Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúú, Lányok!

Ez jó, h még csak jobban összezavarják az embert, ahelyett, h tisztulna a kép... :roll:

Nekem csak akkor mértek nyálkahártyát, mikor vetéltem.
Mikor bementem, akkor már nagyon véreztem egy ideje, akkor volt 20mm, 6 nappal később, mire lezajlott addigra 2mm volt.
Nemtom mekkorának köllene lennie...

Monti,

örülök, h rendben a vérnyomid! Szerintem sem kell idegeskedni a kg-ok miatt. Akin van felesleg, annak pláne.
Nézd meg Rubint Rékát anno: 40 kg vasággyal, tornázik mint a Zállat, fitness menün és Norbi-Rúdon él, :twisted: és 5kg-ot hízott az első terhességével össz. Erre mit mondana a doki?

Belőlem persze csak a rosszindulat beszél, mert én nem 40 kg vagyok vasággyal... :twisted: (de eddig én sem híztam)

Kép
zmimi

Én Lövey mellől nem tágítok, szerintem minden dokival kapcsolatban vannak jó meg rossz tapasztalatok, az uh-n még azt is megtudta mutatni, úgy hogy én is lássam, hogy kétszarvú a méhem, párommal megpróbálom majd föltenni a régi uh-s képet hogy lássátok, ha ezt nem veszi egy doki észre.....hát akkor annyi neki.
Nagyon akart már menni ebédelni.
egyébként mondtam neki az uterus bicornis-t direkt nézte , nem látta.
Azért gondolom nem kell mondjam mennyire dühös voltam.
Mért nem foglalkozik azzal hogy nekem erősödnek a tesztjeim, ez nem játék akkor sem, na szerintem ebből van az a sok észre nem vett visszafordíthatatlan betegség.Jelentkezzen akit ez nem bosszantana, vagy az egészet rá hagyná.... nincs az a pénz.
Ha Lövey sem foglalkozott volna a dologgal, holnap már másik dokit keresnék.
Egyébként jövő héten ki fog derülni, mert ha nem vagyok terhes, más változásoknak kell majd látszaniuk- pl. peteérés :roll:
Vendég

Juca, te mikor mész dokihoz?

vannak már tüneteid?
Vendég

Sziasztok!

Napsugár!

Azt a bizonyos arab dokit Dr.Darwish Mohamed Khien-nek hívták (mármint aki vizsgált Téged).

Juca, Kacika!

Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Többen kérdeztétek hogyan vagyok. Jól, talán túlzottan is jól. Remélem ez semmi rosszat nem jelent, de tény, hogy egyre nagyobb a zabszem a popómban. Az összes tünet az esti puffadás, és hogy estére kinyúlok, mint egy gyalogbéka. Talán kétszer volt enyhe hányingerem, de ezt, ha a Kingás orkánokhoz hasonlítom a fuvallat kategóriájába tartozik. Nem csinálok tesztet, nem gyötröm az agyam, hogy mi van, várok, végülis, már csak egy hét és minden kiderül. Ha mégsem mennek rendben a dolgok, rutinnal veszem majd tudomásul a hírt, de remélem most csak kímélő üzemmódban növekszik a gyerek, és nem veszi ki az anyja erejét, mert jó fej.
:lol:

tjuca

Tjuca!
Gratulálok a jó hírhez!REméllem emlékszel rám!
nem lesz semmi baj tudod fontos hogy pozitívan gondolkozz!Nálam sajnos semmi !

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Zsuzsu,
Igen, én is sajnáltam, de majd legközelebb. 8) Igen, a Máltain van egy kis házikó, van benne játszóház is, ha rossz az idő és van pelenkázó is. Teli van játékkal is, motorokkal, szóval semmit nem kell hozni.
Nekem is tetszik a Te kis tejföl angyalkád. :D
Mikulás ünnepség nagyon jó volt, nem félt tőle (tavaly még igen), kapott kismacit, amivel most nagyon boldog. :)

Juca,
Kingának jobbulást!

Sugi,
Ez döbbenet! :shock: Bízom benne, hogy jövő héten szuper híreket kapsz majd!

