Új privát üzeneted érkezett!

Fogtündér,
ha nagyon rosszul érzed Magad, irány a doki

Törpe,
hiperszupermagadrukk ++++++++++++
mikor is kell majd tesztelned? (táblázatba bebiggyesztem) :wink:

Csibe,
legyen úgy, ahogy elterveztétek++++++++
donor kizárva?

Mo,
13-hoz előre is drukk :)

KépKép
tobi

Sziasztok!

Törpe
hajrá! Mennek a drukkok!
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors helyzetjelentés :lol:

Kicsi rossz hír: csak 4 db használható petesejt lett :(

Ami viszont nagyon jó, hogy ebből egy beindult! :lol: :lol:
Csütörtökön megyünk érte,vagyis csak én mert apa pihen itthon!
Tudom, hogy ez nem sok, de nekünk a közös gyermek lehetősége!
Most már tudjuk, hogy igenis van esélyünk, eddig ugye embriónk nem is volt!
Most rettentő izgatott vagyok, és nagyon várom a csütörtököt, és nagyon szorítunk a pici kincsünknek, hogy továbbra is szépen alakuljon!

A biopsziát drágám most altatásban csinálta végig! Sokkal jobb az állapota, most fájdalmai szinte nincsenek! Ráadásul hason is tudott aludni :wink:
Továbbra is csak dícsérni tudja Bógyi dr urat! :lol:

Köszönjük a drukkokat! Továbbra is szívesen vesszük :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe!
Nagyon szoritok!!!!

Azt hiszem, egy kicsit a háttérben maradok, olvaslak Titeket, de egy kis pihenésre van szükségem, nem akarok állandóan a gyerektémára gondolni.Január közepén megyek Uh.Össze kell kaparnom magam a béka feneke alól.

Törpe, most rajtad a sor, hogy pozitiv példával egy kis reményt hozz közénk!!!!!
Ránk fér nagyon!!!

Mindenkinek drukk ezerrel!!!!
fogtunder13

Törpe+++++++++++++++++++++++. Hajrá Kistörpi++++++++++++++++++ :wink: Tudtatok szalmát is fagyasztani?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Törpe, drukkolok csütörtökre! És még 9 hónapig!!!! Örülök h párod jól van!!

Fogtündér, meg tudlak érteni a hátttérbemenéssel, ha jobban vagy gyere vissza közénk!

Mo, mizu? 13-án konzultáciotok van? Vagy miért mentek?

Én kiváncsi vagyok a véreredményeinkre, de még biztos nincs kész, 2 hetet mondtak!

Kép
kata05

Törpe,
nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++++++++++

Tündér,
Azért majd ha lesz kedved gyere közénk!
Vendég

Köszönjük! :lol:
Olyan nagyon jól esik,hogy gondoltok ránk, és drukkolok!

Csibe
Fagyasztottak két szalmányit! :lol:

Tündér,
érthető...amikor magam alatt vagyok, akkor én is csak olvasok....de kb 4 napig bírom...
Jó pihenést neked!
Tudom ajánlani a jógát! Én amikor jártam az a feszültségemből is sokat levett, teljesen kicserélődtem, pedig nem volt semmi "térítő/nyugtató" duma, csak az edzés, és a relax!
Remélem januárban 100%-os formában indulsz neki,és akkor tutti a siker! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

drukkolok=drukkoltok :oops:
tiszta dilis vagyok :oops: :lol: rém izgatott vagyok,és nagyon szurkolok a Kistörpinek :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
én is nagyon szorítok a KisTörpnek, hajrá csütörtök +++++

KépKép
tobi

Törpe,
feltehetek egy táblit, vagy majd csak az ET után? :wink:
KisTörpe embrik szépen osztódjatok+++++++

Gratula TörPapának is :lol:

KépKép
tobi

Tobi,
Ha lehet majd csak ET után változtassunk!:)
Köszönöm 8)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
oksi, nekem is ez volt a gondolatom :wink:

Fogtündér,
várunk vissza :)

