Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!Ha jól emlékszem 5 millió van,de sosem tudom.
De ez a műtét előtt volt még 1 hónappal.De ezt írtam akkor.

10 év,te jó ég.Nekünk még a 6.volt.20 éves voltam akkor.

Kép
breni

Én még nem töltöttem be a 16-ot! :oops:
Azóta nem kellett mennie a párodnak? :shock: Ne haragudj,kicsit levagyok maradva! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Nem.Júniusba megyünk majd.Úgy volt hogy májusba,de a doki áttette júniusra,biztos ami biztos.Ez már tuti eredményt fog mutatni.Szerinte.Na majd meglátjuk.

Hűha 16?Akkor neked ő az első komoly kapcsolatod,igaz? :)
Tök jó.

Kép
breni

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk! Nem igazán vagyok jól, tegnapelőtt este megint nagyon keményedtem... Megpróbálom elkerülni a kórházat, így tegnap egész nap pihiztem. Most már működik a netünk, így sűrűbben tudok jönni. Mjad teszek fel képeket is.

Mindenkinek sok puszit! És drukkot! És minden jót!

moni

Drukkolok nagyon hogy jó eredményt kapjatok!!!!!
Voltak elötte 'barátaim"!De semmi komolyra ne gondolj! :lol: Az első nagy szerelmem után jött Ő! :D
[/quote]

Kép
Kép
ancsa81

Mi 17 éve vagyunk együtt, és 13 éves házasok leszünk... :roll:
15 és fél voltam mikor megismerkedtünk...

moni

Moni!
Pihenj nagyon sokat!! :( Még egy pár hétig maradhatna bent a picilány!
Milyen az új házban lakni?
Szép idő nektek is! :shock: :D Jó példa nekünk! :D

Kép
Kép
ancsa81

nagyon szuper itt lakni, végre elfér mindenünk. Gyerekek is nagyon élvezik. Mondogatják is, hogy az ÉN SZOBÁM!

moni

Sziasztok!!
Már alig vártam, hogy jöhessek, de hiába nem tudtam belépni már 2 napja!!Mérges voltam, de legalább így több mindnet olvashattam vissza!Ma voltam vérvételen már kora reggel, utána meg mentem tanácsadásra!!Képzeljétek 1,5 kg-val könyebb voltam mint 1 hónapja!!Hogy örültem neki!!Amúgy minden oké, de most megyek az eredményemért és holnap 10-re belgyógyászatra megint!!Kiváncsi leszek, remélem már jó a cukrom!!Nem is eszek annyi édességet!!
Keditke!!
Szegényke dolgozol!!Reméljük te is zebrás leszel mielőbb!!
Hajni!!Az igazi kívános korszakom most aránylag oké, de ugye még messze van a vég...............!Mit dolgozol a kórházban?Aszisztens vagy valami ilyesmi??
Móni!!
Nagyon aranyos a kislányod!!Már én is alig várom, hogy tudjam mi lesz???
Be kell fejeznem mindjárt megyünk az erdeményemért!!
csók:Anita
anita21

Breni!!
akko bejött az Lh teszt!!??
Nafgyon örülök az eredményért?!!Hajrá mindenki!!Minnél többen leszünk annál joBB
Na, tényleg megyek:........Csók:Anita
anita21

Még nem tudom hogy bejött az LH teszt.Majd kiderül.De ha nem sikerült most akkor sem leszek elkeseredve.

Kép
breni

Sziasztok!!

De örülök,hogy azért ma irogatattok!!

Moni!!
Pihizz nagyon sokat ,és vigyázz magatokra!!

Reni!!

+++++ drukjaim mennek !!

Ancsa!!

A párom azt mondta decemberig várunk utánna irány a doki!!
"tudod én nem eröltettem,és azota nyugodt vagyok miota se hömérö se méhnyakvizsgálat......stb"

Anita!!
2 napig nálam se volt b.net tiszta gyagya is voltam,az iwiw-en irogatuk egymásnak!Muszáj dolgoznom,meg tudod nincs messze a lakásunktol!!