Mi ma voltunk egy magánbölcsiben, úgy néz ki januártól heti 3x4 órában jár majd a fiam. :)

Én meg kezdek izgulni kicsit ... :roll:

Az én Mikim:
Kép

KépKép
dreika

Sziasztok.
Köszi a sok aggódást... csípázok ám mindenkit.

Ppetike.Dr Khatib Abdalla :twisted: nem viccelek csajok, tényleg vagy arab, vagy török.Nem akarom leírni amire gondolok.

Mindegy tegnap este apával megbeszéltük, ha még egyszer is mennem kell, és a dokim nem tud megvizsgálni, bármilyen okból, másnak nem engedem.
A vizsgáló szoba átépítés miatt egyébként örökké költözik, bent volt ugye a doki, meg 2 nő, az ágy amin vizsgált ha lefeküdtem, lábaimmal az ajtó felé, bárki bejött rögtön egyenesbe a mandulámat is láhatta volna, a két csaj a lábamnál ült, .......estére még jobban fölhúztam magam, a fülemben hallom még most is ahogy nevet a doki, azt hiszik élvezetből megyek oda?
Egyébként nem is akartam menni, ráértünk volna még, csak gondolom meg akarta tudni a doki, hogy nem valami sokkal rosszabb dologról van szó..

Őszintén én most élem tovább az életemet, ha elkezd halványodni a csík jövő hétig, el sem megyek vizsgálatra.
Higyjétek el most nagyon örülnék egy nega tesztnek.
Írtam Leonak, azonnal válaszolt, azt írta ilyen vékony nyálkahártyával lehetetlen a terhesség.Úgyhogy pont!!!!!!!!!!!

Ezennel miattatok fogok izgulni, láttam hamarosan megint lesznek tesztelőink.
Ebben a városban ne vegyen senki tesztet, mert itt mindegyik kétcsíkos.

Juca biztos te is itt vetted amikor anyukádat látogattad :wink:
Vendég

Napsugár: Hát valóban nem irigyellek azért amiket átéltél tegnap. Jövő héten kiderül. De hasi uh-al az adatok sem pontosak. Nem hüvelyi uh-ot csinált???vagy csak én értettem félre?

Kép
csucsu05

Először hasit, utána hüvelyit.

Eh Már nem érdekel az egész.Adatok ide vagy oda, nincs nekem ehhez kedvem, nekem már tesztelni sem érdemes ezután, ki tudja mi a francot mutat ki nekem.
sok sok éven keresztül szerettem volna gyereket, akkor még a terhesség sem jöhetett ösze, nem az én hibámból, láttam már nega tesztet eleget, soha egyetlen teszt sem mutatott halványka 2 csíkot, pedig tartottam én mindenhogy.

Az a baj hogy bennem még mindig ott a félsz hogy más gond van.
Ha vetélés lett volna, nem gyöngébbnek, hanem erősebbnek vagy legalább ugyanolyannak kellett volna lennie mint a mensi, ez az erősödő csík sajna mást súg nekem , hétvégét kihagyom nem tesztelek, de ha hétfőn még erősebb lesz akkor nem hagyom magam, addig megyek amíg megtalálják a bajom.
Vendég

Sugi! Nagyon sajnállak a kálváriád miatt. :cry: Talán itt Bp-en azért jobb, mert addig járhat az ember orvostól- orvosig kórházról-kórházra míg valaki nem mond neki valami biztosat.

Remélem, hogy gyorsan megtalálják, hogy mi a baj és segítenek neked.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Juca

Egész nap azon gondolkodtam amit tegnap írtál.
Szerintem ne add föl csak azért mert nem érzel semmi különöset, a hugomnak két terhessége volt, az elsőnél nem jött meg dokihoz akart menni, mert azt hitte baja van, a doki parancsolt rá, hogy előtte lőjjön egy tesztet, + lett, jött a baba.
% évvel később újra terhes lett, volt olyan beteg hogy alig bírta viselni, ahasa annyira fájt, hogy azt hitték nem marad velük a baba, hányinger, szag, cicifeszkó.
Ja és mindkettő fiú lett, azt sem lehet mondani, hogy a nemük miatt volt más a terhesség.
Én azért tesztelnék helyetted egyet, mert megnyugodnál, jó erős csíkod lenne már.
Ami nálam van az esti fáradtság, olyan erősen, hogy ájulás kerülget, utána rögtön elalszom, alszom egy keveset, utána fönt vagyok sokáig.

