Új privát üzeneted érkezett!

Grönland: a fenne vinné el azt a mensit. Ezért utálok mégcsak tesztet is venni. Én ha veszek tesztet és meg akarom csinálni mindig előtte jön meg.
Tényleg sajnálom. Remélem meghozza neked a szerencsét a következő év. ÚJ év, új események :)

Kép
csucsu05

Na csajok, megcsináltam a tesztet megint, komolyan soha nem szerettem volna jobban hogy nega legyen mint most, patikában vettem tesztet 25 öset, öt percen belül ott volt a második csík, nem örülök neki mert sajna ez nem bébi, valami más.Rendes mensi, bár már csak kevés, de rendesen fájt a hasam egy napig ahogy szokott, hőm, 37 alatt van, valami nincs rendben így még nem izgultam.
Holnap rendel a dokim este, megpróbálok beszélni vele, aztán meglátjuk mi lesz, :cry: most először nagyon félek.
Látjátok az sem jó ha pozitiv a teszt.... a francba!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sugi, de ha nem baba, akkor mitől lehet pozitív?
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Vendég

Kacika, nem tudom, de el nem tudom mondani, mennyire ideges vagyok.
Basszus tegnap a párom mondta, hogy csináljak már egy tesztet, lássuk, hogy minden rendben van e hogy megnyugodjunk, bár ne tettem volna.én attól félek hogy valami gond van ami a műtét után maradhatott, jajj olyan tudatlan vagyok ebben a témában, szombat reggel csináltam tesztet legutóbb, akkor még skubizni kellett a második csíkot, vettem még aznap egy másikat, reggel meg akartam csinálni, de addigra már itt volt piri ezért ki sem bontottam.
Most így du pisiből meg ez van.
Csajok az én karácsonyomnak fuccs.
Terhes tuti nem vagyok, mert úgy tudom akkor nem görcsölne vérzéskor a hasi.
Vendég

Nem sikerül lefényképeznem ezt a sz@rt mert lemerült a fényképező, én nem értek hozzá, emellett nem tölt be nekem semmit a rendszer mert azt mondja hogy tul nagy a kép, áááá mindegy , ha megnézitek a Jucáét, olyan mint a fölsoroltak közül a harmadik föntről.
Vendég

Sugi!

Mindenképp baba van/volt. Csak még a hcg szinted nem esett le. De most jól értem, hogy erősebb a teszt, mint mensi előtt? (Nekem már volt ilyen... csak mondom)

Gröni!

Sajnálom. Ez olyan frázis, de tényleg minél többet írunk, egyre jobban bánt, ha más nekikeseredik. :cry:

A klubba járt a Mikulás. Kofa megúszta, mert múltkor Kinga betegsége miatt nem voltunk, és a vezető azt hitte, Kofa megijedt, és szerzett egy másik Mikit. Így Kofa tudott fényképezni, és szerinte jobb volt a másik. Hát lányok volt sírás-rívás, még az orvosi rendelőben sem láttam ennyi bömbiző gyereket. Tudták, hogy vaj van a fülük mögött. :twisted: Viccet félretéve egy-két gyerek elkezdte, és terjedt, mint a futótűz, pedig a Miki nagyon aranyos volt, nem volt egy rossz vagy hangos szava.

Dreika!

Átadom Kingának Benedek üzenetét. :wink:

Csajok!

Én aggódtam, hogy milyen lesz a gyerekünk, és mondhatom nagyot alakítottunk (na jó főleg Kofa). Én tipikus átlagos, tini koromban átlagon aluli lány voltam, ezt szoktam meg. Viszont azt hiszem, hogy egy szíp gyereknek sem könnyű, majd meglátjuk. Remélem azért esze is lesz a lyánynak. (Bár Kofa feltette a nagy kérdést, hogy mi lesz, ha 12 évesen terhesen jön haza egy táborból :shock: hát ezen fogunk dolgozni még legalább 10,5 évig, hogy nehogy ilyen legyen, de ha őszinte akarok lenni, nekem is megfordult már sokminden a fejemben. :shock: Remélem tudja majd kezelni a fiúkat, meg ki tudja, hogyan alakulnak ezek a különleges vonásai. :lol: Bár engem most az foglalkoztat, hogy felülmúlni már nem nagyon lehet az első kreációnkat, csak ne nagyon múljuk alul. :lol: Kingával olyan álmaim voltak, hogy vékony nyakú, kis gülüszemű UFO emberkém lesz, és a három közül nem akarom elhinni, hogy ő az enyém. Aztán mondom a nővérnek, ha ez, hát ez, így is szeretem. Jó álom mi?)

