Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük a szobadicsit! Nekünk is nagyon tetszik, de ez ízlés dolga is.
Ma nagyon nem vagyok toppon. Nagyon sokat keményedett/dik a pocakom, és fájdogált is mensisen, de nem volt vészes. Viszont néha annyira nyom alul, hogy néha megfogom a hasam "le ne essen"! :lol: Pocakom is jóval lejjebb van, majd csináltatok Zolival képet, de Ő is mondogatja.

Kati írt sms-t, holnap lehet, hogy hazaengedik. Bogit ma 3290g-nak mérték és 39-es méreteket mondtak rá, lepénye 2.fokban érett, vérképe alakul. Dokija holnap még nincs, de azért elképzelhető, hogy hazaengedik.

Nika! Az tök jó, hogy együtt mentek-jöttök! Örülök, hogy jól telt a mai nap.

Csillag! Én is már utálom a telet. Ilyenkor már rohadtul elegem van belőle, és nagyon várom a tavaszt. Ezt a Reparont ki fogom próbálni, köszi!
pedi
Kalocsa

Csillagvirág
Csipő uh, írtam? :oops: Csak az ortopéd vizsgálatra gondoltam. Regit is két hetesen vittük, jövő héten visszük Zalánt is. Anyukám majd eljön velem. Hazafelé még beugrok majd a Rossmannba, addig Zalánnal a kocsiban maradnak. Remélem ez a hideg már nem sokáig tart.

Pedi
Nagyon szép a szoba. Szép lett a festés.
Azért jobb lesz Katinak is itthonról menni szülni. Már szép méretei vannak, szerintem simán lesz három és fél kilós a baba.

Ma biztos valami front van. Zalán egész nap aludna, azért most 18 órától 18.35-ig szopizott szép mennyiséget, de előtte állandóan bealudt. Már kézzel fejni kell a mellem, mert nem eszi ki teljesen.
Közben, úgy néz ki a kórházból sikerült hazahoznom valami náthát. Mert a szüléskor, meg utána napokban teljesen jól voltam.
Megint extra C vitamin, remélem nem lesz rosszabb. Bár fekvéskor alig kapok levegőt, köhögni meg nem merek nagyon, mert akkor fáj a varratoknál.
Vendég

Rita! neked jobbulást! nagyon aranyosak együtt a gyermekeid!

pedi! gyönyörű a babaszoba! 11 kiló?szuper jó, bár csak én is annyit híznék!

köszönöm a pocak dicséreteket!

én reggel 10kor :) felhívtam a szülésznőm,mondta, h most menjek be, és csörgessem meg ha ott vagyok, és akkor majd rá csörög a dokira h megérkeztem, így is volt. megvizsgált, nem igen látott gombás dolgot, csak a tünetek miatt, amik mára természetesen teljesen megszűntek viszketés, égés...alapján gondolja h gomba. őszinte vok, szerintem nem az! írt fel primafucin kúpot, ez 3dbos este egyet kell feltenni, ez gombára. gondolom bajom nem lehet belőle, úgy h elhasználom.

visszafele bementem egyik barátnőmhöz ott voltam nála fél 4ig, aztán elmentem páromnak ajándékot venni.kap egy szíves mókás kaktuszt tartó díszt, szíves tusfürdőt, meg egy nivea Q10 arc krémet, huu tuti örülni fog neki. már múltkor mondtam neki, h el kéne neki kezdeni vmit használni ráncosodásra:))))) na meg száraz is az arcbőre. csak eddig sajnáltam rá a pénzt, de ha beválik megérte:) még nincs itthon, tanfolyamon van, én nem tudom kapok e vmi meglepit...:)

KépKép
dike

Én kivagyok de teljesen....

Ez az ember....A múlt héten 4 napot hisztiztem,mire kaptam egy szál rózsát a HÁZASSÁGI évfordulónkra...nem győztem emlegetni,hogy hétfőn valentin nap...vettem neki egy szép új karórát...gondoltam hogy fog neki örülni...erre egy órával ezelőttig vártam,hogy előáll-e valamivel,de totál el lettem felejtve :(

szomojú vagyok:(((((

Pedi szép a gyerek szoba

Dike nem lehet,hogy csak az a baj amit írtam a múltkor???

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga, jaj, annyira sajnálom... de biztos tudod, hogy a pasik valahogy másképp működnek. biztos, hogy nagyon szeret Téged a Párod, ott hordod a szíved alatt a szerelmetek gyümölcsét!

Rita, az első két hétben nekem is kellett fejnem, de aztán beállt a kereslet-kínálat dolog.

Nika, milyen jól megszerveztétek, hogy Gergővel együtt tudtok menni és jönni az oviból. Írtad, hogy más a munka így délelőtt. Mit kellett ma csinálnod?

Dike, örülök, hogy nincs bajod!

