Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu
Edes vgy koszi Kép
Most megyek dokihoz remelem mnden rendben :roll: Probalok en turelmes lenni de amikor igy megy az ido es meg sehol nem vgyok akkor mar az is idegesit :? :roll: :oops:

Na latom akkor nalatok s jol telt a nap :? :lol: :? De meg jo ,hogy ngyobb baj nincs :roll: Csak a sima vizben valo lubickolas ilyen gondokat okoz :?: :!: :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na neeeeeeeeee :evil: Laptetuuuu :evil: de minek :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szejasztok!!!

Brid! Látod csak meg lett a hiányolt laptetüd!!!!

Csucsu! Na szép! Nálatok mindenki fülfájos?? Bár jó, hogy a lányka csak megviccelt! :lol: :lol: :lol:

Pendi drágám! Örülök, hogy tetszik a recept! Mondtam én, hogy ez nem egy ördöngösség! egyébként pont ma nálunk is volt ez az étlapon! Jó, mert jó kapatos kis kaja!Szal megérte! És milyen múzeumba jártatok??? Mit látattok?? ÚÚÚÚristen! Én milyen marha rég nem jártam már múzeumban?!?! :oops: :oops: :oops: Bár sosem voltam nagy muzeum rajongo! Engem valahogy nem hat meg a dolog!

Zsuzsuka! Te meg merre koszálsz??? Nem csak ugy volt, hogy szerdán azaz holnap indultok?? Remélem nincs semmi baj??? Gyere és jelentkezz! Ez töled egyáltalán nem megszokott, hogy 1 nap sem jelentkezel be! Gyere-gyere-gyere!!!!!! :roll: :wink: Várunk! Meg legalább köszönj el tölünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma vonattal jöttem haza! Kész káosz uralkodik a fejemben! De mért azt magam sem tudom.???... Holnap megyek dokihoz, de rutinból felhívom elötte, mert most már nem szeretnék többször poruljárni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs több vonatjegyem az ördög miatt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szal holnap megyek! Remélem van még itt valaki és válaszol nekem!!!! Addig is pusszancs!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na jól van csajok! Nem jött senki!! Szép mondhatom! Itthon vagyok azt sehol senki! Ezért megyek is alukálni mindenkinek nagyon jó éjszakát! Ja és holnap megyek dokibához! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Drágáim!

Ne haragudjatok, de nemvolt időm ma vissza olvasni. Hat óta talpon vagyok.... vérvétel, biztosítás, vásárlás, mosás, vasalás, pakolás, rántott husit csináltam, még keresztfiunkat meggyömöszöltük, aztán vacsi, mosogatás és most hulla vagyok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Holnap reggel hatkor indulunk, úgyhogy ez az utolsó bejelentkezésem hétfőig :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon vigyázzatok magatokra, apára fel, és sokasodni :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na en is vgyok...kicsit mar kivgyok vgyis nem is kicsit :roll: de mind :roll: 1 nem is irom mar le ki tudja hanyadszor :? Szal voltam a dokinal :roll: Sok dolgot mondott :roll: Mindent atbeszeltunk :roll: Legroszabb esetben hasi mutettel eltavolithatok a myomaim :roll: a nagy 36mm-es az a falon kivul van az nem nagy kunszt a masik kicsi 20mm-es az a izomba nyulik az az mondtak azert gaz mert ha megprobaljak eltavolitani altalaban elkezd szetnyilni ilyenkor pedig jon a nem is tom en minek nevezik de betesznek valamit valami levegovel teli valamit az izomhoz talan azzal kotik ossze es akkor a meh az megmarad :!: :!: :!: :mrgreen: es igy lehet babasoni is csak ha pl lombik van akkor 1-nel tobbet veszelyes visszatenni es a szules tuti csaszar :roll: ennyi...szal ezek jo hirek!!Viszont csak szeptemberben mutenenek :roll: ugyhogy addig nem tok varni igy majd visszajovok vgy max kint megcsinaltatom :wink: Meg nem tom...mindenesetre megyek csutortokon vervetelre mert akkor leszek 3.nap :? na jah mert megint megjott ma :evil: :evil: :evil: Most lett volna a normal menzim is :roll: azaz ha nincs a mutetem :roll: Ugyhogy is 5nap utan megint verzek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Az atjarhatosagit is megnezette volna itthones persze a parom leleteire is kivanci lett volna :roll: ngyon ki alapos volt :!: :!: :!: Le a kalappal :!: :D A 21.napi vervetel kint lesz aztan konzultalunk :roll:

