Új privát üzeneted érkezett!

Na én is előkerültem. Lujzici sajnálom pirit, de szerintem a P2 nem rossz eredmény, nekem még sosem volt annál jobb és már van 2 gyerekem. P3 már gyulladásos.
Én egy nagy lekvár vagyok, minig kitalálom, miért nem megyek aznap éppen futni. Eddig a fogammal bíbelődtem, volt a számban kb. 8 öltés, afta, stb.. De már jól vagyok, most viszont a hó kezdett szakadni...
Nika: Nem volt még kicsit korai a teszt? Én azért nem szeretek ilyenkor tesztelni, mert annyira le tud lombozni az eredmény.
Nita: cuki a bérlőd:)
még jövök:)
tary
tary

nahát...laptető???
tary

tary nekem sem megy a sportolás mindig kitalálok én is valamit. Tegnap este férjem is hívott, hogy menjek vele ő visszahoz a városba letesz a szalonnál ahova járok és miután ő végzett jön értem, áááááááááá nem köszönöm én már este nem mozdulok ki otthonról inkább pihizek, mi van ha éppen beágyazodni akar a pici és én megemelem magam, nem én már nem megyek piri végéig sehova. Erre mikor hazajött az uracskám meglepett egy csokor virággal, szerintem azzal vettem le a lábáról, hogy a babával mentegetőztem a lustaságomra. Amúgy ő sem ment mert nem kapott az ajtó mellett parkolóhelyet így kicsit bement az irodába dolgozni miután megvette nekem a virágot. Előttem ment haza aludt és nagyon idegesen ébredt érezte valamivel le kell kösse magát azért ment le otthonról.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok,
Nita nagy gratula a babóhoz, nagyon szépen látszik a képen :lol: Jó a kocsi és tök normális ára van.
Én megvagyok, bár tegnap este elkezdett fáni a jobb petefészkem körül, majd a bal oldalon is. Reggel is megvolt még a fájdalom, így felhívtam a dokit. Azt mondta, hogy ne aggódjak, mert ez még a closti utóhatása. Dolgoznak a hormonok és működik a petefészkem, mert meg lett stimulálva. Nem vérzek és nem a méhem fáj. Olyan érzés mint amikor tüszőérésem volt csak azért gyengébb kivitelben. Most lenne esedékes a menzim. Ha nem múlik, akkor hétfőn felhívom majd a dokit és szerdára beszélek meg vele időpontot, hogy nézzen meg. Főként akkor fáj, ha például fekszek és felülök hasizomból, vagyis olyan kellemetlen. Remélem nincs semmi gond. Egész délután pihiztem és most is megyek.

KépKép
csige-bige

lujzici sajnálom pirit :(

tary: de igen csak másnak már 10 . dpo körül pozitív a tesztje gondoltam hétha :):):):):)

nem sok türelmem van pedig apa azt mondta nincs több teszt :):) mert már unja hogy mindig nega lesz ezt meg sem mondom neki :):):)

nika70
Salgótarján

pedi jobban vigyázok rá mint a két szememre..... :wink:
csige ne hasizomból ülj fel...... :wink:
a babakocsit remélem két honap mulva megvehetjük.még fűzni kell a párom.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lányok.nagyon hütlen voltam hozzátok.próbálok visszaolvasni majd.nita sok sok gratula.a héten már dolgoztam,délután tanultunk a patrikkal,meg szakkörökre futkoztunk,nem volt időm jönni.visszarázódtam a régi kerékvágásba,de úgy érzem a babóca elvesztése után jó közösségbe lenni nem azon jár az agyam.csige nem lesz semmi baj,hidd el,persze nézzen meg a doki inkább de ne gondolj semmi roszra nyugi,lehet hogy én mindig kerestem a jeleket,idegeskedtem,és a legrosszabb lett a vége.NYUGI.megfogadtam a következő beülti után még egy terhességról szóló cikket sem fogok elolvasni a barátnőimtől nem kérdezek semmi olyat ami a terhességről szól,mindeggyikünk más és más...szerintem is nagyon jó eredmény a p2,nekem is az volt sőt hámelváltozásom is volt a cyto szerint ami az orvos szerint azt jelenti,hogy gyulladásom volt és gyógyulóban vagyok.remélem holnap szép időnk lesz.
kistörpe

kistörpe remélem mostmár többet jössz!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe: örülök hogy jól vagy és ennyire pozitívan gondolkozol. Hidd el a következő beültetés után minden rendben lesz.
Nita: lehetséges hogy a méhszallagok nyúlnak? Mivel első terhesség, így nem igazán tudom, hogy milyen érzés, csak azt tudom, hogy fájdogál mert mondták. Próbálok nem parázni rajta, a férjem le is szúrt. Pihizek amennyit csak tudok.

