Új privát üzeneted érkezett!

Kisvirág: te hol szültél?

Kép
Kép
Kép
mágnes

nem tetszett, hogy annyi helyet elfoglal :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti
De így nem látni, hogyan állsz a ciklusban.

Kép
p__lilla

Lilla:
Nem a piros és kék számok a peteérés napjai??

Kép
Kép
Kép
mágnes

de, ott irja kékkel,

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hol vannak ezek a számok?

Kép
p__lilla

csak nem jó, mert a 10 ciklusnapon vagyok :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

a piros szivecskés vonalzónak a bal felső sarkában irja kékkel, hogy:

day 9 of cycle 19 days until testing

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mágnes: a Schöpf-Merei Ágost Kórházba szültem

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!!!
Ti aztán termeltek rendesen. Csak néhány órára mentem el és tessék. Ja egyébkénta TB-nél voltam utánnajárni a GYED, TGYÁS stb dolognak, mert párom monta. :shock: :D

üdv Erika!

Lilla,
sztem tesztelhetnél fogdoki előtt egyet. Akkor már tudnád neki mondani, hogy kismama érzéstelenítőt adjon neked.

Magdolnam,
tudom, már orvosnál vagy, de várlak nagyon vissza a uh eredményekkel.

Kellene mézeskalács recept!!!
Már nem is emlékszem ki írta, hogy tud nagyon finomat.

Kép
Kép
nati80

Lilla, nyugodtan kérhetsz érzéstelenítőt. Én terhesen is kaptam....a doki azt mondta lehet, csak röntgent nem szabad csinálni.

Kép
Kép
odri

kisvirág
Én ugyanebben a cipőben voltam most hétvégén. megjött, de mégse. Elmentem egy jó meleg vízben megfürdeni és tessék!!! Ahogy írtad, mint a niagara.

Kép
Kép
nati80

Odri
Nekem azt mondta az orvosom, hogy lehet röntgent csinálni, csak nem a törzsön. Azt mondta a fejemet világíthatják ahányszor csak akarják. :lol:
Mert én most szájsebészeti beavatkozások előtt állok. :(

Kép
Kép
nati80

Nati, de nekem ma nincs semmi. Ezért nem értek már semmit.

Kép Kép
kisvirág_30

nnnya: igy mostmár lehet látni mindent, nem foglal annyi helyet sem :lol:
tiszta lüke vagyok, annyit cserélgetem ezeket a vonalzókat.... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati: Húha, a párod elküldött a Tb-be ez már sokat jelent :) Szuper!!!
És mi jár neked majd, ha jön a baba?

Kép Kép
kisvirág_30

Így tök szupi. Látszik a két gyerkőc és a ciklus is. :D

Kép
p__lilla

na igaz? :lol: :lol: :lol:
A régi annyi helyet elfoglalt....

Nati:
akkor a végén a párocskád jobban beleéli magát a dolgokba mint te :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
És a fölső vonalzód hogy fog lépkedni? Mert hogy a két gyerkőc egyszerre van rajta, de nem egy idősek. :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

gőzöm sincs, jaj ne csináld már!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
nem akarok megint vonalzókat cserélgetni :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

lényeg, hogy ott irja mindkettö mennyi idős, oszt a többit utánagondoljuk :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Nahát akkor számolgathatjuk :) ( de akkor hova megy a Tigrincs? :shock: :lol: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

én is kérek mézeskalácsot!!! ill.receptet :P
Jaj ma alig álltam meg, hogy ne vegyek egy doboz szaloncukrot... Karamelles-mnyamiiii- a kedvencem
Naon várom a karácsonyt!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen nemsokára itt a Kari :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

mágnes: én úgy látom a Robi szülinapját ugrálja :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na elszúrtam a vonalzómat :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
odri

nem szúrtad el Odri, csak a minit tetted fel :wink:
Te is spórólsz a helyel mint én :lol: :wink: ???

