Sziasztok!
Azt hittem jobb hírekre jövök.
Keditke
olyan kár. Pedig én is nagyon reménykedtem.
Kata
25e volt nekem, de az egyik ismerősöm ugyan ennyit fizetett tb támogatottan. Meg kellett vennie a lötyit meg néhány alkatrészt és még a dokinak is adott. Szóval szerintem kb így jön ki mindenhol.
Még szerencse hogy ilyen sokat írsz magadról és mindent tudunk rólad. Képzeld el ha nem így lenne
.
Betti
köszi hogy válaszoltál az álmos kérdésre. Szóval ezt is foghatom a babára
.
Velem nem történik semmi, bár elég rossz időszakomat kezdem, de jól vagyok. Csak kicsit kezdem unni, hogy mindenki aki tud a babáról azzal jön, hogy neked most ezt nem szabad mert árt a babának, ne idegeskedj mert árt a babának, neked azt nem szabad mert... Már most nem foglalkozik velem senki. Képzelhetitek milyen szülés utáni depim lesz
. Na mindegy. Lényeg hogy jól vagyunk, bár iszonyat fáradtan, erre ma is 8-kor kidobott az ágy.
Ja, erről jut eszembe
Meliz
nekem már talán vége az álomkóros időszaknak, bár még mindig elég könnyen elfáradok. És én is, Barátokközt után megyek aludni és 5 körül kelek. Már a Helyszínelőket sem vagyok képes végig nézni
. Mire meglesz a baba én éjjel nappal alszom, úgyhogy jobb lesz ha időben megtanulja kinyitni a hűtő ajtót :O.
Na puszi nektek mert én igazából takarítok ám
Hajni