Na sokat csacsogtam, mennem kell. Megyünk megnézünk egy pesti Mikit, hátha ő jobban bejön. 8)

tjuca

Juca.
Igen , most erősebb, szombaton 20-s érzékenységűvel csináltam, ma 25 -sel, ha halványodna megnyugodnék, de így hogy erősödik, nem tudom, félek hogy ki kell tisztítani., ez a baj.
Vendég

Sugi!

Nyugodj meg, tudom mit érzel. Ha erősödik a csík azt jelenti, hogy nem ment el a baba. Ez lehet jó, és nem jó is. Várd meg mit mond az orvos, bár én rácsörögnék, biztos, ami biztos. Jaj Lány! Mindegy mit hoz neked a Miki, csak rossz ne legyen. És bármennyire nehéz próbálj nyugodt lenni, mert azzal, hogy kikészíted Magad nem leszel előrébb. A + HCG tesztnek a műtéthez semmi köze, ez az egy biztos.

Pusza.

tjuca

Juca, neked fájt a hasad amikor véreztél?
vagy nem éreztél semmit,, mért teszteltél?
Vendég

Szia Lányok!

Napsugár!

Elhiszem, h ideges vagy, de ha a vetélés után maradt volna ott vmi, akkor nem halványabb szombaton, most meg erősebb a teszt... sztem!

Feltétlen irány a doki! A görcs persze nem jó előjel, de hallottunk már csodákról, ...ugye...

Azért drukkolok, h úgy legyen, ahogy Neked a legjobb lesz a jövőre nézve!

Puszi

Kép
zmimi

Ja és ugye tegnap volt nem kellenen megjönnie. Ahhoz, hogy eldőljön mi van, még legalább egy hetet várni kell, csak az a kérdés mit mond a dokid. Remélem, hogy nem kell semmit tisztítani, oké?

Na tényleg megyek, mert a vonat nem vár... :lol:

tjuca

Vasárnap görcsölt a hasam, azóta nem , viszont, előtte már egy hete, mindennap úgy éreztem , hogy meg akar jönni.megmértem a hőm, most du 37, 4 na de ugrál összevissza, erre sem lehet adni semmit.
Amikor már azt hiszed hogy milyen frankón ismered a tested minden rezdülését, na akkor jön a meglepi.
Na nem nyafogok tovább azzal nem változik semmi, ezt a békát most le kell nyelni
Vendég

Én vszínű majd holnap jelentkezem, h este mi volt a dokinál, mert későn érünk csak haza.

Remélem minden okés. Az uram jobban izgul, mint én, már 3x rámtelefonált, h milyen izgi, h megyünk a dokihoz, már úgy várja!

Olyan ééédiii...

Kép
zmimi

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sor, kicsit kipurcantam.

Napsugi!
Biztosat az UH tud mutatni nem a tesztek....mondom én, aki utál orvoshoz járni...
Reménykedjünk, ne szomizz előre!!!

Juca!
Kingus nagyon szép, igazi egyéniség.

Erika!
Jövünk holnap, még gondolkozom, h viszek-e babakocsit. Félek, h Ábel kidől és akkor hisztis lesz. Reménykedem a napsütésben.

Kacika!
Szuper, h Peti szereti az ovit, Te is szabadabb vagy kissé.

Mi ma játszóházban voltunk és találkoztunk a mikulással. Ábelt csak a puttony és a benne lévő szaloncukor érdekelte. :lol: A játszóházban eljátszott, de folyamatosan figyeltem, mert igazi rosszcsont. Összejöttünk a szegedi topicoksokkal, sok-sok gyerek, anyuka... igazi bababuli volt :-)

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Tegnap voltam megint ultrahangon, olyan jó volt :)

Pici Manónk teljesen tökéletes a 10. heti méreteihez képest, 3 cm. 2 hét múlva megyünk 3D uh-ra nyakiredőmérésre.

Mellékelek egy képet, remélem felismeritek :)

Íme Manócskánk:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Napsugár.