Mi 10 éve vagyunk együtt (most lesz 4.ház.évfordulo) !! 15 éves koromba ismertem meg a pasit
:lol: :lol: !!Volt elötte barátom is !!

Sziasztok!!
Vendég

Sziaszotk!
Valaki segítsen nekem legyen szíves, hogy hol tudnék ilyen cuki kis vonalzókat készíiteni.
Köszönöm

Andi
Kép
cicabogár

Szia Cica :lol: :lol: !!

http://lilypie.com/trying_to_conceive.php

Én itt szoktam :lol: :lol: !!

A profilba-aláirás-nál kell bemásolni az url kodot ,és mentés,aztán elvileg megjelenik :)!!

Szia!

Csajok ma én voltam az elsö :lol: :lol: ,de joo !!
De már megyek is reggelizni!!

Sziasztok!!
Beuka? és akik rég voltak mi van veletek??
Vendég

Lányok!Merre vagytok?miért nem írtok?

Kép
breni

Sziasztok!

Gyors hejzetjelentés mert kicsit elfárdtunk.
Most értünk haza Pécsröl a kötelezö 3 hetes kontrolunkról.Minden rendben .Már 2 cm vagyunk.Végid hátal volt nekünk.Párom mondta is,hogy tuti kicsaj mert azok ilyen szégyenlösek :D
Most kicsit lepihenek.Késöbb probálok még jönni hát ha beenged a babanet,mert pár napig nem tudtam feljönni :(
Ja azt elfeletettem írni,hogy a balp.fészkemböl termékenyült meg a babó.Amelyik össze van nőve.Doki is nézet egy nagyott mikor meglátta.Csajok még is vannak csodák.Ne adjátok fel. :wink:
Pusz mindenkinek.

Kép
Kép
meliz

Szia Meliz!!
:lol: :lol: :lol: jajj de jo gratulla a 2 cm -es "kislányhoz",képet nem adtak?
Most mennem kell.mindjárt jön a Barátok!!

Pusza!!

HÁTT CSAJOK ,NEM TUDOM MERRE JÁRTOK DE NÉHA IRHATNÁTOK VALAMIT ( CSAK 5 PERCNYI IDÖD SZÁNJATOK A TOPICRA)nagyon kihallt ,hol van az a jó csapat ami régen is volt???
:cry: :cry:

Remélem senki nem sértödött meg !! Csak azt szeretném ha pörögne!!
Vendég

Szaisztok!
Itt vagyok én is!!Tegnap fejfájással szenvedtem és valahogy nem volt erőm ide ülni!!Tegnap voltam a belgyógyászaton controlon, minden oké, jó a cukrom is, sőt ott is megnézték és 4,5 volt!!Az tökéletes!!Tudtam , hogy nem vagyok az!!De két hét múlva ismét mennem kell, de akkor már laborba vérvételre nem kell mennem!Ma nagyon szar idő van itt nálunk szakad az eső, mit ahogy meg is jósólták, de akkor hol vannak atöbbiek ilyen időbe??
Hajni??Merre vagy angyalaka?
Ma megyek dajkálni, meg jön apu is Pestről, jővő héten meg én megyek!!Már várom!Jővő hét nagyon sűrű lesz, minden délelőtt kell mennem valahova!!Aki dolgozik, azt hogy ennyi fele menni!!Mert én aki teljesítmény bérbe dolgoztam, engem nem engedtek volna el, az tuti!!
Keditke??Ma dolgozol??
Nem tudom mit is főzzek??Mindig ezen töröm a fejem!!DE legaláb a fejfájásom elmúlt!!
Most megyek!!
Melíz!!Gratula 2cm-hez, lesz ez még nagyobb is!!
Breni!Mi van veletek??
Csók.Anita
anita21

Anita!Örülök hogy minden rendben.De miért is lenne ez másképp. :D
Velem?Semmi.De tényleg.
Hány éves vagy?Ezt mindig elfelejtem megkérdezni.

