Új privát üzeneted érkezett!

Zso-fi,

Nem volt semmi, csak egyetertettem. Joparszor volt mar , hogy belinkeltem dolgokat, segitseget, de nem jott reakcio. De hat van ilyen. Rengeteg az uzenet es sokan csak azt olvassak el amit utanuk irtak, pedig sokszor beekelodik uzenet korabbra. Kép

PK
petrakovacs50

Andi,
bocs, összekevertelek Ritával! Kép Szóval rólad voltak hiányosak az adatok, de most már megadtad, úgyhogy íme:

Rony: 3 c 42 cn 27 ou Vidék 29 év ?
Jázmin: 24 c 31 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 30 cn 14 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 30 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 29 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 26cn 12ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 26 cn 31 év
Andi 2 c 26 cn Budapest 27 év
Rita 6c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 12 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika: 7c/9hó 11 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 9 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 7 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 2 cn Szolnok 27 év

Rita,
mostmár téged is rendesen beleraktalak.Kép

Zsófi,
nem "pimaszul", hanem kedvesen és cukin fiatal. Kép
Ahogy nézem, te sem vagy sokkal idösebb!Kép
Boldog névnapot a férjednek!Kép
Nem Petra nem kapott választ, hanem ö is egyetértett, hogy mindenkinek visszafele is kellene olvasnia, mert sok hozzászólás megválaszolatlan marad.

Nadin,
ma én is alig bírtam ki, hogy ne teszteljek ma délután. Aztán megbeszéltem magammal, hogy ez hülyeség lenne. Gyorsan meleg vizes zuhanyzást csaptam, hogyha akar akkor jöjjön meg. Szóval megértelek, én is utálom, hogy nem tudom miért nem jön meg. Ha ma megcsináltad mindenképpen írd meg! Kép És szerintem erre a listára már nem kerülsz bele. ;) Kép
Különben most már biztosan ki kell mutatnia!Kép
Jázmin

LÁNYOK! Kép

MEGINT CSAK NAGYON HALVÁNY 2.CSIKOM VANKép

Mist akkor terhes vagyok vagy nem?Amugy a höm 37.3,ilyen magas még soha nem volt eddigi pályafutásom alatt(már majdnem 2 éve mérem).Télleg nem tudom,mit gondoljak!

Nadin
Nadin

Sziasztok. Többedszer próbálok írni, de nem veszi be a gép... Kép

Szóval, budapesti vagyok. Átlag 28 naposak a ciklusaim, tehát holnap fog megjönni.

A hormonvizsgálatokhoz: nekem a 7. 14. 21. napon volt vérvétel és uh. Állítólag így lehet látni a hormonszintek, a tüszö és a nyálkahártya alakulását.

Akiért izgulni kell, én is szorítok.

Sziasztok
lotti

Jázmin,
azt hiszem,nyugodtan beirhatsz a golyavárok listájábaKép Kép
Valoszinüleg csak megtréfált a szervezetemKép
Igaz,amig nem jön meg(20-án) addig reménykedek.
Olyan fura a pocim,meg a cicim sem olyan kökemény,mint mensi elöt.Na mindegy,majd lesz vmi.
Nadin
Nadin

Nadin!
Amit írsz az utóbbi vérzésedrol, arról nyugodtan lehet azt is gondolni, hogy már nem rendes mensi volt, és már ketten vagytok. A halvány teszt ne keserítsen el! A kismamák és kisbabák egészségkönyvében azt olvastam, hogy a HCG értékek csak a terhesség elso két hetében érdekesek, a 9. hét körül pedig kimondottan csökken. Lehet, hogy korai, ill. késoi a teszted? (8. héten vagy?)Nem emlékszem, mikor csináltad az elsot. Szerintem mielobb menj dokihoz, ez a biztos!!!

Mónika
Mónika

Jo reggelt!

ma sikerult mindenkit beeloznom!

