Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúú! Akkor már meg se foglak ismerni. Jut eszembe. Tali valamikor? Most már rá érek.

Ági! Köszi az mms-t, de nem tudtam megnyitni, mert régi szar telcsóm van. Gondolom Petike volt rajta, ugye? A talis kérdés rád is vonatkozik. Akkor végülis most nem is volt össznépi tali se májusban, meg ötye se?

Kép

Kép
kamilla306

Azért megismernél! :wink: Én is megismertelek, mikor levágattad! :wink:

Nem volt végül semmilyen tali :(
Ketten lettünk volna Anitával, de ő is lemondta. Tényleg, Anita, merre vagy, azóta el is tűntél!

A június részemről nem is igen lesz jó.

Petike képet se kaptam... :?

Most viszont rohannom kell, majd jövök, hátha feléled ez a topic! :)
angel37

Csajok, jo hetveget mindenkinek!

Kamilla, en csak arra lennek kivancsi, milyen egy delfin tapintata :lol: Es pontosan hol is jartatok?

A ferjem Sidney-bol jon vasarnap, igaz nem Singapur-i, hanem Kuala Lumpur- i atszallassal. Remelem a sok napfeny es elmenyek jol hatnak a sp.termelesere :D

Clostit szedek honapok ota, progipotlast is, de azt korabban is tettem, sikertelenul. En most a Gynevac-ban hiszek. Ja, es ciklusaim altalaban tenyleg pontosak, igy hat leghamarabb vasarnap este lesz pe.
katavirag

Kata!
Balin voltunk.

A Delfin nagyon "simabőrű". Olyan csúszós. De nagyon fincsike. :) Imádtam tapizni.

Én is kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lányok!

Beugrottam köszönni :D
Elég foglalt voltam úgyhogy le vagyok kicsit maradva itt :(
Amúgy semmi különös nálam, még védekezős hónapom van , elviekben :wink:

Szép hétvégét nektek! :)

Kép
kimma

Sziasztok!!
Na, itt vagyok kicsit eltűnte nem voltam gép közelben!!
Katavirág!!Remélem elkaptátok ma a petét, ugye??Nagyon drukkolok!! :D :D
Zsuzska??Ikrek??Hát az nem semmi!!Én is bevállaltam volna, de nekünk egy jött össze!!Természetes úton vagy esetleg máshogy??Az nagyon jó!!Egyszerre le van tudva a két gyerek!Biztos több félni való is van, de remélem minden rendben lesz!!Ird ám meg mi történ azóta?Az Uh-on,Oké??Nagyon kiváncsi vagyok!! :lol: :
Editke? Hol vagy?Dolgozol??Megkaptad az emailem??Már mindegy!!Nem érdekes!11.én megint megyek addigra már nagyobb lesz a baba!
Kamilla!!Nagyon szép helyen lehetettek!4Én is elmennék iylen helyre, ahol csend és nyugalom van!Senki nem zavar, így a babának is kell jönnie,igaz?,Majd ird ám meg ha így
történt!!Most befejezem nagyon gyorsan mennek a napok!!Puszi mindenkinek!!Kellemes napot mindenkinek!!Csók:Anita
anita21

Sziasztok!

Pénteken voltunk dokinál a Down-kór szürére.Mindent renben találtak.Hú!Nagyon izgultam.Szépen növögetünk már több mint 5 cm vagyunk.Jövöhéten pénteken kell Pécsre menünk ott genetikai vizsgálatott csinálnak.Remélem ott sem lesz semmi gondunk.

Angel,
Miért nem raksz fel képet az új csini haj költeményedröl?Én olyan kis kiványcsi lettem.Bizti jó lett. :D

Anita,
Ti nem sokára már mentek az AFP vizsgálatra.Úgye?

Kamilla,
Nagyon szép helyen voltatok!És a delfinek.Az egy nagyon nagy élmény lehetet.

Na pusz mindenkinek!
További szép 7végét.Nekünk ma van a házassági évfordúlonk.Úgy,hogy ma bizti nem, fözök.Étterembe megyünk. :wink:

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!!

