Új privát üzeneted érkezett!

Aliz, jó, hogy Petike jobban van!
Vendég

Sziasztok!

Muszáj leírnom: Lili mesét olvasott, az egyik könyvében van egy versike: Siess nyuszi, ahhoz, hogy sikerüljön győzni, a versenyen mindenkit le kell majd előzni. Lilike tolmácsolásában: Siess, nyuszi...,siess nyuszi...., siess nyuszi, baszd meg!
Szlávával köpni-nyelni nem tudtunk, csak próbáltuk visszatartani a nevetést. Neki ráadásul kaja volt a szájában...nehezített pálya :lol:

Wkata, Luca,
küldtem a linkeket, működik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Wkata,
most néztem, hogy a te és az én Jónás naptárad teljesen egyforma. Ezek szerint nálunk ugyanúgy állt a hold, mikor születtünk. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Wkata,
most néztem, hogy a te és az én Jónás naptárad teljesen egyforma. Ezek szerint nálunk ugyanúgy állt a hold, mikor születtünk. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Figyussatok!

IsMERI VALAKI A FÜLÖP DOKIT?? meg ezt az egész immunterápia dolgot????
:shock:
esztiilil

Lina!

Köszi, igen!
Lilin nagyon kellett nevetnem :-)
Nekünk könnyű, Misi még csak kb. 8 szót tud, ilyet ő még nem mond :lol:
Vajon akkor (elvileg) a cilusunk is összhangban van? na mindegy, ezen csak úgy elgondolkodtam...

Eszti!

Nekem sajna tök ismeretlen ez az immunterápia-ügy :(

Jó éjt,
Kata

Kép
wkata

Köszi, Lina!

Hát, Lili jó fej!!! :lol: :lol: :lol:

Eszti, sajnos nem hallottam még róla.
Vendég

Jó reggelt!

Bajban vagyok, mert elolvastam a hozzászólásaitokat és már nem emlékszem, hogy ki mit írt. :oops: De azért néhány dolog megmaradt:

Zsuzsu! Tényleg nem semmi anyukád! :roll: Van valami jogalapja, hogy perli a házát?

Linácska! Fel a fejjel! Nekem is a második Clostys hónap jött össze! :lol: Kíváncsiságból megnéztem én is a Jónást, nekem pé utáni 5. napot jelezte, de nem emlékszem, hogy akkor volt-e keksz vagy sem. :wink: Viszont fiút jósolt arra a hónapra.

Tudom, hogy most a jellemhibámról lebbentem le a fátylat, de én nagyon kíváncsi vagyok, hogy Mazsika fiú vagy lány. 8) Már alig várom, hogy eljussak abba az időbe, hogy meg tudják mondani. :oops:

Alíz! Petinek jobbulást! Majd írd le, milyen volt a terheléses cukor vizsgálat.

Juca! 5 hetesen még én is vagánykodtam, hogy nincs semmi bajom. 8) 6 hetesen, már nagyon rossz volt, 7 hetesen négykézláb közelítettem meg a wc kagylót. :lol: :twisted: Szóval csak nyugi, jön még az a róka! :lol: Nekem az volt a szerencsém, hogy sokáig nem maradt, 10. hét után már teljesen jól voltam.

Lilia! Sajnálom a pirit. :cry:

Nálam: a poci mintha már nőne. :lol: Pont tegnap mutogattam a kolléganőimnek, de ők nem láttak semmit. :roll: :( Most odamentem a tükörhöz, megnéztem oldalról és tényleg nem látszik, csak a kezemmel érzem, mintha a köldököm alatt gömbölyűbb lenne. :roll: Már elvileg 10 cm a baba. Hol bujkálhat? :shock: Ennyire azért csak nem kemény a hasizmom. :shock: Ja, vettem magamnak két kismamanadrágot, meg két felsőt hozzá. Nem bírtam otthagyni őket, leértékelés volt a C&A-ban. :oops: Egyelőre nincs mit beléjük raknom. Legfeljebb ha kitömöm kispárnával a pocakrészt. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Kukk be.

Montana!

A terheléses vércukor vizsgálatról annyit, hogy nem volt valami jó. Főleg amikor azt a cukros löttyöt meg kellett innom meg amikor utána 2 óra hosszat nem ehettem. Nagyon lassan telt le az a 2 óra.

Juca!

Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

MELINDA, VIVIEN!!!
Kép

Linácska!
Imádom a csajodat mondtam már??? :lol: :lol: :lol:
Összehozunk egy talit, gondoltam körbenézgetnénk a karácsonyi vásárban...