Nadin draga!

igazan nem konnyu a helyzeted,de asszem a problemat megoldana egy UH vagy egy manualis vizsgalat!?Bocs ha lemaradtam vmirol de nem kene tepelodnod napokig magadban.

Jazmin!

Hatalmas autot neztunk ki,fel szeretnenk keszulni arra az eshetosegre,hogy a hormonkezelesek miatt esetleg ikrek lesznek.

Zso-fi!

telleg nagyon jo dolog 29 evesen egy 11 eves lany anyukajanak lenni van hatranya is de nagyon furi ilyen hamar szembesulni onmagammal.Pokolian hasonlit ram es ez sajnos nem csak a jo tulajdonsagaiban nyilvanul meg.Egyebkent egy tunderi kiscsaj.

Lotti!

Mer gondolod,hogy meg fog jonni?

Lanyok!

31. napon 36.4 a hom ez katasztrofalis,a bibi csak az,hogy meg 36.8 fole nem ment ccer sem ebben a hoban tehat nem hiszem,hogy ez mar a mensi elojele lenne.Total nem ertem a szervezetemet,minel jobban figyelem annl inkabb rajovok,hogy nem egy egyszeru eset vagyok.
Miben is maradtunk a majusi talalkaval kapcsolatban?

Pussssssszzzzzz Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Kedves Mamacica!

Ezer bocsánat, nem akartalak megbántani.
És nem akartam semmi rosszat sem.
Úgy látszik, hogy akaratomon kívül sebzek
meg embereket. Nem állt szándékomban. Ne hara-
gudj.

Kedves Mindenki!

Le vagyok törve. Elmúlt a mellbimbóm érzékeny-
sége, már semmit sem érzek. Tegnap estefelé
viszont teljesen olyan hasfájásom volt, mintha
meg akarna jönni. De semmi. A hõm ma 37.
És erõt vettem magamon és megvizsgáltam a
méhszájat. Ilyet még most csináltam elõször,
a következõket tudom róla írni:
Minden nagyon puha volt és szabad utat engedett
az ujjamnak. Mikor teljesen felértem, ott egészen
fenn éreztem egy kicsit tömöttebb tapintású vala-
mit, de nem keményet. De alig értem el, csak
az ujjam hegyével egy picit éreztem.
Most ez akkor mit jelent?
Valaki, aki tapasztaltabb ezen a téren, kérem
írja meg, hogy ez mire utal!!! Kérlek!!
Úgy aggódom, hogy már nem érzékeny a mellem,
meg tegnap a hasam is fájt.
Nekem reszeltek. Úgy látom jobb ha lemondtok
rólam.

Bocs, hogy ilyen hosszúra eresztettem, de
csak hozzátok tudok fordulni eféle problémáimmal.
Ja, és nagyon bízom bennetek.

Elõre is köszi a választ.

Nadin!

Az a halvány csík azért ott van, ugye?
A lányok már írták, hogy a halvány csík is
csík. És a hõd, az szuper.
Istenem, én is úgy vágyom legalább egy halvány
csíkra. De kénytelen leszek feladni.-legalábbis
erre a hónapra.

Na, befejeztem.........egyelõre.

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

Eva!

ne keseregjel mar,nem kell minden nep produkalnod a terhessegi tuneteket,De ha megis megjonne(nem fog!)akkor nemsokara ujra probalkozhattok.Alt 4 hetesek a ciklusaid?Nekem pl 6-7 hetesek es nagyon utalok 2 honapot varni a kov. peteeresre.Kulonben is ha megjon akkor biztosan nem kell a karacsonyt korhazban toltened,mar errol beszeltunk regebben,ne akard meg tudni milyen rossz erzes.

pusssszzi

Kriszti
kriszti

Lányok:Monika,Kriszti,Éva! Kép

Olyan jo,hogy legalabb ti biztok benneKép
Monika,igen,hétfön kezdtem(volna) a 8.hetet. Az 1. tesztet márc.?-án csináltam(23.-napon),akkor mentünk a BMC-be,ugy gondoltam,tesztelek,hátha nem is kell mennünk.persze ez - lett,hiszen a 16-17 napon van ov-om.köv teszt rá 2 hétre kb.: halvány +,rá 1 hétre:-"-,utána nem is tudom mikor:-"-,tegnap:-"-.
Most rohanok a mh-re,du jövök és folyt.köv.
Puszko
Nadin
Nadin

Drága Éva!

