Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita,
Gratula a vizsgához!
De hol vagy már??? Mi volt uh-on???

Edii,
hú, nagyon guszta, ezt ki kell próbálnom. Megnéztem az oldalt is, találtam rajt jó dolgokat :D .
Sport szeletet csinálta már valaki??? Finom?

Pedi,
itt is olyan nyomasztó idő van. Az előbb aludtam egy fél órát :D .

Zsuzska,
biztos jól megijedhettetek. De szerencse, hogy minden ok :D .

Én ma voltam uh-on, jót tett a closti, ebbe a hónapba ismét labdába rúghatunk :D . A jobb oldalt van 2 db 13-14 mm-es domináns tüsző. A balt nem is néztük, az úgyse nyerő :( .
Kaptam duphastont is, pé-től szedem 10 napig, remélem elmarad tőle a barnázásom. Ja és folsavat is kell szednem.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: ez nagyon jó hír, akkor hajrá a sikeres hónap érdekében :lol:
Nita hol vagy a hírekkel? Már nagyon várunk :!:

KépKép
csige-bige

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ranita akkor mindent bele a napokban :wink:

Kép
Kép
melisch

drukk ranita!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat, arik vagytok:)
Még sehol semmi...Ma van a 33. nap, múlt hónapban így jött meg.Nálam ez nem jelent semmit. Folyamatosan érzem a hasamat, reggel mire beértem dolgozni, azt hittem na, most megjött, olyan fura érzés volt. De semmi. Minden esetre betáraztam OB-t...
Zsuzska: örülök, hogy minden ok.
Nita, hihetetlen, hogy szalad az idő...

tary
tary

drukk hogy baba legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :P
ediii: nagyon jó az oldal a receptekkel. már megint éhes vagyok:)
Moni: :lol: köszi

tary
tary

én most eszegetek raffallőt....tegnap kaptam....most nekiálltam a pusztításnak.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tary mi volt tegnap megjött pirianyó vagy mégsem?

Kép
Kép
melisch

Nagyon jó ez az oldal bizony,minden elismerés a készítőnek..
Nálunk ez a kedvenc muffin :P
És az ételek is kiválóak,innen szoktam ötleteket venni,mert már sokszor nem tudom mit főzzek :D

Nita! akkor most már megnyugodhatsz :wink: és hamarosan elis tünik az a fránya vérömleny.babóról most nem csináltak fotót??

Tary! teszt??? mennek a drukkok!!

EDI
ediii

Nita ez tök jó akkor most már megnyugodhatsz lassan átléped a bűvös 12. hetet :):):)

tary drukkok mennek :):):

húúú ez a receptes oldal el lett mentve :):):):9 kapásból megcsillant előttem a szíves rigó jancsi torta :):):):)

Anita akkor apára fel :)

nika70
Salgótarján

Ranita!
Hajrá március!!!!!!

Nita!
Úgy örülök a jó eredményenek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Jaj, de jó ilyen hírekre jönni! Ranita! Akkor a kisasszonyt tessék "lepasszolni", és a hálószobát és apácskát "birtokba" venni!!!! :lol: Ezerrel megy a drukk!!!!

Tary! Ugye csinálsz tesztet? Légyszi, légyszi! Én valamiért azt érzem, hogy Te bizony babás vagy! :wink:

Nita! Szuper! Kép? És márcsak egy hét!!!!

Ediii! Köszi az oldalt, tovább küldtem a barátnőmnek is! :lol:

Zsuzska! Hogy vagy ma?

Melisch! Mit mond apácska, milyen neki az injekció? Reméjük, ebben a hónapban már észlelni fogjátok a hatását! :wink:
pedi
Kalocsa

Nitácska: grautal az örökmozgóhoz :lol: látod, szépen tűnik a vérömleny, de azért pihizz még amennyit tudsz.
Tary: én azért csinálnék egy tesztet a helyedbe. Nekem az első terhességemnél ugyan ez az érzésem volt. Na, na most jött meg és semmi. Egy hétig vártam, mert biztos voltam benne, hogy meg fog jönni és a férjem unszolására akkor csináltam egy tesztet és kiderült hogy baba van a dologban. Szóval tényleg akkor jön amikor nem is gondolnád :lol:
Hét én is kaptam a cégtől nagyon fincsi bonbont, még ilyet nem is igazán láttam :oops: reggel meg is ettem reggeli után két szemet és hát igazán szarul lettem tőle. Most már kezd helyreállni a gyomrom. Lehet hogy nem kellene ezt az édesség dolgot eröltetni :lol: Én megvagyok, holnap megyek dokihoz és már annyira várom. Kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet odabent. Most én leszek a legelső, már fél háromra megyek, hogy ne kelljen várakoznom egész nap :lol:

KépKép
csige-bige

Edi!
Jól vagyunk nagyon. Nincs már szinte émelygés sem. Viszont előjött a folyton ehetnék érzés. Ez nem jó. Nagyon vissza kell fogni magamamt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita -DE JÓ!!!

tary- -mizu???

anita - -mindent bele!!!