KépKép
tobi

Törpe!!!! Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!! ++++++
Tündér! Megértelek! Várunk vissza!
Mostanában én is a munkába temetkeztem. Így, talán gyorsabban telnek a gondolkozós napok... rettentően sokat tudok agyalni a babatémán, de nem szeretném a férjemnek olyan gyakran mondogatni.... majd csütörtökön este átbeszéljük alaposan a dolgokat a dokival, és a férjemmel is. Jó lenne, ha még idén beleegyezne a férjem a biopsziába!
Mi csak egy konzultációra megyünk csütörtökön. Beszélgetünk a folytatásról.
Nyulasz! Régen írtál már! Mi van veled??
Vendég

Törpe, KisTörpi drukk ezerrel++++++++++++++
mazsi02

Törpe,
kamionszámnyi drukk +++++++++++++++++++ :lol:

Mo,
holnapi konzihoz drukk és beszámolót kérünk :wink:

KépKép
tobi

Törpe, hivtad Kanyóékat? Hány sejtnél tartotok? Továbbra is mennek a KIstörpikének a drukk+++++++++++++++++

Mo, én is nagyon kiváncsian várom a beszámolódat.

Lányok, vasárnap több órát párommal azzal töltöttünk, hogy keresgéltük illetve olvasgattuk a külföldi szakirodalmat TESés lombikozzással kapcsolatba, és azt irták, hogy ilyenfalyta lombikozásnál csak a megtermékenyülés nehezitettebb, de ha ez megindul, akkor onnantól az esély olyan, mintha sima lombiknál :wink:

Kép

csibe
csibe32

Lányok,
egy kis segítség kellene, genetikai vérvizsgálat ügyileg:
Páromnak biopsziája volt és a leletek között találtam molekuláris genetikára vonatkozó leleteket (Y-kromoszóma...). Ugye, így már csak nekem kell megcsináltatanom a vizsgálatot?

KépKép
tobi

Tobi, már csak Neked kell megcsináltatni a genetikai vizsgálatot, mert a párodnak csak negatív genetikai vizsgálat esetén lehet biopsiát csinálni.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

nekem is lenne egy kérdésem! most hívtam a nőgyógyászom és azt mondta, hogy a chlamidia vizsgálatom pozitív lett! most mi a teendő? szedem majd az antibiotikumot 20 napig és utána megint teszt, és ha az negatív, utána lehet hormonkezelésre járni! közben a lapart meg a hsgt megcsinálják? vagy akkor lesznek ezek a vizsgálatok ha a clamidiám negatív, vagy ehhez a két vizsgálathoz nem kell negatív eredmény?!

várom válaszotokat!
kjaja

Tündérek vagytok!
Csak úgy jönnek a drukkok!:)

Csibe!
Nem hívtam!
Tegnap amikor beszélt párom a doktornővel, mondta az eredményt, és hogy csütörtökön délre menjek. Azt nem mondta, hogy hívjam ma is :oops:
Kellene? Nem akarom őket zaklatni :oops:
Biztos hívnának, ha baj lenne, nem?

Reggel így is hívtam a közös dokinkat :wink: éjjel kicsit megijedtem, kemény lett hasam és felpüffedt, és szúrós/görcsös fájás is volt, de reggelre mérséklődött. Viszont nyugodt nem lettem, így telefonáltam, és mondta, hogy nyugodjak meg ezek normális tünetek!

Tobi
fogalmam sincs ez hogy megy!
Nekünk az eljén megcsináltak minden ilyet, és így nem kellett külön menni sehova, csak a páromnak kellett egy cső vért elvinnie az Istenhegyibe!
Aztán közölték,hogy minden ok! Szóval nem mélyedtünk el benne!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, nem kell hivni őket. Nekem a leszívásom mindig hétvégét megelözően volt, így hétvégén mindig ránkcsörögtek 9 óra magasságában, és mondták, hogy állnak az embriók, igaz ezt nem csinálják hétköznap, akkor páciensnek kell őket hivni leszívás utánni első napon, hogy sikerült illetve mennyi termékenyült meg, és akkor mondják meg, hogy mikor lesz a beültetés :oops: Hasfájás teljesen normális. Az első lombikom után alig birtam megmozdulni, majdnem 1 hétig éreztem a hasam, de lehet, hogy tovább is tartot. A 2. leszívásom után nem volt semmi bajom, hasamat sem éreztem.Drukk továbbra is++++++++++++++3

Tobi előfordulhat az, hogy mindkettőtöket elküldenek összeférhetőségi vizsgálatra, azt nem csinálják meg csak a 3. nemsikerült lombik után.