Dehogy is bántottál meg, dehogy is haragszom!
Közületek senkire nem lehet haragudni....

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Sziasztok!
tegnap délelott bombariadó volt a melóhelyemen igy egésznap nem voltam gépközelben. Még mindig nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, de be fogom pótolni! Amire emlékszem:
Mamacica!
Remélem nem haragszol meg, de már irtam régebben, hogy én kilógok egy kicsit a társaságból mert mi nem szoktunk kétnaponta akciózni, sot... (a férjem munkája miatt ez megoldhatatlan)Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy igen igazad van éljen a szerelem, de: én már több mint 4 éve szeretnék babát azért ugye igy értheto, hogy nem vagyok annyira optimista mint te?! Kép
Bár most tele vagyok optimizmussal Kép
Lányok!
Látta valaki tegnap este a Fókuszban azt a riportot amiben egy perui csodakapszuláról volt szó???? HELP! Tud rólla valaki bovebb infót?
Szonja
Szonja

Drága Nadin!
Nem szabad elkeserednedKép Velem tavaly ugyanez történt. A mensi idejében volt egy kis vérzésem, teljesen olyan, mint egyébként az első napon szokott. Akkor vált nekem is gyanússá a dolog, mikor másnap megszűnt. Rá 1 hétre mendtem dokihoz, akkor már bennem is motoszkált a gondolat, csak nem baba?

Hát az volt. Kérlek, minél előbb menjél dokihoz, ha babás vagy, akkor jobb előbb tudni, és a veszélyekre figyelni. Már csak azért is, mert a mensi idejében az első harmadban fellépő vérzés fenyegető vetélést jelenthet, amit ki lehet küszöbölniKép, ha pihensz..... De ehhez tudnod kell, mi éppen a helyzet. Itt könyörgök neked, hogy menj el dokihozKép Én a saját "káromon" tanultam sajnos. Ugyhogy rimánkodva kérlek, kérlek, kérlekKép
Ja és addig is a nem várt mensi idejében pihenj, ne mozogj sokat!!!!!

Én sejtem, hogy baba van a dologban, NadinKép

Jázmin!
Ne haragudj a "pimaszul" szóért, te sokkal jobbat találtál ráKép Igen aranyosan, kedvesen fiatal vagyKép( Na jó, én sem vagyok egy aggastyánKép Miért csinálod a forró zuhanyt? Ne hülyéskedj már!!!!!!
Köszi a párom nevében a gratut, majd délután átadom nekiKép

Éva!
Úgy de úgy szurkolokKép Nekem ma is 37.2 volt reggel, de mégis a hasamat úgy érzem, mintha mindjárt megjönne. Pedig ilyenkor még nem szokott, ma csak a 27.napon vagyok.

Sajna méhszájvizsgálatról semmit sem tudok, még soha nem csináltam. De engem is érdekel, mit válaszolnak a többiek neked.
Szerintem Mamacicával kapcsolatban ne legyél magad alatt, szerintem nagyon belevaló szuper kedves csaj a mondandói alapján, szóval biztos nem sértetted meg!!!!
Amúgy én papirra szoktam irni, kivel mi történt, éppen mi a mondanivalóm neki, nehogy a nagy olvasásban elfelejtsem, mit is akartam mondani neki. Ha ezt teszed, talán nem lesz félreértésKép

Pussz mindenkinek Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

NADIN, szija! Csak azt szeretném mondani, hogy szerintem ne napközben tesztelj, ha netán újra tesztelnél, hanem a reggeli elsõ pipit használd!!! Ebben van a legtöbb HCG. Én még akkor is reggel csináltam a tesztet, ha olyan tesztet vettem, amit a nap folyamán bármikor lehet használni. De jobb ötletem van (ugyanugy, mint Zsófinak): NAGYON KÉRLEK, MENJ EL A DOKIHOZ!!!!!!!!!!!!! Kép

cuppppp, Beja
Beja

Sziasztok!
Egy kicsit el vagyok most havazva, ritkábban tudok jönne, és akkor is szinte csak az olvasásra jutja! Jövöhéten már jobb lesz!