Tegnap nagyon megnyomkodta a hasim ez a hülye, nagyon nagyon fáj, alig birok dolgozni....basszus itt hagyom a phycsába az egész kórházat, és fölmegyek pestre
Vendég

Sugi!

Szó nincs arról, hogy föladnám. :wink: Csak fura, hogy szinte semmi bajom, egy végigrókás terhesség után. Na jó estére kipurcanok, és nem túlzás 5* akkora a hasam, mint Montinak. Korrekten megáll rajtam már reggel is a kismamagatyó :shock: pedig pedig... és ezért hosszú lajbikat hordok csípőnacival. Vigyázat csalok. :twisted:

Oké Leonak igaza van, hogy a 3 mm kevés, de ha a méhed szarvait nem sikerült összeszámolni, akkor nem biztos, hogy jól mért/figyelt mást. Ennyi.
Ne idegeskedj, ez a legfőbb. Hasadra meg magneB6 talán segít.

Már nem biztos, hogy leszek, mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

tjuca

Dreika!

Beni tündéri pupák a képen. :twisted:

tjuca

Csak bekukk...

annyi felé rohantam ma, h még most is lobog a hajam...

EKG, koncert jegyekért, laborba az rh eredményért, ajándékvásárlás, kutyát a fodrászatba, ..........gyerekek A-ból B-be....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

amúgy jól vagyok, a fiúk pedig 2 napja gyakorlatilag a Miku-csomagból táplálkoznak....

majd jövök, PUSZI

Kép
zmimi

Paprikáskrumplit akartam ma főzni, de egy kicsit sokáig hagytam a gázon és szétfőtt a krumpli. :twisted: Krumplifőzelék lett belőle, sült virslivel. :oops: Tegnap meg kolbászt sütöttem és odaégettem. :? Szenesre. :twisted: A terhesség vajon a konyhaművészet hanyatlásával jár együtt? :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Sugi, teljesen egyetértek Jucával.Ennek a dokinak egy szavát sem hinném el.Én a kétcsíkos tesztnek jobban hinnék.

Nekem azt súgja a megérzésem, hogy baba van a dologban.Szerintem amíg nem derül ki az ellenkezője, Te is gondold ezt, ne legyenek sötét gondolataid!
Rengeteg nőnek van különböző mennyiségű vérzése a terhesség alatt,miért ne tartozhaznál Te is közéjük?
Meglátod, minden rendben lesz, ne aggódj!
Vendég

Juca, tudom, hogy csak hétfőn leszel, de azért leírom, hogy nekem egyik gyerekemmel sem volt erős hányingerem, csak émelygés.Vivinél még a melleim sem feszültek, Bettinél és a tavaszi babókánál viszont nagyon, még aludni sem bírtam tőle.Én nem hiszek abban, hogy ha nincs tünet, gond van.Ebből következik, hogy Nálad is minden oké! :lol:
Vendég

Vendég

Szerintem nem valami biztató.
Vendég

Sziasztok.
Én görbém ez. És mivel fentebb nem reagált senki sem a kérdésemre így szerintem az ovu fájdalom volt. De tutira csak akkor esküszöm meg hogy pé volt hogy ha holnap is 36.5 körül lesz a hőm.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Vera!

Bocs, hogy nem válaszoltunk... :oops:
De én nem hallottam még ilyenről, ezért is nem reagáltam a kérdésedre.Most már legalább ezt is tudjuk, hogy lehet ilyen.
Szép a görbéd!
Nekem sajna semmi jele, hogy valami lenne...nem igazán megy fel a hőm, pedig itt lenne az ideje.
Vendég

Luca,
hát nekem is úgy tűnik, hogy nem volt még peteérésed. Most szedsz valamit, vagy csak a teát iszod?

Képzeljétek, Lili reggel óta hány. Pesten vagyunk, úgyhogy már a Heim Pált is megjártuk, de nem tudják, hogy miért. Semmi más, csak hányás. Hogy mi lehet ez? A víz sem marad benne.

