Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!Nagyon jó 4 hét vár rád!Én is alig vártam hogy eljöjjön ez az idő.Most besűrűsödnek majd a napjaid,de annál izgalmasabb lesz.
Bizony egy napon van szülinapunk. :)
Majd kérünk képeket ám.

Kép
breni

Szia Kamilla!!

A probafrizurol nincs képed?? OLyan kiváncsi vagyok ,jaj de szép 4 heted lesz ,utánna meg 2 hét mézeshét,.Nagyon drukkolok neked ,remélem 3-an lesztek az esküvön :D :D :D :D !!
Megmondom öszintén én már nem idegelem magam ezen hogy mi volt ez a barni,majd a sors eldönti ,hogy mi lesz !! Várom a menyust ,maximum meglepi lesz ha még se jön meg :lol: :lol: :lol:
Képeket kérünk !!

Puszi .Szia
Vendég

Keditke!
Küldök a freemailes címedre egy képet.

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi, priviben küldtem, mert a freemailen nem sikerült csatolni.
Pussz!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Meliz
bár a párocskám dicsekedett a hírrel, de nem volt időm jönni. Úgy örülök neki, olyan ügyik vagytok :D. Az volt az első reakcióm, hogy milyen jó lenne ha nekünk is sikerülne :D. Teljesen meg vagyok hibbanva :).

Köszönöm hogy hiányoltatok, meg a sms-t is. Nagyon aranyosak vagytok.

Minden ok velem, már alig van hányingerem (csak ha rossz ütemben eszem), szinte soha nem fáj már a hasim. Szóval minden nagyon jó. Kedden 4-re megyek dokihoz. Kicsit félek ám, hogy közli, hogy csak álom az egész, ébredjek fel. Viszont így meg nem hiszem el, hogy tényleg igaz.
Na, rajtam igazodjon ki az ember.

Próbálok ám sűrűbben jönni mostanában, de mikor este 7-8 körül hazaérek már nem sok erőm van.

Puszi mindenkinek
Hajni
vkhajni

Kamilla,
majd úgyis csinálunk esküvő, nászút stb után majd egy talit! Nem úszol meg minket! :mrgreen:

Szerintem egy inszemnél nem annyira fontos a progipótlás, mint egy lombiknál, mert van rendes tüszőrepi, így valszeg sárgatest is! Szóval az, hogy foghíjasan szeded az Utrót, nem feltétlen baj! :wink: Sz@r lehet, hogy így kimart, én spec. "csak" irdatlanul viszkettem tőle. És sejtem kb miket érzel, de azért amíg nincs miklósbácsi, illik egy icipicit reménykedni! :) +++++++++++++++++

Képet kérek én is!
angel37

Na, vegül nem mentünk, de ez este 6-kor derült ki...remek...
Ezért jövő hétvégén megyünk, párom szabit vesz ki, így az tutira nem jó... :?
potter_76

Ha így megy tovább, a végén még tényleg hazajövünk a nászútról mire találtok egy megfelelő időpontot. :)
Persze Angel, mindenképp találkozzunk. Egyáltalán nem akarom "kihúzni magam".... Priviben megy egy kép. Ne ijedj meg, az a lány tényleg én vagyok a képen, csak ki lett pótolva a "csoffadék" hajam egy "pár" tinccsel.

Lányok! Akiknek már volt esküvője. Adjatok valami ötletet, hogy mivel lehetne feldobni a lagzit, arra az esetre, ha mondjuk a násznép nem akar "belendülni" a mulatságba. Eddig annyi a terv, hogy vacsi, utána meg reggelig tánc, de mi van, ha nem akarnak táncolni?

Hajni. Várom a híreket, hogy mi volt a dokinál. De biztos vagyok benne, hogy minden ok.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ez nálunk előfordult, hogy nem akartak táncolni! Sok volt az idős! A fiatal meg nem tud táncolni!!! Megoldás a vőfély, legalább is nekem ezt mondták az esküvő után!De nagyon sokba kerül sztem egy éjszakára. Bár én nem panaszkodom mert ennek ellenére a mi eskink nagyon jól sikerült!!!! Én is kérek egy képet, jó????

Lányok nagyim már jobban van! El sem hiszitek mit mondott a doki?! Vírus fertőzése van, na ha ezt nem mondja , akkor h...-én halok meg!!!! Adott neki Maripent, amit nem vett be ! Aspirinnel gyógyulgat!