Kép
breni

Sziasztok!!
Lányok merre vagytok??Csak ketten voltunk itt tegnap Breni???Jó, oké persze szép idő van használja is ki mindenki aki tudja!!Képzeljétek tegnap itt nálunk laktanyai napok voltak, mivel már ez a laktanya is megszűnt, és rengeteg ember volt!!találkoztam olyan ismerősőkkel akikkel több mint 20 éve nem taliztam!!Jobban mondva csak a volt osztálytársaim szülei voltak itt, de nagyon jó érzés volt velük talizni!!Az épületek régiek már, nem tudom mi lesz velük!!Még régen én is dolgoztam a Honvédségnél, de az is 10 éve volt!!De nagyon jó volt!!
Breni!!Most voltam 33 éves áprilisban!Miért kérdezed??És te mennyi vagy??Most elkezdtem már Húslevest főzni, a többi is elő van készítve, de jó lányok jön a nyár!!Bár én a kánikulát abszolút nem bírom, úgí, így babásan sem lesz másként!!Remélem jöttök ma még??Szomorú vagyok, hogy nem volt itt "forgalom"!!
Most megyek.puszika:Anita
Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!!
anita21

Anita!Csak úgy kérdeztem,mert nem tudtam eldönteni hogy a neved mellett a 21 mi.
Én nemsokára 26 éves leszek.Én majd délután csinálok milánóit holnapra.A párom ma dolgozik én meg megyek anyáékhoz ebédelni.Itt laknak mellettünk.
Párod otthon van?

Kép
breni

Sziasztok!!

Bocsi ,hogy nem jelentkeztem,de szombaton dolgoztam délig,utánna mentünk Pestre "beteg látogatoba",és éjfél után értünk haza!!

Anita,Reni!!
Örülök,hogy legalább ti tartjátok a topicot "életbe" :lol: :lol: :lol: :lol: !!
Ha már a kornál vagyunk én vagyok a legfiatalabb 25 :D :D !!
Most viszont nem tudok mit irni,sajna megyek is,elökészitettem a ruháimat holnapra 12-zek ,ááá!!

Beuka veled mi van ??Boti már biztos nagy fiu :lol: :lol: :lol: !!

Puszi!! Sziasztok!!
Vendég

elökészitettem=elökészittem akart lenni :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!!
Hát nem sok mindent kellett ma sem visszaolvasnom!!Mi van itt lányok??Fel kéne éleszteni ezt a helyet??Nem??
Breni!A nevem mellé nem 21 akartam csak mivel 74-et a gép nem fogadta el, így lett az mert 21.én születtem!!Jó is lenne ha annyi lennék!!Már öregszem!!Ez van, már fiatalabb ne leszek!!Mondjuk mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát,nem igaz??És te mivel foglalkozol??
Keditke!Hát te már javába dolgozol, reméljük ne sokáig és zebrás leszel te is, mint a többiek,igaz??A párom azt álmodta, hogy kislányunk lesz!!Majd meglátjuk!!Tegnap focizni volt, már csak 3 meccs és vége!!Gyulakeszi csapatba, játszik, ez az élete!!DE inkább ez, mint a kocsma vagy a nők, nem??Ha Gyulakeszin játszanak oda elszoktam menni, de most Gógánfán játszottak, meg többen mentek így nem mentem vele!De amúgy postai alkalmazott Veszprémben!!Most szabin van, mert készül a vizsgáira, lassan fel is kell ébresztenem, hogy tudjon tanulni!!
Na, most befejezem sütit is ígértem neki!!Kókusz kockát az hamar meg van!!Na, csók lányok írjatok!!
Anita
anita21

Lányok!!
Az órát, hogy tudom beállítani mert még mindig nem jó!!Most különben 8.40 van nem 6.40!!
kÖSZI sziasztok!!
anita21

Sziasztok!

Benéztem, de sok történésről nem tudok beszámolni! :roll:

Szedem a fogit, megkezdtem a második levelet, és várok...

Reni,
LH tesztes ciklus? :wink: Hajrá, hátha most már az a tiéd!