Juca,
nekem anno Lilivel még utro mellett sem volt semmi bajom. Egy pici hányinger sem, semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, csak a teát iszom.Nem tudom, mi van...most egy tizedet mászott fel megint a hőm.Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz.De már kellett volna lenni pének.Lh-teszt sem mutat semmit.Vagyis van két csík, de a teszt csík halványabb, mint a kontrollcsík.Azt írják, ez negatív.

Lilinek jobbulást kívánok!

Hogy álltok a karácsonyi előkészületekkel?
Mi ma töltöttük a karácsonyi kolbászt.Mert ugye annak "lenni kell a padláson". :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca,
hát lehet, hogy a 11. napon volt peteérésed, csak a negatv ovuteszt miatt nem adja meg a ciklus.hu.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Akkor azt jól lekéstük!Én is épp erre gondoltam...
Vendég

Lina, kivettem a negatív Lh teszteket, most sem tett pét sehova.
Vendég

Luca,
azért csináld még a teszteket szerintem. UH-ra nem mész ebben a hónapban? Én kedd este 8-ra megyek. De most nem hagyom magam, megnézetem azt is, hogy megrepedt-e.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én most nem megyek UH-ra. Vagy sikerül, vagy nem.
Majd meglátjuk.
Vendég

Sziasztok!!

Nem igazán tudok hozzászólni ezekhez a görbés-táblázatos dolgokhoz. Szívemből kívánom minden reménykedőnek, h a karácsonyfa alatt ott csillogjon a két csíkos teszt!!! :D Számolgattam és ha nekünk összejönne ez a hónap, akkor a férjem pont a szülinapjára kapná a lányát :lol: Mi is reménykedünk....

Erika!
Mikid tündéri!!!!! A STODALT lehet adni apróságoknak is?? Mennyit???

Juca!
Kívánom, h az egész tesóvárásod nyugis legyen, mindenféle kellemetlenségtől mentes.

Linácska!

Belőjjük a szerdai talit??????????

Kismamiknak gyarapodást, jó egészséget!! Jöhetnek a pocakfotók!!!!!!! :)

Ábel jól van, bár még köhög. A védőnő szerint normális, ha a betegség után még hetekig köhög...szerintetek???
16 foga lett a kölöknek , áttörtek a szemfogai is. Így már értjük a sok sírást és a piros popsit.
Most én lettem beteg, csak a torkom fáj és köhögök, nátha nincs. Tantum verde, stodal....remélem mielőbb meggyógyulok.

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel?? Férjecském már bevásárló listát kér, nekem meg fogalmam sincs mit főzzek......

Boldog napokat Mindenkinek!!

Kép Így örült a mikuláscsomagnak

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Görbékhez én se értek. :oops:

Zsuzsu,
Beni napi 2x1kávéskanálnyit kapott a Stodalból. 2 nap után teljesen elmúlt a hurutos köhögése.
Ábel mennyi csokit ehet 1 nap?
Beni eddig semennyit nem kapott és most a Miki után mintha a fogam húznák mikor kér ... :oops:

KépKép
dreika

Erika!

1 túrórudi a maximum. A mikit megkóstolta, de pár falat után elvettük. Azt mondta egy hozzáértő, h ne tiltsuk a csokit, de a mennyiség és a minőség fontos.

Köszi a tanácsot, kipróbálom Ábinál is a stodalt.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, én is adtam már Stodalt Petinek , és elég jó, nekem is hatott.
Édességet Peti is eszik, sajnos nagyon szereti, de igyekszem kordában tartani, és ha már sok, eldugom előle.

Ki mit főz ma?

Mi nem főzünk, hanem egy halászcsárdából hozunk 3 adag halászlevet, itthon meg rittyentek mellé egy kis túrós csuszát.
Vendég

Sziasztok.

A főzéshez.
Tegnap kolbászt töltöttünk anyóséknál, ma kolbásszal töltött szűzpecsenyét sütünk, krumplipürével, leves nálunk ritkán van.
Kalóriamentes ebédünk lesz :wink:
Hasonló jókat mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Én húslevest főzök májgombóccal, meg gombás-borsós husit, együtt sütve krumplival a római tálban.

Holnap nem kell főznöm, van még maradék kaja, remélem a maiból is marad.

