Új privát üzeneted érkezett!

zsuzska nagyon édes a kis ebihalad!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
ma megkaptam végre a kiskönyvem....és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzska értem szerintem legyen aminek lennie kell a lényeg, hogy egészséges legyen.

szabad szerelem megvolt :oops: nem birtam az urammal alábujt a paplan alá mondta igy nem hallatszik :lol: :lol: á dehogy én sem hallottam apát horkolni :lol: annyira :wink: . De még van pé-ig szombaton még be kell iktatni egy paplan alattit :lol: :lol: .

Kép
Kép
melisch

de édik lehettetek a palan alatt.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
De ügyes vagy.... csak egy kiló?????
Rájöttem, hogy a Magne B-6-tól ettem annyit. Mióta nem szedem, fele annyi is elég :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Melish!
De édesek lehetettetek a paplan alatt :oops: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

zsuzska én is szedem a magne b 6-ot és semmi változást nem vettem észre magamon......
szerintetek baj ha én beborítottam a kiskönyvem????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita te még kisiskolás vagy? :lol: :lol: :lol: :lol: tudom, tudom, hogy csak azért akarod bevonni, hogy ne legyen gyürődt csak olyan ari volt, ahogy kérdezted :wink:

Kép
Kép
melisch

Nita- gratula a kiskönyvhöz! 1 kiló az tényleg nem sok, többet eszel most mint előtte?

melish- :lol: :lol: :lol:

Kép
pampalini

nita szerintem nyugodtan becsomagolhatod :)

Kép
pampalini

Nita!
Szerintem is nyugodtan becsomagolhatod. Olyan nem szép így fehéren :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tary: másik topikban két lány is akkor lett babás mikor fogászatra járt :):):):):)jó a hozzáállásod :)

Nita nyugodtan becsomagolhatod :):):):):):
gratula a kiskönyvhöz

én meg mai délelőttünk elment a vásárlás ügyintézéssel
előszőr upc átrakattuk márc27-el a másik lakásba utána függönyt vettünk megrendeltük a szőnyeget is egyenlőre csak a nagyszobába meg az összes függönyt átlátszót mindbe és sötétítőt egyenlőre csak a nagyba (37000 ft lett a vége
majd polgármesteri hivatalba kértünk papírt az átjelentkezéshez:) aztán munkaügyibe van valami tanfolyam csak gyarmaton van olyan ami érdekelne így ez most nem elsz

nika70
Salgótarján

Nika akkor most van dolgod az új lakást míg berendezgeted :lol: . Mi már 1 és fél éve lakunk a saját házunkban de még nincs rendesen berendezve. A függönyre+ sötétellőre én is ott hagytam egy fél fizumat :cry: olyan drágák igaz ki küldött a Diegoba vásárolni :lol: Egyik szobában van egy könyvespolc, egy nagy asztal (székek még nincsenek hozzá) és ennyi, ha jön vendég oda fektettem őket a matracra :lol: . Erre a párom a héten bevitt egy bútorüzletbe, hogy mi volna ha abba a szobába vennénk egy háló bútort, tiszta gagyi :shock: :evil: nekünk van francia ágyunk az ő méretéve rendelve 1,92 m magas :lol: :lol: arról az agyról lelógna a lába :lol: :lol: amit ő mutatott. Mondtam, hogy gyorsan verje ki a fejéből az egészet. Mindenki tudja (azt hittem ő is), hogy a mostani hálót én gyerek szobának akarom és mi majd átköltőzünk az üres szobába és míg nincs baba nem adok ki pénzt bútorra. Mondtam ha bútort akar venni akkor csak bababútorra kap engedélyt meg Micimackós függönyre és valami szép csillárra :shock: Na erre tátva maradt a szája. Végül átmentünk a bababútorokhoz, jaj olyan szépek voltak!!!! Láttam neki is tetszett az ötlet. Azért nagyon izgi új lakást berendezni én szerettem csak engedje a zsebed :cry:

Kép
Kép
melisch

Nika -most vettetek lakást?