Hat ennyi...ugyhogy lesz mutet csak kerdes mikor...majd emberrel is konzultalok ert azert az is fontos ugye o mikor szeretne babat :lol: :roll: :oops:

Zsu neked ngyon jo nyaralast es remelem ngyon jot tesz mindkettotoknek ez a par nap :!: :!: :!: :!: :!: :D

Pendi
Latszik nalatok is vendegek vannak mert mostansag te se vgy :lol: Jol tel a betegallomany :?:

Noci
Most milyen vizsgalatod lesz holnap :?: :shock: Mert en mar tok nem emlexem :? vgy melyik dokihoz is mesz mert mar annyi bajod volt neked is,hogy nem is tom igy hirtelen :? :roll:

Csucsu
Hogy vagytok?Meleg so jot tett vgy nem is probaltatok :?: :roll:

Kata
Kitartaaaaaaas :lol:

Melus
Remelem jol vgytok ti is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Good morning!
Nem tok aludni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Az itthoni viz ami a kertben van az is klóros, algaőlős szóval vegyszeres.
A só sajna nem használt ezért is mentünk el dokihoz.
Viszont veled azért haladnak a dolgok hisz a dokid alapos. Mondjuk gondolom nehéz lesz ezt össze hozni, hogy a párodat is meg vizsgálják, neked is minden vizsgálat meg legyen. Mert ha jól emlékszem kint mások a dokik. Akkor vissza jössz szeptemberben?

Kuzsanna. Jó pihenést bár tudom most nem jössz. Pihenjetek sokat :)

Kép
csucsu05

Na azt gondoltam,hogy a mleg so nem fog hasznalni :? nekem ezek sose jonnek be :roll: De akkor mot mar jobban vgytok? :roll: Jo koran keltek ti is :shock: En minnya visszaalszom remelem meg 1orara legalabb :roll: mert itt az uncsitesom(2eves) es ha felkel olyan 9korul akkor mar nincs alvas :lol:

Igen alapos a dokim...de persze a vizsgalatok igy nem kivitelezhetoek mert nem vgyok vgyis leszek itt :roll: A hormonvizsgalat az meglesz :wink: es max meg a laposzkopia...bar az nem is kell mert ugyuis a mutetnel mekuksiznak...a parom meg elkulom szepen kint egy alapos vizsgalatra :lol: :wink:

Szeptemberben nem jovok....aaah...nem utazom csak ugy 18orakat :shock: :x majd a telen...vgy mondom meg kint lehet megcsinaltatom elobb ott is elkell menjek a dokihoz mit mondanak :? Mert lehet tok mashogy megy ez odakint :? :roll: Vgy ki tudja :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Lehet mondjuk ott rugalmasabbak. Egy próbát megér.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát, nem egyszerű dolog két fiút meggyőzni arról, hogy a csihi-puhi játékoktól sokkal fontosabb a babanet. Legalábbis nekem.
Már korán reggel ott ülnek a gép előtt, és képesek este sokáig ott ülni, kivéve mikor enni vagy wc-re kell menni.Kép Na mindegy.
Ma megint nagyon korán ébredtem. Napok óta fenn vagyok már 6-kor, és már azon pörög az agyam, hogy mit is, hogy is csináljak. Legyen kész az ebéd délre, és hogy a Drága öccse mit is eszik meg, meg jól érzi-e magát nálunk, meg ilyenek.
Eddig még minden oké volt.
Holnap megyek a melóhelyre, a havi képzésünkre. Pénteken meg meló.
A hétvége is húzós lesz, mert jönnek a tesómék, és vasárnapra csináljuk anyunak a meglepi partit.Kép