Editke,
a topic sajna már nem a régi :?
Hogy bírod a munkát ebben a nagy melegben? :roll: Kitartás!
És persze drukk a ciklusodhoz, olyan régóta próbálkoztok már... Sztem tényleg el kéne nézni dokihoz!
angel37

Anita!

Nekem is mindig más időt mutat,hiába állítom be köv. nap már megint nem jó.A profilodba tudod beállítani.

Szerintem is így van mindenki annyi amennyinek érzi magát.Tesóm pénteken volt 30 éves,senki nem mondaná meg róla.Egy ránc sincs rajta semmi.Olyan sima az arca.Bár aput örökölte őneki sincs még egy ránca sem pedig lassan 60 éves.

Én köztisztviselő vagyok,földügyi előadó.

Mi is ma megyünk focimecsre.Ma kiderül bajnok lesz e LOKI.

Kép
breni

Angel!Veled mi újság?
Igen ebbe ciklusba LH teszteltem,reméelm nem hazudott.El is kaptuk.Csak hát sok mindenen múlik még..........
Próbálok optimista lenni.

Kép
breni

Semmi, kb annyi, amit írtam...

Az LH teszt nem hazudik! :wink: Na azt ne is mondd, hogy mennyi mindenen múlik még :roll: , de drukkolok! Az időzítésen tuti nem múlt! :)
angel37

Remélem.

Kép
breni

Sziasztok!

Nem akarok bele kötni senkibe, meg elkeseríteni, de én 83-as vagyok. Editke ugye gondolod kinek szól :).

Ja és hogy az előzőekhez is szóljak, mi 7 éve vagyunk együtt és 5 éves házasok leszünk nemsokára.

Anita
Válaszoltam én arra a kérdésre hogy mit csinálok a kórházban? Mindegy amúgy mert ma változott a helyzet. A baleseti sebészeten vagyok/leszek adminisztrátor. Még nem tudom mit fogok ott kezdeni, de ezt a kicsit csak kibírom.

Meliz
gratula az óris bébihez :). Ma voltunk a védő nőnél, már van kiskönyvem, és azt is megtudtuk, hogy a nyaki redője 1,2 mm. Ezt a doki nem is mondta. Monjuk mi sem kérdeztük.

Mennem kell a héten vérvételre, meg a házi orvoshoz. Szerintetek meddig fogom tudni titkolni a babát, ha fél 8-tól lehet menni a vérvétel beutalóért és én 7-kor kezdek? Ráadásul minden vérvétel előtt kell menni. Nem értem miért nem lehet egyszerre odaadni. Ennyire hülyének néznek, hogy nem tudom kiválogatni? Na mindegy, nem húzom fel magam, elmondom a főnővérnek, aztán lesz ami lesz. Azért legalább egy hónapot kibírhatott volna még a dolog, akkor lesz meg a fél évem. Hát ez van.

Na megyek, mert szerintem megégett a pipi.

Puszi nektek, próbálok sűrűbben jönni, a héten úgyis csak ma van itthon a férjem. :(

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mi a párommal 5 éve vagyunk együtt és 2005-ben volt a lagzink.A fiam az elözö házaságomból születet.Én 78-as vagyok. :)

Angel remélem gyorsan telnak a napok,hetek.És már csak azt veszed észre,hogy babos vagy. :wink:

Breni,akkor neked nyugis a munkahelyed ha jól gondolom.Lh teszt küldök egy adag +++++++ energiát. :wink:

Nekem a párom a fönököm.Autókereskedésünk van már 22 éve.Igaz most nem dolgozom mert dokibácsi nem engedi.De jobb is igy.

Anita ti is már 11 hetesek múlotattok!Hogy repöl az idö.Azt veszük csak észre,hogy milyen nagy a pocink.De,hogy birjuk ezt a mellegett majd.Te,hogy állsz ezek a kánikulával?

Hajni,grtula a kiskönyvecskédhez.De jó nektek a várandóság nehezén és talán a rizikos idöszakon túl vagytok.Kicsit azért irigyelek.Jó értelemben. :) De tudom,hogy idö kérdése és én is ott leszek.Nem akarod még elmondani a munkahelyeden,hogy babos vagy?A ruháid még rád jönnek?Rám már nem jönnek fel.Lazítom a dolgokat ahogy csak lehet.

