kistörpe nagyon érdeklödj utána amit csinálsz itt nállunk ha közös megegyezéssel bontják fel a munkaszerződést nem jár munkanélküli.
pedi nem tudom mikor lesz eredmény férjemnél van egy csomő mellékhatása az asztán megvan. Bemásolom és ami már van megerősitem:
"- Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszernek, a Nebido-nak is lehetnek mellékhatásai.
A leggyakrabban (10 betegből egynél) előforduló mellékhatás a
fájdalom az injekció helyén.
A következő mellékhatások fordultak elő gyakran (100 betegből egynél) a Nebido-val kapcsolatos kutatásokban:
Hasmenés, lábfájdalom, ízületi fájdalom (arthralgia), szédülés,
fokozott izzadás, fejfájás, légzési zavarok,
akné, emlőfájdalom és emlő megnagyobbodás, viszketés, bőrelváltozások, fájdalom a herékben, prosztataproblémák, véraláfutás az injekció helyén
Egyéb ismeretes mellékhatások:
- Ritka esetekben megnövekedett hemoglobinszint (a hemoglobin az oxigén szállítója a vérben),
- kéz- boka- vagy lábdagadás (vízvisszatartás miatti ödéma), elektrolitok (sók) szintjének változásai, súlygyarapodás,
- izomgörcsök,
-
idegesség, agresszivitás,
depresszió,
- alvási apnoé (ideiglenes légzéskimaradás alvás közben).
- nagyon ritka esetekben sárgaság (a bőr vagy a szem besárgulása), májfunkciós tesztek eredményeinek változása,
- különféle bőrreakciók, többek között akné, zsíros bőr (seborrhoea) és hajhullás,
- nemi vágy változása, gyakori merevedés vagy ritka, hosszan tartó, esetenként fájdalmas merevedés, a spermiumok termelésének csökkenése vagy megszakítása, mely csökkentheti a herék méretét (a Nebido alkalmazásának befejeztével visszatér a normálishoz)
- Ritkán prosztata elváltozások, prosztatarák és vizelési nehézségek,
- allergiás reakció az injekció helyén."
Szóval nem kispiskóta ez a szuri, csak elnne eredménye. Van izületi fájdalma is de ő jár kondiba és meghuzza szerintem csak egézséges izomlázza van
.
ranita megy a drukk neked
moni köszi a táblázatot, hogy telik az idő
milyen gyorsan nőnek a pocaklakók.
tary mi van pirivel ma?
puszi mindenkinek!