Kjaja nem tudok segíteni ebbe a témában. Utánna néztél a neten? Mit irnak?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
kösziku :P

Törpe,
mi a kaáliba mindan nap telcsiztünk, hogy mizujs az embrikékkel. de ha nektek azt mondták, hogy csüti dél akkor bizti az lesz a beültetés időpontja.

Kjaja,
sajna nem tudom, hogy ilyenkor mi a menete az egésznek, nekem negatív lett a teszt.

KépKép
tobi

Csibe!
OK!
Akkor nem hívom őket! :lol:
Majd holnap kiderül!

Huuu ez megnyugtató, hogy neked is volt hasfájás! Már nem úgy értem, hogy az jó, hogy neked volt, csak hogy nem kizáró dolog!
Már azon aggódtam, hogy nem lesz beültetés :oops:
paramókus vagyok :oops:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpeparamókus,
nyugi :)
hasam nekem is fájt mindkét punkció után (1-nél 18 petesejt-hiperstimu állt fenn; 2-nál 5 petesejt lett és a másodkinál fájt jobban a pocim)

Csibe,
nekünk is azt mondta a doki, hogy összeférhetőségi vizsgálatra a 3. sikertelen lombik után küld el

KépKép
tobi

Törpe, akartam már irni Neked, hogy igaz, hogy azt mindják, hogy délre menjetek, de jobb ha ott vagytok 11 körül, mert akkor van esélyed arra, hogy lent kapjál ágyat, és nem az emeleten. Paramókusságról csak annyit, hogy normális dolog. Stimukor azon spanolja magát az ember, hogy sok petesejtje legyen, azután azért parázik az ember, hogy ugye termékenyüljenek meg a petikék. Beültetés után lesz nyugodt 5 napod, na de utánna beindul az ember agytekervénye, hogy megtapadtak-e. Na ezzel eltelik vagy 2 nap és aztán elkezd filózni azon az ember lánya, hogy nem kéne-e tesztelni.......na ha valami hasonló dolgok fordulnak meg a fejedbe szerintem teljesen normális. Pláne ha az ember lánya egyedül van otthon, és ráér gondolkodni addig, amig a párja haza nem ér a munkából.

Kép

csibe
csibe32

mindják=mondják :oops: Elkezdtem filózni azon, ha ennyire jó Bógyi doki, akkor lehet, hogy nekünk is hozzá kéne mennünk. Nekem csak az a gondom vele, hogy az anyagszállítást nekünk kell megoldanunk. Valakit meg kell kérni erre, vagy ha fizetünk érte, akkor megoldják ?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,Tobi
Köszi a biztatást!:)

Igyekszem akkor holnap 11-re odaérni!
Hát csak ajánlani tudom a Bógyit!
Párom, most hogy altatták, teljesen jól volt rögtön az első naptól!
Hihetetlen :shock:
Csak azért fekszik,és pihen,mert én ráparancsoltam :wink:
Azt nem tudom, hogy ők meg tudják e szervezni a szállítást!
Először én vittem át! Hétfőn anyukámat kértük meg!
Kimentek együtt a párommal Telkibe, és taxival jött át a Jánosba!
Majd együtt mentünk vissza a páromért!
A taxi 5000 körül volt :?

Szerintem kérdezzétek meg van e lehetőség arra, hogy ők vigyék át, vagy tudnak e más megoldást! :roll:

Még egy parapiris kérdés:
Mi most harmadikon lakunk, és nincs lift, szóval szerintetek, ha holnap beülti után fellépcsőzök az gond?
Ja és még egy :oops:
Reggel nem kell utro, a doxicilynt meg a metypredet azért vegyem be?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Én még reggel is raktam utrot és a doxicilynt is bevettem.

Örülök, hogy a párod jól van.

