Sugi!
Sajnálom.
Grönland!
Ilyenkor mindig titokzatosan eltűnsz...
Zsuzsu!
Múljon el mielőbb Ábel köhögése.
Írtam az indexes szakbarbinak, egy angyal. Tulipirostulipán névvel futok.
http://www.torzsasztal.hu/Article/showA ... a=46507265
Emiatt ne aggódj, ez a barbi nagyon kúl!!! Most mondjam, hogy eddig mindenhonnan az volt a max. megoldás, hogy gyes oszt jóvan. Max, bejelentősdi, ahol nekem kellett volna sokat fizetnem.
Szóval ez a tag tud valamit.
Mimi!
Drukkolok az uhuhoz, remélem most már kapsz képet!
Luca!
Tényleg jó nap a 13-a. A név is nagyon tetszik, csak sok van a környezetünkben.
Monti!
Tényleg neveken gondolkodtatok már? Látod rám mindenki azért néz(ett) furin, mert mi meg a mai modern világban nem akarjuk tudni a gyerekeink nemét születésük előtt.
Senki sem jó eléggé úgy látszik.
Alíz!
Én cukros löttyöt ittam, először repetázva. Ugyan rosszabb, mint a zsömle, de megbízhatóbb, és mivel nálam határeset volt, ezért nem bántam. Ráadásul a Margitban 2* nézték.
Kacika!
Peti állja a sarat, lassan kezdhetsz készülni.
Kórházi csomag, vasalás... fúj.
Kislibus!
Merre vagy?
Dreika!
Azt hiszem Te kérdezted ki az a Leo. A babát tervezők otthonának a gazdája. Genetikus, aki beleásta magát a fogantatás, és a humánszaporodás témakörébe, belemélyedt a görbeelemzésbe, nyákokba, hőbe stb. Elég sokat olvas a témában, van német oldala is, mivel ott él. Gyógynövényes témában is nézelődött, valamint a Németországban "bevett" homeós praktikákat tanulmányozta, vagy éppen kipróbálta a saját bőrén. Volt ami bejött, és volt, ami nem, ezeket leírta. Nos én is ittam a palástfű teát, nagyon nem jött be. Szülés előtt a málnalevélteának köszönhettem, hogy nem császároztak... Szóval mint itt is, első a doki, második a saját vaják, de tény, hogy pl. a saját megfigyelésekkel nagyon alapos képet lehet kapni. Mondjuk ott kezdődik, hogy én nem tudom, hol a méhszájam, azt meg pláne, hogy zárt-e, és nem vagyok biztos benne, hogy szeretném tudni. De van olyan, aki egy-két hónap hő/nyák/méhszáj figyelés után kafán teherbeesik, mert rájön, hogy ja nem is akkor voltak együtt, mikor kellett volna.
A görbevezetés is egy nagyon jó segítség addig, amíg az ember nem megszállott, és nem skizoid. Az meg pláne jó, hogy van egy csaj, aki ezeket a görbéket sasolja nap nap után, és még utána is olvas mindenfelé, és az esetek többségében ingyen mond valami segítőt. Persze ő sem az Isten, és nem tud bambinot dobni.
Én mondjuk görbét nem küldtem, mert nem mértem a hőmet, de a hormonértékeimet megnézte, és válaszolt. Amúgy meg a honlapja is egy fórum, ahol csajok csacsognak nap mint nap.
És, hogy valami biznisze is legyen, van egy shopja, ahol lehet kapni tesztcsíkot, homeós bogyót vagy éppen ehető bugyit.
Na most már mindenki tudja, hogy ki az a Leo.
Dobok csajomról egy képet, mert annyira nő ez a nő.