Jázmin!
Sajna tegnap nem volt idöm frissíteni a listát, a változásokat is alig gyöztem feljegyezni! Nekem továbbra is fel van írva mindenki, de nem tudom megígérni, hogy a héten rendszeresen tudok jönni (itt vannak a könyvvizsgálók!), ezért nagyon hálás vagyok, hogy frissíted! És jobb ha belenyugszol, hamarabb lekerülsz róla, mint gondolodKép

Krisztina!
a krisztina.torok@orack.com email cím a tiéd? Erre küldtem a naptárat! Ha nem ez a címed, akkor légyszives add meg (mostanában nem lesz idöm visszakeresni, ha már megadtad). Nagyon szívesen elküldöm mégegyszer!

Éva!
Mensi elött a máhszáj lennt van, ha neked fennt van, és a höd is 37, akkor az nagyon jó jel! Tüneteim nekem sincsenek folyamatosan, ez még azért túl korai lenne. Vannak ugyan olyanok, akik már a legelején rosszul vannak és tüneteket is produkálnak, de általában az 1-2 hónap szinte tünetmentse. Talán ha nem akarnánk annyira babát, ezeket a tüneteket észre sem vennénk, amiket mostanában produkál a szervezetünk. Én például simán elkönyvelhetném tavaszi fáradtságnak is, illetve a mensi elöjeleinek, ha nem lenne már két csíkos tesztemKép

Nadin!
Nem iszol véletlenül sok folyadékot? Lehet, hogy azért halványak a teszteid, mert túl híg a pisid (bocsi, csak elmélkedem). Talán ha reggel teszteltél volna, erösebb lett volna a csík. Tudom, hogy ezekre a tesztekre az van írva, hogy bármikor elvégezhetö, de én azért biztso, ami biztos alapon eddig mindig reggel teszteltem! Az pedig nem valószínü, hogy 3 téves teszted legyen! Milyen tesztet használtál?

Megyek vissza hajtani! Azért olvaslak ám benneteket, ha tudok, még jelentkezem!

Mindenkinek szorítok! Hamarosan mindenki jöhet át a másik topicbaKép!

Orsi
Orsi

Nadin, Jázmin, Zsó-fi!

Nagyon szorítok nektek, ha már nekem nem
sikerül, akkor legalább ti tegyetek ki
magatokért!KépKép

Szonja!

Én nem láttam a Fókuszt. Mirõl volt szó?

Mamacica!

Megnyugodtam, hogy nem haragszol. Kösz

Lányok!

Valaki mondjon valami okosat a méhszáj
vizsgálatomról, hogy tudjam hányadán állok
saját magammal. Lécccciii!
Kicsit fentebb részleteztem a ma reggeli
vizsgálatomat, arról lenne szó.

Köszönök mindent

Sziasztok

Éva
Éva

Zsó-fi!
Nálad baba lesz, érzem! Nekem is pont ilyen tüneteim voltak a 25. naptól, de ezt már talán írtam!

Gyorsan írogatok, amíg nem szállnak rám megint! Bár jobb lenne most, mint megint délután maradni!

Orsi
Orsi

Szia Szonja,

Borzasztóan sok idő az a 4 év amit írsz. Megértem, hogy nem vagy optimista, de azért hidd el, hogy ha szeretitek egymást akkor össze fog jönni a baba.
A párod nem akar melóhelyet változtatni? Hiszen ha babátok lesz akkor sem lesz jó ha sokat van távol..
Gondolj a párodra forró szerelemmel, amikor együtt tudtok lenni akkor vess be mindenféle izgi dolgot (gyertyafény, fehérnemű, simogatás, suttogás) és előbb-utóbb beköltözik a kis lélek a pocidba, meglátod.
A babócákat vonzza a szerelem!
Bocs, ha mindezt már tudtad, nem oktató szándékkal írtam Kép

Puszi mindenkinek,
Mamacica
Mamacica

Orsi!