Hajni, jelentkezz doki után hogy mi volt, biztos nagy baba már! :wink:

Meliz, akkor neked is csodababód lett!!!

Keditke te nagyon türelmes egy lányzó vagy!! Miért nem mész dokihoz? Nekem ez a 8 hónap is az örökké valóság!! :oops: Bár lehet nekem kéne türelmesebbnek lennem!

Beu, mizujs veletek? Boti hogy van? Már nagy fiú!!

Kép
kata05

Sziasztok!!

Kamilla!!
Megkaptam,nagyon szép lett a probafrizura,és milyen szép leszel majd az esküvödön :) !!
Szerintem is kell vöfély (tudom drága de megéri),feldobja az egész lagzit!!

Hajni!
Várom a híreket, hogy mi volt a dokinál. :D

Kata!!

Örülök,hogy jobban van a mamád!
Türelmes vagyok ,már ennyi idö után !! DE az elsö év nagyon nehéz volt (hiszti roham mikor megjött ...stb))ahoz képest te nagyon jo birod :lol: !!

Beu!!

Tényleg mi van veletek??

Csanita!!

Veled mizujs??

Ma is süt a nap ,és megint egyedül vagyok itthon ,az uram dolgozik :( !
Holnap meg én 12 órázok , no de sebaj !
Vendég

Sziasztok!

Jaj, nagyon régen jártam felétek, szánom, bánom.

Új babókhoz hatalmas gratullla, látom a tavasz meghozza a zebrákat :)

Keditke!
Nagyon drukkolok Neked!!!

Mi megvagyunk, Szonjinak és nekem középfül gyuszink van, az elmúlt éjjel semmit nem aludtam, annyira fájt a fülem, Szonji szerencsére már jobban van, de neki is volt egy sírós napja a füle miatt. Mostanában sokat feszülget a hasam, igazából szinte csak fekve jó, de vannak jobb pillanatok. Jövő héten megyek dokihoz, remélem mindent rendben talál majd.

Ez a tali nem nagyon akar összejönni, ahogy kibogarásztam :(
Ha jobban leszünk, próbálunk Szonjival becsatlakozni, ha lesz időpont (és mehetünk).

Vigyázzatok magatokra, szép napokat Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok Lányok!

Meliz gratula!
Kamilla drukk!

Nekem ma 2. cn , Beu légyszi javíts.

na indulok megint Salzburgba, lassan már annyit kell járnom oda, hogy oda is költözhetnék. :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!

Zsu

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert így a költözés finisében nagyon nincs időm semmire. Végül nem most a hétvégén hanem majd csak a hosszú hétvégén költözünk, mert múlt héten nem üzemelték be akazánunkat, így nincs még melegvíz, hétvégén nem lehetett takarítani. De belülről már nagyjából kész, apró javítások vannak a festőknek. Kivülről meg be van pucolva, már csak színezni kell, meg a lexántetőt feltenni a ház és a garázs közé. Ja és hát az udvar. Hogy ott mikor lesz rend??!!

Melíz!
Hatalmas gratula! Ez aztán gondolom eglepi volt a javából!

Mindenkinek sok drukk, kinek mihez kell éppen!

moni

Helló Lányok!

Hát igen, egy spontán talit hoztunk végül össze Angellel. Klassz volt nagyon! :)

Hajni!

Jó, hogy bekukkantottál. Már éppen hiányolni akartalak!

Pihi, Sonjus, Vica!

Merre vagytok, életjelet kérünk.

Ismét fogzási őrület van nálunk. Volt két pocsék éjszakánk. 5., 6. fogacskák már látszanak, de úgy néz ki, hogy jön még kettő. Tegnap délelőtt ki is borultam a fáradságtól, úgyhogy apa elküldött pihenni. Hát rám fért. :)

Betti
betti73

Sziasztok!

Betti,
:D
Két fogat tuti láttam! :lol: Ilyen sokat biztos nem! Akkor jól beindultak! :wink:
Te pedig pihengess, ha tudsz!

Na én már nem tudom mi legyen a talival! :? :lol: Ha ez a szombat megint sokmindenkinek nem lesz jó... :( A jövő péntek spec nekem nem! :roll:

Zsuzska,
nagyon ritkán jössz :?
Ráadásul 2cn :roll:
Jó utat!!!