Nagyon szorítok nektek! :wink:
Vendég

Törpe, a beültetés napján reggel nekünk azt mondták, hogy ne dugjam fel az utrót, de vittem magammal, és beültetés után tettem fel. A beültetés elött langyos lötyivel mosnak ki, és nehezebben lehet "kimosni" az utro maradványait. Az első beültetésnél ezt nem tudtam, de másodiknál már felvilágosítottak róla. Ja az összes bogyót be kell venni. Nézd egyre jobban azt érzem, mások tapasztalata alapján, hogy nem a fekvésen, pihizésen múlik az egész, hanem "az összes tényezők" klappólásán ( kancifántos mondat volt, bocsika :oops: ). Barátném, igaz (ő Kaális) fagyasztott beültetése volt, és nem bízott az egészbe, hogy sikerülhet neki, ezért még aznap nagybevásárlást illetve nagytakarítást csinált úgy, hogy még a bútorokat is eltologatta,én meg szidtam, hogy ennyire "hüle" nem lehet. Végeredmény az lett, hogy sikerült neki, ikreket vár. Ja és, a Kaálisoknak azt mondják újabban, hogy beültetés napján lazítsanak, másnaptól mehet minden a régi verkli szerint, míg a BMC-be azt mondják, hogy az első 3 napot pihizni kell. Kaális dolgokról Tobi, bella többet tudna Neked irni, én csak a barátnömet tudom idézni. Mennek a drukkok holnapra+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Köszi lányok!
Akkor most már csak fele a parám:)
Jó éjt mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe&Törpicur
nagyon gondolok majd rátok 11 órától, csak ügyesem és délutánra már küldöm a babaragit :)

Csibe jól írta a dolgokat :D
Nekünk azt mondták, hogy aznap még kímélés de utána csinálhatok azt amit akarok, éljem úgy az életem, ahogy szoktam. Mégis mindkét alkalommal otthon maradtam és pihiztem 2 hétig. Most nem fogok. Szerintem sem ezen múlik, hogy vki pihen vagy sem, ott van a sok-sok más tényező is.
A lényeg érezd magad jól a bőrödben és csináld azt, ami jó esik. És hidd el a baba akar Titeket! :wink:

Majd megkéred a párodat, hogy vigyen fel a harmadikra az ölében :wink: :P
puszi és drukk ezerrel +++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Csibe,
Jól tudod! :D

Tobi,
Én meg csak másfélnapot pihentem, úgyhogy most úgy akarom időzíteni, hogy akkorra veszek ki egy hét szabadságot. De egyébként egyetértek veled, milyen jó lenne, ha tudnánk, hogy min múlik és akkor nem is lenne probléma. MIndenkinek elég lenne csak egy lombik egy babához.

Törpe,
Hajrá! Remélem minden jól alakul!
Vendég

Lányok!
Köszönöm!
Annyira izgulok, nem bírtam aludni sem :oops:
Itt ülök, és már szinte semmi dolgom ....
Sose lesz 11 óra, és ki tudja mikor kerülök sorra!

A tutti recept nagyon ránk férne! :wink:
Én idén már nem megyek dolgozni, de biztos nem fogok 2 hétig semmit sem csinálni! :lol:

A bútortologatást azért kihagyom :wink:

Viszont szerintem is igaz, hogy nem ezen múlik! Ha egy baba maradni akar, az marad is!

Remélem a mi KisTörpink maradni akar!

Puszi nektek, próbálok valami értelmeset csinálni :wink:

Délután/este jelentkezem!
Mindenkinek szép napot!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi, nagyon várunk ám a hírekkel :wink: +++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

jujjj, már Törpicur Törpmama pocijában van :) ++++++

KépKép
tobi

Tobi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Törpe, gyere a hírrel, h mizu veletek!

Mo, te is gyere konzultáció után!

Lányok IR vizsgálatra ki tud beutalot adni? És hol csinálnak ilyet?

Kép
kata05

Kata,
A másik topikon mondták, hogy lehet csináltatni az Istenhegyi magánklinikán, valaki a Bajcsyban csináltatta, és valaki pedig http://www.mensmentis.hu/ itt.

De hogy ki adhat rá beutalót azt nem tudom.

