Új privát üzeneted érkezett!

Móni,Nika! Igen próbálok pozitívan állni hozzá,mert tudom mi a baj és most úgy vagyok vele, hogy túl leszek a Hsg-n és már semmi akadály nem állhat elém! :wink:
Móni! nálad volt valami gond vagy csak nem akart jönni a babó??
és már 7 hetes elmúltál?! de gyorsan megy az idő :D

EDI
ediii

ediii nemsokára már te is itt hozod a kétcsíkos teszteket!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok:)
ediii: mikor mész a hsg-re?
pedi: köszi, ari vagy, meg persze a többiek is akik bíztatni próbáltok:)
Nem, nem szokott mostanában fesülni, de mielőtt piri rámköszön mindig idegbaj vagyok... Ma rámjött a lakásrendezgetés, sika-mika, attól tartok ez sem jó jel..
Nita: mindjárt vége az első trimeszternek:) Nem semmi, hogy repül az idő..!
na, ma még próbálok jönni, de este jönnek hozzánk, biztos késő lesz mire visszanézek:) :shock:
tary
tary

tary hála égnek igen.....nálam vízválasztó a 12.hét.....remélem ezuttal siker koronázza a dolgot........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rég jártam erre... Nálam változatlan a helyzet....

lujzici - én is ilyen voltam mint te, mindentől bajom lett, nekem a pimafucort se használt, a canestent nem mertem kipróbálni. Te mit használsz ott tisztálkodásra? Ezt csak azért kérdezem, mert mert amióta én elkezdtem használni a Nivea intimot (kamillás) azóta nem jött elő (kop-kop), és végre tudok nagy kádban fürdeni, mert azelőtt ezt sem tudtam, mert rögtön viszkettem.

Nita, Móni, Zsuzska - örülök, hogy jól vagytok! :)

Edi - nyugi! Minden rendben lesz!

Többieknek drukk!

Kép
pampalini

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lujzici,
az intim mosakodógélek (bármelyik) nagyon jó, próbáld ki. Használ még most, ha nem törlöd magad fürdés, mosakodás után, hanem hajszárítóval szárítod meg a kényes részt (csak le ne forrázd!!! :D ), mert a törölközéssel, dörzsöléssel mélyebbre viheted a gombafonalakat, a meleg viszont pusztítja is őket. Aztán cukrot, szénhidrátot próbáld meg mérsékelni, mert ez bizony táptalaja a gombáknak. Nem ártana egy immunerősítőt szedned (bármilyet), mert ezek a bacik, gombák - valaki írta már - ott vannak egészséges korunkban is, de valami miatt felborul a rend a szervezetben, és ezek elszaporodnak...

NIta,
most rendben lesz minden!!! :)

Ediii,
az már jó, ha tudják, mia baj, meg is fogják oldani pikk-pakk!!! Ha altatásban végzik, azt mondják, nem érzel semmit. Akinek nem altatásban végezték, egy-egy pillanatra belehasított a fájdalom, de mindenki azt mondta nekem idáig, megérte...

Tary,
jó, hogy jöttél te is!

Többieknek is puszi, Kistörpe, ma volt csak időm válaszolni a proividre!!! Remélem, jól vagy!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Nita! Úgy legyen!! :lol: és mindenkinek kívánom,hogy hamarosan +++++++++teszteket mutason :wink:
Tary! 26-án megyek,mert csak mensi után lehet csinálni,most várom,hogy megjöjjön,már rég vártam így :lol:
lyly! Sajna nem altatásban végzik,mondta a doki,hogy előtte vegyek be nospát meg algopyrint, veszek is 1-1db-t biztos ,ami biztos :lol:

EDI
ediii

lyly köszi!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

edi - biztos érezni, fogod, de azt mondják, h nem olyan vészes!
És utána már tényleg egyenes út vezet a babóhoz!
Azt mondta egyébként, h mitől záródhatott el?

Nekem olyan éhségrohamaim vannak már 2 napja! És főleg este, oedig már jóideje nem vacsizok, most is egy nagy tányér káposztás tésztát nyomok befelé!!! hogy mi lesz it...? :o

Kép
pampalini

Szia Pampalini!
Én is hasonlóan falok, falok... Már 8 kg felesleg van rajtam, úgyhogy lassan elkezdek valami kocogásfélét... Most is jól bevacsiztunk, ilyen hülyéket, mint mi, estére teleenni magunkat, igaz, a reggeli és az ebéd sem volt vékony. :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Pampalini: ez ismerős:) én is próbálom visszafogni magam, de néha kétszer is vacsizom, mert annyira éhes vagyok...
Nekem még elvileg 3 nap, de már nagyon várom, hogy megjöjjön, mert már kikészítettem a futócipőmet---
Nika?Moni?
ediii: 26 már nem olyan messze van, és utána!!!HAJRÁÁÁ!!!
tary
tary

na, ezt jól megírtam. Már nincs olyan messze, azt akartam írni... :oops:
tary
tary

lyly itt vagyok :):):)
csak most van pém és apával belehúztunk kicsit :):):):)

nika70
Salgótarján

Hajrá Nika!!! :wink:

Nekem nincs feleslegem, 58 kg vagyok, inkább csak formálnom kellene maga. Én futni sajna nem szeretek, inkább tornázni szoktam, néha :)

Kismamák nagyon el vannak tűnve! :)

Kép
pampalini

tary - miért csak akko kezdesz futni, ha megjön?

