Sziasztok!
Miután mindenki eltűnt már meg is jöttem
.
Nem tudom hogy hogy fogom bírni a párocskám nélkül. Annyira nem szeretem ha nincs itt velem. Ráadásul jön az a fránya vihar is. Még félni is fogok. Képzeljétek el, azt mondta a páromnak a főnőke, mikor közölte hogy ő inkább maradna, hogy nem te vagy terhes mi akadálya hogy gyere. Ráadásul a főnök unoka tesó. Annyira felháborodtam. Na mindegy.
Meliz
köszi édes vagy. A ruháim még simán feljönnek, pedig már látszik a poci. Mondjuk a nyári ruháimban már nem sok hely van. Meg ami eddig is szűkebb volt, az már picit szorít, de még nem kell lecserélni a ruhatárat. Pedig anyum már mosná az ő kismamaruháját, hogy majd jó lesz itthonra
.
Ne izgulj, tényleg lassan vége a rosszul léteknek, bár nekem ilyen szinten nem volt. Mondjuk szerintem az is beleszámít hogy nem dolgozol és jobban van időd magaddal foglalkozni.
Melóban a kolléga nőm tudja, a főnővérnek is elmondom lassan. Mindenképpen meg kell, mert egyre többet kell dokihoz mászkálni.
Anita
én is kaptam volna kiskönyvet mikor először voltam dokinál, csak lusta voltam elmászni a védőnőig. Most meg rámparancsolt a doki, hogy legközelebb kiskönyvvel menjek. Másfél órát ücsörögtünk a védőnőnél, már azt hittem éhesen halok. Iszonyat beszélőkéje van
.
Csanita
csak azért írtam ám, hogy nehogy azt hidd, hogy olyan kis kölök vagy. Sőt ha jól emélkszem Vica még nálam is fiatalabb 9 nappal (na jó, a február 10 biztos, az év nem).
Kamilla
nagyon szépek voltatok. Pihentető és eredményekben gazdag nászutat nektek. Várjuk a beszámolót.
Már nagyon dörög az ég. Mi lesz velem egyedül itthon. Én csak úgy szeretem a vihart, ha valakihez tudok bújni. Különben nagyon félek.
Na megyek, összecsapok valami kaját, mert nem sokat sikerült ma még ennem.
Hajni