Edtike,
helyzet??? :wink:
angel37

Sziasztok!!

Na ha törik,ha szakad Én megyek a talira.Max ketten leszünk. :wink: De Szonjiék is jelentkeztek.

ÉN tuti ráérek,Apa dolgozik,Én meg a nagy semmit csinálom itthon. :lol:
csanita

Anita,
okés! :D
angel37

Szia mindenkinek!

Egy gyors helyzetjelentésre van most csak idöm.
Ma nézet meg a doki.Jelentem 5 hetesek vagyunk.Holnap írjuk meg a terhes tanácsadáshoz szükséges papírokat amivel tudok majd menni a védönénimhez.
Olyan boldog vagyok :D
Puszi mindenkinek!
Köszönöm a gratulációkat.A vonalzomat is ki kell cserélnem majd valamikor.

meliz)))

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Jaj Meliz :lol: !
Nagyon nagyon gratulálok mégegyszer, mostmár hivatalosan is.
Látod, amikor már az ember beletörődik mindenbe, akkor jön a nagy meglepetés!
Vigyázz nagyon magatokra!!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!!
Megjöttem én is itt vagyok ám!!Nagyon örülök, hogy ennyi babás van körülöttem legalább tanácsokat is kérhetünk vagy adhatunk egymásnak!!Holnap megyek vércukorterhelésre meg viszek vizeletet is, na meg éhgyomorra kell mennem!!2 órás lesz ez a része a vérvételnek, hát nagyon kiváncsi is leszek mi lesz!!Ja, meg Belgyógyászatra is elküldtek már!!Annyi fele kell menni, de majd belejövök!!Nekem újjak ezek a dolgok!!Védőnöhöz csak május 10.én kell mennem!Had kérdezzem meg ti mindent ettetek terhesség alatt??Az a baj kívánom, az édességet, pedig nem voltam sosem oylan csokiéhes!!Azt mondják az ismerőseim, biztos lányom lesz!!Hát én nagyon szeretném, bár még odébb van, hogy meg lehessen állapitani!!Olyan szép idő van!!
Meliz
nagyon gratulálok a babához!!Majdnem egy idősek vagyunk!!Én
december 1-re vagyok kíírav, akkor te két héttel később!!Karácsonyra már biztos +1 fő lesz nálatok is meg nálunk is!!
Most befejezem adok az Uramnak enni!!
Csók lányok majd holnap jővők a friss eredménnyel!!
anita21

Keditke!!
Nagyon szorítok neked, hogy teljesüljön az álmod végre!!
Tudod a remény hal meg utoljára................
Puszika.Anita
anita21

Hi!

De csak halkan gratuláljatok, PLEASE!!!

Kép

Kép
lara26

LARA mit láttooooooookkkkkkkkkk?????Csak nem egy halvány pozítív teszt!!!! JUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJ!!!!!! Itt a tavasz! :lol:

Meliz, grat most már hangosan is!!!!!!

Lányok én szombaton dolizom úgy néz ki de még nem biztos!!!

Kép
kata05

Ezek aztán a szuper hírek...

Lara!
Akkor egy halk gratula, szólj, mikor lehet élesben is :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lara,
:D :D :D

Betti,
fog :( :( :(
Peti még egyfogú, annak is a teteje látszik. Mit csináltál vasárnap pihiképpen?

Meliz,
:D :D :D
potter_76

Jó reggelt Lányok!

Lara!

Akkor most csak nagyon halkan örülünk! :)

Meliz, Anita21!

Gratula!!!!!!!!! :)

Angel!

Alul és felül is van két fog, nem tudom, hogy melyik kettőt láttad? Teljes fogsorral nem tud nevetni Bendi! :lol:

Ági!

Egyszerűen aludtam egyet. :) Egyébként elkezdtem szedni egy homeos bogyót, amit szülés utánra ajánlanak testi-lelki-szellemi kimerültség esetére. Remélem, hogy segít.

Betti
betti73

Sziasztok!

Meliz
akkor már én is merek gratulálni neked. Úgy örülök. Hihetetlenek ezek a véletlenül becsúzott babák :).

Lara
nagyon bíztató a dolog. Én ilyenre csak kiabálni tudok, úgyhogy szólj ha lehet.

