Új privát üzeneted érkezett!

Juca,
boldog névnapot!

Zsuzsu,
és Ábelnek bevált azért?

Sugi,
oké, köszi a teszteket, nekem mindegy melyiket küldöd. :wink:
Amúgy naggyon szépek! :lol:

KépKép
dreika

Napsi
ne kínlódjál a képpel, már az első képen is lehetett látni az alsó teszten a szép két csíkot. :wink: :lol: szorítok neked!

Juca
én is Boldog Névnapot kívánok neked! de a nagy boldogság majd csütörtökön jön, mikor láthatod a picúrod az uh-n. továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Erika!

Igen, Ábel lényegesen kevesebbet köhög és megszüntek a "köhögőrohamai" is.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca

Én is kívánok boldog névnapot, csütörtökön majd kapsz egy szép fotot a babádról.
AJÁNDÉKBA

Csajok be szoktam olvasni az nlc-re, van ott egy csaj , úgy járt mint én meg Juca, megjött neki kicsi késéssel, görcsölt is, pár nap múlva full+ , nagyon gyakori ez a jelenség, úgyhogy van még remény

Dreika, nekem arra a néhány napra, szinte teljesen elmúlt minden tünet, amig piri nálam járt, de csak azért hogy minél erősebben visszatérjen.
Már két reggel ébredtem úgy mintha minden erőm elszált volna, megállíthatatlan remegek, néhány percig aztán helyrejön, ami nagyon gyötör, az a rengeteg pisilés, annyira érzem hogy valami nyomja a hólyagom, nem olyan mint amikor jajj de kell pisilni, hanem mintha ráültek volna.
Vendég

Sugi,
mivel kicsinyíted a képeket? A lényeg,hogy max. 600x600-as lehet itt a babaneten a kép, a kicsinyítődbe a nagyobb megapixel értékhez írd be a 600-at, a másik méretet majd ő kiszámolja, és akkor lesz pont jó. Amúgy látszik így is, teljesen tökéletesen. Mikor mész megint UH-ra?

Juca,
nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Zsuzsu,
elküldöm a számom priviben mindjárt. Amúgy ma nem mentem Szegedre, Lili tiszta láz, úgyhogy nem érdekelt, itthon maradtam vele, de holnaptól megyek. Úgy néz ki, hogy a jobb füle gyulladt be. Szegény, mire megcsináltam a borsófőzeléket elaludt. Már a rendelőben is elaludt, alva vittem be a dokihoz, szóval biztosan nincs azért annyira jól.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca, Nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

1 cn :cry:

KépKép
dreika

Sziasztok!!!

Erika!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Linácska!
Írok pü-t! lilinek jobbulást!! Természetes, h otthon maradsz a lázas Kincseddel!!
Sajna nekem is 38 a hőm, próbálok pihenni. Bence persze 7 kürül jön haza :cry: :cry: :evil: :evil:

Ábel ma lecsavarta a tápisüveg cumiját és 200ml-t magára öntött...... áááááááááááááááááááááááááááááá KO...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Boldog Névnapot Juca!

Gratula minden kismaminak (újnak és réginek is :-) )

Szeretnék kérdezni egy olyat, hogy tudjátok e miböl áll a TORCH vizsgálat??
Azt tudom, hogy vérvétel az tuti... de mi lehet a többi.
Ezt a teherbe esés elött végzik el, hogy minden ok-s e!!

Elöre is köszönöm a segítséget!!

További szép napot!

Babett
dbabett

Sziasztok!

Juca!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Kép
Vendég

Juca, boldog névnapot!

Dreika :cry: :cry: :cry:

Ma jó napom volt, munka után csavarogtam egy jót.Megismerkedtem Gyugyival a "szomszédból", és egy jót forraltboroztunk a "Hóhányó" nevő faházikónál. Nagyon szép nálunk a belváros így kivilágítva- meg anélkül is-és igazi karácsonyi hangulat van.
Vendég

:lol:
Vendég

Gyugyi, nem megyünk vissza? :lol: :lol: :lol:
Egyébként éppen ilyennek képzeltelek el! :lol:
Vendég

Oké, de kocsi nélkül.... :wink:
Vendég

Hát nem ezzel kezdtem?Hogy talán kocsi nélkül szerencsésebb lenne... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tudtam, hogy van egy Judit ismerősöm :lol:
Boldog névnapot Juca! :D

Dreika :(

Luca Hol szép a belváros? Bulizgatunk, bulizgatunk? :)

Sugi izgi! Jól emlékszem, hogy terhesteszt? Mikor is dokizol?