Ezer bocsanat,rossz cimet adtam krisztina.torok@oracle.com a jo cim.

Nadin!

szaladj orvoshoz!!!!!

eva!

az en tapasztalataim nem ernek egy kalap ...-t sem mert nekem alt.olyan magasan van,hogy el sem erem,en ezt nem tartom tul megbizhato infonak es Mr Spock szerint sem az.

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Akkor ti most 4 gyerek számára alkalmas autót vadásztok? Ha igen, meséld már el, légyszi, mi a kínálat ez ügyben! (egyik igen súlyos ellenérv a negyedik vállalására, hogy akkor nem férnénk be a Wartburgba)Köszi!

ILdi
Pethes Ildikó

Sziasztok!
Rendszeresen olvastalak benneteket, es figyeltem az esemenyeket. Szoritok minden babavaronak, es orulok azoknak akiknek mar sikerult "osszehozni" a ket csikot.
Hat nalunk is elerkezett a probalkozas ideje, es most nagyon izgulok. Kulonosen most, hogy olvastam krisztina esetet. Nekem is van egy 12 eves leanyzom es 29 eves vagyok, viszont miota a lanyom megszuletett szunet nelkul tablettat szedtem, amit decemberben hagytam abba. Teljes aggodasban vagyok, remelem a testem meg nem felejtette el a dolgat.

Puszi
Sunflower
Sunflower

Ildiko!

Mi csak 3 gyerekre veszunk autot(ennyit szeretnek)de sokat hallottam ikerterhessegrol a hormonkezeles hatasara.Inkabb azt veszem szempontnak,hogy a csomagtartoja oriasi legyen.Az az igazsag,hogy a nagylanyunk mar egyre kevesbe jon velunk,tudod a haverok mar fontosabbak.markara vagy kivancsi? Mert mar dontottunk ha gondolod megirom milyet fogunk venni.Ja most jut eszembe a tesomek Toyota Hiace-t vettek,naluk is 3 gyerek van+2 kutya.

Sunflower!

Nem kene azt gondolnod,hogyha nekem problemat okoz a gyogyi akkor neked is.Bar a dokim aszonta,hogy ez biza tonkreteszi a mehnyalkahartyat,es visszafogja a hormontermelest.Hat nalam annyira visszafogta,hogy kb.2 havonta van mensim az is csak a 2 doboz Clostitol.DE komolyan mondom ne kezdj azon gorcsolni,hogy veled is ez tortenik.A dokinal ha kersz hormonvizsgalatot abbol pontosan lehet latni,hogy mi a helyzet ezen a teren.

Pussssszz Kriszti
kriszti

Orsi!

Koszonom szepen a naptarat!Akkor ha jol neztem, a fiam a lanyom,a lanyom a fiam.

Kriszti
kriszti

Laura!
Csak most olvastam végig a lemaradásomat, elnézést a késoi válaszért! Szóval a kérdésedre a válaszom igen, én használok ovulációs tesztet. De miért is kérdezed? Csak mert te már kismama vagy. Kép
Nadin!
A többieknek igaza van, miért nem mész el az orvosodhoz?! Én biztos vagyok benne, hogy neked sikerült! Menj orvoshoz, légyszi! Kép
Éva!
A Fókuszban volt egy riport egy házaspárral akik már 3 éve próbálkoztak, még lombik bébi programban is résztvettek, de igy sem lett kisbabájuk. Aztán elkezdték szedni ezt a perui kapszulát és az elso hónapban sikerült nekik! Megjegyzem, elsirtam magam amikor megláttam a kislányukat (azt hiszem Zsófinak hivják) nagyon szép kisbaba!
Mamacica!
Nem rég eléggé magam alatt voltam és irtam, hogy most nagyon sok gondom van, hát az egyik az, hogy a férjem munkahelyet akar változtatni, de az illetékes személy már 3 hete szabin van...Na, mindegy majd megoldjuk! Kép
Jázmin!
Tudom, hogy nem szereted ha állandóan ezt mondom, de neked sikerült!!! És tesztelj légyszives Húsvétkor (bár én a helyedben már holnap biztos megcsinálnám)! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Jo reggelt csajok!!!