Kép
pampalini

Sziasztok! Nika: háát, fogászatra még jópárszor kell mennem...de a bogyókat "csak" 1 hétig kell szednem..
pampalini: te hallottál valami ilyesmit, hogy az antibiotikumnak lehet ilyen hatása? Én pont azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy még erre is rásegít? Végül is kiöli a rossz bacikat..(meg a jóknak egy részét...)
Na, mindegy. Össze fog jönni, csak ki kell várni..
Nita: gratulálok a kiskönyvhöz, szerintem nyugodtan beboríthaod..
tary
tary

pampaliní nem eszek többet se kevesebbet........ :roll: :wink:
azért borítottam be mert nagyon csúnya fehér.... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni! Nagyon örülök, hogy minden rendben a babócáddal! :wink:

Zsuzska! Nagyon édes a kis ebihalatok! Megy a drukk, hogy minden rendben legyen.

Pampalini! Sajnálom, hogy piri van készülőben, pedig úgy szurkoltam! :( Majd legközelebb! :wink:

Nika! Az új lakás berendezése nagyon hálás feladat, ha a pénztárca is engedi!

Tary! Hát a fenne vinné el, mi lesz így velem, úgy éreztem pedig ezt a babát! :evil: De azért szurkolok következő hónaphoz! És akkor hajrá futás!

Melisch! Ne aggódj az üres szoba miatt. Mi úgy aludtunk először a lakásban hogy szinte üres volt, mert kikönyörögtem, hogy vigyük el a hálóágyat és aludjunk ott!!! :oops: És még most is van, ami hiánycikk, pedig már két és fél éve itt lakunk! :lol: (PL a bababútorok :wink: )

Nálam a helyzet az, hogy elkezdett fájdogálni a hasam és fel is van puffadva, bár elég korai. Nem is akarok odafigyelni most semmire. Elkezdtem újra tornázni és megpróbálom mindig elfoglalni magam valamivel.
Egyébként, a mai naptól totál kész vagyok. Nem hiszek a péntek 13-ában, de ez a mai nap csúcs volt minden téren! Most pedig vége a hétnek és úgy döntöttem "lelépek a térképről" az én drága férjecském társaságában! :wink:

Pusz Nektek!
pedi
Kalocsa

Zsuzska: nagyon édes a kicsike és már mekkora :lol:
Nita: gratula a kiskönyvhöz.
Hát én ebéd után ledőltem, de olyan hányingerem volt. Megint bántja a kicsi a nagyot :lol:
Én nem vettem észre hogy többet ennék a magne b6-tól, inkább a gravidátlól. Magne b6-ot kell szedni, mert izomlazító és segít tágulni a méhnek és a szallagoknak. Mivel hányingerem van, ezért nem eszem magam halálra, inkább csak eszegetek. Tök furi, az egyik nap semmi tünet, mint ha nem is lennék babás, a másik nap pedig letaglóz a hányinger.
Timi: ha gondolod én is meg tudom adni neked az én doki elérhetőségét. Ő pesten rendel és a soteII-n van. Én elégedett vagyok vele. Ő foglalkozik problémás esetekkel is. Én novemberben mentem előszőr hozzá és februárban babás lettem. Nekem is csinált hormonvizsgálatokat és szépen helyrerakta a dolgokat.

KépKép
csige-bige

én ma megettem két tányér leveskét..mindjárt jön a pizza és a palacsintám is...... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Húúúúúúúúúúúúú.... micsoda menü... mehetek hozzád??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

gyere nyugodtan.....csak siess kb 20 perc és itt van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok csajok,ugye mindenki jól ?a munkáltatóm megengedta hogy a beültetésig dolgozzak,nem küld el.nita dobjak palacsintát azt csináltam én is.remélem minden kismamink jól van.elvoltunk bevásárolni már nagyon untam mindenhol annyi ember volt,tolongtak össze-vissza.csige pihizz sokat,a baba a legfontosabb...mindenkinek puszi ma nem tudok jönni vendégeink lesznek ,tesómék jönnek az ikrekkel.egy fiú egy lány tök édik 13 hónaposak.
kistörpe

kistörpe jöhetnek a palacsinták....amit hoztak már be is faltam..... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem diegóban dolgozik a sógórnőm mégsem olcsóbb :):):):):)

pampalini nem vettünk csak szövetkezeti bérlakás egyenlőre erre fussa de ebből nem raknak ki mig akarjuk

nika70
Salgótarján

majd hozz képeket a lakásról
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló lányok!

