na hello csajok. voltam reggel dokinál. vérvétel, vizelet, ekg, ultrahang... DOBOG A SZÍVE!!!
) Annyira jó volt látni! Teszek majd fel képet is, bár az a vicces, hogy az előzőn talán jobban látszott a babszem forma, most meg egy paca a drága.
lilla én nem tudom hogy bírod, de tuti baba van. én is éreztem ilyet, hogy nem akarok negatívat látni. De szerencsére nem is kellett.
ja, és én is úgy éreztem, hogy meg fog jönni, az egyetlen dolog ami nem stimmelt, hogy nekem előtte a derekam is nagyon szokott fájni, és az nem volt. ez volt az első gyanus jel pedig a hasam ugyanúgy fájt.
márti, az ovu teszten valóban kellett volna lennie legalább egy csíknak de én nem értem, hogyhogy csak egy van? azt ötös csomagolásban szokták adni, pont azért, ert azt több napon át kell csinálni. én amúgy mindenkinek ajánlom az ovu tesztet. Mi szeptemberben döntöttük el, hogy jöhet a bébi, akkor csak úgy próbálkoztunk, aztán októberben megnéztem, hogy mikorra várható az ovu (azt hiszem öt napot adott meg), a ciklus elejétől mértem a hőm, és azon az öt napon teszteltem. És nagyon vicces volt, hogy pont ugyanazt jelezte az ovu teszt mint a görbém, úgyhogy nem volt kérdéses mikor legyünk együtt. Be is jött. Úgyhogy ha biztosra akartok menni.
)) Amúgy vettem a pg53 nevű mikroszkópot is, de azon soha nem azt láttam amit kellett volna, úgyhogy a végén azt nem is használtam.
Na most jó hosszú voltam. Azt meg el is felejtettem mondani, hogy doki után hazajöttem, és 11 körül ledőltem, hogy akkor most írok nektek. Ölembe vettem a gépet és azzal a mozdulattal el is aludtam. délután háromig aludtam!
Nagyon jól esett! Azért csak most írok.
Akartam még valamit, de már nem tudom kinek.
Magdolnam várunk nagyon mi volt!