Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kati! Jaj, sajnálom a fájdalmadat, de hidd el, megértelek! Nekem már minden éjszaka fáj és reggel is arra ébredek, de amikor kikelek az ágyból, jobb lesz. Ezért sem szoktam erőltetni a visszaalvást, inkább felkelek, akármilyen korán van. Én tegnap este azt éreztem, hogy a keresztcsontom becsípődött, illetve bizonyos mozgásoknál azt hittem, úgy maradok. Szerencsére az reggelre elmúlt. Nekem a medencém fáj durván, de még mindig ki lehet bírni, csak a menés megy nehezebben. Amúgy tudod mi jutott eszembe?! Szerintem jobb is, hogy érzünk fájdalmakat, mert így a szülőágyon már kicsit edzettebbek leszünk. Persze, nem azt mondom, hogy ott nem fogunk szenvedni, de biztosan rosszabbul esne, ha mondjuk 9hónapig sehol nem fájna, ott meg veszettül. Az egyik csajszi a jógán hétfőn tölti a 36.hetet, és azt mondja, neki még semmije nem fájt. Az én drágám is sokat mozog, mostanában nagyon nagyon aktív.

Beze! Sajnálnám, ha Lexi allergiás lenne! Marcushoz hatalmas gratula, és ez nem dicsekvés, naná, hogy mondd el, miket csinál!

Mona! Szuper, hogy megszabadultatok az öreglánytól. Te, nagyon tuti ez a gatya!

Csillag! Holnap én is kakaós csigát sütök, jönnek a barátaink hétvégére!

Meghoztam a képeket a falról!
Kép
Kép
Kép
pedi
Kalocsa

Még nem 100%-os, apró simítások vannak hátra!
pedi
Kalocsa

Pedi nagyon szép a fal! Ügyesek vagytok!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Sziasztok!!!!!

tegnap api megszólal este hogy csináljunk focicsapatot csak lányba!!!!!!!!!:):)
tettünk is az ügy érdekében!!!!!:):)

Bogi persze tudom hogy nem direkt!!!!!!!!
Barninak azóta kijött még egy rágófoga.így már 10 fogú a drágám.....most annyi a "baja" hogy ömlik a nyál a szájából!!!!!

Virág nagyon ügyi Gergő:):)szépen erősödik!!!!!!!!!!!!:):)

Kati ez a Fastum gél nem jó..annó még a köcsög anyósom ki ski próbálta és neki se hatott !!!!!!

Mona szupi a naci!!!!!!!!!!!!!:):)

Pedi ISTENEMDE SZÉP LETT AZ A SZOBA!!!!!!!!!!
VALAMI ÁLOMSZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beze: dolgoztam már bölcsiben tudom milyen munka adadus :)::) hát hogy tettszik e?? passz.végülis csak a nagy része takarítás.keveset vagyok bent a gyerekeknél :)
Gergő is kb 3 hónapos volt vagyis még nem volt egészen annyi mikor hasról hátra fordult :):): gratula Marcinak :):):

Katám drága: szerintem te nagyon hamarosan szülni fogsz :):):):)

Mona: csinike a naci :):):)

Pedi: csoda ügyesek vagytok nagyon szép lett a szoba :):):)

Nita akkor hajrá ha apa is így gondolja :):):):):

nika70
Salgótarján

pedi: ezt nem is ti csináltáőtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
MESESZÉP, GYÖNYÖRŰ, FANTASZTIKU, ÁLOM!!!!!!!!!!!!!

sajnos ez nem szimpla fájdalom. megyünk 3 körül a kórházba, mert NAGYON fáj!!!
a szülésznőt hívtam, aki mondta, hogy menjünk be, de szerinte sem terhességi fájdalom. és bogika aktív szerencsére. de nem tudok sem ülni, sem állni, sem feküdni.
voltam itt az sztk-ban, de csak helyettes doki van, aki szaladgál az ő körzete között és itt. az asszisztens csinált egy vizeletet, ami totál negatív.
a szülésznő mondta, hogy úgy menjek, lehet, hogy bent fofnak. én mondtam, ha csak nem a terhességgel kapcsolatos és a babára nem káros, akkor úgy is hazajövök. feküdni itthon is tudok.

