Új privát üzeneted érkezett!

zsu ez nagyon kemény........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most jöttünk terhesgondozásról. Volt vérnyomásmérés, megnézte a doki a méhszájamat, meg hogy van-e összehúzódása. És nézte a kicsit ezer éves uhu-n. Szerinte is csak egy baba marad, és a másik petezsák magától fel fog szívódni. NEm lesz szükség műtétre.
De érdekel engem, hogy egy vagy kettő, csak egészséges legyen az az egy. Amúgy teljesen nyugodt vagyok a babát illetően. Abszolúte nem izgulok miatta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!

Jó rég voltam. :oops: Bocsika... Csak olyan de olyan lusta voltam/ vagyok. :shock: Olvastalak Titeket, csak írni nem volt erőm. Amúgy jól vagyok szerencsére. A hányinger múlóban van már, de az álomkór még tart. A nap 24 órájából 15-16 órát simán szundikázással töltök. :oops: :wink:

Zsuzska!
Hát látom lecserélted a vonalzódat... A lényeg hogy az az 1 baba nagyon életerős és szépen egészségesen fog fejlődni. :wink:

Nita!
Grat a 12. héthez! :D Mikor mész a genetikai szűrésre? Én is már csak akkor megyek dokihoz és nagyon hosszúnak tűnik az idő. :roll: De remélem hamar eltellik majd.

Csige!
Mizu veled? Hogy vagy?

Tary, Pampalini!
A fenébe pirivel. :evil: De akkor most hajrá fogyókúra!!! Sok erőt és kitartást hozzá. :wink: :D

A többieknek is sok puszi. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok..........én ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
remélem minden ok lesz holnap!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tudom rég voltam :oops: Mindjárt vissza is olvasok, hogy kivel mi történt. Megpróbálom megkeresni a táblázatot is.

Azért röviden leírom nálunk mi a helyzet. Úgy másfél-két hete nagyon belázasodtunk, kórházba kerültem, mert szinte semmi nem használt, Emma pedig már nem mozgott. Nem is tudom mennyit voltunk benn, de szörnyű volt a szinte állandó bedrótozás.
Szegény prücsköm nagyon legyengült, így figyelni kellett, mert csak 26-27 hetesek voltunk. Ahogy kezdtem helyrejönni kiderült, hogy azt a nyomorult másfél kilót amit a terhesség alatt felszedtem le is ment rólam, és a babuci is visszafogyott 1 kilósra.

Most már egész jól vagyunk, azuram töm mint a libát mindenféle jóval, hogy erősödjünk mindketten. Emma már lassan visszatér a napirendjére, de várom a következő vizsgálatot, hogy mennyit sikerült hízni.

Menek olvasni. :)
Vendég

anuk egyél ám jó sokat!!!!hízzatok szépen!!!!!!!!!!!
:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!!

Nita!
Megy a drukk a mai uh-szűrésre.Majd gyere a doki után. :wink:

Anuk!!
Azt a mindenit!! Jól levett a lábadról ez a láz. :shock: A lényeg hogy már jól vagytok mindketten és a párod is vigyáz rátok.
Sok egészséget és kitartást kívánok!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Na, dobok egy friss táblázatot! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

D.dalma, Ediii, Lujzici, Nika!!!!!!!!!!!!

Mizu veletek? Nagyon a finishben vagytok. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy egy kicsit hűtlen voltam, de nem volt "humorom" írni, de olvasni olvastalak Benneteket!

Zsuzska!Nagyon vigyázz Magadra, s hidd el a kis "Ebihal" nagyra fog nőni és makkegyészségesen fog megszületni! És gratula a 9.héthez!

Móni! Neked is gratula a 9.héthez, és hidd el márcsak pár hét, és "viszlát hányinger"! Utána márcsak élvezned kell a 2.trimesztert! :wink:

Nita! Hát, Neked hatalamas gratula a 12.héthez! Biztos minden rendben lesz a genetikai vizsgálaton! Megy a drukk!

Tary! Futócipő előkészítve?

Melisch! Mi lett a "paplan alatti akcióval"? :oops: Remélem, sűrűn ismételtétek és egy jó hét múlva jössz a zebrás teszttel! :wink:

Anuk! Sajnálom amin át kellett menned, reméljük a legjobbakat! Próbálj meg minél több zöldséget gyümölcsöt enni, hiszen ezek a legfontosabbak! Emmácskával pedig nem lesz semmi baj! :wink:

Többiek hogy vagytok?

Itt nagyon fúj a szél, és a kedvem sem a legjobb! :(
pedi
Kalocsa

sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!
moni majd beirod tábliba hogy ápr.17. AFP? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok.
Vagyok, csak én is olyan fáradt vagyok mindig, hogy sok időt töltök szundizással. Megvagyunk, majd két hét mulva lesz doki, remélem addig is minden rendben lesz. Szedem a gyógyszereket és sokat pihizek, ezért is vagyok kevesebbet.

