Új privát üzeneted érkezett!

jó éjt királylány lehet lassan én is megyek bár nem szeretek egyedül aludni :cry: :cry: :cry:

szia adiadi azt hittem már egyedül maradtam. Lehet megszokható de nekem akinek nem sok baja van senkivel furcsa, remélem nem bántottalak meg. Én még a kis egoista életemet élem :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.12 22:35-kor.

Kép
Kép
melisch

Nem éjszakára,már vagy 2 hónapja olvasom...nekem sincs mindig türelmem.Ilyenkor el is veszi tőlem apa a gyereket,mert azt mondja,rossz nézni,ahogy fogom.Az igaz,hogy nem vagyok teljesen ébren.
Van egy ismerősöm,majdnem el is váltak,ott mondta az asszony,hogy ne hagyja egyedül otthon a gyerekkel,mert fél saját magától,ANNYIRA KIMERÜLT VOLT.nA ÉN ETTŐL AZÉRT MESSZE VAGYOK.
A MÁSIK,EGY ORVOS MONDTA,HOGY TELJESEN TERMÉSZETES,HA AZ ANYA néha ki akarja dobni a gyereke az ablakon!!!Ő is így volt vele!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda ez durva még jó hogy azért van aki normálisan gondolkozik melletünk és visszahuz a földre! :shock: :shock:

Kép
Kép
melisch

Néha tényleg ki tudják akasztani az embert! Melisch, abszolut nem bántottál meg!

Kép
adiadi

Lányok, nekem fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. :(

Kép
adiadi

adiadi tényleg sokat gondoltam rád amiota leirtad :oops: :oops: :oops: bár tudom az anyai sziv mindent kibir de más könnyen beszél! A vonalzód szerint még van 4 napod hátha csak a baba fejlődik bent :roll: :roll:

Kép
Kép
melisch

Jó lenne, Melisch! Ez a negyedik nap már eltelt, úgyhogy csak három van hátra! Vasárnap tesztelek Dunakaviccsal (ha kibírja addig :wink: )!

Kép
adiadi

Melinda, te nem vagy álmos???

Kép
adiadi

Nem.Most jött apa,ilyenkor még beszélgetünk fél órát,és utána van durmolás csak.Én ma délig aludtam.. :lol: :lol: :lol:
Az igazság,hogy nincs is kedvem lefeküdni,mert mire bealszok,már kelek is...és úgy rosszabb....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Együtt alszol Pityuval?

Kép
adiadi

Mennem kell, hív a picurom! Jó éjt nektek!

Kép
adiadi

Babanettel fekszem, babanettel kelek............
Hát senki nincs itt? Mit szóltok ehhez a hatalmas hóeséshez? Itt nálunk térdig érő hó van! Lilit nem is vittük oviba, most kint hógolyóznak apával az udvaron. :D

Dunakavics, én is egyre türelmetlenebb vagyok! Már azon gondolkodom, mi lenne, ha holnap reggel tesztelnék?! Bár tegnap egész nap úgy éreztem mindjárt megjön... Rossz ez a bizonytalanság! Neked milyen teszted van otthon?

Kép
adiadi

Sziasztok csajok!Na voltam reggel uh-on,és ott kuporgott manócska a petezsákba.Crl:6mm,terhesség bizonyitott.Ezt irták a leletre.Sajnos még a szivhangot nem sikerült elcsipni,mert még nagyon apró,meg vagy 30an vártak a folyóson,kapkodott a doki.Egy hét mulva kell mennem,mert csak szivhang után adhatja ki az igazolást a védőnöknek.Na persze megszüntették a terhes tanácsadást a kórházba,külön körzetekbe kell majd menni,ahova tartozok.Nita!Te mikor mész legközelebb?Nyuszifül,Anna!Gondolom már tűkön ültök,mikor láthatjátok már a kis fekete pacát a képernyőn.Többiek akik várakoznak!Ez a hónap meglátjátok tuti lesz mindenkinek.De akkor tényleg átkereszteljük a topicot.Mandarin!Rázd meg magad,semmit ne vegyél a szivedre.Jól néznénk ki ha minden apró félreértésen fel kapnánk a vizet,akkor senkivel se barátkoznánk.Egyébként minden babára váró nő érzékenyebb a szokásosnál.Tudom magamról,mert én is felkaptam minden szaron a vizet,főleg ha a gyerekről kérdeztek,és mondogatták,hogy ne görcsöljek rá.Úgyhogy maradj velünk!
Vendég