Zsu
Nektek jó utat Kép, és nagyon jó pihenést kívánok Kép! Érezzétek jól magatokat! Egyetek Kép , igyatok Kép, és jól tomboljátok ki magatokból a feszültséget Kép

Bridget
Te már nagyon hiányolod apácskádat! Ezt elhiszem. Már egy hónapja nem láttad. Le a kalappal, mert én ennyit sem bírnék ki. Kitartás!már nem sokat kell várnod, és láthatod! Csak még egy kicsit tarts ki Kép.Nemsokára láthatod őt.
Kép Ja meg persze előtte gyere le hozzám.
Most nem is tudom mit mondjak erre a mizériára neked. Nem is tudok mit. Én is csak annyit tudok, hogy járj utána kinn is, hogy hogyan megy ez. Aztán még lesz időd eldönteni, hogy hogyan tovább.
Köszönöm, a betegállomány gyorsan eltelt. Még bírnék itthon egy kicsit. De nem baj, a hónap végén jövök szabadságra!

Csucsu
Remélem a fülfájás elmúlt. Még szerencse, hgoy nagyobb baj nem volt. Az a fülmosás nem lehetett kellemes dolog. Kép A kicsi aranyos lehetett, ahogy cukkolt benneteket. Kép

Nócika
A Kiskunhalasi Csipke Múzeumot néztük meg. A kiskunhalsi csipke a világversenyeken majdnem minden évben első helyezést ért el. Láttuk hogyan csinálják. Érdekes volt. Na meg szépek. Persze nem merném egyiket sem használni, mert annyira finom holmik ezek. Na meg k..va drága. Azt hittem leülök, amikor egy 10x10-es árát megnéztük. 300.000 ft.
Te milyen vizsgálatra mégy?Kép Bocsi, én sem tudom.

Na most megyek, mert főzni kell, meg a fiúknak átadni a terepet.
Vigyázzatok magatokra!
puszi
Vendég

na nem rakott be minden képet, de most nincs időm kijavítani. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Szejjasztok! Csajok! Jól jártam ismét! Persze, hogy felhívtam a dokit, hogy hogy rendel ma mert emlékezetem szerint délutános a lelkem! és még jó, hogy felhívtam, mert szabin van MEGINT! a héten! Szoval hiába vittem tiszta rucit a meloba!!! Ez van! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kicsit dühös vagyok, de ez van! Amugy kontrolra mentem volna a klion meg a betadine után! Meg kértem volna még további vizsgálatot, hogy azért haladjunk!!

Zsuzsukám! Nagyon jó utat kivánok nektek nagyon vigyázzatok az uton meg persze ott is magatokra és érezzétek jól egymást! Puszi és gyere mikor hazaértél!!!!! :D :D :D :D

Pendi! Még sose jártam arra felé! Biztosan szép lehet!

Brid drága! Szerintem nézesd meg magad ott kint is, de én azért meggondolnám azt a hazajövetelt szeptemberben is! Azért jöhetnél kicsit gyakrabban!

Csajok megyek mert el kéne menni vásárolni, mert holnap szabi%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Én is voltam ma dokinál, mert csak nem akart jó lenni a kezem. Az a zsibbadós dolog már megint előjött. De most már fájt is a karomon egy pontban, meg egészen a bal mellem fölött is. Na rögtön csináltatott a dokinéni egy EKG-t a párommal. Még jó, hogy van eü-s a háznál. :lol: :lol: Szóval párocskám megcsinálta az EKG-t, és az persze tökéletes. Bár, eléggé gyors a pulzusom, ami már volt gond régen is. Erre kaptam megint gyógyit. A karomra meg kaptam egy olyan mentolos kenőcsöt, hogy szinte marja a szememet. Ott keverték ki a gyógyszertárba. Ha ez nem segít, akkor semmi. :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Mostantól minden nap 2x kell kennem. A párom utálja a nagyon erős krémeket, nem tudom hogyan fogja elviselni a szagát. Legfeljebb kiköltözök a nappaliba. Már a kávéillatú lábkrémere is azt mondja, hogy büdős. Volt egy arckrémem is, aminek alig volt illata, hát azt sem szertette. :lol: :lol:

Nócikám!
hát te megint jól megjártad a dokival. :roll: :roll: :roll: De legalább most nem volt üresjárat, mert előtte telefonáltál. És akko rmost mikor mégy?
jó vásárlást!

