Sziasztok!!Teljesen meg vagyok lepődve nem voltam 2 napig gép közelben és alig győztem visszaolvasni!!Ez így jó pörgös lett legalább!!Most ültem le nem rég egész nap mentem vigyáztam a tesom kisfiára most féléves a Levi alig birtam otthagyni!Össze-vissza puszilgattam, mindig vigyorog nagyon vidám kisbaba szerencsére!!Imádom!!Meg volt a havi bevásárlás és most kéne föznőm, de úgy döntöttem hamburger lesz a vacsi!Azt is imádjuk!Párom 3db-ot simán befal!!Úgy, hogy helyettünk is eszik!!Pedig nem látszik meg rajta!!Bár én lettem volna ilyen alkat!Lányok!!Hatalmas buliba voltunk vasárnap!!Bajnok lett a csapat ahol a párom focizik, és ott pezsgőt még ránk a nézőkre is fröcsköltek!!Utána vacsora, és zene mellet tánc, szóval jó kis buli volt!Mi is táncoltunk!!Mikor bejelentette az egyik srác náluk a baba érkezését hát a miénket is elárulta!4A páromat meg úgy felkapták, meg hozzám jöttek oda gratulálni!!Csak lestem!Pedig annyira nem ismertem a fiúkat, de megtáncoltattak!Most szombaton lesz az éremátadás már délután el kell menni rá, és úgyanúgy vacsi, meg buli lesz!!Már nagyon várom!4nehogy azt higgyétek, hogy kiakarom élni most a bulihatnékságom, de ez csak szerény buli ám!!
Én leszek a sofőr!!HIhi.......Lehet előlem menekülni!!
Csütörtökön megyek tanácsadásra, kiváncsi leszek mi lesz ott, na meg megyek AFP-re is hétfőn reggel!!Szóval ja meg még belgyógyászat is vérvételre előtte el kell mennem!!Na, oké lányok boccs, hogy név szerint nem jelentkeztem de már elfelejtettem ki mit is kérdezett!Bocsika ha hosszú voltam!!
Na, csók még jövök!!
Ja, és örülök az újabb csatlakozóknak és mielőbbi babásodást kivánok nektek is!! [img]Ezt%20meg%20csak%20úgy!!https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181058688.56.gif[/img] csak úgy