Drága Nadin!
Nem szabad elkeseredned
Velem tavaly ugyanez történt. A mensi idejében volt egy kis vérzésem, teljesen olyan, mint egyébként az első napon szokott. Akkor vált nekem is gyanússá a dolog, mikor másnap megszűnt. Rá 1 hétre mendtem dokihoz, akkor már bennem is motoszkált a gondolat, csak nem baba?
Hát az volt. Kérlek, minél előbb menjél dokihoz, ha babás vagy, akkor jobb előbb tudni, és a veszélyekre figyelni. Már csak azért is, mert a mensi idejében az első harmadban fellépő vérzés fenyegető vetélést jelenthet, amit ki lehet küszöbölni
, ha pihensz..... De ehhez tudnod kell, mi éppen a helyzet. Itt könyörgök neked, hogy menj el dokihoz
Én a saját "káromon" tanultam sajnos. Ugyhogy rimánkodva kérlek, kérlek, kérlek
Ja és addig is a nem várt mensi idejében pihenj, ne mozogj sokat!!!!!
Én sejtem, hogy baba van a dologban, Nadin
Jázmin!
Ne haragudj a "pimaszul" szóért, te sokkal jobbat találtál rá
Igen aranyosan, kedvesen fiatal vagy
( Na jó, én sem vagyok egy aggastyán
Miért csinálod a forró zuhanyt? Ne hülyéskedj már!!!!!!
Köszi a párom nevében a gratut, majd délután átadom neki
Éva!
Úgy de úgy szurkolok
Nekem ma is 37.2 volt reggel, de mégis a hasamat úgy érzem, mintha mindjárt megjönne. Pedig ilyenkor még nem szokott, ma csak a 27.napon vagyok.
Sajna méhszájvizsgálatról semmit sem tudok, még soha nem csináltam. De engem is érdekel, mit válaszolnak a többiek neked.
Szerintem Mamacicával kapcsolatban ne legyél magad alatt, szerintem nagyon belevaló szuper kedves csaj a mondandói alapján, szóval biztos nem sértetted meg!!!!
Amúgy én papirra szoktam irni, kivel mi történt, éppen mi a mondanivalóm neki, nehogy a nagy olvasásban elfelejtsem, mit is akartam mondani neki. Ha ezt teszed, talán nem lesz félreértés
Pussz mindenkinek Zsó-fi