Hát csajok nem gondoltam, hogy tényleg hozok egy két zebrát. Úgy örülök neki. Mostanában különben is olyan boldog vagyok. Tegnap már attól is a fellegekben jártam, hogy a páromnak izlett a vacsi :). Ilyenkor tiszta dilisnek érzem magam.

Ráadásul úgy izgulok el sem hiszitek. Mintha valami vizsga előtt állnék. Ugye nem fog felébreszteni a doktorbácsi. Most minden olyan jól alakul körülöttem.

Na jó, mert így nem lesz dolgozás :).

Majd még bekukkantok.

Puszi

Hajni
vkhajni

Lara! :D

Kép
breni

Lara!! :lol:

csak halkan... :D :D :D

Meliz!!

Gratulálok!!!!Vigyázzatok magatokra. :wink:

Emese!!!

Én írtam,hogy gyertek!!!!!És jobulást!!!!!Szombaton lesz a tali,hogy hánykor nem tudom,a dolgozó Asszonyok eldöntik. :lol:

Hajni!!

Elhiszem,hogy boldog vagy. :lol: Vigyázz magadra.

Editke!!

Ment a meghívó.

Holnap jön az eső :cry:
csanita

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratuláciokat! :D

Lara!
Halkan gratulálok.Az elsö tesztem nekem is ilyen halvány lett.De másnap teljesen erös csíkos. :D

Hajni!
Meghoztad a gólyákat!Dokim is mondta,hogy ritkaság számba megy az ilyen(terheségem).Remélem minden rendben lesz nálatok.Aztán jelentkezél ha meg volt a doki látogatás. :D

Anita21!
Neked is nagy GRATULA!!! :D

Beuka,
légyszi átírsz a táblában?Holnap megyünk pécsre is,hogy megbeszéljük a továbi dolgokat.Hiszen le vannak fagyasztava az embriok(5 db).Szerintem akkor tudom meg pontosan mikorra leszek kiírva.Elöre is köszi. :)

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
meliz

Csináltam én is ilyen bigyót, remélem megjelenik.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Lara,
gratula! :)

Betti,
nem tudom, azt hiszem a felsőket! :D

Hajrá, homeo bogyó! :wink:
angel37

Sziasztok!!

MIcsoda hirekre jövök :D :D :D !!
Meliz!!

Gratulálok!!!!Vigyázzatok magatokra.

Hajni!!

Elhiszem,hogy boldog vagy :D :D

Lara,
Halkan gratula!++

Anita!!
Gabi nevébe is köszi!!

Én megint barnázom,szerintem holnap megjön !! A tickert nem javitottam ki !!

MOst mennem kell takaritani a lépcsöházba ,ha lesz idöm akor ma még jövök!!
Ugye csak vicc hogy esni fog?? Holnaptol ablakot akarok puccolni!!

Sziasztok!! .Puszi
Vendég

Sziasztok zebrások és leendő zebrások! Hogy ne legyen egyszerű, hétvégén jött némi barna, tényleg nem sok, de megijedtem, plusz a bal oldalamon szúró fájdalmat is éreztem. Rohantam persze rögtön a dokihoz, aki azt állíjta, nincs semmi baj, de azért megkínált némi utro-val, amiről nem sokat tudok. Muszáj hinnem neki, hiszen a saját fülemmel hallottam a pici szívének a hangját, legalább százötvennel vert, és még képet is kaptam :) Jaj, hogy van az, hogy az ember tiszta ideg, pedig nem feltétlenül lenne rá oka, és hát az idegesség aztán biztosan nem tesz jót?? Na mindegy, csak pozitívan...
Üdv.

Kép
julie007

Anita, többiek! :)

3 napig nem leszek, csak szombaton legközelebb, addigra derüljön ki, hogy számítsak-e a találkozóra, de inkább úgy készülök, hogy lesz! :D
angel37

szaisztok!!
Megjöttem ma voltam ezer felé!!Ma voltam vércukor-terhelésen!!Majdnem kihánytam azt a cukros vízet!!Már boccs, de tényleg nem volt jó íze!!2 órás procedura!!Aztán körzeti dokihoz, táppénzes papírért, majd a munkahelyre bevinni, majd haza, ebédeltem már tök éhes voltam nem ehettem ugye semmit, 12-re értem így is haza, majd 14.30-ra a leletet kiadták!Nem volt sok csillagom csak 1!!Akkor szerintem nem lehet olyan rossza vérképem!!De majd persze doki megmondja!!Hétfőre kaptam időpontot a belgyógyászatra, hát majd ott is kiváncsi leszek mi lesz!!
Ja, mig el nem felejtem!!
Nagyon gratulálok az újabb babásoknak!!Éljen!!Egyre többen leszünk és lám valakihez a télapó viszi a babát, valakihez majd a jézuska!!
Most be kell fejeznem mindnki vigyázzon a pocaklakójára!!
Puszi mindenkinek!!
Anita
anita21

