Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csige! Nagyon cuki pocid van! Bár, most hogy várom pirit nekem is van ekkora, ha kiengedem! :oops:

Zsuzska! Köszi, jól vagyunk, meló most akad, de azért nem szakadunk meg! :lol:

Nita! Na, elkészült a tészta? Hogy vagy ma? Gratula a 13.héthez!

Ediii! Nagyon örülök Neked, büszke lehetsz magadra! Nagyon szurkolok mostmár jönni fog a baba! :wink:

Pampalini! De jó, hogy jöttél! Nálatok hamarosan "akciódús" napok jönnek! :wink: Hajrá!!!

Melisch! Te hogy vagy? Férjed injekciózza még magát, vagy már nem kell?

Móni! Hányinger? Hamarosan itt a 12.hét és utána "élvezheted" a "más állapotod"! :)
pedi
Kalocsa

pedi a szurit 1szer kellett beadatni és a hatása 3 hónap, tehát most még nem kell szurkálják. Majd kell megint mennyen sperma vizsgálatra meg vérvételre, de még nem tudom mikor küldöm. Nem bírja ki 4-5 napot keksz nélkül :lol: főleg ha hétvége is van. Lassan már nem vagyok olyan lelkes mint pé körül valahogy már nem érzem, hogy összehoztunk valami jót is :oops: :oops: bár még van hiszen ma van cn 24 még van vasárnapig. Annyira szeretném ha babás lennék de ahogy közeleg a vasárnap úgy foszladoznak a reményeim is :evil: . Neked mennyi van még pirig?

Többieknek puszi!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch! Én ma vagyok a 30.napon, de érzem, hogy piri lesz, legalábbis eddig azt éreztem. Már többször fájt a hasam pirisen, de eddig nem jött meg. Majd meglátjuk...
Neked azért mennek a drukkok ezerrel! :wink:
pedi
Kalocsa

pedi neked is drukk hátha mégsem lesz piri :lol: ha már annyira számítasz rá.

Kép
Kép
melisch

Eszméletlen mennyire be van lassulva a babanet... :?

Hát igen Pedi, már nemsoká itt a pém. Épp hétvégére esik szóval péntektől eksön :) Már igazán összejöhetne vagy a meló, vagy a baba! Bát most elkezdtem itthon angolt tanulni meg elővettem a gépírás könyvemet is, szóval lefoglalom magam :)
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Hány napos ciklusaid vannak?

Melish - ilyenek ezek a pasik! Van hogy az enyém se bírja ki 4 -5 napig keksz nélkül, de olyan is van hogy havonta egyszer kekszelünk, szóval változó :)
Ja és ne add fel! Tesztelsz vasárnap?

Nita - nemsokára érezni fogod ahogy mocorog!!! :)

Kép
pampalini

Köszi csajok a drukkokat!

A ciklusaim változóak, van hogy már 28.nap megjön, de van, hogy csak a 31. Szóval, holnap még jöhet. :? Átlag 29-30naposak.
Az az érdekes, hogy most totál nyugalommal vártam pirit, mert már akkor lemondtam róla, hogy babás lehetek, amikor mégcsak "dolgoztunk" rajta. De az, hogy mensi szerúen elkezd fájni a hasam, aztán meg abbamarad, az elég furi. Nem szeretnék még most sem arra gondolni, hogy esetleg baba van, mert már csalódtam eleget!

Úgyhogy én továbbra is várom pirit(már a havi csomagot is megvettem :) ) Ti pedig szurkoljatok!
pedi
Kalocsa

pampalini van itthon egy tesztem de nem tudom ha lesz hozzá merszem ellőni nekem a görbém általában kimutatja pirit, előbb meg ha tesztelnék csak LH-t az van 4 otthon ha meg hót fehér akkor kár ellőni a drága terhességi tesztet.

Pedi sajnos piri becsapós. Nekem januárban kicsit megesett a hőm fájdogált egész délutánig a hasam, piri sehol, másnap felszökött kicsit a hőm és kutya bajom volt aztán harmadik reggel hő rohamosan lezuhant és 11 óráig megjött piri méghozzá iszonyú görcsökkel úgyhogy én már az előtte való kis fájásnak sem tulajdonítok pirit csak a nagynak akkor tuti úton van :lol:

Kép
Kép
melisch

csajok hétvégén jövök dolgozom na meg itthon is áll a bál,parkettázunk.csige aranyos a pocid,minden kismami vigyázzon magára.puszi mindenkinek,ja amúgy jól vagyok......hétvégén jövök....valaki nem jönne el segiteni takaritani?-nem látom a végét sem.......SEGITSÉG.....
kistörpe

sziasztok......képzeljétek ma kaptam csomo kismami felsőt ,gatyókat és kb 1 csomgnyi picike pelust!!!!!!
nem lett végűl tészta...lusta voltam megcsinálni...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek! :wink:

Pedi, Melisch!
Továbbra is mennek a drukkok!