Mi lassan közelítünk a félidőhöz. Most nem bízzuk a véletlenre. Már alapozunk. :lol:
Miért olyan rövid a vonalzóm? Lehet, már nem lesz rá szükség :)

lilia

Kép
lilia

Gyugyiii!
Egyforma a vonalzónk. Hehe. Éljen a karácsony! :lol:

lilia

Kép
lilia

Erika
Sajnálom.
Ma begörcsöltem, és újfent elkezdtem vérezni.
Hívtam a dokimat, harmadszorra fölvette, persze mondta menjek be a kórházba de ő nem tud bejönni.
ennyi, másik doki azonnal fogadott, megvizsgált, azt mondta mintha látna odabannt valakit, de nem zárhatja ki a méhenkívülilehetőségét, holnap mennem kell vérvételre, megnézik hcg, aztán meglátjuk.
Ha bennt van is , fönn áll a vetélés lehetősége, sajna, ...hát ez van lányok, nem vagyok egyszerű eset.

szorítsatok
Vendég

Sugi szorítok! Légyszíves azonnal vízszintesbe helyezkedjél!
Minden fincsiség ágyba hoz, kakaó szívószállal kiszolgál... :)

lilia

Kép
lilia

Jajj, Sugi!!! :cry: Nagyon szorítok!

(Csak zárójelben: ha rendesen megvizsgálnak, akkor a méhenkívüliséget már rég ki lehetne zárni. :roll: Ha a petevezetékben ágyazódik be, az az ötödik héten látszik az uh-n. Hatodik héten már reped. Kolléganőm pont így járt. Teszt pozitív, petezsák sehol, de az nem jutott eszébe az orvosnak, hogy megnézze a petevezetőt. 3 nap múlva görcs, fájdalom...műtét :cry: )

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sugi!

Ha nincs nagyon erős fájdalmad, szinte kizárható a méhenkívüli... Bár azt nem tom most hol is tartasz időben! A kórházban egy szobában voltam egy méhenkívülis lánnyal, ő 9 hetes volt, mikor műtötték.... Elejétől kezdve rosszul volt, az ájulás kerülgette, vérzsése nem volt, hiába panaszkodott a fájdalomra senki nem foglalkozott vele! Aztán egyszercsak elájult...... Bár minden terhesség más, nem mondom, hogy neked nem méhenkvüli, de azért reménykedjünk, hogy nem az..... A vérzést nagyon komolyan kell venni, mert ez tényleg lehet egy vetélés is.... Ilyenkor nem tudsz mást csinálni csak pihenni! Nagyon drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi baj!
Vendég

Jaj, Sugi, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Nem is tudom, hogy a kedvem igazodik az időjáráshoz, vagy az időjárás a kedvemhez ... :roll:
Nem baj, majd a kis angyalkánk küld egy angyalkával kistesót. :roll:

Sugi,
sokat gondolok Rád, nagyon drukkolok!

Juca???? Mindjárt csütörtök!!! :wink:

KépKép
dreika

Sziasztok!

Csak ugrok, és már itt sem vagyok.

Sugi!

Biztosan nem méhenkívüli. A másik, harcolj ki valami támogatást rutascorbint, progeszteront vagy bármit -> kezdettől vérezgettél. Nos a HCG-d tuti pozitív lesz, és a nyálkahártya vastagsága független, hogy hol tapad a gyerek, nekem is ezzel van a baj. Ettől még persze lehet, hogy pont a rossz vérellátású helyen tapad, de nem mondhatod, hogy nem is volt esélye. Persze pontosan értem hogy attól félsz, amitől én, hogy megint nagyon kétesélyes a kimenetel, és mi van, ha... de ezt Neked kell végig gondolnod.