Tényleg jó a receptes oldal, el is mentettem :)

Kép
pampalini

edii sajna nem mert már kérnek érte 1000 ft-ot...eddig ingyenes volt.......nyalják meg a hátsófeltályam....
mostantól már a sajt dokimhoz fogok menni a korházba...edig sztk-ba jártam...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csütörtökön mehetek a kiskönyvemért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én holnap megprobálkozom megint......addig nem tudok semmilyen vizsgálatot csináltatni...tök mindegy melyik védőnő állítja ki.utána ugyis a sajátomhoz fogok járni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, tényleg jó idejönni, olyan arik vagytok:)
Persze, nem bírtam ki, csináltam ma tesztet, olyan tiotokban, hogy még a férjem sem tudja... Totál negatív :cry: :cry:
Biztos voltam benne, annyira érzem a hasam, de gondoltam, egy próbát megér. Hát, mit mondjak annak ellenére, hogy erre voltam felkészülve amit a teszten látni fogok (vagyis nem fogok...), teljesen letörtem. Megint elfogott a minek nekem még egy gyerek feeling, hiszen már van kettő, azokkal sem bírok mindig. Inkább le kéne fogyni, hogy a régi cuccaim jók legyenek, hogy nyáron ne zubbonyban kelljen strandra menni...
A teszt 25-ös volt, tudom, hogy nem annyira érzékeny, én a 34.napon vagyok, és délután csináltam. Amíg nem jön meg van remény, de én inkább nem reménykedem, érjen kellemes meglepetés, vagy ha megjön, elkezdhessek futni. Csak valami történjen máááá. Amikor az első gyerekkel terhes lettem, a 47.napon mutatta a teszt, hogy mi újság. Addigra 3 negatív teszten voltam túl...SZóval ez van. most jó kis szómenésem volt, de ugorjátok át. ost már nem vagyok szomorú, inkább duplán bizakodó. Egyrészt, hog hátha mégsem jön meg, másrészt, hogy lesz elé kitartásom és lefogyok...
tary
tary

tary ahogy te is említetted....amíg nincs piri van remény...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

háát igen. Csak állandóan érzem a hasam...
tary

eleinte én is éreztem,sőt még a patanásaim is kijöttek mint menzi előtt szoktak....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ranita!
Nagy gratula a 2 szép tüszőhöz! :D Aztán most mindent bele!!! :wink: :wink:

Nita!
Hogy mekkora már a babócád! Hihetetlen hogy milyen gyorsan nőnek. :D Örülök hogy felszívódoban van a vérömleny, hamarosan el is fog tünni. :wink:

Csige!
Megy a drukk a mai uh-ra. Majd gyere gyorsan a hírekkel. :wink:

Zsuzska!
Szerencsés vagy hogy nincs hányingered. Rendes a 2 kis manócskád hogy megkímélik anyucit. :wink:

Tary!
Ahogy Nita is mondta, nekem is fájt a pocim mintha mensi jönne egészen a 6.hétig és a pattanások is előjöttek amik még a mai napig "díszitik" a képem. :? Úgy hogy tényleg csak a piri elmaradása a 100%. Nagyon drukkolok hogy babóca legyen. :wink:

Pampalini, Ediii!
Nektek is mennek a drukkok. Már ti is a ciklus végénél jártok. :wink:

Edit!
Rólad sem feledkezem meg. :wink: Remélem a hétvégi házifeladat sikeres eredményt mutat 2 hét múlva. :D

Akiket kihagytam volna azoknak is puszi. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jó regglet mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

moni te is ragyás vagy? :) :) :) :)
én is...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tary!
Sajnálom nagyon a nega tesztet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu holnp mész uh-ra. de izgi......ha tudsz kérj képet a picikről....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Sajna nagyon is ragyás vagyok. Még serdülő koromban se volt ennyi nyavaja rajtam. :(

Zsuzska!
De jó! Te is holnap mész uh-ra, meg én is. :) Te hányra mész? Én csak este, de már nagyon várom. :wink:

Nita!
Mindjárt betöltöd a bűvös 12. hetet. Gondolom utána egy kicsit fellélegezhetsz. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jó reggelt! Milyen frissek vagytok ma! :wink:

Tary! Ne haragudj, hogy bíztattalak a tesztelésre, én totál elfelejtettem, hogy neked az előző terhességeket is későn mutatta ki a teszt, az meghogy du-án csináltad, nem volt egy jó ötlet! Én még mindig bízom a babócában, Te pedig várd pirit!