Kép

Kép
@ka(ti)

nika: aranyos vagy, de nem a derekam fáj, hanem inkább a hátam, az oldalam felé a könyököm magasságában bal oldalt. bogi jobbra fekszik, de ez nagyon hátul fáj.
és nem tudnám most megszülni, mert moccanni sem tudok. nem görcs, hanem folyamatos fájdalom. :(

Kép

Kép
@ka(ti)

jaj Kati ha van valami telefonálj már légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita, persze, szólok.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Bogi szijaaaaa :D nst-re jövőhéten kérek időpontot,és szerda után valamikor fogok menni :!:

Ma megvolt a farsang az oviban,egész türhető volt még táncoltam is :wink:

Kép morcos kutya:-)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Pedi:nagyon szupi lett a fal,gyönyörű :D

Mona:tetszik a gatyó :wink:
Vendég

Kati ok!!

Mia jaj nagyon jó a jelmeze Tominak!!!!!!!!!nagyon tetszik!!!!:):):):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:köszi :wink: szerintem is nagyon tuti :wink: dicsérték is sokan :D tegnap olyan jót nevettem mikor megláttam ezt a jelmezt,illetve a farkát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mia! de jó a jelmez, nagyon aranyos benne:)))

pedi! örülök h minden rendben volt az nst-én! elmondhatatlanul tetszik a fal gyönyörűűűűűűűűűűűűű!!!!!!

virág! örülök h fogad a gyógytornász! Gergő pedig nem semmi nagyon ügyi!

mona! én fél 11ig alszom:)) jó sokszor felkelek, de mindig visszaalszom:) szupi a naci!

beze! gratulálok Marcusnak nagyon ügyes!!!!

kati! nagyon sajnálom, h ekkora fájdalmaid vannak! írj majd h mi volt a kórházba!

tegnap én kicsavarogtam magam, azaz, végre nem itthon ültem. elmentem unokatesómékhoz, a felesége 2héttel fiatalabb terhes mint én, szintén kisfiút vár, ő a 2. at, és ugyan az a dokink meg a szülésznőnk is, kipletyiztük magunkat. jaa meg kiderült, én már nem emlékeztem rá, h ugyan olyan a bútoruk,mint amit én ide belinkeltem, és tetszik nagyon élőben is:) pont a szülésznővel beszélt mikor megérkeztem, és képzeljétek, kérdezte tőle a szülésznőm, h én h vagyok? tök rendes még rólam is érdeklődik:) annyira szimpatikus h huu nagyon!

utána elmentem a másik rokonomhoz, aki keddre van kiírva:))) feküdtünk az ágyon, és végig a pocakját fogtam,néztem hihetetlen alakokat tudott ölteni, és nagyon sokat rugdalt!

amúgy mindkét rokonom velem egyidős:)

ma úgy néz ki megvesszük az x-factorra a jegyeket itt lesz Móron a sportcsarnokban március végén.:)

reggel nagyon nagyokat rúgott a drágám olyan jóó volt!!!de van h egy napig nem érzem őt.

KépKép
dike

Sziasztok!

Juj, Kati, ez tényleg nem játék! Én tavaly februárban "robbantam" le egyik napról a másikra. Egy este, mintha becsípődött volna a gerincem középen a derekamnál. Nem tudtam se állni, se ülni, se feküdni. Végig szenvedtem egy egész éjszakát, másnap doki, egy csomó gyógyszer, és pár nap múlva jobb lett. Nagyon féltem, hogy terhesség alatt is előjön, de szerencsére nem. Akkor vettük a gyógymatracunkat.
Remélem, minden ok lesz, és tudnak adni vmit, amitől jobban leszel.

Lányok, köszönöm szépen a dicséretet, megmondom őszintén, nekem is nagyon nagyon tetszik. Egész nap tudnám nézegetni. Nagyon sok melónk van benne, de legfőképp a férjemnek, szegény így a végére ki is merült rendesen. Mondtam is neki, remélem ez a picur meghagyja még nekünk a jövő hétvégét kettesben semmittevéssel. Szegény holnap is dolgozik, meg ugye jönnek a barátaink egész hétvégére, így most nem lesz pihenés. Meg azért van is még mit csinálni, de most már látom a végét!

Dike! Szuper, hogy tegnap ilyen kiruccanós napod volt, olyan jól tudnak esni az ilyenek.