Mi nem szoktunk nagy hókuszpókuszt csapni ebből a Valentin napból. Ma inkább azért ünnepeltünk egy kicsit este, mert ma van 5 éve, hogy Apa megkérte a kezemet. :D Még egy kis pezsgőt is ittam. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14

MINDIG AZZAL JÖN,HOGY Ő MILYEN NAGYON FELEDÉKENY...DE BASSZUS!!!MOST VETTEM NEKI EGY 80.000-ES TELEFONT..VAN BENNE NAPTÁR,BE LEHET ÁLLÍTANI EMLÉKEZTETŐT...HA ANNYIRA ÉRDEKELNÉ,BEÁLLÍTANI...ÉS A GYEREKET SE AKARTA...3 HÉTIG VESZEKEDTEM,MIRE RÁBÓLINTOTT!!!!AZT AKARTA,VETESSEM EL!!!!INKÁBB CSAK BELETÖRŐDÖTT,MINT VÁRJA :(

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!!!!!!!

Pedi azért még néha meginog......mert mi lesz a sok vizsgálattal az elején ha ő dolgozik.......meg ilyenek....de majd megoldjuk valahogy!!!!
a 11 kiló tényleg nem sok..simán lemegy a szülésnél!!!!:)
GYÖNYÖRŰ SZOBÁJA LESZ ESZTERNEK VAGY BÁLINTNAK!!!!!:):):)

Virág nagyon cuki lehetett Gergő ahogy hangosan kacag:):):)

Rita istenem de édes az alvós kép!!!!!:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nálunk apa ma azt mondta mikor hazajöttem hogy ma ő főzött ez a valentin napi ajándék tőle :):):) nem csinálunk nagy dolgot belőle :):):)

nika70
Salgótarján

JÓL VAN OKÉ...AMÚGY ÉN SE...DE AMIKOR HÉTFŐN VOLT A HÁZASSÁGI,ÉS CSÜTÖRTÖKIG KELLETT HISZTIZNEM,MIRE KAPTAM EGY SZÁL VIRÁGOT....MEG EBBEN A HÓNAPBAN CSAK RÁ 100.000-ET KÖLTÖTTEM....ELVÁRHATOM,HOGY LEGALÁBB EGY SZÁL GAZZAL JELEZZE,HOGY ESZÉBE JUTOTTAM NEM?????

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Majga! Én sajnos nem tudok Veled ebben együtt érezni, ugyanis nekünk ez a nap nem ünnep. Soha nem is tartottuk, nem is fogjuk. Aznap, mikor összejöttünk meg szoktuk jegyezni, hogy ez az a nap, és házassági évfordulót tartjuk. Azt sem úgy, hogy meglepi nekem meg neki, hanem aznap családi ebédet szoktam tartani. Lehet, most a kismamiság miatt is érint ennyire rosszul Téged. És ha ez megvigasztal, engem sem akart apukám anno, ugyanúgy azt mondta anyunak, hogy vetessen el, ahogy a Te párod, aztán, én lettem a kedvenc kislánya, szeme fénye, pedig van egy nővérem!

Csillag! Jaj, hát akkor Nektek gratulálok ehhez a jeles naphoz! Gergőnek meg nem lesz semmi baja attól az egy korty pezsgőtől! :wink:

Nita! Köszi a szobadicsit.

Tegnap este Kati megint írt, idézem:
"Úgy tűnik, hogy igazatok lesz. Megint fáj a vesém és a dokimmal megbeszéltük, hogy megvárom szerdán és ha nyilogattam, akkor jöhet Bogi, nehogy baj legyen!"
Szóval, ezek szerint holnap derül ki, hogy mi lesz velük!

Én tegnap már 9kor aludtam, éjfélkor keltem, akkor fent voltam fél1ig, de utána 4kor cscak egy pisi volt és szunyáltam tovább. Reggel megint tudtam wc-re menni, így javulgat az aranyerem.
Durvák ezek a frontok a héten, most erőteljes meleg, aztán hétvégén erőteljes hideg! :?
pedi
Kalocsa

Rita! Jobbulást Neked, remélem csak vmi nátha féle.

Dike! Örülök, hogy nincs semmi probléma! :wink:
pedi
Kalocsa

Pedi
Jók ezek a frontok, kifelé hozzák a babákat. A múlt hét is ugyanilyen volt. De szerdán született megint legtöbb baba, a hétvégén annyi nem. Mi hárman voltunk a szobában, és mind reggel, délelött szültünk.
Csak nátha (nagyon rossz, száraz levegő volt a kórházban, gondolom azért van). Lázam nincs, köhögés is nagyon enyhe. Meg rekedt vagyok, de az nem zavar.

Pedi (Katinak add át üdvözletem, és drukk a szüléshez)
Talán jobb is lesz, ha indítják a szülést, így ilyen fájdalmakkal senkinek sem jobb. Egyébként valahol azt olvastam, ha te kínlódsz, a baba is, és így kínjában kakil bele a magzatvízbe. Nekem is lázam volt kedd délután, este, meg még éjjel is, pocsékul voltam, fájt mindenem, biztos hogy Zalánt is megviselte. Aztán másnap nem is volt tiszta a magzatvíz.

Valentin nap
Mi sem ünnepeljük. De Zalán születésére kaptam tőle egy szép kis virágot. Nagyon kis helyeske.