Kép
Kép
Kép
f.marti

odri:
ez mi? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

szerintem most se az igazi.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

De ez most jó!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

igen most már jó :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

na hello csajok. voltam reggel dokinál. vérvétel, vizelet, ekg, ultrahang... DOBOG A SZÍVE!!! :)) Annyira jó volt látni! Teszek majd fel képet is, bár az a vicces, hogy az előzőn talán jobban látszott a babszem forma, most meg egy paca a drága. :)
lilla én nem tudom hogy bírod, de tuti baba van. én is éreztem ilyet, hogy nem akarok negatívat látni. De szerencsére nem is kellett. :) ja, és én is úgy éreztem, hogy meg fog jönni, az egyetlen dolog ami nem stimmelt, hogy nekem előtte a derekam is nagyon szokott fájni, és az nem volt. ez volt az első gyanus jel pedig a hasam ugyanúgy fájt.
márti, az ovu teszten valóban kellett volna lennie legalább egy csíknak de én nem értem, hogyhogy csak egy van? azt ötös csomagolásban szokták adni, pont azért, ert azt több napon át kell csinálni. én amúgy mindenkinek ajánlom az ovu tesztet. Mi szeptemberben döntöttük el, hogy jöhet a bébi, akkor csak úgy próbálkoztunk, aztán októberben megnéztem, hogy mikorra várható az ovu (azt hiszem öt napot adott meg), a ciklus elejétől mértem a hőm, és azon az öt napon teszteltem. És nagyon vicces volt, hogy pont ugyanazt jelezte az ovu teszt mint a görbém, úgyhogy nem volt kérdéses mikor legyünk együtt. Be is jött. Úgyhogy ha biztosra akartok menni. :))) Amúgy vettem a pg53 nevű mikroszkópot is, de azon soha nem azt láttam amit kellett volna, úgyhogy a végén azt nem is használtam.
Na most jó hosszú voltam. Azt meg el is felejtettem mondani, hogy doki után hazajöttem, és 11 körül ledőltem, hogy akkor most írok nektek. Ölembe vettem a gépet és azzal a mozdulattal el is aludtam. délután háromig aludtam! :) Nagyon jól esett! Azért csak most írok. :)
Akartam még valamit, de már nem tudom kinek.
Magdolnam várunk nagyon mi volt! :)

KépKép
muffin

Odri
szép a vonalzód! Örülök, hogy végre itt vagy.

Kép
Kép
nati80

Köszi Nati :wink: :wink:

Kép
Kép
odri

Lányok! Ti ztán termeltek rendesen! :lol:
Elmegyek pár órára, és annyit kell visszaolvasnom, hogy nem is győzöm. :D

Márti, szuper lett a vonalzód. Én próbáltam csinálni a fertility.com-on, de nem igazán találtam a helyet sem azon belül, ahol megcsinálhatom. A ciklus.hu-n ilyen nincs, a többi oldalon pedig csak babás vonalzókat találtam. nagyon tetszik Lilla és odri vonalzója. :wink:

Muffin, mi úgy kezdtünk el októberben próbálkozni, hogy ovu előtt pár nappal mondta a férjem, hogy most akkor tényleg jól meggondoltam? Én erre rávágtam, hogy persze, és azóta próbálkozunk. Szóval annyira nem is csodálom, hogy akkor nem jött össze. Most én is bekészültem ovuteszttel, hőmérőzéssel. Nagyon kíváncsi leszek az eredményére a végén. De előttem van a példád, szóval szerintem összejött. :wink:
Egyébként mondtam is a férjemnek szombaton, hogy 1 napos terhes vagyok. Félig viccből, félig reménykedve. :D

Mézeskalácsügyben az unokanővérem tud nagyon finomat csinálni. Na jó, eddig ha jól emlékszem egyszer csinált, de az nagyon finom volt. :lol:

A családom többi tagja mást süt.
cs_erika

ez hihetetlen! Egész délután írtatok ezerrel, és alig bírtam visszaolvasni, most meg hogy fenn vagyok sehol senki (erikát leszámítva) :)
Na majd írjatok ám. :)
Most teszek fel képet, lássatok valami édit. Egy cukor pacát. :)
Azért vágtam le a szélét mert becsillant a vaku. A lényeget látjátok. :)
Kép