Nos a dokit nem kommentálom, mondtam, hogy nincs nálam jó helyen. Még egyébként kevesektől hallottam, hogy Mr. Lövey rendelkezésre állt, mikor igazán szükség volt rá, de ez csak az én cseppet sem szerény véleményem. Nálam egyébként ott pontozódott ki, mikor gimiben sokáig nem jött meg, és elmentünk anyuval, és mindenképpen azt akarta bebizonyítani anyunak, hogy terhes vagyok, csak sunnyogok. Hát köszi bizalom. Aztán még cinkosan vigyorogva megjegyezte, hogy neki is vannak ám lányai. Ja egy kamasznak, akinek az önbizalma a béka feneke alatt, tele van pattanással, hónapok óta nem jön meg neki, frusztrált, mert azt hiszi minden krapi elkerüli, mint cápa a Szaharát, reális esélyt a szüzessége elveszétésére kb. 78,6 éves korára lát pont ilyen bizalmatlan duma kell. Nem is mentem soha többet a doktorúrhoz. Ezt csak azért írtam, hogy lásd gyerekkori sértettségem szól belőlem, és nem tudok elfogulatlan lenni az ipsével.

Mi jól vagyunk, Kinga meggyógyult, tegnap a dokinéni elbűvölte a torokkukkoló lámpájával, még visítani is elfelejtett. :lol: Dokinéni meg kérdezte: na finomat írtam Neked Kinga, mert a kolléga még azt sem tudja, hogy a sumetrolim keserű. :twisted: Ezek szerint még erre is figyel. :lol:

Nekem megjöttek a rókáim, ugyan még csak az inger, de az masszívan van. Ahogy közeledik az uh egyre jobban félek is, de várom is. Amúgy pezsgünk, este meg úgy nézek ki, mint egy részeg teve. :shock: Hasamon púp, és elnyúlok az ágyon, mindenki egyen, fürödjön, csak engem hagyjon békén. Kár, hogy ez csak az elmélet. :twisted:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket is.

tjuca

Juca: Kicsit utólag de sok szeretettel kivánok boldog névnapot :)

Napsugi: Pihenjél és meglátod nem lesz semmi baj. A méhenkívüliséget szerintem észre kellet volna venni. Szóval nyugi jó helyen van az a babó és semmi negativ hozzáállás. Tudod ha az anyjukája sem bizik a kicsiben akkor ki bizzon?? Szóval vigyázz a kis pöttyödre, pihizz és mikor legközelebb mész már a doki mindent fog látni. Szorítok :)

Kép
csucsu05

Sugi, szerintem is kizárt a méhenkívüli. Egyrészt mert mintha már látott volna odabent valakit, másrészt nagyon nagyon görcsölne, harmadrészt azt már észre kellett volna venni uh-gal.

Viszont én is kérnék valami progit.

Juca, örülök, hogy jól vagy, illetve hogy rosszul, szóval érted, a rókákra gondolok!
:lol:

Ma éjjel azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvíz, és bementünk a kórházba, és vajúdtam. Furcsa volt, kicsit lehet hogy azzal is összefüggésben volt az álom, hogy vasárnap lesz 3 éves Péterem, és előjöttek az emlékek.

Monti, te hogy vagy?? Úúúúristen már te is 15 hetes vagy!!!!
Vendég

Sziasztok!

Napsugár, nagyon drukkolok, h ne a rosszabb verzió lépjen érvénybe! Kitartás+pihi!

Juca, utólag boldog névnapot!

Ma hajnalban megszületett a barátaink kislánya, Csenge!

Első baba, 4140g, 57cm! Nagy fekete lobogó haj!
Holnap megyek megnézni! Elsírtam magam, mikor hívtak, annyira izgultam már értük.

Mi jól vagyunk, voltam fogdokinál, minden oké.

Juca, mindjárt itt az UH-nap...

Kép
zmimi

Babett,
a TORCH csak egy vérvétel, és a vérből néznek 4 különböző dolgot. Azt, hogy átestél-e toxoplazma, rubeola, meg még két valamin, ami most nem jut az eszembe. Nekem terhesség előtt nem nézték, csak közben.

Sugi,
nagyon szorítok neked. Holnap végre a jó dokid vizsgál meg?

Nekünk nagyon rémes éjszakánk volt, fél 12-kor Lilit megnéztem, tüzelt, 40,9 fokos láza volt, vittük ügyeletre, felszúrták a jobb fülét...
Én meg Szegeden vagyok, tiszta idegbetegen és álmosan.

Zsuzsu,
akkor holnap. Szerintem símán ki tudok lógni.

Zmimi,
már épp hiányoltalak magamban tegnap, hogy olyan régen írtál.

