Új privát üzeneted érkezett!

olyan sokat irtunk, hogy már nehéz visszanézni. melinda nekem tegnap is kivántál 2 csikot Valentin napra, bár nálunk csak akkor kell dolgozni 15,16 fele lesz pé-m de mindent bele!

Kép
Kép
melisch

jé laptető, pedig nem is hajtottam rá! :shock: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Bassza meg a fene,tényleg 5-öt kell adni ebből a francból,én meg csodálkoztam,hogy 1-től nem dőlt ki!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda végre megvan a bibi, ha 5-t kell adni nem csoda ha Pistike nem aludt hiszen jó nagy baba tuti meg sem kottyant neki az az 1. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

csajok sütit akarok!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita én meg akatam vasárnap csinálni a 2 perces mikros sütit .... totál károsra elszurtam. Tettem 4 percre nem volt jó, ujra rákapcsoltam + 4 percre nem volt jó akkor tettem 6 ra és leülltem babanettezni... és elégett... hát ilyen tésztát nem küldök neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , pedig régen minden ünnepre én sütöttem a sütiket és nagyon fincsik voltak de már régota nem sütöttem semmit!

Kép
Kép
melisch

Ja,12 kg.3 hónaposan volt 9,4 hónaposan meg 10kg,én meg életkor szerint adtam neki a panadolt is,és még azon is csodálkoztam,hogy nem vitte le a lázát,mikor súly szerint dupla adag kellett volna... :lol: Nem mondtam a gyógyszerésznek,hogy egy kisebb bálnát nevelek... :lol:
Vettem neki kompot,9 kg-ig jó,én meg csak lestem,hogy 4 hónaposan leszakadt alatta.... :lol:
Tegnap belecsóztam,ma gyrost ennék...de nincs :cry:
Anyós csinált túrós zsömlét édes mártással....de azt már bevertem!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

[quote="melinda1985"] írta:melinda1985Nem mondtam a gyógyszerésznek,hogy egy kisebb bálnát nevelek... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

melisch majd legközelebb sikerűl az a süti... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajj melinda! Olyan jót nevettem a "bálnán" :D

királylány

Tényleg az egyem meg a húsát....
Na,ki mit evett???Lassan ballagok a hűtő felé,igaz üres,semmi értelmes nincs benne...
Pistike horpaszt....én is megyek nemsokára,apa jön kb fél óra.Jah,Nita,most olvastam hogy lószart se kapunk majd,mert te is gyed alatt szülöd a másodikat ugye???Várj,megkeresem a cikket...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

http://velvet.hu/poronty/2009/02/11/nem ... i#comments

Én nem értek mindent,amit a kommantekbe írnak,de több (gondolom)egyetemista is írja,hogy a nappalis fősuli nem számít bele...utánanéztél Nyuszifül?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Akkor nem ugyanannyit kapsz, mint most?

Hol vagytok lányok? Mindenki alszik?

királylány

Áááááááááááááááááá,dehogy.Én bruttó 90 ezerre voltam bejelentve,ennek kaptam a 70%-át,kb 5 hónapig,most is a 70 %-ot kapom,csak vonnak még belőle valamit,(tb-t tán,de nem vagyok benne biztos),szóval 55-56-ot kapok,amíg Pityesz be nem töltené a 2-őt,de mivel jön a tesó,abban a pillanatba,ahogy megszülöm a kistesót,az 55-56-nak kapom a 70%-át!!!Érted???!!!tehát kb 35 ezret kapok majd....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Húúúúúú Melinda a felét sem értettem..........

Ez az egész Gyed úgy van kitalálva, hogy még csak véletlenül se értsd meg. Eddig ahány TB-s szakembert kérdeztem annyifélét mondott. Csak az jár jól aki állami cégnél van bejelentve, ott nincs suskus....

királylány

melinda: tudom mit jelent, Bencével én is annyit kaptam, mert elmentem táppénzre........

királylány

Duna, én is napok óta szemezek a teszttel, de KI KELL BÍRNI!

