtöljük ezt a két hetet. Talán ez a legnehezebb az egészben.
Vendég

Figyellek Benneteket, csak most a háttérből! Többször bekukkantottam a hétvégén is, de írni nem volt sem időm sem erőm.

Emelem a kalapom a két mindenórás kismamink előtt, hogy mindenféle rinyálás és panaszkodás nélkül bírjátok ezeket a napokat!

később jövök bővebben, de lehet, hogy csak holnap este...

(Holnap megyünk Gergővel az első tornáztatásra meg pancsikolásra. Erről mindenképp beszámolok majd!)

Kép

Kép
csillagvirág14

Rita, nekünk is 3 hetet mondott a védőnő, hogy addig ne vigyük levegőre Gergőt. Téli babáknál biztos ez a "módi".

Azt nem is írtam, hogy Gergő megkapta végül is az oltást csütörtökön. De nem volt belőle gond.
A súlya most 5995 g, a hossza pedig 62 cm. (12 cm-t nőtt születése óta.)

Kép

Kép
csillagvirág14

rita: igen, én is bízok a fájások hatásosságában, de ez eddig totál más, mint a jósló. szerintem nem bírjuk ki a szerdát. de ha igen, akkor megnéz a doki és mérlegel, de igen, fog burkot repeszteni, ha úgy állunk, mert félt bogit és engem is a gyulladástól és szerintem mára megint több lett a vizem is.
sajnálom regikét!!! gratulálok a súlygyarapodáshoz.

csillag: gondoltam rátok is, hogy mikor mentek az első tornára. nagyon várom a beszámolót. gratulálok gergő súlygyarapodásához is és félelmetes, hogy mennyit nőtt ilyen rövidke idő alatt.

lányok! egy kérdés: mikor mondjuk, hogy rendszeres egy fájás? hányszor kell megismétlődnie? nekem ma iszonyúan fáj, de szerintem nincs rendszer benne. inkább majdnem folyamatos, de még simán ki lehet bírni, bár gondolom, hogy azért is, mert tudom, hogy miért történik az egész és agyban lejátszottam magamban.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, rendszeres az,amikor szabályos időközönként (pl 10 vagy 5 percenként) befeszül+fáj a hasad. Egy-egy ilyen eltarthat 34-40 másodpercig (vagy tovább), aztán utána elernyed a poci és megszűnik a fájdalom.
Ha bizonytalan vagy, zuhanyozz le meleg vízzel. Ha igazi fájások, akkor beindulnak tőle! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag: reggel már zuhiztam, hajat mostam, de nem álltak le, de igazán nem rendszeres a dolog. a többi stimmel. és a derekamban kezdődik.
én úgy érzem, hogy készül bogi. anyósomnak lesz igaza és az ő születésnapjára fog érkezni. holnap lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, az jó, h a derekadban is érzed, Akkor tényleg lesz belőle valami( vagy inkább valaki :lol: )!
Homeopátiás bogyóval ebből most tudnál rendszereset produkálni... 8)

Kép

Kép
csillagvirág14

reggel ittam teát, meg majd iszok még délután. a derekamban egyébként jobban fáj szinte, de egyértelműen előre is jön.
reggelig szeretném kihúzni, mert addig a dokim vidéken van. de azt sem bánom, ha jön. :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)

most megyek ebédelni anyósékhoz. délután pedig vasalni készülök.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, értem! Azt hiszem Te holnap már nem fogod olvasni a beszámolómat Gergőci tornájáról!

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag: bevallom, én is így érzem. lehet, hogy bogica megijedt az indítástól és elindul magától. még húzom az időt, amíg lehet, de ha estig így marad, akkor szerintem beindulunk.
de még a front is hozhatja, nem? nagyon szeretném elkerülni azt, hogy lerakjanak az osztályra a vajúdóból, mert bogi meggondolja magát.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, ha megvan a 2 ujjnyi méhszáj, akkor repeszthetnek burkot és jöhet is Bogi! Kapsz oxitocint is ha kell! (Csak megsúgom, hogy Gergő is így jött a világra...)

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

Nem tudtam még visszaolvasni, most csak katinak írom, hogy drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

lányok, úgy tűnik bogi jönni akar. két órája folyamatos hat perces fájásaim vannak. beszéltem a szülésznőmmel, nemsokára megyek zuhanyozni és lassan beindulunk.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati
A hangsúly a rendszerességen van. Nekem most 20 percesekkel indult, de enyhe fájások voltak, viszont rendszeresek. Aztán még a 10 percesek is enyhék, de az már gyanus volt.
Reginél 10 percesekkel kezdtem, erősek voltak, de pontosan 10 percenként jöttek. Nézni kell az órát. Most is így csináltam, az 5 percesek, is 5 percenként jöttek, meg a 3 percesek is pontosan.
Nekem a 37. héttől voltak fájásaim, nem joslók. Éles medencetájéki, deréktájéki, és méhszájnál lévő görcs, fájdalom. Olyan görcsök, aminél mozdulni sem bírtam, és eltartott kb 1-2 percig is.
Ha még nem rendszeresek a fájdalmak, ezzel kihúzhatod akár reggelig is. Nekem az elsőnél 22 óráig tartott a vajúdás az első rendszeres fájástól, a születésig.
2 és fél újjnyinál már felvesznek az osztályra. Várj még a rendszeres fájásra. Elsőnél azt mondják 5 percesekkel indulj csak. Persze attól függ mennyire van tőletek a kórház. Nekem Regivel már 4 órája volt 5 perces fájásom, mikor bementünk, és pont meg volt a 2,5 újjnyis tágulás.
Meglátod beindul szépen, foglalkozz inkább magaddal, hajmosás, borotválkozás, kicsit rendezgesd még a szobát, ami jól esik. Nekem ezek a másodiknál elmaradtak, úgy rohantunk el itthonról. A hajmosás is csak hétfőn este volt, úgyhogy szombaton már elég borzasztóan nézett ki a fejem.
Közben látom, beindult a dolog! Drukk-drukk!

