Sziasztok lányok,
Melisch: sajnálom, de hidd el igaza van Gnemoninak, jönni fog a baba. Egyébként én is azt a taktikát választottam amit ő. Én is mindig kibírhatatlan voltam menzi előtt vagy amikor már sejtettem hogy nem jött össze a dolog. Akkor mindig megleptem magam valamivel és az elterelte a gondolataimat.
Pont a minap mondtam a férjemnek, hogy már nagyon ránk fért a baba, mert egyre nagyobb volt a feszültség közöttünk. Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta egyetlen egy konfliktus nem volt köztünk, mindent megbeszélünk, ja és a tenyerén hordoz. Mondtam neki, hogy ha ez kellett hozzá, akkor mindig terhes akarok lenni.
A mellem nekem is nőtt, de a férjemnek tetszik. Azt mondta, hogy ha szoptatásnál kezd visszahúzódni akkor jöhet a másik baba
Már annyira várom a dokit és csak arra tudok gondolni hogy minden rendben legyen odabent. Hosszú volt ez a három hét hogy nem voltam dokinál, de már csak pár nap. Hányingerem reggelente még van, de elviselhető. A méhem ugyan úgy fáj mint eddig ha sokat ülök és ha sokat ácsingózok vagy lóti-futizok akkor érzem a hasamat. Úgy gondolom ezek jó jelek.