Apa elvitte Regit oviba, aztán átrendezzük a szobákat. Holnap már lehet én viszem el Regit oviba, kell egy kis kimozdulás. Ülni már jól tudok, úgyhogy gondolom a kocsiban is menni fog. Nem szeretném ha húzódna a varrat, majd óvatosan, lassan sétálunk be az oviba.
Egyébként ma rávettem magam, és megnéztem a varratom, szépnek látszik, talán egy ici-picit duzzadt a varrat vége, de lehet azért mert az még majd kiesik. Csak már ez javulna, és akkor minden oké lenne. A hasam már szinte semmi, napról-napra laposodik. Fura, egy hete még bálna voltam, most meg újra vékony. :D
Vendég

Hát, Rita! Te nem vagy semmi csaj! Egy hete adtál életet egy több mint 4kg-os babának és máris a vezetésen töröd a fejed! Le a kalappal előtted! Nektek milyenek az éjszakák? Zalán kéri 3óránként a cicit?
Átadom az üdvözletet Katinak!

Nekem ma nagyon furi napom van. Fájogat a derekam, néha a hasam.
Még csak most tudtam rávenni magam a reggelire. Asszem utána felmegyek zuhanyozni és hajat mosni. Azért bízom benne, hogy ez még nem éles, és elmúlik. Bár tudom, hogy a szülés napja nem kívánságműsor és önzőek vagyunk, hogy mi akarjuk megválasztani a napot, de én még nem szeretnék szülni. :(
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Rita, Te aztán tényleg nem vagy semmi hogy máris autóba mersz ülni. Ha jól emlékszem én olyan 12 nappal szülés után vezettem először, de csak ide lementünk Bencussal a falusi boltba. Remegett kezem, lábam és nagyon rossz volt ahogy összerázta a méhemet meg a gátsebemet a zötyögős út. (Te tudod, hogy miről beszélek, láttad ezt a ramaty utat...)
Az esti rituálék hogy zajlanak most Nálatok? Regina nem ébred fel éjszaka amikor Zalán enni kér?
Neked jobbulást kívánok!

Pedi, én is sokszor puszilom Katit és nagyon sokat gondolok Rá és Bogicára. Remélem gyorsan elfelejti a kellemetlenségeket és a karjaiban tarthatja a gyönyörű kislányát!
Gyanús vagy nekem ezzel a reggeli zuhanyozással... csak nem szabályos fájásaid vannak???????????

Majga, ugyan át nem éltem amiről most írsz, hogy a Párod nem is akarta ezt a gyereket, de a szitu ugyanaz, mint a szüleimnél és mint Pediéknél volt. A húgom már nem volt "betervezve" (de utálom ezt a kifejezést...). Apukám és a szülők is mind azt akarták, hogy Anyu vetesse el, de Ő erre nem volt hajlandó. Vállalta a tesómat úgy is, hogy én még csak fél éves voltam amikor megfogant és ott volt már a bátyám is, aki nem volt még 3 éves. SOHA NEM BÁNTA MEG A DÖNTÉST!

Kép

Kép
csillagvirág14

Nagytakarítás, szobaátrendezés megvolt. El is fáradtam. De a párom is segített, úgyhogy nem volt vészes.

Pedi
Változó. Vasárnap éjjel egyszer volt fent fél 2-kor (akkor 4 óránként szopizott), meg reggel 6-kor. Utána már 3 óránként evett. Most éjjel sokat cicizett, az a baj, hogy ha nagyon fáradt bealszik, és fél óra múlva, vagy egy óra múlva megint kér. Majd néhány nap múlva azért akarom kicsit átszoktatni a kiságyba. De az elején még javasolják, hogy sokat legyen anyuka közelében, hiszen egy hete még a pocakomban lakott.

Csillagvirág
Én Regi születése után 9. napon ültem autóba, a faluba mentem akkor is, virágot venni, meg boltba. Most ez lesz a 7. napom. De annyira szeretnék már kimozdulni. Óvatosan ülök majd az autóban.
Nálunk jók az utak, felétek valóban borzasztóan rázós.
Regi nem ébred fel, jókat alszik, és örömmel megy oviba, úgyhogy nem fogtuk vissza, mert így nekünk is jobb. Átrendeztük a szobákat, sokkal nagyobb helyünk lett. Úgyhogy a gyerekszoba most csak Regusé. Nálunk lesz a baba. Így az sem fogja zavarni, ha éjjel pelusozok. Arra még azért megébredt.

Ébredezik Zalán, úgyhogy megyek etetni,aztán mi is ebédezünk. Átaludta a nagytakarítást. Aztán mikor már mindent szétkaptunk, széthúztuk a bútorokat, akkor jutott eszünkbe, hogy bármikor jöhet a doktornő, mert időpontot nem mondott, csak hogy a héten jön. Szóval gyorsan rakodtunk, nehogy erre a rumlira jöjjön.
Vendég

Sziasztok!

Mizujs erre?