Móni! Zsuzska! Gratulálok Nektek a 8.héthez! Milyen gyorsan megy az idő! Hamarosan jöhet a "pocakfotóverseny"! :lol:

Ranita! Mi újság a hálószobában? :oops:

Csige! Várunk a hírekkel!

Pampalini! Nálad is ciklus vége! Helyzet?

Többiek merre vagytok?
pedi
Kalocsa

moni nyugi én is ragyás vagyok.... :?
teljesen akkor nyugszom meg ha a karomban lesz...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Ez jó! :D De ezzel így van szerintem minden kismami. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
Mi 10re megyünk, és kérni fogok a kicsikről képet (ha csak el nem felejtem :oops: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Várni foglak este én is, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz nálatok?

Pedi!
Hát nálam biztosan nem nagyon fog látszódni sokáig, hogy pocakos vagyok, így is nagy pocim van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Tegnap csináltam magamról képeket, csak az asztali gépen van a kicsinyítő programunk, és arra tudom csak feltenni a képeket :? :? :? :? :? :? JA, a gép dokinál van :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nitaa!
Akkora pattanások jöttek ki rajtam is, mint már hónapok óta nem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a
kupiba. A madám, látván kikkel van dolga,
végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba.
Ezek jó részegek, nem veszik majd észre
a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék
kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány
volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe,
erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával
vitte a műfogsorom is!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

képzeljétek a barátnőm most mondta, h kimennek a férjével Hágába :( Szurkoltam nekik h összjöjjön, de most olyan rossz... :(

Móni Zsuzska-örülök h ti is jól vagytok!

hát én sajna érzem h megjön. de sebaj...

Kép
pampalini

csajok most telefonált a főnököm hogy tudja hogy 1 honapig nem küldhet el a lombikom miatt de ha közös megeggyezéssel felmondunk egymásnak akkor elengedik a 1 honap felmondási időt.mit csináljak?ha bemegyek hétfőn melózni 30 napig nem rúghat ki,utánna mondjon fel ő ledolgozom azt az 1 honapot,utánna munkanélküli leszek.májusba lenne a beültetésem ugyis.de ha most felmondunk egymásnak akkor márc16-ápr 16ig felmondási időn vagyok de ha le is dolgozom a felmondást akkor .márc16-ápr 16is védett vagyok ápr 16-máj 16ig felmondást dolgozok,és májustól lennék munkanélkül amikor lenne a beültetésem.igy 1 hónapot nyerek a munkanélküli időből.csajok lehet hogy bonyolult vagyok de mit szoltok hozzá?olyan nem lehet hogy kifizeti a védettségre járó időt meg a felmondási időt is?nincs nálunk munka,hol tudnám ezt megérdeklődni?
kistörpe

11 jel, ami arra utal, hogy öreg az autód:

1. Az utasülést regisztrálták, mint a világörökség részét.

2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.

3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.

4. A piros lámpánál legyorsul egy 12 éves gyerek a biciklijével.

5. A 15 perces átvizsgálásra három napot kér a szerviz.

6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a sonkás szendvicsedet viszik el belőle.

7. A benzinkutas nem azt kérdezi: Lemossam a szélvédőt? , hanem: Visszaragasszam a szélvédő nejlont?

8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?

9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.

10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnődet.

11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pampalini

Zsuzska!

Jók a viccek! :D :lol: :lol:

Pampalini!
Remélem azért majd tudjátok tartani a kapcsolatot a barátnőddel. :wink:

Kistörpe!
Hát fel lett dobva neked is a labda rendesen.Nincs valami könyvelő ismerősöd aki tudna neked segíteni, hogy hogy járnál jobban?

Csajok!
Már régen tettem fel táblázatot. Tehát most pótlom a hiányosságot. :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

zsuzska nagyon jókat nevettem.......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok most telefonáltam a kaáliba április 15 én mehetünk megbeszélni a következő beültit.májusban telik le a 3 hónap.mindenkinek sok puszi mindjárt jobb lett a kedvem.
kistörpe

Kistörpe!
Ez szuper!!!! NAgyon örülök neki!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska,
jók a viccek, jót vidultam :D :D :D

Kistörpe,
húúú, én nem tudom mi lenne a legjobb. Akkor a drukkok mennek majd májusban.

Pedi,
feszül rendesen a hasam, meg a pf-kek is, szerintem holnap vagy holnapután lesz a pé. Mi dolgozunk az ügyön, rajtunk nem fog múlni :D .

Rakok egy görbét, ha értetek hozzá. Most orrvosi utasításra mérnem kell.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4
Szerintetek?