KépKép
csige-bige

csige minden oké!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi volt 2 "paplan alatti " de nem tudom milyen pé lehetett nem volt sok tojcsi és 14-én az LH teszt negatív volt "már", de lehet nem volt pé nem volt fájdalmam sem. Én nem számítok erre a hónapra.

Nita hatalmas gratula a 12. héthez és az egészséges babához!!!!!!!!!

Nekem nem sok időm volt jönni még olvasni sem, fel gyűlt az irodában is a munka otthon meg nem kapcsoltam be a netet. Majd jövök már gyakrabban.

Kép
Kép
melisch

melisch köszi!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch! Tojcsi most nekem sem volt ebben a hónapban, de az uh egyértelműen kimutatta az érett tüszőt. Mondjuk fájdalom az volt rendesen. Azért megy a drukk ezerrel! :wink:

Nita! Ezek csodálatos hírek, gratula és várjuk a fotót!
pedi
Kalocsa

Sziasztok :D

Móni! nekem ma jelentkezett piri 3 napos késéssel, már nagyon ideges voltam,hogy késett,mert a doki telefonált,hogy 23-án lesz a Hsg-m /előbb lesz/ persze ilyenkor piri késik ,ha ma nem jött volna meg akkor tolódott volna azt meg nem akartam.Ráadásul mondta a doki,hogy a rákszűrésem P2, de nagyon sok fehérvérsejt van és kliont kell szednem :? majd hétfőn többet tudok ha túl leszek rajta,hogy mi is a baj odabent.

Kismamák! hogy telik az idő nálatok :) pihenjetek sokat,ilyenkor jó a mamának és a babának is :wink:
Nita! örülök,hogy minden rendben :D Már várom a babuci fotót :wink:

EDI
ediii

Pedi! Nika! megy a drukkkk nektek!!! :D

EDI
ediii

köszi csajok!!!!!!!!
képzeljétek van egy babakocsi nagyon jo árban de csak 26-ig kerűl annyiba...de a párom még nem akarja megvenni..... :cry: :cry: :cry: :cry: én meg nagyon szeretném...........ááááááááá :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita ne is mond. Én is kinéztem egyet az outletben, teljesen belegyönyörödtem. A brendonban 200eft, itt pedig 120eft volt. Pont ilyet szeretnénk. De hát mi még semmit nem vettünk és nem is akarunk egy darabig. Még kismamaruhát sem mertem venni magamnak, pedig már egy nadrág sem ér be. Lehet hogy a következő uh után veszek egy kismamaövet magamnak, hogy legalább azt rá tudtam húzni a kigombolt naciajimra :oops:
Nita milyen babakocsit néztetek ki?

KépKép
csige-bige

ezt néztem ki:
http://n2.vatera.hu/photos/15/ee/a08_1_300.jpg
és csak 35.000 ft...de csak 26-ig.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok :)

Kismamik nagyon vigyázzatok magatokra :) Pihi sokat, igyatok sok ásványvizet, rostos üdítőt. :) Nomeg gyümi.

A többieknek pedig nem elkeseredni! :) Drukkolok nektek, hisz látjátok hogy beindult a babatermés, jönni fog a babóca, lehet a hideg nem tetszik neki.

Nita én is hasonlóan voltam :( De azuram megmondta, hogy a 18 heti genetikai uh után kezdhetek el bármit vásárolni, de a babakocsit pl 22 hetes voltam, a babaágynál pedig 24 és ez utóbbiért morgott is, hogy korán volt, pedig akkor volt akciós.
Nem tudom, be vagy-e regisztrálva a vaterára, de csak az aukció jár le 26-án. Hátha utána hosszabbít. Vagy megkérdezzem?
Vendég

Ja ugyanennél az eladónál a kókuszmatrac irtó jó árban van! Én a bababörzén tudtam újat szerezni 5800-ért, és már az is lealkudott ár volt :)

S még szintén ugyanez eladó kombi kiságy 29.300 szintén baromi kedvezményes. A teszen ugyanez 42.800-ért van.
Vendég

anuk ha megtennéd nagyon megköszöném.....lefoglalni nem lehet????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

körülbelül tudod mikor engedné a párod megvenni? hát mivel aukciós oldal és elérhetőséget megadni tilos, ezért foglalni sajnos nem lehet :(
Vendég

hát kb még 1-2 hónap.... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aham félidő, sejtettem. Figyelőre rakom a muksit, és megkérdem tőle, hogy meddig tudja tartani ezt az árat. Aztán ha oda jutsz, hogy marad ez, és megfelel, akkor szívesen közvetítek az adásvételnél, mert én regisztrált vagyok.

(Leütöm neked, és továbbítom a kapcsolatfelvételi lehetőségeket, név, cím, utalás, stb) Reméljük baba mellett lesz még net. :)
Vendég

nagyon szépenn köszönöm!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszke!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Nita - nagyon cuki a babó! És szépen növöget a pocid is!

Kép
pampalini

:oops: :oops: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Nagyon szép a babód!!!! :D gratula!! és szépen növöget a pocód :wink:

EDI
ediii

Sziasztok!