Nadin,
Vannak olyanok akiknek csak a 2dik honap utan mutatja ki a teszt. Ez nagyon egyedi. Szerintem is az a legjobb megoldas ha elmesz dokihoz. MIert? Mert ha van baba (es remeljuk van) akkor jo lenne tudni, ha pedig nincs, akkor jo lenne, ha beinditanak a mensit, hogy hamarabb probalkozhass ujra!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok, Lányok!

Húúúúúú, mennyit írtatok, alig tudlak benneteket követni! Kép

Kriszti, Nadin!
Köszönöm az érdeklodéseteket, jól vagyok. Kép A mellfeszülést leszámítva semmilyen tünetem nincs. Mostanában azzal vagyok leginkább elfoglalva, hogy 1. titokban tudjam tartani 3 hónapig, 2. terheskönyveket olvasgatok, mert tudni szeretném, hogy mi történik bennem, és hogy néz ki a babuci. (Hát, a rajzok szerint elég csúnya ebben az állapotban.)

Nadin!
Lehet, hogy neked még nem mondtam, de nekem az összes második csíkom szinte láthatatlanul halovány lett. Hallgass légyszives Zsófira, Bejára, és rám: menj már el a dokihoz!!!

Mamacica!
Érdekes gondolatokat fejtegettél a fogantatásról. Nem vagy ezzel egyedül: én is nagyon sokszor szoktam ezen tunodni.

Éva!
Szerintem ha megbízol a jelenlegi dokidban, akkor ne "cseréld le". De tényleg nem lenne ártalmas, ha párhuzamosan elkezdenél járni másikhoz is, több szem többet lát alapon.

A méhszájadról: amikor engem a dokim megvizsgált, hogy terhes vagyok-e, akkor a méhszája puhaságát hozta fel indoknak, hogy terhes vagyok. De zártnak kell lennie, nem lenne szabad az ujjadnak beleférnie!
Ha puha a méhszáj, nehezen elérheto, és belefér az ujjad, akkor van peteérés.
Nekem nem mániám a dokihoz járás, de most neked is azt tanácsolnám, amit Nadinnak: menj el a dokihoz!

Lotti!
Szorítok neked is nagyon! Kép

Szonja!
A ritka szerelmeskedés sajnos nekem is gondot jelentett a párom munkája miatt, de vígasztalásként elmondom, hogy egész márciusban csak egyetlen egyszer szerelmeskedtünk, Kép és tessék, babuci van a hasamban. Kép Nem a gyakoriság a lényeg!

Sunflower!
Szeretettel üdvözöllek körünkben. Itt mindenki terhes lesz!
Hol tartasz a ciklusodban? Neked mikor kell megjönnie?

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Jó reggelt!

Üdv,Sunflower!(Jó hosszú nevet választottálKép)

Megint azt kell mondanom,hogy PK-nak igaza van:NADIN,MENJ ORVOSHOZ!(utoljára mondtam...Kép)

Mariann
Mariann

Laura,nézd meg a képeket a magzatról a KIsmama oldalon is.Az is éedekes.

Mariann
Mariann

Laura!
Aranyos vagy, hogy biztatsz! Nekem sem az a problémám, hogy nem kétnaponta akciózunk, hanem az, hogy ha már ilyen ritkán lehetünk együtt akkor jó lenne a legoptimálisabb idoben (ezért használom az ovulációs tesztet) Most nagyon boldog vagyok mert a párom tegnap bejelentette, hogy Húsvét után 2 hét szabira jön, ez azt jelenti, hogy pontosan azon a héten lesz otthon amikor várható az ovulációm Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Laura!