Probálok kicsit sürüben jönni.De ezek a rosszulétekkel van,hogy egésznap ágyban v. kanapén fekszem.Remélem most azért a 12-dik héthez közeledve már ritkulnak az émelygések.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Remélem még nem felejtettetek el teljesen. Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig felétek se néztem, de az utóbbi pár hét csak az esküvő körül forgott. Ma délután pedig indulunk nászútra Balira.
Puszilok mindenkit! Dobok egy képet és két hét múlva jövök vissza, addig produkáljon valaki egy zebrácskát!
Breni! Mennek neked a drukkok!!!! Remélem jó hírekre jövök vissza.
Kép Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Dehogy felejtettünk!!!!!!!!!!Gyönyörű voltál voltál.Nagyon szép nászútat kívánok nektek,remélem a sós víz és a jó levegő jót tesz neked :wink:
Köszi a drukkokat!Ja és ha már addig találkoznánk,akkor boldog születésnapot!!! :P :P :wink:

Meliz!Elég nyugis,de nem is nekem való a nyüzsgés.:)Pihenj csak annyit amennyi jól esik!

Kép
breni

Nem tudok írni,bocsi Kamilla :oops:
breni

Javított változat!!!!

Kamilla!Dehogy felejtettünk el!!!!!!!!!!Gyönyörű voltál.Nagyon szép nászútat kívánok nektek,remélem a sós víz és a jó levegő jót tesz neked
Köszi a drukkokat!Ja és ha már addig nem találkoznánk,akkor boldog születésnapot!!! :P :P :wink:

Kép
breni

Sziasztok!

Kamilla nagyon szép ara voltál!!!Kívánom,hogy minden jó legyen és szép a nászútatokon.
És kitudja talán már hárman jöttök haza Baliról. :wink:

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!!
Én is itt vagyok, szerencse,hogy nincs olyan rossz idő mint amit igértek!!Kis időm van mennem kell a körzetisemhez felülvizsgálatra, de hogy miért azt nem tudom!!
Hajni!!Te még csak most kaptál kis könyvet!!Én már áprilisban kaptam mikor legelöször ott voltam!!Szerdán megyek UH-ra, és kapok képet is a pocaklakóról!!
Meliz!!Utálom a kánikulát, bár én csak akkor mozdulok ki, ha nagyon muszáj és dokihoz kell mennem!!Különben nem nagyon!!De most pont olyan idő van ami nekem ideális!!Fúj egy kicsit a szél is, nincs dög meleg!
Kamilla!Nagyon szép voltál!!Vagyis hát az is vagy!!Milyen volt az esküvő, lagzi??Kérünk ám beszámólót!!Minden érdekel!!Hát Balira én is elmennék!!De madj egyszer!!Érzzétek jól magatokat és azt kívánom 3-an jöjjettek haza!! :lol: :lol:
Breni!!Reméljük mielőbb két csíkod lesz!!Drukkolok én is.............!!!
Most mennem kell, lehet ma még benézek!!
Csók :Anita
anita21

SZiasztok!

Kamilla asszony :D
Örülök, hogy benéztél!
Nagyon szépek a képek!
Érezzétek nagyon jól magatok Balin! 8)

A zebrát két hét múlvára tuti nem én fogom produkálni :roll: , így hozzál inkább te egyet! :lol:

Meliz,
talán most ez már tényleg a várakozás kevésbé csigábbik része...

A szerencsések azt mondják 12. hét után majd jobb lesz, ami a rosszulléteket illeti! :)
angel37

Sziasztok!

Kamilla :D
Nagyon szép pár vagytok! Érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat a nászúton! Drukkolok egy nászutas babához!

Meliz :D
Gratulálok a hatalmas babához :wink: ! Pihenj te is sokat otthon.

Moni :D
Te is pihenj sokat!

