Új privát üzeneted érkezett!

Lara!
Én már egy fokkal hangosabban gratulálok a zebrádhoz! Annyira örülök!

Hajni!
Ismerős érzések, én is így voltam az elején. De miután megmozdult, és elkezdett ezerrel rugdosni, azóta tusom, hogy nem csak aképezelet műve!!! :lol:

Én is állandóan aggódok, az elejétől folyamatosan. Úhyhogy kedves kismamik ez már így lesz életünk végégig... AZ elején azért hogy megmaradjon, aztán azért, hoyg egészséges-e, aztán meg azért mozog-e eleget, aztán meg azért ne szülessen meg előbb... És hadd ne soroljam tovább. Én most a ne szülessen meg előbbnél tartok, mert tegnap óta elég sűrűn keményedek... :cry: Ma vettem MAgneB6 extrat, így jobb. Biztos ami biztos alapon a 36. hétig fogom szedni. A Diaphyllint akarta az orvosom, de attól voltam nagyon rosszul, így inkább emelett döntöttem.

Kamilla!
Erre nem találok már szavakat... :cry: Neked volt már laparod?

moni

Sziasztok!

Lara! :D :D :D
Nagy-Nagy GRATULA!!!!
De jó.

Kamilla sajnálom!Ez olyan szemtség!!! :(

Kép
Kép
meliz

Ja azt elfelejtettem írni,hogy Dec.19-re vagyok kiírva.
Holnap kapom meg a Kiskönyvemet :D Ezért át kellett tenünk a Pécsi kirándulásunkat(lombikos) péntekre.Nem baj mert add is szépen nő vügetünk. :wink:

Kép
Kép
meliz

Lara!Nagy-nagy gratula!Megy a drukk a UH-hoz.

Csajok!Úgy látom bele kell húznunk!Már nem sokan vagyunk a zöld mezőben.Szerencsére! :)

Kép
breni

Jó reggelt!
Akkor aggódásra fel ma is :) A párom mondta tegnap: "még jó, hogy aggódsz, hiszen babát vársz és anyuka leszel, és az anyukák a fogantatás pillanatától egészen addig aggódnak a gyermekükért, ameddig élnek". Köszi... És az a helyzet, hogy valószínüleg igaza van! Ma én is megpróbálkozom a vonalzó feltöltésével; ha valami hülyeséget láttok az aláírásom helyén, azt jelenti, hogy nem sikerült :) Sok napsütést, aktív fejlődést, valamint még több zebrát kívánok. Mindenki válogassa ki, amelyiket magáénak szeretne tudni :) Hajni, köszönöm a bíztatást, rám fér.
Üdv.
Julie

Kép
julie007

MIT RONTOTTAM EL? :( Segíttek?? Köszi...

Kép
julie007

Sziasztok!!

Már megint mi ez a pangás ,alig irtattok valamit délelött :( !!

Breni!! Igy van :wink: :wink: bele kell huznunk,hogy alig legyen valaki a zöld mezöbe !! Bár nekem még gyengéb barnim van(inkáb sötét rózsaszines :oops: ) .Te hogy érzed ,sikerült most??Megy a drukk++!!

Julie!!

Sziia de jo hogy benéztél :D :D :D !!
A vonalzonál nem tudok segiteni sajna :( !! Majd a kismamik mondanak valami okosat !!
http://babafalva.hu/tickers/b17.png" Várjál probaálgatam igy a weboldalon bedobja a tickered !! Ugy segitenék de még babás vonalzot nem probáltam :(!! Bocsi érte :(

Sziasztok!!
Vendég

Keditke,

Rettentő jólesett, hogy így örülsz nekem, köszi! Nem baj, hogy nem tudtál segíteni, a szándék a fontos :) Próbálkozom tovább, meg várok is, hátha valaki tud okosat mondani...

Julie

Kép
julie007

Ez az ügyi vagy sikerült!! Szupi!! :D :D :D
Vendég

Hoppá, hát nem kis munkával, de sikerült :lol:
Hiába, nem vagyok egy műszaki zseni, na...
Julie

Kép
julie007

Editke!!

Barátnőd regisztrált már az iwiw-en???

