Sziasztok!
Nyuszifül: vagány??? Ez tök jó! Köszönöm!!!!
Szeretem a pirosat, rózsaszínt, lilát, zöldet, terrakottát (ilyen a lakás)
Szeretem: David Jordan: Sun goes down; Katy Perry: I kissed a girl; Blue: Sorry seems to be; Dante Thomas. Miss California ezek a kedvencek most, ebből vágtam össze a csengőhangokat is
Mandarin: ne menj el! Szerintem Melinda nem akart megbántani. Én sem szoktam mindenkihez külön szólni, és nem mindenki szokott engem sem emlegetni. De nem baj. Mire visszaolvasok és oda jutok, hogy írjak, a felét elfelejtem. A múltkor már jegyzeteltem
Melinda:: én bírom, hogy ilyen szókimondó vagy
pisti hogy aludt? Én a maradék bolognait vacsiztam...........és most kikívánkozik
Az volt a szerncsénk, hogy volt némi félre tett pénzünk és apa "jól" keresett a volánnál és volt maszek munkája is.
A sarok..........igen, ha nem marad más nálunk is az lesz
Adiadi:: állítólag 10-én volt peteérésem--a ciklus.hu szerint--foggalmam sincs....mikor van energiánk akkor együtt vagyunk, na meg mikor Bence is alszik
Majd lesz előbb-utóbb valami. Még semmi tünetem nincs, ha esetleg már sikerült volna valami.....
Mucus: gyanús vagy te nekem
........nem csinálsz tesztet? Nálunk már volt farsang......Mézengúz volt
Kirus: annyira jó lenne, ha már itt lennél és minden ok lenne.
Duna: átadnád neki? Köszi
Jajj! Nem lehet cigányozni....még a kocsmában sem-most mondta feri-....akkor ezentúl azt mondjuk: familiálisan hiperpigmentált egyedek......
Hétfőn egy párocska ment a szoliba az edzőteremben és még barnítókrémet is kértek!!!!!!!!!