Végignéztem az első 3 oldalt mert emlékeztem,hogy sokan elmaradoztak.Mercédesz!Te inditottad a topicot,mi van veled?SZ.NIKI!nEked úgy emlékszem össze is jött a baba,karácsonykor lett pozitiv a teszted,mizus azóta?Firstlady,d.dalma,szilardinho,bonbon,kriszlany,monguz,zsumidesz!Veletek mi van azóta?Kérjük az infókat! :D
Vendég

hát nállunk is győnyörű téli táj van! Ma nem mentem dolgozni mert nagyon csuszik még a városba is és a fiuk mondták maradjak itthon. Jó, hogy feltalálták az internetet igy a másik cégnél itthonról felteszem a fizetést mindenkinek az összegeket átküldte öcsém messen jó, hogy megcsináltam a számitásokat igy nem átkoz senki, hogy hétvégére pénz nélkül mardt mittam, a beszállitok ma nem kapnak pénzt nincs listám róluk várjanak hétfőig. Még a Digi tv sem megy :cry: mi lesz igy velem egyedül egész nap. Nem lehet dolgozni lehet takaritok kicsit. Párom agyvérzést ka ha metudja ma senki nem dolgozik a hó miatt a cégnél :shock:

Kép
Kép
melisch

ízisz én vagy jövöhéten vagy utána megyek uh-ra!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ízisz de jó gratula a kis fekete pacához! :D :D :D :D Én is várom hogy megláthassam az enyémet. Én már bejelentkeztem Március 6.-án megyünk a férjemmel este 8-ra. Addig még van pár nap, de nem izgulok, érzem jó helyen van a kistesó.

Melish akkor neked kényszer szabin vagy pihenj sokat néz DVD-ét, vagy írj nekem. Gratula a kis tüszőhöz, szépen növögessen csak míg a férjed nem ér haza.

Adiadi, Duna én nagyon szorítok nektek. Tegnap nekem is úgy fájt a hasam reggel mintha meg akarna jönni, de délre már el is múlt, szóval nem jelent semmit.

Kép
Kép
boganna07

boganna nagyon helyes a vonalzod!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj boganna nekem ez nehéz nem vagyok nagyon házias igy unom itthol lehet takaritok de akkor mit csinálok holnap? :shock: ? Skypn már beszéltem a fiukkal mondták jönnek utánam ha akarom na de nem kell a motorinát költeni. Mondtam nekik, hogy a párom agybajt kap ha megtudja. Nyugtattak nem árulnak el, na fenét, nem adok nekik eséjt, hogy zsaroljanak :lol: , de mondtam, hogy a santieren sem dolgoznak nem csak én, erre a csoportvezetőnk mondt is, hogy nagyon reméli férjem nem hivja fel este, hogy hogy haladtak na meg mit dolgoztak mert elrontja az estéjét ha elárulja, hogy semmit. Igy mondtam is, hogy nincs zsarolás! Ugyis én vagyok a főnök nem a fiuk én bujok ágyba a főnökkel nem ők igy mindnet el tudok érni :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nita te hogy vagy, Máté gondolom otthon van ebben az időben. Akkor van neked is dolgod vele.

Kép
Kép
melisch

tényleg jó a vonalzó, nem is láttam :oops:

Kép
Kép
melisch

melisch köszi jol vagyok reggel egész erős émelygésem volt.....alig ettem vmi pedig éhes voltam ...........
máté itthon van igen....most még játszik de mindjárt rakom le aludni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna, nagyon aranyos a vonalzó, amit felraktál! Szóval neked is szokott piriszerű fájásod lenni! Megnyugtattál! Nekem is pont annyi idős volt a lányom, mint a te Leventéd, mikor a második babámmal teherbe estem! :D Neked volt valami tüneted, mielőtt teszteltél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adiadi 2009.02.13 12:59-kor.