Lara!!! :lol:

Hú,ez igen!!!Most már Én is az uh-hoz drukkolok!!!
csanita

Képzeld azt mondta ,hogy még mindig nem kapta meg ,én nem tudom mi van pedig az e.mail cim jo!!
Vendég

Hát akkor Én sem tudom mi van. :oops: Jó a levelezése,működik???
csanita

Persze ,hogy jó!! :D
A fene se érti :roll: :roll: !!

Hol tartasz most (cn -re gondolok) lehet drulkkolni?
Vendég

Nekem is volt ilyen hogy a páromnak hiába küldtem el a meghívót 2-szer is nem kapta meg. :evil:

Keditke!Most ez nálad mit jelent?Meg fog jönni?
Fogalmam sincs hogy sikerült e.Vasárnap kéne megjönnie.De semmi cicifájás,pedig ilyenkor javában szokott.Lehet nem is volt pém?

Kép
breni

Breni!!
Fogalmam sincs ,ilyen még nem volt és egyre halványabb és kevesebb a "cuc" :roll: :roll: !!
Most olvastam a hömérösbe kata 05 ,tegnap + tesztelt ma meg barni van :roll: :roll: !! Baszus a fene se érti ,én épp ezért nem merek tesztelni amig cuc van mert téves lehet a teszt! :( !!De remélem nem jön meg neki!!
Akor mi lett a meghivoval visszakaptad vagy mi??

Kata megy a drukk+++ , de ugye nem jött meg??
Vendég

Nálam az a fura ,hogy nem vagyok felpuffadva ,mint ahogy mensi elött szokot lenni :roll: :roll
Vendég

Ez érdekes,nálam lassan a műtétek óta minden ciklusban más tünetek jönnek elő,de sajnos a vég eredmény mindig piros.Én már semminek nem dőlök be.Eddig 3 hónapon keresztül az utolsó héten végig rosszul voltam reggelente.Most semmi,jó taknyos vagyok,de nem rossz a közérzetem.Szóval én már semmit nem érzek.De ez a cicifájás!Hogy most miért nincs,de nem is volt egész ciklusba!Ez mit jelenthet?És akkor most Kata05 terhes vagy nem?

Igen mind a 2-szer visszakaptam a meghívót,aztán csináltam a páromnak másik email címet,arra meg azonnal megkapta.A régi vipmail-es volt a mostani gmail-es.

Kép
breni

Sziasztok!!
Hát sajnálattal olvasom,hogy nincs mindenkinek még zebrája!!
Lányok!!
Ne adjátok fel, hiszen előbb-útóbb a ti időtök is eljön!!
Reméljük előbb!!
Beuka
Légyszíves írjál be a táblába engem is!!Írom az adataim!
Kor:33 év /74.04.21/
Próbálkozás:2007 február
Ciklusom:28-30 nap
Szülés várható időpontja:07.12.01.
Ha valami kimaradt légyszí ird meg!!
Keditke!!
Lehet akkor reménykedni!!
MelizVeled akkor minen rendben??
Hajni hol vagy??
Most mennem kell!
puszika:Anita[/b]
anita21

Bocsi,hogy igy eltüntem ,de jöt a barátnöm és elmentünk szoliba :D :D ,egész végig azon agyaltam,hogy meg ne jöjjön miközbe szoliba vagyok,tiszta gyagya vagyok de nem jött meg :lol: :lol: .Holnap is megyek 6 percre !! Eléggé fehét börü vagyok,szeretnék barna lenni !!

Anita!
Nálam volt már 39 cn ,ciklus is de addig reménykedek mig nem jön meg!! :lol: :lol:

Reni!!
Hát a fene se érti a tüneteket ,nekem a bimbom is érzékeny szokott lenni ,meg puffadok több tünetem nem szokott lenni ,most meg egyik sincs !!

Pedig a a Gabi barátnömnek müködik a chello-s e-mailje :( !!

Vicával mi van!!
Bizti növöget már Ati baba!!
Vendég

Keditke!!

Én is fehér bőrű vagyok,mult héten voltam szoliba,6 p-nél többet nem mertem.AZTÁN Szombaton Szentendrén voltunk és úgy leégett a karom. :lol: Mintha a strandon lettem volna. :wink:

Én most hol tartok??A fene se tudja,nem figyelem.. :D

Vicáék jól vannak,Ati baba szép nagy,szopizik ezerrel.

Azért bízom benne,hogy megkapja a meghívot a Barátnőd,Én már küldtem másnak is,és nem volt vele gond.
csanita

Aniita!!

