Sziasztok!
Csak ugrok, és már itt sem vagyok.
Sugi!
Biztosan nem méhenkívüli. A másik, harcolj ki valami támogatást rutascorbint, progeszteront vagy bármit -> kezdettől vérezgettél. Nos a HCG-d tuti pozitív lesz, és a nyálkahártya vastagsága független, hogy hol tapad a gyerek, nekem is ezzel van a baj. Ettől még persze lehet, hogy pont a rossz vérellátású helyen tapad, de nem mondhatod, hogy nem is volt esélye. Persze pontosan értem hogy attól félsz, amitől én, hogy megint nagyon kétesélyes a kimenetel, és mi van, ha... de ezt Neked kell végig gondolnod.
Nos a dokit nem kommentálom, mondtam, hogy nincs nálam jó helyen. Még egyébként kevesektől hallottam, hogy Mr. Lövey rendelkezésre állt, mikor igazán szükség volt rá, de ez csak az én cseppet sem szerény véleményem. Nálam egyébként ott pontozódott ki, mikor gimiben sokáig nem jött meg, és elmentünk anyuval, és mindenképpen azt akarta bebizonyítani anyunak, hogy terhes vagyok, csak sunnyogok. Hát köszi bizalom. Aztán még cinkosan vigyorogva megjegyezte, hogy neki is vannak ám lányai. Ja egy kamasznak, akinek az önbizalma a béka feneke alatt, tele van pattanással, hónapok óta nem jön meg neki, frusztrált, mert azt hiszi minden krapi elkerüli, mint cápa a Szaharát, reális esélyt a szüzessége elveszétésére kb. 78,6 éves korára lát pont ilyen bizalmatlan duma kell. Nem is mentem soha többet a doktorúrhoz. Ezt csak azért írtam, hogy lásd gyerekkori sértettségem szól belőlem, és nem tudok elfogulatlan lenni az ipsével.
Mi jól vagyunk, Kinga meggyógyult, tegnap a dokinéni elbűvölte a torokkukkoló lámpájával, még visítani is elfelejtett.
Dokinéni meg kérdezte: na finomat írtam Neked Kinga, mert a kolléga még azt sem tudja, hogy a sumetrolim keserű.
Ezek szerint még erre is figyel.
Nekem megjöttek a rókáim, ugyan még csak az inger, de az masszívan van. Ahogy közeledik az uh egyre jobban félek is, de várom is. Amúgy pezsgünk, este meg úgy nézek ki, mint egy részeg teve.
Hasamon púp, és elnyúlok az ágyon, mindenki egyen, fürödjön, csak engem hagyjon békén. Kár, hogy ez csak az elmélet.
Köszönöm a névnapi köszöntéseket is.