Zsu!
Én most megincs nagyon jó utat kívánok nektek! Vigyázzatok magatokra! Most ne foglalkozzatok majd mással, csak pihenjetek!

Bridget, Csucsu
Milyen napotok volt? Mi volt a program ma?

Ma hallottam telefonon egy pár napos baba sírását, meg láttam fotón, egy pár órásat is. A pár napos, a kollégám kisfia, akit ma vittek haza a kórházból. Jajjj annyira jó volt hallnai annak a picikének a hangját. Olyan igazi újszülött sírás volt. Majd' elbőgtem magam a telefonban. Olyan édes lehet az a pici emberke. A fotós baba, pedig a barátnőm barátnőjének a kislánya. Éjszaka született. És úgy hívják, ahogyan mi szeretnénk majd a lányunkat (amennyiben leányunk lesz): Noémi. Ebben egyeztünk meg apácskával. Pedig én előszőr Laurát, és Dánielt szerettem volna, de mindkét névről leszavaztott a párom. Ha fiúnk lesz, akkor Ádám lesz a kis drágám.

Én holnap, holnapután , de még lehet, hgoy hétvégén sem nagyon leszek. Holnap megyek a melóhelyre, délután meg anyuhoz körmözni, pedikűrözni. Aztán péntek meló, hétvégén meg sütés-főzés, vasárnap meg meglepi buli. Már izgulok, hogy anyu hogyan fogja majd venni a dolgot. Még soha nem volt neki ilyen.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!
Puszi
Vendég

Haliohoooo :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid vagyok! Most nézegetek valami kis kiruccanás félét a hétvégére a Balcsira! Azaz Siófokra! Már tök beleéltem magam! Még azért vissza nézek hátha írsz! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Egesz nap fajt a hasam :x Reggel meg itt volt a kiscsaj mivel ugye fel 5-tol fentvoltam aztan fel 9-kor mikor visszaaludtam volna a kiscsajos is felkelt kakaoivas susu nezes es kalacseves....mer anyu me elvolt...aztan anyum hazajott fel 11kor en meg 11kor egyba doltem es fel 2ig aludtam :shock: Anyuek is sziesztaztak ebed utan a kicsivel :lol: Aztan keles furdes hajmosas vittuk haza a uncsitesom.Hat nem ngyon akarodzott hazamenni :? Jol erezte magat nalunk 8) :lol: Ott meg a hentesnel vettunk grillpipit :lol: :lol: :lol: aztan irany haza mert Brigi igy nem megy semmerre fajos hassal :? :roll: Azota itthon vgyunk es emborrel is tudtam beszelni fel orat :D ugyhogy happy vgyok :D :D :D es mostmar csak majdnem hogy 1het es indulok!!!!Yeeeeh alig varom mar :roll: Komolyan jo itthon de eleg volt...foleg igy :roll: Kint nyugalom van :roll:

Pendi
Remelem meg talan letok ugrani ha mar nem is talan egyedul epp amikor raerek :? na meg persze neked is jo :roll: Bar most ugye meg latod balcsi utan hetfo,kedd doki hetfon me fodrasz is,Kozmetikus,csomagfeladas elotte bevasarolni,biztositaskotes mer na persze,hogy az en kocsim MAV-os :evil: es meg 1000 me 1 emberrel nem taliztam :oops: :oops: :oops:

A muzeum szupi lehetett en se voltam mar jo reg ota :oops: :roll: a fiuk meg ne uljenek egesz nap a gep elott nem egeszseges az!!Ki a szabadba meg tarsasozni stb. :lol: 8) A borso levesedre meg mindig ngyon ehes vgyok am :roll: :?