Már mért ne lehetne baba?! Van akinek egész terhesség alatt rendesen meg jön mint a zuhatag. Nekem pl az volt hogy amikor a petit vártam akkor ő ikerként indult de korkülönbséges ikerként. Elment az egyik és a dokihoz és mondta hogy igen látja hogy kiszakadt valami a nyálkahártyából. És rá két héttel ott dobogott a petikém.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gröni,
Jó az új vonalzód! Szilveszterkor lesz miért tüzijátékolni! :wink:

Sugi,
Beszéltél a dokiddal? Amúgy szerintem sem biztos, hogy olyan nagy a baj. Lehet egyszerűen egy bébike is a dologban. :wink: Drukkolok nagyon!

Mimi,
Na, mi volt?

Zsuzsu,
Oké, nekem kb. 40 perc kell hogy felöltözzünk és odaérjünk.

Niki,
Nagyon cuki Manócskád! :)

KépKép
dreika

Na, itt vagyok!

Minden ok.!

Nagyon édi-bébi a babánk, apa teljesen odavan érte!

Annyira kis aranyos volt, ahogy mozgolódott! Mostmár tényleg kis emberke formája van. Nyakiredő: 2mm.

Legközelebb AFP után megyek UH-ra+vizsgálatra, majd januárban vmikor.

Kép a mi babánk

Kép
zmimi

Napsugár: nagyon szoritok érted. De nem kell pánikolni. van olyan, hogy az ember mensit produkál , közben meg babás. Ha az első teszt halvány lett és a második erős akkor a HCG erősődik ami nem rossz hír. Várjuk meg mit mond a doki. Irj amint hazaértél. Ma este mész ugye??

Kép
csucsu05

Sziasztok.
Zmimi.
Örülök nektek.
Szuper látni manócskádat, nagyon jó érzés lehet, pedig mennyire nehézkesen kezdődött, a te terhességed is.

Pinkiné, tied is gyönyörű, gratulálok mindkettőtöknek.

Beszéltem a szülésznővel, természetesen csak találgatni tud bárki is.
De a tegnapi idegrohamom miatt, megint elkezdtem barnázni, ezért fölmentem hozzá.
Azt mondta, most semmit nem tudunk tenni, próbáljak megnyugodni, terhesség nélkül nincs + teszt, az pedig hogy erősödik azt jelenti hogy nem esett ki.ami egyáltalán nem jelenti azt hogy jó helyen van és életképes lesz.
Két hét múlva kell menjek a dokihoz, vagy lát majd valamit , vagy nem , de az is lehet hogy megint elkezdek majd erősebben vérezni, és kitisztul.
Van egy verzió, ami még hihetőnek tűnik, de én ehhez nagyon laikus vagyok, hogy megítélhessem, mivel kétszarvú a méhem, az egyik szarvban nem megtermékenyült nyálkahártya szakadt le, ami rendes mensis tünetekkel jöhet le.
A multkori terhességnél, ott maradt a megvastagodott nyálkahártya végig majd 3 hónapig, ezért nem értem most mért variál.
Na mindegy szedem a vitamint már úgyis 5 hónapja, a mensis görcsökre gyógyszert szedtem igaz jó gyöngét mert gyógyszerérzékeny vagyok, ezenkívűl tegnap voltam hajat melíroztatni, a fiam egész hét végén emelgettem, ha így is ott tud maradni, akkor megérdemli hogy megszülessen, de nekem egyelőre a halvány remény sem maradt, inkább attól félek, hogy két hét múlva megint csak kitakarítanak.
Reggel a hőm 36,9 volt, nem tudom terhesség alatt mennyi volt nkem , mert nem mértem akkor.

vödör számraa magne b6 nyugtat is és izomlazító is, meglátjuk mi lesz.
A szülésznő azt mondta velem kapcsolatban semmion nem csodálkozik, az én esetem úgysem átlagos.
Na bumm
Vendég

Csucsu, most sem erős a tesz, csak erősebb, 2 nap múlva újra csinálok, ha még mindig erősödik akkor tovább fejlődik, ha halványodik akkor azt jelenti hogy a mensi kimosta, csak a hcg még nem csökkent, azt mondta a szülésznő, hogy spontán vetélés után is még egy hétig mkimutathatja a teszt, de mindig halványabban.
Valami lehet abban amit harivera írt, mert a terhesség ugyan leállítja a peteérést, de ilyen létezik pár napos esetleg 1hetes korkülönbség, mondjuk nekem szerintem épp azért szakadt le az egyik szarvból(ha így van) mert nem termékenyült meg.
Vendég

Naosugár: Most ne agyalj próbálj nyugodt lenni. Várjuk meg mit mond a doki. ne a legrosszabbra gondolj. Én bizakodó vagyok. Szép karácsonyi ajándék lenne az biztos ha a baba jönne nálatok :)
Szorítok :)

Kép
csucsu05

Köszi aranyos vagy
Vendég

Csak gyors bejelentkezés.