De jo,remélem engem is meg fog majd a szoli ,és majd ha lesz idöm kinnt leszek sokat a szabadba :lol: :lol: !!
Vicáékat puszilom,tudom ,hogy Ati baba nagyon lefoglalja ,de néha majd benézhetne ide :D !! Remélem ,csak csuszik a meghivo ,én már nem tudom hogy mi van ,képzeld én már :április 6., 17:48 megkértem de még semmi!,kb 1 hónap akkor elvileg május 6 .-a körül megkapom ,szegény kanizsai barátnöm várja !!
Vendég

Sziasztok lányok!!

Kesitke, megy a drukk hátha mégis baba van az ügy hátterében! Köszi hogy átírtál a másik topicba!! Jó esett!

Lara, nagyon-nagy gratulám!!!!!!!!

Csanita, hogy vagy????

Én tegnap teszteltem egy +-at, és ma délután megjött!! :cry: Szval nem vagyok túl boldog most!!

Beuka légyszí javíts a táblában!! És az esküvőt vedd ki légyszí!! Boti hogy van??

Kép
kata05

Kata!!

Ne már meg is jött :( !!
Pedig ugy drukkoltam neked !! Lehet volt ott valami,csak valamiért nem maradt meg :( !!
Én igy jártam cirka másfél éve + teszt aztán másnap erös görcsel megjött :( :( !!De inkább mint,hogy beteg legyen a baba ,a természet mindig eldönti mi a jo!!
Szia.Puszi!!
Vendég

Keditke, én is így gondolom!!! Zalában hol laksz??

Kép
kata05

Kata!Nagyon sajnálom! :cry:

Kép
breni

Sziasztok!

Itt vagyok ám időnként. Csak mostanában megint sokáig dolgozom. Ma nagyon sokat mászkáltam, nem vagyok ehhez hozzá szokva. ám a popómon dolgozom nem a lábamon :). Ráadásul mindenki nővérkének nézett, pedig ott van a táblámon hogy adminisztrátor. Utálom az ilyet.

Editke
drukkolok. Különben ne számíts szinte semmilyen tünetre. Én szinte percre pontosan tudtam mi történik velem mielőtt megjön, erre időnként még mindig nézem a WC papírt, hogy nem jött e meg. Szóval ne félj, ha ott van akkor ott marad a 40. napig. Tudod hogy nem vagyok híve a korai tesztnek.

Anita
itt vagyok. Kérdezz ám nyugodtan priviben is, bár nekem nem nagyon van tünetem már.

Kata
:(.

Moni
olyan jó, hogy leírsz ilyeneket, így legalább nem érzem, hogy olyan nagyon őrült vagyok :).

Babás lányok
nektek volt rossz álmos tünetetek? Vagy ezt másnak tudjam be? Már 3. napja alig alszom éjjel, mert vagy engem ölnek vagy én gyilkolok. Iszonyatos egész éjszaka menekülni.

Na jól van, mert már mindenféle hülyeséget összeírok.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok.
Nekem ma jött meg, úgyhogy Beus, 1cn. Javítom mindjárt a tickert is. A május kimarad, pihi van, meg esküvő meg nászút, aztán folyt köv. Hangolom magam a szeptemberi lombikra. :(

Kata! Sajnálom, hogy megjött, de legalább tudod, hogy valami elindult, csak nem maradt meg. Én még idáig se jutok el, ezért már reménykedni se tudok a spontánba. De neked tutira hamarosan sikerül.

Keditke. Most minden drukkom tiéd. !!!!!!!!!!++++++++++++

Vica jól van, talán májusban lesz netük. Én legközelebb vasárnap tudok jönni, de remélem nektek összejön a tali szombatra.

Pusza!
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok,
Gratu az új zebrásoknak! 8)

Segítségre lenne szükségem: akinek csináltak már HSG-t, mindenhol ugyanannyiért csinálják, vagy kórháza válogatja? Nektek hol mennyiért csinálták? Jöhet priviben is, fontos lenne!

Köszi,
Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Lara!

VÉGRE, VÉGRE!!!!!

óRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, megint csak ennyi, Ati itt mekeg az ölemben...

Tényleg nagyon örülök Neked!!!!!!!!4

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!!

Kata05!!
Bocsi,,hogy igy eltüntem tegnap !!
Letenyén (horvát határ) lakom !!

Sziiaa Viccaaa!!
:D :D :D De jó,hogy benéztél!!