Ma délután értem haza Erdélyből, még nem volt időm visszaolvasni, de ha a héten ráérek, majd bepótolom.

Velem semmi különös, pont egy hetem van még hátra a ciklusból.
Mostanában nem nagyon volt időm a babaprojekt-en agyalni, rájöttem, így gyorsabban megy az idő.

Szép hétvégét mindenkinek!

Lujzi

Kép
lujzici

drukk hogy ne jöjjön meg..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jányok,
köszi a drukkokat, de prir lett, így most már nyugodtan elkezdhetem a futást a piri után... :mrgreen: Viszont rájöttem, hogy jól működik az LH-teszt, és a mikroszkóo is, mindkettő igazolta a pé-t, és tényleg akkor volt, amikor ezek mutatták!!!!

Hát, a babócák szépségesek, csak növögessenek, dagasszák a mama hasát!!!! Kikókkasl ne foglalkozzatok!!!!

Puszi nektek, reménytelen mindenkinek írnom, olyan édesen sokat termelők vagytok!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

lyly-kár, hogy piri lett a vége! Következő ciklusra:hajrá futás, hajrá pé!!! :)

lujzici- lehet, jobb is hogy nem agyalsz rajta. Jönni fog a babó, ne izgulj!

nika- jó az, mi is ilyen önk-i bérlakásban lakunk - még. Januárban jár le a szerződésünk. Egyébként tényleg hozz majd képeket a lakásról!

kistörpe- örülök, hogy jól alakulnak a munkahelyi dolgaid, hidd el minden rendben lesz. Drukkolok a következő beültihez!

Mindenkinek jó 7végét!

Kép
pampalini

szép napot mindenkinek.mindennel végeztem mára a főzéssel és a takaritással is.ma nagyon ügyi voltam.székelykáposztát csináltam.pampalini-nagyon magam alatt voltam mikor elvetéltem,nem érdekelt semmi.mindennek a sötét oldalát láttam.a kicsi problémákból nagyot csináltam stb.de igaz a mondás az idő mindent megold.lelkileg is rendbe jöttem meg ha hétfőn megyek dolgozni emberek között leszekvégre,és mással foglalkozom mint a történtekkel.előre nézek,és talán jobb is igy hogy most ment el a baba mint később,biztos nehezebb lenne feldolgozni.lyly-sajnálom a pirit de majd legközelebb itram privit.mindenkinek puszi....
kistörpe

Látszik, hogy hétvége van! :) Mindenki pihizik 1000-el. Én egyedül vagyok itthon, a párom még ma is dolgozik 6-ig, de holnaptól végre 3 napig itthon lesz velem! Már nagyon várom. Főleg most, hogy megjött olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy csak na. Zenét hallgatok, néha tök jó kedvem van, néha meg rámjön a sírhatnék :)

kistörpe-nagyon ügyi vagy. Nálam még fő a kaja, ilyenkor ha egyedül vagyok nem sietem el, az étvágyam se olyan. Pl ma még csak 1 bögre kakaót ittam
Jó a hozzáállásod! Kell egy kis idő, amíg az ember feldolgozza az ilyet, és szerintem is jobb h ilyen hamar ment el. Később még nehezebb lett volna.
És tudod: a felhők felett mindig süt a nap! :)

Kép
pampalini

én vagyok... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mizujs Nita, hogy vagy?

Nemsoká itt a 12. hét! :)

Kép
pampalini

pampalini de azt ha akrjátok meg lehet hosszabítqani nem???

mi anyósnál voltunk :):):)

nika70
Salgótarján

nika- képzeld el, h csak úgy lehet 1 évvel meghosszabbítani, ha érvényes adásvételi szerződésed van. :shock: De ki az a h...e, aki akkor már hosszabbítani akar?! Viszont azt még meg akarom majd kérdezni, hogy meg lehet-e még egyszer pályázni. Biztos másik lakást kapnánk, de akkor itt át tunánk vészelni a válságot.

mi is laktunk anyóséknál, asszem 5 évet. Hát nekem elég volt, szeretem őket meg minden, de csak jobb így :)