Kata!
Ábel is keveset beszél, Ő a babanyelvet gyakorolja. Mindent elmutogat, elmagyaráz babanyelven. Szeretném,ha többet beszélne, de rájöttem Ő csak azt teszi, amire érett és nem erőltethetem. (azért is meglepő, mert 4,5 hónapos!!!!!kora óta mondja, h baba...)
Örülök, h minden rendben nőgyógyászatilag, hajrá Mihálytesó! :)

Monti!
A férjem szokta mondani: " jogállamban élünk itt mindenkinek joga van mindenhez..."
Természetes a kíváncsiságod!!! Bence az első perctől Ábelnek szólította a fiunkat a pocakban, én csak 21 hetesen mertem, akkor lett biztos. (igaz 29 hetesen egy kezdő doki lányt mondott, majdnem lefordultam az ágyról... :lol: )
Neveitek????

Alíz!
Ez a cukros borzalmat mindenki megszenvedi. Van ahol zsemle+tej van, az lehet, h jobb. Túl vagy rajta ez a lényeg.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lányok!

Csütörtök óta fáj a hasam alul, állandóan azt érzem, hogy jaj, mindjárt megjön, ennek ellenére semmi!!! Szerintetek ez normális? :roll:

Köszi,
Kata

Kép
wkata

Melinda, boldog névnapot!! Lili nagyon vicces :lol:
Van Vivienünk? Ha igen, neki is!

Kata, szeintem normális, csak meg lett ott bolygatva miden!

Alíz, neked olyan cukorvizsgálat lesz, hogy otthoni étkezés után 1 órával kell beérni a kórházba, és akkor levesznek egy kis vért. Petinél még zsömle volt meg tej, plusz előtte éhgyomri, de most itt egyszrűsítették :shock: :lol: Kicsit sem bánom :lol:
Vendég

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!
Apa reggel már elvitt reggelizni, most meg visz ebédelni.

Aliz,
te is "földi" vagy, hogy Kacika tudja, milyen vizsgálatod lesz?
Nekem anno Pesten a zsömlés verzió volt, az teljesen viselhető.

Tényleg, ugyan nem vagyok terhes, de most egy más vizsgálat kapcsán néztek cukrot, kaja után olyan másfél órával, és 3.7 volt.
Nem kevés ez egy kicsit?

Luca,
neked mennyi szokott lenni a terheléses cukor? Félek, hogy a met viszi le ennyire.

Zsuzsu,
nagyjából egy órára ki tudok lógni, vagy kicsit többre is talán, főleg a 10-i héten. A 17-e már húzósabb. A 11-e kedd vagy 12-e szerda lenne a legjobb, akkor még tuti nincs sok tennivalóm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Névnaposoknak boldog névnapot!!!

Nekünk eddig szuper hétvégénk volt, pénteken csajos estém volt, tegnap pihi, ma voltunk már egy Kaláka Mikuláson, este meg vendégségbe megyünk.

Zsuzsu,
Hogy van Ábel? Akkor nektek jó a szerda? Mindjárt küldöm a számom.

Lányok, ki az a Leo? :oops:

Juca,
Kingának olyan jók ezek a kalapok! 8)

Lina,
Lili: :lol: :lol: :lol: A fiam még nem beszél így, sőt semennyire, még csak szavakat mond. Csak kicsit aggódom :D , mert én is állítólag későn kezdtem.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Lina, nagyon boldog névnapot!!!

Nekem a kisebbik lánykám Vivien, Őt is ma köszöntjük. :lol: :lol: :lol:

Én már egészen hozzászoktam a terheléses vércukorméréshez...
7-re megyek, vesznek vért, aztán cukros lötty,fújjjjjjjjjjjj-, aztán félóránként vérvétel.
Tehát elvileg ötször szúrnak, de múltkor a csaj egypárszor nem találta el a vénámat.Szitává szúrta a kezeimet...

Lina,szerintem ha nem érzed rosszul Magad, nem annyira alacsony, bár tényleg kicsit magasabb a normális. Nagy vonalakban 4-től 6-ig. Lehet, hogy a met viszi le.Ha gondolod, előkeresem a leleteimet, azt már kitörölted amit priviben írtam?

Nekem terheléses után 3 órával 1,9 volt...de nagyon szarul voltam.
Vendég

Sziasztok!

Kacika!

Én már túl vagyok a terheléses vércukor vizsgálaton. Cukor-szirupot kellett innom, nem volt valami kellemes.

Névnaposoknak Boldog Névnapot:

Kép
Vendég

Lina!