Kamilla!
:( az 1 cn!
Nagyon köszi! a drukkokat!

Hajny!!
Én is igy vagyok a tesztelésel, azota az esett után gondolom igy:(!

Kata!!
Sajna nem tudok segiteni ,majd talán aki ért hozzá az mond valami okosat !! Mi van veled ezer éve nem jelentkeztél??

Már nagyon mérges kezdek lenni a barni miatt :( :( ,vagy jönne már meg vagy tünne el a francba ,ma is elpazaroltam egy betétet!! Nem merek elmenni reggel ugy dolgozni ,hogy csak tisztasági ,mert hátha megjön!!Hétfö ota ez van ,hol keveseb hol több!!
Most mennem kell,anyuval elmegyek a boltba ,közbe megy a mosogép ,16 -ra megyek szoliba a barátnömmel !! De ha lesz idöm azért benézek még!!

Sziasztok!!.Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Anita!
Köszönöm a hiányolás.Vagyok csak sokszor nagyon fárdtnak érzem magam + sokszor szédülök.Most derült ki,hogy kicsit magas a vérnyomásom :shock:

Hajni!
Ami az álmokat illet olyan vagyok mint a kisgyerek.Már este 8-9-kor alszom,viszont hajnali 4-kor már nem tudok aludni.Napközben pedig folyamatosan ásitok.

Keditke!
Mennek a MEGADRUKKOK!!!!

Kata!
Nagyon-nagyon sajnálom!
Tudom,hogy most ez nem vigasztal.De tavaj augusztusban én nálam is volt egy ilyen eset.Nagyon nehéz.Lelkiekben veled vagyok. :cry:

Beuka!
Köszönöm szépen,hogy átírtad a táblában az adatokat.A kiírásomat elírtam egy kicsit mert dec.17-re vagyok kiírva.
Boti babával most már biztosan jó nagy kirándulásokat tesztek :D ebben a szép idöben.

Mi ma voltunk Pécsen.Hála az égnek minden rendben.3 hét múlva kell majd menni legközelebb.Addig is vigyázzok magamra a szédülések miatt.Émelygés még mindig nincs.Igaz néha olyan mintha elkezdödne az mélygés de akkor bekapok pár falatot és elmulik. :)

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!!!

Meliz!!

Örülök,hogy minden jól alakul.Vigyázz magatokra!!!!Hess róka koma :wink:

Editke!!

Ma is jót napoztál?? :wink:

Kata!!!!

Mi van veled???Kicsit bővebben.. :)

Kamilla!!

Sajnálom :cry: :cry: Mindjárt itt az esküvő.Hú de izgi..

Csajok!!!

Holnap tali!!!

Kata,Gaby,Emese,Betti és bocsi ha valakit kihagytam.. :roll:

Angel!!

Lehet bekell érned velem.. :wink:
csanita

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Keditke!
Nagyon szorítok!!!

Csanita!
Még mindig beteg vagyok, látszatra nem vészes, csak sz..ul érzem magam és még mindig be van dugulva mindkét fülem, kezdem unni ezt a süket állapotot. Így sztem mi kihagyjuk sajnos a holnapi talit :(

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Helló Lányok!

Sajnos nem tudunk menni ma a talira, mert délután megyünk anyósékhoz. Már két hete nem voltunk! :? :roll:

Frisspocis lányok!

Nekem is voltak folyamatosan hülye álmaim, ez természetes. Remélem, hogy a rókák mindenkit elkerülnek.

Betti
betti73

Editke!

:?: :?: :?: :?:

Kamilla!

:cry: Sajnálom!

Betti
betti73

Sziasztok!

Csak gyors bekuk, mert megyünk bevásárolni, ma 5-kor ara ébredtem mintha valami megindulna ,ez be is jött ma van az 1 cn ( de valahogy más mint a többi sokkal kevesebb :oops: ,lehet nem volt pé-m :roll: :roll: ))
Bocsi,hogy nem irok többet de most tényleg rohanom kell!!

Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok!

Kamilla,
:(
De meglátod majd egyszerre leszünk pocakos lombikosok!!! :D

Editke,
ó, de kár, hogy ez mára :( :(

Anita,
akkor mi lesz ma? 8) Én készültem! :wink:

Még valaki? :P

Betti,
látom neked se jó a mai nap... még jó, hogy legalább azt a kis villámot összehoztuk a múltkor! :wink:
Hogy vannak a fogacskák? :D

Szoni,
jobbulást!
angel37

Editke!