Sugi!

Ki a dokid? Jöhet magánban is. Azért furi, hogy a szülésznővel beszéled meg. :wink: Bízom benne, hogy abszolút + lesz a végkifejlet.

Zsuzsu!

Ábel nagyon bátor, hogy nem félt a Mikulástól. :-)

Mimi! Niki!

Nagyon szépek a babókák, vigyázzatok rájuk! :-)

Kinga tegnap furi volt, félt a Mikitől, utána a kalauztól, és este el kellett jönnünk, mert semmi sem volt törpös. Itthon olyan árnyalatnyit meleg volt, kapott panadolt, éjjel viszont már tüzes volt, kúpot kapott. Most is meleg a teste. :cry: Déltől rendel a doktornéni, megyünk.

Hát ez van. :cry:

tjuca

Mimi, Niki!

Klasszak a fotók!!! én mindig olyan nehezen boldogulok az ilyen képekkel, de azért megfejtettem őket :lol: 8)

Juca!

Kingának jobbulást!

Napsugár!

Nagyon szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok Nálatok! Egy barátunk nagyon trükkös volt annak idején, amikor megfogant, még suttyomban 4 hónapig bújkált miközben az anyukája szépen normálisan menstruált - mikor kiderült, hogy baba van, és már nem lehet elvetetni, akkor házasodtak össze hirtelen a szülei. Egyébként esélye sem lett volna, ha nem bújik a menses mögé. Szóval simán lehet babát várni és menstruálni párhuzamosan...
Egyébként ez a kétszarvú dolog tényleg okozhat ilyet szerintem.
Mindenesetre a legjobbakat!

Kata

Kép
wkata

Nagyon aranyosak vagytok csajok,ezért szeretek itt lenni, olyan mintha az egész csapat egy nagy család lennénk.
Juca dr.Lövey a dokim , ma Gyöngyösön van, este rendel, otthon, föl fogom hívni, a szülésznőhöz azért mentem föl mert a doki mellett van a műtőbe mindig és már nagyon ideges voltam, és persze multkor fölajánlotta hogy bármi van nyugodtan mondjak el neki mindent, mejd ha sikerül megnyugtat, ettől függetlenül a dokival beszélni fogok, ha kell elmegyek, vagy pedig csak utrot iratok.
Én is úgy jártam most mint te, megint elmentem tesztért, hamarabb kijött a tesztcsík, mont a controlcsík, ma már sokkal erősebb, pedig ezt is most csináltam.
Ugyanúgy barnázok egy egy keveset, nem mondhatnám hogy nagyon, de azért még mindig van.
Vendég

Sugi, ha erősödik a teszt, akkor nem lesz gond!!! :wink:

Pinkiné, Mimi,
szépen a babák!

JUca, Kingának jobbulást.

Peti is olyan határeset, az orra folyik, reggel köhög, de napközben nem, láza nincs. Kicsit göthös, de nem beteg végülis.
Így aztán elmentünk az oviba, mert ma jött oda a mikulás! Nem sírt tőle, de különösebben nem is tetszett neki, közömbösen vizsgálgatta.

Csomagot kapott, most dugdosom előle, mert legszívesebben minden csokit azonnal felfalna.

Nekem folyik az orrom, meg el van dugulva, a férjemnek detto, remélem karácsonyig már ez lesz az utolsó ilyen megfázás. Amióta terhes vagyok, ez a 3. ilyen, már unom.

Na pussz mindenkinek!
Vendég

Köszi csajok, hogy velem vagytok, de egy kicsit sem ért váratlanul! Ezt az ember valahogy megérzi, hogy terhes, nem terhes! Egy percig sem éreztem, csak ciklus elején! 8)

Mimi!

Örülök, hogy minden rendben a babával!

Sugi!

