Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: Hú annyira nem néztem a ruhát meg mert éppen jött hozzánk valaki. Odanéztem és csak éppen elkaptam a magyarokat. Szóval lehet nem volt az olyan klassz csak azt láttam , hogy piros fehér.
És ebből szürtem le, hogy talán idén valaki nagyon jót tervezett nekik. Mert néha olyan komor csúnya semmilyen ruhát terveznek a magyarokra.

Ti akkor holnap taliztok? De jó :) Érezzétek jól magatokat és legyne nagyon jó időtök.

Bridget: Jó étvágyat a pizzához:)

Kép
csucsu05

Bocsánat eloroztam a laptetőt.

Kép
csucsu05

Ejnye Csucsu!!!!! Valóban elhappoltad a laptetütttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sebaj jó nekem a lap alja is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy az hozza meg nekem a babokát!!!!

Brid! Látom te még mindig mulatsz!! Mondjuk én se otthonrol jelentkeztem be hanem a barinöméktől jöttem, mert épp szétszerelik a sátrukat és jönnek ök is velünk honap!!!!!!!!! Titta jó lesz!!!!!Már várom! Szal holap egésznap lazulás este meg a beachen bulizás!!!!!!!!!!! Este még jövök remélem te is jössz és ujsizol, hogy mit mondott a dokibácsi!!!!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szal a dokim azt mondta magas a PROLAKTIN szintem :? es,hogy azert volt a verzes....a polyp az egy dolog de a vrzesfelborulast az okozta :roll: :? Ugyhogy kene gyogyot szednem amit allando megfigyeles mellett adhat csak :? Ha knt leszek azt mondta csak sajat felelosegre ir fel :roll:

Egyenlore nem tok utana nezni mit is jelent ez a magas progresztron ugyhogy ha segitenetek azt megkoszonnem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na jó reggelt mindenkinek! Elég gáz az idő, de mi akkor is megyünk a balcsira!!!!

Brid! Ti is mentek?? Vagy lehet már uton vagytok??

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid!Én ehez a progihoz nem értek, ehez a Usuzsuka ért a legjobban!Tényleg vajon nekik ott milyen idejük lehet?? Remélem ott nem esik az eső!! Én is lassan készülödök iszom egy kávét és pakolászok! Még jó, hogy tegnap elkészitettem a szendokat most már csak mindent egy helyre kell tegyek! :o :o :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Lányok!

Nincs időm végigolvasni benneteket, csak azért írok, mert már megvonási tüneteim vannak. Hiányoztok nagyon! Amint lesz időm, végigolvasom, és reagálok. Iszonatosan sok a teendőm. Kedvesem öccse hazament, csütörtökön képzésem volt, tegnap ma reggelig meló, és mindjárt itt vannak tesómék. Még zuhiznom kell, ők meg kb 30 perc múlva itt vannak. Most estem haza. Kivagyok már mint a kisbéka. :lol: :lol: :lol:
Ma már készülünk a holnapi bulihoz, holnap meg party. remélemjól fog sikerülni. Gondoljatok rám. Azt szeretném, ha minden úgy sikerülne, ahogyan elterveztük. Mégiscsak egyszer 50 éves anyukám.
Na most megyem.
Vigyázzatok magatokra!!!
Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Holnap megyünkhaza kora reggel, amint udok, jelentkezem.
NAgyon jó volt minden. isteni a kaja és a környék gyönyörű...... az idő nagyon szivatott minket....
De azért tudtunk fürcsizni a jó kis sós vízben :lol: :lol: :lol: :lol:
És puding minden mennyiségben :lol: 8) :oops: :oops:

Vigyázzatok magatokra, amint lehet, írok!!!!

