Új privát üzeneted érkezett!

betty akkor hajrááááááááááááááá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty: nagy hajrá, sok drukk a szép babareményteljes estétekhez, és semmi görcs...
Köszi a választ!!!!
Látod, milyen bunkó vagyok, Téged meg kihagytalak a listáról, na most jól meg haragudhatnál Te is... :oops:
Remélem, ha időd engedi többet jösz, és jobban megismerhetünk!!! :lol:
Többiektől is választ várok!
Én viszotn estig nem jövök, mert a egy sort sem írtam még...

Kép
nyuszifül16

Abszolút nem vagyok ilyen "haragos" természet Nyuszifül, de most, hogy írod.... :lol: :lol: :lol:
Ez csak poén volt:)
Egyébként igazából itt még eléggé új vagyok, úgyhogy nem is nagyon van rám még jellemzés szerintem.

Köszi a drukkokat, remélem ez a 26. hónap eredményt hoz már :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,úgy látom neked volt eszed,én augusztusba mentem férjhez,50 fokba,a combom kisebesedett,ahogy izzadtam és mentem....
Nekem kedvenc színem sincs,én "mit bánom én" lány vagyok....
Jahh,színtévesztő vagyok,apa szerint a legundorítóbb színek tetszenek,ezért ő dönt.
Én mindent meghallgatok,de mivel faluhelyen vagyok,sokat bálozunk,a mulatós jön be,5 éve még persze Tiesto és társai... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda : :lol: :lol: :lol:
Én azt hittem, hogy 1 hétig is el bírnám viselni a fehér ruhát...aztán rájöttem, hogy dehogy :lol: :lol:
Szép, szép, de hogy milyen kényelmetlen :)
Alig vártam, hogy levessem :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mostanában van valaki tesztközelben?
Én ebbe a hónapba biztos felvásárolok egy jó párat :lol:
Pedig már régen vettem.

betty615

Én kettőkor haza akartam menni.Mondtam apának,úgyis mindenki be van basszintva,ki emlékszik rá,hogy hazajöttünk??!!Hisztis pics@ voltam,de 2 hetes terhes is!! :lol:
Betti mutatsz képet???Na,légyszi!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Akkor érthető a hisztisség :lol:

Hát a képek variálása Api reszortja, én béna vagyok ehez, de ha iwiwen megkeresel, ott vannak esküvő képek is. (Gilicze Tamásné)
Keress meg, és ott megkukkanthatod :D

betty615

Nyuszi! Köszönöm nagyon aranyos vagy!!!!! :D :lol:

Kedvenc színem nincs...
Zene: jó sok, nagy rocker voltam :wink: Kimnowak koncertekre jártunk éveken át :D Közben beesett egy két Tankcsapda, Zorall és bár nem akartam politizálni: nemzeti rockkoncertek.
De két éve még a lábamat sem tettem ki este 10 után :lol:
Vendég

Jaj Betti!
Nagyon drukkolok!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Belinkelem megint az LH-s jóstesztes oldalt. Akit érdekel nézze meg. :)

Betty: Majdnem egyforma a ciklusunk. Nekem ma van a 16. nap. Egyszerre fogunk tesztelni! :D Remélem szerencsénk lesz. Nekem van itthon egy csomó LH-m. Mostantól minden nap néni akarom a ciklus végéig. Én estefelé szoktam csinálni. De jóstesztként azt hiszem reggel kell, mint a terhességit. Na megyek elolvasom megint, mert már elfelejtettem. :oops:
Vendég

Nyuszi! akkor jövő hét kedd? szerintem jól döntöttél, hogy visszamész ahhoz az orvoshoz, akinél már voltál. aztán bármikor válthatsz :wink:
Vendég

Na tessék! De hülye vagyok, a lényeget meg elfelejtettem. Szóval itt nézzétek meg, akit érdekel:

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
Vendég

Muszáj beírnom :D
Pont most 16 hónapja délután ötkor bújt ki a kislányom. :D
Minden hónapfordulón végigélem azt a délutánt, és csomót bőgök is :lol:
Vendég

Dunakavics köszi a szurkot :lol:

Perpike? igen, egyszerre fogjuk lőni a teszteket, remélem zebrás lesz most már mindenkinek 8) :lol:
Ki, mióta próbálkozik?

betty615

Dunakavics: Akkor nagy nap ez a mai. :D
Gondolom azért még frissek is az élmények.

Én augusztustól próbálkozok. Tehát ez a 7. hónap. :roll:
Vendég

Dunakavics, de megható... :) Tök jó érzés lehet ez..

betty615

Perpike, volt már valamelyikőtöknél vizsgálat?

betty615

Hát még vagy 7 évvel ezelőtt a férjemnél volt. Minden oké vele.
Én meg most szedem a clostyt már 3. hónapja. Meg megkaptam a tüszőrepesztő szurit hétfőn, ugyhogy remélem lesz eredménye.
Egyébként nekem még a kisfiam előtt policisztás petefészket állapítottak meg.

Csajok! Nemtudjátok véletlenül, hogy a beágyazódáshoz minimum hány mm-es nyálkahártya kell?
Vendég

Betty sajna nem vagy.Ne aggódj,én Fülöpné Szántó Melinda vagyok,de engem se dob ki,ha rámkeresnek.
Végignéztem a Tamásokat,de egynek se volt Tamásnés felesége...akinek meg az kezdőlapján gyerek volt, nem néztem...meg azokat se,akik egyedülállók....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

duna akkor itt egy kis emlék:
http://www.youtube.com/watch?v=euOTzRiNL8E
http://www.youtube.com/watch?v=GRvWpgMu ... re=related
feb 14.-én wigwamba zorall konci lesz :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor Melinda, keress a lánykori nevemen (Kurucz Bernadett) talán úgy kidob. (pedig eddig mindenki megtalált) :)

Tüszőrepi után kb. mennyi idő, mire valójában megreped? Én ma dupla mennyiséget kaptam (2 tüszőrepit 1 ampullában) még mindig bizsereg a fenekem tőle :lol: :lol: :lol:

betty615

betty én megtaláltalak és gyönyörű menyasszony voltál!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na,megvagy,óóóóó de szépek vagytok,nyugi nem vagyok leszbi T.A.T.U lány,de tényleg váááóóóóóó....
Így már jó,mert a névhez tudok arcot rakni...
A fiam elvitte az egérpadot!!!! :twisted: :twisted:
Ki mit vacsizik????Apa mackót/tócsnit/lepcsángot enne,így már biztos tudjátok mi,de mindenhol máshogy mondják!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

én krémest szeretnék vacsizniiiiii :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na jöttem, nyuszi teszteltem negativ az LH, bár csak holnaptól kéne teszteljek az utmutató szerint de nem birtam ki azt hittem mától kell :oops: , na de igy alszok nyugodtan. Az én kedvenc színem a rószaszín, párom utálja, igy ha ruhát veszek első a zöld, bár nekem a rózsaszín áll jól meg a lila :lol: . Kedvenc zenészem nincs de imádom a jóóóó pasikat!

betty+melinda én hallgattam másokra és nagyon kényelmes ruhát választottam még a 12cm cipősarok sem okozott bajt 4 óra fele cseréltem le de azért mert csukott volt és szoritott, lecseréltem pántosra :lol: és reggelig mulattunk 7 után mentünk haza nem is voltam fáradt!

mackót/tócsnit/lepcsángo ????? nem tudom mia az de feladom a leckét lehet én is én nagynudlik készülök főzzni. Anya csinált a héten és megohajtottam :wink:

még valamit akrtam de mit?? dunakavics szolja ha teszteltél. Perpike + betty hajrá dolgozzatok rá a babára!!! :lol: :lol: 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.12 18:26-kor.

Kép
Kép
melisch

melisch jol birtátok a bulit...... :shock: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a bókokat, el is szégyelltem most magam :oops: :lol:
Jelöltetek? Mert ha nem, akkor rajta! :D

Én túrós tésztát csináltam, most lett kész.

Nálunk tocsninak mondják, vagy cicegének Melus :wink:

Krémes Nita? HMMM....FINCSI... :D

betty615

Sziasztok!
Mandarin!
Kérlek ne menj el!
Mindenki más egyéniség és ez így van jó. :wink:

Nyuszi!
Engem is kifelejtettél a felsorolásból :twisted: vagy lehet,hogy direkt volt? :roll:

Melinda!
Mi mekis kaját ettünk és azt lenyomattam egy kis ovis paradicsom levessel. :D

Lányok.Annyira elfáradtam ma.Egyre strapásabbnak érzem a melót. :roll: Ma volt az oviban az Alma zenekar nagyon szupi volt. :lol: Holnap farsang....Domi pókember lesz Én pedig bohóc.Majd hozok képeket. :wink:

Perpike!
Nekem is PCO-s volt a petefészkem Domival és képzeld mára elmúlt.
Domi 14 mm vastag endometriumnál és 19 mm-es petével fogant. :)

Többiek pussz

KépKép
Kép
mucus75

betty én jelőltelek..... :)
mucus várjuk a képeket........ :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most látom Melisch, neked is mostanában lesz pé.-d.
Nna most aztán babára fel Csajok!!!! 8) 8) :lol: :lol:

betty615

szi mucus kérünk akkor képeket :lol:

betty én éppen a ma néztem az iwiwen, hogy vajon mi van veled ez talán véletlen volt. a ruhád gyönyörű volt ,nekem mondták, hogy kényelmetlen az uszály meg nehéz éjaszaka, barátnőm tapasztalata igy sima hosszu lett :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Ok, Nita, visszajelöllek majd később.

Én de hülye vagyok! Most visszanéztem, amit írtam...hát nem 2,4 és 2,7 mm a tüsző, hanem 24, és 27 mm! :lol: :lol: :lol:
Már ráment az agyamra ez az egész úgy látszik nem voltam képbe pillanatnyilag :lol: :lol:

betty615

Duna!
Én már nagyon kiváncsi vagyok. :wink: :D

Nyuszi!
Nekem nincs kifejezetten kedvenc szinem,mindig a hangulat függő mit veszek fel.Szinte minden szinű ruhám létezik.Kifejezetten kedvenc zenekarjaim sincsenek.Szivesen hallgatok Zoránt,Piramist,Szekeres Adrient és minden jó zenét. :wink:

Melinda!
Én tócsninak és maconak ismerem.

Kirus!
Mi van veled???????Gondolok ám rád sokat. :?

Szép estét mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Rá(m)hibáztál Melisch!
Úgy látszik jók a megérzéseid! :wink:
Esetleg velem kapcsolatban nem érzel zebrást egy olyan 2 hét múlva?? :lol: :lol: :wink:

betty615

Csajok!
Képek csak holnap lesznek a farsang után. :D :D

KépKép
Kép
mucus75

igen Betty én vasárnap-keddre várom a pé-t, de nem tudom pontosan meglátjuk. a tegnap a a doki csak egy tüszö méretét emelte ki az 15,9 mm de még tuti nő, aztán lesz ami lesz nagy remény nincs a kiskatonák lassu mozgékonysága miatt, kérdezgetem már a csajokat az inszemről próbálok megbarátkozni ezzel a gondolattal. Kevés a sperma a férjemnél és a mozgékonyság sajnos nagyon gyenge :cry: de azért van esély spontánra ha meg nem inszem baba lesz!!!!

a jóslás nem az erősségem még a női megérzések sem nagyon jellemzők rám, én is kicsit fius tipus vagyok, talán azért :lol:

Kép
Kép
melisch

Nálunk is a spermiumszámmal van baj, a mozgékonyságuk 60%-os.

betty615

Mucus várjuk a képeket holnap :wink:

betty615

Engem érez valaki terhesnek???????? :roll: :D

Betty!
Melyik betty vagy te a rengeteg Kurucz Bernadettből?

KépKép
Kép
mucus75

Melish!
Nem egy nagy ördöngőség az inszem ne tarts tőle! :wink:
Inkább az odáig vezető út a sok injekció,ultrahang,gyógyszerek,rengeteg várakozás az idegtépő. :x De megéri! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Annyi van??? :lol:
A kisképem fekete-fehér. Talán ez segít. És a férjezett nevemen vagyok. A lánykori zárójelben van.

betty615

Ha nem jön be ez a clostis, tüszőrepis, stimulálós dolog nálunk, akkor valószínű pár hónap, és nálunk is inszem lesz :roll:

betty615

Betty!
Közben megtaláltalak,csini vagy,bejelöltelek. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Szóval nem tudjátok, hogy a tüszőrepi után ténylegesen mikor reped meg?

betty615

15 db van. :D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Nyuszifül: vagány??? Ez tök jó! Köszönöm!!!! :D Szeretem a pirosat, rózsaszínt, lilát, zöldet, terrakottát (ilyen a lakás)
Szeretem: David Jordan: Sun goes down; Katy Perry: I kissed a girl; Blue: Sorry seems to be; Dante Thomas. Miss California ezek a kedvencek most, ebből vágtam össze a csengőhangokat is :D

Mandarin: ne menj el! Szerintem Melinda nem akart megbántani. Én sem szoktam mindenkihez külön szólni, és nem mindenki szokott engem sem emlegetni. De nem baj. Mire visszaolvasok és oda jutok, hogy írjak, a felét elfelejtem. A múltkor már jegyzeteltem :D

Melinda:: én bírom, hogy ilyen szókimondó vagy :!: pisti hogy aludt? Én a maradék bolognait vacsiztam...........és most kikívánkozik :roll:
Az volt a szerncsénk, hogy volt némi félre tett pénzünk és apa "jól" keresett a volánnál és volt maszek munkája is.
A sarok..........igen, ha nem marad más nálunk is az lesz :D :D :D

Adiadi:: állítólag 10-én volt peteérésem--a ciklus.hu szerint--foggalmam sincs....mikor van energiánk akkor együtt vagyunk, na meg mikor Bence is alszik :roll: Majd lesz előbb-utóbb valami. Még semmi tünetem nincs, ha esetleg már sikerült volna valami.....

Mucus: gyanús vagy te nekem :wink: ........nem csinálsz tesztet? Nálunk már volt farsang......Mézengúz volt

Kirus: annyira jó lenne, ha már itt lennél és minden ok lenne.

Duna: átadnád neki? Köszi :)

Jajj! Nem lehet cigányozni....még a kocsmában sem-most mondta feri-....akkor ezentúl azt mondjuk: familiálisan hiperpigmentált egyedek......
Hétfőn egy párocska ment a szoliba az edzőteremben és még barnítókrémet is kértek!!!!!!!!!

királylány

Köszönöm Mucus ,vissza foglak jelölni :wink:

betty615

Dius!
Én is hallottam Ferit. :twisted:

Végre valakinek gyanús vagyok. :D Még korai tesztelni,nem sokkolom magam addig is zabálok és ráfogom a nyuszira. :D

Mézengúz :wink: aranyos lehetett.Van fotó???

KépKép
Kép
mucus75

Dia! Nincs fotó, mert nem mentünk be. A farsang de10-12-ig volt. Be lehetett menni, de utána, ha haza akart volna jönni akkor el kellett volna hozni őt és nem tudtam volna hova rakni :?

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?