Pampalini!
Akkor most ez a hétvége nem is pihenésé lesz. :wink: :lol: :lol:

Kistörpe!
Elhiszem hogy nem látod a végét. De hamar kész lesz a parkettázás és utána lehet élvezni a rendet (vagy a rendrakást :oops: ). Kitartás!!! :wink:

Nita!
Az tök szupi, hogy kaptál ruhákat. Én majd a nyárra akarok beszerezni egy halásznacit, fürdőrucit meg talán egy szoknyát. Felsőket nem tervezek venni, mert szerencsére még "divat" a mell alatti szabású ruhák. És olcsobb ha sima üzletben veszem meg, mintha kismamiboltban.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

hát igen nem célszerű kismamaboltokba vásárolni...hacsak nincs nálunk az 5-ös lottó nyereménye....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!!

Neharagudjatok,hogy ilyen sok időre eltűntem,de családi zűrök voltak,költöztünk is,nem volt időm netezni sem.
Nem is tudom mikor voltam fent utoljára(de nagyon rég), úgyhogy neharagudjatok,hogy nem tudom kivel mi van,de kiváncsi lennék nagyon.
Nálunk minden rendben, közben kiderült,hogy Lilink lesz,vasárnap már 6 hónaposak leszünk,úgyhogy már nincs sok hátra.
Remélem mostmár semmi nem jön közbe és olvashatlak titeket!

KépKép
KépKép
nyuszi81

moni mikor hozol pocis képet? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok! Én is vagyok:)
Jelentem, ma megtört a jég: erőt vettem magamon és elmentem futni!!! Igaz, hogy kb. 1,5 km-t futottam, de így is nagyon büszke voltam magamra, lesz ez még több is. (remélem)
Nagyon remélem, hogy hamarosan én is csatlakozhatok a kismamikhoz. (minden esetre, hasam már van hozzá... :twisted: :oops: :P
holnap is jövök, sziasztok, tary
tary

SZiasztok! Én is vagyok:)
Jelentem, ma megtört a jég: erőt vettem magamon és elmentem futni!!! Igaz, hogy kb. 1,5 km-t futottam, de így is nagyon büszke voltam magamra, lesz ez még több is. (remélem)
Nagyon remélem, hogy hamarosan én is csatlakozhatok a kismamikhoz. (minden esetre, hasam már van hozzá... :twisted: :oops: :P
holnap is jövök, sziasztok, tary
tary

Na, ezt 2* is sikerült elküldeni, bocsánat:(

A vonalzóm behalt úgy tűnik, mert kicsit sok lenne a 17 nap pé-ig...
majd utánajárok.

tary
tary

Láttátok? A noivonal.hu gazdasági okokból márc.28-án megszűnik??
El kell onnan költöznöm:(
Akkor biztosan ezért nem megy a vonalzóm.
tary
tary

tary én is ott voltam...de a csjokkal már átköltöztünk az anyatanyára...jó kis oldal.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Nita lecsekkolom:)
tary

Sziasztok!

Pedi,
kedves tőled, hogy hiányolsz!
Elhavazódtam kicsit, azért nem írok, itt is csak olvasgatni van időm.
Mindenkinek nagy puszi!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly azért néha irj..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Két hónapja kezdtünk bele a babaprojektbe. A menstruáció előtti pecsételő vérzésem miatt a doki javasolta a Bromocriptint (magas prolaktin szintre), és az ovuláció serkentésére a Clostilbegitet. Az első hónapban még védekeztünk, mert influenzás lettem. A ciklusom megnyúlt, viszont a pecsételés megmaradt. Ebben a ciklusban már nem védekeztünk. A 22. napon volt vérvételem, ami kimutatta, hogy az eredmények javultak, de még nem tökéletesek, ezért el kellett kezdenem szedni az Utrogestant. A doki azt is mondta, hogy olyan nagyot ugrott az előző hónaphoz képest az ösztrogénszintem, hogy emögött lehet baba is akár. Örültem is, meg nem is, mert már akkor (24. nap) el kezdtem pecsételni. Tegnap kellett volna megjönnie, ma tesztelni akartam, de az éjszakai vér belekerült reggel a vizeletembe, így jobbnak láttam nem megcsinálni. Lehet, hogy az Utrogestan miatt késik. Valaki járt már hasonló cipőben? Meg fogok valaha ettől a pecsételéstől szabadulni? Mi lehet még a magas (6XX) ösztrogénszint mögött?
craven

Sziasztok!