Pusz8i mindeninek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na itt vgyok nem is tudom hol kezdjem :lol: :lol: :lol:
Reggel mar fel 6kor fentvoltam aztan fel 8kor indultunk en meg anyu a keresztanyumert 8) Utana iany SIOFOK!!!!!!!!!!! :lol: De mivel meg esett az eso ezer lementunk Zamardiba ahol korulneztunk(regen ott nyaraltam minden evben kiskoromban tudjatok a Volan uduloben 8) )
Aztan megtalaltuk az a kisfalut ahova Noci megy sooot megkertuk mutassak meg belulrol,hogy nez ki egy ilyen es kepzeljetek el,hogy Noci lakosztalyat mutattak meg :lol: mivel az volt az egyetlen ures(ok meg uton voltak balcsi fele)Nagyon kis fasza hely 8) 8) (irigy)(irigy)
Aztan ott a soron korulneztunk es utana gyors konzultalas Nocival telon ki merre hany meter :lol:
Aztan mi mentunk Siofokra vissza es a nap is kezdett kisutni 8) Bementunk a Beach House-ra aztan eloszor s leultunk enni egyet aztan kiekudtunk a bolondos idoben 8) :lol: :? Bolondos mert hol sutott,hol me jott egy felho es csopogott par cseppet :? aztan megint sutott es egetett a nap 8) aztan meg jott a vihar :shock: na jo csak szimpla eso :roll: de akkor is :twisted: :lol: Ugyhogy Utana Nocival taliztunk a Mekinel!!!!! :lol: Onnan meg a rosza fagyizohoz mentunk ahol is rosza formara kenik a fagyit :shock: Nem egy nagy szam de igy esoben kitalalni egy fagyizos helyet hat ez sikerult :? :roll: Noci egy elmeny volt :!: :!: :!: :!: es ngyon orulok,hogy a parod es a barataidat is megsmertem :wink: kar,hogy nem volt sok idonk de a keves is tobb,mint a semmi :wink:
Utana megindultunk Fonyodra ahol is anno penztaroskent dolgoztam az ABC-ben :oops: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: es a volt fonokom meg aki egy csaladi barat o meg azota is onyodon el es egy etteremben segedkezik.Na ohozza leszoktam nezni ha balcsin vgyok :arrow: kerianyum es anyum jobaratja is :wink: megyunk az etterembe mire mondjak,hogy agyverzest kapott egy honapja az Attila es otthon van :shock: :roll: :( Szegeny ember...olyan jo lelek van nekiO neveli az exe altal elhanyagolt 2gyereket es azota az uj asszonnyal is van 2baba :) hazat kipoozta...mndent o csinalt....dolgozikes akkor vele tortenk ilyen :shock: :roll: Na kitalaltuk akkor mi megyunk es meglatogatjuk mert onnan kozel 2varosra lakik :roll: de akkor mar a gyerekeknek vigyunk valamit alapon irany a SPAR ....vasarlas...es mar mentunk is...de nem voltak otthon csak a 2nagyobbik gyerek :roll: akikkel azert beszelhettunk es otthagytuk a nassolnivalot is :wink: 19:50-kor pedig elindultunk haza :? hulla faradt voltam :? Most meg itt pislogok ngyokat ugyhogy holnap szemelyesen irok mindenkihez de most megyek aludni :roll:

Pendi anyudnak Happy Bday :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Milyen kis fiatal :shock:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Csak nem mondtam en hulyeseget :? Ezt nezd meg :evil:
http://borsonline.hu/news.php?op&hid=12289

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jó sűrű napotok volt akkor. Nem volt kifejezetten strand idő de igy legalább sok mindnekit megtudtál látogatni.
Igen azóta én is hallottam a ruháról roszat. Bár szerintem amit írtak, hogy gusztustalan volt a ruha az azért túlzás nem?

Pendi: Anyudnak BOLDOG 50.SZÜLINAPOT!

Kép
csucsu05

Sziasztok én is itthon! Azaz mi is itthon!! :( :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nos! Igen Briddel taliztunk! Olyan Tök kasa volt! Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek!! :D :D :D Igaz rövidke időre talizhattunk, de hidd el én roppant boldog voltam! És a kedves anyukád és a kedves kerianyud is olyan kis helyesek!MIlyen kis vígkedélyüek! Tettszett nekem, hogy nem olyan bezárkozottak, hanem olyan életvidámak! Puszilom öket!!!!

Pendi! Édesanyádat Istenke Értesse sokáig az 50. születésnapján és kívánok neki még legalább ennyit!!!! :wink: :D :D

Zsuzsu! Várjuk a beszámolot!

Csajok! Nem is gondoltam, hogy közel 100ezer Ft-ot ilyen könnyü eltapsolni! :shock: De jól éreztük magunkat! Indulás monorrol fél 11! Siofokra érkeztünk kb háromnegyed 12 onnan az 5 perces ut át a szállásra több mint egy ora!!! Kész röhej!!!! :roll: :x :twisted: Ott gyors bejelentkezés a szállásra, de gy enyhén dühöngő némettől nehéz volt a bejutás és majdnem bepisiltem! És még mindig nem velem foglalkoznak! Mire Én odaszolok, hogy hahóóóóóóó kismama vagyok és marhára kell pisilnem! Szoval vagy segit, hogy hol a szobánk azaz a házunk vagy megmondja hova mehetek pisilni, mire mondta, hogy ott egy étterem és ott tudok! Na futás nagyléptekkel pisilni és utána vissza a recire! Nagynehez megkapjuk a papirokat és irány a mi kis lakosztályunk elfoglalása!!!! Baromi kasa kis hely! Elfoglaltuk a szállást éhesek voltunk irány az étterembe kajozni! Ott is hagytunk egy valag lovét! Mert csak fél panziot fízettünk és abba ugye ebéd nincs csak reggeli meg vacsi! Nos kaja után indulás át siófokra! Irány a meki, hogy talizunk Briddel meg az anyujával meg kerianyujával! Jót dumiztunk! Utána irány a part és ruhástol a nagy hullámokba vetem magam és be a balcsiba! Na azért a papucsot levettem! Térdig gatya felhuz és ugy be! Aztán gatya le és ugy be majd fullra le furdörucira azért is ugy be! naon jó volt! Egy kis shopping és irány haza azaz a szállás zuhi és vacsi! Onnan irány csini ruci és irány vissza a beach-ra! Bulizni! Beültünk egy szimulátor gépbe és sikitoztunk! Jó volt! Át mentünk táncizni! Aztán a hülye emberek felgyujtottak valamit és a pánik elöl menekülés be az autoba és irány haza azaz a szállásra! Ja amugy vacsinál benyomtam 2 pohár bort! :lol: :lol: :lol: Igazi finom zamatu tokai aszu volt! Reggel elaludtunk, mert 10-ig el kellet volna hagyni a szállást ! De ez fél óra késéssel meg is történt! Irány reggeli és le a parta! Fürcsiztünk meg csuzdáztunk! Hamar ment az idő! 3-kor mentünk ebédelni és indultunk haza! Szép volt jó volt de nagyon rövid volt! Megbeszéltük, hogy még tuti vissza térünk, mert jó volt! Lesznek, majd képek! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Megérkeztünk épen és egyben..... holnap jövök.... most megyek apácska mellé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi draga
Merre vgy :?: Mgolt a szulinap :?: :roll: jo volt skerut :?: es vegul mi lett az ajandek :?: :roll: Ngyon kivancsi vgyok mar gyere es meselj...hianyzol 8) :? :(