Karácsonyi ajándékvásárlást megoldottuk:tegnap megbeszéltük anyukámékkal, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot.Felnőttnek csak nagyon jelképeset: pld desszertet, tusfürdőt veszünk, hogy valami azért legyen a fa alatt.
Nálunk van 3 gyerek, Tesóméknál 1, úgyhogy ez nem lesz annyira megterhelő senkinek.

Én meg úgyis csak zebrás tesztet kérek...

Mi már nagyon várjuk az ünnepet.Jó lenne, ha Tesómék pici babáját szentestére hazaengednék a kórházból.Van rá esély, már cumisüvegből eszik.Lassan a súlya is gyarapodik. :lol:
Vendég

Luca.
Én szivesen küldök nekd egyet, ebben a városban az összes teszt kétcsíkos.
Ma olyan erőset teszteltem , hogy majd megvakulunk tőle.
Vendég

Sugi, ez nem lehet igaz. Nem lehet hogy nem 3 mm a méhnyálkahártyád??
Remélem a héten kiderül mi a helyzet, és csupa jó dolog derül ki!!!

Luca, mi sem veszünk a felnőtteknek, csak a gyerekeknek.
Tegnap bementünk Petivel az Auchanba, pár dolgot akartam venni, délután 4 körül. Hát ne tudjátok meg mi volt, tumultus, tülekedés. Emberiszonyom volt, parkolót alig találtunk, bevásárlókocsiért várni kellett. Non plusz ultra. Mi ebben nem veszünk részt.
Vendég

Zsuzsu,
rendben, legyen a szerda. Akkor már én is tudni fogom, hogy mikor nyugisabb a helyzet, és szerintem nyugodtan le tudok lépni.

Csoki nálunk nagyon sok van. Lili a tejallergia miatt 14 hónapig nem evett ilyesmit, meg ugye előtte sem. Most az oviban tudta eg, hogy mi az a csoki. Na azóta nagyon szereti, bármennyit megenne belőle.

Sugi,
hol laksz? Hol lehet csak kétcsíkos tesztet kapni? Én ma csak egy ovu-t csináltam, de az is teljesen negatív, még halvány második csík sincs.

Kedden majd megyek este UH-ra.

Mi ma IKEÁ-ztunk, de még annyi embert, mint ami ott volt, komolyan elment a kedvem mindentől.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kacika,
mi ma chillis babot ettünk, Beni meg borsófőzeléket fasírtgolyókkal.

Sugi,
tényleg, nem veszel nekem 13-ra egy tesztet? :lol:

KépKép
dreika

De bárkinek vehetek tesztet, küldök vele egy kis émelygést, iiiiiiiiiiszonyatos szédülést, és állandósult fáradtságot, kicsit eltünt belőlem a nyugtalanság, én ilyet nem érzek soha hiába, kétcsíkosat sem csináltam soha következmények nélkül, érzem amit érzek, a doki le van sz.......
Dreika lesz neked is kétcsíkos, nyugi, meg mindenkinek , én ebben bízom ....muszály!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sugi, meglátod, minden rendben lesz!Szerintem egyszerűen babás vagy, a doki tuti nem jól nézte meg az uh-n. 9 hónap múlva itt fogod mutogatni a babád fotóját. :lol: :lol: :lol:
Azért karácsonyra küldhetnél nekem kétcsíkos tesztet!
Vendég

Sugi, hajrá!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem egyre inkább bíztatónak tűnik a dolog 8) a doki meg valszeg nem volt a hivatása magaslatán éppen...

Görbékhez én nagyon béna vagyok, igazság szerint itt láttam ilyet először, még próbálom értelmezgetni, meg gondolkodni, hogy akkor hogy is lehet nálunk... :oops:

Csoki-ügy
Képzeljétek, Misi nem nagyon szereti az édességet, így mi (gonosz szülők) nem adunk neki csokit, nehogy rájöjjön, az finom :oops:
Az én szülinapomon anyám megkínálta a tortámból (ún. különleges csokitorta volt, egy itteni cuki specialitása, és keserű csokis, nem túl édes torta), hogy ne maradjon ki a desszertből, de két falat után elmászkált az asztaltól :shock: pedig akkor nagyon féltem, hogy vége a csokimentességnek... viszont rántott húsért vagy sült csirkecombért hangosan szokott rinyálni, ha az ember nem adja elég gyorsan a falatkákat a szájába :lol: Szóval sajnos a zöldségek és a gyümölcsök nem nagyon mennek, annál inkább a fehérje :oops:

Mindenkinek jó éjt,
Kata

Kép
wkata

Jó reggelt mindenkinek.