Hajni :D
Te is pihenj sokat, már amennyit a munka mellett pihenni tudsz.

Anita21 :D
Örülök, hogy jó lett a cukor eredményed. Látom sokat mászkálsz minden felé ezen a héten, de azért pihengess is. :)

(eddig mindenkinek pihennie kell :) )

Breni :D
Neked mennek a drukkok a kétcsíkoshoz!

Angel :D
Sok türelmet kívánok a várakozáshoz! Mi is várakozunk :) Pénteken megyünk Krizsa doktor úrhoz, aztán beállunk hivatalosan is a lombikos sorba.

Keditke :D
Ma is dolgozol? Vagy a tegnapi 12 órázás után jár esetleg egy szabadnap?

A fent megkezdett ki hány éve... felsorolást folytatom. Mi októberben leszünk 9 évesek, és szeptemberben 2 éves házasok.

Még egy nagyon fontos dolog: most szombaton keresztszülők leszünk :D

Kedves többi topiktárs (Csanita, Beu és még sokan mások) merre vagytok? (nem mintha én lennék itt a legaktívabb versenyző)

Pusz
B.Ági
buboskemence

Sziasztok!!

Bocsi,hogy most én tüntem el,de tegnap ujra lett telepitve a gépem azért nem tudtam jönni !

Kamilla!!
Örülök, hogy benéztél!
Nagyon szépek a képek!
Gyönyörüek voltatok,nászuton tessék ügyeskedni :wink: és egy zebrával dicsekedni :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Hajny !!
Bocsi de nem tudtam megnézni a tábliba (mivel Beu nem tom merre jár)hogy te 83-as vagy.de csak 1 ével vagy fiatalabb :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Pihenj sokat!!

Buboskemence!!
Szombaton és,jövö hétfön leszek sz.napos!!

Meliz!!
Te is sokat pihiz!!

Breni!
Az LH teszt nem hazudik
:wink: :wink: ,nagyon drukolok,már megérdemelnéd!!

Tényleg valaki jelentkezett a danobius dologra??

Sziasztok!!
Puszi!!
Vendég

Keditke
Ez ugye nem azt jelenti, hogy csak ezen a két napon vagy szabad? Gondolom nektek is meg van így vagy úgy a heti két szabadnap. Ugye a vasárnap neked is szabad? Bár a kereskedelemben sosem lehet tudni. :?

Pusz
B.Ági
buboskemence

Angel!!

Nagyon kár ,hogy már nem a régi topic ,azért látszik Vica se jön :( !!
Tudom igazad van ránkférne már a doki,de most nyáron még nem akarjuk a vizsgálatokat ,nagy a hajtás ,a párom hétfötöl -péntekig dolgozik,szombaton kamerázik!! Vasárnap meg pihi,ha épp nem csuszik be egy keresztelö vagy elsöáldozás videozása!

Bocsi,de mennem kell rakott spagettit készitek és szerintem már kész ,nem akarom odaégetni !!

Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Miután mindenki eltűnt már meg is jöttem :).

Nem tudom hogy hogy fogom bírni a párocskám nélkül. Annyira nem szeretem ha nincs itt velem. Ráadásul jön az a fránya vihar is. Még félni is fogok. Képzeljétek el, azt mondta a páromnak a főnőke, mikor közölte hogy ő inkább maradna, hogy nem te vagy terhes mi akadálya hogy gyere. Ráadásul a főnök unoka tesó. Annyira felháborodtam. Na mindegy.

Meliz
köszi édes vagy. A ruháim még simán feljönnek, pedig már látszik a poci. Mondjuk a nyári ruháimban már nem sok hely van. Meg ami eddig is szűkebb volt, az már picit szorít, de még nem kell lecserélni a ruhatárat. Pedig anyum már mosná az ő kismamaruháját, hogy majd jó lesz itthonra :).
Ne izgulj, tényleg lassan vége a rosszul léteknek, bár nekem ilyen szinten nem volt. Mondjuk szerintem az is beleszámít hogy nem dolgozol és jobban van időd magaddal foglalkozni.
Melóban a kolléga nőm tudja, a főnővérnek is elmondom lassan. Mindenképpen meg kell, mert egyre többet kell dokihoz mászkálni.