Kép
pampalini

Pampalini! Igazából nem mondta ,de többször megkérdezte,hogy "biztos nem voltam felfázva",de ha megyek Hsg-re mindent megfogok kérdezni,mert akkor jutott eszembe mikor hazaértem,hogy ezt is megakartam kérdezni meg azt is ,csak akkor nem volt az eszembe/izgultam/ :oops:

Tary!igen már nincs olyan messze :D
Neked viszont mennek a drukkok,remélem ++++ teszttel jelentkezel!!! :wink:
a futás meg ráér 9 hónap múlva :lol:

EDI
ediii

Nika! Hajrá!!! apára fel még pár napig :lol: :lol:

EDI
ediii

Kép

EDI
ediii

pé után már nem szabad apázni mert a katinák elzáják az utat a petécském elől és nem tud rendesen beágyazódni :):):) meg úgyis csak 24 órát életképes a pete és nekem tuti 1000 % hogy tegnap délután vszabadult ki mert akkorát görcsöltem egy percig utána meg jött a tojásfehérjés váladék szóval tuti megvolt pé és tegnap is meg tegnap előtt is együtt voltunk ma meg kérdezte apa mit kérek nőnapra mondtam neki már megkaptam :wink: babót a pociba :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika ez aranyos!
De jó lenne, ha sikerülne!!! :) Drukkolok!

Kép
pampalini

Én ma tök zizi voltam. Érzem a menszit, sajna!

Kép
pampalini

Ezt kaptam : Kép

Kép
pampalini

mindent bele nika!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

sikerűlt a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!mehetek nagyvizsgára :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika: hajrá:)
Pampalini: mert azt olvastam egyszer, hogy terhesség alatt szabad futni, de elkezdeni nem, ha valaki azelőtt nem futott. Szóval, ezért nem kezdem, csak ha megjön:)
Én már nagyon várom, hogy legalább gyorsan túlessek rajta, mert nagyon zizzent vagyok...
tary
tary

Nita - gratula! Ügyi vagy! :D

tary- -ezt nem tudtam. Akkor gyorsan jöjjön meg, de inkább ne jöjjön meg! És majd futsz 9 hónap múlva! :wink:

Kép
pampalini

pampalini: én is arra hajtok:)
tary

Nita: gratulálok :lol: Ügyi vagy!
tary

Ti kaptok értesítést, ha új bejegyzés van? Én nem , pedig be van állítva...
tary

köszi csajok!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most vacsizunk (ma még csak először... :twisted: )
még jövök :twisted:
tary
tary

mi is most vacsiztunk......töltött paprikát paradicsom szósszal.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

fúú Nita, 100 éve nem ettem! Össze is futott a nyál a számban! :P
(A párom nem szereti, így nem szoktam csinálni. )
Én már túl vagyok a vacsin, májat csináltam, tört krumplival. :)

tary- -ezt nem tudom, nekem nincs beállítva.

Kép
pampalini

tary ez nekem sincs beállítva többször idenézek és így látom ha friss van

töltött paprikát én is szeretem de párom nem ezért csak anyósnál szoktam enni ha csinál :):):)

Nita: gratula a vizsgádhoz :)

nálunk melegszenyó volt a vacsi :):):)

nika70
Salgótarján

pampalini ha gondolod küédök egy bacsira való adagot...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jöhet!!!

Egy kérdés: olyan muffint szeretnék sütni, aminek olyan fehér máz van a tetején. Tudjátok? Azt tudom, hogy tojásfehérje + porcukor, de milyen arámyban?

Kép
pampalini

ezt sajna nem ismerem...szerintem nem kell sok cukor bele.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

EZT SAJNA ÉN SEM ISMEREM, DE EGY JÓ MUFFINRECEPTET SZÍVESEN VENNÉK :lol:
tary
tary

én is csináltam múltkor töltött paprikát, paprika nélkül.. :lol:
tary

tary - a mindmegette.hu-n rengeteg receptet találsz. Én kókuszosat fogok csinálni a párom szülinapjára, és be akarom vonni ezzel a mázzal és gyertyát szúrok bele :)

Kép
pampalini

Nita! gratula!!!!!!! :D Kép Ez nagyon finom muffin!!