Csillagvirág
Akkor még kb 1 hét. Már nagyon várom, legalább a szelektíves kukáig elbabakocsizhatunk. :lol:

Zalán alszik, elfoglalta a nagy ágyat, a kiságyat még ő sem nagyon szereti. Max 20 percet hajlandó benne elmaradni egyszerre. Egyre kevesebbet alszik. És egyre többet kakil, 3 óra alatt úgy teletette a pelust, aztán még bónuszként körbepisilt mindent, úgy hogy kompletten le kellett tisztítanom a pelenkázós bútort. :lol: Szóval nem unatkozom. Ha meg fent van ringatom, vagy hurcibálom a fenekét.

Anyukám nemsokára jön, elfogyott a popitörlő, meg a pelus is, hoz Győrből. Aztán szerdán majd én is veszek egy adagot. De úgy néz ki a dm-s pelus bevállt, elég sokat kibír.
Regi is nemsokára hazaér az oviból, őt meg anyósom hozza. Még jövő héten is marad a korán kelés, és ez a rendszer, mivel a védőnő nem ajánlja, hogy babával menjünk az oviba. Mondjuk lehet egyik nap megcsinálom azt, hogy anyuéknál hagyom, és én megyek Regiért, vagy viszem reggel, mert már az ovónéniket kikérdezném, hogyan viselkedik, eszik mostanság a lányzó.
Vendég

már óramű pontossággal 6 perc, de ez már két órája. egyébként hajnali 1 óta vannak a rendszertelenek.
igazából tényleg nem tudom mit tegyek... :roll: :roll: :roll:
a kórház kb30 perc.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, otthon vagy meg? Te holnapra megszulsz!!:) Meg ma este ott lesz Veletek Bogiiiii!! Jupppiiiiiii!! :D :D :D :D :D :D :D En mennek a korhazba hamarosan.
Vendég

6 ig kaptunk időt. ha addig is marad, akkor indulunk be.

Kép

Kép
@ka(ti)

6 percesekkel már irány a kórház
Kati nagyon izgi :):):):

nika70
Salgótarján

Akkor mar nem sok idod van hatra otthon! :D :D :D :DAzota is fajsz szepen, idore, minden okes? Meselj, milyen erzes? Ha van energiad es kedved.
Vendég

bogár: hát fáj, de úgy próbálom felfogni, hogy boginak sem jó. kő kemény leszek és a derekam és a hasam borzasztóan feszül, szúr, nyom... nem megfogalmazható.

Kép

Kép
@ka(ti)

Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuuuuu, ezerrrel!
Vendég

KATI SZÜL,KATI SZÜL,JUPPPPÍÍÍÍÍÍ!!! GYERE BOGIKA LÁTNI AKARMÁR A FÉL VILÁG :D

HAJRÁ DRUKK EZERREL!!!!!

REMÉLEM TUDOD VALAKINEK A SZÁMÁT,HOGY ÉRTESÜLJÜNK,HA MEGVAN!!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Kati, szerintem konnnyyuuuuuu es gyors szulesed lesz. Mar amennyire egy szules konnyu lehet persze!
Vendég

Úristen, betojok! Mikre jövök itt??? Katikám drukkolok én is ezerrel! Valahogy én is úgy érzem, hogy könnyű szülésed lesz!!!! 8) :P

Csillag: Kíváncsian várom ám a beszámolót... :roll:

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok!

Nálunk most már minden okés, én is helyrejöttem, Panka is mehetett már oviba. Zsófin nem jött elő semmi bárány, pedig letelt a két hét lappangási idő. Ezek miatt a kórságok miatt csak március elsején kaphatja meg a 3 hós oltását. Akkor már majdnem 4 hós lesz... Afffene! Dehát ez van. Himlősen nem oltanak, és ugye nem tudtuk, az lesz-e vagy nem.

Csajok, Csillag: Elvileg egy három-négyhós babának mit kell tudnia mozgásban? (Tudom, hogy minden gyerek más, de csak tájékozódásképpen, mert totál nem emlékszem már.) Zsófi nem sokmindent csinál. Kicsit oldalrafordul, de ahhoz valami nagyon erős motiváció kell. Hason szépen tartja a fejét, de azt sem sokáig, ülésbe húzva tartja a fejét. Ennyi nagyjából. Ja, és nyúl a tárgyak után.

kovacszsuzsi

Szia Zsuzsiiiii!!

BOLDOG NEVNAPOT BOGARTOL IS!

Kicsit kesve de nem jarok mostansag csak elvetve.
Vendég

Nikaaaaa!!! Hogy vagy???? Apa a heten utazik melodiazni! Tok jooooo! Akkor english (tor)tura torolve?? waaaaaoooo, azert sokkal jobb ha otthon marad! :D :D :D Orulok, hogy minden jol alakul. Es Neked munka? Csiped meg?? Torna gondolom igy mar elapadt de mozogsz Te eleget munkahelyen.

Virag, majd gyere!

Nitttttaaaaaaaaa!!! Nalad minden okes? Babaprojekt uzemel?:) :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?