Törpe????
Remélem jól vagytok, hajrá!
Vendég

Kata körzeti dokid kiirhatja a vizsgálatot.

Mo???

Kép

csibe
csibe32

Bella, köszi!

Kép
kata05

Sziasztok lányok/asszonyok :D

Itt Törpapa, Törpe itt fexik mellettem, már 3-an vagyunk itthon. :D :D :D :D

MInden jól ment, csak én nem tudtam ott lenni.
Most pihi van, 27-én lesz eredményhirdetés, úgyhogy várjuk a drukkokat.

Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, de Törpe azt mondja hogy "Tobi, beírhatod a táblába" :wink:

Köszönjük a szurkolást, szurkoljatok nekünk tovább is, mi is szorítunk mindenkinek :D

Hajrá Magyarország Kézilabda VB!!!

Törpe

Kép
törpehzs

Kedves Törpcsalád!

Csak nyugi, pihi és drukk++++++++ KisTörpinek!!!!!
mazsi02

Törpék családja hajrá!++++++++++++++++++++++++++++

A kézilabda VB-ről annyit, hogy én már nem is nézem, pedig a férjem tegnap is felvette a meccset, de kikaptunk. Törppapa szerintem az egész VB alatt nagyon rosszul játszottunk, nem nyújtottunk egyenletes teljesítmény.

Lányok bocsi az offért.
Vendég

Törpe családnak+++++++++++++++++++++++++3

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Vagyogatok,csak ritkán :oops:
Törpök!
Nagyon drukkolok,sok-sok babaragacsot küldök!!!!!
Mo és többiek!
Örülök,hogy így egymásra találtatok itt,sokat segítetek mindenkinek.Vannak akik csak olvasgatnak,és úgyis sokat tanulnak tőletek.Velünk most semmisem történik,majd csak januárban.
Mindenkinek kitartást,és mihanarabbi babásodást!
Vendég

Törpapa&Törpmama&Törpicur
nagyon örülök, hogy jól vagytok :lol:
babaragacs szállítmány indítva +++++++++++++++
vettem az adást és a hétvégén dobok egy tábilcskut :wink:
Kép

Kép
puszi Nektek

KépKép
tobi

Kata,
nekem a nőgyógyim adott a Bajcsyba beutalót :wink:

KépKép
tobi

Lányok köszönöm! :lol:
Könnyesre röhögtem magam az elnevezéseken és a képeken is! :lol: :lol:

Most már néha kapok engedélyt háton fekve írni:) Szigorú pihi van! Törpapa :lol: törzsörmester!

Elkezdtem tüneteket keresni....ráérek,ugye? :lol:
Az utrotól jöhet ki átlátszó folyadék? :oops: :oops:
Jajjajajajaj de messze van 27-e!:) :lol:

Bella
Egyetértek! Én sem bírom nézni a kézilabdát (anno játszottam, és még mindig nagyon hiányzik) ráadásul felidegesít,hogy simán nyerhetnének, de mindig hullámoznak! :twisted:

Törpe

Kép
törpehzs

TÖRPE!!!!! NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!! MENNEK A DRUKKOK EZERREL!!!!! ++++++++++++++++++++++
Nyulasz! De jó, hogy benéztél! :wink:

Tegnap nagyon későn értünk haza, nem tudtam jönni. Voltunk a dokinál. Eredmények rendben, a genetikai vizsgálaton semmilyen eltérést nem találtak a páromnál. Minden oké. Mondtuk a tanár úrnak, hogy sokkkkoló volt a biopszia ára..... no, erre máris telefonált és elintézett nekünk egy viszonylag olcsó műtétet a Telkiben csütörtökre. Szóval, csütörtökön biopszia. Jaj, nagyon izgulok!!!!
Hsg-t még a 2 ünnep között is vállalja a doki, csak jönne már a piri!!!! Nekem már csak az van hátra és kezdődhet a lombik, ha találnak valami kis spermácskát.
Hétfőn vérvételre megyek a pajzsmirigyem miatt. Beállítják a héten a gyógyszeradagomat is. Húú, most felgyorsultak az események.

Semmi karácsonyi (ünnepi) hangulatom. Ezen filózok most nagyon és reménykedek a sikeres biopsziában.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?