Azt hittem a havi 1-2 alkalom csak nalunk problema, es ez tobb mint 11 ev utan mar normalis,megnyugtattal.Kép

Kriszti
kriszti

Szonja!
Az ovulációs tesztet csak azért kérdeztem, mert érdekel, hogy mi van veled.

Puszi: Laura
Laura

Mariann!

Köszi az ötletet a képekkel kapcsolatban!

Puszillak: Laura
Laura

Laura!

De nekem csak az ujjam hegye érte el, ezek
szerint a méhszájat, de nem fért bele az
ujjam. Vajon azért nem fért bele, mert nagyon
fent volt és nem ért el addig az ujjam, hogy
beleférjen, vagy pedig azért nem fért bele, mert
zárt és ez jelzi, hogy
meg fog jönni?
Lécci válaszolj, úgy látom te nagyon profi
vagy ebben a témában!
Amúgy az ujjam csak minimálisan volt nedves,és
ragadós is volt.

Köszi

Éva
Éva

Mariann!

Lehet, hogy hülye vagyok, de nem találom a képeket. Merre keressem?

Bocsi: Laura
Laura

Éva!

Azért én nem vagyok profi a méhnyak/méhszáj témában, csak azt csináltam, hogy egy teljes cikluson keresztül tapogattam, és így tudom a különbségeket. Szóval ha zárt, akkor nagyon jó!!! Kép És ezek szerint a tied zárt! Kép
Az, hogy belefér-e az ujjad, azt úgy kell értelmezni, hogy nyitva van-e annyira, hogy bele tudnád dugni. Nem kell megpróbálni beletuszkolni.

Hát, remélem nem voltam nagyon érthetetlen.

Puszi: Laura
Laura

Laura! Kedves toled, hogy érdekel mi van velem! Kép
Jázmin!
Mi történt, miért nem jelentkezel????? Ugye minden rendben?
Pusz, Szonja
Szonja

Lanyok!

Mi ez a csend ?ma mindenki dolgozik?EBRESZTOO!!

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Én is ezt kérdezem! Végre befejeztem a határidos munkámat, erre sehol senki akivel társaloghatnék!
Szonja
Szonja

Laura!

Azt hiszem, Mariann a startlap.com-ról elindítható "Kismamá"-ra gondolt, ott látható képekben, hogyan fejlõdik a baba hétrõl hétre. A cím: www.freeweb.hu/mama-baba

A "Terhesség"-nél keresd, "Hétrõl hétre" az alcíme.

Beja
Beja

Laura,pontosan arra gondoltam,amit Beja mondottKépSikerült megtalálni?

Mariann
Mariann

Szonja!

csak nem penzugy vagy te is?

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Nem, nem én "humán" területen dolgozom! Kép
Szonja

Lanyok!

Asszem ebben a honapban megint elfelejthetem,hogy megtortenik vegre,30 napon 36.4-es hovel ebredni asszem katasztrofalis.Eccer sem volt 36.8 felett ugyhogy tuti meg megsem jon 2 hetig.Mar nagyon el vagyok keseredve,neha ugy erzem fel kell adnom,oruljek,hogy van mar 2 gyerekem.
Sorry a nyafiert de delutanra mindig olyan rossz kedvem lesz.

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Ne keseredj el ezt a homérozést csak az orvos miatt csinálom (o kérte), de tényleg hülyeség! Nekem például mensikor leszokott esni 36,5-re, de legutóbb még a mensi 2-ik napján is 37,1 volt a hom! Esetleg csinálhatnál egy tesztet, de ha elmennél egy hüvelyi UH-ra az lenne a legjobb! Kép
Ne haragudj, de nem emlékszem voltál már az orvosodnál ez ügyben? Csak azért kérdezem mert szerintem be lehetne állitani a ciklusodat rövidebbre is! Egyébként most én is tapasztaltam, hogy a Closty is leröviditi a ciklust! Persze ez nem jelenti azt, hogy neked is azt kellene szedni! Kép
Szonja
Szonja

Laura!