KépKép
muffin

hú csajok nézegettem recepteket a mindmegette.hu-n, hogy mit csináljak, de kajára nem nagyon tudok gondolni. Szerencsére a hányinger elkerült eddig, amúgy sem vagyok hányós, de úgy érzem, most inkább hagyjanak békén a kajával... férjecském valószínű nem fog örülni. :( de édes pofa és meg fogja érteni. Amúgy az a vicces, hogy reggeli rosszullétről beszélnek, rám meg inkább estefelé jellemző. Mindenesetre nagyon várom már a karácsonyt, mert addigra túl leszek az első 12 héten, és talán elmúlik minden nyűg és kezdődik az élvezetes időszak. :) AMúgy dec. 17-én kell csak visszamennem a dokihoz, addig meg valamikor el kell menni a védőnénihez. Arra is kíváncsi leszek. Egyenlőre nem sok infót kaptam. Még az a szerencse hogy van a net és egy csomó mindennek utána tudok nézni. Nektek mikor mondták meg hogy mikorra vagytok kiírva? Én mondjuk megnéztem neten is meg van a kismama 9 hónap újság és abban volt egy tárcsa, azon is megnéztem, de azért szerintem nagyjából kellett volna valamit mondani, nem? Na mindegy.
Ja, és a két ünnep között mehetünk 4D-s ultrahangra és meg tudják majd mondani, hogy fiú vagy lány. :) Azt várom már nagyon.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Huhhh...mennyi újdonság! Vonalzók dögivel. :D
Ma lement a hőm 36,7-re, úgyhogy véletlen bébi kilőve. Fáj a hasam is, ha ma nem, akkor holnap fog megjönni. De nem baj, mert az új hónapban betárazok, ovu teszt, újabb doboz Gravida, és ha minden igaz, barátcserje kapszula.
Ma egész nap döglött voltam, majd elaludtam, és zabálhatnékom is van. Benyomtam egy 3/4 doboz vaniliás karikát, apának nem is maradt. :oops:
Nati, babakocsikért én is odavagyok, de annyira drágák, hogy sztem használtan fogunk venni egy baráti házaspártól. Szerencsére van pár gyerekes pár a környezetünkben, lehet kölcsönkéregetni. :wink:

Lilla, ne szégyelld a félelmedet, én 2 napja dettó ezeken görcsölök. Iszonyúan félek!!!Most, hogy tutira elhatároztam magam baba ügyben, jobban parázok, mint valaha.Azon agyalok, hogy mi van, ha nem lesz türelmem egy gyerekhez, nem leszek jó anya. És hogy vége a szabad életnek, a dögléseknek, a kettesben töltött nyugis délutánoknak...
Aztán a következő pillanatban meg majd szétvet a vágy, hogy egy kisember azt mondja nekem, anya szeretlek!
A kis dundi kezével csimpaszkodjon belém, és én legyek számára a világ közepe, ahogy ő is nekem. :)

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Újra itt. Annyira édi volt a doktorbácsi! Azt mondta, hogy köt velem alkut. Ha lenyugszom és megígérem, hogy többet nem idegeskedem, akkor megmutatja a bébinket :D 3mm-es a kis drága, nagyon picike még, de megtalálta, jó a szeme... :roll:
Viszont amit sejtettem, beigazolódott... ő már nem vállal szülés levezetést, viszont megadja a kedvenc tanítvánjának címét, elérhetőségét,akit bátran mer ajánlani. Hát nem tudom mitévő legyek. Mikulásra vár vissza bennünket. Azt mondta akkora kb 1cm-es lesz az én gyönyörűséges pötyikém. Úgy megszerettük apával!
magdolnam

Muffin!
Nem is paca!
Ott van a feje gerinckezdemény, végtagkezdemények is. Olyan édi! Akkor már hatalmasra megnőtt a pindúr!

Erika!
Én tudok vonalzóban segíteni, mert én is ott csináltam. Ha gondolod megírom majd priviben.

Jenny
Én nem akarok használtan venni kocsit. Az unokahugikkal, öcsikkel ios bagyon sokat mentem és volt saját babakocsim is számukra, hogy ha a szülők nem hoznak legyen egy kéznél. Ezért újat fogok venni, ami minden számomra és a baba számára fontos kritériumnak megfelel.
ruhákat és játékokat már eltették a tesóim, de kocsit és ágyat veszek.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam!
Akkor ugye minden rendben van. Jó helyen ágyazódott be a pötyikétek?
Tényleg ne idegeskedj. ja! Az én orvosom sem válal szülést már, de neki is van egy kb 50-60 éves "tanítványa" akinek átad majd.
Nincs képed?