Gratula Tary,ne aggódj,ez tök jó eredmény ahhoz képest,hogy régóta először vetted rá magad. Én tuti nem venném rá magam a futásra. A kismama jóga még belefér,ma is megyek 5-re.
Valaki tud nekem felvilágosítást adni Kári Magdi szülésznőről az Istvánban? A dokim őt javasolta,beszéltem vele telefonon,nem tudtam eldönteni,hogy milyen lehet. Szombaton lehet,hogy találkozunk vele.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szisztok!

És ezt írta a doki:
"A terhes méh üregében egy szabályos petezsák látható. Átmérője 52 mm. Benne egy élő embryo. CRL: 35 mm. Ritmusos szívműködés, négy végtag és intenzív embryonális mozgás látható. A korábban látott többi petezsák közül már csak egy kicsiny 12 mm-es látszik, benne embryonális elem nem látható. A méh környezetében kóros képlet nincs.
A látott kép AIH révén fogant, élő, intact, 10 hetes singularis intrauterin terhességnek felel meg."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok vagyok én is csak a költözködés miatti takarításban vagyok holnap jön az upc bekötni a kábelt és vasárnap vagy hétfőn költözünk de lesz ott is netem vagyis majd jövök csak most nagyon el vagyok havazva :):):)

nika70
Salgótarján

Zsuzska: gratula a kicsikéhez, nagyon édes a kép és olyan szépen látszik rajta a babó :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok lányok!

Jó olvasgatni benneteket, és nézegetni a képeket.
Nálam most múlt el a piri, és kezdődik a próbálkozás.
Taktikát váltunk a férjemmel: mostantól minden másnap együtt leszünk, meglátjuk, bejön-e.

Edii: mennyi idő után csináltak neked átfúvást? Én is szeretném megcsináltatni, de azt mondták, ki kell várni az egy évet.
És miből gondolták, h erre van szükséged? Hol csinálták?
Esetleg leírnád röviden, mi történik pontosan?
Köszi!!

Kép
lujzici

zsuzska gyönyörű a kias pocaklakód......jól látni a kezeiz,lábait is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kuzsanna-nagyon örülök a babátoknak,jó hirekre jövök látom mert nagyon sokáig nem voltam.craven,itt is használtam utrót lombik során ,én ugy tudom hogy késhet attól is de nem vagyunk egyformák.6 hetes terhes voltam elvetéltem,a vetélés napján ami még akkor nem volt eggyértelmü a doki azt mondta ne hagyjam abba az utrót a vérzés ellenére sem,estére megtörtént aminek nem kellett volna.....szerintem hivd fel a dokidat,én szoritok nekem is van előtte 3-4 nappal pecsételésem.csige nagyon aranyos a pocid,gnemoni remélem te is jól vagy pihizzetek sokat ,a munka meg vár.képzeljétek a mensim napra pontosan megjött 28 napra a vetélés után a dokim azt mondta hogy 5-6 hét mire várhatom,de nekem pontos volt.április 15-én megyek a kaáliba konzultáciora,májusba lenne esedékes a beültetés.hétvégén családi összejövetel lesz a kisfiam 9 éves lett.nagyon szalad az idő.
kistörpe

Sziasztok!!!

Tary!
De ügyes vagy! :D Látod, csak elkezdeni volt nehéz. :wink: Ezután már menni fog a futás, napról napra tudod majd a távot növelni. :wink:

Zsuzska!
Gratula még1X! :wink:

Lujzici!
Hajrá pé!!!!