Melisch, örülök, hogy jól éreztétek Debrecenben magatokat! Jó kis város ez!

Dia, én már azt se bánnám, ha hugica lenne, csak lenne már a pocakomban! Te hol tartasz a ciklusodban?

Nita! Én is kérek sütit!!!!!!!!

Meli, Mandarin, köszi a Vudut!!!!!!!!! :D Meli, tényleg aranyos volt, hogy kisebb bálnának nevezted a kisfiad! Ehhez a GYED-GYES dolgokhoz én sem értek! Mi van akkor, ha én még GYES-en leszek, mikor megszülöm a harmadikat? Mit fogok akkor kapni?
(A túrós zsömle receptjét elküldhetnéd nekem! :D )

Kép
adiadi

Na mindegy,majd fejek,mint a hülye,eddig is azt csináltam,végülis 8 hónap alatt 180 e körül fejtem össze,mondta is apa ha ebbe ennyi pénz van,vesz orosz fejőgépet,ami olyan,amíg le nem fej 20 litert ki se kapcsol..... :lol: :lol: :lol:
Azért kaptam 5 hóig többet,mert annak tgyás a neve,de ezt is csak az kap,akinek megvan a 6 hó munkaviszonya.
Minden tiszteletem a tiéd Királylány,ha annyiból bírtad.Igaz van segítségem,anyós gyakran meglep 1-1 csomag pelussal,nagy segítség ez,még ha kimondva nem is tűnik annak.Az első hónapba 250!!!!pelenkát használtam el,és még nem volt egy hónapos!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Adiadi,úgy néz ki semmit,mert azt is el akarják törölni!!!Ha minden jó lesz,akkor gyest kapsz....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Túrós zsömlébe anyós a sztár,holnap megkérdem!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Köszi Meli, akkor várom a receptet!
Hát az nagyon durva lenne, ha semmit nem kapnék, meg a Gyes is nagyon kevés! Basszus ha ezt a párom megtudja.............. :shock:

Kép
adiadi

Én most mondtam neki,hogy lehet én se kapok semmit,-az fasza....ennyit mondott....
Szarok rá,úgyis sarkon lakunk,majd 2 szoptatás közt kiállok... :lol: :lol:
Jaj,de siralmas,de nem baj,mert Frenki bá majd megadóztatja a csp-t is,majdcsak éhen döglünk...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nincs ez így jól! :twisted:

Lassan megyek aludni, mert holnap korán kell kelnem!
Jó éjt Melinda!

Kép
adiadi

Melinda! Azt gondolom, ez a topic sokmindenről szól. Babásokról, és babára vágyókról, az ő apró-cseprő gondjaikról, örömükről, kétségeikről... Egymás bíztatása, támogatása és segítése sokat jelent mindenkinek, még akkor is, ha ez "csak" virtuális keretek közt történik meg. Sokan érezzük úgy, hogy itt elmondhatjuk talán azt is, amit egyébként nem tálalnánk ki másoknak, más körülmények között... Jó érzés együtt örülni, de jó lelket önteni is a másikba. És drukkolni, bármiért. Akármiért. Pozitív tesztekért, együtt örülő Apukákért, dobogó szívecskékért.. Egy percig sem vontam kétségbe, hogy esetleg Te nem drukkoltál, szurkoltál volna a lányoknak. Kicsit rosszul esik, hogy - bár teljesen világosan fogalmaztam - ezt sikerült leszűrnöd a hozzászólásomból. Csupán annyit írtam, hogy a bizonyos VUDU-VUDU-VUDU tőlem származik... Hát, ennyi. Talán még egy apró megjegyzés: Tényleg mindenkivel kedves, és segítőkész vagy és voltál. Sajnos valamiért én ebből kimaradtam. Többször kérdeztem, érdeklődtem Felőled, de nemhogy visszakérdeztél volna, valamiért még válaszra sem méltattál. Sajnálom a dolgot, talán én bántottalak meg valamivel, csak nem vettem észre. Ha így van, hidd el, nem szándékos volt. Eszem ágában sincs feszültséget szítani egy ilyen jól működő kis topikban...........
Kedves Lányok! Azt hiszem, végetért a pályafutásom... Köszönöm a kedvességet, és a jótanácsokat!
Mindenkinek a legjobbat kívánom, és azt, hogy teljesüljön a vágyatok!
Mandarin
mandarin7