Én december 22-én szombaton fogok zebrás tesztet venni. :lol: :lol:
És ha addig nem rondít bele piri a lelkivilágomba, 23-án megcsinálom...ugyanis nekünk 24-én reggel jön a Jézuska. :lol:
Vendég

Luca,
akkor kicsi lánykádnak is boldog névnapot! Nagyon szép neve van! Tesót hogy hívják?

Nekem a terheléses szerencsére az itthon 2dl tej és 1 kifli és 1 óra múlva vérvétel variáció volt.

Én 13-án tesztelek. Ez jó nap lesz érzem, ugye Juca? :lol:

KépKép
dreika

Köszi. dreika! Tesó Betti. :lol:

Dec. 13. nagyon szép nap!
:lol:
Vendég

Tényleg. :lol: Na akkor pláne. :D

KépKép
dreika

:lol: :lol: :lol:

Asszem, ha lesz egy lányom, Luca lesz a neve...

Nekem ez csak az "írói álnevem". :lol: De annyira tetszik!
Vendég

Ezeket alkottuk tegnap és ma:

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Kacika!
Igen, Luca Vivienjére gondoltam! :D
Tényleg jobb ez a vércukoros vérvétel ami nálad lesz.Asszem itt mindannyian bevállalnánk még a cukros lötyit is csak már ott tartanánk !! :lol:

Linácska!
A 3,7 es érték szerintem normális. Nálam vicces volt kicsit. Cukros lötyi előtt 4,71 utánna 4,54 volt az érték :o :lol:
Rendben, akkor kedd-szerdára tervezem a talit. Csak eső ne essen, akkor tudunk menni.
Milyen volt az ebéd??

Erika!
Irom a pü-t!!
Én nem látom a vonalzódat, mennyi idős a fiad???
Megyünk szerdán , de ha nem akkor úgyis jelzek.

Luca!
Nagyon ügyesek vagytok!!! A dec. 13 nálunk is nyerő, Ábel akkor lesz 17 hónapos.... pedig most született.....

Köszi a kérdéseket, Ábel jól van, csak még köhög. Igazi rosszcsont, mindenre felmászik, igazi örökmozgó.

kellemes hetet Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Luca,
azt hittem tényleg Luca vagy. :D

Nekünk még nincsen adventi koszorúnk. :oops:
És még a lakást is rendbe kéne kicsit kapni. :roll:

Zsuzsu,
megkaptam a számod, akkor elvileg délben az uszoda melletti játszót (az a szupi nagy) megbeszélhetjük? Sajnos mi fél 2 - 2ig érünk rá csak, mert utána Mikulás ünnepségre megyünk.
A fiam 10én volt 2 éves.

KépKép
dreika

dreika :lol: :lol: :lol:

Ma szabadságon vagyok, hurrá!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca,
mi mindent együtt csinálunk? Én is szabin vagyok...
Én egész héten. Vagyis úgy intézem, hogy szerda-péntek táppénzen leszek.

Olyan édi férjem van, tegnap lecseszte majdnem a fél családot, hogy mit köszöntgetnek, mikor ma van a névnapom. Aztán fel kellett világosítani, hogy a család tudja jól. Szegény minden meglepit mára tervezett, úgyhogy kapott egy nap haladékot :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, én sajnos csak ma vagyok itthon.

Meg jövő hétfőn, és karácsony hetében 3 napot.

A meglepi mindig jól jön! :lol:
Vendég

Mi meg ezt csináltuk tegnap...

Kép

Holnap megyek UH-ra. Tarkóredő méricskére...

Monti, én is NAGGGYON tudni akarom a nemét...gondolhatod, a 3 fiú után, fel kell készülnöm a sokkra, ha Ő is kukacos! :shock:

A férjem nem akarja tudni, majd csak ha megszületik, de nekem idő kell a felkészülésre. :wink:

Leo oldalán van akinek 4D-vel már a 12.héten látták, h mi lesz a gyerkőc. Nekem még azért várni kell, úgy érzem. A 2.fiam a 16. héten mutatta a hímtagját, sima 2D-n.

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Nagyonszépek a koszorúk!!!!!!!! :)

Erika!
Szerdán délelőtt mindenképp küldök smst. Tudom hol van az a játszó, remélem szép idő lesz!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

jó napot mindenkinek.
Én inkább nem mondok semmit, nézzétek a vonalzómat.
Itt szakad az eső , gondolom mindenhol, de azért nem hagyom hogy elvegye a kedvem.
Kicsit nyugodtabb vagyok, hogy piri van, mert aggódtam a fertőzés miatt, épp akkor volt.