Most is csak bekuk ,mert alig van idöm :( !!

Kamilla,
Nagyon szép helyen voltatok!És a delfinek. az egyik kedvenceim ,most irigy vagyok :lol: :lol: :lol: !!

Anita!!
Nem kaptam e-mailt biztos ,hogy elküldted ,probáld meg mé egyszer elküldeni!!

eda_@freemail.hu

Pedig müködik a rendszer ,Reni és a többi bnöm leveleit megkaptam!!

Meliz!
Örülök,hogy minden rendbe ,gratulla az 5 cm.hez
:D :D !!Majd kérek ám fotot ha lesz!!
:wink:

Angel!!
Én is kiváncsi vagyok sz uj frizura? tegyél fel képet ,vagy privibe is jöhet!!

Reni!!
Irtam ,de majd holnap folytatom ,mert ma nyügös a párom!!

Sziasztok!!
Vendég

Keditke,
Sajnos képet azt nem kaptunk de ha jövö pénteken megyünk Pécsre akkor kikönyörgök egyett és azt megprobálom fel tenni. :)

Kép
Kép
meliz

Helló Csajszik!

Zsuzska!

Nagyon halkan....... :) :) :D Engem érdekelne a történet!!!!

Kamilla!

Üdv. újra köztünk!

Angel!

Átadtam Bendinek a puszit.

Ági!

Utólag is nagyon boldog szülinapot Petikének. Hamarosan Bendi következik.

Megvolt az esküvő. Kisfiam jól viselte. Nagyon büszke vagyok rá!!!! Most készülhetünk a szülinapi zsúrjára. :)

Betti
betti73

Betti!
Üdv az asszonyok körében. :lol: :lol: :lol:

Kép
breni

Sziasztok!!

Betti!!
Mesélj milyen volt?? Fotot kérünk ,légyszi :) !!

Reni!!
Te ma is dolgozol ?
Én ma sz.napos vagyok :lol: :lol: :lol: !!
Majd jövök még késöb is ,csak takaritanom kell ,de semmi kedvem !!
Vendég

Betti!Képet,képet!!!!!!!!!!

Keditke!Sajnos én minden nap dolgozom hétfőtől péntekig. Fél 8-16 óráig,pénteken fél 2-ig.Ez van.Ma én is takarítok délután.De jó lesz a nagy melegbe. :evil:

Kép
breni

Reni!!

Én nehezen állok neki :( ,még mindig itt vagyok a gép elött :lol: !
A lakás nálam elég hüvös,még a nagy melegbe is !Ez nem okoz gondot ,bár én imádom a meleget!!
Lehet délután elmegyek szoliba is !!
Vendég

Nálunk pont délutánra süt oda a nap.Szóval elég meleg lesz.Én is imádom a meleget.De takarítani utálok ilyenkor,bár ha jól belegondolok hidegbe is. :)

Kép
breni

SZiasztok!

Üdvözöllek Betti asszony! :D :D

Nyugodtan adhatsz még puszit a kis ördögfinek a nevemben! :D

Csajok,
nem tudok felrakni képet a búrámról, mert nincs!
Ha lesz, ígérem küldök mélben az érdeklődőknek! :wink:

Editke,
ma sztem én is beugrom 6-8 percre! :)

Reni,
rám ma vasalás vár :roll: jó kis gőzölős :shock:
Sikerült addig halogatnom, míg újra meleg lett! :)
angel37

Szia Angel :D :D !!
Vasalni jöhetsz hozzám is :lol: :lol: ,délután nekem is kell !!
Vendég

Mennék én, csak messze vagy! :wink:

Akkor neked is csupa meleg program mára: szoli, vasalás! :)
angel37

Jajj ne is mond !!

Bár már reggel óta takaritok csak a gép elött ülök még mindig!! :lol:
Lehet délig itt ülök a gép elött ,utánna meg muszáj lesz nekiállnom,mert nem csinálja meg senki helyettem !!
Vendég

Csajok,
köszönjük a köszöntést.
Mosr gyorsan lefeksz, mert Peti mostanság korán kel. Ha lesz időm írok.
Amúgy jól vagyunk, igen.