Mia! Cuki ez a jelmez, és nagyon huncut a viselője! :wink:

Nita! Akkor mennek érted a drukkok! De jó, de jó megint Neked is drukkolni, én úgy örülök neki, hogy végül belevágtok! :D

Csucsu! Megint nagyon eltűntél!

Bettike! Te is régen jártál erre!
pedi
Kalocsa

Csajok! Most kaptam sms-t Katitól! Sajnos bent tartották, mert úgy néz ki Bogi ráfeküdt a vesevezetőjére, és emiatt begyulladt neki. Antibogyót kap vénásan, talán holnap lesz internetje, és akkor tud majd írni nekünk.
Drukk hegyek, hogy még hazaengedjék!
pedi
Kalocsa

Kati kitartás!!! Remélem jobban vagy már!!! Várunk!!! Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mia nekem is a farkinca tetszik a legjobban :):)

Dike majd azért vigyázz a koncerten....ne hangfal közelébe legyél!!!:):)

Pedi olyan jól esik amit mondasz!!!!!!
vannak akik le akarnak beszélni és ilyenkor megingok kicsit:(

Kati kitartás!!!!!!!!
mondtam én hogy valami vese baj:(:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kati: remélem semmi komoly na most olvasom hogy vese:( remélem hamar elkóborol onnan bogika :)

Mia: nagyon édes Tomika :):):

nika70
Salgótarján

DRÁGA CSAJOK!

SZERETNÉK NEKTEK BEMUTATNI VALAKIT:

Kép

ÉS MOST VISSZAOLVASOK...VAN MIT:D
HATALMAS GRATULA RITÁNAK!!!!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

kati! kitartás drága,drukk h minél előbb jó legyen, és hazagyere!

majga! jajj istenkém de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

Sziasztok!

Kati, jaj Istenem, de nagyon megijedtem amikor a tegnap esti és a mai soraidat olvastam! Jól tetted, hogy elmentél orvoshoz. Bízom benne, hogy hamar hatni fog az antibiotikum és Bogika semmit sem érez ebből az egészből! Imádkozom Értetek! Puszillak!

Pedi, álomszép lett a babaszoba! Iszonyú jó kézügyességgel rendelkeztek! Rávetítettétek a figurákat a falra vagy Zoli csak úgy festette a képeket, hogy nézte a vázlatot??????

Dike, szuper nap volt, máskor is csinálj magadnak ilyen programot. egy ilyen annyira jól fel tudja tölteni az embert!

Mona, szupi a gatyód. (Én teljesen "bele vagyok betegedve", hogy lassan kezdem eladogatni a kismamis cuccaimat.)

Mia, jaj de helyes ez a jelmez Tomikán! Mindjárt megzabálom! Nagyon jó választás volt! Vettétek valahol vagy Te kreáltad?

Nita, ne foglalkozz mások véleményével! Ha Ti ketten a Pároddal szeretnétek 3. babát, akkor engedd el magad és várd szeretettel! :wink:

Beze, nem hiszem, hogy vékonyabb vagyok Nálad! Te ötvenvalahány kilós szeretnél lenni (ha jól emlékszem a kiindulási súlyodra). Én a 62-nek is örülnék. Szóval ha úgy vesszük, akkor rajtam is pont annyi van, mint rajtad.
Lexinél miben nyilvánul meg az érzékenység a tejre, sajtra és társaira?

Majga, GRATULÁLOK! Ezek szerint még egy kis kukis érkezik hozzátok! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Majga gratula az újabb kis kukishoz!!!!:):):)

Virág próbálok nem foglalkozni de mindenki azzal jön hogy lesznek 12. évesek is.....de addigra remélhetőleg én is dolgozni fogok!!!!!!!!
na mindegy...mi várjuk!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

kati, jól tetted, hogy orvoshoz mentél, drukkolok, hogy még hazaengedjenek, és csak szülni kelljen visszamenned. Addig is vigyázz magatokra, és pihenj, ha tudsz!

Pedi, ez álomszép, fantasztikusan ügyesek vagytok!!!!!!!!!! A picitek nagyon jó helyre érkezik!!! :D

Nita, ne törődj mások véleményével, csak szeressétek egymást, meglátod, hamarosan ismét babás leszel. :wink:

Csillag, ááá, többet soha nem leszek 57,4, amennyivel Marcus megfogant. Jelenleg a 62 is álom, pedig már annak is örülnék, de 64.3-nál egyszerűen nem megy lejjebb a mérleg, bármit is csinálok. :(
Az allergia ekcémában nyilvánul meg, most mondjuk nem olyan durva, de azért elég száraz, és nem szép a vádlija.

majga, gratulálok a kis kukishoz, nagyon édes!