Ediii!!
Pirinek ezt :arrow: :twisted: :twisted: :twisted:
De akkor megy a drukk 23.-ára. Kívánom hogy minden rendben menjen. :wink:

Nita!!
De édes a babócád!! :D És a pocid se semmi! :shock:
Amúgy én is ugyanezt a babakocsit néztem ki, csak más színben. :lol: :lol: Nem hiszem hogy változni fog az ára. Az értékesítőnek van hivatalos honlapja is. Neki egy nagykereskedése van és ott 36 ezerért árulja de viszont ingyenes a házhozszállítás.Ha gondolod akkor itt a link:
http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!!!!

Anuk!
Nem semmi, mi történt veletek :shock: :shock: :shock: :shock:
De a lényeg, hogy jobban vagytok és szépen gyarapodtok újra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita!
Gratulálok a szép eredményekhez!!!!!
Szupi ez a babakocsi, amit néztetek!!!!!
És nagyon csini a pocid!!! És a baba meg nagyon cuki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni, Csige!
Ti milyen kocsit néztetek ki????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok!

Bocs h ilyen ritkán jövök... annyi minden összejött mostanában.
Hamarosan utazom Amerikába hosszabb időre, most az útra próbálok készülgetni.

Holnap kéne h megjöjjön, tehát ma elvileg el fogok kezdeni barnázni. Ha nem, az jó jel lenne.
Bár a sok utazás miatt nem is tudom, hogy most jó időszak lenne-e egy terhességre (USA-án belül is sokat fogunk repülni).

Rákszűrésem P2 lett, remélem csak a gombás fertőzés miatt.

Csinálom a fogyókúrát én is! Nagyon élvezem, hogy kényelmesebbek a nadrágjaim! :-)

Kismamák: úgy örülök, hogy mindannyian jól vagytok!
Nita: köszi a képet! Nagyon kis cuki!!! :-)

Kép
lujzici

olvasgatlak benneteket de pé szerint szombaton leszek csak ciklus végén de már most olyan mensis görcseim vannak meg annyira émyelgetem délben nem tudtam mitől remélem baba dolgozik ezerrel túrja magát a méhecskémbe hogy tapadjon rendesen :):):):):)hétfőnél előbb nem tesztelek mert szombaton ha nincs baba meg jön ha van baba akkor hétfőn már tuti + tesz lesz drukkoljatok :)

ediii: sajnálom pirit :(:(:(

nita gratula a méretekhez és már átlépted a bűvös időt :):):) nyugi babakocsi meg fog várni téged és csini kismami vagy :):):)

nika70
Salgótarján

lijzici nekem ismerősöm dokija mondta hogy a p2 tökéletes p1-es lelete csak a szűzlányoknak van :):):):):):) ne izgulj

nika70
Salgótarján

nika megy a drukk ezerrel, hogy legyen baba már a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

moni köszi el is mentettem z oldalt....kb 2 honap mulva megvesszük akkor a babakocsit........
köszi mindenkinek a baba+poci dicséretet!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nika! De jó lenne! Szurkolok!!!!

Lujzici- P2 az jó! Neked is szurkolok h ne jöjjön meg!

Én ma babázni voltam barátnőmnél. 10 kor mentem és úgy eldumáltuk az időt, hogy fél 4kor kaptam észbe! :) Olyan édesek, lányok, és 19 hónap van köztük, de meg kell zabálni őket!!!

pussz mindenkinek

Kép
pampalini

már én is alig várom hogy babázhassak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

képzeljétek mátékám az uh képet nézve mondogatja hogy tesó!!!!!!!!!!olyan édi..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ma teszteltem egy negát :( majd meglátjuk a végét :)

nika70
Salgótarján

nika sajnálom a tesztet hány nap van még piriig?

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt mindenkinek!

Hát, ebben a ciklusban sem kell tesztelnem...
Sajnos az éjszaka közepén megjött. :(

Nem bánom nagyon, számítottam rá, lehet hogy a P2 is csökkentette az esélyeket (gyulladás volt).

Szép napot mindenkinek!

Lujzici

Kép
lujzici

na ennyire rossz hírekre nem jó jönni mindenkinek megjött piri :evil: :shock: hát új hónap új esély de ki bánja annyira fájdalmas.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nita! Tényleg nagyon cuki pocid van, és olyan jó látni, hogy már totál kivehető a baba formája is az uh képen! Gratula, és vigyázz Magadra!

Nika! Amíg nincs piri, van remény, ezt szoktuk mondani, de azért sajnálom a nega tesztet!

Lujzici! Nálad meg pirit! De talán most tényleg jobb így az utazás miatt! Megy a drukk a következő hónapra!

Kismamik! Vigyázzatok magatokra!

Ediii! Akkor Neked most megcsinálják az átjárhatóságit, ugye?

Mindenkinek megy a drukk!
pedi
Kalocsa

:twisted: piri elmehet a bánatba!!
Új hónap , új remény :wink:
Nika! Míg nincs piri addig bármi lehet :wink:
Pedi! Igen,hétfőn lesz!! remélem túl élem :lol:

EDI
ediii

holnap lenne nem esedékes a piri

nika70
Salgótarján