Nagyon-nagyon sajnálom, pedig annyira szorítottam Neked, hogy ne akarjon megjönni :( Fel a fejjel, előbb-utóbb sikerülni fog, meglátod! Tudom, nehéz ilyenkor vígasztalni az ember lányát...

Kép

Üdv.
Julie

Kép
julie007

Sziasztok!

Azt hittem jobb hírekre jövök.

Keditke
olyan kár. Pedig én is nagyon reménykedtem.

Kata
25e volt nekem, de az egyik ismerősöm ugyan ennyit fizetett tb támogatottan. Meg kellett vennie a lötyit meg néhány alkatrészt és még a dokinak is adott. Szóval szerintem kb így jön ki mindenhol.
Még szerencse hogy ilyen sokat írsz magadról és mindent tudunk rólad. Képzeld el ha nem így lenne :(.

Betti
köszi hogy válaszoltál az álmos kérdésre. Szóval ezt is foghatom a babára :).

Velem nem történik semmi, bár elég rossz időszakomat kezdem, de jól vagyok. Csak kicsit kezdem unni, hogy mindenki aki tud a babáról azzal jön, hogy neked most ezt nem szabad mert árt a babának, ne idegeskedj mert árt a babának, neked azt nem szabad mert... Már most nem foglalkozik velem senki. Képzelhetitek milyen szülés utáni depim lesz :). Na mindegy. Lényeg hogy jól vagyunk, bár iszonyat fáradtan, erre ma is 8-kor kidobott az ágy.

Ja, erről jut eszembe

Meliz
nekem már talán vége az álomkóros időszaknak, bár még mindig elég könnyen elfáradok. És én is, Barátokközt után megyek aludni és 5 körül kelek. Már a Helyszínelőket sem vagyok képes végig nézni :). Mire meglesz a baba én éjjel nappal alszom, úgyhogy jobb lesz ha időben megtanulja kinyitni a hűtő ajtót :O.

Na puszi nektek mert én igazából takarítok ám :)

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Csanita
ma tali? hát mivel csak 1 napos a hétvége, így necces. Mondtam apának, hogy sietek haza, és menjünk valamerre :oops:

Kamilla
asszem nekem is szeptemberi lombik lesz, de lehet októberi :? :roll: lazíts, esküvő után a nászúton akár még váratlan dolgok is történhetnek :wink:

Kép
gaby25

Mai találkozó elmarad!

Anita írt, hogy mégse jó neki sem, és nem tudott belépni a babanetre sem.

Mondanám, hogy jövő péntek, de a következő felvetést inkább átengedem másnak! :wink: :wink:
angel37

Sziasztok lányok!
Én még teljesen új vagyok köztetek, már 2 éve próbálkozunk a férjemmel a gyerek projekt kivitelezésén, de eddig sajnos sikertelenül. De a jelek ma arra vallanak, hogy lehet hogy most sikerrel jártunk. A tesztet még nem merem használni, nehogy megint csalódnom kelljen. Még várok pár napot, most a 31. napon vagyok. Eddig nem szedtem semmilyen magzatvédő vitamint, de most úgy gondolom idelye lenne elkezdenem, csak azt nem tudom melyiket. Ki mit hallott erről, segítsetek.
fikuszka

egyébként tudom, hogy az ideje-t nem ly-vel írják
fikuszka

Sziasztok!!

Na mi ez a pangás??

Fikuszka!!

Üdv itt :D :D !!
Helyzet ugye még nem jött meg?? Nagyon drukkolok++!!
Az elevit-re gondolsz? Szerintem várd meg mig a dokiddal beszélsz,és ö mit mond !Bár a terhesség elött is sokan szednek napi 1 szem elevitet+ folsav!
Drukk+++

Képzeljétek tegnap hogy jártam!!! Betti barátnömmel elmentünk fagyizni,és megkérdezte a csaj,hogy kisbabát vársz?? Huu gyerekek elöször ki is akadtam,mondtam hogy csak nagy a hasam ,felszedtem pár kg!!Nem is érdekelt volna ha 4-szem közt kérdi meg ,de mindenki elött :(!!
De ennyire lehet látni hogy.4 kg felszedtem a tél alatt ,baszus 1 hétig birtam a rozskenyeret meg a fogyokurát :( :( .
Na most eldöntöttem,hogy tényleg visszafogom magam a kajálásbol,és neki állok hastornának !!