Köszönöm lányok a dicsit, büszke is vagyok nagyon a fiamra! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze köszi hogy te is megerősíted a amit én szeretnék!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

majga: nagyon cukiság és látni hogy kisfiad lesz :):):)

nika70
Salgótarján

Nita, ez természetes, és tiszta szívből drukkolok nektek!!!!!!!!!!!++++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze tényleg köszönöm!!!!!!!!:):)
jólesnek a szavaid!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beze, én ducibb vagyok Nááááááááááálad!!!!!!!!!!!!! Az én súlyom még mindig 65 körül mozog. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
El is felejtettem gratulálni Marcus mutatványához! Jó erős kisfiú, az biztos!
Én már tiszta letargiában vagyok amiatt, hogy Gergő nem csinál semmit. Tudom, hogy hamarosan eljutunk orvoshoz, de azért addig, amíg ki nem derül, hogy mi a probléma forrása, nem tudok nyugodt lenni. Mindenki mondja, hogy ne aggódjak, mert a tornával hipp-hopp változni fog minden és a lelkem mélyén érzem is, hogy így lesz, de mégis van bennem egy "de mi van ha mégse lesz jobb..." dolog.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nita, nekem 2 tesóm van és tök szuper dolgokat tudtunk hármasban játszani régen!

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág nekem is van még egy hugom és egy öcsém!!!!!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Egészen jól aludtam, persze fájdalom megint volt itt-ott, de ez már nem is lep meg, megszoktam. Képzeljétek, egész éjszaka a szüléssel kapcsolatban álmodtam. Pl az egyik legjobb barátnőm, akinek idén nyáron lesz az esküvője az esküvő kellős közepén ment el szülni, császározták és még vissza is jött éjszaka a buliba! :shock: Tiszta zakkant álom. Aztán reggel mikor felébredtem, gyorsan megnéztem, hogy megvan-e még a hasam?! :lol:

Beze, Csillag! Tudom, hiába a szavaim, mert megvan bennetek is az egészséges női hiúság, de b@sszus pár kg-ról beszélgetünk, és nem mondjuk 20ról! Van olyan ismerősöm, akiről szinte alig pár kg ment le szüléssel. Szóval, szerintem fel a fejjel, Ti nyárra jobb állapotban lesztek mint én! :wink:
Egyébként, nálatok eloszlik ez a felesleg, vagy inkább pocin maradt?

Csillag! Hogy érted azt, hogy Gergő semmit nem csinál? Gondolom, azért ha ki van bontva, és hanyatt van, akkor kalimpál a lábaival, meg a kezeivel? Azért hasról hátra vagy fordítva, még igazán nem kell egy ekkora gyereknek fordulnia, szerintem. :oops: Gondolom, ahhoz is hasonlítod, hogy Bence ennyi idősen mit tudott megcsinálni, de tényleg el kell fogadni, hogy nincs két egyforma gyerek! :wink:

Kati tegnap este írta, hogy 5napig napi 3 injekciót kap. Ma megy majd a dokija, és megbeszélik hogyan tovább. Tegnap már 38+4nek mondták. Szerintem Ő már a lánykájával fog hazatérni, de ma okosabbak leszünk.

Majga! Jó, hogy jöttél, és gratula a fiúcskához! Agyon fognak téged kényeztetni, ennyi férfi! :lol:

Nika! Gondolom, nálatok most pihenésről szól a hétvége?!

Nita! Mi is 3gyereket szeretnénk, pedig még az első is "csak" útban! Valahogy én úgy érzem, nagyobb az összetartás, ha nagyobb a család! Egyébként, tényleg érdekesek az emberek, mert amikor vki megkérdezi, és Zoli mondja, hogy 3at szeretnénk, szinte azt olvasom ki a szemükből, hogy "ezek normálisak"?! És mindig rögtön rám néznek, mintha a 3gyerek egy nőnek büntetés lenne, vagy nem is tudom. Aztán csak annyit szoktak hozzátenni, hogy majd meglátjátok, ha megszületett az első! :evil:
pedi
Kalocsa

szegény Kata:( de most már jó kezekben van és nem lesz semmi baj :) szerintem is már Bogikával jön haza :):):)

Pedi igen pihi van meg apa most mosta ki a kavicsot a halak alatt meg vízcsere:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!!!!