Zsuzskaaaaaaaaaaaa,
gratulálok a babákhoz!

Betti asszony :D
potter_76

Sziasztok,

Ági,
Gratula a kis szülinaposnak! :D

Breni, Kamilla,
Nektek is boldog szülinapot!

Betti,
Neked Gratula! :D

Ha kihagytam vkit, itt van még egy adag gratula: GRATULA! :wink:

Kamilla,
Nagyon jó lehetett a képekből ítélve a nászút! 8)

Be kell vallanom, én imádok vasalni... :oops: (és mosogatni is :D )

Betti,
Milyen zsúrja lesz Bendinek a szülinapján? Ötyék nem mehetnek? 8)

Druszám,
Megígértem, itt vagyok! :wink:

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Akor hozzám is jöhetsz ,be kell vallanom még mindig nem álltam neki semminek!!Baszus :oops: :oops:
Vendég

Keditke!
Jól eltüntél.Visszajöttem,bár 2 órától értekezletünk lesz :evil: ,nem fogok tudni írni.

Kép
breni

Druszám,
jó hogy jöttél, egyből állásajánlat! :mrgreen:

Mosogatni én is szeretek! :wink:
angel37

Reni!!

Baszus :( elhuztam az idöd és most végeztem ,közbe jött a tesom is !!
De már vagyok!!
A vasalással is végeztem :lol: :lol: :lol: ,de azt hiszem szoliba nem megyek ,mert itt esett az esö és nincs kedvem,majd talán holnap!!
Vendég

Reni!!

Baszus :( elhuztam az idöd és most végeztem ,közbe jött a tesom is !!
De már vagyok!!
A vasalással is végeztem :lol: :lol: :lol: ,de azt hiszem szoliba nem megyek ,mert itt esett az esö és nincs kedvem,majd talán holnap!!
Vendég

De most 2* küldte el :evil: :evil: :evil: !!
Vendég

sziasztok,
na vegre oszeszedtem osszes batorsagomat es eldontottem h irok :wink:
remelem engem is befogadtok, csak mert ez egy olyan aranyosan osszeszokott tarsasag :D
rima

Üdv, Rima! :)

Részemről máris be vagy fogadva! :)

Mit kell rólad tudni? :wink: Azt látom, hogy messze vagy!
angel37

Üdv.Rima

Kép
breni

sziasztok,
koszi szepen angel es breni. mi kell rolam tudni? hat nagyon, de nagyon szeretnek kisbabat, de szerintem nem vagyok egyedul.
Londonban elek a parommal es mar csak egy babuci hianyzik a boldogsagunkhoz :)
rima

Ezt gondoltuk! :wink: :lol:

Mennyi idős vagy, mióta próbálkoztok, van-e vmi gond, túlvagy-e már valamilyen vizsgálaton stb! :)
angel37

Hi!

Zsu!

Gratula!!! Halkan, ahogy szeretnéd!!!

Kép
lara26

7honapja, de mar most megvagyunk ijedve :( , eddig olyan kis naiv voltam, azt hittem, h majd egyszer eldontom, h akarok egy babat es az majd jon is, hat sajna em igy van. a doki azt mondta, h majd 12honap utan csinalnak komolyabb kivizsgalast, ngyon remelem, h azt nem kell megvarnom, bar mar nagyon aggodunk.
ti miota pobalkoztok?
rima

Én is így hittem valaha! :wink:

Azért a hét hónap még nem olyan vészes, mégha neked olyan soknak tűnik is! Mi is egy év után néztünk utána a dolgoknak, annyit tényleg érdemes rászánni, de jobb, ha összejön, ugye! :)

2005 március óta, 4. lombikos beültetésem jön a nyáron.
angel37

akkor szoritok, h most osszejojjon nektek is meg nekunk is :wink:
azt nem ertem, h miota eldontottuk, h na jo szeretnenk egy kisbabat a kornyezetunkben mindenki allapotos lett rajtam kivul :lol:
rima