Dreika, most nézem nemsoká tesztelni fogsz, érzel e már valamit?
Tessék nekünk itt példát mutatni, csajok kívánok midenkinek +tesztet karácsonyra.

Harivera.
Én annyira biztos voltam ebben a hónapban, hogy mikor volt ovu, a görbém is mutatta, de az élet megviccelt, múlt vasárnap piri volt, ha kicsit odafigyeltem volna érezhettem volna hogy ez nem olyan mint a többi, fölteszem a görbém hogy lásd, ha a teszteknek van igazuk, akkor nem ott volt pém, mert az előbbi terhességhez képest, most minden egy héttel később volt, most lett teljesen sötét + a teszt, innen már csak halványodni tud 1197266656.9922.xls

és ez a következő, a mai nap is, van egy olyan érzésem, hogy a vérzés a beágyazódás agressziv következménye, amennyiben igazam van
1197266875.5078.xls
Vendég

Kép

Na talán sikerült fölraknom a tesztet,ezt a kettőt küldöm csak mert ezek egyfajták, 3 nap van köztük, az alsót tegnap csináltam napközben, a kontrolcsík később jött elő mint a tesztcsík
Vendég

ááááá nem látszik semmi
Vendég

Sziasztok!

Sugi,
nyugi, én látom azokat a csíkokat! Nem lehet nem észrevenni. :lol:

Nem is hiszed mennyire szívesen mutatnék példát és kezdeném a karácsonyi zebrák gyártását ... :roll:
Most úgy érzem nem sikerült ... tünetem annyi, hogy másfél hete kisebb-nagyobb megszakításokkal szédülök, és pár napja nagyon kicsit, rövid ideig érzem a hasam.
Egyik terhességnél sem szédültem, ez ezért érdekes.
Viszont ha nem sikerül, akkor az ünnepeket az ágyban töltjük. :lol:

KépKép
dreika

Sziasztok!!!

Juca!

Kép

Linácska!
Én imádom az IKEÁT, de a tömeget utálom. Akkor szerdán tali, a telcsiszámot tudjuk...

Kacika!
Nálunk egyszerű pörkölt volt, rizzsel, céklával. Mára is maradt, összedobok mellé egy kis nokedlit.
Én is elraktam a fiam elől az édességet, de nagyon okos, tudja a rejtekhelyet és mutogatja, h kér :D A hűtőben is rámutat a túrórudira...

Luca!
Kívánom, h hazamehessenek a sógornődék és együtt ünnepelhessetek. A zebrához is drukk természetesen!

Napsugi!
Számomra egyértelműek a csíkjaid!!!!!!

Kata!
Ez jóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Anyósom mindig vesz sütiket és eteti a uncsiját. Szereti nézni milyen jóízűen eszik... Igyekszünk persze kordában tartani, főleg a 16 fogacska miatt. Lécci tegyél Misiképet! KÖSZÖNÖM!

Erika!
Az is jel, ha nem érzel semmit!!! Ágyban az ünnepek alatt??!! IRIGYKEDEM!!!!
Nekünk vasárnap lesz a házassági évfordulónk. Kérdezte Bence mit szeretnék: válaszom: töltsd velünk az egész napot....kíváncsi leszek teljesíti-e.....

Csajok!
Szomorú, h az ünnep a tolongásról, rohangászsásról, szól. Nálunk Ábel kap főleg ajándékot. ANyósomnak csináltatunk egy naptárt Ábel képeivel, a férjemnek pedig szeretnék egy szép albumot venni és valami finom italt. Lesz egy szép karifánk és remélhetőeg négyesben boldogan ünneplünk...

Van valakinek ötlete köhögésre felnőttnek?? A Stodal egyenlőre nem hozta meg a kívánt eredményt, főleg vízszintesben köhögök. Kis családom alig tud aludni... :evil:

Legyen olyan napotok, amilyennek szeretnétek!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

bocsi csajok, csak most tanulok képet föltölteni
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?