Pedi jót mosolyogtam a barátnőd szülésén!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)
kb ilyeneket hallok vagy olvasok ki én is az emberek szeméből!!!!
csak mert még nincs kész a házunk:(
engem nem érdekel már ez a ház.addig úgyse tudunk mit csinálni /kivülről/ míg a szemét anyósom él!!!

ma reggel api megint mondta a gyerekeknek most még ketten vagytok de kitdja meddig!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

csak gyors jelentkezés, mert csak ideiglenes laptopom van, mert megsokasodtunk a szobában és nem is annyira kényelmes, így nem marad nálam, csak a párom most behozta.

,most délre már jobban vagyok, de sajnos a fű sem nő, így hétvégén, de a vérvétel igazolta a gyulladást és hétfőig azzal kezelnek, akkor néznek meg.

aranyosak vagytok, hogy drukkoltok!!! én még haza akarok menni és otthonról indulni majd szülni hét vége felé! addig még gyűjtöm az erőmet.

ha valami van szólok, üdv mindenkinek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

nita: de szupi hogy apa is már kezdi beleélni magát a DOLOGBA :):):):)

Kati: jó hogy jöttél és kitartás :):):)

nika70
Salgótarján

Kati! örülök h jelentkeztél, kitartás!

KépKép
dike

Sziasztok!

Csillag, köszönöm, aranyos vagy! Remélem, ezzel nem fájdítottam a szíved, hogy leírtam, Marcus mit csinál, nem szeretnék a világért sem bánatot okozni neked! Szerintem Gergőcit a sérv zavarja, ami teljesen érthető, a torna meg biztosa segíteni fog. Az aggodalmad is megértem, Lexi pl anno 3 hónaposan még nem tartotta a fejét, pedig már kellett volna, legalább 2 hétig tornáztattuk, mire stabilan sikerült neki a mutatvány.
Megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy? Én 174 cm.

Pedi, aranyos volt az álmod. :lol: Tudod, 7 kg azért nem olyan kevés, ami rajtam van, ráadásul pont ahogy írod, az egész a hasamon és a derekamon van, csúnya, nagyon zavar. :( A régi gatyáim pont emiatt is szorítanak. Mivel te kismamaként is szuper vékony vagy, így rajtad semmi nem fog maradni szülés után, meglátod! :wink:

Nita, képzelj ide egy ölelős szmájlit, mint a tanyán. :wink:

kati, nagyon jó, hogy jelentkeztél, drukkolok, és kitartást!!!!!!

Marcus átaludta az éjszakát, fél 10 után legközelebb 1/4 7-kor kért enni, igaz, fél 11 felé aludt el, addig nézelődött.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok.
Sajnos rossz hírem van.
Nincs már baba. Most jöttem haza a kórházból.
valami miatt meggondolta magát a kis életke. Éjjel féjt a hasam majd kimentem wc re és kevés vér volt. Vissza feküdtem azt hittem netán az aranyeremtől olyan a papír. De éreztem baj van csak nem mertem bevallani.
Hajnali 5kor már nagyon fájt mindenem. Akkor már nagyon véreztem és görcsöltem. Jött fél óránként majd 20 és 10 percenként szabályos fájások.
Reggel ébresztő család Szabina át Mamához mi mentünk a kórházba. Külső méhszáj zárt belős nyitott és hihetetlen mennyiségű vért jött már a doki is megijedt. Minden papír nélkül irány a műtő. Azt mondták ha kevés a kaparás akkro nagy hasi műtét. DE hálistennek elég volt. A peteszák megmaradt az jó nagy volt. A kis babánk pedig nem maradt velünk. MÉg pár napot ha vár a 12hetet betöltjük és ...
Saját felelőségemre kijöttem estére .
Most gyenge vagyok de azt érzem a lelkem nem tört össze teljesen. Még most is azt mondom lesz kistesónk.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Drága Csucsu! Ezt nem tudom elhinni!!!! Borzasztóan letörtem, nem hiszem el tényleg! Nincs igazság! :cry: :cry: :cry: Sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert tényleg nagyon kész vagyok. Annyira de annyira örültem nektek!