Csucsu
Hat igen azert nem ocsmany meg undorito...csak nem szep volt...szal azert a orumon ott tuloznak csak azert gondoltam megmutatom mert ott i max ha 2ember irt pozitivat vgy semlegesen :roll: Lehetett volna egy szebben is vgy legalabb magyarosabban :? mindenesetre az aranyak a lenyeg mg meg arra vyok kivancsiak a zarounnepsegben miben leszunk :?: :!: :shock: 8) Remelem az mar klafa lesz sok-sok arannyal :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: Ti mi jot csinaltatok a hetvegen?

Noci
Ma ngyon aza ido vol mi kimenunk a Romaira es to jo szinm is lett :!: :!: :!: :!: :!: :lol: Orulok,hogy jol ereztetek magatokat de 100ezer egy hetvege alatt :shock: :!: :?: :!: :?: uristen :? Anyumek meg ilyenek :lol: elmentunk igy harman 2evvel ezelott balcsira par napra(meghivtam oket)gondoltam milyen kis nyugodt napjaim lesznek :? haat zektol belehet hugyozni annyit hulyulnek :lol: :lol: :lol: :lol: meg fiuztunk is :lol: :lol: :lol: na jo nem ugy de megismerkedtunk ott fiukkal akik ugye velem akartak vizbe menni es akkor anyuek ugyanugy bezelgettek veluk....sot masnap is a parton taliztunk veluk :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan ahol laktunk ott 2fiuval zinten szoba elegyedtunk es meg edda koncerten is egyutt voltunk vegul 5-en :lol: :lol: :lol: :lol: (ez mind 2eve) 8) Akkor megfogadtam ezekkel igy harmaban megyek mindn evben ha tudok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igy mentunk most is :wink:
Remelem kettesben is tudtok tolteni egy kis idot :wink:

Zsu
Jaj latom ngyon rendben mennek mar a dolgok mer mindig apazol :lol: 8) Orulok,hogy jo volt es minden rendben :wink: Gyere holnap es meselj :!: :!: :!: Ngyon kiwik vgyunk maaa :lol:

Melus
Te mi jot csinaltal a hetvegen :?: :roll:

Kata
Remelem minden rendben veletek es meg egyben vgytok :roll: :? na majd holnap megcsoroglek mert mar reg beszeltunk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!

Kakukkos szép reggelt nektek!!!!!!

Szóval az élménybeszámoló:
Szerdán reggel 7-kor indultunk :idea: és este 8-ra értünk a szállásunkra :idea: :idea: :idea: :idea:
Debrecentől a határig szinte lépésben lehetett csak haladni, mert útfelújítások voltak Ártándig. Aztán a határon csak úgy átsuhantunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont a határ után úthasználati díjat kellett fizetnünk, amiért fél órát :idea: álltunk sorba a tűző napon. Majd szinte minden nagyvárosban útfelújítás, csatornázás, totyorgás. Az utolsó két órában pedig a kátyúkat kerülgettük.....
Persze kiderült, amikor beértünk a panzióba, hogy rossz úton jöttünk :oops: :oops: :oops:
Aztán csütörtökön szinte egész nap aludtunk, végül délután kimentünk fél ötkor a strandra.... sikerült is vagy 10 percet :idea: fürdenünk, mikor is kitessékeltek minket a vízből.... mert záróra volt.... mint kiderült, ott már 6 óra volt.... egy óra eltolódás van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztán pénteken szétnéztünk, fürcsiztünk, de már csak 20 fok volt és elég borongós idő. Szombaton már csak 18 fok volt és nagyon hűvös, úgyhogy mire leértünk a stran elé, meggondoltuk magunkat és felmentünk, elindultunk a szomszédos városba a sóbányába.... na mire odaértünk, persze ezer fok lett és olyan tömeg volt, hogy vissza fordultunk.... aztán vissza a panzióba, fürdőruci fel, irány a strand.... mire leértünk, teljesen beborult, a vérnyomásom a béka popsija alá csusszant, úgyhogy s.o.s.-ben megittam egy kávét :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Aztán felültünk egy kisvonatra, ami Szovátán vitt körbe minket és közben mesélt a városról és a tavakról. Mert hogy 6 tó van egymás mellett.....van sós vizű, édes vizű, vörös iszapos, fekete iszapos...... Aztán vasárnap reggel korán indultunk haza, de már a jó úton, így hatra itthon voltunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval pihenés, evés, ivás, fürcsi, és sok sok szex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na igyekszem vissza olvasni, amit termeltetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Látom, nem lesznek ezek a vizsgálatok egyszerűek!!!!!!!
Kíváncsi leszek, hogy párod mit fog hozzájuk szólni????????
Akkor télen megint jössz haza????
A prolactinod vagy a progeszteronod a magas :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi!
Jó kis programok.... túlélted a családod:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Anyud örült a meglepi partynak :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Használ a mentolos krém?????
Párod hogy viseli???
Nálunk ha lány lesz, akkor Tímea, ha fiú, akkor Máté :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!