Juca,
visszaállt a vonalzód négy hét négy napra. Ugye nem ennyi vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi lányok, mindenkinek az aggódást.
Itthon vagyok egyelőre, hcg-t néztek 167 , 2 nap múlva újra nézik, uh-znak is, akkor meglátjuk, kicsit jobban vagyok.
a 3.2 mm nyálkahártya nem volt valós, mert tegnap este a doki, igen megvastagodott nyálkahártyát látott.
Türelem kérdése most az egész.
Vendég

Sugikám!

Régen voltam már biztos ennyire abban, hogy az a 3,2 mm gáz. Minden rendben lesz, nyugi. :D Mondjuk ez már tényleg csak kekeckedés, de ha már csapolnak nézzenek már progeszteront is!

tjuca

Figyi ott a papír, hogy hcg 167, akkor vastag a nyálka, ha nincs akkor vékony... Na nem pörgök a témán, mert már tök mérges vagyok. :evil:

tjuca

Néznek mindent, de a többi eredmény később lesz kész.
A hcg-t sürgősen csinálták, látni akarják, hogy 2 nap alatt mennyit változik, abból derül ki a terhesség növekedése, vagy elhalása, emellet uh-t is néznek, mert keresik, hátha meg lesz bennt.
Juca szorítok a vizsgálataidhoz, remélem nálad legalább minden rendben lesz.
Vendég

Sugi!
Én annyira szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!

Lina!
Jobbulást kívánok Lilinek!Olyan borzasztó érzés, amikor egy gyerek beteg!Annyi szomorúság és fájdalom tud lenni a kis szemükben, hogy beleszakad az ember szíve. :cry:

Mimi, én is fogdokinál voltam ma!Még el van zsibbadva a képem, pedig annyira éhes vagyok, és jó lenne enni valamit!

Juca, mostanában nagyon ritkán jössz... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kérdésed Kacika, jól vagyok. :lol: Bizony , ez már a 16. hét. Már az AFP-t is levették. Szerintem egy kicsit korán, de hát nem szólok bele az okosak dolgába. :roll:

Pont ma csodálkozott rám az egyik kolléganőm, hogy én még mindig farmerban járok. Hát mit csináljak, ha még minden "lánykori" ruhám rámjön, a kismamanadrág meg lóg rajtam. :roll: Viszont az étvágyam megduplázódott az elmúlt egy hétben, úgyhogy szerintem a hízás is megindul szép lassan, a házi orvos örömére. :twisted:

Ma voltam először terhestornán. Az intimtorna meg a légzőgyakorlatok jók voltak, a többit szinte meg sem éreztem. Ennél jobban gyötörtem én a testem terhesség előtt. :roll: Na, persze nem most kell Rubint Rékát játszani, ráér az szülés után fél évvel. 8)

Sugi! Remélem az uh-n is mindent rendben találnak!

Linácska! Lilinek jobbulást!

Most megyek angolozni. :roll: Holnap reggel óra és a házim még sehol. :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Linacska!!

Köszönöm, hogy írtál a Torch-ra.

Napsugár!!
Kitartás!!
dbabett

Voltam peteérést nézetni, 13. napon 21 mm-es, de a méhnyálkahártya most csak 7 mm, viszont a doki szerint a redőzöttsége viszont jó. Kaptam egy szurit, amit holnap magamnak kellene beadnom, hogy tuti meg is repedjen. Elvileg akkor holnap estére, vagy csüt. reggelre megreped (az a Jónás nap is pont). Legfeljebb iszom a palástfüvet, hogy a beágyazódásig még vastagítsa a nyálkát.

Lili most már jobban van, délután is megnézték a fülét, már kiürült elvileg, kezd visszatérni a dobhártyájának a fénye. Szegény, annyira sajnáltam, úgy sírt.

Zsuzsu,
holnap várlak a Centrumnál, símán ki fogok tudni menni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, ez jó hír!
Most biztosan sikerül Neked, szorítok!
Vendég

Luca,
hát remélem sikerül. Bár minden hónaphoz így állok hozzá. Viszont most eldöntöttem, hogy nem foglalkozom vele, ha nem. Ha megjön, hát megjön. Majd legközelebb. A múlt hónap nagyon nem volt jó.
Mindjárt elmegyek Lili védőnénijéhez, mert én képtelen vagyok magamnak szurit beadni. Remélem ő tud ilyet. A gyerekorvos persze pont ma szabin van, pedig tutira megkérném :lol:

Ugye, védőnénik, ti tudtok szurit beadni?????????