Bocs, hogy most másnak nem írok, nagyon fáradt vagyok, de minden ok, majd holnap este megpróbálok jönni. Addigra teljesen kész lesz a babaszobánk!

Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Csucsu, kimondhatatlanul sajnálom... nagyon sok erőt kívánok és azt mondom, bár most nagyon nehéz, de csak előre szabad nézni.
Ha a lelkednek segít, gyere és beszéld ki magadból az érzéseidet. Itt sokan vagyunk, akik átéltük ugyanazt, amit most Te.

Kati, örülök, hogy jelentkeztél! Ezerrel küldöm a pozitív enerdzsit! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beze, egyáltalán nem fájdítod a szívemet azzal, ha leírod, hogy MArcus milyen mutatványokra képes, sőt, inkább örülök neki! Légy csak nyugodtan büszke a Kisfiatokra és meséld el nekünk továbbra is, hogy milyen új dolgokat csinál! (Én sem fogom visszafogni magam, ha a tornáztatás után Gergőnél is beindulnak a dolgok. :wink: )
Lexit is tornáztatnotok kellett???? Ezt nem is tudtam. Sima gyógytorna volt vagy valamilyen speciális?
A súlyoddal kapcsolatban pedig most már végképp nem értem, hogy mi a bajod. 174 cm-hez voltál 57 kg????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én alacsonyabb vagyok Nálad (172 cm) és ducibb!!!!!! Ha 60 kg alá mennék, akkor már anorexiásnak néznék ki. Nekem a 61-62 kg körlüi súly az, amivel jól érzem magam.
Mondjuk rajtam nem csak a hasamon vannak a plusz kilók, hanem úgy eloszlik mindenhol. Talán ezért van az, hogy a gatyáimat fel tudom venni. (Kivéve a kosztümnadrágot. Az nem jött rám a szalagavatón, de szerencsére volt egy másik szövetnadrágom, ami viszont igen.)

Pedi, nem semmi álom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a vigasztalást Gergővel kapcsolatban. Tényleg kalimpál a kezeivel, lábaival, ha háton fekszik, a szemével, fejével szépen követi a játékokat és most a legújabb "mutatványa" az, hogy nézegeti a kezeit. Sokszor szopi közben az egyik kezével simogatja a derekamat, a másik kezével pedig vagy a ruhámat markolássza vagy nézegeti. Nyitogatja az ujjait, szemmel láthatóan tanulmányozza. (Most eshetett le neki, hogy "jéééé, ez az ÉN kezem.")
Emellett elkezdett "rongyikázni", markolássza, fogdossa a kis rongyi-kendőjét és odaemeli az arcához. Ja, és megfogja a kis kezével a cumit a szájában és kiveszi (visszatenni persze nem tudja).
És továbbra is imádja, ha énekelek neki. Ma például táncolni hívtam azzal, hogy "Ma éjjel táncolnék, hiszen a tánc oly szép, ha Ő kér táncra fel! (My Fair Lady-ből)

Kép

Kép
csillagvirág14

Nika :)):
Beze megkaptam az ölelésed!!!!!!!:):)

Csucsu nem akarom elhinni!!!!!!!!:(:(:(
mért ???????????
::::(:(:(:(::(:(:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu nagyon sajnálom, mást nem tudok mondani én sem! Gyere, nekünk elmondhatod az érzéseidet!!! Küldök neked sok erőt!!! Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Csucsu, nagyon sajnálom, el se tudom mondani, mennyire. :cry: :cry: :cry: A lelki tartásod viszont példaértékű, le a kalappal előtted!!!

Csillag, nem gyógytorna volt, csak a kezeinél fogva kellett naponta többször ülésbe húznunk, hogy tanulja meg egyedül tartani a fejecskéjét. Kb 2 hétig tartott, utána már sikerült neki.
Egyáltalán nem vagy duci, de megértem, hogy zavar az a pár kg.
Én alapvetően jól éreztem magam soványan is, na jó, a lapos, üres tejeszacskók nem tetszettek, de bármit fel tudtam venni, és azt nagyon élveztem, azokat a nadrágokat is, amiket 18 éves koromban kaptam. Amúgy 55 kg-vel fejeztem be a szoptatást, na, annyi soha többet nem leszek. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

csucsu! elmondhatatlanul sajnálom, nagyon sok erőt kívánok!!!!

lányok! 3 napja együtt voltunk a párommal, akkor először....és azóta nagyon fáj a hüvelyem,először inkább olyan érzés volt,mikor kidörzsölte úgy mond, de most már az egész ég, viszket, és mintha ilyen darabos barna dolgok lennének! teljesen kivagyok,hogy nekem mindig van valami. és már megint a dilemma, na hívjam majd hétfőn a dokit. tököm ki van,gondolom neki is.....mult héten voltam a betegség miatt. amúgy meg pénteken megyek hozzá majd magánba.
sztetek?