Látom, azért sikerült egy mini talit össze hoznotok Bridgel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök neki nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És sikerült pihennetek is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez az ój dokid nem valami nagy siker, nem gondolod?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!

Most beszéltem Pendivel..... az MSN-en bekaptak valami 15 éves vírust és újra kell telepíteni.... szóval jön, amint tud. Addig is puszil mindenkit :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szijjjjasztok! Végre itthon édes otthon!!! Ez a mai nap csajok?!?!???!!! :x :x :x Totál kész vagyok! Már reggel mikor megszolalt a szundi a telon már akkor éresztem, hogy ez nem lesz az én napom! :roll: :x Hát nem is volt az! A szemem alig birtam kinyitni felkelni mosakodni na meg még dolgozni is menni! Ez tiszta káosz!!! :x :o :o :o :o Full kész vagyok! addig még jó volt mig itthon beültem az autoval, de mikor a munkahelyemnél ki kellett szállni na az már nem volt okés! Szoval ma egész nap 2oldali munkaundorom volt! Bementem kávéztam megcsináltam egy jó nagy adag görög salit kiraktam a sütiket és marhára állt az óra egyhelyben! Nem ment az időőőőőőőőőőő :( :? :? :? És azu hadján! Szerintem ettem lent valamit, mert egész délelöütt forgott a gyomrom! Olyan mértékü hányingerem volt, hogy az hihetetlen! bent azzal csesziztek, hogy tuti bekaptam a legyet!!! Hahahaha köszönöm szépen nagyon jó is lenne, de ez tuti nem 1nap után fog eldölni, de azért poénnak jó volt! :wink: :P Na mindegy végülis lejárt az idő autoba be és irány haza! Most itt a gép elött is hányingerem van!!! De nem baj majd elmulik!!! :) REmélem!

Zsuzsuka! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Az idő meg csak nektek kedvezett, mert igy több idödök volt legalább magatokkal foglalatoskodni a szobában!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval azért majd képet tehetnél fel!!!

Pendi! Az a fránya virus meg monnnyon le!!!!!!!!!! gyere hamar! Milyen volt a buli?? Milyen lett a torta?? És mit kapott anyud a bulin kivül?? Gyere és mesélj!!!!

Brid! Tegnap a Rómain tuti nagyon jó idötök volt!! A balcsin is jó időnk volt!!! Ja és a 100ezer ebben a keco is benne volt 4 személyre! :wink:

Kata! Nagyon szoritok ám értetek!!! Csak nyugi! Semmi idekeskedés és minden okés lesz!!! Vigyázz magadra!

Szöszke! Te meg, ha olvasol minket akkor remélem ezt is látod! Mi azért gondolunk ám rád!!!!!!! Gyere már írj és mesélj, hogy mi van veled és veletek!!!! :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj a lényeget nem is meséltem!! Tegnap az uton haza felé jövet a juventust hallgattuk és valami nagy magyar slágerekről volt szó, hogy mindenki írjon vagy telozzon és írjon egy elöadot névvel címmel és, hogy milyen sztory tartozik hozzá! Na erre én is írtam! Az sms a klövetkező volt : Helló! Én egy fergeteges 7végén vagyok tul a párommal és ehez a Tunyogi Orsitól a jött 1 felhő c. szám! És nagyon szereti a macikáját az ő micikéje! Na sejtehtitek! Apácsdka egyből ráismert, hogy ezt tuti én írtam, de azért mosolygott és azért rá is kérdezett, hogy én voltam-e? Na hát mondtam neki, hogy NANÁ!!!! Odahalyolt és megcsókolt! Tiszta romantikus volt! Szerintem, ha kettesben lettünk volna akkor tuti félre állt volna egy szerelmi légyottra! :oops: :lol: 8) :D :lol: :lol: :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Múltkor ültem a kedvenc helyemen, a pultnál, egyszer csak
besétál a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam életemben.
Gondolkodtam, hogy szólíthatnám meg, aztán küldtem neki egy
üveggel a bár legjobb pezsgőjéből egy rövid üzenettel, hogy
volna-e kedve meginni velem. Elolvasta, rám mosolygott, majd
visszaírt:
-Uram! Ahhoz, hogy önnel pezsgőzzek, a luxusvillája
garázsában egy Mercedesnek, a bankszámláján legalább
egymilliónak, a nadrágjában pedig pontosan 20 centinek kell
lennie.
Miután elolvastam, visszaírtam:
- Drága Hölgyem! Küldje vissza az üveget. A garázsomban egy
Porsche, egy Ferrari és egy Mercedes áll, a 8 darab
bankszámlámon pedig pontosan 2-2 millió található. Viszont
soha, de soha, még a világ legszebb nője kedvéért sem fogok
5 centit levágatni a farkamból..