KépKép
csige-bige

szerintem lehetséges hogy a szalagok nyulnak.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Törpi igen jól állsz a témához ezaz csak pozitívan :):)

csige: persze hiszen a méhnek nőnie kell hogy elférjen benne baba :D:D:D:D:D ez természetes ha nem görcsölsz élesen és nincs piros vér addig semmi gond dolgozik a szervezetde nyugi minden rendben lesz :9

nekem ma még nincs piri :D enyhény szédelgek émelygek :):):)

nika70
Salgótarján

Nika de jó hogy még nincs piri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Csige minden rendben lesz nyugi!!!!!
Kistörpe örülök, hogy lelkileg feldolgozgattad a dolgokat minden rendben lesz következő inszemnek meg meg kell maradnia, kötelező.

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt lányok, köszönöm a biztatást :lol:
Hát remélem hogy csak a szallagok nyúltak, mert reggelre jobban lettem. Most nagyon enyhén fáj csak a bal oldalam. Nem volt túl kellemes érzés aggódással fűszerezve.
Nika: a méhem nem görcsölt és még csak nem is barnáztam. Én is ebben bízok, hogy csak szépen csinálja a helyet magának kiscsigusz :lol:

KépKép
csige-bige

Ja, egy pár napja elmult a hányinger. Mondjuk sokat nem eszem, hanem mértékkel mindenből, de már nem émelygek. Hát hogy ez jó e?!

KépKép
csige-bige

csige ez mindenkinél másként van én pl csak émelyegtem Gergővel

nika70
Salgótarján

csige nyugi ne figyeld a jeleket mert csak bebeszélhetsz magadnak dolgokat.....
nika mikor tesztelsz ujra??????
ugy izgulok már érted!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika én is izgulok miattad mizus? Ugye nincs piri?

Kép
Kép
melisch

melisch és te hogy érzed magad? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita én fáradt vagyok már 3 napja pedig nem igazán van mitől. Ma sem sok vizet zavartam mostam 1 adagot, összeporszívóztam az egész házat majd főztem és az uram akart menni be a városba így letusoltam de a tv nem engedett haladni most meg már nem akarok sehova menni. Ő elment cigit venni és azután borozunk én innák bort közbe meg azt hiszem játszani fogok a gépen.

Nagyon számolom a napokat és imádkozom ne legyen piri, bár nem lenne jó téli hónapban nem itthon lenni mert megint befagyna minden cső és nem lennénk nyugodtak, hogy nem fagy-e be a kazán is. Több lenne a kór mint a haszon. Az idén is január elején 3 napig kínlódott a vízszerelő első nap megoldotta a fűtést, második nap a meleg vizet és harmadik nap a hideget, de csak a tusolónál + wc-nél folyt a ház többi részén csak rá 3 napra indult el a víz. Sőt szombaton jöttünk vissza, hogy munka előtt pihenjünk egy napot és mivel estére értünk haza már nem volt mit tenni mint szálódában aludni, aztán a nagy hideg miatt még 3 napig a nappaliban aludtunk mert ott volt már 12 C, a hálóba még annyi sem. Na ezt nem akarjuk megint végigcsinálni, ezért nem volna jó télen szülni, na de annyira szeretnék + tesztelni 29-én :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Csige: Nem szabad hasizomból felülni! Fordulj oldalra és úgy ülj fel! Nekem a 7. héten mondta a doki, mikor a hüvelyi uh után menekültem az asztalról...:)) :oops:
Nika: hajrá!!Neked pontos szokott lenni, nem?
pedi?? merre vagy?
Melisch: kitartás! már csak pár nap és kiderül :roll: :roll:
tary a lekvár..
tary

melisch azért drukkolok!!!!!!!!!
anno nekünk is elfagyott a víz télen....de a csöveket beborították vmivel...és azota nem fagy el.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok sajnos én sem leszek babás ma reggelre megjött :(:(:( most nem is foglalkozom vele egy darabig de azért jövök ha nem gond :):)::))

nika70
Salgótarján

nika sajnálom pirit már vártalak, hogy gyere mondjad mi van veled, :evil: :evil: piri mondjon le