Kép
Kép
nati80

Muffin, sztem olyan, mint egy kis tündérke, a szárnyaival :D
Van egy könyv, Pocakosnapló a cime, és lehet benne naplót vezetni a terhességedről. Tele van UH-os fotókkal, ott nyomonkövetheted, mikor mekkora. Bele tudod pakolni az UH képeidet is. Nekem nagyon tetszik, neten is meg lehet rendelni, pl. a Libri.hu-n. Én tuti venni fogok, mert én naplót akarok vezetni a terhességemről. Lehet, hogy hülyeség, de ezt már nagyon rég eldöntöttem.

Kép
jenny29
Mór

Igen jó helyen van! Pont ott, ahol "érzem" Van képem, de scannerem itt nincs :(
magdolnam

Magdolnam
Fényképezd le! telefonnal, vagy bármivel és tedd fel!!!

Jenny
Én is fogok naplót vezetni, sztem nem hülyeség. És sűrűn fogok uh képet is kérni. Inkább fizetek többet érte. meg dvd-t is fogok kérni.

Jajjjjj! Már annyira várom!!!

Kép
Kép
nati80

Muffin: nagyon helyes a kis babszemecske ;)

Magdolnam: jajj szuper, hogy minden rendben van veletek. HURRÁ. Jó volt látni a kis pötyikét ugye. Remélem most már megnyugodtál, hogy minden ok. Ne idegeskedj, nem tesz jót a szépségednek ;)

Jenny: én is tele voltam kérdésekkel, de ahogy megszületett a fiam egyből tudtam, hogy nagyon jó dolog anyának lenni. És igen van hogy fáradt vagy és türelmetlen, de mikor odabújik hozzád, átölel, puszit ad és mondja, hogy anya, akkor minden fáradságod elszáll és boldog vagy. Sokszor kérdem apát, hogy mit is csináltunk nélküle, és mondja hogy csak döglöttünk a tv előtt. Na most egy nyavadt tv műsort se látok rendesen, de már nem is érdekel. :lol: Eddig még egy másodpercre se bántam meg, hogy anya lettem, mert ez egy imádnivaló csibész. Na nem érzelgek tovább :)

Kép Kép
kisvirág_30

Majd apának mondom, hogy tegye fel. Kisvirág, igen olyan jó volt látni. Anyóséknak is megmutattam, tetszett neki Pötyike :D

Most apa keres nekem jó dokit, remélem talál...
magdolnam

igen, én is vezetek naplót, de nem azt a fajtát, amiben képek is vannak. Azt már csak azután láttam, hogy megvettem ami van. Az is cuki, de nincsenek benne olyan képek. Később tuti jó lesz visszaolvasni. :)
Magdolnam, én is csak lefotóztam a képet és úgy raktam be. :)
Most azt hiszem ennyi, apa megjött, nézünk valami kaja után. :)
Majd jövök.
Lilla tessék már tesztelni!!!!!!!!!!!!!
:)
Jenny, nekem 36,7 a maximum volt, nem a visszaesés. :)))

KépKép
muffin

Magdolnam! Hatalmas nagy gratula!!!!! Majd én is jövök az UH képpel jövő hónapban, bár előbb a +teszttel kéne. :?

nati, köszi a segítséged, küld légyszíves.

Egyébként én is osztozom Jenny érzéseivel. Én is nagyon félek attól, hogy milyen lesz amikor máe nem csak egymással tudunk törődni, mi lesz a gondtalan nyaralásokkal, a spontán bulikkal? És a spontán szeretkezésekkel? :oops:

De miután mindez szétárad az agyamba, utána úgy ahogy jött mennek is a gondolatok, és jön valami egészen más. Hogy én igenis szeretném mindezt.

van két keresztlányom, most egyenlóre velük gyakorolok. Imádom őket. És isteni érzés, amikor megérkezem, a keresztlányom széttárt karokkal röpül felém. És csimpaszkodik belém.
Na! Ez lesz, majd remélem a sajáttal is. :D
cs_erika

bébirépa csemegekukoricával? :lol:

Jó kis párosítás, de most ezt eszem
cs_erika

olvastam hogy csemegekukorica és én is rákattantam! Úgyhogy irány a konyha, megcsináltam gyorsan kis tejföllel és most azt nyomom. :)

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?