Rita: gyönyörű Zalán baba,és az a haj :D nagyon cuki :wink: kis hajas baba :D

Tegnap voltam dokinál,minden oké méhszáj zárt!
Lili becsült súlya 2800g és pbd 90mm :D Holnap megyek nst-re,hihetetlen hogy már itt tartok én is :shock: :D

Majd később még jövök,és visszaolvasok :!:
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!

HAJRÁ KATI!!!!!!!!!:))))

Pedi énnn is puszilom Katit!!!!!!!!:)))))

Mia szépen növekszik Lili!!!!!!!!!!!:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majga: sajnálom :( beszéljétek meg :)
Pedi: annó én sem akart gyerek voltam :):):) becsúsztam és csak miattam házasodtak össze anyuék. aztán lett egy öcsém is.Igaz anyu haláláig nem váltak el,de van egy fél testvérem apu által.Szóval ők mindig emlegették hogy ha én nem csúszok be akkor nem házasodnak össze anyuék.viszont nagyon nagy veszekedések sosem voltak köztük.elfogadták a helyzetet és azért szépen éltek egymással.Igaz anyuból sokszor előtőrt az oroszlán jegye de apu egy csendes vízöntő szépen lenyugtatta.

Kati hajrá mindent bele :) sajnálom ezt a vese dolgot de ahogy kint lesz Bogica már gyorsan fog gyógyulni+++++++

Mia: már te is nst finisben vagy csaje most lettetek babásak:):):) kellenének az új kismamik most már mert lassan Dike és mona is megszűl és nincsen frissebb kismamink :(:)

nika70
Salgótarján

Nika nemsokára remélem csatlakozok friss mamiként!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

rita! dobj egy utolsó pocak képet ami volt,meg egy mostanit! :))) nagyon ügyi vagy,ilyen hamar visszanyerni egy alakot nem semmi!

kati! nagyon drukkolok!!!!!!könnyű szülést kívánok!

pedi drága sajnálom h fájsz továbbra is kitartást!

Barátnőm mára volt kiírva,volt is nst-n meg vizsgálaton és 2333 a méhszája.az már jó nem?de hazaengedték.

Mia! tényleg hihetetlen h már itt tartasz...szép súlya van Lilinek!örülök h minden rendben volt. nst-re drukk!

nika! bár csak mindjárt szülnék, de még olyan messze van:(( én már úgy várom h kibújjon!!!

ma egész nap fájt a hátam...brrr nagyon rossz.

KépKép
dike

Zalánka alszik, úgyhogy feltöltöttem a képeket.
Kép Kép Regi új szobája Kép
Vendég

SZiasztok Lányok!

Remélem, még jöhetek ide hozzátok!!! Először is szeretnék gratulálni az új anyukáknak! Még nem olvastam mindent vissza, de látom, hogy Bettykének és Ritának is megszülettek a babái. Gratulálok csajok! Szuper!

Üdv minden számomra új tagnak!!!

Mi nagyon ramatyul vagyunk. Panka bárányhimlős (már javulóban), úgyhogy most drukkolok, hogy Zsófi ne legyen beteg. Mellette van egy visszatérő náthája, amit már antibigyóval kéne kezelni, de most nem szedheti a himlő miatt, marhára hisztis, nyűgös. Én lerobantam, valami nátha, Balázs meg gyakice szeptember óta beteg kisebb-nagyobb megszakításokkal. Zsófi már nem szopizik, mert elapadt a tejem... de így is szépen fejlődik. Most volt 3 hónapos és 5300 gramm. Azért ez szép teljesítmény a 2530 grammos születési súlyához képest.
Panka egyébként ovikezdés óta többet van itthon, mint oviban, ezért alig tudok netezni. Kicsit néha benéztem, láttam, hogy máshova költöztetek, de arra már sok időm nem jutott, hogy jól el is olvassak mindent!
Remélem, nem haragszotok. És azt is remélem, tudok jönni sűrűbben, ha még elfogadtok.

kovacszsuzsi

Zsuszi drága! Hát persze, hogy jöhetsz, hiszen hiányoltunk is! De ezek után megértem, hogy nem jut időd semmire. Jobbulást Nektek!

Rita! Annyira cukik ez a képek. Regi egyszerűen haláli, ahogy nézi az öccsét alvás közben. Zalánt meg egyenesen meg tudnám zabálni!

Nika! Jöttök is majd szépen a pozitív tesztekkel, hiszen lassan jönnek a gólyák is! :wink:

Kati írt, hogy reggel voltak szabályos 20percesei, de aztán Bogi meggondolta magát. Holnap jön a dokija és minden eldől! Írtam neki, hogy mindenki puszilja.

Nekem ma délelőtt volt fájdalmasabb, de aztán elmúlt, du-án meg jöttek a jóslók. A délelőtti fájás, derék és alhas, nem volt rendszeres, inkább folyamatos. Zoli ma időben hazaért, elmentünk szőnyeget venni. Teszek Nektek képeket!

