Úgy látom ma humorfesztivál van itt!!! Nagyon tetszett a délutáni csevegésetek!!!!
Még mindig nem tudom levakarni a mosolyt az arcomról!
Bogárka, az anyósod tényleg nagyon gááááázzzzzz és az Imi is!!!!
Őt én se ápolnám az tuti! A karfiolos kaját meg egyszerűen a fejére borítottam volna! Na ne mááááár! az ember kedveskedik neki ő meg kritizálja...
Köszi a kérdést, a Zuram már jobban van, ma már megyek is vissza a hálószobába...
Holnap a Margit szigeten fognak játszani a szabadtéri színpadon, persze csak akkor, ha nem esik az eső.
Kati, amikor Bencét vártam nem kellett feküdnöm. A 7. hónap végéig dolgoztam. Szerintem egyszerűen a genetika miatt volt olyan nagy. Én is 3900 grammal születtem.
Egyébként 10 óra alatt szültem meg, de ebből 8 órát otthon vajúdtam. Nem folyt el a magzatvizem és nem voltak erős fájásaim sem, így abban sem voltam biztos, hogy szülni fogok. Meg persze éjjel indult be a dolog és miután a szokásos pisi járatra mentem, mondtam a férjemnek, hogy kb 10 perces fájásaim vannak, erre ő azt mondta, hogy jó, de most aludjunk! Egyem a szívét.....
Egyébként tényleg nem voltak erősek a fájások, mert minden 10 perc után aludtam egy kicsit. Reggelre időpontom volt CTG vizsgálatra, előtte beszéltem a dokimmal (akkor már 4 percenként jöttek a fájások), aki mondta, hogy csináltassam meg a vizsgálatot és utána megnéz. amikor ez megtörtént, mondta, hogy nagyon jól állunk, mert bő 4 ujjnyira ki vagyok tágulva, úgyhogy adták a kórházi hálóinget és bekísértek a szülőszobára. Soha nem felejtem el a férjem arcát, amikor meglátta, hogy hálóingben jövök ki a vizsgálóból...
Gyorsan lement a cuccainkért a kocsiba, beöltözött zöld kórházi ruhába és végig velem volt. A doki megrepesztette a burkot és ... na itt jött a durva rész... kb egy órán keresztül voltak tolófájásaim, mire végre kibújt Bencus!
Az orvos és a szülésznő is elcsodálkoztak, hogy mekkora, max 3,5 kg-osnak tippelték.
Kicsit hosszúra sikerült, bocsi... De úgy gondolom, hogy ha elsőre meg tudtam szülni egy ekkora gyereket, akkor most is sikerülni fog! (Igaz, hogy volt gátmetszésem meg "bent" sérültem is, de ezek pár hét-hónap alatt begyógyultak.)
Mia, a ragacsokat én is küldöm ám!!!!!
Mona, természetesen Neked is! ragacs, ragacs, ragacs, ragacs...
Nita, Betti tegnap pizzát sütött...
Ma nem vagyok annyira a topon, mint tegnap... egyszerűen teljesen lehangol ez a h@lye időjárás... nem bírom már a borús, esős napokat... Egész nap fájt a fejem.
Kedély javítónak sütöttem egy kis piskótát, amibe potyogattam cseresznyét. Isteni lett!
Már eltűnt a tepsi 3/4-e, pedig Bencus nem is édesszájú... Apjukkal ketten csócsáltuk meg...
A maradékot szívesen küldöm nektek a virtuális kávé mellé!