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ezek szerint nagyon jól sikerülhetett a Balcsi. MNagyon örülök neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsuka! Hát nem is tudom, hogy mit is gondoljak a dokival kapcsiban! De most ugy komolyan! Nem tudom mit is csináljak! Most derült ki, hogy az egyik kolláganöm szintén hozzá jár oda az sztk-ba! Kb3 éve! Azt mondja, hogy csak a nyári idökben van igy sokat távol! Télen inkább csak szülésekre jár! Szoval ö megbizik benne és ezért probálok én is bizni! Öszinte leszek! Nekem szimpatikus a doki meg tetszik a hozzáállása is csak ez a sok szabi nem! De mit csináljak?? Neki is ki kell venni a szabiját! Szoval egyenlöre várok azt, ha nem változik akkor keresek mást! Van még egy név a tarsolyomban! :roll: DE bizom abban, hogy nem lesz rá szükségem, mert hamarosan babás leszek és akkor már sinen leszek mint József Attilla! Amugy meg még pont ma ajánlottam ezt a dokit a mégmásikabb kolleginámnak akik szintén ugy döntöttek, hogy jöhet a következő baby! Szoval most már 3-an vagyunk a várolistán ott nállunk! Most nagy harc van ki lesz az első és ki a köv meg migint a köv! :lol: :lol: :lol: :lol: Én mondtam nekik, hogy én szeretnék lenni, de tuti nem én leszek, meg meg is van a tippem, hogy ki lesz az! Kivánom én nekik is a boldogságot, de én most már kissé türelmetlen meg lehet, hogy kicsit önző, de már én is szeretnék édesanya lenni!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Már lehet, hogy tul sokat örültem mások örömének, de már szeretnék kicsit a sajátoménak!! Vagy szerinted baj ez? Öszintén? :roll: :roll: :roll: Meg most itt van megint! Nincs gyogyo meg asszem rendbe jöttem, de ez csak az én véleményem! Lehet a doki mást gondol! Na mind egy! Szoval megint itt van az, hogy bumm bele a lecsoba és már most alig várom a honap végét, hogy megjön e mikike vagy sem! Totál kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! Na ez kasa! Megint egy regény! De legalább van mit olvasnotok!!!! :oops: :oops: :oops: Bocsi, ha megint nagyon sok lettem!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsu! Ez nagyon durva vicc volt!!!! Majd le szédülök innen a fotelből!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon király volt komolyan!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Igen, gondolom, hogy kész vagy.... és nem kívánsz sokat. Remélem, mihamarabb édesanyák lehetünk mindananyian.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Hát, jól kitolt velünk ez a gép. Mire lenne időnk belépni, elszáll a gép. Jól bekaptuk azt a vírust. Most sikerült apácskának estére kiszedni belőle. Mert ugye ne legyen egyszerű a dolog, nem a meghajtókon telepedett meg, hanem valahol közte. Mire végigtelefonált, és valaki tudott neki ötletet adni, és kész lett, este lett. De a lényeg az, hogy kész,és jó.

Húúl nagyon régen nem írtam. Bocsi. Azt sem tudom, hol állt a fejem. Iszonytos hét áll mögöttem.

Igyekszem mindent végigolvasni, és válaszolni. Ha véletlenűl kimarad valami, bocsi, és kérdezzétek meg újra, és válaszlok.

Először is:
Anyukám nevében is köszönöm mindenkinek a köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok!!!
Szóval:
Anyu meglepi bulija jól sikerült. Volt sírás, és nevetés egyszerre. Ugye már egy hete szerveztük az egészet. Svédasztal volt , sültekkel, rándott karfiol, brokkoli, csirke combok, volt rizs, gyümölcs sali, hagymás-krumplis-virslis sali, és azt hiszem ennyi. Az ajándék egy padlóváza lett. Tetszett is anyunak.Üveg váza, az alsó egy harmada fekete, a többi fehér. Nagyon szép.
Anyu alig akart eljönni, mert az lett neki mondva, hogy jöjjenek el, a számítógépen segíteni valamit, és ugye én azt mondtam neki, hogy dolgozok (mert akkor ő akarta volna tartani, és pont aznap, így ezt kellett mondani) és így azt mondta, hgoy mivel még én sem vagyok itthon, még beszélgetni sem tudunk, mit csináljon itt addig. Szóval majdnem dugába dölt a meglepi. A lényeg az, hogy jött. (bocsi, kicsit kacifántosan írtam le, de remélem érthető lett.)
Aztán amint belépett, kiabáltuk, hogy MEGLEPETÉS!!!! és hát volt meglepetés. Anyu elsírta magát. Olyan megható volt. Aztán a második sírás a torta-behozatal volt. Én sütöttem a tortát, ami megitn csak nagyon fini lett. Közben persze elénekeltük neki a Boldog Szülinapot dalt. Ott is morzsolgatta a könnyeit a szeméből. Nagyon izgultam, hogy minden jól sikerüljön, de jól sikerült.