Az ember ilyenkor nem tud mást írni csak azt, hogy nyugodj meg, de közben azt is tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű! Tény, hogy a hcg nem ürül ki egyből! Engem vetélés után sem akartak hazaengedni, mert egyre magasabb volt a hcg szintem és még következő hónapban is pozitívat teszteltem! De..... egy vetélés nagyon fájdalmas, belőlem ömlött a vér, tényleg azt hittem, hogy elvérzek és a fájdalomtól az ájulás környékezett! Egy kis vérzés belefér még! Ha neked nem volt túl fájdalmas és erős vérzésed, akkor nem hiszem, hogy elment a baba! Ha meg abbamaradt a vérzés, akkor tuti, hogy ott van! Az, hogy emiatt a vérzés miatt lehet-e baj a babával, szerintem nem..... Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi gond és gondtalan 8 hónap babavárást kívánok neked! :wink:

Pinkiné!

Örülök, hogy nálatok is oké minden! Tessék szépen a férfis csajoknak is mutogatni! :P
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem volt időm írni, most is csak bekukk.

Gröni :cry: :cry: :cry:

Mimi, szuper, hogy minden oké! :lol:

Sugi, tulajdonképpen miattad néztem be, nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tiszta szívemből kívánom, hogy 9 hónap múlva egészséges bébi születéséről számolj be nekünk! :lol:
Hulla fáradt vagyok, a munkahelyemen bolondokháza van, meg munka után még nézegetni voltam a barátnőmékkel a Kika-ban, úgyhogy eszem valami megengedettet, aztán belezúdulok az ágyba.Gyorsan itt lesz a reggel 5 óra...

Bár lehet, hogy nem kellene aludni mennem, de most képtelen lennék bármire is...

Betegneknek jobbulást kívánok!
Vendég

Most látom, még van két napom...hát, reménykedem, hogy nem pont ma van a napja...és tényleg még két nap.
Vendég

Na nem voltam két napig netközelben...

Sugi,
tudtál beszélni végül a dokival? Mit mondott?

Luca,
te már itt tartasz? Én még csak a 7-en, van vagy egy hét még a peteérésig. Remélem, mert eddig sokat nem tettünk a tesó érdekében :cry:

Zsuzsu,
tudod már, hogy hogy alakul a jövő heted?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sugi!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Itt baba van a dologban :D Most próbálj kicsit pihenni. Dokit mielőbb hívd fel.

Luca, hajrá!

Juca
Még egy kis idő és tádá :) Megnyugtatásul olvasd el a tegnapi hozzászólásodat :lol:

Itt minden OK. Lassan kijövök a göthösségből. Ma nagyon sok jó történt velem. Francba, hogy nem írhatom le. Egyre jobban belemerülök a karácsonyi hangulatba is :)

lilia

Kép
lilia

Sziasztok.
Este beszéltem a dokival, behívott ma délre uh-ra, tegnap este csajok nagyon féltem, barnáztam rendesen, már azt hittem megint elönt, most egyelőre minden rendben, a vizsgálattól viszont rettegek.
délre megyek, de szerintem 3-nál előbb nem tudok itt lenni, azonnal írok amint tudok.
Lina luca lili meg a többiek, húzzatok bele, nektek biztos jobban sikerül mint nekem.
Juca te hogy vagy vannak már tüneteid?
Vendég

Fölteszem a görbémet, ilyet én még úgy sem láttam. :roll:
1196921880.9518.xls
Vendég

na nem jót raktam föl 1196922003.8957.xls
Vendég

Mindenkinek gazdag Mikulást kívánok.

Minden gyerekünknek itt a fórumon nagy nagy puszit küldök.

Majd jelentkezem, sziasztok.
Vendég

Napsugár: Szoritok érted. Azonnal írj ha megjöttél a dokitól. Irtó kiváncsi vagyok . remélem a mikulás meghozta neked a babát :) Csak nem a csizmádba tette :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mimi,
Pocibabátok tényleg nagyon édi-bébi. :)

Sugi,
Nagyon drukkolok, nem lesz semmi baj!!!! +++

Juca,
Hogy van Kinga? És Te?

Kacika,
Jobbulást!

Zsuzsu,
Jó volt megismerni Benneteket! :)

KépKép
dreika

Sziasztok!!!

Napsugi!
Nagyon bizakodom miattad, izgalommal várom a híreket. Küldök sok ++++++++++enerdzsit!!!!

Erika!