Kép
Kép Zoli és szerintem lejjebb van, de ezen a képen annyira nem látszik
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Pedi, nagyon szép a pocakod, formás, és tényleg lejjebb van! :D Azt már nem is mondom, hogy szuper vékony maradtál!!! Ha nem gond, írnál sms-t, amikor elindultok a kórházba? Szeretnék végig drukkolni nektek!
A szoba gyönyörű!
Drukkok katinak is mennek!!!

Rita, 1 hét alatt lapos has, aztaa, le a kalappal! Nekem még mindig van, kezdem azt hinni, sose fog visszahúzódni. :cry:

Nita, hamarosan hozod a pozi tesztet, aztán jönnek a többiek, bár lehet, hogy Nika lesz a zebrapárod, ki tudja? :wink:

Zsuzsi, jó, hogy jöttél, jobbulást nektek, Zsófi nagyon szép súlyban van! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Először hoztam "pár" fotót a fiúkákról. Utána majd írok is.. 8)

Kép

szunyóka...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14

Pedi, aztaaaaaaaa, de vékony vagy!!!!!!!!!!! Nagyon jól nézel ki! Hidd el, hogy Ritához hasonlóan Neked is tök lapos hasad lesz szülés után.

Zsuzsi, SZIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! De örülök Neked! Épp a napokban jártál a fejemben! :D Sajnálom, hogy ennyi betegség talál meg Benneteket és elhiszem, hogy kivagy.
Gratulálok Zsófi súlyához, nagyon szépen hizlalja magát a kisasszony! Pankucinak jobbulást, nagyon remélem, hogy Zsófika nem kapja el a bárányhimlőt.
Ha tudsz, gyere és mesél még egy kicsit magatokról és kérünk KÉPET a csajszikról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, magadat ki ne felejtsd a friss kismamik sorából! Nita jól mondta, Ti majd együtt zebrásodtok a közeljövőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze, nyugi, lemegy majd a hasad. Én Bencus után is így voltam, hogy nem tudtam lefogyni addig, amíg szoptattam. Ezért nem vagyok ANNYIRA elkeseredve. A szopi befejezése után elkezdtem intenzíven tornázni (Béres Alexandra FUN lettem) és rengeteget formálódott az egész testem. Most is ebben bízom. :wink:
Ha lesz egy kis időd, Te is mutass nekünk fényképet Lexiről és Marcusról!

Rita, ez a pirosas arcbőr Gergőnél is megvolt és tényleg a hormonok ürültek belőle. Kicsit érdes tapintású volt a bőre és az arcán, a nyakán és egy kicsit a vállain volt jellemző. A 4-6. hét között csúcsosodott a dolog, aztán szépen fokozatosan elmúlt.
(Az ekcémája az máshogy néz ki.)

Kép

Kép
csillagvirág14

Zsuzsi én olvasom ám a blogod!!!!!
számíts rá hogy Zsófi is himlős lesz.......

Pedi komolyan ÁLOM SZÉP A BABASZOBA!!!!!!!!

szerintem is lejeb van az a poci..de jól megnövesztetted így a végére!!!!!:):)

Beze meglátjuk..de azért kezd bennem előjönni egy para...ne kérdezd miért....:):(

Virág ÚGY BABÁZNÉK GERGŐVEL..olyan kis gyúrnivaló!!!!!!!!
Bence is szép.--:):)

KATINAK DRUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedi szerinted felhívhatom én is Katit?úgy beszélnék vele csak nem akarom zavarni:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Rita, nagyon helyes Regi és Zalánka így együtt!
Látom Te is otthagytad Regi szobájában a habitabis szivacsszőnyeget. Bevallom őszintén én sem szedtem fel Bencusnál, hiába volt vele a mizéria... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Mi nem szedjük szét, Bence nem eszi vagy nyalogatja a darabjait, így nem hiszem, hogy gondot okozhat...

Kép

Kép
csillagvirág14

pedi! gyönyörű a pocid!! babaszoba nagyon tetszik!

zsuzsi! szia! jobbulást kívánok mindenkinek! tényleg szépen gyarapszik a gyermeked!hozzál róla képet!

Rita! jajj de édesek

csillag! nagyon szépek a gyermekeid, nagyot nőtt Gergő!

Katinak drukkkkkkkkkkk!!!!!!!!!4

KépKép
dike

Pedi
Nagyon szuper a szoba, tetszenek a színek.
A pocid is csini. Nekem folyamatosan ment le a hasam, de nem látszott, mert felfelé is terebélyesedett, de most már értem miért. Így is azt nézegetem, mikor az ölemben pihen, hogy hogy is fért el a pocimban, ekkora baba. :shock: Nemcsoda, hogy fájdalmas volt sokszor amikor mozgott.
Egyébként a szülésznő még az utolsó beszélgetésnél is mondta, hogy el tudja képzelni mennyire feszíthetett, a kitolásnál a baba.
De első baba nem jár ekkora fájdalommal, általában nem is nagyok annyira, úgyhogy ne gondolj arra, hogy fájni fog. Nekem az elsőnél a kitolás egyáltalán nem fájt. A feje is csak épphogy feszített, és két nyomásra kint is volt. Most viszont 4 nyomás/fájás kellett.