Noci
Na akkor megint jol megjartad :? Ilyet...de komolyan monom ez a julius-agusztus meg is lehet patkolni mert nincs doki mindenki nyaral :shock: :shock: :shock: az eszem megall :evil: Ilyen kint nincs :!: Azert nem ertettek sokan a parom miert nem jott :shock: hat azert mert nem lehet csak ugy kvenni szabadsagokat es plane nem 2heteket :twisted: Az en dokim is szabira megy agusztus 15korul 2ketre szal azert tudna csak szeptemberben muteni :? :roll: Te ezzel a dokival jol megjarod de komolyan...amugy jo doki?Nem gondolkodtal,hogy cserelj egy lelkiismeretesebb dokira :?: :roll: Amugy mizu veled mesel ma :P

Szeptemberben hazajonni :!: :?: :!: :?: :shock: AAAAAAAAH felejto....mondom az ut haztol hazik 20ora mar ha nem kesnek a gepek :twisted: nekem az uccso 2utam mind 2nagy kesessel indult :evil: es nem akarok olyan koran jonni meg nem is lehet csak ugy 300ezer ft-ert csak ugy hazarepulgetni havonta. :shock: De novemberben idealis lenne :roll:

HOLNAPI NAPOM
Reggel vervetelre megyek,3ra fogdoki :? Ugyhogy nem tudunk balcsira indulni csak pentek reggel :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

És hová mentek a balcsira?? Mi is oda megyünk?? :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Mikor? :shock: Siofokot szeretem ngyon oda indulunk :roll: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na az jó! lehet, hogy esetleg ott futunk majd össze? Holnap hivok fel több hotelt és érdeklödök! Ti hova mentek? Hotel, apartman vagy kemping?? Milyenbe mentek? van már valami foglalva? vagy csak kerestek majd valamit? Én mondjuk félek, hogy igy az uccsó pillanatban már nem találok apénztárcámhoz méltot! De holnap majd kiderül! Szerintem megyek aludni és csak holnap látom, majd, hogy mit írsz! Szép és nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

En jo sokaig minden evben ugyanoda jartam :roll: De 2eve valtottunk vgy 3...egy haznal szoktunk szobat kivenni nem nagy szam es asszem 2500/nap :roll: na tavaly nem volt itt hely es akkor talaltunk egy masik hazat ami szinten ennyi....egyszeru szobak alvasra megfelel es ugye mi kocival jartunk le a partra :roll: Szal ha kell a 2teloszam metom adni de megnezni nem tod csak ha lentvgy :? Most viszont lehet visszuk a kutyusom ugyhogy remelem igy is foganak :? mondom mivel nem egy elsoosztalyu hotel azert csak rabolintanak :?

Mikor mentek?

Jo ejt mindenkinek!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt csajok!

Fülem kezd fájni. Jó mi? Na mindegy elhesegetem, hogy nem fáj, nehogy bebeszéljem magamnak:(

Kép
csucsu05

Syaisytok!

Egz gzors bejelentkeyés....bocsi előre a y és a z betűkért, fel vannak itt cserélve...

syóval reggel hétkort indultunk, és este nzolcra siekrült ide érnünk. A syoba syép,kulturált. A kaj afinom. Most megzünk és feledeyyük a körnzéket, és fürcsiyünk egzet a sós víyben...

Vigzáyyatok nagzon magatokra Drágáim!!!!!!!!

Pusyilok mindenkit

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Kissé el vagyok kenödve! Nem nagyon találok semmi szabad szállást! 1 helyről mondta az ipse, hogy vissza csörög! Brid nekem jó lenne az is amit te mondasz csak az a baj, hogy van nekem 60.000Ft-ért üdülési csekkem és abból szeretnék menni! Meg tudod jó lett volna egy kicsit, ha engem is kiszolgál valaki! Jó tudom nem az uccsó pillanatban kéne a fejemhez kapjak, de most már ez van! Ugy bele éltem magam!!!! 8) Remélem vissza hív az ipse és akkor megyünk!!!!!!! :wink: :roll: :roll: :roll: Szoval most várok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Zsuzsukám! Milyen vicces igy felcserélve?!?! :lol: :lol: :lol: Jó pofa! Örülök, hogy rendben megérkeztetek! Pláne, hogy jo a kaja is! Remélem élményekkel teli jöttök haza! Pihenjetek sokat! És ha lessz idöd meg kedved akkor gyere várunk!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi! Nem mondod, hogyha csajszitok lesz akkor Noémi lesz??? De jó!!!!!!! Fain lesz! Bár csak már ti is ott tartanátok! Írod, hogy nem nagyon leszel gépközelben! Azért remélem jössz ahogy csak birsz! velem nem naon dumizik senki! Bezzeg mikor nem tudok jönni oldalakat írtok! Kész vok!!!!!! :roll: :wink: :cry: :? :P :x :o És szép legyen ám a körmöd!! Ja és milyen a krém?? Használ?? Mit érzel? Remélem ez elmulasztja! És különben is a zsibbike monnyon le!!!!!!!!!! :wink: :lol: :o :D :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