Sajnáltam, h kevés idő volt a közös játékre, de majd legközelebb. A máltai játszón van lehetőség peluscserére??? Ábelt alig lehetett elvonszolni a játékoktól, oda kellett hívnom a férjemet. Beni nagyon aranyos, örülök, h találkoztunk!!! Milyen volt a miki buli???

Juca!

Hogy vagytok???????????????????????? Kinga hője?? mit mondott a doki???? Pocaklakó???????????

Tegnap én is megtapasztaltam milyen az, amikor egy gyerek szándékosan beveri a fejét.........megértem magyarázkodni apának az ujabb kék pukkli miatt......

Linácska!
Nekünk a kedd és a szerda is jó. Úgy gondolom a Centrum előtt kéne talizni, 12:15 körül tudnánk odaérni. Remélhetőleg nem lesz eső és akkor sétálhatunk egyet a karácsonyi forgatagban. Ha Ábel hisztis lesz, lepasszolom az apjának :-)

Mimi!
Gratulálok!!!!!!

Luca!
Kitartást a munkahelyen!!!!!!

Monti!
Tudom, h dolizol, de életjelet léccike! :)

BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!!!!!!!!

(emlékezetes nap nálunk, két éve ilyenkor láttuk előszőr Ábelt, dobogott a szivecske és ficánkolt :lol: )

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Kinga nem lázas, viszont gennyes tüszősmandulagyulladása van. :shock: Dokinéni, csak annyit mondott, hogy ennyit a summetrolimról, és a kollégáról. Írt egy cedax baby nevű antibiotikumot, naponta egyszer kell adni, és megeszi Kinga nem kell leteperni. Este nem kapott kúpot csak panadolt, de nem volt lázas. Nyelni nehezen nyel, de étvágya van, így neki joghurtot hozott a miki. Kedve jó, nem levert, úgyhogy most határozottan jobb, bár így a mai mikiprogram kimarad, bár lehet nem is baj. :wink:

Sugi!

Várom a déli uhu eredményét. Lövey nálam nincs jó helyen, de ez itt nem is számít, remélem jó hírt mond, és lesz nagy öröm. :lol:

Lányok!

Köszi jól vagyok, talán túlzottan is. Estére felpüffedek, mint egy pöffeteg, de ez az összes, amit produkálok.

Zsuzsu!

Kinga lassan leszokik az önpusztításról. :wink: Nálunk nem kell magyarázkodni, mert Kofával is megcsinálja a repertoárját. :twisted:

Csajszik, akiket érdekel, és van kedve és még rá is ér akkor, szeretettel várom:
http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... yi-koncert

Most mennem kell, mert a kisördögöm éppen alkot.

tjuca

Szia Lányok!

Mindenkinek köszönöm a gratukat a babánkhoz! :wink:

Ma a nagyfiamat vittem szemészeti kontrollra, be a Klinikákhoz. Olyan forgalom volt, h ihajj... Budapest-Budapest Te csodás...

4 éve műtötték, mert kancsalon született, és rendszeresen kell ellenőriztetni a szemcsijét. Így ma nem volt suliban.

Tegnap kismama relax csoportban voltam délelőtt, klassz volt! (már voltam néhányszor)

Hozzánk tegnap este jött a Miku, a legkisebb tombolt, h ez nem lehet igaz, h ő megint nem vette észre, mikor bejött, pedig annyira látni szerette volna az IGAZI Mikulást. :lol:

Sugi, drukk, várjuk a híreket!

Kép
zmimi

2 napot visszaadtam a vonalzómanak... :twisted:

a mensimhez képest ugye anno 4 napot vettem el, mert h nem középidős PÉ volt, de az UH szerint az soknak tűnik. Így most a matek-közepet véve a 4 -nek, gondoltam korrigálok 2 napot. Így reálisabb.

Megyek, felteszem a kocsonyának valót főzni!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Zsuzsu! Nyugi, itt vagyok! :lol: Minden nap elolvaslak titeket, arra azért szakítok időt, csak írni nem tudok mindig. Keddig nem megyek dolgozni, így most lesz időm pihenni, meg írni is. :lol:

Napsugár! Így messziről is nagyon szorítottam neked, remélem ma jó híreket hallunk!