És most válaszolok egyenként, ami jó sokáig fog tartani, mert közben olvasok is.
Vendég

Na ittvgyok en is 8)

Tegnap irtam magamrol is de elszallt ugyhogy mergewmben utana mar nem irtam :twisted: Tegnap strandon voltuk es tok jo szinem lett 8) :P

Ma meg...reggel 10kor inditottam a fodrasznal :D szep lett a hajam festes es a vegebol vagtunk 8) Aztan a kinainal vettm ebedet :lol: mar 1utan ott voltam a nogyogyinal na ez egy kulon sztori majd utana :roll: aztan visza a kocsiba bedobtam meg egy par falatot :lol: aztan egy utcaval lejjebb(moszkva ternel) mentem a allergoloiara mgnezetni allergias vyok-e a halra es tengeri herkentyukre :? tudjatok embor akar etetni ele pedig kiskorom ota(2eves)halra allergias vgyok :?

Utan irany tankolni aztan fel 7-re rtem haza :shock: :? Hulla vgyok :?

Holnap reggel fel 9-re ismet nogyogyihoz megyek :? Aztan fogdoki es kozmetikus valszinu 5korul erek majd haza :?

Csajok
Merre vgytok?!?!?! :roll:

Zsu
Hat akkor sok szerencsetek nem volt a nyaralas alatt de a lenyeg,hogy szent a beke :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: A tobbi tavat ki sem probaltatok akkor :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget
Én vagyok, és épp visszaolvasok.
Pont most végeztem vele.
Mindjárt fel is rakom a válaszaimat.

Csajok!!!
Előre is bocsi, de nagoyn hosszú lett..... DE tényleg olyna rég voltam, hogy volt mire reagálni... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez nagoyn hosszú lesz. Bocsi mindenkitől. De olyan sok a bepótolnivaló! :lol: :lol:

Jaaa... Lányok!
elfelejtettem az előbb, hogy az msn cimemet megszüntetjük, mert azon jött a vírus. Innentől majd skype lesz fenn. Bocsi, de apácska sem támogatja tovább az msn-t. Most is nagoyn megszenvedett, mire észhez térítette a gépet. Majd megírom priviben mindenkinek, ha fenn lesz.

Nekem tegnap megjött, úgyhogy ez a hónap is kiesett. Ráadásul az éjjel nem nagyon kellett aludnom Olyna görcseim voltak, hogy ki kellett mennem a nappaliba, hogy legalább Apácska tudjon aludni. Aztán 2 no-spa után valamennyire enyhült a görcs, és kicsit tudtam pihenni. Aztán délelőtt kezdte előről. Most már jól vagyok, szerintem már nem fogok görcsölni. De igazán lemondhatna. :lol: :lol: :roll: :roll:

Írtatok az olimpiáról. A ruha nekem megmondom őszintén nem igazán tetszett. A megnyitó az viszont gyönyörű volt. Dolgoztam, de amikor csak lehetett néztük. Tátott szájjal csodáltam a jelenetetket. Az a dobos rész, meg a lánggyújtás az fantasztikusan látványos volt. De azt a galamos részt nem láttam. Biztos akkor dolgoztunk épp valamit.:roll: :roll:

Bridget
Nagyon jó az új vonalzód! :lol: :lol:
Ahogy elnézem, jó szoros volt a múlt heti program. Fogorvos, Balcsi, unokatesó, vérvétel.
Azzal a fog dologgal jól megszenvedtél. Semmi nem úgy ment, ahogy kellett volna lennie.
A prolaktined magas? Sajna én sem tudom mit jelent, de már sokat hallottam ezt a szót. ha jól tudom, a hormonnal van összefüggésben. Ott kinn meg tudod ezt beszélni az orvosoddal? Biztosan tud majd segíteni neked ebben.
Nagyon kis írigy vagyok, a Balcsi miatt. Jó kis hétvége lehetett.Tök jó lehetett újra arrafelé járni, ahol régen dolgoztál, naraltál stb. Ezek olyan jó emlékeket ébreszthettek benned! :lol: :lol:
Na meg irigyke vagyok, hogy taliztatok Nócival. :lol: :lol: Ezért rossz, hogy én olyan nagyon kiesek tőletek. Innen minden olyan messze van.....
Az jó lenne, ha még tudnánk találkozni mielőtt elmégy vissza. A gond annyi, hgoy holnap dolgozom. De szerda és csüt. az jó. Zsuval délelőtt beszéltünk, ha más nem akkor valamelyik délután le tudnátok jönni. Aztán meg ősszel én mennék fel, ha visszajössz. De jó lenne, ha öszejönne. De, ha nem, akkor meg talizunk ősszel, vagy amikor legközelebb hazajössz. Ne csinálj ebből gondot. Én nem haragszom meg, és ettől még ugyanúgy szeretlek téged. Azt a borsólevest meg tudom főzni máskor is. :lol: :lol:
Olvasom, hogy te is MÁV-os ügyfél vagy. Remélem sikerült elintézni, hogy máshová kerülj. Észbontó ez a botrány. Hogy ilyen manapság megtörténhet.....???!!!!:roll: :roll:
Azt a Dexter c. filmet én nem hiszem, hgoy szeretném. Olvastam róla, de nagoyn gyilkolászós. Én meg azt nem szeretem.
[quote]N írta:a varjal csak jovo het szombaton meg lehet embert elintezem ut kozben a repterrol hazafele a kocsiban
:lol: :lol:
Nem is csodálom. Én már egy hét után olyan-de olyan kívánós vagyok, de mindig volt vendégünk. Aztán a párom ilyenkor eléggé gátlásos. Na már alig vártam, hogy mindenki elmenjen, erre megjött. Látod, én alig bírok ki még pár napot, te pedig már elég régóta Apácskád nélkül vagy. Na azt hisz, majd pár napig hiányolnunk kell, amikor hazaérsz, mert lesz mit bepótólnotok!! :lol: :lol:
Vendég