KépKép
dike

csucsu: annyira de annyira sajnálom és nem tudom elhinni hogy pont veletek történik meg ez :(:(:(:(:(:( miért ilyen kegyetlen az élet???????? mindenesetre annak örülök,hogy nem törtél le nagyon és pozitívan állsz a dolgokhoz. sok sok erőt küldök nektek :):):):

Dike: abból ha többször nézeted magad dokival sosem lesz baj mintha nem nézetnéd meg magad amikor kellene. én azt mondanám nézesd meg magad hétfőn és no szex

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Tegnap délután érkeztünk haza. Zalán a súlyát is szépen megtartotta. Tegnapelőtt este még hízott is, a nővérek meg is lepődtek, akkor 4100 volt. Haza viszont 4040-el hoztuk.

Zalán születésének története:
Az egész talán kedden kezdődhetett, amikor reggeltől-estig, erős hányingerrel, és hasmenéssel küzdöttem. Délutántól pedig már annyira se bírtam mozdulni, hogy Regiért elmenjek az oviból. A láz éjjelig megmaradt, amikor is hajnali 2-kor felkeltem és még bevettem egy algopyrint. És éjjel a teát szürcsölve, arra gondoltam, hogy most ilyen állapotban nem szeretnék szülni. És visszafeküdtem, a következő 4 órát végig aludtam.

Szerda reggel még nagyon gyenge voltam, legyürtem egy kiflicsücsköt, meg 2 db kekszet, egy pohár vízzel. Aztán jött valami enyhe fájás féle, de hát ezek voltak az utóbbi két hétben is. Majd elmentem zuhanyozni, és ott is volt egy fájás, elég gyenge de nem múlt el a melegvíz hatására sem, még itt sem kezdtem gyanakodni, de a gyenge állapotomra tekintve megkértem a férjemet, hogy vigyen el minket az ovihoz, és engem az NST-re. Még amíg készülődtünk, talán volt egy vagy két fájásom, szóval kb 20 perces, így útólag számolva. Elindultunk az ovihoz, Regit bevittem, odafelé, és visszafelé is volt fájásom. Ezek lehettek a 10 percesek, de erősnek még ez sem mondható, csak a rohanó tempomból vett vissza, ugyanis nagyon siettem, mert késésbe voltam a 8.30-as NST-ről. Az autóban már jött a dejavu érzés. 5 percesek, Reginával is ilyennel indultunk be a kórházba. Aztán besétáltam az NST-re, akkor is és az NST-n ülve is, 5 perceseim voltak, a fájások csak 20-40 között mozogtak, pedig elég erősnek tűntek, de abszolút türhető volt. Aztán valamiért a dokim is lenézett NST közben pedig nem szokott, kérdezte mizujs! Mondtam vannak 5 perceseim, ő meg mosolygott, legyintett, gondoltam én is még van jó néhány órám. Visszament a rendelésére, az NST végezte után kiültem vártam a vizsgálatra a 40. betöltött hét miatt, aztán kint meg hirtelen 3 perceseim lettek, na azok aztán durvák. Már orvost akartak hívni nekem a kint ülő emberek, de mondtam nekik, hogy ez így fáj, ne foglalkozzanak velem. Aztán 15 perc múlva mégis bementem, megkérdezni, hol a dokim, mert nagyon erősek a fájások. És pont belépett, megvizsgált, 3 újjnyi, gondoltam még van mit ledolgozni, visszamentem öltözni. És onnan már lábon sehova. Egy perces jött rám, nem tudtam kiegyenesedni, leguggoltam, és mondtam, az NST-n a szülésznőnek, meg a dokinak, hogy úgy érzem nyomnom kell. A szülésznő vette a lapot, eltámogatott a legközelebbi tolókocsiig és már rohant is, még a cuccaimat összeszedtük gyorsan. Persze a lift minden emeleten megállt, de nagyon siettünk. Gyorsan a 2-es vajúdóba toltak, a ruhát úgy húzták le rólam, 2-en, hogy minden egybe volt. A csizmámat a nővérke. Cuccom ugye nem volt, mert nem szülni indultam. Hálóing, és onnan már feltettek az ágyra. Nyomhattam végre, de pánikoltam, mert nagyon erős volt az inger, és a doki elment átöltözni. Közben két tolófájások között aláírogattak velem egy halom papírt. Aztán már jött a doki is, burkot repesztett, nagyon zöld volt (de ezt szerencsére én útólag tudtam meg), viszont így értem, hogy miért jött a főorvos is a vákuummal. Ő is és a dokim is nyomta a hasam, több fájásra is lassan haladt, de jött a fejecskéje lefelé. Aztán mikor a feje kint volt, feszített, de nem volt vészes, de a borzalom utána jött, a következő fájásra csak a válla lett meg, és éreztem hosszanti irányban, hogy szétszakadok. Mondtam is, hogy nyomni akarok, mert szétszakadok, de hát nem szabad. Fogták a kezem, még a doki is. Aztán jött még fájás, a doki próbálta erősíteni (hasmaszírozással), én meg csak nyomtam, de még nem haladt, aztán a 4. fájás erősebbnek tűnt, akkor mondták, hogy 2 fájásra meg lesz, én meg csak nyomtam, és amikor már enyhülni kezdett volna, még akkor is nyomta, és már kint is volt. Megkönnyebülés, boldogság, minden féle érzés elöntött akkor, nem adták oda, azonnal elvitték, nyöszörgött, de ki kellett szívni gyorsan a magzatvízet a tüdejéből. És csak hallom a szomszéd szobából, hogy csodálkoznak, és mondják hogy 4 kiló 20 deka. Azt hittem rosszul hallom. Így már értették, hogy miért ment ilyen "nehezen".

