Sziasztok Drágáim!
Beze! Persze, írok Neked, ha úton leszünk, és egyben köszönöm is, hogy felajánlottad, nagyon jól esik, hogy így gondolsz rám! Én is várom a képeket a gyerekekről, és még mindig nem kaptunk Lexike szülinapos fotóiból sem!
Csillag! Nekem Bencéről egy szó jutott eszembe: szívtipró! Egyszerűen ez a nézés...jaj lesz a csajoknak az oviban. Gergőci meg egy kis herceg nekem! Büszkék lehettek rájuk, de biztosan azok is vagytok!
Te figyu már? Azt hittem "felkiáltasz" majd, ha meglátod a szőnyegünket, hiszen zöld!
De persze ezt csak viccelek, csak tudom, hogy a szíved csücske a zöld szín!
Zsuzsi! De jó, hogy írtál egy kicsit magatokról! Örülök, hogy Zsófi ilyen jó baba, így legalább van időd Pankára! Róla is várok ám fotót! Zsófi nagyon szép kisbaba!
Mona! Gratula a leltárhoz, örülök, hogy ennyire szeretnek odabent. Ez nagy ritkaság a mai világban!
Rita! Köszi a biztatást! Valahogy eddig én is arra számítottam, hogy a vajjúdás "rosszabb" lesz, mint a kitolás, legalábbis remélem!
Olyan sokat eszembe jutsz, hogy nem csoda, hogy a vége felé annyira nehéz volt Neked, hiszen Zalán tényleg hatalmas lett! Pihenj tényleg, amennyit tudsz, mert ezt most kell kipihenni, később már nem lehet!
Dike! Akartam már írni, hogy elhiszem, hogy nagyon várod, hogy megszülessen, de a kismamiságod legszebb része még most jön. Amikor majd olyan mozgásai lesznek, amiket már valóban élvezni tudsz, azt soha semmi nem adja vissza, ezt ki kell élvezni!
Nika! Hidd el, a mostani "életformád" eredménye egy tesó lesz! Tuti biztos vagyok benne!
Mia! Örülök, hogy jó lett az nst!
Bocs, hogy ma eddig nem jöttem. Reggel fél9-ig aludtam
Persze nem egy huzamban, de vissza tudtam aludni, magam sem hittem a szememnek, amikor megláttam az órát. Aztán voltam fent a városban a szomszédasszony felvitt, utána meg főztem egy csirkeragulevest, meg sütöttem palacsintát! Nyoma sincs a tegnapi rosszullétnek. Biztos az időjárás miatt volt tegnap.
Kati írt sms-t, várják a vizsgálati eredményeket! Uh, méhszáj, és ezután döntenek, de a dokija azt mondta, szerinte ma mehet haza!
Majd jövök később még!
Most pihizek egy picit...