Mandarin, ne haragudj hogy elfelejtettem hogy te írtad a vudu dolgot, annyira jókat írsz és szépen fogalmazol, szeretem olvasni az írásaidat ezért kérlek ne menj innen el, mert sokunknak igenis nagyon jól jött a te lelki segítséged. Remélem tudunk még beszélni mert nagyon szeretném!!!!!!!!!

Kép[/quote]
boganna07

mandarin ne hadj itt minket, sokszor lehet nem olvasunk vissza csak éppen az utolsó üzenetre irunk választ és azert lehet néha kimarad ez vagy az! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

mandarin tényleg ne menj el.....sokszpr van hogy elfelejtünk válaszolni a másiknak........ :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adiadi!
Jól bírom, már lassan 48 órája van itthon a teszt.Pedig tőlem csak addig van biztonságban, amíg a patikában van :D

Mandarin! Maradj :wink:
Vendég

Boganna, Melisch! Köszi Lányok, aranyosak vagytok. Nem arról van szó, hogy néha elmarad a reakció.. Sokan vagyunk, sokminden történik, nem lehet pontosan nyomon követni a történéseket..
Egyszerűen így érzem, és éreztem mindig Melindával kapcs. ahogy leírtam. És egy csepp rosszándék nélkül jegyeztem meg, hogy az igzából az én megjegyzésem volt. Sajnos ez nem így jött le valamiért.
Tényleg csak azért érzem úgy, hogy jobb lenne, ha kicsit pihentetném a babanetet, mert Melinda reakcióját az őszinte monológomra feszültséget generálhat, és azt sem a topik, sem pedig Ti nem érdemlitek meg...
Amit írtam, tényleg úgy van. Sok jó tanácsot kaptam Tőletek. Még akkor is, ha már voltam kétszer terhes, és szültem is kettőt... Mégis tudtatok segíteni több mindenben így is, annak dacára, hogy talán tapasztaltabb vagyok Nálatok ezen a téren.
Úgyhogy köszi, és puszi :wink:
mandarin7

Melisch!
Még régen kaptunk erdélyi ismerőseinktől egy italt: Alexandrion. Nem tudod, hogy ez milyen ital? Mintha rumos íze lenne :lol:
Vendég

duna hajrá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, úgy érted, most azonnal, megcsinálhatom a tesztet???? :lol: :lol:
Vendég

azért az most még korai lenne szerintem....csak drukk a két csíkhoz......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:cry: :lol: :lol:
Pedig csak egy szavadba kerülne :wink:
köszi a drukkot :D
Vendég

figyi ha ugyérzed megcsinálhatod max ha negatív még mindíg van esélyed és reményed........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:oops: :oops: nem igazán értek a piákhoz, megnéztem párom üvegeit nincs ilyen közte de én ugy emlékszem Alexandrion az valami borból nyert szeszesital. A netten ezt találtam róla termékei nagyon sok oldaluak brandy, whisky, vodka, gin, lichior, emésztők, vermut, grappa, sambuca, görög tradicionális szeszeditalok (ouzo, tsikoudia) és tequila. Tehát bármi lehet abban az üvegben leginkább vermutot szoktam látni a polcokon de nem tudom az mi :oops: :oops: :oops: én csak a bort és a sört iszom egyébb szeszes italt nem (ünnepekkor estleg édes likör anyukám unszolására)

Kép
Kép
melisch

én liköröket szoktam csinálni....imádom.....de most ez kimarad egy ideig...... :) :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch!
Köszi az infot. Egyébként nagyon fini, édes, ajánlom :lol:

Nita!
Csak azért nem teszteltem eddig, mert már sokszor írtam, de ez lazább hónap. De most vmiért, úgy elkezdtem reménykedni.... :shock: Aztán jön majd a pofára esés... Na azért most tök pozitív vagyok :D
Vendég

Kírussal váltottunk smst: jól van, holnap csinálnak még egy uh-ot, ha minden oké, megy haza! Puszil mindenkit :D
Vendég

akkor jol van a baba is ugyi? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Drága Lányok! Szziasztok!