Tehát végül 25 perc alatt (betegfelvételtől számítva) meg lett Zalán, 10.26 perckor 4200 grammal, és 55 centivel. Még napokkal később is mondták, hogy le a kalappal az én alkatommal egy ekkora babát megszülni, így ilyen gyorsan, és simán, mindenféle beavatkozás, fájdalomcsillapító nélkül.
Még tegnap is mondta a szülésznő és az orvos is, hogy büszke lehetek magamra. És igen, talán az is vagyok, mert most ez a kis hirtelen jövevény, itt szuszog a szomszéd szobában, és nagyon boldogok vagyunk.

Hát nagyjából ennyi. Majd még olvasok, és folytatom is, attól függ meddig szuszog, alszik a kis Zalán.
Vendég

Köszönöm a sok segítő szavakat.
Nem törhetek le hisz itt van a lányom. Éppen most meséltem el neki mi is van mert ő nem tudta. Annyira okos már , hogy megérti. Ő azt mondta ne félj Anya nyáron jön a kistesó. Hát benne aztán van pozítivitás.
Sok mindent megéltem már mióta kistesót szeretnénk de hiszem, hogy lesz nekünk még boldog babavárásos időszakom.
A férjem nagyon bánatos most talán jobban megviselte mint engem.
Én már úgy voltam vele az éjszaka után hogy jobb ha megműtenek mert ilyen fájdalmat sosem éreztem még mint tegnap hajnalban.
Az orvos aki műtőt azt mondta mikor bementem nem is gondolta ekorra fájdalmaim vannak de műtét közben látta ez nem tréfa . Nagyon véreztem és mivel kinyilt a méhszájam a belső valóban méh össze húzodásaim voltak. Szabályosan 20-10-5 percesek a műtét előtt már 2percenként jöttek. Egészséges terhességnél nem fáj ennyire de az én méhem még nem érett meg erre hisz csak 11hete volt bent. A lényeg jól vagyok és a családom nagyon óv most. A barátnőim közül többen levest akartak hozni másik süteményt. Nagyon sokan szeretnek és ez erőt ad.
Nektek is köszönöm az együttérzést.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Csucsu
Nagyon sajnálom ami veled történt! :cry:
Vendég

Rita! csodálatos a születéstörténeted, olyan megható, de még is gyors! én is ilyet szeretnék:)) nagyon ügyesek voltatok!
Képet kapunk a babáról????nagyon kíváncsi vagyok!
szopi megy?

KépKép
dike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?