Juca! Kingának jobbulást! Neked meg tartós jól-létet. :lol:
Igen, mi már a neveken gondolkodunk, mert nálunk névháború van. Még véletlenül sem ugyanazok a nevek tetszenek nekünk. :twisted: Ha tudnánk milyen nemű a bébi, felére csökkene a csatározások száma. :roll:

Luca! Ez most egy teljesen spontán hónap, ugye? Semmi gyogyi, csak a teák? Nem lustálkodni mostanában! Hajrá, mindent bele! :lol:

Niki! Mimi! örülök, hogy minden rendben a babákkal és szépen növögetnek. :lol:

Nálam: ma voltam a háziorvosnál. Vérnyomás rendben. :lol: Most vagy nyugodtabb voltam, vagy használ a sómentes diáta. :roll: Ráállított a mérlegre és kikaptam, mert az elmúlt 6 hétben nem híztam egy dekát sem. :roll: Én igazából nem aggódom, mert van rajtam tartalék, úgy kb. 15 kg, :oops: abból elegendő tápanyaghoz jut a gyerek.

Utána mentem a nőgyogyihoz. Hétfőn kell mennem AFP-re. Akkor leszek 15+1. :shock: Szerintetek nem túl korai az? Újból meg kell csináltatni a vércsoportot is, mert elkevérték valahol a laborban. :roll: Uh most nem volt, majd AFP után. :cry:

Szeretnétek látni pocakfotót? :lol: Hát, én is! De nem tudok rakni, mert MÉG MINDIG NEM LÁTSZIK RAJTAM EGYÁLTALÁN SEMMI! Lefényképeztem ma reggel, de pont olyan, mint a legutóbbi. Persze a nőgyógyászt azzal fárasztottam, hogy biztos nem fejlődik rendesen a gyerek. De persze szerinte ez teljesen normális, és ilyenkor még nem mindenkinél szokott látszani.

Remélem mindenkinek hozott valami szépet a Mikulás. :lol: Az én Mikulásom kicsit feledékeny :roll: így nekem ma fog hozni valamit. Csokit nem kértem, mert még mindig undorodom tőle. :? Majd lesz helyette mikulásvirág. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok.
Hazajöttem, sajnos most egy másik doki vizsgált, olyan ügyes volt hogy ő még a kétszarvúságomat sem látta, norm szerkezetű és nagyságu uterus.A dokimnak ettől égnek állt a haja.
(Ő tapintásos vizsgálattal belülről már megállapította, annyira azért nem hülye)
Terhességet nem lát, nyh vastagság 3.2 mm, ami szerintem nagyon kevés, terhesség így tuti nincs, de azért megvártam a dokimat, azt mondja hogy ez még egyáltalán nem biztos, simán vérezhettem és közben még megmaradt a terhesség, ő is látta a nyh vastagságot, de emiatt nem parázott, azt mondta, hogy szerinte olyan kicsi még a terhesség hogy nem láthatják még.
Na igazodjon ki rajtuk valaki.
Itt vannak köztetek akiknek már néztek nyh vastagságot, nektek milyen értékeitek voltak?
Jól megnyomkodott, úgyhogy megint barnáztam egy keveset, szóval semmi sem jobb.Vettem ugyanolyan tesztet, amilyennel tegnap előtt teszteltem, nehogy az legyen hogy másik teszt erősebben mutatja, természetesen megint erősebb a csík, ha valaki ezután akar tapétázni, szóljon.
A lényeg az, hogy semmi kórosat nem találtak, nem amiatt magas a hcg szintem, ja és tuti nem volt vetélés mert azt látniuk kellett volna
Vendég

Sugi!

Hú.

Honnan kellett volna látniuk a vetélést? Most ezt csak kérdezem, ne érts félre. Ha erősebb a teszt, akkor ott emelkedik a hcg szint ez biztos. Ilyenkor tényleg nem látnak semmit, max. azt hogy mekkora a méhnyálkahártya. Nem vagyok orvos, de azért egy hcg vérvétel beleférne, pláne, ha vékony a nyálkahártya, hogy segítsenek, vagy, ha olyan kicsi a hcg megnyugodj. Ha a kétszarvúságot nem vették észre, attól függetlenül remélem megnézték a petevezetőket. A barnázásra, rövid mensire Lövey sem mondott semmit? Mikor kell visszamenned?

azt tudtam, hogy nem tudnak teljesen megnyugtatni, de hogy úgy jössz el, mintha csak itt kaptál volna tőlünk kéretlen tanácsokat, hát ezt nem gondoltam volna. :cry:

Amúgy ha meg "fincsi" vizsgálat, ha megláttam, hogy dr. Umáthum, vagy dr. Csoszánszky, hazamentem. Na erről ennyit. Gondolom már sokat változott a helyzet, de az orvos a kezén nem hiszem, hogy fog változtatni. :shock:

tjuca

Nem tudom hogy hívták a dokit, de nem tud jól magyarul az tuti, ilyen kicsit ernyedt hapsi, magas, és olyan se válla ,feneke nagy :P :P :P
Lövey azt mondta, hogy jövő csütörtökön ő lesz uh-s, megnéz, hiába visz most haza a saját rendelőjébe az ő uh-ja még kevesebbet lát, így jövő héten is be kell menjek .
Én egyébként azt nem értettem hogy most mért kellett megnézni,
szerintem valami komolyabb gondot akart ő most kiszűrni, csak nem mondta, ezt abból gondolom, mert elejtett egy mondatot, -magas hcg, mástól is lehet, hadd ne mondjam mitől, de az most nem áll fent.
Mindent megnézett a selyem doki, de az ő eredményéből már úgysem értek semmit.
Mondom neki hogy véreztem és szerintem megjött, 2 perc múlva azt mondja, ha nem jön meg két hétig akkor menjek vissza, mondom neki, most véreztem... akkor egyáltalán ne menjek vissza.
Csoda ha megvártam a dokimat, figyu ez nem csak magyarul nem ért....sehogy áááááááááá de pipa vagyok.
Vendég

csak uh -t csinált azzal nyomkodott agyon
.
Ja és először hasit csinált hhhmmmmmmmmmmmmmmm
Vendég

10 éve nem voltam hatvani nőorvosnál, arab akkor nem volt. 98-ban volt egy vakbéműtét duplán, azóta hanyagolom azt a helyet, főleg a sebészetét. Apropó nekem Kőszegi volt a házidokim. Egy lajhár, de ritka alapos fazon. Neki köszönhetem, hogy nagyobb baj nélkül kijöttem ebből a vakbélműtétesdiből, felhívta a kórházat, megkért, hogy most menjek ki az asszisztenshez, majd úgy ordított, hogy kihallatszott a folyosóra, hogy mit hol, és hogyan csesztek el, és ha nem akarnak bulit, akkor most ő választ nekem dokit, és minden nap elszámoltatja a népet. Anyámmal csak lestünk, de tény, hogy már egész sereg várt, megvoltak a papírjaim, és az orvosom.
Szóval csak mondom, ha Nektek ő a háziorvos, nála lehet ilyen téren kereskedni. :-) Ő pl. elintézte, hogy ne Popovits, hanem a nő csinálja a gyomortrükközésem stb. Szóval, ha valami túlfolyt rajtunk, akkor jött Kőszegi, aki segített. Mondjuk nem nagyon sokszosr találkoztunk, talán négyszer-ötször az egyetemi éveim alatt, nem voltam az az orvoson ülő beteg, de ha mentem, akkor általában valami nagy balhé volt. Ő legutoljára dr. Nagy Emesét ajánlotta, de ha jól tudom elmarták Hatvanból. :-( Először szülést nem vezethetett, mert megkapta az összes rákos beteget, meg tinit, majd teljesen ellehetetlenítették. Amikor eljöttem az egyetemre már nem választottam másik orvost ott, jöttem Pestre.

Az jó, hogy jövő héten megint kell menned, addig meg bízzunk benne, hogy jól alakul a dolog. Egyél méhpempőt, kapni a dm-ben is. Az csinál nyálkahártyát. :wink: A többit meg a gondviselésre kell bíznod. :D

tjuca

Sugi,
hát gondolom nem nyugodtál meg nagyon, de hátha jövő héten többminden kiderül. Én a babatervezők otthonán olvastam egy valamiről, ami tud HCG-t termelni, de az meg látszott volna az UH-n, és biztos nem erről van szó.

Zsuzsu,
hétfőn kitudakolom, hogy hogy mennek majd a napjaim Szegeden, és hogy melyik nap tudok kilógni. A Centrum tökéletes, meg az időpont is, az olyan épp ebédidős...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hasit a 4. héten... meredek. akkor ki tudja milyen is a nyálkahártyád valójában. :shock:

na megyek, mert teljesen felpörögtem... :evil:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?