Új privát üzeneted érkezett!

Erika képeket mikor kapunk?

Kép

csibe
csibe32

Bella! Továbbra is nagyon mennek a drukkok!!!!! ++++
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóó Csibe! Sajnálom! A párod belemegy az újabb biopsziába?
Tobi mi van veled?
Kata! Szerintem is telefonálj a dokinak! Mikor kezdődnek a vizsgálatok nálatok? Vagy tudod mit? Szerintem, próbálj meg a vizsgálat napján minden kérdésedre választ kapni! Úgysem ezzel kezdenek! Nagyon rendesek, tuti segíteni fognak.
Nyulasz! Drukkolok! +++
Vendég

Csibe :cry: :cry: :cry:
Tökéletesen értem mire gondolsz, én sem tudtam hirtelen mit kezdeni amikor mondták, hogy nem megy sajnos, mert nincs embrió....hirtelen céltalan lett minden....elvett a sors két hetet...két reménykedős hetet...borzalmas volt!
Sajnálom nagyon.....nem is értem...ilyenről még ne hallottam:(
majd írd meg privben,ha lesz erőd!

Nekem 6 tüsző nőtt, abból 5 tudtak leszívni, és 4 volt jó!

Jó éjszakát mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Tegnapi történet következő:

A történet elejére és az igazsághoz hozzátartózik, hogy tegnap fél csapattal dolgoztak, távollévők között ott volt Kanyó is aki koordinálni szokta a dokim betegeit.
Szóval odaértünk, akartam adni a recepción a vizitdíjas papirt, és nem vették el, azt mondták, hogy majd beszélnek velünk. Ekkor valami rossz gondolat átfutott az agyamon, de átléptem a dolgon. 1 óra várakozás után jött a növérke és kérte a beültetésre várakozó betegek nevét. Hát én is jelentkeztem. Mondtam neki a nevemet és közölte, hogy ilyen név nincs a papiron, férjem látta a nevemet a papiron, de áthúzva és ezt közölte a növérkével is. Ő meg mondta, hogy akkor majd biztos beszélnek velünk. Megint ültem egy-másfél órát, majd hívott a dokim, hogy menjek be a szobájába beszélnünk kell. Közölte velünk, hogy sajnos nem sikerült a felengedés, ez a BMC-ben alig fordul elő ( ami végül igaz is), de mi éppen beleestünk 2-3%-ba akiknek nem sikerül felengedni. Mondtuk oké, hogyan tovább. Közölte, hogy új finanszanszírozás miatt a beültetés és a következő leszívás között minimum 4 hónapnak kell eltelnie. Ez így most leírva nem tünik vészesnek, de átélve igen idegtépő volt. Az ember annyi pénzt hagy a zsebükbe, legalább annyit megtehetnének, hogy ilyen esetben telefonálnak, hogy feleslegesen ne menjen be az ember.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Sajnálom!
Ez igenis rosszul hangzik még így leírva is:(
Akkor most február?
Addig pedig eldöntitek lesz biopszia vagy sem?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs, december végén elvileg kezdhetnék, de nagyon necces lenne a helyzet, ezért a dokink nem meri elkezdeni így, mert ha egy nappal hamarabb lenne valamiért a leszívás, akkor nem lenne meg a 4 hónapos szünet, ezért január közepe vége felé kezdünk újra.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
akkor most pihi! Karácsony! Szilveszter! :lol:
Bár tudom ez idegölő tud lenni!
Én nagyon nem szoktam bírni a várakozást:(

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Csibe! Nagyon sajnálom :cry: :cry: Sajnos a párodnak valószínűleg igaza van az embriókkal kapcsolatban, de azért akkor is közölhették volna kíméletesebben. :? Kívánom nektek, hogy magatok számára a legjobb döntést sikerüljön hozni és 2008 a gyermeketek születéséről legyen emlékezetes év Nektek!

Erika! Na persze, gondolom el tudod dönteni, hogy hasfájás vagy sem. :oops: Pedig megfogadtam, hogy én nem fogok "bölcs" tanácsokat adni senkinek. :oops: Képet én is szívesen látnék!

Kata! Nekem méhfeltöltésem volt, nem tudom, hogy az ugyanaz-e. Katéteren keresztül sóoldatot fecskendeztek be és UH-n nézték. A méhfal/méh állapotát vizsgálták így. Utána volt az átjárhatósági, szintén UH-s. Nálam nem volt semilyen probléma, azért inszemeztünk (no meg azért, mert csak donor jöhetett szóba).

üdv: nyusziful

nyusziful76

Sziasztok!

Csibe, sajnálom, ami történt! :( Próbálj egy kicsit pihenni és feltöltődni!

Mo, devember 5-én lesznek a vizsgálatok! A jövőhéten tudnám ezt a dolgot megcsináltatni, vagy dec.17-e körül!

Nyuszifül, Erika, nekem a papíromon úgy áll hogy ...HSG/hiszteroszkópia...! Semmilyen előzményem nincs!

Bella? Mit érzel?

Kép
kata05

Kata,
tegnap este azt hittem megjön,mert annyira és úgy fájt a hasam, eléggé el is voltam keseredve, de most már máshogy fáj, úgyhogy ismét reménykedem.
Vendég

Kata nem arról beszélt Nektek a Tanár, hogy hsg és a lelettől függ a hysterescópia? Vagy látott valamit uh?

Bella tövábbra is mennek a drukkok++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Lányok!

Nekem anno minden előzmény nélkül eleve hiszteroszkópiát csináltak,
hsg-t nem. A kettő nem ugyanaz vagy hasonló?

Csibe, sajnálom! Próbálj feltöltődni!

Bella, na??? Melyik nap lesz vérvétel? Drukkkkkkk

Minden jót mindenkinek!
mazsi02

Köszi a drukkokat!
Hétfőn lesz a vérvétel!
Vendég

Sziasztok!

Kép! : hát remélem, hogy hamarosan tudok majd felrakni, vagy apjuk, mert amúgy a 2 kisfickó nappal, max 1 jó esetben 2 órát hagy nekem a házimunkára! Éjjszaka pedig semmit, van hogy este még fürödni sem tudok elmenni, mert ahoz, hogy Ákos elaludjon Áront babusgatni kell az ölemben, utána meg ha felkelek általában Ákos kel fel és vissza kell vele feküdni + általában Áron a fél éjjszakát rajtam tölti. Eddig itthon csak 1x fordult elő (tegnap előtt éjjel) hogy azt mondhatom hogy jó éjszakánk volt. Mert amúgy nem egy olyan tipus aki csak eszik és alszik.

HSG: nekem ezt a vizsgálatot még a rendes nőgyógyászom csinálta meg, és csak utána küldött a Mágushoz

majd a Mágus küldött vissza a rendes nőgyógyászhoz laparoszkópiás - hiszteros műtétre! (melyet mélyaltatásban csináltak)

Nyuszifül
hasfájás: eddig akiket kérdeztem mindenki azt mondta, hogy nem valószínű hogy a hasa fáj, hogyha egy idő után rajtam csendben marad, mert azt mondták, hogy akkor ölben is nagyon sírna

Csibe
mit módosítottak már megint a lombik finanszírozásán????????????????

HSG - Hisztero = tudtommal végülis ugyanazt nézik meg vele, a különbség az hogy a Hiszteroval 1-2%-al jobban feltudják mérni a helyzetet vagyis a különbség elenyésző szerintem mondjuk a 96 és a 97-98% között.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sza Kata!

Nekem nem rég csináltak méhtükrözést. Igazán nem nagy valami, pedig nagyon féltem tőle, még előtte sosem voltam kórházba.
Kérdezz nyugodtan. Nekem a Jánosba csinálták.
lugi

Csibe,
hááát szóhoz sem tudok hirtelen jutni, sajnálom :(
nálunk is "gyönyörűen" közölték, az azoospermiát ráadásul a folyosón, gondolhatjátok :twisted:
Februárban lesz a következő beülti, lehet, hogy együtt fogunk haladni? :wink:

Lányok,
nekem az első beülti után csináltatták meg a lapart és hisztert, nem találtak semmit, de felmerült, hogy még 1× meg kellene csináltatni, hát ennek nem nagyon örülnék :?

Erika,
sok erőt és kitartást a fiúkhoz, bizti édesek :lol:

Bella,
mizujs Veled?

puszi Nektek

KépKép
tobi

Tobi ti sajáttal vagy donorral lombikoztok?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
van még egy szál sítáborozó katonacsapat :lol: úgyhogy ennek sikerülnie kell :wink:

KépKép
tobi

Csibe,
ja, saját és jó lenne azzal is folytatni :oops:

KépKép
tobi

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat, sajnos nem sikerült! :cry:
De a következő biztosan fog! Muszály neki!
Vendég

Bella,
itt is, hajrá 2008 :wink:

KépKép
tobi

Bella! Nagyon sajnálom!!!!!! :cry: Mikor lehet újra próbálkozni?
Lányok! Én a táblázatot még mindig nem adtam fel! Tud valaki ilyet készíteni? Olyan jó lenne látni, hogy ki hol tart, mióta próbálkozik és miken ment keresztül!!
Tobi! A sítáborozóknak megy a drukk +++++ :wink:
Holnap megyek a pajzsmirigyes dokihoz. :D
Vendég

Bella, sajnálom!!! Mikor mehettek legközelebb? Ha lesz erőd, írj bővebben.
Tobinak igaza van, hajrá 2008!!! MINDANNYIÓNKNAK!!!!
mazsi02

Bella
Sajnálom :cry:
HAJRÁ 2008!

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok, a párom elkezdte kúraszerűen szedni a FER14-et. Én nem igazán örültem, hogy megrendelte, mert alig lehet tudni róla valamit, és hát nem aprópénz, pedig "csak" vitamin. És hát ki tudja használnak-e ezek a bogyók.. Mindenestre ő azt mondta, ezt még megpróbálja (mindig ezt mondja valamire). Neki ez ad erőt, hogy reménykedik valami gyógyinak a hatásában. Ezt 3 hónapig kell szedni, ennyit kell várni a következő lombikig is. Nálatok valakinél van valami hasonló vitaminkúra, vagy szerintetek fölösleges?
És a cigihez hogy viszonyulnak a fiúk? Nekem időnként harcba kell szállnom emiatt.
A FER főbb alkotóelemei:
arginin 150 mg
c- vit. 120 mg
E vit. 100 mg
koenzim Q10 10 mg
cink 14 mg
folsav 400
szelén 35

napi 2 bogyót ajánlanak, de pár összetevőhöz oda van írva, hogy a szükséges napi beviteli mennyiség nem ismert. Mit szóltok? Szerintetek? Én mindig tartok az ilyen ismeretlen, teszteletlen dolgoktól. A túl sok, és helytelen vitaminmennyiség sem jó..
Nyulasz, te még mindig nem hallottál róla az ismerősödtől?
mazsi02

Mindenkinek hajrá 2008! :lol:

Mo,
megpróbálhatjuk a táblázatot összehozni :wink:
Hova mész dokihoz?

Mazsi,
hát én még nem hallottam erről a vitaminról, most gyorsan utánanéztem, csak a honlapjukat találtam, próba szerencse :wink: én is minden lófüttyöt kipróbálok az ügy érdekében 8)

KépKép
tobi

Mazsi,
még csak annyit, a hit nagyon fontos és ha a párod hiszi, hogy segíthet a vitaminnal akkor az sokat segít, sőt csodák is vannak :wink: :P

KépKép
tobi

Mazsi!
Nekünk az egyik doki E vitamint és C vitamint, a másik folsavat és centrumot javasolt!
Mind a négyet szedi :wink:

A lényeg, hogy ő jónak gondolja!

A vitaminok nem árthatnak!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Bella sajnálom :cry:

Kép

csibe
csibe32

Decemberben megyek Krizsa dokihoz konzultálni és akkor majd kiderül, én reménykedem a márciusban!

Köszi az együttérzést és a biztatást! A lényeg, hogy csakis előre kell nézni és a ha-val kezdődő mondatokat elfelejteni. Nincs olyan, hogy mi lett volna, akkor ha.. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Már lassan három hete külföldön vagyok és próbálok új életet kezdeni. Nem könnyű. Még nincs munka, csak interjúkra járok. Egyenlőre nem túl jó negyedben lakom, tegnap egy banda tüzet rakott a ház előtti parkolóban, elég félelmetes volt. Remélem hamarosan sikerül állást találnom és jobb környékre költözhetek.

Még nem tudtalak visszaolvasni Benneteket, csak ezt az utolsó oldalt futottam át. Bella! Nagyon együttérzek Veled. Tetszett, amit irtál, hogy a ha-val kezdődő mondatokat felejtsük el. Ezt nekem is el kellene sajátitani. Mindig ilyeneken agyalok. Mi lett volna, ha....egyszerűen születik egy babánk, most otthon sétálgatnék és élvezném azt, hogy anyuka vagyok. Ehelyett ide menekültem, hogy meggyógyuljak lelkileg.

Kitartást mindenkinek.

Princess
princess

Mazsi!

Én sem ismerem ezt a vitamint. Az én párom anno a Macát szedte, meg szelént (Tbl. Selenor), ebből napi egyet.
Nekünk még annyit javasoltak, hogy ne igyon cola-t.
Szerintem az segit, hogy a párod hisz a vitaminok segitségében.

Princess
princess

Csibe!

Elolvastam a történetet. Nagyon sajnálom.
Teljesen igazad van, annyit megtehettek volna, hogy telefonálnak. Így leirva is elég idegtépő. Gondolom, milyen lehetett átélni.

Úgy érzem, olyan embertelenül tudják nálunk a rossz dolgokat közölni. Minket az első alkalommal három perc alatt elintéztek azzal, hogy azoospermia. Donor vagy örökbefogadás? Mikor azt sem tudtam ott hirtelen, hogy mi az az azoospermia. Még levegőt is alig kaptam, hogy akkor most mi van. Mi történik velem. A legrosszabb az volt, hogy egyedül voltam, legalább egy órát ültem a parkban egy padon, folyton csörgött a telefonom, mert a párom várta a hivásomat, hogy mi lett az eredmény. Én meg nem birtam felvenni, mert fogalmam sem volt, hogy mit mondjak neki.

Princess
princess

Princess,
Nagyon bátor vagy!
Szívből kívánom, hogy gyógyulj meg lelkileg és jöjjön az a várva várt babó. Hidd el jönni fog!

Egyetértek azzal, hogy embertelenül tudják közölni a dolgokat. Nálunk is a folyosón közölték az azoospermiát, ahol még voltak néhányan. Nem volt egy felemelő érzés, főleg a páromat viselte meg.

Szóval kitartás, minden rendbe fog jönni! Sikerülni fog hamarosam a munka is, én nagyon drukkolok Neked és gondolom a többiek is!
puszi,
Betti

KépKép
tobi

Sziasztok! Most értem haza a pajzsmirigyes dokitól. Nagymama koromig kell szednem ezt a fránya gyógyszert amit felírt, ráadásul kéthavonta vérvétel. A TSh-m most is 8. 63 lett. Iszonyatosan sokkkk! :shock:
A doki, akihez járok: Takács dr-nő. Nagyon aranyos és mindenről részletesen, alaposan beszélt. Pajzsmirigyből már doktorálhatnék is. :lol: :lol: December 17-én mehetek vérvételre. Megnézzük, hogy hogyan reagálok a gyógyszerre. Ha erős szívdobogásom lenne, vagy valami nagyon szokatlant éreznék, akkor telefonáljak. :? Szóval egy kicsit betojtam tőle, de kénytelen vagyok becsülettel szedni, mert ez nem áll helyre magától. Talán még idén lesz egy pajzsmirigy UH-om is.
Tobi! Ok!!!! Benne vagyok a táblázatban!! Úgy gondoltad, hogy te bevállalnád?! Szerkesztenél nekünk egyet? De jó lenne!!
Princess! Bátor csajszi vagy!! Kívánom, hogy minél előbb találj munkát és sikerüljön egy jobb környékre kerülnöd!
A férjecském leállt a vitaminokkal. Az E-t szedte és a Macát, de feladta. Szerinte semmit se érnek. És kész. Hiába győzködtem. Nem foglalkozik velük. :?
Szerintem sem ártanak. Igenis jók!!!
Bella!!! Ezt nevezem!! Erős vagy!! Ez kell most a csapatnak!! Írj sok ilyet!! Nincs ha!!! Szerintem is!!!! Azért kaptunk ennyi csapást, mert erős csajok vagyunk!!!! Mi ezt is bírjuk!!! :wink:
MENJÜNK ELŐRE!!!!!!!! NE NÉZZÜNK HÁTRA ÉS NE MERENGJÜNK!!!!!!! Irány a táblázat! Mindenki írja meg, hogy mit szeretne benne olvasni! Tudni akarok rólatok mindent!!! :)
Vendég

Mo,
Mit kell szedned? Adagja?
Én Euthirox-ból 125 mg-ot szedek és 3 havonta árok vérvételre.

Táblázatba szerepel majd:
Név
Kor
Intézet és orvos
Lombik/inszem oka (lehet, hogy ez nem kell)
Hányadik lombik/inszem?
Jelenleg mi történik?
Punkció/ET/inszem időpontja
Tesztelés

Babásoknak:
Név
Kor
Intézet és orvos
Hogyan sikerült
Szülés időpontja
Bébi/k neve

Várom a cenzúrázást :P aztán megpróbálok kreálni egyet

KépKép
tobi

Tobi! Nagyon klassz!! Nekem máris tetszik a tábla!!! :wink: :D
Név: mororo
kor: 30 év
intézet, doki: BMC, Konc János
lombik oka: elsősorban azoospermia, pajzsmirigy alulműködés nálam, mensi zavarok- talán a pajzsmirigy az oka. Majd most kiderül!
Hányadik lombik: első lombikra várunk. Most kezdtük. Biopszia talán még idén...
Jelenleg: vérvételek mindkettőnknél, genetikai vizsgálat a férjemnél, pajzsmirigy kezelése nálam, és a biopszia időpontjára várunk.

Amit szednem kell: L-Thyroxin 50-es. Napi fél szem naponta (egy héten át), utána napi 1 szem, másnapi fél (felváltva). Aztán 17-én kontroll.
Tobi!!! Örülök a táblának!!!!! Itt örömködök!!!!! :lol: :lol: Várom nagyon!!! :oops: :)
Vendég

Kimaradt :oops: ICSI-s babánk lesz, ha lesz....
Vendég

Sziasztok!

Mororo,
örülök, hogy jó doktornénihez kerültél!
Semmi para! Tutti szépen hatnak majd a gyógyszerek, és biztos a mellékhatások is el fognak kerülni!!! :lol:
Legalább most már előre haladsz, és tudod mi az ok, és hogyan lehet kezelni!

Princess!
Hova menekültél?
Ha nem titok :wink:

A táblázat szuper! :lol:
szerintem esetleg még a tartózkodási helyet is bele lehet írni, így azt is tudjuk, hogy ki mennyire van messze tőlünk :wink:
Ha excellbe csinálod akkor később is lehet beszúrni oszlopokat!
Az adataimat küldöm majd privbe!
Excellbe, ha kell tudok is segíteni :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs!

Nem titok, Londonban vagyok. Imádom a várost, már voltam itt korábban dolgozni és tanulni is. Most valahogy mégis nehezebb.
Azért nem adom fel.

Princess
princess

Princess, örülök, hogy jelentkeztél.

Tobi a tábla nagyon jó lesz :wink:

Adatok: Csibe32, 33 év, azoospermia, BMC/Konc dr,2 lombikon vagyok túl, 2008 január közepe felé indul a következő stimu, ja tartozkódási hely Budapest :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Lányok tényleg jó ötlet ez a tábla, és biztos nagyon szép lesz!!!

Kata05, 25 év, azoosp., pajzsmirigy alulműk., dr. Koncz BMC, Budapest, dec.5 vizsgálatok!

Kép
kata05

KépKép
tobi

Sziasztok! Még új vagyok. Csibe említette, hogy van itt egy klassz csapat. Még csak 2 oldalt olvastam vissza, de igyekszem képben lenni és csatlakozni néha.
Rólam annyit, hogy szintén a BMC-s csapatot erősítem, 3 transzfer volt eddig, ebből 1 fagyibabás. 1,5 hónapja közölték a 3. eredményét. Most pihi, aztán januárban megyünk vissza a fagyibabákért (4-en maradtak az előző stimuból).
Probléma nálunk is szintén azoospermia, én rendben vagyok. Fél siker... 3 szalma lett lefagyasztva, abból 2 felhasználva. Egész jó embriószámmal (11), csak 0 megtapadással. :(

Remélem visszaolvasva és a jövőben is találkozom minél több sikerrel!
süni76

Süni üdv köztünk :wink:

Lányok nem is irtam Nektek, dec. 3-ra megszerveztem a hysterescópiát.

Kata milyen vizsgálatok lesznek Neked decemberbe?

Princess fel a fejjel, és hidd el, jóra fog fordulni a sorsod :wink: Addig is kívánok sok erőt.

Nyulasz?

Jenni?

Kismamik képek?

Kép

csibe
csibe32

Szia Süni! Üdv. a csapatban! Kívánom, hogy a januári próbálkozás sikeres legyen nálatok!!!
Csibe! A hysteroscópia hasonló a hsg-hez? Hogyan működik ez a vizsgálat? Fájdalmas? Megszervezteeeed?! Bátor csajszi vagy! Én már a hsg-től is oda vagyok, meg vissza.... :?
Kata! Hihetelen, hogy nálatok is azoospermia van. Nem csak kevés sperma?? Egyértelműen ez van a férjed papírján? :shock:
Vendég

Mo, hysterescópiát altatásban csinálják, ezért vállaltam be :wink:

Kép

csibe
csibe32

Kép :)

első próbálkozás :wink:

KépKép
tobi

próbálok egy kicsit nagyítani :lol:

Szia Süni,
üdv itt

Mo,
én is túl vagyok a histero-lapar pároson

KépKép
tobi

Mo, nekünk egyértelműen ez van a papírunkon( azoosp)!

Csibe, nekem vérvétel ( mindent néznek) és Uh, Petinek spermavizsgálat, vérvétel, krómoszóma vizsgálat( vérből).

Tobi, úgy látom fertőző kór ez az azoosp+pajzsmirigy alulműködés! :roll:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?