Kép
pampalini

pampalini hála nagyon jól érzem magam...várom hogy mehessek végre uh-ra....meg elkezdeni a vizsgálatokat......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó estét mindenkinek!
Én is csak most jöttem, mert délelőtt vendégeink voltak, esküvői meghívót hoztak, ugyanis májusban esküvőre vagyunk hivatalosak. Akkora már Kiscsiga is betölti a 15. hétet és remélem bírni fogja a programot. Úgy tervezzük hogy megyünk és bírom ameddig bírom. Ha fáradok akkor hazamegyünk. A férjem azt mondta, hogy kapok majd szép pocakos ruhát és egy szép cipőt hozzá, hogy csini legyek :lol: már annyira várom :lol:
Délután pihiztem és bealudtam :oops: olyan jó volt, jól esett. Ma nem volt hányinger, ma jól viselkedett kiscsigusz :lol:
Nita olyan jó ránézni a vonalzódra, már csak pár nap és eléred a bűvös 12 hetet :lol: Én pedig vágtatok utánad :lol: Lassan mehetsz a 12. heti uh-ra. Mikor szeretnél menni?
Kistörpe: örülök hogy nem bocsájtanak el. Igazából hogy sikerül a 2. beültetés, akkor a főnöködnek totál mindegy hogy táppénzen vagy dolgozol, mert az állap fizeti utánad a táppénzet. Neki a vesztesége annyi, hogy elveszít egy emberét. Drukkolok nektek nagyon, hogy sikerüljön a következő beültetés és csak pozitívan. Hidd el az nagyon sokat fog segíteni :lol:

KépKép
csige-bige

csige kedden hívom a szülésznőm hogy kell e beutaló vagy elég a kiskönyv a vérvételre...aztán a dokim hívom hogy mikor ejtsük meg a genetikai uh-ot......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

itt úgy van hogy 2011 szeptemberig van a szerződés de a lejárat hónapjában be kell menni és automatikusan meghosszabítják :):):)

én csak két hetet lkatam anyóssal de elég volt egy életre :D:D:D:D:D:Dszeretm imádom de mindenbe beleüti az orrát tudom csak jót akar de akkor is miért hiszik mindig azt hogy felnőtt emberként nem tudom magam ellátni meg a páromat meg a gyermekemet ???????

nita huha mindjárt a bűvös 12.be lépsz de jóóóó

nika70
Salgótarján

ennek én is örülök.....és mehetek uh-ra is megint........ :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok! Látom, hétvége van...Én sem voltam tegnap, be sem kapcsoltam a gépet.
Anyóssal mi is laktunk egy keveset, nem kívánom senkinek. Pedig jó a viszonyunk, de akkor sem...
Szedem a bogyókat, már olyan vagyok mint egy öregasszony, annyi pirulát kell bekapkodni. És még iszom hozzá a normaflore-t, hogy az antibiotikum ne csinálja ki a gyomromat, bár így is fáj és hasmenésem is van..(Mondom, tiszta öregasszony, csak azok a háziorvosi rendelőben tárgyalják meg a mindenféle betegségeiket. :roll: ) De remélem, hamar túljutok rajta, és jöhet a baby...
Amúgy azért tök jó minden, tegnap kertészkedtünk, annyira jól esett..
Még jövök :lol: :P :wink:
tary
tary

Moni: nem dobsz egy táblát? Nem dolgoztatni akarlak, de én tök elfelejtem ki hol tart.... A kismamákat nagyjából azért követem:)
tary

sziasztok...jó reggelt!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggelt vagyis már jó napot :):)

nika70
Salgótarján

hát igen már inkább jó napot van......
de hát aki ilyenkor kel fel annak még reggel van...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ebihal fél háromkor felkelt és nem akarta, hogy vissza aludjak. Úgyhogy majdnem öt óra volt, hogy sikerült újra elaludnom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska jó matinál a kis ebihalad :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Már most átvette az uralmat :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A feleség lágy tojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A
nő így szól:

- Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban.

A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja.
Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek
után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a
tűzhelyhez. A férj kissé furcsállva megkérdi:

- Mi volt ez az előbb?

- Tudod, kétperces lágy tojást csinálok, de eltörött a homokóra...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?