Kép

Kép
ranita1979

kistörpe nagyon érdeklödj utána amit csinálsz itt nállunk ha közös megegyezéssel bontják fel a munkaszerződést nem jár munkanélküli.

pedi nem tudom mikor lesz eredmény férjemnél van egy csomő mellékhatása az asztán megvan. Bemásolom és ami már van megerősitem:

"- Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszernek, a Nebido-nak is lehetnek mellékhatásai.
A leggyakrabban (10 betegből egynél) előforduló mellékhatás a fájdalom az injekció helyén.
A következő mellékhatások fordultak elő gyakran (100 betegből egynél) a Nebido-val kapcsolatos kutatásokban:
Hasmenés, lábfájdalom, ízületi fájdalom (arthralgia), szédülés, fokozott izzadás, fejfájás, légzési zavarok,
akné, emlőfájdalom és emlő megnagyobbodás, viszketés, bőrelváltozások, fájdalom a herékben, prosztataproblémák, véraláfutás az injekció helyén
Egyéb ismeretes mellékhatások:
- Ritka esetekben megnövekedett hemoglobinszint (a hemoglobin az oxigén szállítója a vérben),
- kéz- boka- vagy lábdagadás (vízvisszatartás miatti ödéma), elektrolitok (sók) szintjének változásai, súlygyarapodás,
- izomgörcsök,
- idegesség, agresszivitás, depresszió,
- alvási apnoé (ideiglenes légzéskimaradás alvás közben).
- nagyon ritka esetekben sárgaság (a bőr vagy a szem besárgulása), májfunkciós tesztek eredményeinek változása,
- különféle bőrreakciók, többek között akné, zsíros bőr (seborrhoea) és hajhullás,
- nemi vágy változása, gyakori merevedés vagy ritka, hosszan tartó, esetenként fájdalmas merevedés, a spermiumok termelésének csökkenése vagy megszakítása, mely csökkentheti a herék méretét (a Nebido alkalmazásának befejeztével visszatér a normálishoz)
- Ritkán prosztata elváltozások, prosztatarák és vizelési nehézségek,
- allergiás reakció az injekció helyén."

Szóval nem kispiskóta ez a szuri, csak elnne eredménye. Van izületi fájdalma is de ő jár kondiba és meghuzza szerintem csak egézséges izomlázza van :lol: .

ranita megy a drukk neked

moni köszi a táblázatot, hogy telik az idő :shock: milyen gyorsan nőnek a pocaklakók.

tary mi van pirivel ma?

puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

ranita a hőmérsékleted jó mostanában lesz a pé-d látszik rajta én a fertilitin meg a ciklus.hu-n követem nyomon ott bejegyzi, hogy szerinte mikor volt pé-d. Ha holnap emelkedik és holnaputún is a hőd akkor ma vagy holnap van péd. Hajrá.

Kép
Kép
melisch

Jaj, Melisch reméljük ennyi kellemetlen mellékhatás után, márcsak jó jöhet! Megy a drukk és kitartás apácskának!

Ranita! Én is azt mondom, amit Melisch, a hőd alapján vagy ma, de legkésőbb holnap pé, meg hát ugye az érzés is olyan. Mondjuk a kalkulálásokkal vigyázni kell szerintem. Nekem a ciklus.hu tegnapra rakta a pé-t, közben a doki uh-n már látott csütörtökön érett tüszőt, és én szombaton fájlaltam nagyon a pocim, úgyhogy tuti akkor volt pé-m, és azóta nem is fáj a hasam. :roll:

Móni! Köszönjük a táblácskát, nekem kiveheted a duphastont, mert úgy néz ki, nem kell szednem. :wink:

Zsuzska! Köszi a vicceket, legalább egy picit felvidítottál! :lol:

Kistörpe! Én sajnos nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, de mindenképpen próbálj meg beszélni olyas vkivel, aki ért hozzá!

Tary! Hírek?

Pampalini! Mensi tünet, baba tünet, ugyanaz! Tudom könnyű ezt mondani, mert amíg mensit érzünk és jön is, addig nem bízunk benne, hogy ebből baba is lehet! De azért ne adjuk fel! :wink:

Na, mára én is eldugulok(hogy Tary szavaival éljek! :lol: ), holnap jövök!

Pusz Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

szia pedi,várunk holnap!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Nem olvasok vissza, bocsi, mert eléggé elfáradtam.
Megjöttünk a dokitól. Korának megfelelő a kis gézengúz és már szépen pulzál a szíve. Úgy pörgött, hogy a doki csak hasi uh-val tudta bemérni, mert akár hogy néztük, mindig nekifeszült a méhfalnak :lol: Nagy nehezen készült egy fotó róla. Íme a mi kiscsigánk. Három hét mulva megyek ismét dokihoz. Kép

KépKép
csige-bige

csige gratula a kicsi csigához....tüneményes!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X