Mandarinka:mindannyian mások vagyunk,én is kaptam, mikor Lh tszteltem, mint egy eszelős a babáért, mert nem akart 4 hónapig összejönni.
Sztem Melinda nem akrt megbántani, de ugyanolyan fontos vagy, mint a többiek, én nem teszek különbséget.
Figy: Melinda: a kitartó, szó kimondó, tökös mindent a fiamért Anyuka :D

Nita: a bűbájos, ámbár tapasztalt kismami :D

Duna: Ti lehet nem láttátok, de nagyon helyes, tök pozitív kisugárzású végtelenül türelmes Anyuka, aki nagyon segítőkész is
:D

Melisch:is fiatalos nőci, akinek férje az első, Maya kutyáért úgy meg van őrülve, mintha egy ember lenne, ráadásul ő is mindig leírja az első gondolatai, amellett mindig figyelmes... :D

Anna: mosolygós, mindig derűs Anyuci, most már lassan kétszeres... :D

Adiadi: bűbájos Anyuci :wink: :wink:

Ízisz: a nagy küzdő, nagyon kitartó, kemény, egyedül is képes megálllni a helyét, persze ő is vgyik, h a férje mindig haza jöjjön, hogy babusgassák őt is :D

Lyly: is nagyon nyugodt, kitartó...dokat megélt, tapsztalt Anyu, akinek korából adódó tapasztalata mindenkit meg tud nyugtatni :D

Királylány: ő is nagyon kedves, amolyan vagány Anyuci...

Csucsu: most szüneten van :( de ő is, amolyan nyugodt, megfontolt mindent a kislányomért, és na majd a kövezkezőért Anyuka, aki tudja, hol kell megállni... :D

Kirus: felhőtlen jó kedélyű, otthon sztem elég vezető típus Anyuka, reméljük már kétszres :wink: :D

Perpi, Mucus: a nagy küzdők! :D

Nyuszi: kicsit riányás, mert tapasztalatlan még, no és meg van áldva egy eddig igen csak balfél apajelölttel :wink: , de nagyon szeretne mindig másoknak is segíteni, és adni vmit... :oops:

NA, TEHÁT EZEK SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYEK, MIÉRT FONTOS, MERT NEM VAGYUNK EGY FORMÁK, ÉS EZ ÍGY JÓ!!!!Ha vmi olyat írtam, ami vkire esetleg nem jellemző, akkkor szíves elnézést kérek. Fő célom szakmámból adódóan a MEDIÁCIÓ=BÉKÉLTETÉS :D Itt tessék mosolyogni mindenkinek!!! Na, nem látom...na azért :oops: :D
Nekem is volt, ami itt rosszul esett, de egy közösség vagyunk.
Mi szeretünk Téged Madnarin, aki tényleg midnig mond egy két jó szót mindienkinek, és optimista is vagy...
Mi várunk vissza, hidd el Melinda nem sértődik meg, azon, hogy elmondtad a véleményedet, nem veszi zokon.
Szóval gyere!

Rólam: bejelntkeztem a dokeszhoz, jövő hét kedd este öt, mindig késik két órát, szóval 9 körölm jad tudok híreket mondani! Legalább ez megnyugtat. régi dokimhoz megyek... Legalább a bejelkeztetős asszisztense normális!

Kép
nyuszifül16

nyuszifül nagyon aranyos vagy és nagyon egyettértek a jellemzéseddel. Nállam most Maya kicsit hanyagolva van mert többet üllök a netten, de hideg és havas idő van most nincs kedvem a hidegbe üllni.