Mindenkinek szép napot.

Télapó már járt nálunk, nincs nagyobb öröm mint látni ahogy dúskál a fiam a sok "anya pont ezt kértem"-ben
Vendég

Zsuzsu,
oké.

Sugi,
nagyon sajnálom. :cry:

KépKép
dreika

Napsugár... :cry:

Hogyhogy nálatok már járt a Miku? :shock:

Kép
zmimi

Dreika.
Én annyira nem, mert így is izgultam, ha valami gond lesz épp karácsonyra kerülnék műtétre, nekem ezt sajna bele kell számolnom.

Ja én kicsit úgy fogom föl, hogy megúsztam egy műtétet, ami nem jól indul, jobb ha így távozik, előtte nap teszt, halvány zebra.
könnyen teherbe esek, emiatt nem aggódom, de minden 4-ik hónapban nem szeretnék műtétre menni.
Vendég

nagyiék most jöttek el, és nehéz elmagyarázni, hogy néhány km-hez minek kell a télapónak 4 nap, ha egyszer úgyis rénszarvasok húzzák. :lol:
egyébként a fiam nagyon zerencsés, hallotta hogy erre járt :lol:
Vendég

Alíz, azt akartam írni, hogy nekem, olyan vércukor vizsgálatom lesz.

Sugi, :cry: , de örülök, hogy tetszik a fiadnak a télapó hozta ajándékok.

Juca hogy vagy?

Nálunk tegnap névnapi buli volt du. 3 gyerek vol itt. Húúúú, brutál hangzavar, de aranyosak voltak. Most takarítom a romokat.

Peti ma sem ellenkezett az ovi ellen, remélem ma is jól érzi magát.
Vendég

Sziasztok!

Előbb dobok egy táblát. Bocsi, már régen tábláztam, és nem biztos, hogy mindenkinek jól bogarásztam a napokat, akit megrövidítettem, vagy meghosszabbítottam, kérem szóljon! (tényleg nagyon kafák a női lapozós vonalzók, de számolni nehezebb. Viszont az én trehányságom, hogy amikor kellett volna nem frissítettem a táblát...)
Kép Kép Kép

tjuca

Sugi!

Sajnálom. :cry:

Grönland!

Ilyenkor mindig titokzatosan eltűnsz... 8)

Zsuzsu!

Múljon el mielőbb Ábel köhögése.
Írtam az indexes szakbarbinak, egy angyal. Tulipirostulipán névvel futok. http://www.torzsasztal.hu/Article/showA ... a=46507265

Emiatt ne aggódj, ez a barbi nagyon kúl!!! Most mondjam, hogy eddig mindenhonnan az volt a max. megoldás, hogy gyes oszt jóvan. Max, bejelentősdi, ahol nekem kellett volna sokat fizetnem. :-( Szóval ez a tag tud valamit. :lol:

Mimi!

Drukkolok az uhuhoz, remélem most már kapsz képet!

Luca!

Tényleg jó nap a 13-a. A név is nagyon tetszik, csak sok van a környezetünkben.

Monti!

Tényleg neveken gondolkodtatok már? Látod rám mindenki azért néz(ett) furin, mert mi meg a mai modern világban nem akarjuk tudni a gyerekeink nemét születésük előtt. :wink: Senki sem jó eléggé úgy látszik. :lol:

Alíz!

Én cukros löttyöt ittam, először repetázva. Ugyan rosszabb, mint a zsömle, de megbízhatóbb, és mivel nálam határeset volt, ezért nem bántam. Ráadásul a Margitban 2* nézték.

Kacika!

Peti állja a sarat, lassan kezdhetsz készülni. :D Kórházi csomag, vasalás... fúj. :twisted:

Kislibus!

Merre vagy?

Dreika!

Azt hiszem Te kérdezted ki az a Leo. A babát tervezők otthonának a gazdája. Genetikus, aki beleásta magát a fogantatás, és a humánszaporodás témakörébe, belemélyedt a görbeelemzésbe, nyákokba, hőbe stb. Elég sokat olvas a témában, van német oldala is, mivel ott él. Gyógynövényes témában is nézelődött, valamint a Németországban "bevett" homeós praktikákat tanulmányozta, vagy éppen kipróbálta a saját bőrén. Volt ami bejött, és volt, ami nem, ezeket leírta. Nos én is ittam a palástfű teát, nagyon nem jött be. Szülés előtt a málnalevélteának köszönhettem, hogy nem császároztak... Szóval mint itt is, első a doki, második a saját vaják, de tény, hogy pl. a saját megfigyelésekkel nagyon alapos képet lehet kapni. Mondjuk ott kezdődik, hogy én nem tudom, hol a méhszájam, azt meg pláne, hogy zárt-e, és nem vagyok biztos benne, hogy szeretném tudni. De van olyan, aki egy-két hónap hő/nyák/méhszáj figyelés után kafán teherbeesik, mert rájön, hogy ja nem is akkor voltak együtt, mikor kellett volna.