Haliho 8)
En is vgyok.Sajna vervetel elott nem tudtam jonni.Aztan me bementem az Istvan korhazba,hogy kerek idopontot allergia vizsgalatra mire kozoltek ott nincs etel allergia vizsgalat :? ugyhogy jottem haza es most nezek valami korhazat ahol viszont van :roll: Aztan meg reggelizem is es 3-ra fogdoki :twisted: Marhara orulok lehet az eyik fogam gyokerkezelni kell :shock: Mert addig huztak halasztottak lehet kozben a lecsicsolt fogam serult :? Na de mind1....mi bajunk lehet Briget egy hos es mindent kibir :lol: :wink: :? :oops: A hasam mar nem faj ugy ahogy tegnap :roll: Viszont meg mindig (2hete) "hadjarat van" :shock: :twisted: na az viszont nem kellemes :roll: de mar szerintem idegi alapon van ugyhogy nem is foglalkozom vele :roll:

Zsu
Na csak az internetet talaltad meg egybol te is :lol: Helyettunk is aztasd magad a sos vizben 8) :wink:

Csucsu
Mar megint faj :?: :shock: De neke nem is kentek ra semmit :?: Apanak rendbejott :roll:

Noci
Hat en ose megyek hotelbe mert mindig csajokkal megyunk tobben es igy a hazaknal szoktunk szobat kivenni :roll: A jegyek meg ott sajna nem vasarolhatok le :roll: Engem regi emlekek kotnek a balcsihoz 8) kikorom ota minden evben lejartunk :roll: Zamardiba csaladdal a volan udulobe :roll: aztan 15eves koromtol Siofok a baratokkal minden evben.Igy mi hozzaszoktunk ahoz,hogy semmi extra csak a kis szoba a haznal.Mert igy van meg a feeling-je :!: Legalabbis szamomra :wink:
Szal igy mar ertem,hogy nem kapsz....hat szurkolok,hogy visszahivjanak es meglegyen a helyetek :!: :!: :!: Mikor mennetek?Holnap?Gondolom nem sok helyen szeretik ha ilyen jegyre megy az ember aztan meg var hatha jon be neki kp-s veneg? :roll: Na mind1 azert szerintem meg probalkozz telefonalgatni mas fele is :!:
Hogyhogy nem beszelget veled senki sem :?: :!: En is mindig rossz idoben vgyok itt,mint pl most :shock: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most vagyok! vagy még??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nos! Siofok kilöve, mert teltházvan mindenütt! A pasival beszéltem és ő se tud semmit! De sebaj, mert zamárdiban találtam egy Galopp lovas üdülöfalut ahol ugyan nem 2 éjszakát, de 1 ott tudunk lenni! Szoval lefoglaltam azt! Jó lesz az nekünk!!! :lol: :lol: babagyártásra meg pláne! A vízpart is a közelben reggeli meg két fogásos vacsival 20000 Ft. Szoval jójesz az nekünyk!!!! :lol: :lol: :lol: Már nagyon várom! Apácska még nem is tudja! :lol: :lol: :lol: Mármint azt tudja, hogy megyünk csak azt nem hogy hova! Mert siófokra készül de teltház miatt be kell érnie zamárdival!! És az sincs kizárva, hogy 2 hét mulvára lefoglalok valamit siófokon! De ez majd vasárnap kiderül! :roll: :wink: :P :shock: Egyébként én is szeretem azaz szeretjük mi is a vendégház jelleget ahova ti is készültök, de most az egyszer szerettem volna kiprobálni valami mást! Ilyenben még nem volt részem! Tudod?? És hát most se nagyon lesz! Mert valami wellnes-esre gondoltunk! De nembaj mejd legközelebb!
Amugy azért nem beszélget velem senki, mert mindig mikor írtam az elmult pár napban akkor mindig csak órákkal késöbb írt rá valaki reakciot! De nem panaszkodom nehogy annak véld, csak mikor én nem érek rá mert dodozom akkor oldalakat írtok! :wink: Ami persze, hogy nem baj, mert legalább van mit olvasnom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt vgy meg? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azt tom ho van :!: :!: :shock: :lol: A tevebe lattam pont rola kisfilmet...es kutyat is lehet vinni oda 8) Jol nez ki 8) 8) 8)