Remélem jól vagy és lassan de biztosan irogatod a szakdolgozatod, a baba pedig nagyon jól érzi magát a pocakodban :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
melisch

Köszi Melisch: itt süt a nap, hátha arra is megy a jó idő :wink:
Nem nagyon haladoka szakdolival sajna :cry: Tegnap nagyon szar napo volt... :cry:
Mindjárt pé, Lh tesztelsz remélem már.....este 7kor vároma teszt eredményedet! :shock: :lol:

Kép
nyuszifül16

Itt havazik reggel szép fehér volt azóta is havazik de nincs fagyva igy legalább olvad.
Lh tesztet még nem csináltam a tüszöm azt mondta a doki 16,5 mm de ma láttam a papirt csak 15,9 mm ir rajta :evil: , igy ma este tesztelek elöszőr, sporolok a teszttel ha már a tegnap fizettem az uh-t. Nem tudom még pontosan hány órakor mert dolgozni vagyok és soha nem tudom mikor érek haza, de megirom bár még tuti negativ lesz és legyen is párom éppen a repülőtéren van repül Moldvába és csak szombaton jönn igy a tüszöcskének addig kötelező nöni és nem beérni :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

nyuszi nagyon jo a jellemzés amit leírtál!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úúúúúúúú,hát mit írjak.....inkább semmit,abból nincs baj.
Annyi biztos,hogy annyian vagyunk,nehéz nyomon követni mindenkit,főleg,aki nem minden nap jön.
A múltkor is velem (is) volt probléma,mert Adiadi barátnőmmel megírtuk a frankót,hogy szarjatok a tesztekre,úgyis bebabásodik mindenki,senki nem meddő itt köztünk.....
Azóta kussolok,én nem láttam bántót a tegnapi írásomban,pedig kerestem....Nem tudom miért haragudtál meg Mandarin.
Nyuszi,jaj,de igazad van,honnan tudod,hogy engem nem lehet megbántani????Ez kimaradt a Dns-mből...no nem mintha baj lenne.Én nem az a lány vagyok,akivel szemfestékekről,meg egyéb ilyen szarokról lehet beszélgetni,szerintem belül férfi vagyok....
:lol: én vagyok Terry Meli hehehe
Melisch már akartam kérdezni,Csőrike is aranyos,de Maya hová lett???
Duna,én annyira szorítottam Kirusnak.Tudtam,hogy nem lehet baja.
Ja,pozi tesztesek.Ha akartok a babanaplóba beragasztható tesztet,még most csináljatok,ne felejtsétek,én hogy jártam,a vége felé már negatívat mutatott....
Ó,a zsömle recept,na majd hozom!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: Mindenkit meg lehet bántani, csak van, aki frankón viseli van , aki meg kiborul, beülről így is úgy is szar....legalább is szerintem!
Megbántottalak drága barátosném, hű fórumtársunk....??? :oops:
Nem állt szándékomban egy picit sem, csak most azért , mert vki leírta a véleményét, nem kell megijdeni Tőled, hogy megharagszol, és nagy vita kerekedne ebből...nem így ismertelek meg, erre próbáltam utalni.
Az viszont, ha vki kiírja magából a véleméynét, az midnig jóóóó, mert megkönnyebbül! Sztem nem harapsz...erre próbáltam célozni, mellesleg azzal ment el félórám, hogy visszaolvastam, és tényleg én sem láttm bántót, de minidg vannak az embereknek lelkisebb szakaszai, főleg, hogy egytől egyig nők vagyunk, hál Istennek!
Na, gyere dumáljünk a szemfestékekről, meg a csipkés harisnyakötőkről...amivel majd felspanoljuk apáinkat... :wink:
Tényleg, ha már itt tartunk mi a kedvenc színed és kedvenc zenéd?
Többiektől is kérdem!!!

Kép
nyuszifül16

én is várom a zsömi receptet...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantok!
Megjöttem UH-ról. Jobb petefészek: Egy 2,7, ill. egy 2,4 mm-es tüsző látható, méhnyálkahártya vastagság: 7,5 mm.
Kaptam egy tüszőrepit is.
Úgyhogy ma "mindent bele" van :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nyuszifül: ha én is válaszolhatok a kérdésedre :oops: , akkor kék, és Eros Ramazotti 8) 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?