A görbevezetés is egy nagyon jó segítség addig, amíg az ember nem megszállott, és nem skizoid. Az meg pláne jó, hogy van egy csaj, aki ezeket a görbéket sasolja nap nap után, és még utána is olvas mindenfelé, és az esetek többségében ingyen mond valami segítőt. Persze ő sem az Isten, és nem tud bambinot dobni.

Én mondjuk görbét nem küldtem, mert nem mértem a hőmet, de a hormonértékeimet megnézte, és válaszolt. Amúgy meg a honlapja is egy fórum, ahol csajok csacsognak nap mint nap. :lol:

És, hogy valami biznisze is legyen, van egy shopja, ahol lehet kapni tesztcsíkot, homeós bogyót vagy éppen ehető bugyit. :wink: :lol:

Na most már mindenki tudja, hogy ki az a Leo. :lol: :lol: :lol:

Dobok csajomról egy képet, mert annyira nő ez a nő. 8)

Kép

tjuca

Jajjj, Juca, valami csodálatos kislány Kinga!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintetek lehet, hogy a cickafark teától előbb van pé?Pld a 10. cn tájékán...borzasztóan fáj a hasam.
Vendég

Juca csoda szép a lányod

Kép
e.andrea

Juca!

Ez nem eltünés nálam, csak nincs mihez hozzászólnom! Kinga tényleg csodaszép! Kösd fel a gatyód, mert tényleg napról-napra szebb! 27 nálam mindkettő ugye? Akkor eddig jól vagyok a táblába! Holnap reggel tesztelek egyet, na nem azért, mert úgy gondolom, hogy baba van a dologban, hanem csak, mert megérdemlem..... :lol:
Vendég

Gröni, szorítok, hogy zebrásat érdemelj! :lol:
Vendég

Köszi Luca! Sok reményem nincs, mert délutáni alvásból ébredve 36,6-om lett, de lesz@rom... 8) Csak meg ne jöjjön addig... :lol:
Vendég

Zmimi: 3a magyar igazság és egy a ráadás. A ráadás lesz a lány :))) Nyugi :)

Grönland: nagyon nagyon szorítok most!

Tjuca: Nagyon szép a lánykád :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Most csak gyorsan:

Juca,
Kinga gyönyörűűű. A fiam itt ült az ölemben mikor néztem, mondtam, hogy Kinga és életében először kimondta, hogy Kinga szép. :lol:
Köszi, én kérdeztem Leot.

Gröni???

Lányok lehetséges, hogy valakinek peteéréstől tünetei lennének (szédülés, kicsi hányinger, pici hasfájás, sok pisi) vagy ennyire rákattantam a témára??? :shock:

KépKép
dreika

Köszi csajok!

Még mielőtt teszteltem volna megjött! Így a rühese spórolt nekem egy tesztet! :lol:

Csucsu!

Nagyon csinik vagytok a képen! :wink:
Vendég

Dreika.
Nekem tüszőrepi után 3, 4 nappal kezdődtek a tünetek, tudod , írtam, 4 nappal mensi előtt halvány+, de a mensi napján is ugyanilyen halvány+ volt, nekem a beágyazódáskor szoktak ilyen tüneteim lenni, és jó esetben ezeknek nem szabad elmúlni, ha minden rendben.Szerintem nálam megint ilyen csak elindult valami, és le is állt, sajna volt már ilyen, de inkább a mensi mossa ki , mint a doki.
Az én példámat ne nézd, nagyon jól tudja mindenki hogy nálam más gond van , még ez a fránya fertőzés is közbe jött.
Én pár nap múlva tesztelek, látni akarom hogy teljesen nega, mert ha nem akkor dokihoz kell menjek, valami miatt, akkor magasabb a hcg szintem.
Nekem ha nem voltam terhes nagyítóval sem láttam a teszten soha második csíkot, ezért aggaszt most kicsit a dolog.

Gröni
átérzem a helyzetet, remélem hamarosan eljön a te időd is.

Ez a hónap nagyon sz@r lett lányok, nem igaz, csak Juca produkált két csíkot, na de belehúzunk....bele ám
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?