Anita
én is kaptam volna kiskönyvet mikor először voltam dokinál, csak lusta voltam elmászni a védőnőig. Most meg rámparancsolt a doki, hogy legközelebb kiskönyvvel menjek. Másfél órát ücsörögtünk a védőnőnél, már azt hittem éhesen halok. Iszonyat beszélőkéje van :).

Csanita
csak azért írtam ám, hogy nehogy azt hidd, hogy olyan kis kölök vagy. Sőt ha jól emélkszem Vica még nálam is fiatalabb 9 nappal (na jó, a február 10 biztos, az év nem).

Kamilla
nagyon szépek voltatok. Pihentető és eredményekben gazdag nászutat nektek. Várjuk a beszámolót.

Már nagyon dörög az ég. Mi lesz velem egyedül itthon. Én csak úgy szeretem a vihart, ha valakihez tudok bújni. Különben nagyon félek.

Na megyek, összecsapok valami kaját, mert nem sokat sikerült ma még ennem.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hi!

Voltunk UH-n!
Kisbabánk ülőmagassága13,8mm és van szívhangja!!! Kép

Kép
lara26

Lara!!

Hadd gratuláljak neked elsöként,nagyon örülök, hogy van szivhang :lol: :lol: :lol: !! Nagyon jo a foto :) !!
De magadrol nem sokat irtál :( ,jol vagy??
Vendég

Keditke!
Jól vagyok, leszámítva az émelygést. :)

Kép
lara26

Sziasztok!

Bocsánatot kérek, hogy így eltűntem, de az utóbbi napokban ha volt egy kis "szabadidőm" azt tanulással töltöttem, mert tegnap vizsgázni voltunk.

Holnap megpróbálok visszacsatlakozni, és egy táblát is összehozok! (bocsánat, jó rég hoztam már :oops: :oops: :oops: )

NEm olvastam vissza, csak átfutottam az oldalt, és láttam egy GYÖNYÖRŰ MENYASSZONYT, és egy TÜNDÉRI PICI MANÓT!

KAMILLA, LARA GRATULÁLOK!!!!!!

Holnap jövök, jó éjt!
Bea

Kép
Kép
beuka

Na szép jó reggelt!

VÉgre egy tábla ( :oops: :oops: :oops: komolyan úgy ég a pofám, hogy ilyen sokáig nem hoztam)

A tickerek alapján próbáltam megcsinálni, szóljatok, ha valami nem jó!

Ancsa, Zsu Ti hol tartotok?

Kata az esküvőt kivettem, de írtál valamit, hogy írjak be a megjegyzésbe? Ne haragudj, ha írtad, nem tudtam visszaolvasni nagyon.

Kamilla Nagyon jó nászutat Nektek!!! És legyen nagyon sikeres!!! :wink: :wink: :wink:

Angel Bocsi, már biztos írtad, Ti mikor mentek? Mi ott voltunk nászúton, nagyon szép hely! Melyik részére mentek?

Móni pihenj sokat, már nagyon a végén vagy, nagyon drukkolok Nektek!! mindenképp próbálj üzenni ha van valami!!!!
Elhiszem, hogy milyen jó az új házban!!!

Emese Veled mi újság? Utána Ti következtek!!! Gondolok Rátok!!!

Kép

MI jól vagyunk. Boti növöget, már 7400 gr körül van, szeret üldögélni, de még egyedül nem megy, csak ha a háta támsztva van, magyaráz, sikongat, sokat vagyunk kinn, sétálunk + pléden játszunk, megfordulni nem akar (lusta) viszint már nagyon mászna, most kezd haladni olyan centimétereket kúszva :) :)

Kép
Kép
beuka

Beuka!Köszi a táblát.Nálam annyit kijavítanál hogy júniusba lesz a spermavizsgálat?
Köszike
Olyan édes lehet Boti.Hogy telik az idő.

Kép
breni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?