Kép
Kép
melisch

az a fránya piri.fujjjjj!!!!!!!
de sikerűlni fog és kész!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika: sajnálom, hogy nem sikerült. Talán most megnyugszol egy kicsit és majd most hogy nem foglalkozol vele jön is a babó

KépKép
csige-bige

mint sokunknál mikor nem is gondoltunk rá.akkor jöttek a manok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

NIka!
Sajnálom nagyon pirit! :evil: :evil:
De reméljük az új kéró felavatásánál összejön a várva várt tesóka. :wink: :D

Lujzici!
Nálad is sajnálom pirit! :evil: :evil:
De most kiutazod magadat, és utána jöhet a babóca is. :wink: Amúgy a P2 eredmény az jó. Nekem mindig az volt mióta nőgyógyászhoz járok. Talán egyszer volt P2 Gyulladással, de akkor kaptam rá valami gyógyszert és kész. :wink:

Csige!
Úgy kb 2 hete nekem is volt hogy fájt a bal oldalamon lenn az ágyékhajlatnál. Frászt kaptam én is, de rájöttem ha baj lenne akkor a méhem görcsölne. Vettem be Magne B6-ot és valamennyire csillapodott is. :wink: Most már semmi bajom, a hányinger és émelygés elmúlt. Vagy legalábbis azt hittem mert tegnap nagyon szarul voltam (nemis főztem :oops: ). De na jól vagyok. :D

Tary!
Már mért lennél lekvár?! A mozgásra rávenni magunkat nagy akarat erő kell. De csak elkezdeni nehéz. :wink: Majd ha lelkileg is felkészültél a futásra akkor menni fog. :wink:

Ediii!
Megy a drukk mára!!!!!Remélem hamar túl leszel rajta. :wink:

Nita!
Olyan jó hogy túl vagy a bűvős 12. heten. :D Én is szeretnék már ott tartani. Még 2 hét.... :roll:

Pedi!
Mennek a mega drukkok!!!!! :wink: :wink: :wink:

Zsuzska!
Merre vagy? Jól vagy?

Kistörpe!
Örülök hogy jól vagy.Erős csajszi vagy. :wink:

Melish!
Neked is drukkolok nagyon! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jó reggelt lányok!
Hát a hányingerre én is azt hittem hogy elmult és milyen tök jó. Erre este a vacsi után olyan rosszul lettem, hogy csak feküdtem az ágyon ásványvízzel a kezemben és vártam hogy jön vagy marad. Pedig alig ettem. Most reggeli után sem vagyok valami jól, de azért egy kicsit örülök neki, hogy émelygek, ilyenkor ennek is lehet örülni :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Nika! Nagyon sajnálom pirit, annyira bíztam benne, hogy babás vagy! Na, de majd a költözködés befejeztével tuti pozitív tesztet fogsz tartani a kezedben! :wink:

Tary! Hajrá futócipő!!! Tudom én, hogy nehéz, főleg, hogy ilyen sz@r az idő! De azért kezd el, és legalább arra fogsz koncentrálni, hogy bomba anyukájuk lesz a gyerekeidnek és mire "feleszmélsz", már ott lesz a kezedben a pozitív tesztecske! :wink:

Kismamik! Kitartást Nektek! A lényeg, hogy babócáitok jól legyenek és szép nagyra növesszék anyucijuk pociját! :lol:

Nálam az a helyzet, hogy piri még nincs, de totál érzem, hogy jönni fog, méghozzá nemsokára! Azért köszi a drukokkat!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Nika! Nagyon sajnálom pirit, annyira bíztam benne, hogy babás vagy! Na, de majd a költözködés befejeztével tuti pozitív tesztet fogsz tartani a kezedben! :wink:

Tary! Hajrá futócipő!!! Tudom én, hogy nehéz, főleg, hogy ilyen sz@r az idő! De azért kezd el, és legalább arra fogsz koncentrálni, hogy bomba anyukájuk lesz a gyerekeidnek és mire "feleszmélsz", már ott lesz a kezedben a pozitív tesztecske! :wink:

Kismamik! Kitartást Nektek! A lényeg, hogy babócáitok jól legyenek és szép nagyra növesszék anyucijuk pociját! :lol:

Nálam az a helyzet, hogy piri még nincs, de totál érzem, hogy jönni fog, méghozzá nemsokára! Azért köszi a drukokkat!
pedi
Kalocsa

moni hidd el pik pakk elmegy az a két hét..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halló mindenki!

Csak jelentkezem, hogy élek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben, csak kissé rohangálós napjaim vannak. Holnap sem leszek, de remélem, szerdán már tudok jönni. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska gyere ám várunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Addig is 6 hetes pocikép: Kép

10 hetes: Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita!
Remélem.... :wink:

Zsuzska!
Azért csak óvatosan a rohangálással! :wink:

Itt van a friss táblázat:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!

De édes lakhelye van a pocaklakódnak!!! :wink: :D
Csini vagy!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köcike :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska nagyon csinos kismami vagy!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi Nitácska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jaj lányok ugy ennék sajtos-tejölös tésztát de lusta vagyok tésztát főzni..... :D :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzska!

Nagyon édes a pocid, és héten megint láthatjuk a lakóját is, remélem, hozol képet! :wink:

Többiek merre vagytok?
Ranita?Pampalini?Lyly?Tary?
pedi
Kalocsa

én most főzök meg lustálkodok közbe.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :)
Túl vagyok a Hsg-n :) Hát nem kívánom senkinek,nekem nagyon fájt!!! :( DE!!!! sikerült átjárhatóvá tenni,most szép tiszta mind a kettő :D Azt mondta a doki,hogy ma már kezdhetjük a babagyárást :shock: ,de hát még vérezgetek,meg görcsölök,ma biztos nem :?

Zsuzska! Nagyon szép pocód van :D

Pedi! Melish! Mennek a drukkok ezerrel!!!!! :D

Móni! Neked pocifotó??? Nagyon jó nézni a kismamákat ,hogy gömbölyödnek :D Irígykedek :lol:

EDI
ediii

edííí amint jobban leszel ugorjatok egymásnap apával...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ediii: az tök jó hogy sikerült átjárhatóvátenni mindkét oldalt. Ha elmulnak a fájdalmak, akkor lássatok munkának, mert most nagy esélyekkel indultok. Nagyon drukkolok nektek.
Hoztam nektek a 9 hetes csigaházról képet. Növöget :lol: Kép

KépKép
csige-bige

csige nagyon helyes a kis pocakod.jó kis lakhely kicsi csigusznak...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!!

Pedi!
Persze, hogy hozok a kicsikéről képet, ki sem bírnám, hogy nem kérek 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ti jól vagytok? Meló van??

Nita!
Tegnap végül lett tészta :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ediiii!
Egy hős vagy, hogy kibírtad :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Csige!
Nagyon édes kis gömbölyű a csigaházad :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csige szépen gömbölyödik a csigaház :wink:

Ediiii jó erős nő vagy örülök, hogy kibírtad nagyon sajnálom, hogy ilyenen át kellett menjél, tudom utólag már nemszámit a fájdalom de akkor biztos nem volt kellemes. Ügyes vagy na most aztán lehet baba-projektezni.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok!

Ediii!!!
Nagyon örülök hogy túl vagy a nehezén. Most már jöhet a kis trónörökös is. :wink:

Csige!
A te pocakod is nagyon helyes. :wink:

Pedi!
Drukkkkk!!!!!!! ++++++++++++++++

Melisch!
Neked is. :wink: ++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok!

vagyok én csak elbújva :)
a 7végén nem voltunk itthon, mert Sándor,meg Gábor napot tartottunk, tegnap meg pihi volt apával :D

jó nézni a pocikat! Szépen növögetnek!

Kép
pampalini

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?