Kistörpe!
Nagyon jó hogy már most beállt a ciklusod. :wink: Május meg hamar itt lesz. :D

Nita!
Hogy egy kedves barátnőm szavaival éljek, nekem mégcsak a melleimet érdemes fotózni. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd kb. 1 hónap múlva teszek fel pocifotót, akkor már remélem szép gömbölyű lesz. :wink:

Többiek, merre vagytok? Ma dobok majd fel táblit is. :wink:
Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Tary! Nagyon ügyes vagy :D én már fél éve azt mondom,hogy majd jövőhéten....,de jövőhéten tényleg elkezdem../remélem/ :lol:

Zsuzska! nagyon szépen növekszik a babód..,édes :D

Lujzici! Én előszőr mentem ehez a dokihoz,csinált UH-ot és úgy látta , hogy a jobboldali petevezeték elvan záródva,mondta,hogy mensi után HSG. Bementem,kaptam ágyat,majd betoltak egy vizsgálóba,ahol feltette a doki a katétert,ez nekem nem fájt,pedig mondták,hogy ritka mert szokot fájni.... utána levittek a röntgen szobába és ott a katéteren keresztül konsztrakanyagot nyomott fel a doki ..Na az nagyon fájt,de valószínű azért,mert elvoltam záródva,és mint kiderült a balodali volt jobban elzáródva....,visszavittek a kórterembe és utána még kb. 2órát pihentem és mehettem haza.
Margit korházba csinálták Budán..
Neked mit mond a doki???

EDI
ediii

Lujzici! azt elfelejtettem írni,hogy kb. 18 hónapja probálkozunk a babóval :?

EDI
ediii

MÓni! majd várjuk ám azt a pocifotót,ha alkalmas lesz :lol:

craven! Üdv itt :D én sajnos ebben nem tudok neked segíteni,de mielőbbi babásodást kívánok :wink:

EDI
ediii

Sziasztok!!

Kuzsanna! Gratulálok!!

Lujzici! Nekem a dokim Closty szedése után(miután semmi eredményt nem értünk el vele) javasolta a petevezeték átjárhatóságit,de közben meg megvettük az injekciót és a gyógyszert,amit a mensi megjövetele után kellett volna elkezdeni szedni,de erre nem volt szükség szerencsére. Nekem ugyan nem volt letapadva a petevezetékem,de már az segített,hogy átjutott a kontraszt anyag,mert utána 3 nappal sikerült is Lilit összehozni. Úgyhogy hajraá!!
Fel szerettem volna már tenni a 4D-s képet,de mindig van valami baja a rendszernek,pedig már lekicsinyítettem,de most megint kitalált valamit,de nem adom fel...:)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csige!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiscsiga is ekkorka lesz jövő héten már :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lujzici!
Csak ennyit tudok mondani neked: HAJRÁ, HAJRÁ, HAJRÁ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kistörpe!
Nagyon Boldog Szülinapt kívánok kisfiadnak!!!!!
4-ére meg nektek nagy kalappal :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nyuszi!
Köszke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Craven!
Üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kistörpe kívánok én is Nagyon Boldog Szülinapot kisfiadnak!!!!!

Csajok nálam piri lesz hétvégén :cry: :cry: :cry: fáj a hasam második napja és a hőm leesett már tegnap is, ma is, ha kibírja vasárnapig jó de már lehet holnap beköszönt. Most sajnáltatom magam és világvégi a hangulatom, bár tudom másnak vannak ennél nagyobb, komolyabb gondjai is és inkább örülnöm kéne annak amim van, de hát az ember mindig többet akar mint amije van. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

móni ez nagyon jó volt!!!!!!!!!!! :) :) :) :) valami hasad csak van már nem? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melish!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(((((((Melish))))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ediii!
Persze, teszek majd fel. :wink:

Nyuszi!
Édes nagyon Lili baba. :D

Craven!
Üdv nálunk! Sajna én a gyógyszerekhez nem értek, de mielőbbi babásodást kívánok! :wink:

Nita!
Persze, van hasam. De nekem sajna még nem olyan szép mint nektek. Úgy is írhatnám hogy 2 hurkám van. :oops: . Majd ha eltűnik a demarkációs vonal köldök magasságban akkor majd dobok egy pocifotót. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát, csajok, szerintem akkor az lesz, hogy amikor hazajöttünk Amerikából és vége a sok repülésnek, akkor kezdeményezek egy ilyen átjárhatóságit. Addigra úgyis majdnem meglesz az 1 év.
Addig meg marad a spontán.

Edii: még sosem hallottam senkitől hogy UH-án lehetett volna látni egy letapadás-gyanút.
Ha legközelebb megyek dokihoz, megnézetem vele. Én egy régi nagyon súlyos petefészek gyulladás miatt félek, hogy lehet esetleg összenövés maradt vissza. Ezek szerint lehet, hogy látná ha lenne???
De király!

Kép
lujzici

Melisch, drága!