Beze
Azért nekem is van pocim, de ahhoz képest amilyen a szülés után egy-két nappal volt, sokat ment le. Most csak kicsit domborodik, de az már nem zavar.

Csillagvirág
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Gergő is nagyon babás már.
A testén viszont kis pöttyök, pattanások vannak, bár már javul. Ezt viszont a meconiumos magzatvíz marta fel neki.

Zsuzsi
Jobbulást! Örülök, hogy jelentkeztél. Azért írj majd gyakrabban, hogy mi van veletek, hogy telnek a napjaitok.
Vendég

Csillagvirág
Ott hideg a padló, azért is hagytam. Annyi minden káros dolog van, a cumisüveg szerintem sokkal durvább, az mégis folyamatosan érintkezik a baba szájával. Egyébként Regi rágta is ezeket a habtapikat, szóval már mindegy. Azért Zalánnak majd nem engedjük rágni, a darabjait, de ha rajta mászik, attól nem lehet baja.
Vendég

Kép Zsófi decemberben

kovacszsuzsi

Zsuzsi, Istenem de gyönyörű csajszi Zsófi!!!!!!!!!!!!! Stipi-stopi Gergőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (persze ha elfogadtok udvarlónak :lol: )

Kép

Kép
csillagvirág14

zsuzsi!!!!! nagyon nagyon nagyon gyönyörű kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

zsuzsi ne viccelj persze hogy itt a helyed :):):)gyógyuljatok meg
Zsófika nagyon szép kisbaba :):)

Csillag: Gergőci is milyen szépséges és hát Bence is igazi nagy legény már a szőke kis göndörke fürtjeivel :):):)
nem felejtetem ki magam de én most annyira nem foglalkozom a témával :)

Rita: nagyon édesek a gyerkőcök :)

Katinak drukk ezerrel

Pedi szép nagy pocid van és a szőnyegek is szuperek :)

nika70
Salgótarján

Zsuzsi
Gyönyörű szép kislány Zsófika.

Regi meg apa most mentek el. Délelőtt egyedül leszek Zalánnal. 9 körül szopizik, aztán remélem bealszik, én meg elmegyek zuhanyozni.
Mint ha javulna a gátsebem. De kopp-kopp, nehogy elkiabáljam. A varratokat mindig megnézem fürdés után, nagyon félek, hogy szétmegy. Még a nem felszívódó varrat sem esett ki.

Délután meg jönnek a nővéremék babalátogatóba. De remélem csak fél órára. Mert a gyerekek ha beindulnak, nem lesz nyugalom. Este 7-kor meg már Regi haját akarom lenyírni, meg fürdetések sora, stb.
Vendég

Rita, a gátsebed már nem nyílhat szét. Nekem Bencénél a kórházban kiszedte a dokim a felszívódó külső varratokat (a hazamenetel napján), hogy kényelmesebben tudjak ülni. Most Gergőnél csak egyet vett ki, mert az nagyon kilógott (utána sokkal jobb volt ülni). A felszívódók közül eggyel találkoztam, kb 2 héttel szülés után.

Remélem lesz időd lezuhanyozni és egy kicsit pihenni. Ne felejtsd el, hogy gyermekágyas friss Anyuka vagy és a regenerálódáshoz elengedhetetlen a pihi.

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

Pedi: szép poci :wink: bár én nem látom hogy lejjebb lenne :!: A babaszoba gyönyörű :!: Hihetetlen,hogy milyen vékony vagy :shock:
Katit én is puszilom :D

Zsuzsi:gyere sűrűbben!Zsófi baba nagyon szépséges,tündéri baba :D Reméljük nemfogja elkapni a bárányhimlőt :!:

Virág:édesek a fiúk,Gergő baba annyira cuki mikor mosolyog az utolsó képen :D

Rita:annyira kis édes Zalán bébi :D tetszik az a kép,mikor Regi nézi őt alvás közben :D

Én 1 óra múlva indulok nst-re :shock:
Pusszi
Vendég

Csillagvirág
Szóval, azt mondod, ez már nem nyílhat szét? Hashajtót már nem akarok bevenni, inkább igyekszek olyat enni, ami lazítja a székletet, erölködni nem merek.
Reginél kb 5 kiszedős varratom volt, vágta, és húzta ki, fájt is.
Zalánnál szinte mind felszívódó varrat, de a végén két öltés nem. Ezeket csak elcsipte, nem is fájt. És azt mondta, majd kiesik, vagy elporlad. Még látom, hogy bent van, kicsi fehéres apró csík. A csomót vághatta le a végéről, én is jól tudtam utána már ülni.
Napjában 3x zuhanyzok, nagyon zavar ez a vérzés. A bőrőmet is kezdi kikészíteni. Délutánonként alszok Zalánnal, két, három órát. Meg 90 %-ban fekve szoptatok. Csak akkor ülve, ha éppen gyors szopi van, egy ciciből, és tévét nézek.
A szülésznő is a lelkemre kötötte, hogy sokat pihenjek, nincs nagytakarítás a héten, és egyek vitamindús, rostos ételeket, ne eröltessek. Néha nem is a gátsebem fáj, hanem az izmok, a csontok odalent. Napról-napra érzem, hogy húzódik le a méhem, egyre lejjebb fáj.

