Drága Lányok! Szziasztok!
Mandarinka:mindannyian mások vagyunk,én is kaptam, mikor Lh tszteltem, mint egy eszelős a babáért, mert nem akart 4 hónapig összejönni.
Sztem Melinda nem akrt megbántani, de ugyanolyan fontos vagy, mint a többiek, én nem teszek különbséget.
Figy: Melinda: a kitartó, szó kimondó, tökös mindent a fiamért Anyuka
Nita: a bűbájos, ámbár tapasztalt kismami
Duna: Ti lehet nem láttátok, de nagyon helyes, tök pozitív kisugárzású végtelenül türelmes Anyuka, aki nagyon segítőkész is
Melisch:is fiatalos nőci, akinek férje az első, Maya kutyáért úgy meg van őrülve, mintha egy ember lenne, ráadásul ő is mindig leírja az első gondolatai, amellett mindig figyelmes...
Anna: mosolygós, mindig derűs Anyuci, most már lassan kétszeres...
Adiadi: bűbájos Anyuci
Ízisz: a nagy küzdő, nagyon kitartó, kemény, egyedül is képes megálllni a helyét, persze ő is vgyik, h a férje mindig haza jöjjön, hogy babusgassák őt is
Lyly: is nagyon nyugodt, kitartó...dokat megélt, tapsztalt Anyu, akinek korából adódó tapasztalata mindenkit meg tud nyugtatni
Királylány: ő is nagyon kedves, amolyan vagány Anyuci...
Csucsu: most szüneten van
de ő is, amolyan nyugodt, megfontolt mindent a kislányomért, és na majd a kövezkezőért Anyuka, aki tudja, hol kell megállni...
Kirus: felhőtlen jó kedélyű, otthon sztem elég vezető típus Anyuka, reméljük már kétszres
Perpi, Mucus: a nagy küzdők!
Nyuszi: kicsit riányás, mert tapasztalatlan még, no és meg van áldva egy eddig igen csak balfél apajelölttel
, de nagyon szeretne mindig másoknak is segíteni, és adni vmit...
NA, TEHÁT EZEK SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYEK, MIÉRT FONTOS, MERT NEM VAGYUNK EGY FORMÁK, ÉS EZ ÍGY JÓ!!!!Ha vmi olyat írtam, ami vkire esetleg nem jellemző, akkkor szíves elnézést kérek. Fő célom szakmámból adódóan a MEDIÁCIÓ=BÉKÉLTETÉS
Itt tessék mosolyogni mindenkinek!!! Na, nem látom...na azért
Nekem is volt, ami itt rosszul esett, de egy közösség vagyunk.
Mi szeretünk Téged Madnarin, aki tényleg midnig mond egy két jó szót mindienkinek, és optimista is vagy...
Mi várunk vissza, hidd el Melinda nem sértődik meg, azon, hogy elmondtad a véleményedet, nem veszi zokon.
Szóval gyere!
Rólam: bejelntkeztem a dokeszhoz, jövő hét kedd este öt, mindig késik két órát, szóval 9 körölm jad tudok híreket mondani! Legalább ez megnyugtat. régi dokimhoz megyek... Legalább a bejelkeztetős asszisztense normális!