Köszi az információt.
Igen fent van és zárt és nem kemény csak
olyan tömött tapintatú.

Köszönök mindent

Hogy vagy? Remélem minden rendben.

Éva
Éva

Lányok!
Fel vagyok háborodva! Reggel irtam nektek a Fókuszról, hosszas nyomozás után beszéltem egy novérrel aki azt mondta, hogy 2 után hivjam a dokit. Most felhivtam és egy férfi hang azt mondta, hogy már nincs bent mert 2-ig rendelt Kép
Szerintetek ezt direkt csinálták, mert már nagyon sokan telefonáltak? Azért erre számithattak volna... Na, jó eldugulok!
Szonja
Szonja

Szonja draga!

5 doboz Clostit szedtem mar be,de nekem meg attol sem jott meg,pedig a hugomnak 1 evben 1* van mensije es Clostitol meg neki is 28 napra jott meg.Nekem gyogyival is ugy jott meg,hogy a 30.napon ujra szedtem a Clostit 5 napig es ra 2 hetre vereztem egy keveset.Asszem a hormontermelesem mar minuszba van teljesen.
Ez a homerozes telleg egy baromsag,de a dokik meg mindig ragaszkodnak hozza.Holnap megyek dokihoz,mostmar nagyon kis hatarozott leszek es kerni fogom a vervetelt.Tesztet csinaltam a 28. napon abszolut negetiv.
Nem esett le a hod akkor amikor megjott?Meg sosem hallottam ilyet.
Nagyon kitarto kiscsajszi vagy,mar nagyon megerdemelnel egy edes kis babocat!Meddig probalkoztok meg a lombik elott,gondolkoztal mar ezen?
iRJAL!(ohajto jel)

Kriszti
kriszti

Szonja!

milyen csodaszerrol irtal?Mi a neve?Milyen dokit hivtal?Ird meg kerlek mit nyomoztal meg ki.

pusszz-pusssz Kriszti
kriszti

Áldott, szent húsvétot MINDENKINEK!
Én már nem jövök a héten, de szurkolok...
Üdv:
cincerke
cincerke

Kriszti!
Tényleg nem esett le a hom amikor megjött, de tudtam, hogy nem lehetek terhes mert abban az idoszakban nagyon sokat dolgoztunk mindketten, igy aztán elmaradtak az akciók! Egyébként azért nem adom fel, mert ha belegondolok majdnem 4 évig egyáltalán nem figyeltem a ciklusomat a peteérés szempontjából csak úgy szerelmeskedtünk, és gondoltam, hogy majd csak... Aztán egy évvel ezelott elkezdtem nézegetni a peteérésem, majd elmentem a dokihoz. Már gondolkoztam is rajta, hogy nem is kellene a táblázatba azt irni, hogy 4,5 éve próbálkozunk, mert tulajdonképpen novembertol kellene számolni ugyanis akkor kezdtem el a Closty-t szedni! Nem tudom mennyire volt értheto?! A lombikot asszem csak akkor választanám ha mondjuk 5 évvel idosebb lennék, addig szeretném megadni magunknak azt az esélyt, hogy egy gyönyöru szerelmes éjszakán fogan meg a kisbabánk! Kép
A csodaszer valami perui kapszula, teljesen természetes anyagokat tartalmaz az anyuka és az apuka is szedte igy lett a kislányuk. Az orvos a MÁV Kórházban rendel, ha esetleg fel akarod hivni akkor holnap délelott kellene megpróbálni:
Páczel Tamás (asszem urológus)
Tel: 475-2600
Én is pont azért hivtam mert csak a kapszula nevét akartam megtudni. Próbáld meg te is hátha neked sikerül beszélni vele!
Pusz, Szonja
Szonja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?