Katiról van valami hír?
Vendég

SZiasztok!

Köszi a dicseket mindenkinek!!!

Kati: Mennek a drukkok innen is! Reméljük minden rendben lesz és egy csodaszép szülésed lesz! +++++++++++++++++++

Csillag: Persze, hogy elfogadjuk Gergőt udvarlónak :) Gyönyörű kisbaba, olyan nyugodtnak látszik a fotókon. Bencus meg kész nagyfiú! Olyan cukik!

A mindennapjaink jól telnek. Zsófi nagyon jó kisbaba, sokat eszik, sokat alszik. Ha van kaja, minden oké :) Egyébként a mozgás terén ő sem jeleskedik egyelőre, max egy kicsit oldalra fordul, de azt is csak hosszú unszolás után, de én nem aggódom. Panka is lassúbb volt ezen a téren, aztán mégis minden oké. Látszik, hogy szépen mozog meg minden, csak lusta. Ha ülésbe húzom, szépen tartja a fejét, hason is... szóval majd meglátjuk. Csillag, szerintem te se aggódj. Gergőci még fiatalabb is Zsófinál egy kicsit :)

Panka viszont mostanában jóval több törődést igényel, rajta így jön ki a tesóféltékenység. Ha Zsófi alszik, mindig Pankával kell lenni, ezért a háztartás most nagyon háttérbe szorult. Olyan a lakás, mint ahol bomba robbant. De nem érdekel... ez van. Volt most egy időszak Pankánál, hogy nem akart kakilni, nagyon rossz volt, hashajtóztunk meg minden... Fúúú, az kemény hét volt, mire megszülte. Úgy sajnáltam.

Csajok, rendületlenül olvasok vissza....

kovacszsuzsi

Sziasztok!

Rita nagyon édesek a gyerekeid együtt, látszik Reguson, hogy mennyire szereti a Öcsikét! Tényleg vigyázz magadra, és pihenj amikor csak tudsz! A takarítás megvár!

Zsuzsi örülök, hogy jöttél! Remélem tudsz írni majd sűrűbben nekünk! Sajnálom, hogy Panka beteg, de most már talán jön a tavasz! Zsófi nagyon szép baba! Gyönyörű szemei vannak!
A blogodat én is olvasgattam néha-néha!

Pedi a szoba nagyon szép lett, jó ízlésetek van! Szerintem is lejjebb van már a pocakod, de tényleg sokat nőtt ebben a pár napban!

Virág nem semmi, hogy milyen nagyot nőttek a gyerekek, Bence tényleg nagyfiú már! Gergő olyan kis huncut, nagyon cuki!

Mia mi volt az nst-n?

Kati???

Cham??? Selyem??? Bogi???

Én tegnap bementem leltárazni a boltba, nagyon jól sikerült, megdicsértek Bennünket, és azt mondták a főnökömnek, hogy tartson meg engem, ne engedjen sehova :) inkább csináljon nekünk babaszobát a raktárban :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Zsuzsi, köszi a biztatást, de nálunk sajnos tuti, hogy gond van Gergővel. Ha hanyatt fekszik, nem látszik rajta semmi, szépen játszik a csörgőkkel, figyel mindent, nagyon érdeklődő, viszont ha hasra teszem, elkezd sírni, felvesz egy C formát a teste és nem emeli a fejét. :cry: Holnap délután megyünk neurológiai vizsgálatra, ahol megnézik, hogy van-e szülés közben vagy méhen belül elszenvedett oxigénhiány miatt valamilyen károsodása. :cry: (Sajnos bizonyítékom is van arra, hogy lehet ilyen jellegű problémánk, mert mekóniumos volt a magzatvíz szüléskor.)
Ahogy olvasgattam a témában, valószínűleg izomtónus-eltolódási zavara van, azaz van ahol túl feszesek, míg máshol túl lazák az izmai, emiatt lehet ez a furcsa testtartás. Dévény tornával elméletileg teljesen helyrehozható a dolog, csak az a rossz az egészben, hogy ahogy olvastam erről, megtudtam, hogy rettentően fájdalmas ez a babáknak. :cry: :cry: :cry:
Na mindegy, nem okoskodok tovább, holnap majd kiderül pontosan, hogy mi a helyzet. Csak már annyira, de annyira fáj a lelkem ettől a bizonytalanságtól... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gergő egyébként nyugodt, de éber baba, már ami a nappalokat illeti. Este 7-től reggel 8-9-ig alszik 2 szopival, nappal viszont csak 20-30 perces beájulásai vannak (kb3x). Emiatt baromi nehéz CSAK Bencusommal foglalkozni...