EDI
ediii

http://andi1976.gportal.hu/
Itt található sok finom süti és étel meg muffin :D

EDI
ediii

Szép jó reggelt!

Hétvégén a szüleinknél voltunk, ezért nam voltam. :wink:

Nita!
Gratula a vizsgádhoz. :D

Nika!
Remélem a legszebb nőnapi ajándékot kaptad. :wink:

Ediii!
Nem volt nálunk semmi gond szerencsére. Egyszerűen csak váratott magára a kistesó, dehát jó munkához idő kell. :wink: :lol:

Tary!
Azért drukkolok hogy a futócipőt kb 1-2 évig ne kelljen felvenned. :wink: :D

Pampalini!
Nagyon kedves virágot kaptál. Neked is mennek a drukkok. :wink:

Ja!
Mindenkinek BOLDOG NŐNAPOT KíVÁNOK , így utólag is. :wink:

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Ediii!

Azt a mindenit! Most itt csorog a nyálam! Hát szabad így kínozni? :wink: :lol: :lol: Nagyon guszta a süti! Én is.......... akarok!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szasztok!

Élek én is :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika, hogy így eltűntem. Szerdán hajnalban arra keltem, hogy a jobb petefészkem lüktet. MEgijedtem eléggé, úgyhogy bementünk éjszaka a SOTE-ra. Hát nem voltak valami segítőkészek. Küzülte az éjszakás, hogy annyit tud tenni, hogy felvesz a szülészetre és beköt magnéziumot. Na mondtuk neki apával, hogy feküdni otthon is tudok, magnéziumot meg otthon tudok inni. Szóval hajnal ötkor sikerült ismét elaludni és aludtunk kilencig. Aztán megreggeliztünk, apa elemnt dolgozni, én meg aludtam még fél kettőig.
Aztán szépen elment a nap. Apa meg hatkor jött haza.
Csüt-ön meg egész nap pihiztem, filmeet néztem és aludtam.
Pénteken elmentem a vérvételes eredményemért, a kkörzetishez a táppénzes papíromért, amit be kellett vinnem a melóhelyemre, bevásároltam, itthon csináltam egy kis rakott tepsis husis krumplit. Aztán pihiztem.l
Szombaton suliban voltam délelőtt, aztán apával pihiztünk itthon egy nagyot, este meg ünnepeltünk Tamás és Zoltán napot egyben.
Vasárnap meg mostam, terigettem, mosogattam, csináltam egy kis káposztás husit, elmentünk barátnőmékhez egy kicsit csacsogni, aztán megint este volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Sajnálom a szerda éjjeli történteket. A lényeg hogy már minden rendben.
Te is csütörtökön mész uh-ra? Én már nagyon várom. :wink: Remélem minden oké odabenn.
A hányinger nálam hullámokban tör rám. De azért viselhető.
Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska: örülök hogy elmult és nem lett semmi komolyabb gond. Vigyázz magadra és pihizz amennyit csak tudsz.
Gnemoni: nekem is hullámokban jön a hányinger. Általában délután van és estig eltart. Reggel nekem nem igazán szokott lenni.
Én is pihizem amennyit csak tudok. Tegap fájdogált a hasam, lehet hogy a hülye idő miatt. Ma már kutya bajom.

KépKép
csige-bige

Nekem nagy szerncssém van. Hányinger nagyon nagyon ritka, émelygés többet van, de az sem számottevő.
Többet pihenek, de mennem kell a vizsgálatokra. Olyan sokmindent kell elintéznem még.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Ediii! Hú dejól néz ki ez a muffin! Ez nem a túró rudi recept sezrint készül, csak ebben a formában van kisütve?

Tary! Már nagyon várlak, hogy hozd a jó híreket, látom márcsak egy nap!!! Drukk, drukk, drukk!

Pampalini! Milyen kedved van ma? Nincs semmi jeled? Lassan itt van piri, vagyis reméljük, hogy a pozitív teszt! :wink:

Kismamik! Megy a drukk, hogy egyre jobban érezzétek magatokat! Reméljük, hogy pár hét és mindenki jobban lesz, akkor már többnyire mindannyian a második trimeszterbe léptek!

Nika! Reméljük, a sejtecskék nálatok is randiztak a hétvégén! :wink:

Itt olyan szomorkás az idő! Olyan álmosító! :cry: Már alig várom, hogy vége legyen ennek a napnak!
pedi
Kalocsa

Sziasztok és boldog nőknapját igy utólag!!!! Nekem hétvégén vendégeim voltak, sógornőmék, nem volt tervezett csak utolsó percen gondolták meg magukat. Igy nem voltam a netten.

Nekem is csorog a nyállam ediii!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?