Sziasztok,
Editke,
Ha nem lennél olyan messze, még be is vállalnálak (mármint vasalásilag... :wink: )

Druszám,
Hja, lehet, jobban járnék, ha teljesítménybérbe fizetnének! :wink:
Akkor a mosogatás újabb közös pont? 8)

Rima,
Üdv itt és mielőbbi babásodást Nektek (is)! :D
Elárulod a neved? (vagy, h minek a rövidítése a Rima?)
Sztem se aggódj, a 7 hó még nem olyan vészes (persze, tudom, kívülről könnyű...)!

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Rima,
Üdv itt és mielőbbi babásodást :D !!
7 hónap még nem sok :wink: ,mi többen is vagyunk akik évek ota probálkoznak :( !!

Kata!
De ari vagy de már végeztem :lol: :lol: !!

Azt hiszem mára elköszönök,ma kicsit tulzásba vittem a netet ,szinte egész nap a gép elött ültem !!

Puszi!!
Sziasztok!!
Vendég

koszi Kata es Keditke a biztatast :)
a nevem maria, de mindenki rianak hiv a parom meg mario es ebbol lett a rima :D
ti miota probalkoztok?
puszi mkinek es koszonom, h befogadtatok :)
rima

Helló Csajszik!

Köszi a gratulációt!!! Küldök fotót!

Angel!

Újabb puszit nyomok a nevedben a pufók pofira! :)

Megjegyzem, hogy szeretek vasalni, de most már alig van rá időm! :D Kata! Jöhetnél bérvasalni hozzám.

Betti
betti73

Sziasztok!!

Jó reggelt :D :D :D !!
Betti! Várom a fotot :wink: :wink: !!

Hajny?Beuka?

Csajok én tiszta ideg vagyok :( a párom fönöke közölte vele ,hogy bejött egy olyan törvény ,hogy 1 évig nincs szabadság :evil: :evil: :evil: ez biztos hogy nem igaz,de ha keresztbeteszi a nyaralást akor megfojtom.Nem tudjátok hol tudnák utánna nézni?
Bocsi hogy ezt ide irtam de ugy gondolom ,hogy ennek utánna léne néznem ! A párom csak annyit mondott ráá hogy akor nem megyünk nyaralni ,vagy táppénzre megy!!
Ja meg képzeljétek tegnap este ota van egy kis vérzésem (de nagyon gyenge) na ez megint mitöl lehet :roll: :roll: !

Most mennem kell ,valami kajáért a boltba !!
Vendég

Editke!

Iwiwre most töltöttem föl fotót. Ott megtalálod! :)

Betti
betti73

Betti!!

Megyek megnézem :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem vasaltam tegnap!!! :lol: 8) De porszívóztam! :D Melegben az se rossz! :wink:

Rima,
így legyen!
A tapasztalat ismerős! :roll: Két barátnőmnek jött ez idő alatt a még nem tervezett második, meg vagy 10 kolléganőm ment szülni... :?

Betti,
jössz hozzám vasalni? Addig összepuszilom Bendikét! :lol: Így mindenki jól jár! :wink:

Druszám,
szegény Editkénél u.arra az indokra hivatkozva utasítottuk vissza a munkát! :oops: :wink:

Editke,
szerintem ilyen törvény nincs... a munkavállalónak jár a szabadság! Ez a főnök saját szemét akciója lehet... :roll:
Vagy ennyire módosult volna a munka trvkönyve? :shock:
angel37

Betti!Nagyon szép voltál!!!!!!!!!!
A kisfiad hogy viselte?