Fel a fejjel!! Tudom, könnyű mondani...... De sajna jól ismerjük ezt az érzést itt mindannyian. Ha jobb neked akkor most tombold ki magadat, aztán tessék talpra állni. Én sajna sokszor magamban a páromat hibáztattam (pedig semmi okom nem volt rá :oops: ), meg mensi első két napján olyan voltam mint a fúria. Aztán mindig vettem magamnak valami vígaszdíjat (süti, könyv, kozmetikai cucc, vagy bármi ami épp jól esett) és szép lassan lehiggadtam. :wink:
Hidd el, hamarosan te is pocakot fogsz növeszteni, de nem a vígasz sütitől. :wink: :wink: :lol: :lol:
Szóval most nagy ölelés neked, és kitartás!!!!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Lujzici!

Mennyi időre mentek az USA-ba? Meló vagy pihi?
Amugy meg drukkolok hogy a dokinál minden rendben legyen, vagy kiderüljön hogy hol van a "bibi". :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Itt az igért táblázat!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok lányok,
Melisch: sajnálom, de hidd el igaza van Gnemoninak, jönni fog a baba. Egyébként én is azt a taktikát választottam amit ő. Én is mindig kibírhatatlan voltam menzi előtt vagy amikor már sejtettem hogy nem jött össze a dolog. Akkor mindig megleptem magam valamivel és az elterelte a gondolataimat.
Pont a minap mondtam a férjemnek, hogy már nagyon ránk fért a baba, mert egyre nagyobb volt a feszültség közöttünk. Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta egyetlen egy konfliktus nem volt köztünk, mindent megbeszélünk, ja és a tenyerén hordoz. Mondtam neki, hogy ha ez kellett hozzá, akkor mindig terhes akarok lenni.
A mellem nekem is nőtt, de a férjemnek tetszik. Azt mondta, hogy ha szoptatásnál kezd visszahúzódni akkor jöhet a másik baba :lol:
Már annyira várom a dokit és csak arra tudok gondolni hogy minden rendben legyen odabent. Hosszú volt ez a három hét hogy nem voltam dokinál, de már csak pár nap. Hányingerem reggelente még van, de elviselhető. A méhem ugyan úgy fáj mint eddig ha sokat ülök és ha sokat ácsingózok vagy lóti-futizok akkor érzem a hasamat. Úgy gondolom ezek jó jelek.

KépKép
csige-bige

sziasztok........
az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

moni, csige köszi az együttérzést. Mi szerencsére már túlestünk a depresszión és a kapcsolatunk ismét sziklaszilárd, remélem, férjecském meg azt sem tudja, hogy járjon a kedvemben az elmúlt 14 nap alatt: hol virágot kaptam, hol csokit meglepi vacsit készített, elvitt moziba és a tenyerén hordozott. Persze ma én is szemét voltam vele, ott bent kicsit én is őt okolom mert annyira stresszes. Sajnos egyre rosszabbul megy mindkét cég a harmadikat meg bezárjuk, a másik társa szépen elment. A sok általa végzett munka kijavítása meg a férjem fejére maradt, mivel a másik cégé vállalta fel és mi adtuk át a munkát a harmadik cégnek. Tehát baj baj után. Ezért mondtam neki, hogy ha 2 hónapon belül nem lesz nyugisabb és stabilabb mindkét cég vagy elválok tőle vagy kirúgom a fiukat, unom, hogy állandóan nem fizetnek mert belekötnek a munkájukba. De tudom nem hibás csak látva, hogy teszi tönkre magát meg engem és, hogy ez az állapot tuti a baba ellen van akkor nagyon kiakadok. Kell az anyagi háttér de a tapasztalatával dolgozhatna másnak lenne szép fizetése és talán nyugodtabb lenne. Így stresszes, fizu már nem jut nekünk csak a szokásosnak a fele és erre azt mondja ha nincs ez a pörgés ő akkor dilizik be. Szóval neki fontosabb a munkája mint a baba :evil: De ő nagyon aranyos nem igazán törődik a hisztimmel, legalább is nem mutatja ki, reggel mondtam neki mi a szitu tudja, hogy azért vagyok ideges mert nem maradtam megint terhes. Lassan tudom le kell nyugodjak mert táncolok az idegein és akkor megint elpattan a húr, jobb ha csend van és hozzá tudok bújni.

Kép
Kép
melisch

melisch tényleg jobb a békesség!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen Nita nálatok helyreállt a békesség?

Kép
Kép
melisch

fogjuk rá........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: