Sziasztok! Most értem haza a pajzsmirigyes dokitól. Nagymama koromig kell szednem ezt a fránya gyógyszert amit felírt, ráadásul kéthavonta vérvétel. A TSh-m most is 8. 63 lett. Iszonyatosan sokkkk!
A doki, akihez járok: Takács dr-nő. Nagyon aranyos és mindenről részletesen, alaposan beszélt. Pajzsmirigyből már doktorálhatnék is.
December 17-én mehetek vérvételre. Megnézzük, hogy hogyan reagálok a gyógyszerre. Ha erős szívdobogásom lenne, vagy valami nagyon szokatlant éreznék, akkor telefonáljak.
Szóval egy kicsit betojtam tőle, de kénytelen vagyok becsülettel szedni, mert ez nem áll helyre magától. Talán még idén lesz egy pajzsmirigy UH-om is.
Tobi! Ok!!!! Benne vagyok a táblázatban!! Úgy gondoltad, hogy te bevállalnád?! Szerkesztenél nekünk egyet? De jó lenne!!
Princess! Bátor csajszi vagy!! Kívánom, hogy minél előbb találj munkát és sikerüljön egy jobb környékre kerülnöd!
A férjecském leállt a vitaminokkal. Az E-t szedte és a Macát, de feladta. Szerinte semmit se érnek. És kész. Hiába győzködtem. Nem foglalkozik velük.
Szerintem sem ártanak. Igenis jók!!!
Bella!!! Ezt nevezem!! Erős vagy!! Ez kell most a csapatnak!! Írj sok ilyet!! Nincs ha!!! Szerintem is!!!! Azért kaptunk ennyi csapást, mert erős csajok vagyunk!!!! Mi ezt is bírjuk!!!
MENJÜNK ELŐRE!!!!!!!! NE NÉZZÜNK HÁTRA ÉS NE MERENGJÜNK!!!!!!! Irány a táblázat! Mindenki írja meg, hogy mit szeretne benne olvasni! Tudni akarok rólatok mindent!!!