Sziasztok!
Zsuzsu! Nyugi, itt vagyok!
Minden nap elolvaslak titeket, arra azért szakítok időt, csak írni nem tudok mindig. Keddig nem megyek dolgozni, így most lesz időm pihenni, meg írni is.
Napsugár! Így messziről is nagyon szorítottam neked, remélem ma jó híreket hallunk!
Juca! Kingának jobbulást! Neked meg tartós jól-létet.
Igen, mi már a neveken gondolkodunk, mert nálunk névháború van. Még véletlenül sem ugyanazok a nevek tetszenek nekünk.
Ha tudnánk milyen nemű a bébi, felére csökkene a csatározások száma.
Luca! Ez most egy teljesen spontán hónap, ugye? Semmi gyogyi, csak a teák? Nem lustálkodni mostanában! Hajrá, mindent bele!
Niki! Mimi! örülök, hogy minden rendben a babákkal és szépen növögetnek.
Nálam: ma voltam a háziorvosnál. Vérnyomás rendben.
Most vagy nyugodtabb voltam, vagy használ a sómentes diáta.
Ráállított a mérlegre és kikaptam, mert az elmúlt 6 hétben nem híztam egy dekát sem.
Én igazából nem aggódom, mert van rajtam tartalék, úgy kb. 15 kg,
abból elegendő tápanyaghoz jut a gyerek.
Utána mentem a nőgyogyihoz. Hétfőn kell mennem AFP-re. Akkor leszek 15+1.
Szerintetek nem túl korai az? Újból meg kell csináltatni a vércsoportot is, mert elkevérték valahol a laborban.
Uh most nem volt, majd AFP után.
Szeretnétek látni pocakfotót?
Hát, én is! De nem tudok rakni, mert MÉG MINDIG NEM LÁTSZIK RAJTAM EGYÁLTALÁN SEMMI! Lefényképeztem ma reggel, de pont olyan, mint a legutóbbi. Persze a nőgyógyászt azzal fárasztottam, hogy biztos nem fejlődik rendesen a gyerek. De persze szerinte ez teljesen normális, és ilyenkor még nem mindenkinél szokott látszani.
Remélem mindenkinek hozott valami szépet a Mikulás.
Az én Mikulásom kicsit feledékeny
így nekem ma fog hozni valamit. Csokit nem kértem, mert még mindig undorodom tőle.
Majd lesz helyette mikulásvirág.