Csucsu
Te nem sokat voltál fenn. :roll: :roll: Remélem jó volt a hétvégétek, és volt valami jó kis program. :roll: :roll:
A fülfájás elmúlt mindenkinek? Jól megszenvedtetett benneteket! :roll: :roll: :cry: :cry:
[quote]I írta:gen azóta én is hallottam a ruháról roszat. Bár szerintem amit írtak, hogy gusztustalan volt a ruha az azért túlzás nem?

Ebben egyet értek veled. Én is olvastam a cikket, amiben gusztustalannak tituláljál a ruhákat, de ez tényleg túlzás. BÁr nekem nem sem nagyon tetszett, de azért ez a szó kissé erős..... Nem tudom Makány Márta miért nem nyilatkozott. Azért én a helyében megvédtem volna magamat. :roll: :roll:
Vendég

Szia Pendi :lol: En mar 1oraja irom ezekszerint a mondokamat :lol: :lol: :lol: nekem 2eve volt meghato szulinapom amikor en is sirtam :lol: :lol: :oops: :lol: Elmentunk a Busulo Juhasz-ba vacsira a 2tesommal a batyam menyasszonya es az en exvolegenyemmel 5-osben.Kedvenc ettermem a hegyen fent Budan kerthelyseges igy szep a kilatas :cool: Mar vacsi vege volt mikor mar azt hittem megyunk haza :roll: erre jott a torta vegig az ettermen keresztul es a muzsikusok elkezdtek huzni a boldog szulinapot :shock: :lol: Na nalunk is volt siras es a legjobb az egeszben akkor is epp nyaralni voltam itthon es kameraztunk mindent mert a parom is tt toltott 2hetet igy ez az este is meglett orokitva :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska
Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok. :lol: :lol: Annyira rátok fért már! Azt meg különösen jó olvasni, (kicsit íringykedve), hogy mindennap puding! :lol: :lol: Csak így tovább!!! Remélem az eredménye is mihamarabb megmutatkozik! :lol: :lol: Annyira örülök nektek! És ez nagyon komolyan mondom!! :lol: :lol:
A kint közlekedésről már elég dok rosszat hallottam. Az a lényeg, hogy minden jól ment veletek.
Az az idő a strandolás miatt eléggé kitolt veletek, de lagalább megfelelő idő volt a pudingra..... :lol: :lol:
[quote]S írta:zóval pihenés, evés, ivás, fürcsi, és sok sok szex

Itt is irigy-irigy- irigy....... De jó volt nektek!!!! :lol: :lol:
[quote]J írta:ó kis programok.... túlélted a családod:?: Anyud örült a meglepi partynak
Használ a mentolos krém?????
Párod hogy viseli???
Nálunk ha lány lesz, akkor Tímea, ha fiú, akkor Máté

A programokat túléltem... Jó volt, de azért már örülök a csöndnek, és nyugalomnak.
A meglepi partyrol a fentiekben írtam. Szerencsére jól sikerült. Köszike! :lol: :lol:
a menolos krém talán jó. Eddig legalábbis nem zsibbadtam, és nem szúrkált sehol. Remélem beválik. Párom aránylag elviseli, sőt bekentem vele az ő nyakát is, mert neki is eléggé fáj a nyakcsigolyája. Nem is szólt egy szót sem. Szertintem nem mert, mert ráparancsoltam, hogy legközelebb, ha szól, hogy fáj, irány a doki. :lol: :lol:
A Tímea név nekem is nagyon tetszett, csak az a gond, hogy kötöm valakihez, akit nem csípek. :roll: :roll:
Ez a vicc ez nagyon jóóóóóóó!!!! Majd' bepisilek a röhögéstől!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked ígértem telefonon azt a hőelemző email címet:
babatervezok@otthona.net és Leonak kell címezni! Nekem legalábbis Leo névvel írta alá a választ.
Vendég

Irogassal csak aztan majd a veen beszelgetunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika
De mondom, hogy Noémi lesz, ha csajszikánk lesz!! :lol: :lol: Ebben állapodtunk meg Apácskával. Legalább mindig eszembe jutsz majd róla. :lol: :lol: Tényleg jó lenne, ha már ott tartanánk. De azért én először egy Ádámnak szurkolok!! :lol: :lol:
A zsibbadás köszönöm, elmúlt! Kaptam rá azt a krémet, és hogy lekopogjam, azóta nincs gond.Csak azt érzem amikor felkenem, hogy iszonytosan hideg, mert tele van mentával. :lol: :lol: Tudod, olyan vicces hideg érzés, mint amikor pl a fogkrém marja a számat. De a lényeg, hogy használ.
Mi újság a barátnőddel? minden rendben van?
Zamárdi??? :shock: :shock: Az jó lehetett!!! :lol: :lol: :shock: :shock: Szálloda, meg buli meg vacsi, meg jókedv. :lol: :lol: Irigy-irigy....És irigyke vagyok, mert taliztatok Bridgettel. :lol: :lol: Neki már írtam, hgoy az a rosz, hogy innen minden olyan távol esik.
Húú de jó!!! Vannak képek!!? Majd meg akarom nézni őket, ha meglesznek. Ha nem is ide rakod, de majd esetleg priviben egyet-kettőt elküldhetnél!! :lol: :lol:
Remélem azért ma ki tudod magad pihenni, és holnap már újjúlt erővel indulhatsz neki a napnak! A hányinger meg mitől volt? Még csak most lesz pé-d a vonalzód szerint. Remélem jobban vagy már.
Az a juventus-os sztori az írtó aranyos! :lol: :lol: Hogy te miket meg nem csinálsz!!! :lol: :lol: tényleg nagyon romantikus volt. De miért is nem kerestetek egy félreeső kis zugot???? :lol: :lol: :oops: :oops:
A doki ügyhöz meg csak szerencsét tudok kívánni!!! A lényeg az, hogy te megbízz benne!