Megertem en,hogy egy kis kiszolalasra vagysz :wink: Nekem meg pot az kell,hogy beken hagyjanak :? :lol: :lol: :lol: :lol: Tobb hely nm volt? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

DRágám vagyol még??

Kép

Kép

Kép
nócika

Mond, hogy vagy???De ha nem vagy akkor azt is megírhatod!! :lol: :lol: :lol: hihihihihihihihihihi

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy nem tudom, hogy van-e még hely, de ha gondolod akkor számot tudok neked adni, de én is csak irodán keresztül tudtam foglalni! Érdekel?? Írjam???

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy azért a neten láttam róla képeket és marha kasa! Naon fain! Nekem nagyon bejött és nincs messze siófoktól, ugyhogy este simán át lehet menni a Beach-haus-ra eggyett táncizni! Szoval szombat reggel indulunk! mert vár a balatoni nyár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote] írta:
[quote]N írta:ekem meg pot az kell,hogy beken hagyjanak

Ja és asszem itt van ugy is, persze ha itt olvastam akkor sima apartmanos része is van a dolognak azaz saját ellátás! Ugyhogy nem muszáj, hogy téged kiszolgáljanak, hanem hogy magadnak kell gondoskodnod a kajárol!

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy olyan álmos vagyok, hogy az csak na! Pedig be kéne fejezzem a takaritást is kéne fözzek mire apácska hazaér! Mert ma kivánság nap van! Krumpli fözelék fasirtal! Ájájájjjjjjjjjj! Tejfölt elfelejtettem venni! Szoval még azért is el kéne menjek! Tényleg Brid! Te minnyá indulsz a fogdokihoz! Én is lassan telozok és kérek a jövöhétre idöpontot a fogdokihoz! Mert ha nem kezdek bele sose fogok eljutni oda! Szoval lassan telozok is! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na hát moindodm én!!! Magammal tök jól eldumizok! Legalább nem vág senki a szavamba! Remélem délután fogdoki után leszel Brid! Mert ez már a 7. üzim igy magamnak! hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HUN VAGYTOK CHÁRLIKÁK???????????????????????

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt voltam csak masik topikban olvastam 8) :shock: :oops: Most lattam,hogy irtal :twisted: Megyek fogdokihoz utana jovok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na vgyok de latom senki nem volt :?
Szal a mar 1honapos fogkoronam kalamajkajanak az lett a vege,hogy most mar az egyik fogam megadta magat azaz gyokerkezelni kellett ma :evil: :evil: :evil: :evil: :x Talan mar tul 1zeru lett volna csak ha siman megy mostantol minden :twisted: Fogdoki utan hazajottem de csak annyira,hogy anyu jojjon le es elmentunk az Arkad aruhazba 8) vettem par felsot meg egy rucit 8) :lol: :lol: :lol: Meg ettem tok fini ragogumi izu fagyit!!!Naon fini volt tenyleg mintha a Donald ragot ettem volna :shock: :lol: 8) Vettunk pizzat elvitelre...na me borso es tokfozeleket :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan irany haza a gpem meg ugyfelejtodott ugyhogy tok forro volt igy kikellett kapcsolnom es most meg bar mindig meleg itt lennek :roll:

Noci
Ad meg a szamot sosem lehet tudni :wink: Koszi :!: Te merre jartal ma es mar nem melozol nem ertem :roll: vgy mar megint elfelejtettem valamit :? :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok vagy még?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nos Brid! Igen!! Megint lemaradtál, mert szabin vagyok ma meg holnap! Tudod! Beszültük mult pénteken telon!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy ma miután kiléptem innen elmentem és taliztam egy régi középiskolás barinömmel! Dumáltunk meg koláztunk! Jó volt kicsit kikapcsolni apácska nélkül! Most biztos szemét vagyok! De esküszöm! Biztos jó lenne azért talizni veled is de szerintem ez olyan lehetetlennek tünik! Ma mikor hazajöttem fözöcskéztem és holnap tuti rendet rakok most már! a 3 szobából 1 kész! Kéne felvegyek én is 1 bejárónőt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem van kedvem semmihez!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Emlekeztek ra amikor mindig mondtam,hogy nezem a DEXTER nevu sorozatot :?: :!: :?: :!:

Hat itt a johir,hogy megy a VIASATON kedden 22:05-kor!!!!!
Ngyon jo film monjuk nem tom epp melyik resznel tartanak :roll: :lol: 8) 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

na jól van meek tyutyukálni! Mindenkinek jó éjt! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote="nócika"]N írta:nócikaos Brid! Igen!! Megint lemaradtál, mert szabin vagyok ma meg holnap! Tudod! Beszültük mult pénteken telon!!

Ez remlik,hogy tudtam lemehetnenk Pendihez csak mar nem tudtam,hogy is jon ki :roll: Bocsi :oops: De latod nem volt egyszeru napom jo mondjuk csak vervetel meg fogdoki ahol egy gyokerkezeles de akkor sem jott volna igy ossze :? Ilyen betegesen nem lehet tervezni :? Kedden en csutortokon is megyek a gyokerkezeles miatt :evil: Fasza en meg penteken utazom :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="nócika"]A írta:nócikamugy ma miután kiléptem innen elmentem és taliztam egy régi középiskolás barinömmel! Dumáltunk meg koláztunk! Jó volt kicsit kikapcsolni apácska nélkül! Most biztos szemét vagyok! De esküszöm! Biztos jó lenne azért talizni veled is de szerintem ez olyan lehetetlennek tünik! Ma mikor hazajöttem fözöcskéztem és holnap tuti rendet rakok most már! a 3 szobából 1 kész! Kéne felvegyek én is 1 bejárónőt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem van kedvem semmihez!!

Nekem se hianyzott embor az elso max 10napban most meg latnad mennyire remegek mar a megvonasi tunetektol :? :x :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Szal neha jo de huzamosabb ideig nem.Hidd el ezzel ok is igy vannak :wink:

A talit en is szeretnem :roll: ha tudnad hany ismimmel sem taliztam emiatt a franya verzesem miatt :cry: :cry: Paran tuti megharagszanak mert nem is tudjak mi volt velem csak azt hogy jottem es mentem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na erre még reagálok!
Ne törödj azzal, ha megharagszanak! Mert mindennek oka van! Semmi nem történik ok nélkül! Szoval mielött ténylegesen félreértenéd ÉN egyálltalán NEM sértödök meg, mert nem talizol velem! Hidd el én tudom, hogy az egészséged fontosabb mint bármi más! Szoval, ha ezért valaki megharakszik akkor igy járt! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

En tudom,hogy te nem haragszol vgyis ti mert tom egyikotok sem :roll: De azok akik az en ismilyeim okozuluk paran megfognak :?

Ez neked:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: aki azért megharagszik mert nem mentél el hozzá az megsem érdemli a barátságodat. Jelzem nem mindig neked kell elmenni meglátogatni valakit hanem hozzád is mehetnek ha nagyon akarnak. Szóval ne akarj mindenkinek megfelelni úgysem lehet. És ha bevalljuk képtelenség is mindenkit végig látogatni az itt tartozkódásod alatt. Arról pedig nem is beszélve ha nem tudják miért is vagy elfoglalt akkor ne is ítélkezzenek.
Ennyi:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?