Kép
adiadi

megy a tv-m na végre valaki beszél is nem csak az egereket hallom falba csuszdázni :evil: . Nem tudok szabadulni tölük. Mérget nem akarok tenni mert gipsz kartonnal van a fal egyenesítve és csak büdösek lennének. Van ismerősöm aki jár kínába ha megy ismét hozz onnan valami riasztót ami zavarja őket! Már várom!

Kép
Kép
melisch

Jaj Melisch, szörnyű lehet ha egerek vannak a lakásban!

Nita, hánytál is vagy csak émelyegtél? Vacak érzés.....De már csak pár hét és elmúlik! :D

Kép
adiadi

hát igen adiadi de mig nem látom őket nem érdekelnek, nem adnám a tájat semmiért. Ha kinézzek a nappalim ablakán a legelőt látom és messzébb az erdőt igy normális, hogy van egér is :shock:

Kép
Kép
melisch

Szép helyen lakhattok!

Kép
adiadi

adiadi csak émelygés van......még nem hánytam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is szeretnék már émelyegni..............

Kép
adiadi

adiadi már nem sok van hátra holnap tesztelsz vagy még vársz?

Kép
Kép
melisch

Egyre inkább azon vagyok, hogy holnap reggel tesztelek. Csak az a baj, hogy úgy érzem nem vagyok terhes!

Kép
adiadi

Köszönöm a dícséreteket, nekem is tetszik ha már tudjuk a nemét lecserélem.:-)

Nita kitartást, én nagyon félek a hányingertől mert nekem Levivel iszonyúan volt.

Adiadi, én érdekes nagyon megéreztem hogy most terhes vagyok, még mielött teszteltem volna. A derekam majd leszakadt, jobb oldalt nagyon fájt, állandóan édességet ennék, akkor volt szédülés sokszor. Most egy kicsit jobban vagyok, lehet mert megnyugodtam.
Te érzel valamit?
Kép
Kép
boganna07

adiadi én a mult hónapban nagyon éreztem, hogy összejött és aztán 28. nap fájt a hasam + találtam egy tesztet amire nem emlékeztem. Azt gondoltam ez egy jó jel másnap reggel teszteltem negativ lett de belenyugodtam nem én izgultam tovább majd 30. nap megjött. Nem bátntott annyira mert már a teszt után belenyugodtam. Jobb volt mint kételkedni és reménykedni. Ha ugy érzed szükséged van rá hát tesztelj nem veszitesz csak a teszt árát :wink:

Kép
Kép
melisch

Itt semmi hóesés... :cry:
Ma megyek tesóm farsangjára,nincs kedvem emberek közé menni most...
Pistikével alszok,egyik oldalamon a kicsi,másikon a nagy!!! :lol:
Én nem bírtam volna ki Adiadi és Dunakavics.Annyira közel vagytok,én már teszteltem volna....
:wink:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Boganna, semmi terhesjelet nem érzek, csak azt, hogy fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Sajnos szédülés sincs, pedig tudom milyen az, mert a második terhességemet akkor kezdtem gyanítani, mikor meg-megszédültem!

Melisch, igazad van, jobb azt hamarabb megtudni! Holnap meg is csinálom a tesztet!

Melinda, hogyhogy nálatok nem esik a hó? Itt folyamatosan szakad és már lassan derékig ér!

Kép
adiadi

itt is jó nagy a hó! Egy idejig gyengébben szállingózott és olvadt is de most ujra elindult :evil: , nem szeretem a telet csak a meleget nyarat!