Most megyek lányok, mert holnap meló. Mostmár (mire ezt megírtam) kidőltem, mint a béka. :roll: :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: Nem szoktam én ilyen sokáig fenn maradni!!! :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: De látjátok mire nem vagyok képes értetek!!!
:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!!
Vigyázzatok magatokra!!!
Jó éjszakát!
Vendég

Pendi csinalj uj vonalzot mert roszul szamol :roll: es a piri meg monnyon le :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaaaa itt vagy Bridget??
Akkor még egy kicsit maradok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

húú tényleg. Köszi, azt meg akartam csinálni.
Persze, hogy rosszul számol, mert most 25 napra jött meg, és nem 27-re. Most így találta ki. :? :?
Vendég

vgyok igen de nem sokat mert marhara faj a fejem :twisted: :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor ugy mint nekem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mitől?? :? :? :? :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Fejfájás monnnyon le!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

atya-világ. tíz óra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én tényleg kell, hgoy mnejek, mert reggel nem fogok tudni felkelni. Aztán 24 órán át sok lesz, ha nem alszom ki magam. Pláne, hgoy az éjjel rosszul aludtam.

Bridget Drágám!!
Neked jobbulást!!!!!
Vegyél be egy fejfájáscsillapítót, és aludj egyet. Remélem mihamarabb elmúlik!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Latom megvan a szep uj vonalzod 8) :lol: :lol: :lol:
Jo ejt en is megyek :roll:

Annyit azert meg elmondok a doki nm mondott rossz dolgot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"]S írta:bridget0801zia Pendi :lol: En mar 1oraja irom ezekszerint a mondokamat :lol: :lol: :lol: nekem 2eve volt meghato szulinapom amikor en is sirtam :lol: :lol: :oops: :lol: Elmentunk a Busulo Juhasz-ba vacsira a 2tesommal a batyam menyasszonya es az en exvolegenyemmel 5-osben.Kedvenc ettermem a hegyen fent Budan kerthelyseges igy szep a kilatas :cool: Mar vacsi vege volt mikor mar azt hittem megyunk haza :roll: erre jott a torta vegig az ettermen keresztul es a muzsikusok elkezdtek huzni a boldog szulinapot :shock: :lol: Na nalunk is volt siras es a legjobb az egeszben akkor is epp nyaralni voltam itthon es kameraztunk mindent mert a parom is tt toltott 2hetet igy ez az este is meglett orokitva :mrgreen:

Most látom csak, hogy erre nem is válaszoltam. :oops: :oops:
Ez igazán megható történet. Gyönyörű nap lehetett. :lol: :lol: Ezek olyan jó emlékek. :lol: :lol:
Engem is sirattak már meg. Bár én képes vagyok bármilyen kis dolgon bőgni. Én ilyen vagyok. :oops: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt kedveseim :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Bridget
Remélem a fejfájásod elmúlt. :roll: :roll:
Nem is tudtunk tegnap beszélni , mert nagyon álmos voltam. Azért írd meg bővebben, hogy a nődoki tegnap mit mondott. Nagyon kivi vagyok rá, csak tegnap már tényleg ki voltam. Amint letettem a fejem, már el is aludtam. És végre napok óta végigaludtam az éjszakát :lol: :lol:
És az allergológus mit mondott? Azt sem írtad meg. Vagy csak én nem láttam? :roll: :roll: :oops:
Köszi a vonalzódícséretet! :lol: :lol:
Pedig lett volna miről dumcsizni. Pl: az akupontosról. Annyi teendőd volt szegénykémnek, hogy még arra sem volt időd. Ha hazaérsz mégy ugye? Tegnap egyébként azt hallotam, a párom fodrászától, hogy járt Pestre akupontozni, és neki azt mondták, hogy a kezelés igazi hatását csak a kúra után fél ével fejti ki. Ő pont most van fél évvel utána, és már nincs olyan baja, amivel elindult. Neki a lábaival volt gondja, és már azt mondja,hogy nem fáj neki, és nem dagad, vizesedik.

Zsu, Nócika, Csucsu
Ti dolgoztok ma? (Csucsu, te bizti nem.:lol: :lol:) Milyen napotok lesz?

Na én megyek, mert még elkések a melóból. Jók legytek, vigyázzatok magatokra!
Puszi

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?