Lilinek éjszaka megint 40 fokos láza volt, pedig a fülétől elvileg már nem lehet. Nem tudom mi ez...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

halihó mindenki.

Látom itt zajlik az élet, Lina remélem összejön nektek.
Csajok senkinek nem kívánom hogy olyan kálvárián menjen át mint én.
Tegnap várakoztam a nőgyógyászaton, hozták kifele a műtötteket, látszott, ki volt abortuszon, és kinek volt vetélése.
Egyik résza nyugodtan feküdt , szinte megkönnyebbülve, másik része, sírt.

Azért az nagyon tetszett, hogy nem vitték őket egy helyre, elviselhetetlen szerintem is azoknak a fecsegését hallgatni, akik meg akartak szabadulni a terhességtől, miközben te nem bírod megtartani sehogyan sem.

Ha a csütörtöki vizsgálaton az derül ki hogy vetélés történt, pénteken vagy jövő kedden, megint megműtenek :cry: , hacsak azt nem látják hogy teljesen kiürült.
én azt érzem hogy tuti nem ürült ki teljesen, elég bőségas vérzésem volt, mostmár azért kevesebb, de megint hányingerre mellfeszülésre ébredtem.Már ott tartok, hogy nem a vetéléstől félek, hanem a méhenkívülitől.
Ha vége lesz most ennek az ügynek, a doki azonnal hysteroscopiát csinál, mert bár szerinte nem két szarvú a méhem, de azt a pici sövényt megnézi, és ha olyan hogy az okozza a problémát, ki is szedi.
Csajok nem mertem sírni apa előtt, de már nem bírom, annyira ki vagyok
Vendég

Napsugár: Hidd el nem kell a rosszra gondolni. Ott van bent a kis csöppség nem lesz semmi baj. Ne izgulj! Szoritok értetek:)

Kép
csucsu05

vérzés teljesen megszünt, a hányinger gyötrőbb, mint valaha, a melleim szét akarnak durranni, szerintetek, méhenkivülinél előfordulhat, hogy egyszer csak abba marad vérzés fájdalom, vagy ez csak vihar előtti csend?
Vendég

Szerintem napsugi a méhenkivüli terhességet kizárhatjuk. Ne is gondolj ilyenekre. A tünetek alapján te kőkeményen babás vagy. :))) Nyugi és nem lesz semmi baj hanem egy csodás kis babód lesz 8-hónap mulva a kezedben. Pozítivan előre.

Kép
csucsu05

Lina, Lilikének jobbulást, nektek pedig drukk, hogy most sikerüljön.

Sugi, nagyon nagyon szorítok, hogy legközelebb végre megtalálják, jó helyen azt a babót, és akkor nem lesz semmi gond!
Vendég

Köszönöm csajok el sem hiszitek menniyt jelent amit írtok, a tényeken nem tud változtatni, de egy fokkal nyugodtabb vagyok.
Vendég

Sugi,
én is gondolok Rád!

KépKép
dreika

Napsugi!!

Én is, én is!!!!! Szaladok Linácskához, este jelentkezem...

(Ábel extra-giga-mega hisztis)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Helló!

Sugi!

Nem lesz gond.

Lányok!

Kofa nem ért volna rá holnap, így megcseréltük még régebben az időpontokat, és ma voltam uh-n. (Jó jó kicsit lapítottam na)
7 mm élő embrió, és dobog a szíve. Akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na. Aki hallotta, az a robaj nem a 4-es metro építése miatt volt. :lol:

Képet nem kaptam, mert a nyomtató kütyü a szervizben van. Majd legközelebb. :twisted:

Pusza:

tjuca

Juca,
de jóóóó! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!

KépKép
dreika

Juca.
Gratutálok, nagyon jó neked, szivesen lennék a helyedben.
A zabszem egyre nő az én seggemben is, holnap minden kiderül, fájdalom vérzés teljesen abbamaradt, de ez persze nem jelent semmit.
Még szurkálódást sem érzek, pedig azt olvastam hogy ilyen esetben mindig ugyanazon az oldalon, vagy ponton jelentkezik a fájdalom.
Egyébként is menstruációs fájdalmam volt, na meglátjuk holnap.
Vendég

Juca,
ÉLJEN!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kisün

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?