Tegnap én is porszívóztam,törölgettem,felmostam a követ és ezt mind délután 5 órakor,és pont odasüt a nap a szobákba.
Ma meg vasalok és mosok. :twisted:

Kép
breni

Sziasztok,

Betti,
Egyeztetünk és megyek! :D

Rima,
Köszi a magyarázatot! Most már mindent értek! 8)
(én az a kakukktojás vagyok itt, akik még nem próbálkoznak... én csak szeretem itt a csajokat :wink: meg szeretnék babát is, csak még nem egészen olyanok a körülmények :? )

Editke,
Mától egy évig? Vagy hogy?! :? Ez tuti f@szság! ... Az tuti, h bizonyos részét elvileg megmondhatja a munkáltató, h mikor veheted ki (vagy legalábbis beleszólhat, h mikor nem...)... De rákérdezek a HR-esünknél, ha gondolod! (csak tudnának róla, ha lenne ilyen változás...)
Nem lehet, h apa túl heves volt tegnap és attól van a vérzés? :?:

Reni,
Kitartás a mai naphoz! ... Ma úgyis hűvesebb van talán :wink:

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok ti kis osszetarto, naponta iro csapat!
Rima, ne aggodj, mi 3 eve varunk e gyerekre, ugyhogy a 7 honap az semmi.

Tegnap volt peteeres.... Kép
latom, ti nagyon szerettek takaritani....vasalni....
katavirag

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.
Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Kata!
Itt nincs hűvösebb! :shock:

Keditke!
Tényleg!Szextől is lehet egy kis vérzés.Nekem is volt most jut eszembe,előző ciklusba,bár nekem egy-két pötty volt és másnap már nem.Neked?

Rima!
A 7 hónap még tényleg nem sok,bár azért akkor már én is izgultam mi a fenért nem jön össze.Most már tudom. :?
Menj el dokihoz,ha nem szeretnél többet várni.Egy hormonvizsgálat és egy labor már lehetne.De ez az én véleményem.

Katavirág!Jó ez a kép!!!!Akkor ezek szerint mindannyiuknak tegnap volt peteérése(akik takarítottunk)? :lol: :lol: :lol:

Kép
breni

Sziasztok!!Teljesen meg vagyok lepődve nem voltam 2 napig gép közelben és alig győztem visszaolvasni!!Ez így jó pörgös lett legalább!!Most ültem le nem rég egész nap mentem vigyáztam a tesom kisfiára most féléves a Levi alig birtam otthagyni!Össze-vissza puszilgattam, mindig vigyorog nagyon vidám kisbaba szerencsére!!Imádom!!Meg volt a havi bevásárlás és most kéne föznőm, de úgy döntöttem hamburger lesz a vacsi!Azt is imádjuk!Párom 3db-ot simán befal!!Úgy, hogy helyettünk is eszik!!Pedig nem látszik meg rajta!!Bár én lettem volna ilyen alkat!Lányok!!Hatalmas buliba voltunk vasárnap!!Bajnok lett a csapat ahol a párom focizik, és ott pezsgőt még ránk a nézőkre is fröcsköltek!!Utána vacsora, és zene mellet tánc, szóval jó kis buli volt!Mi is táncoltunk!!Mikor bejelentette az egyik srác náluk a baba érkezését hát a miénket is elárulta!4A páromat meg úgy felkapták, meg hozzám jöttek oda gratulálni!!Csak lestem!Pedig annyira nem ismertem a fiúkat, de megtáncoltattak!Most szombaton lesz az éremátadás már délután el kell menni rá, és úgyanúgy vacsi, meg buli lesz!!Már nagyon várom!4nehogy azt higgyétek, hogy kiakarom élni most a bulihatnékságom, de ez csak szerény buli ám!! :lol: :lol: Én leszek a sofőr!!HIhi.......Lehet előlem menekülni!!
Csütörtökön megyek tanácsadásra, kiváncsi leszek mi lesz ott, na meg megyek AFP-re is hétfőn reggel!!Szóval ja meg még belgyógyászat is vérvételre előtte el kell mennem!!Na, oké lányok boccs, hogy név szerint nem jelentkeztem de már elfelejtettem ki mit is kérdezett!Bocsika ha hosszú voltam!!
Na, csók még jövök!!
Ja, és örülök az újabb csatlakozóknak és mielőbbi babásodást kivánok nektek is!! [img]Ezt%20meg%20csak%20úgy!!https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181058688.56.gif[/img] csak úgy
anita21

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?