Kép
Kép
melisch

Kírus írt. Még nem engedték el, mert reggel az uh-on talált vmi rendellenességet az orvos, nem tudni mit, és HÉTFŐIG :!: azt akarja, maradjon a kórházban...Tiszta ideg... :cry: Megpróbál eljönni, mert úgysem csinalának vele semmit egész nap. Aztán bármi van, hamar beérnek a kórházba.
Úgy sajnálom szegényt. Megérteném, ha vérezne, vagy görcsölne, és bent tartják a kórházban, hogy pihenjen, de szerencsére nincsen semmi panasza.

Már én is akartam kérni, teszteljünk holnap Adiadi! :lol:
Vendég

jaj ugy örültem mikor láttam irtál tudtam Kirusról is tudsz valamit, még bent tartják és miért nem mondják meg neki mi a gond? Ez szőrnyű annyira sajnálom. Ha beszélsz vele mondjad, hogy itt mindenki drukkol neki és várjuk vissza babásan.

Na akkor izgalmas reggel lesz ha teszteltek Adiadival, drukkkkk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Én is megszédültem mindkét terhességemmel. A lányommal már majdnem öt hetes terhes voltam, a másodikkal pedig éppen négyhetes. Most viszont nem szédültem meg, de azért reménykedem, hátha... :roll:
Ja, és lánykámmal végighánytam a terhességem. az első 12 hétben állandóan, utána pedig, ha felfordult a gyomrom, bárhol bármikor :oops: Nagyon gáz volt. a második babánál is rosszul voltam a kakis pelusnál, de sosem jutottam el a WC-re és ezért szinte sosem hánytam :oops:
(úgyis mindenki ebéd után van :lol: :lol: )
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

írom neki mindig, hogy drukkolunk, meg puszi :D Bárcsak ezen múlna...
köszi, ezt a drukkot is begyűjtöm :D
Vendég

na ezt meg neked meg Adiadinak küldöm reggelre +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
na meguntam nyomni mégszázszor ennyit küldök :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

MOST TALÁLT RENDELLENESSÉGET????Eddig nem vették észre,mikor már bent van hány napja???Na ez a magyar eü.
Teszteljetek!!!Én nagyon szorítok!!!Kitolom az időpontot,mert holnap Valentin nap!!!Legkésőbb nőnapon pozi teszteket,plíz!!!!Az de szép lenne.Na jó a szentdélelőttel nem panaszkodom!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda én sajna március 2-án tesztelhetek legfeljebb de esetleg nőknapjára mehetnék dokihoz :lol: :lol: :lol: . Hátha api kiskatonáinak jóttesz a magas levegő :lol: :lol: :lol: meg a pár nap távolság tőllem. Ugy félt repürőre üllni, jól be volt sz..va :lol: :lol: :lol: de lehet jót tesz neki a "friss levegő"

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Boganna: Megpróbálom a lehetetlent ok?! :lol: Mármint képet felrakni 8) :lol:

Melisch: Q7-es?! Nem is olyan nagy igényű a férjed :lol: :lol:
Biztos az enyém is elfogadná :lol: :D

Dia: Nagggyon kis cukik a képeitek! :) Szép pár vagytok! :wink:

Adiadi: Szorítok, hogy zebrás légy :lol:

Reméljük Dunakavics, hogy Kírussal minden rendben lesz!
Szorítunk neki!

Melinda: Nekem, ha zebrám lesz, akkor már hónap végén 8)

Nálunk egy szál hó sem hullott, pedig mentünk volna hógolyózni :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty ha akarod felteszek képet a iwiwről rólad, de tök egyszerü próbáld meg

Kép
Kép
melisch

Boganna, most figyu :lol: : Kép Itt vagyok :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Melisch!
Itt ül a férjecském, az Ő közreműködésével sikerült :lol:
Én analfabéta vagyok ehez :oops: :lol:

betty615

szép vagy! Nincs olyan álló képed ahol kicsit megcsodálhatjuk csodaszép ruhádat? :oops:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

csatlakoznek, ha lehetseges :D
Vendég

Ok Melisch, megy a kép: Kép (még jó, hogy itthon van Api) :lol: tud segíteni :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?