Lányok!!
Mit ronthattam el a vónalzón, hogy tegnap is meg a main is 7 hetes, és 3 napos vagyok!!
Ha valaki tudna segíteni akkor kíjavitanám!!
Köszi előre is!
Puszika:Anita
anita21

Sziasztok!

Most jöttünk meg.

Mióta kijöttünk a dokitól csak annyit tudok mondogatni, hogy nem hiszem el. De ezt ezerszer. Legszívesebben világgá kürtölném. Mikor lesz már a 12. hét.

Csak a mobilunkkal tudtunk fényképet csináni, mert nem volt jó az UH nyomtatója, vagy nem volt papír, vagy mit tudom én. Mindegy. 28 mm a Kis Kópénk (pont megfelel egy 9 hetesnek), és láttuk a kezét, meg a lábát, meg a fejét. Sőt a doki mikor vizsgált rátetette a kezemet a hasamra és érezetem is valami kis gombócot. Modnta hogy az a baba a méhemmel :). Nem is tudom, hogy még mit mondott, el kell majd mennem a védőnőhöz is, kaptam valami papírt. Nem is tudom mi volt még. Tiszta zizzent vagyok. Legszívesebben üvöltöznék az utcán, hogy nekem már van Kópém :).

Bocsi mindenkitől akit kicsit bánt, hogy ilyen részletesen írtam, megpróbálom visszafogni magam.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Anita
nem rontottál el semmit, ha megnézed mindenkinek az aktuálisat mutatja. Most jövök rá, hogy így leírtad, hogy pontosan két hét van köztünk.

Julie
ne izgulj az a fontos, hogy most nyugiban pihizz. Hidd el a dokidnak, hogy nincs semmi baj. Ha idegeskedsz azzal csak ártasz. Pihizz sokat.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Rám már nem kell drukkokat pazarolni, mert szokás szerint - lett a teszt. Most úgy kb. 4 hónap szünet, közben még azért egy inszemet be kell iktatnunk, de nem fogok semmilyen gyógyszert szedni, mert úgy sincs semmi értelme, csak szarul vagyok tőle folyamatosan.

Hajni, Meliz, Lara! Nektek nagyon gratulálok! Igazi sikertörténetek vagytok mind a hárman!

Rohanok, mert elkések!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Nagyon-nagyon sajnálom.Ez nem lehet igaz! :cry:
Köszönöm a képeket,nagyon szép vagy és nagyon jó a hajad.

Kép
breni

Sziasztok!!
megint én vagyok, már minden nap reggel 7-kor fent vagyok amikor lehetne még bőven aludni, mit csináljak nem tudok!Nyugiban meg tudok itthn mindent csinálni nem kell kapkodnom!!
Holnap meg a véradóbe megyek a vércsoportomat is megnézik!
Most is milyen szép idő van!!
Nincsen senki, ilyen korán!!Vagy dolgoztok??
Hajni
Igen két hét van köztünk, meg a Melizzel is mert ő meg fiatalabb terhes mint én, így én kettőtök közt vagyok!!
HajniAkko te voltál 9 hetes Uh-on is!!Nekem azt mondták csak 12 hetesre kell menni!Bár a 9.héten kell visszamennem a dokimhoz, lehet akkor nekem is csinálnak!!Már nagyon kiváncsi vagyok!!Látni akarom én is mindenét!!Remélem nem lesz semmi baj!!
Most be kell fejeznem:
Puszika mindenkinek!!És vigyázzatok magatokra!! :lol: :lol:
Anita
anita21

Sziasztok!!!

Kamilla!!!

Ó fene enné meg. :cry: :cry: Nincs igazság.. :oops:

Csajok!!!

Akkor szombaton tali,de ez már szigorúan kötelező. :P :lol:

Angel és Én biztos ott leszünk. :D

Többiek :?: :?:

Emese!!