Mona, igazán minden elismerésem a Tiéd! Ennél nagyobb dicséretet nem is kaphatnál a munkahelyeden. :D

Rita, én is többször zuhanyoztam szülés után, de csak egyszer használtam hozzá tusfürdőt pont amiatt, hogy ne kezdje ki a bőrömet. A sima víztől is egészen frissnek éreztem magam. (A sok tusfürdővel nem akartam elpusztítani szeméremtájékon a természetes védőköpenyt.)
az jó, hogy így tudsz napközben is pihenni. Kell is!!!!!!!!!!! (és egyben kicsit irigy is vagyok miatta... néha nekem is olyan jól esne ledőlni egy kicsit ebéd után... de Bence megint nem alszik már 2. hete...)

Mia, gyere majd az nst hírekkel.

PEDI,?????????????????????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14

Na megjöttem :!:

Nst negatív,1hét múlva kell újra mennem! Most újfajta nst van,nemkell nyomkodni a gombot ha érzed hogy mozog a baba,hanem autómatikusan ha mozog akkor mutassa hogy van-e fájás vagy nincsen! Előszőr Lili nemakart mozogni, de aztán beindult :D

Pedi?
Vendég

Sziasztok!

Csillag, Zsuzsi, gyönyörűek a gyerekek!!! :D

Csillag, oké, majd rakok, de még a frisseket se töltöttem át. :roll:
Holnapra már most drukkolok neked!!!

mia, örülök a jó híreknek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Drágáim!

Beze! Persze, írok Neked, ha úton leszünk, és egyben köszönöm is, hogy felajánlottad, nagyon jól esik, hogy így gondolsz rám! Én is várom a képeket a gyerekekről, és még mindig nem kaptunk Lexike szülinapos fotóiból sem! :wink:

Csillag! Nekem Bencéről egy szó jutott eszembe: szívtipró! Egyszerűen ez a nézés...jaj lesz a csajoknak az oviban. Gergőci meg egy kis herceg nekem! Büszkék lehettek rájuk, de biztosan azok is vagytok!
Te figyu már? Azt hittem "felkiáltasz" majd, ha meglátod a szőnyegünket, hiszen zöld! :oops: :lol: De persze ezt csak viccelek, csak tudom, hogy a szíved csücske a zöld szín! :wink:

Zsuzsi! De jó, hogy írtál egy kicsit magatokról! Örülök, hogy Zsófi ilyen jó baba, így legalább van időd Pankára! Róla is várok ám fotót! Zsófi nagyon szép kisbaba!

Mona! Gratula a leltárhoz, örülök, hogy ennyire szeretnek odabent. Ez nagy ritkaság a mai világban!

Rita! Köszi a biztatást! Valahogy eddig én is arra számítottam, hogy a vajjúdás "rosszabb" lesz, mint a kitolás, legalábbis remélem!
Olyan sokat eszembe jutsz, hogy nem csoda, hogy a vége felé annyira nehéz volt Neked, hiszen Zalán tényleg hatalmas lett! Pihenj tényleg, amennyit tudsz, mert ezt most kell kipihenni, később már nem lehet!

Dike! Akartam már írni, hogy elhiszem, hogy nagyon várod, hogy megszülessen, de a kismamiságod legszebb része még most jön. Amikor majd olyan mozgásai lesznek, amiket már valóban élvezni tudsz, azt soha semmi nem adja vissza, ezt ki kell élvezni!

Nika! Hidd el, a mostani "életformád" eredménye egy tesó lesz! Tuti biztos vagyok benne! :wink:

Mia! Örülök, hogy jó lett az nst!

Bocs, hogy ma eddig nem jöttem. Reggel fél9-ig aludtam :shock: Persze nem egy huzamban, de vissza tudtam aludni, magam sem hittem a szememnek, amikor megláttam az órát. Aztán voltam fent a városban a szomszédasszony felvitt, utána meg főztem egy csirkeragulevest, meg sütöttem palacsintát! Nyoma sincs a tegnapi rosszullétnek. Biztos az időjárás miatt volt tegnap.
Kati írt sms-t, várják a vizsgálati eredményeket! Uh, méhszáj, és ezután döntenek, de a dokija azt mondta, szerinte ma mehet haza!

Majd jövök később még!
Most pihizek egy picit...
pedi
Kalocsa

Pedi, ez természetes, nagyon izgulok Értetek!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nekem a kitolás borzalmasan fájt Lexinél, ahhoz képest a vajúdást kismiskának éreztem, az az érzés, hogy mindjárt szétszakadok, hát, senkinek nem kívánom. Pedig én is azt hittem, az lesz a könnyebbik rész. :roll:
Igazad van, a szülinapos fotókat se hoztam, lusta disznó vagyok kicsinyíteni. :oops:
katinak drukk, hogy hazaengedjék!!!

Csillag, Bencus tényleg egy szívtipró, nem lesz gond a csajozással, az tuti!!! :lol:
Köszi a biztatást, de mivel Lexivel csak szopival fogytam, most is így szeretném, persze ez nem kívánságműsor... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Pedi: már Katitól érdeklődtem,hogy mi van veled :!: Én is izgultam értetek!
Kati most várja a zórójelentést és mehet haza :wink: szupi :D
Vendég

kati, várunk, ha hazaértél! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

mia, köszi a jó hírt. :wink:

Kép