Csanita!!
Figyi 2-szer voltam már 6-perc szoliba(turbo szoli),az arcomon szépen lehet látni ,viszont a a melleim ( nem annyira piros,csak ha hason alszom akor érzem hogy éget)!4 éve voltam utoljára akor a 3 havi bérlet után éppen hogy barna lettem az esküvöre!
Ez az miatt van ,hogy nem hagyományos szoli,hanem turbo szoli?? Mert akor hamar barna leszek
:lol: :lol:

Sziasztok!
Vendég

Ez az elöbb lemaradt!!

Gaby!!
Jo a tickered?? :( :(

julie007!!

Nagyon köszi,jol esett !!!

Szisztok!!
Vendég

Sziasztok!!
tegnap nem tudtam jönni, nem engedett be ide a babanetre a gép!!Nem tudom mi lehetett vele!!Éppen fő az ebéd!!Tegnap nagyon mérges voltam, hogy rendes munkanap mikor éppen a párommal a szülinapom szerettük volna valami gyertyafényes vacsival megünnepelni, erre dolgoznia kellett!Na, mindegy majd jővő hétvégén itthon lesz 4 napot!!Valamit kitalálunk!!
Keditke!!
Ilyen már nekem is volt, de mosta ha megkérdeznénk bevallanám!!Tudom milyen kellemetlen meg égő, is ,főleg nekem akik tudják, hogy hány éves vagyok és megkérdezik??Hát hány éves korban akarsz szülni??Mire vártok??Ezek napi kérdések voltak,és a hajam az égnek állt tőle!!
Fikuszka
Én elevitet kezdtem el szedni, de én ezt nagyon ajánlom nincs is semmi tünetem azon kivül, hogy a melleim nagyon fájnak!!Még csak hányingerem sem volt!!És a baba nekünk egyből össze is jött!
Hogy ez most ennek köszönhető azt nem tudom, de szerintem érdemes szedni!!Már 3 hónappal előtte lehet szedni!!És pont decemberbe kezdtem el, és márciusba megfogant a baba!!
Most be kell fejeznem
Csók mindenkinek?? Többiek hol vagytok??Mondjuk ilyen szép időbe én is kirándulnék??Nem igaz!!
Anita
anita21

Beuka!Légyszi javíts ki ma vagyok 1 cn-on.Köszike

Kép
breni

Sziasztok!!

Mi ez a pangás??
Tudom süt a nap és mindenki csavarog :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Reni!!
:( :( !!

Anita!
A mai naptol fogyozom, és felüléseket csinálok!!
Nem tudom ,meddig birom
:lol: :lol: !!

Képzeljétek nekem már szinte nincs semmi :) !! Fene se érti mi zajlott le ebbe a hónapba velem :roll: :roll: :roll: !!
Ma szabadnapos vagyok,rá kell vennem magam ,a hogy nappalliba az ablakokat megpuccoljam ,a mult héten minden délután egy helységet megcsináltam!!Majd késöbb benézek ha lesz idöm,!!
Puszi,Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok!!
Megint itt vagyok jól aludtam kivételesen!!
Keditke!!Hát tudod nekem is kéne, kelltt volna fogyóznom nem is keveset kellett volna leadnom , de majdnem megszakdtam mire 4 kg lement rólam a télen, most azt tartom is, nem akarok 120 kg-ora hízni!!Sok zöldséget gyümölcsöt eszek, azért nem koplalok a baba miatt, de ő meg elveszi tőle úgyis ami neki kell!Te biztos ügyesebb vagy mint én!!Egyszer én is lefogytam 13 kg-ot 2 hónap alatt, de jól néztem ki szerintem!!Persze zöldség- gyümölcs boltba dolgoztam és meg kellett kkostólni a gyümölcsöket, hogy milyen ízük van!!Az jó volt, nem volt időm enni sem annyi vevő volt!
Lányok hol vagytok??Biztos dolgoznak szegények nem érnek rá ide benézni!!Nekem is be kell fejeznem mert vaslnom kell, aztán megyek a belgyógyászatra, kiváncsi vagyok mit mond a dokinő!!
Biztos diétára fog!!Na, csók mindenkinek!!
Anita
anita21

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?