Meggyógyultatok???Gyertek ám!!!!!

Betti!!

Ti???Tudtok jönni???

Kata!!!
TE is gyere!!!!!

Gaby mondta,hogy neki már 2-től jó.

Hol talizzunk,kinek mi a jó???

Én alkalmazkodom,csak talizhassak veletek. :wink:
csanita

Jaj,a lényeg!!!!

Hajni kismami!!!!

Gratulálok a Kis Kópédhoz!!! :wink:
csanita

Sziasztok!

Kicsit át kellett variálnom a táblát AMINEK PERSZE NAGYON ÖRÜLTEM!!! (egyre nagyobb a rózsaszín sáv :) :) :)

Kép

Lara Akkor halkkan nagon nagyon gratulálok!!!!SZerinted mikor lehet már hangosan is? (következő teszt, vagy doki?)

Kamilla ANnyira sajnálom :( de tényleg ha szarul vagy agyógyiktól, inkább hagyd abba picit.

Zsu sajnálom :( :(

Editke :?:

Hajni szerezz légyszi egy zebrát, és beillesztem Neked a táblába! ja és oersze gratulálok még egyszer!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bea
küldök majd azt hiszem van otthon :). Én meg a lökött kéréseim :). Tényleg egyre nagyobb a rózsaszín, lassan kiszorítja a zöldet :).

Anita
én nem 9 hetes UH-n voltam igazából, hanem most voltam először dokinál és ez alkalomból csinálta. Különben 3 hét múlva megyek újabb UH-ra, aztán 4 hét múlva vizsgálatra.

Kamilla
úgy sajnálom. :(

Még mindig nem igazán akarom elhinni a dolgot. Mondtam is a párocskámnak, hogy biztos valami felvételt vetített a doki, nem is élő UH kép volt. Szegénykémet teljesen kiakasztom.
Ráadásul két napja alig alszom, mert olyan rosszakat álmodom. Nem tudom mi van velem.

Nem tudom meséltem e nektek,hogy én megálmodtam ezt a babát. Még ciklus elején álmodtam egy kapszula alakú 10 cm-es piros valamiről a hasamban és én tudtam hogy az a Kópénk. Akkor még nem gondoltam, hogy tényleg igaz :).

Köszönöm még egyszer a gratulákat.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!! :D :D :D

Kamilla !!

:( de amig nem jön meg van remény!!

Hajny!!
Micsoda álmok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Beuka!!
OLyan keveset irtál mi van veletek??

Anita!!
Te nem vagy a táblába vagy csak én nem talállak??
Te most hol tartasz?

Azért virulok,mert még mindig nincs semmi :lol: :lol: :lol: ,barna is csak pár csepp :lol: :lol: Nem tum mi lesz ,de még nem akarok tesztelni!!Hátha csak egy kis csuszás van a dologba !!
De tudjátok,hogy mi a motom csak a 40 cn.-en tesztellek ha addig nem jön meg !!Nem akarok még egy + ,aztán meg erös mensit megint!! :(!

Most mennem kell,chilis babot kért a párom vacsira :D :D Nyam -nyam .

Puszi Sziasztok!!
Vendég

Halihó!

Zebrásoknak hurrá-hurrá!!!! Meliz, Lara :D és még azoknak is akiket annyira nem ismerek :D

Betti köszi a hiányolást :oops:

Csanita és Gaby írt a taliról és igyekszem összehozni, hogy tudjak menni! Remélem, ha marad a Margitsziget, akkor az idő is jó lesz, itt hihetetlen szél van :shock:

Mindenkit ölelek!
Május 2-án megyünk a Kaáliba +++ egyébként nincs velem semmi, sok a meló, de élvezem!
sonjus

Hi!
Beuka!
Most teszteltem du., De kérlek még ne rakj zebrát, amíg nem lesz egy olyan UH-s esetem amikor látjuk a kicsi szívét. Kép

Előre is KÖSZI!!!

Kép
lara26

LARA :D :D :D !!

EZ IGEN,SZERINTEM ÖNMAGÁÉRT BESZÉL EZ A KÉP!!
GRATULLA ,MOST MÁR AZ UH -HOZ MEGY A DRUKK+++!! :lol: :lol: :lol:
SZERINTEM A +TESZTES TOPICBA TEDD FEL!! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?